Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC (Årgang 11/2019 - 02/2023)

Købsguide: Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC (11/2019 - 02/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC?

Købere skal være opmærksomme på, at Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC har en elektrisk rækkevidde på 80 km. Dette er vigtigt for dem, der leder efter en bil med god rækkevidde.

Batteriet på bilen kan holde til 31,2 kWh. Det betyder, at bilen kan køre længere på strøm før den skal lades igen. Dette gør bilen til et godt valg for lange ture.

Denne model kan trække op til 2,7 ton med bremsede trailere. Det er nyttigt for folk, der ofte har brug for at trække tunge ting som en trailer eller en båd. En ting at bemærke er dog, at GLE 350 de ikke er på listen over støtteberettigede elektriske køretøjer på grund af dens høje pris.

Dette kan påvirke købers beslutning, hvis de søger finansiel støtte eller rabatter for elbiler.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes GLE350 de?

Mercedes GLE350 de kommer i flere varianter. Dette giver købere mange muligheder.

  1. Plug-in hybrid med en dieselmotor på 245 hk: Dette er hovedvarianten. Den har både en stærk diesel og en elektrisk motor. Den kan køre langt på både diesel og strøm.
  2. Seks-cylindret dieselmotor med 272 hk: For dem, der vil have mere kraft, er denne variant ideel. Den tilbyder mere styrke end plug-in hybridet.
  3. Næsten 400 hk benzinmotor: Hvis man foretrækker benzin, er dette et godt valg. Det har masser af kraft for hurtig kørsel.
  4. Model 450: Denne variant tilbyder en balance mellem kraft og effektivitet.
  5. Model 580: For maksimal luksus og ydeevne er model 580 toppen.
  6. Model 300 d: En effektiv dieselmodel for dem, der kører lange ture.
  7. Model 350 d: Ligner 300 d men med lidt mere kraft.
  8. Model 400 d: En endnu stærkere dieselvariant for dem, der ønsker det.
  9. Model 53 AMG: For sportsbilfans leverer denne model imponerende hastighed og ydeevne.
  10. Model 63 AMG: Toppen af linjen med maksimal ydeevne for de mest krævende købere.

Disse varianter viser Mercedes' evne til at møde forskellige behov hos bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes GLE350 de?

FordeleUlemper
- Kan køre de første 100 km på elektricitet.- Risiko for tyveri beskyttelse, der ikke kan slås fra.
- Diesel motor uden lokale forurenende emissioner op til 80 km.- Begrænset elektrisk rækkevidde sammenlignet med rene elbiler.
- Imponerende trækkapacitet på 2,7 ton.- Højere indkøbspris end mange konventionelle biler.
- 4MATIC firehjulstræk sikrer god trækkraft.- Kan være dyr i vedligeholdelse.
- 9G-TRONIC automatiseret gearkasse tilbyder problemfri kørsel.- Ladetid kan være en ulempe for nogle brugere.

Hvordan klarer Mercedes GLE350 de sig i test?

Mercedes GLE350 de klarer sig godt i test. Den bruger 32,6 kWh pr. 100 km i Ecotest, og i hybridtilstand bruger den omkring 8,1 liter diesel pr. 100km (12,5 km/L) Den har også korte bremseafstande ved nødbremsning.

Dette viser, at bilen er effektiv og sikker at køre.

Denne model har dog højere månedlige udgifter end andre GLE-modeller. Men med en kraftfuld dieselmotor på 245 hk og mulighed for stærkere motorer, tilbyder den god værdi. Dens præstation og funktioner gør den til et tiltalende valg for mange købere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes GLE350 de?

Mercedes GLE350 de har konkurrenter, der matcher den i luksus og ydeevne. Disse alternativer tilbyder lignende funktioner og køreoplevelser.

  1. Audi Q7 60 TFSI e quattro giver en kraftfuld hybridmotor og avanceret teknologi indenfor komfort og sikkerhed. Den er kendt for sin rummelighed og høje kvalitetsindretning.
  2. BMW X5 45e byder på en imponerende kombination af performance og effektivitet. Med sit elegante design og innovative teknologier er det et populært valg blandt SUV-købere, der ønsker en miljøvenlig bil.
  3. Porsche Cayenne E - Hybrid står ud med sin sportslige præstation og luksuriøse interiør. Denne model tilbyder en spændende køreoplevelse samtidig med at være mere miljøbevidst end traditionelle benzinbiler.

Disse biler viser, at man ikke behøver at gå på kompromis med luksus eller ydeevne, når man vælger en grønnere bil.

Hvad er rækkevidden for en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC på batteri?

Denne bil kan køre 80 km på ren elektrisk energi før dens dieselmotor starter. Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker at mindske lokal forurening. Med et batteri på 31,2 kWh er bilens elektriske rækkevidde op til 106 km.

Dette tal er imponerende for en stik-i-hybrid og viser, hvordan teknologien bag biler udvikler sig. Den samlede distance bilen kan rejse, både på batteri og med diesel, når op til 880 km.

Disse detaljer gør den til en attraktiv mulighed for lange ture såvel som daglig pendling.

Hvor stort er batteriet på en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC?

Bilen har et batteri på 31,2 kWh. Det betyder, at den kan køre op til 106 km på ren el, før diesel motoren skal bruges. Dette gør den god til både korte og lidt længere ture uden at udlede skadelige stoffer.

Bilen er udstyret med flere måder at oplade på, hvilket gør det nemt at holde batteriet fyldt op, uanset hvor man er. Man kan bruge en almindelig stikkontakt hjemme eller en kraftigere industri stikkontakt for hurtigere opladning.

Hvordan lader man en Mercedes GLE350 de?

At lade en Mercedes GLE350 de er let og kan gøres på flere måder. Her er nøglepunkterne for at holde din bil klar til kørsel:

  1. Brug en almindelig stikkontakt hjemme. Dette kræver ingen særlig installation og giver dig mulighed for at lade bilen over natten.
  2. Tilslut til en industriestikkontakt for hurtigere opladning. Denne metode er hurtigere end den almindelige husstandsstikkontakt og god, hvis du har brug for hurtig opladning.
  3. Overvej trådløs opladning til din smartphone i bilen. Mens din bil oplader, kan du også oplade din telefon kabelfrit.
  4. Bilen har et batteri på 31,2 kWh, hvilket betyder solid opladningskapacitet for længere ture.
  5. Du kan opnå en elektrisk rækkevidde på op til 106 km efter Ecotest - forbrugsmål, afhængigt af hvordan og hvor du lader din GLE350 de.

Hver af disse metoder giver fleksibilitet og bekvemmelighed for ejerne, så de altid har strøm nok til deres kørselsbehov.

Hvor lang tid tager det at lade en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC?

Det tager forskellig tid at lade bilen op, afhængigt af hvad man bruger til at lade den. Med en almindelig stikkontakt derhjemme tager det omkring 5 til 8 timer at lade batteriet fuldt op.

Hvis man bruger en hurtigere ladestation, kan tiden nedsættes betydeligt. For eksempel med en industriestikkontakt kan det gå hurtigere. Sådan en stikkontakt kan fylde batteriet meget hurtigere, nogen gange på under 2 timer.

Dette betyder, at man nemt kan lade sin bil op natten over eller hurtigt få mere strøm, hvis man er ude og har brug for det.

Der er også smarte løsninger som kabelfri opladning til smartphones, som gør hele oplevelsen nemmere. Dog er det vigtigt at huske, at den faktiske ladetid kan ændre sig baseret på forskellige faktorer som batteriets tilstand og den nøjagtige type af ladestation.

Dette gør Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC fleksibel og praktisk for mange forskellige typer af brugere og deres behov.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC har en speciel type motor. Den bruger både diesel og strøm til at køre. Motoren på diesel har 245 hestekræfter. Dette gør bilen stærk og klar til lange ture.

Bilen kan også køre kun på strøm fra batteriet. Dette er godt for miljøet.

Bilen tilbyder også andre motorvalg. Man kan vælge en med 272 hestekræfter eller en anden med næsten 400 hestekræfter. Disse er billigere men bruger kun diesel eller benzin. Så GLE 350 de giver et godt valg for dem, der vil have kraft og passe på miljøet.

Hvor langt kører en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC på literen?

Denne bil bruger omkring 8,1 liter diesel på 100km (12,5 km/L) i hybridtilstand. Dette tal viser, hvor økonomisk bilen er, når den kører med både diesel og elektricitet. Den kan også køre op til 106 km kun på elektricitet, hvilket betyder, at folk kan køre længere uden at bruge diesel.

Den samlede rækkevidde for bilen, når man bruger både strøm og diesel, er 880 km. Dette gør bilen til et godt valg for dem, der ønsker at spare på brændstof og mindske udledning.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC har en diesel motor med 245 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at køre hurtigt og glat. Der findes også andre motorer til denne model.

Du kan vælge en med 272 hestekræfter eller en næsten 400 hestekræfter benzinmotor. Disse muligheder gør det let at finde den rette styrke til dine behov.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC?

Den kan køre op til 210 km/t. Hvis den kun bruger strøm, går den op til 160 km/t. Denne bil er hurtig og klarer sig godt på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

En Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC klarer turen fra 0 til 100 km/t på kun 6,8 sekunder. Dette viser bilens stærke præstation og evne til hurtigt at nå høj fart. Med sin avancerede teknologi og kraftfulde motor, sikrer denne model en effektiv og hurtig acceleration, som imponerer både på landevejen og i byen.

Denne hastighed gør bilen til et attraktivt valg for dem, der sætter pris på kraft og ydeevne i deres køretøj.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes GLE350 de?

Mercedes GLE350 de har en længde på 4939 mm. Bilen er 1957 mm bred med spejle og 2157 mm, når spejlene er slået ud. Højden er 1762 mm. Denne bil har også en akselafstand på 2995 mm og en frihøjde på 179 mm.

Vægten varierer mellem 2.525 kg og 2.635 kg afhængigt af, hvilket udstyr bilen har.

Disse mål giver en god fornemmelse af bilens størrelse. Det hjælper købere med at forstå, hvor meget plads de kan forvente indeni bilen og hvor nemt det vil være at parkere den i forskellige rum.

Med disse dimensioner passer Mercedes GLE350 de til mange familier og enhver, der har brug for god plads og komfort.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes GLE350 de?

Bagagerummet i en Mercedes GLE350 de rummer 470 liter. Dette tal kan dog vokse til 765 liter, hvis man tager bagagerumsdækslet af. Det er praktisk for dem, der skal bruge ekstra plads til lange ture eller familieudflugter.

Bagagerummet har også smarte funktioner. For eksempel kan bagklappen åbnes elektrisk. Har man bestilt Keyless-Go-pakken, kan man endda åbne den ved at svinge foden under bilens bagende.

Dette gør det nemt at komme til sine ting, selv når hænderne er fulde. Og trods sin størrelse som hybridbil, er der stadig god plads i bagagerummet. Man kan ligefrem opbevare op til 12 drikkevarer derinde, hvilket viser hvor godt pladsen er udnyttet.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes GLE350 de?

Man kan montere et anhængertræk på Mercedes GLE350 de. Dette giver bilen mulighed for at trække op til 2,7 tons med bremsete trailere og 750 kg med ubremsete trailere. Det gør den til et godt valg for dem, der har brug for at transportere store ting eller en campingvogn.

Det er vigtigt for købere at overveje denne kapacitet, da det tilføjer mere alsidighed til bilens brugsmuligheder. Dette træk er særligt nyttigt for familier eller folk, der ofte transporterer tung last.

Hvad må en Mercedes GLE350 de trække på anhængertrækket?

En Mercedes GLE350 de kan trække op til 2,7 ton med bremsede trailere. Med ubremsede trailere er tallet 750 kg. Dette gør bilen velegnet til at trække tunge læs som store campingvogne eller hestetrailere.

Kraften og kapaciteten viser, at GLE350 de er bygget til både komfort og brugbarhed. Den stærke motor og avanceret trækkraft gør det nemt at transportere det, du har brug for, på dine rejser.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes GLE350 de?

Til en Mercedes GLE350 de findes der mange fælge at vælge imellem. De passer perfekt til bilens behov og giver den et flot look.

  1. Fælgene kommer i forskellige størrelser fra letvægtsmuligheder til større dimensioner.
  2. Materialevalg inkluderer aluminium, stål og letmetal, som alle bidrager til bilens ydeevne.
  3. For de miljøbevidste er der fælge designet specielt til hybridbiler, som hjælper med at spare benzin.
  4. Købere kan vælge mellem sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk afhængigt af kørestilen og klimaet.
  5. Nogle modeller har run - flat dæk, hvilket betyder, at man kan fortsætte en tur selv efter et dæk punkterer.
  6. Der er også et udvalg af farver og finishs, herunder blank, mat eller pulverlakeret for at matche enhver smag.
  7. Det anbefales altid at vælge fælge baseret på bilens specifikationer for den bedste køreoplevelse.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes GLE350 de?

Valg af vinterdæk til Mercedes GLE350 de kræver opmærksomhed. Det rigtige dæk sikrer god kontrol og sikkerhed i koldt vejr.

  1. Se efter dæk med M+S mærket. Dette betyder, at de er testet for mudder og sne.
  2. Vælg dæk med et dybt mønster. Dybe riller hjælper med at fjerne sne og vand fra under dækket.
  3. Tjek for snefnug - symbolet. Det viser, at dækket klarer sig godt i hård vinter.
  4. Overvej bredden på dækkene. Smalle dæk skærer bedre gennem sneen end brede.
  5. Tænk over gummiblandingen. Blødere gummi holder sig fleksibel i koldere temperaturer.
  6. Vurder anmeldelser og tests. Læs hvad andre siger om dækkets præstation i vinterlige forhold.
  7. Husk på din kørestil og hvor du kører mest. Bykørsel stiller anderledes krav end landeveje eller bjergegne.
  8. Sammenlign pris og kvalitet. Billigere er ikke altid bedre når det kommer til sikkerhed.

Disse punkter hjælper dig med at vælge de rette vinterdæk til din Mercedes GLE350 de, så du kan føle dig sikker på vejene, uanset vejret.

Hvor sikker er en Mercedes GLE350 de?

Mercedes GLE350 de er en sikker bil. Den har syv airbags og et Pre-Safe system. Disse beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke. Bilen viser også gode resultater i tests for børnesikkerhed.

Det betyder, at børn er sikre i denne bil.

Denne model gør det middelgodt i tests for, hvordan den beskytter folk udenfor bilen, som går på vejen. Men den lave mængde af skadelige stoffer, som dens dieselmotor laver, gør den bedre for miljøet.

Så, Mercedes GLE350 de passer godt på både dem inde i bilen og miljøet udenfor.

Hvordan er interiøret i en Mercedes GLE350 de?

Interiøret i en Mercedes GLE350 de er fyldt med luksus. Kunder vil finde sæder, der er både behagelige og indbyder til lange køreture. Dertil kommer et MBUX-infotainmentsystem, som giver underholdning for alle i bilen.

Et luftaffjedringssystem kan vælges som ekstra udstyr, hvilket gør køreturen endnu mere behagelig.

Bilen har også smarte løsninger for opladning af telefoner uden brug af kabler og et lydsystem i topkvalitet. For dem, der kan lide lys og luft, er der mulighed for at få et panorama glastag.

I kabinen er der masser af steder at opbevare ting - fra opvarmede kopholder til rummelige dørpaneler. Alt dette gør interiøret i en Mercedes GLE350 de både funktionelt og luksuriøst.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes GLE350 de?

En Mercedes GLE350 de har plads til fem personer. Dette gør den til en rummelig bil for både familier og grupper, der ønsker at rejse sammen. Bagsæderne er elektrisk justerbare, hvis man vælger denne mulighed.

Det giver ekstra komfort og gør det nemt at tilpasse pladsen efter passagerernes behov. Denne egenskab er nyttig for dem, der sætter pris på fleksibilitet og komfort i deres bil.

Hvilket lydsystem har en Mercedes GLE350 de?

Mercedes GLE350 de kommer med et high-end højttalersystem. Dette giver bilkøbere en rig lydoplevelse under kørsel. Testresultater viser, at lydkvaliteten i bilen er detaljeret vurderet.

Oplysninger om lydkvaliteten og støjniveauet indeni ved 130 km/t er også noteret under prøvekørsler. Dette sikrer, at passagererne kan nyde musikken uden for meget udefrakommende støj.

Denne model er derfor et godt valg for dem, der sætter pris på god lyd i deres bil.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes GLE350 de?

En Mercedes GLE350 de har mange smarte teknologier. En af disse er MBUX-infotainmentsystemet, som giver brugere adgang til forskellige apps. Her er nogle af de mest nyttige:

  1. Navigation med live opdateringer: Denne app hjælper dig med at finde vej uden problemer. Du får realtidsinformation om trafik og kan planlægge den hurtigste rute.
  2. Musik og underholdning: Brugere kan nyde musik fra tjenester som Spotify eller internetradio direkte i bilen uden at bruge telefonens dataforbindelse.
  3. Kabelfri smartphone-opladning: Dette gør det muligt at oplade din smartphone kabelfrit, så du altid har strøm på langture.
  4. Apple CarPlay og Android Auto: Disse systemer spejler din smartphones interface på bilens skærm, så du nemt kan bruge apps, kort, musik og beskeder mens du kører.
  5. Bil dele-forberedelser: En app for dem, der ønsker at dele deres bil med venner eller familie sikkert og let.
  6. High-end højttalersystemer: For den ultimative lydoplevelse inde i bilen, perfekt til musikelskere.

Denne liste viser bare nogle af de mange muligheder for at gøre køreturen mere behagelig og forbundet med en Mercedes GLE350 de.

Opdateres softwaren i en Mercedes GLE350 de automatisk?

I en Mercedes GLE350 de sker opdateringer af softwaren helt af sig selv. Der er ikke brug for, at du selv gør noget for at opdatere bilens systemer. Dette gør, at bilen altid kører så effektivt og sikkert som muligt.

Med disse trådløse opdateringer får bilen de nyeste funktioner til motorstyring, sikkerhed og underholdning.

Disse automatiske opdateringer hjælper med at holde bilen opdateret uden besvær. Således sikres det, at alle dens systemer fungerer optimalt. Det er en stor fordel for ejere, da det bidrager til bilens ydeevne og sikkerhed på vejen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes GLE350 de?

Til Mercedes GLE350 de kan man få mange slags tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og bedre at køre i.

  1. Fælge - Man kan vælge mellem forskellige stilarter for at give bilen et unikt udseende.
  2. Tagbøjler - Perfekt til dem, der har brug for ekstra plads til bagage eller sportsudstyr.
  3. Bagagerumsbakke - Beskytter bagagerummet mod snavs og vand.
  4. Solskærme - Holder solen ude og bilen kølig indeni.
  5. Parkeringsassistentsystemer - Gør det lettere at parkere bilen uden stress.
  6. Multimediesystemer - Tilbyder underholdning og information for både fører og passagerer.
  7. AMG Line-pakken - Tilføjer sporty detaljer både indeni og udenpå bilen.
  8. Night-pakken - Indeholder sorte stylingelementer for et mere mystisk udseende.
  9. Premium-pakken - Inkluderer luksuriøse funktioner som større skærme og bedre lydsystemer.
  10. Lædersæder - Øger komforten og tilføjer et touch af luksus til interiøret.
  11. Panoramatag - Giver mere lys ind i kabinen og en følelse af rummelighed.
  12. Head-up display - Viser vigtig information direkte på forruden, så man kan holde øjnene på vejen.
  13. Adaptiv fartpilot - Justerer automatisk hastigheden efter trafikken for en mere afslappet køretur.
  14. Luftaffjedring (Airmatic luftundervogn) - Forbedrer køreegenskaberne ved at justere affjedringen efter vejforholdene.
  15. Off-road teknikpakke - Optimere bilens ydeevne på krævende underlag som mudder eller sand.
  16. Forskellige køreprogrammer - Giver mulighed for at tilpasse bilens karakteristik efter førerens ønsker.

Disse valgmuligheder giver mulighed for at gøre GLE350 de helt sin egen, uanset om fokus er på stil, komfort, underholdning eller ydeevne.

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes GLE350 de?

Mercedes GLE350 de bruger mange smarte teknologier. Disse gør bilen sikker, sjov og nem at køre.

  1. Plugin-hybrid system: Kombinerer en dieselmotor på 245 hk med et stort batteri. Dette giver mulighed for at køre op til 100 km på ren elektricitet.
  2. MBUX infotainment: Et avanceret system med stemmegenkendelse gør det let at styre musik, navigation og indstillinger uden at fjerne hænderne fra rattet.
  3. Aktiv nødbremseassistance: Hjælper med at undgå ulykker ved automatisk at bremse bilen, hvis der er fare for sammenstød.
  4. Fjernbetjent låsesystem: Sikrer, at kun de med rette nøgle kan komme ind i bilen.
  5. USB-C og Bluetooth-forbindelse: Gør det muligt nemt at oplade enheder og spille musik trådløst.
  6. Valgfri Apple CarPlay og Android Auto: Viser apps fra din telefon direkte på bilens skærm, så du sikkert kan bruge dem under kørsel.
  7. Avancerede sikkerhedsfeatures inkluderer genkendelse af fodgængere og cyklister samt syv airbags rundt om i kabinen for ekstra beskyttelse af alle passagerer.
  8. Flere motorindstillinger: Mercedes tilbyder forskellige versioner af GLE350 de til forskellige behov, inklusive modeller med mere kraft eller bedre brændstoføkonomi.

Disse teknologier hjælper med at gøre Mercedes GLE350 de til en topmoderne bil, som er både praktisk og sjov at køre i.

Hvad koster en Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC 9G-TRONIC koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Mercedes GLE350 de til service?

En Mercedes GLE350 de skal til service mindst en gang om året eller hver 25.000 km - alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen forbliver i god stand. Det er også en god ide at tjekke batteriet og hybriddelen regelmæssigt.

På den måde kører både benzin- og eldelen som de skal.

Serviceintervaller kan ændre sig, hvis man kører meget eller i hårde forhold. Det er godt at holde øje med batteriets tilstand. Følger man Mercedes' serviceplan, hjælper det med at holde bilen kørende godt.

Hvilke dele på en Mercedes GLE350 de går mest i stykker?

Dele på en Mercedes GLE350 de kan gå i stykker ligesom på andre biler. Her er nogle dele, som ofte har problemer.

Elektroniske systemer kan fejle. Dette omfatter navigation, radio og bluetooth tilslutning. Disse systemer bruger komplekse netværk og software, der kan blive defekte.

Luftaffjedringssystemet kan lække eller få fejl. Affjedringen justerer bilens højde og sikrer en glat køretur, men slanger og pumper kan blive utætte eller stoppe med at virke.

Batteri til hybridmotoren holder ikke evigt. Med tiden mister det evnen til at holde opladningen, hvilket reducerer bilens rækkevidde på elektricitet alene.

Gearkassen i 9G-TRONIC modeller oplever undertiden skiftproblemer. Det skyldes ofte softwarefejl eller slidte interne komponenter.

Dørlåse mekanismer går også i stykker. Brugere rapporterer nogle gange, at døre enten ikke låser eller ikke åbner korrekt.

Motor management sensorer kan svigte. Disse sensorer overvåger bilens ydelse og styrer ting som brændstofinjektion og tændingstidspunkt. Fejl her kan føre til dårlig motorpræstation eller øget brændstofforbrug.

LED-forlygter, specifikt multibeam LED, kan have problemer med levetiden eller elektrisk fejl, der kræver udskiftning af hele enheden snarere end blot pæren.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes GLE350 de?

Garantien på en Mercedes GLE350 de varer normalt 2 år. Denne fabriksgaranti gælder fra den dag bilen købes. For nogle dele af bilen, som batteriet og hybrid systemet, kan garantien være længere.

Købere har også mulighed for at købe ekstra garanti. Dette giver mere beskyttelse over tid.

Det er forskelligt fra land til land, hvordan garantien dækker. Købere bør spørge deres forhandler om specifikke detaljer. Det er godt at kende til sin garantidækning, inden man køber bilen.

Dette kan hjælpe med at forstå, hvad man kan forvente i fremtiden.

Hvad dækker garantien på en Mercedes GLE350 de?

Garantien på en Mercedes GLE350 de sikrer bilen i 24 måneder eller op til 200.000 km. Den beskytter mod fejl på alle mekaniske og elektriske dele. Rustbeskyttelse dækker i 30 år, og der er også en garanti på lakken i 3 år.

Bilejere kan få hjælp ved nødsituationer med vejhjælp. Man kan vælge at forlænge garantien for mere tryghed.

Denne garanti hjælper med at holde bilen kørende glat. Det betyder, at hvis noget går i stykker, kan det ofte blive fikset uden ekstra omkostninger. Dette giver ro i sindet til dem, der ejer en Mercedes GLE350 de.

Guides til andre varianter af Mercedes GLE350 de

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.36.23

Opdateret 16.05.2024, 11.31.55

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel