Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC (Årgang 07/2017 - 05/2018)

Købsguide: Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC (07/2017 - 05/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC er dyr i både anskaffelse og vedligeholdelse. Ekstraudstyr som head-up display, Burmester 3D Surround Soundsystem og el-panorama skydetag kan hurtigt øge prisen yderligere.

Standardudstyret er ikke altid tilstrækkeligt for en bil i denne klasse. Driftsomkostningerne inkluderer høje årlige forsikringspræmier (KH 22, VK 30, TK 31).

Bilen har et gennemsnitligt brændstofforbrug på 6,1 l diesel pr. 100km (16,7 km/L) Værditabet er betydeligt, men bilen holder sin værdi bedre end andre luksuslimousiner. Det er vigtigt at overveje disse omkostninger inden køb.

Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC tilbyder avanceret teknologi som adaptiv fartpilot (Distronic) og vejskilte genkendelse assistent.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mercedes S400 d?

Mercedes S400 d findes i flere varianter. Den mest almindelige model er S 400 d 9G-TRONIC, som har en ydelse på 340 hk. Den kommer med luksuriøst sort læder interiør og alufælge med sommer- og vinterdæk.

En anden variant er AMG Line. Den har sportsligt design og avanceret teknologi som klimaautomatic thermotronic og adaptiv fjernlys assistent plus. Begge modeller lever op til Euro6-normen for lav emission.

Hvad er fordele og ulemper ved Mercedes S400 d?

Fordele:

  • Luksuriøse materialer og omhyggelig kvalitet.
  • Høj komfort og højt sikkerhedsniveau.
  • Kraftfuld motor og ren forbrænding.
  • Næsten ingen udledning af stikoxider.

Ulemper:

  • Meget høj pris, der hurtigt stiger med ekstraudstyr.
  • Ekstremt dyr i både anskaffelse og vedligeholdelse.
  • Bagsædepladsen er begrænset på grund af skråtagdesign.

Hvordan klarer Mercedes S400 d sig i test?

Mercedes S400 d klarer sig godt i test. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på 5,4 sekunder og har en topfart på 250 km/t. Brændstoføkonomien er god med 6,1 liter diesel pr. 100km (16,7 km/L) ifølge EcoTest.

Støjniveauet ved 130 km/t er lavt og måler kun 63,1 dB(A). Bremsesystemet er også effektivt. Bilen standser fra 100 km/t på 33,9 meter. Mercedes S400 d tilbyder dermed både kraft og sikkerhed.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mercedes S400 d?

Nogle biler tilbyder lignende ydelser som Mercedes S400 d. Her er nogle alternativer:

  1. Audi A8: Audi A8 har luksus og kraft. Den har en behagelig kabine og mange teknologier. Adaptiv fartpilot Distronic findes også i denne model.
  2. BMW 7-serie: BMW 7-serie er kendt for god køredynamik. Den tilbyder også avancerede funktioner som harddisk navigation og smartphone integration med Android Auto og Apple CarPlay.
  3. Jaguar XJ: Jaguar XJ står for stil og elegance. Den har stærke motorer og luksuriøst interiør, ligesom Mercedes-Benz S400 d.
  4. Lexus LS: Lexus LS byder på komfort, stilhed og avancerede sikkerhedssystemer såsom aktiv vognbane assistent.
  5. Porsche Panamera: Porsche Panamera kombinerer sportslighed med luksus. Den har imponerende præstationer og god plads.
  6. Volvo S90: Volvo S90 tilbyder skandinavisk design, høj sikkerhedsstandard og Euro6 teknik for bedre miljøvenlighed.

Disse alternativer giver forskellige smage af luksus, teknologi og komfort til bilkøbere.

Hvor langt kører Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC på literen?

Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC har et gennemsnitligt brændstofforbrug på 6,1 liter diesel pr. 100km (16,7 km/L) Ved bykørsel er forbruget 7,3 liter pr. 100km (14,3 km/L) Uden for byen kører den mere økonomisk med kun 5,2 liter pr.

100km (20,0 km/L)

På motorvejen bruger den 6,6 liter pr. 100km (16,7 km/L) Med disse tal viser bilen en god balance mellem kraft og effektivitet. Mercedes me connect og dæktryks kontrol system hjælper også med at optimere brændstofforbruget og sikkerheden under kørslen.

Hvilken motor har en Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC har en Reihensechszylinder-motor. Motorens ydelse er 250 kW (340 hk).

Motorstørrelsen er 2.925 ccm. Den har et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm ved 1.200 rpm.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC?

Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC har en motorydelse på 340 hk (250 kW). Bilen tilbyder stærk ydeevne og hurtig acceleration.

Denne motor leverer kraft og smidighed til luksusbilen. Det gør Mercedes S 400 d til en glimrende valg for dem, der søger både komfort og fart.

Hvad er tophastigheden for en Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC?

Tophastigheden for en Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC er 250 km/t. Denne luksusbil kombinerer kraft og elegance med sin imponerende hastighed.

Med AMG styling og designo diamanthvid får du både skønhed og ydeevne. Med sædeklima kan du rejse komfortabelt, selv ved høj fart.

Hvor hurtigt accelererer en Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC fra 0-100 km/t?

Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC kan accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 5,4 sekunder. Det er hurtigt for en bil af denne størrelse. Den kraftige motor og avancerede transmission hjælper bilen med at opnå dette.

Med en motor, der leverer mange hestekræfter, giver bilen en glat og hurtig start. Dette gør bilen ideel til dem, der ønsker både komfort og fart.

Hvad er dimensionerne på en Mercedes S400 d?

Mercedes S400 d er 5.125 mm lang, 1.899 mm bred og 1.496 mm høj. Bilen har en vendekreds på 11,9 meter. Afstanden fra jorden til bunden af bilen er 44 cm.

Hvor stort er bagagerummet i en Mercedes S400 d?

Bagagerummet i en Mercedes S400 d rummer 405 liter. Det har to LED-lamper, der giver god belysning. Bagagerummet har også fire ankerpunkter til fastgørelse af ting.

Bagagerumsåbningen er ikke særlig stor. Det gør det svært at læsse store genstande. Man skal være opmærksom på dette, hvis man ofte transporterer store ting.

Kan man få anhængertræk på en Mercedes S400 d?

Ja, du kan få anhængertræk på en Mercedes S400 d. Dette giver mere fleksibilitet og brugsmuligheder. Det er nyttigt, hvis du ofte skal transportere tungt gods eller en trailer.

Anhængertrækket gør det muligt at trække op til 2.100 kg. Det passer perfekt til både daglig brug og længere ture. Det er vigtigt at vælge det rigtige udstyr, så det passer til bilens præstationer og sikkerhed.

Hvor mange kg må en Mercedes S400 d trække på anhængertrækket?

En Mercedes S400 d kan trække 2.100 kg med bremset anhængertræk. Uden bremser kan den trække 750 kg. Dette gør den velegnet til både campingvogne og mindre trailere.

Hvilke fælge kan man få til en Mercedes S400 d?

Fælgene til Mercedes S400 d varierer fra 17 til 20 tommer. Du kan vælge mellem mange designs og materialer, som f.eks. aluminiumsfælge. Fælgene kan også tilpasses i forskellige farver som sort, sølv eller titanium.

Der er også mulighed for fælge med både sommer- og vinterdæk. Ekstraudstyr som fælgelåse og dæktryksovervågning kan købes til. Dette giver ekstra sikkerhed og nem vedligeholdelse.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mercedes S400 d?

Vælg vinterdæk i størrelsen 245/50 R18 til Mercedes S400 d. Dæktryk skal være 2,4 bar foran og 2,6 bar bagpå.

Sørg for at vælge dæk med god trækkraft og vejgreb. Disse dæk skal have mærkningen M+S eller 3PMSF. Disse mærker viser, at dækket er egnet til sne og is. For den bedste rådgivning, kontakt en professionel dækleverandør eller et Mercedes-autoriseret værksted.

Hvor sikker er en Mercedes S400 d?

Mercedes S400 d har høj sikkerhed. Standardudstyr inkluderer aktiv bremseassistent med nødbremsesystem og fodgængerregistrering. Træthedsovervågning og fartskiltregistrering er også standard.

Fartbegrænser og fartpilot gør kørsel lettere og sikrere.

Ekstraudstyr som førerassistentpakken med krydsassistent-system øger sikkerheden. Mercedes har en stærk historie med høj sikkerhed. Tidligere præstationer tyder på, at S400 d også vil klare sig godt i test.

Hvordan er interiøret i en Mercedes S400 d?

Interiøret i en Mercedes S400 d er meget luksuriøst. Kvalitetsmaterialer bruges overalt, og næsten ingen hård plast findes. Der er to store skærme med hver 21,3 cm diagonal. Disse skærme viser instrumentbrættet og infotainment-systemet Comand Online.

Justérbar ambientebelysning tilføjer en beroligende atmosfære. Sæderne har massagefunktioner og elektrisk justering for maksimal komfort. Automatiske klimafunktioner sikrer, at temperaturen altid er behagelig.

Dette gør køreturen mere luksuriøs og behagelig for alle passagerer.

Hvor mange personer er der plads til i en Mercedes S400 d?

Mercedes S400 d har plads til fire voksne og deres bagage. Personer op til 1,90 m har god plads foran. Bagsædet er dog ikke ideelt for meget høje personer.

Hvilket lydsystem har en Mercedes S400 d?

Mercedes S400 d har det avancerede Burmester lydsystem. Det giver en førsteklasses lydoplevelse. Systemet leverer høj lydkvalitet og klarhed. Det indgår som en del af bilens luksuriøse interiør.

Lydsystemet er skabt til at give passagererne en overlegen oplevelse. Det er kendt for sin imponerende klarhed og detaljerigdom. Burmester lydsystemet løfter køreglæden til et nyt niveau.

Hvilke apps kan man få til en Mercedes S400 d?

Man kan få mange smarte apps til en Mercedes S400 d. De gør kørsel nemmere og sjovere.

  1. Apple CarPlay: Forbind din iPhone. Få adgang til musik, beskeder og kort.
  2. Android Auto: Forbind din Android-telefon. Brug Google Maps, musikapps og mere.
  3. Mercedes me: Tjek bilens status. Lås eller oplås bilen på afstand.
  4. MBUX Funktioner: Stemmekontrol af navigation, musik og klima.
  5. Navigation App: Få realtids trafikoplysninger via indbygget SIM-kort.
  6. Spotify: Stream din yndlingsmusik direkte fra appen.
  7. TuneIn Radio: Lyt til tusindvis af radiostationer verden over.
  8. Waze: Få trafikinformationer og undgå køer med denne populære navigationsapp.

Disse apps gør Mercedes S400 d både moderne og praktisk at køre i hver dag.

Opdateres softwaren i en Mercedes S400 d automatisk?

Softwaren i en Mercedes S400 d opdateres ikke automatisk. Ejer skal selv sørge for at få opdateringerne installeret ved et serviceeftersyn. Dette betyder, at softwaren kun opdateres, når bilen besøger et værksted.

Det er vigtigt at holde sin bils software opdateret for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed. Dette gælder især for nødråbssystemet og andre avancerede teknologier i bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mercedes S400 d?

Der er mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr til en Mercedes S400 d. Her er en liste over de vigtigste valg, du kan tage.

  1. Multibeam LED-forlygter: Disse lygter giver bedre synlighed om natten. De har blændfri fjernlysassistent og kurvelys.
  2. Keyless-Go-system: Du kan låse bilen op og starte den uden at bruge nøglen. Systemet slås fra ved at trykke to gange på fjernbetjeningen.
  3. EASY-PACK bagagerumskomfortboks: Denne boks hjælper med at organisere mindre genstande i bagagerummet.
  4. Varme i forruden: Det forbedrer sigtbarheden om vinteren. Derudover får du også standvarmer, ratvarme, og opvarmede sæder.
  5. 230V stikkontakt: Brug denne kontakt til at oplade dine elektroniske enheder som laptop eller tablet.
  6. Multimedia-skærme til bagsædet: Perfekt til passagerer på lange ture. De kan se film eller spille spil under kørslen.
  7. Alufælge m/sommer- og vinterdæk: Få stilfulde fælge sammen med både sommer- og vinterdæk for optimal ydeevne hele året rundt.

Disse muligheder gør din køreoplevelse mere komfortabel og sikker.

Guides til andre Mercedes-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mercedes S400 d?

Mercedes S400 d har mange avancerede teknologier. Her er en liste over de vigtigste:

  • Adaptiv luftfjedring: Denne justerer bilens højde for bedre komfort og køreegenskaber.
  • Autonom parkeringsfunktion: Bilen kan parkere sig selv ved hjælp af en smartphone.
  • Magic Vision Control: Unik vinduesvisker med indbyggede sprøjtefunktioner til at rense ruden effektivt.
  • Førerassistentpakke: Muliggør delvist autonom kørsel på motorvej, hvilket gør lange ture mere afslappende.

Disse teknologier gør kørslen i en Mercedes S400 d både nemmere og mere behagelig.

Hvad koster en Mercedes-Benz S 400 d 9G-TRONIC i grøn ejerafgift?

En Mercedes S400 d koster i 2024 ca. fra 6.660 kr til 7.920 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Mercedes S400 d til service?

En Mercedes S400 d skal til service for hver 20.000 km eller hver år, alt efter hvad der kommer først. Denne regel sikrer, at bilen kører optimalt og holder længere. Regelmæssig service omfatter olie- og filterudskiftning, samt kontrol af bremser, dæk og motor.

Serviceintervallerne hjælper med at opdage små problemer, før de bliver store. Én service om året er standard for at holde bilen i topform.

Hvilke dele på en Mercedes S400 d går mest i stykker?

Der er ingen data tilgængelige om, hvilke dele der går mest i stykker på en Mercedes S400 d. Baseret på generel erfaring med biler kan man dog få en ide.

  1. Bremser: Bremseklodser og skiver har tendens til at slide hurtigt.
  2. Elektronik: Elektroniske problemer kan opstå over tid.
  3. Batteri: Batteriet kan miste kraft efter nogle år.
  4. Ophæng: Støddæmpere og andre ophængsdele kan blive slidt.
  5. Sensorer: Sensorer som parkering og blind-spot monitor kan fejle.
  6. Udstødning: Udstødningssystemet kan ruste eller få huller.
  7. Dæktryksmåler: Sensorerne for dæktryk kan blive defekte.

Altid vigtigt at vedligeholde bilen godt for at minimere disse problemer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mercedes S400 d?

Garantien på en Mercedes S 400 d dækker i 2 år. Dette er den generelle garanti, der gælder for bilen. Rustgarantien strækker sig over 30 år. Det betyder, at bilen er beskyttet mod rust i mange år.

Garantien dækker kun fejl og mangler, der opstår ved normal brug. Hvis der sker skader på grund af uheld eller misbrug, er det ikke dækket. For at holde garantien gyldig skal bilen også serviceres regelmæssigt hos en autoriseret Mercedes-forhandler.

Hvad dækker garantien på en Mercedes S400 d?

Garantien dækker mange ting. Grundgarantien varer i 2 år og dækker fejl på bilen. Den omfatter også reservedele og reparationer. Rustgarantien varer i 30 år. Den beskytter mod gennemtæring af karosseriet.

Hvis der opstår rustproblemer, vil Mercedes tage sig af det.

Der er begrænsninger. Garantien dækker ikke sliddele. Dette inkluderer bremseklodser og vinduesviskere. Ulykker og forkert brug dækkes heller ikke. Service skal udføres hos autoriserede værksteder som Løvborg Biler for at garantien gælder.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.38

Opdateret 10.09.2024, 14.32.38

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel