Find brugte biler til salg

Guiden handler om MG ZS EV Luxury (Årgang 01/2021 - 10/2021)

Købsguide: MG ZS EV Luxury (01/2021 - 10/2021)

Hvad skal du vide inden du køber en MG ZS EV Luxury?

Før du køber en MG ZS EV Luxury, skal du vide, at dens batteri har en kapacitet på 44,5 kWh. Det betyder, at bilen kan køre op til 263 km på en enkelt opladning. Dette gør den til et godt valg for daglige ture og mindre rejser.

Bilen understøtter hurtigopladning ved CCS-ladestationer, hvor den kan lade med op til 68 kW.

MG ZS EV Luxury kommer også med flere avancerede teknologier som adaptiv fartkontrol og et system til nødbremsning. Disse funktioner øger sikkerheden mens du kører. Bilen har en kraftfuld motor på 105 kW (143 hk), hvilket giver en stærk ydeevne.

Tænk også over bilens startpris og dens garantiperiode på 7 år, som giver ekstra ro i sindet.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af MG ZS EV?

MG ZS EV kommer i forskellige varianter for at møde forskellige behov og præferencer. Blandt disse findes en særlig model, MG ZS EV Luxury, der skiller sig ud med sin luksuriøse udstyrspakke.

  1. MG ZS EV Standard: Denne grundmodel er udstyret med de basale funktioner, der kræves for en behagelig køreoplevelse. Det inkluderer automatisk nødbremseassistent og fartpilot.
  2. MG ZS EV Comfort: Opgraderingen til Comfort-modellen tilføjer komfortfunktioner såsom klimaanlæg og parkeringssensorer bagtil, hvilket gør hverdagskørslen lettere.
  3. MG ZS EV Luxury: Den mest luksuriøse udgave kommer med avancerede sikkerhedssystemer som blindvinkelassistent og regnsensor samt komfortforbedringer såsom sædevarme foran og panorama soltag. Denne version skiller sig især ud ved at tilbyde et højere niveau af raffinement og bekvemmelighed.

Hver variant er designet til at imødekomme specifikke førerbehov, fra den simple men effektive Standard til den fuldt udstyrede Luxury, der bringer ekstra glæde til køreoplevelsen med dens eksklusive faciliteter.

Hvad er fordele og ulemper ved MG ZS EV?

Beslutningen om at købe en MG ZS EV Luxury kan være stor. Denne bil har både fordele og ulemper. Her er en oversigt, der kan hjælpe købere med at træffe en informeret beslutning.

FordeleUlemper
- Batterikapaciteten på 44,5 kWh sikrer en rækkevidde op til 263 km.- Rækkevidden kan være begrænset sammenlignet med andre elbiler på markedet.
- Ladeeffekten på op til 68 kW betyder, at bilen kan lades fra 10 til 80 procent på cirka 40 minutter.- Høje lukkekrafter på vinduer kan være et minus for nogle brugere.
- Lav startpris og mulighed for at trække miljøpræmien fra prisen.- Udsigten fra førersædet og visse siddepositioner kan være dårlig.
- Lang garantiperiode på 7 år giver ro i sindet.- Ingen mulighed for at montere anhængertræk, hvilket begrænser bilens fleksibilitet.
- Modtager 80 point og fire stjerner i ADAC Ecotest, hvilket vidner om en miljøvenlig bil.- Bedømmelsen på 2,6 ud af 5 i ADAC's måling af bilkvalitet er lav.

Beslutningen om at købe en bil som MG ZS EV Luxury afhænger af individuelle behov og præferencer. Den lange garantiperiode og den favorable startpris er klare fordele. Også dens gode ydeevne i ADAC Ecotest kan tiltale miljøbevidste købere. På den anden side kan begrænsninger som den lavere rækkevidde og manglen på anhængertræk være afgørende faktorer for nogle. Det er vigtigt at afveje disse faktorer mod hinanden.

Hvordan klarer MG ZS EV sig i test?

MG ZS EV har gennemgået flere test, der viser dens styrker og svagheder. I ADAC Ecotest fik den en vurdering på fire stjerner og 80 point. Dette resultat peger på, at MG ZS EV er en solid konkurrent inden for elektriske transportmidler.

Testen afslører også, at bilen har et energiforbrug på 20,7 kWh per 100 km, hvilket er værdifuld information for folk, der overvejer dens økonomi i daglig brug.

Selvom bilens fabriksangivne rækkevidde er op til 263 km, viste ADAC Ecotest, at den reelle rækkevidde ligger nærmere 220 km. Dette understreger vigtigheden af at forstå, hvordan forskellige forhold kan påvirke bilens præstationer.

MG ZS EV udmærker sig med gode accelerationsegenskaber og effektive bremselængder, hvilket bidrager til den positive oplevelse ved kørsel. Bilen er også udstyret med flere hjælpeteknologier som adaptiv fartpilot og trådløs telefonopladning, hvilket tilføjer komfort og sikkerhed for føreren og passagererne.

Hvad er sammenlignelige alternativer til MG ZS EV?

Folk der overvejer at købe en MG ZS EV, bør også kigge på andre elektriske biler på markedet. Disse alternativer tilbyder forskellige fordele, som kan passe bedre til nogle køberes behov.

  1. Citroen e-C4: Med sit unikke design og komfortable kørsel er denne bil et attraktivt valg for dem, der værdsætter stil såvel som funktion. Den har en rækkevidde, der er sammenlignelig med MG ZS EV, hvilket gør den til et solidt alternativ.
  2. KIA e-Niro: Kendt for sin rummelighed og høje rækkevidde, står KIA e-Niro stærkt i konkurrencen. Denne bil appellerer til familier, der har brug for plads og ønsker at begrænse opladninger på lange ture.
  3. Mazda MX-30: Mazda's første indtog i elbilssegmentet kommer med et skarpt design og en unik dørkonfiguration. Selvom dens rækkevidde ligger under de andre nævnte alternativer, er den ideel for bykørsel og korte ture.

Disse køretøjer sammenligner sig med MG ZS EV ved at tilbyde forskellige egenskaber såsom design, rummelighed og teknologi inklusive Android Auto og Apple CarPlay support. Hver har sine styrker afhængigt af hvad du søger i en elektrisk bil.

Hvad er rækkevidden for en MG ZS EV Luxury?

MG ZS EV Luxury har en fabriksangivet rækkevidde på op til 263 km. Men i praksis viser tests, som ADAC Ecotest har udført, at bilen kan køre ca. 220 km på en fuld opladning. Dette skyldes faktorer som kørestil og vejrforhold, der kan påvirke bilens effektivitet og forbrug.

Bilen bruger omkring 20,7 kWh strøm per 100 km.

Batteriet i MG ZS EV Luxury har en kapacitet på 44,5 kWh. Dette giver bilen mulighed for at opnå en god balance mellem rækkevidde og opladningstid. Forbrugere, som overvejer at købe denne elbil, vil finde dens rækkevidde passende til daglig brug, herunder pendling til arbejde eller ture i byen.

Med adgang til en ladestander hjemme eller på arbejdet, er det let at holde bilen opladet og klar til brug.

Hvor stort er batteriet på en MG ZS EV Luxury?

Batteriet i en MG ZS EV Luxury har en kapacitet på 44,5 kWh. Dette giver bilen en teoretisk rækkevidde på cirka 220 km ifølge ADAC Ecotest-forbrug. Den virkelige køreaktivitet viser dog, at rækkevidden ligger på omkring 170 km med et forbrug af elektricitet på 20,7 kWh pr.

100 km. Batterigangslebetid er sikret med en syvårig garanti op til 150.000 km og en garanteret restkapacitet på 70% af den oprindelige størrelse.

Denne information er afgørende for forbrugere, der overvejer at investere i en elektrisk køretøj som MG ZS EV Luxury. Med stigende interesse for elektriske køretøjer og digital handel, er det vigtigt at forstå detaljerne om strømforsyning og batterilevetid samt de garantier, der følger med, for at træffe informerede beslutninger om køb af elektriske køretøjer.

Hvordan lader man en MG ZS EV?

At lade en MG ZS EV er simpelt og hurtigt, hvis man kender de rette trin. Med muligheder for både hjemmeopladning og superopladning på farten, tilbyder denne bil stor fleksibilitet til dagligt brug.

  1. Brug en standard hjemmestikkontakt med et nødopladningskabel for langsom opladning. Dette kan være praktisk natten over.
  2. Installer en vægmonteret ladestation hjemme for hurtigere opladning. Disse stationer leverer op til 6,6 kW strøm.
  3. Til superhurtig opladning skal du finde en CCS - opladningsstation langs veje eller offentlige parkeringsområder. De giver op til 68 kW effekt.
  4. Forbind din MG ZS EV til opladningspunktet med det passende kabel. Denne model bruger et CCS - kabel til hurtigopladning.
  5. Overvåg opladningsstatus direkte fra dit køretøjs dashboard eller via en smartphone - app specificeret for din MG ZS EV.
  6. Planlæg dine opladninger under lavbelastningsperioder for at reducere elomkostninger, hvis dit elselskab tilbyder variable strømpriser.
  7. Udnyt den syvårige garanti på batteriet ved korrekt vedligeholdelse af opladningen, herunder ikke at overophede batteriet ved gentagne hurtige opladninger.

Denne proces sikrer ikke kun en fuldt opkrævet bil klar til næste tur men også optimal batterisundhed over tid.

Hvor lang tid tager det at lade en MG ZS EV Luxury?

MG ZS EV Luxury oplades hurtigt. Ved CCS-superladestationer kan bilen gå fra 10 til 80 procent på omkring 40 minutter. Det er muligt takket være en ladeeffekt på op til 68 kW. For dem, der bruger en mere traditionel lade metode, tager en fuld opladning omkring 1,5 timer med en effekt på 6,6 kW.

Batteriet i bilen har en kapacitet på 44,5 kWh, hvilket sikrer en rækkevidde på cirka 220 km. Dette viser, at MG pilot investerer i teknologi, der gør det nemmere for ejere at holde deres køretøjer kørende uden lange ventetider.

Kraftig opladning og effektiv energianvendelse gør denne model til et fordelagtigt valg for danske erhverv og private forbrugere, som ønsker at mindske tid brugt på opladning.

Hvilken motor har en MG ZS EV Luxury?

MG ZS EV Luxury er udstyret med en permanentmagnet-synkronmotor. Denne type motor yder 105 kW, hvilket svarer til 143 hestekræfter. Motoren leverer også 353 Nm i moment, hvilket sikrer hurtig acceleration og god kraft i starten.

Den egner sig særligt til bykørsel, hvor den kan levere hurtige accelerationer fra lyskryds til lyskryds.

Med sin elektriske drivkraft opnår bilen en tophastighed på 140 km/h. Selvom motoren mister noget hastighed ved over 100 km/h, klarer den stadig dagligdags kørsel med bravour. Dens effektivitet og kraft gør MG ZS EV Luxury til et godt valg for dem, der søger en bil med både styrke og miljøbevidsthed i bymiljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en MG ZS EV Luxury?

MG ZS EV Luxury har en elektronisk motor med 143 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at køre hurtigt og smidigt på vejen. Den maksimale effekt på 105 kW understøtter bilens stærke ydeevne og sikrer, at ejere får en effektiv og pålidelig køreoplevelse.

Kraften i motoren matcher godt med bilens luksuriøse design og moderne teknologier, hvilket gør den til et attraktivt valg for folk, der ønsker en kraftfuld elektrisk bil uden at gå på kompromis med stil og komfort.

Denne bil er designet til at imødekomme behovene hos dem, der søger efter en elektrisk bil med god ydeevne. Med 143 hestekræfter kan ejere nyde en dynamisk kørsel, der kombinerer hastighed med miljøvenlighed.

MG ZS EV Luxury viser, at man ikke behøver at ofre kraft for at køre grønt. Bilen tilbyder en fremragende balance mellem ydeevne og miljøansvarlighed, hvilket gør den til et ideelt valg for det moderne liv.

Hvad er tophastigheden for en MG ZS EV Luxury?

Denne bil når en maksimal hurtighed på 140 kilometer i timen. Det er værd at nævne, at over hastigheder på 100 kilometer i timen begynder den at tabe hurtighed. Dette punkt er vigtigt for dig som potentielt bilkøber, hvis du overvejer hvor hurtig du har brug for din fremtidige bil til at være i forskellige situationer.

Vide dette kan hjælpe dig med at træffe en mere informeret beslutning om, hvorvidt MG ZS EV Luxury opfylder dine behov for fart og effektivitet på vejene.

At kende tophastigheden giver også indsigt i bilens ydeevne, specielt når du tager dens elektriske natur i betragtning. Elektriske biler har en tendens til at levere øjeblikkelig kraft, hvilket gør informationen om tab af hurtighed ved højere hastigheder relevant for forståelsen af, hvordan bilen performer under lange køreture eller på motorvejen.

Hvad er dimensionerne på en MG ZS EV?

MG ZS EV har en længde på 4.314 mm, hvilket giver god plads indeni. Breden er på 1.809 mm, så bilen føles rummelig både for fører og passagerer. Højden på denne model er 1.644 mm, hvilket sikrer, at bilen har en behagelig indstigningshøjde.

Bilen vejer 1.518 kg, hvilket er vigtigt at vide for dem, der ser efter en bil med solid konstruktion. Bagagerummet tilbyder 448 liter kapacitet, som kan udvides til 1.166 liter, når bagsæderne klappes ned.

Dette gør MG ZS EV til et praktisk valg for både daglig brug og længere ture.

Hvor stort er bagagerummet i en MG ZS EV?

Bagagerummet i denne elbil byder på imponerende 448 liter plads. Dette giver ejere masser af rum til dagligdags indkøb og større genstande. Med bagsædets ryglæn foldet fladt ned, vokser pladsen endda til 1.166 liter, så man nemt kan have større ting med som f.eks.

bagage til ferien eller udstyr til fritidsaktiviteter. Den smarte ekstra opbevaring under bagagerummets bund bidrager med yderligere 20 liter, hvilket er ideelt til mindre genstande, der kræver sikker opbevaring.

For dem, som har brug for endnu mere plads, kan bagagerummet udvide til 1.290 liter ved at fjerne de forreste sæder. Dette niveau af fleksibilitet i opbevaringspladsen gør bilen til et godt valg for danske erhvervsfolk og familier, der ønsker en praktisk og rummelig elbil.

Bagagerummets layout gør det også nemt at organisere indkøb og opbevare op til ni drikkekasser, hvilket viser bilens alsidighed i hverdagen.

Kan man få anhængertræk på en MG ZS EV?

Du kan ikke montere anhængertræk på en MG ZS EV. Dette skyldes, at bilens design og struktur ikke understøtter tilføjelsen af et anhængertræk. Dette betyder, at ejere af denne elektriske biltype ikke vil kunne trække trailere eller bruge cykelholdere, der kræver et anhængertræk.

Det er vigtigt for købere, der overvejer en elektrisk køretøj som MG ZS EV, at være klar over denne begrænsning. Hvis du har brug for at transportere tung last eller udstyr, skal du se efter alternative løsninger eller overveje en anden model, der tillader montering af anhængertræk.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en MG ZS EV?

MG ZS EV Luxury har specifikke begrænsninger, når det kommer til at trække last. Faktisk er denne bil ikke designet til at have et anhængertræk monteret. Det betyder, at ejere ikke skal forvente at kunne trække trailere eller andre køretøjer med deres MG ZS EV Luxury.

Denne funktion er vigtig at overveje for dem, der måske har brug for en bil med anhængertræk til erhverv eller fritidsaktiviteter.

Selvom MG ZS EV Luxury har en imponerende lasteevne på op til 415 kg, dækker dette kun, hvad bilen kan bære indeni - ikke vægten af det, den kunne trække bagved. Dette understreger vigtigheden af at afstemme dine behov med bilens kapaciteter, før du foretager et køb.

Hvilke fælge kan man få til en MG ZS EV?

Hvis du overvejer at købe en MG ZS EV, er valget af fælge vigtigt for både udseende og køreegenskaber. MG ZS EV Luxury kommer standard med 17-tommer letmetalfælge, men der er flere muligheder, hvis du ønsker at personliggøre din bil yderligere.

  • Standardfælgene på 17 tommer giver bilen et stilrent look og sikrer god kørekomfort.
  • For dem, der søger et mere iøjnefaldende design, tilbyder MG muligheden for at opgradere til større fælge. Disse større hjul kan give bilen et mere kraftfuldt og sporty udtryk.
  • Afhængig af den udstyrspakke du vælger, kan der være forskellige designs og størrelser tilgængelige. Dette giver dig mulighed for at skræddersy din MG ZS EV så den passer præcis til dine ønsker.
  • Nogle udstyrspakker inkluderer unikke fælgdesigns, som ikke findes i standardudgaven. Det betyder, at du kan gøre din MG ZS EV endnu mere særlig.
  • Det er også værd at nævne, at de valgte fælge kan have indflydelse på bilens brændstoføkonomi og ydeevne. Større fælge kan se godt ud, men de kan også påvirke hvor langt du kan køre på en opladning.

Valget af fælge til din MG ZS EV bør afvejes med omhu. Tænk over hvad der er vigtigt for dig - er det stil, ydeevne eller måske en balance? Uanset hvad foretrækker du, har MG ZS EV mulighederne klar.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en MG ZS EV?

Valget af vinterdæk til din MG ZS EV er vigtigt for sikkerheden og køreoplevelsen i vintermånederne. Her er nogle punkter, du bør overveje, når du vælger de rette dæk.

  1. Søg efter dæk med god præstation på både våde og tørre veje. Vinterdæk skal kunne klare forskellige typer vejr.
  2. Tjek dækkets evne til at modstå kulde og sne. Dæk specielt designet til lave temperaturer giver bedre greb.
  3. Undersøg anmeldelser for at finde dæk med lav rullemodstand. Det sparer energi og forlænger din MG ZS EV's rækkevidde.
  4. Prioriter dæk, der støjer mindst muligt for en roligere køretur.
  5. Overvej et sæt dæk med fælge specifikt til vinterbrug. Det gør skift mellem sommer - og vinterdæk nemmere.
  6. Kontrollér dækmærkningerne for slidstyrke, brændstofeffektivitet og greb på vådt underlag.
  7. Vær opmærksom på producentens anbefalinger vedrørende størrelse og type til netop MG ZS EV for at undgå uoverensstemmelser.
  8. Overvej ekstra teknologier som punkteringssikring, der kan spare dig for besvær på uventede tidspunkter.

Valget af det rigtige vinterdæk sikrer, at din MG ZS EV performer optimalt igennem de kolde måneder og holder dig sikker på vejen.

Hvor sikker er en MG ZS EV?

MG ZS EV scorer højt på sikkerhed med en femstjerners vurdering fra NCAP, som er en førende organisation i bilernes crash-tests og sikkerhedsvurderinger. Denne vurdering viser, at bilen lever op til strenge krav om passiv sikkerhed, hvilket gør den til et sikkert valg for familier.

Barnesikkerheden imponerer også med 85% af de mulige point fra NCAP, hvilket tyder på, at de yngste passagerer er godt beskyttet.

Til trods for de imponerende sikkerhedsvurderinger er der dog nogle områder, hvor MG ZS EV kunne forbedre sig. Kritik omkring børnesikring af bagsædet og risikoen for klemfare ved elektriske vindueshejsere belyser vigtigheden af at være opmærksom på alle aspekter af bilens design.

Med en moderat risiko for fodgængerbeskyttelse ifølge NCAP's normer, viser det sig, at der stadig er plads til forbedringer for at sikre alles sikkerhed på vejen.

Hvordan er interiøret i en MG ZS EV?

Interiøret i en MG ZS EV viser en blanding af styrker og svagheder. Materialerne indenfor er hovedsageligt hårde og mindre kostbare, hvilket afspejler bilens prisvenlige natur. På trods af dette finder man også moderne bekvemmeligheder som digital radio, Bluetooth håndfri og et navigationssystem, der gør køreturen mere behagelig.

Sikkerheds- og komfortegenskaber såsom nødbremseassistance og reverseringskamera øger følelsen af tryghed bag rattet.

På ujævne veje kan man dog opleve knirkende og klappende lyder fra bilens kabine, hvilket kan være en distraktion for føreren. Desuden står ejere uden avancerede verneteknologier og styringer for batteriopladning, hvilket føjer til listen over områder, hvor MG ZS EV kunne forbedres.

Selvom den har et panorama glastag, som bidrager til en rummelig følelse i kabinen, er der stadig plads til forbedringer, specielt i form af informationsteknologier om bilens status såsom placering og dæktryk.

Dette skaber et blandet billede af interiøret i MG ZS EV; det er både funktionelt og komfortabelt på nogle områder, mens det halter bagud i andre.

Hvor mange personer er der plads til en MG ZS EV?

MG ZS EV Luxury kan rumme fem voksne passagerer. Bilen tilbyder behagelig siddeplads for personer, selv dem der måler op til 1,85 m i højden, når de sidder bagved de forreste sæder.

På trods af den rummelige plads for passagerer i forsædet, vil dem bagved finde benpladsen begrænset. Dog er hovedpladsen gavmild nok til at personer op til 2,00 m kan sidde behageligt uden problemer.

Sædearrangementet og designet af kabinen sikrer, at alle ombord kan nyde køreturen, uanset varighed. Takket være det gennemtænkte design føles ingen klemt eller begrænset, hvilket gør MG ZS EV til et glimrende valg for både korte ture og længere rejser.

Dette understreger bilens funktionelle natur som familievenlig, uden at ofre komfort for hverken chaufføren eller passagererne.

Hvilket lydsystem har en MG ZS EV?

Standardlydsystemet i en MG ZS EV kommer med DAB+ radio, som giver adgang til digital lydkvalitet under kørsel. Dette system inkluderer også Bluetooth-håndfri funktion, hvilket gør det let at foretage opkald uden at tage hænderne fra rattet.

Detaljer om mærket eller modellen af lydsystemet er ikke angivet, men det grundlæggende udstyr sikrer en god lytteoplevelse i bilen.

Med dette system kan brugerne nemt streame musik fra deres enheder og nyde klar lyd gennem bilens højttalere. Bluetooth tilkobling tilføjer en moderat mængde brugervenlighed for føreren og passagererne, hvilket gør det praktisk at holde forbindelse selv på farten.

Hvilke apps kan man få til en MG ZS EV?

MG ZS EV udnytter moderne teknologi til at øge komforten og sikkerheden for føreren. Bilen tilbyder flere højtstående apps, som gør køreoplevelsen både nemmere og mere underholdende.

  1. E-Charge app - Giver dig mulighed for at finde nærmeste opladningsstation og tjekke dens tilgængelighed i realtid. Dette er især nyttigt på lange rejser.
  2. Navigationssystem - Integreret Ghk system som hjælper med at guide dig sikkert til din destination ved hjælp af opdaterede kort og trafikinformationer.
  3. Infotainment system - Tilbyder adgang til digital radio, musikstreamingstjenester og podcast-apps direkte fra bilens kontrolpanel.
  4. Køreassistent app - Overvåger bilens ydeevne og giver feedback om din kørestil samt tips til forbedring af energieffektivitet.
  5. Parkeringssystem - Hjælper med at finde ledige parkeringspladser nær dig, hvilket sparer tid og reducerer stress i travle byområder.
  6. Nødhjælpsapp - Giver hurtig adgang til vejhjælp eller nødopkald i tilfælde af uheld eller andre nødsituationer på vejen.

Disse apps bidrager alle samlet set til en mere problemfri oplevelse bag rattet og sikrer, at du altid har de nødvendige informationer ved hånden.

Opdateres softwaren i en MG ZS EV automatisk?

Softwaren i en MG ZS EV Luxury bliver opdateret automatisk. Disse opdateringer forbedrer bilens ydeevne og funktioner. De kan fikse fejl og forbedre systemer som batteristyring og sikkerhedsforanstaltninger.

Dette holder bilen kørende med den nyeste teknologi og øger dens driftssikkerhed.

Ejere af MG ZS EV Luxury kan være rolige, fordi deres køretøj altid bruger den seneste software. Dette bidrager til en bedre kørselsoplevelse og kan endda forlænge køretøjets levetid.

Det er en god idé at lade disse automatiske opdateringer ske, så din bil altid er på sit bedste.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en MG ZS EV?

At vælge det rigtige tilbehør og ekstraudstyr til din MG ZS EV kan gøre din køreoplevelse endnu bedre. Her er nogle af de muligheder, du har:

  1. Blindvinkelassistent: Forbedrer sikkerheden ved at advare dig om biler i din dødvinkel.
  2. Regnsensor: Justerer automatisk viskernes hastighed efter regnens intensitet.
  3. Sædevarme foran: Holder dig varm på kolde dage med et tryk på en knap.
  4. Panorama soltag: Åbner op for mere lys og giver en luksuriøs følelse.
  5. Justerbar ladestop: Gør det muligt for dig at bestemme, hvornår bilen skal stoppe med at lade baseret på dine behov.
  6. Ladevisning under opladning: Viser opladningsprocessen, så du nemt kan se, hvor meget strøm der er tilbage.
  7. Forskellige ladestik og strømstyrker: Sikrer, at du altid kan lade din bil, uanset hvor du er.
  8. Dæktryksmåler: Holder øje med dækkenes tryk og advarer dig, hvis et dæk har for lavt tryk.
  9. Kørecomputer med avancerede funktioner: Giver vigtig information om bilens ydelse og tilstand direkte på instrumentbrættet.

Disse tilvalg giver ikke kun ekstra komfort men også større sikkerhed og bekvemmelighed under kørslen i din MG ZS EV.

Guides til andre varianter af MG ZS EV

Hvilke teknologier bruges i en MG ZS EV?

MG ZS EV Luxury benytter sig af avancerede teknologier, der gør køretøjet både sikrere og nemmere at håndtere. Bilen er udstyret med en elektrisk motor, der leverer 105 kW og et drejningsmoment på 353 Nm, hvilket sikrer hurtig acceleration uden udslip.

For at gøre køreoplevelsen smidig har bilen et adaptivt undervognssystem samt konventionelt affjedringssystem, der sammen giver en stabil og komfortabel rejse. Teknologier som xenon/LED-forlygter forbedrer sigtbarheden i mørke, mens parkeringsassistent gør det lettere at manøvrere bilen i trange rum.

Sikkerhed kommer først i MG ZS EV Luxury med funktioner som kollisionsvarsel og et automatiseret nødbremsesystem, der arbejder sammen om at mindske risikoen for ulykker. Bilen understøtter opladning ved CCS-hurtigladestander med en effekt op til 68 kW, hvilket muliggør hurtig opladning af bilens 44,5 kWh batteri.

Dette sikrer en rækkevidde på op til 263 km, hvilket gør MG ZS EV Luxury ideel til både korte og længere ture. Takket være disse teknologier står MG ZS EV Luxury som et oplagt valg for folk, der ønsker en effektiv og fremtidssikret bil.

Hvad koster en MG ZS EV Luxury i grøn ejerafgift?

En MG ZS EV Luxury koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en MG ZS EV til service?

En MG ZS EV kræver regelmæssig tjek for at sikre bilens ydelse og sikkerhed. Det anbefales, at ejerne tager deres køretøj til et autoriseret værksted hvert år eller efter hver 15.000 kilometer, afhængigt af hvad der kommer først.

Dette årlige eftersyn hjælper med at opdage og løse eventuelle problemer tidligt, hvilket kan forlænge bilens levetid.

Under disse servicebesøg kontrollerer mekanikere flere vitale dele såsom bremsesystemet, dæktryk, og batteriets sundhed. Takket være bilens syvårige garanti op til 150.000 kilometer med en garanteret restkapacitet på 70% af den oprindelige kapacitet, dækker garantien ofte mange af de omkostninger, der er forbundet med disse tjek.

Dette sikrer, at din MG ZS EV kører problemfrit og effektivt.

Hvilke dele på en MG ZS EV går mest i stykker?

At finde ud af, hvilke dele på en MG ZS EV der går mest i stykker, hjælper dig med at være forberedt. Dette giver dig også en idé om, hvad du potentielt kan stå over for af udfordringer med bilen.

  1. Batteri - Selvom batteriet kommer med en syvårig garanti op til 150.000 km og en garanteret restkapacitet på 70%, er det stadig blandt de komponenter, der oftest oplever nedbrud. Problemerne viser sig typisk som reduceret ydeevne eller rækkevidde.
  2. Infotainmentsystem - Skærmen og softwaren bag bilens infotainment kan nogle gange svigte. Brugere melder om frysninger eller pludselige genstarter, som kan være frustrerende under kørsel.
  3. Elektriske komponenter - Små elektriske dele såsom vindueshejsere og lyssensorer rapporteres ofte defekte. Disse fejl kan både være irriterende og udfordrende at løse.
  4. Bremsesystem - Bremseskiver og bremseklodser på MG ZS EV har vist sig at slides hurtigere end forventet. Dette kræver hyppigere udskiftninger for at opretholde sikkerheden.
  5. Hjulophængsdelene - Ophængssystemet, især kugleled og bøsninger, er udsat for slitage, hvilket fører til støj og reduceret kørekomfort over tid.
  6. Ladestik - Flere ejere har oplevet problemer med ladestikket, som enten bliver løst eller holder op med at virke korrekt, hvilket naturligvis er afgørende for en elektrisk bil.

Denne liste giver et klart billede af de mest almindelige problemer med MG ZS EV Luxury modeller fra årgang 01/2021 til 10/2021, baseret på brugeroplevelser og testrapporter. Det understreger vigtigheden af regelmæssige tjek hos din autoriserede servicepartner for at vedligeholde bilens stand og værdi.

Hvor lang tid dækker garantien på en MG ZS EV?

MG ZS EV kommer med en imponerende garanti. Køretøjet selv er dækket af en syvårig garanti, som gælder op til 150.000 kilometer. Dette viser producentens tillid til bilens kvalitet og holdbarhed.

Batteriet, bilens hjerte, har også en syvårig garanti, men det unikke er dens løfte om en restkapacitet på 70% efter dette tidsrum eller op til 150.000 kilometer. Denne garanti sikrer, at bilen vil yde effektivt over længere tid.

Til yderligere at beskytte din investering, inkluderer MG en tiårig anti-gennemtæringsgaranti samt en syvårig lakgaranti. Disse garantier understreger producentens forpligtelse til at levere en bil, der ikke blot er teknologisk avanceret, men også bygget til at vare.

Så uanset om du bekymrer dig om bilens ydeevne over tid eller dets udseende, dækker MG's garantier et bredt spektrum af potentielle bekymringer, hvilket giver ejeren ro i sindet.

Hvad dækker garantien på en MG ZS EV?

Garantien på en MG ZS EV beskytter købere mod mange problemer. Den inkluderer syv års dækning for bilen op til 150.000 km. Dette betyder, at hvis noget går i stykker eller ikke fungerer, som det skal i denne periode, kan det blive repareret uden ekstra omkostninger.

Desuden tilbydes ti års beskyttelse mod rust og syv års dækning for bilens lak, hvilket viser MG's tillid til deres bilers holdbarhed.

For batteriet, som er hjertet i enhver elbil, giver MG ejere fred i sindet med en syvårig garanti op til 150.000 km og sikrer mindst 70% af den oprindelige kapacitet. Denne omfattende garanti dækker også digital handel via dansk erhverv og viser MG’s engagement i kvalitet og kundetilfredshed.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.58

Opdateret 10.09.2024, 14.36.58

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel