Find brugte biler til salg

Guiden handler om MINI Clubman Cooper D Steptronic (Årgang 10/2015 - 03/2018)

Købsguide: MINI Clubman Cooper D Steptronic (10/2015 - 03/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en MINI Clubman Cooper D Steptronic?

En MINI Clubman Cooper D Steptronic er en speciel bil med unikke fløjdøre bagpå. Den har fire sæder og en ekstra smal plads til kortere ture. Bilen kan køre langt på literen, takket være dens 48 liters tank, som giver en rækkevidde på cirka 905 km.

Motoren kommer fra BMW og er stærk med 150 hestekræfter. Den har også moderne udstyr som nødrad, og man kan vælge dæk der kan køre videre selv efter en punktering.

Før du køber, tænk over at karosseriet kan forbedres, selvom det allerede er af god kvalitet. Husk at vurdere, om bilens størrelse og sæder opfylder dine behov, især hvis du planlægger længere ture eller skal have meget med.

Denne bil er god til bykørsel og har mange smarte funktioner som fjernbetjent centrallås, automatisk lys, og en stærk diesel partikel filter til at holde luften ren.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af MINI Clubman Cooper D?

MINI Clubman Cooper D kommer i mange former. Du kan vælge mellem Cooper, Cooper S, og mange flere. Hver variant har sin egen unikke stil og funktioner. Der er også særlige modeller som Cooper S ALL4 for dem, der vil have firehjulstræk.

Med så mange valgmuligheder kan købere finde den perfekte bil til deres behov.

Udover de forskellige modeller, tilbyder MINI også en 2-liters dieselmotor fra BMW. Denne motor giver bilen kraft til at køre stærkt og effektivt. Med 150 hestekræfter og en otte-trins automatgearkasse, er denne bil både sjov at køre og praktisk til daglig brug.

Hvad er fordele og ulemper ved MINI Clubman Cooper D?

At købe en MINI Clubman Cooper D Steptronic giver visse fordele og ulemper. Her er nogle vigtige punkter at overveje.

Fordele:

  1. Bilen har en kraftig motor på 150 hk, der er fra BMW. Det betyder god ydelse og hurtig acceleration.
  2. Den unikke design med fløjdøre bagpå skiller sig ud og gør adgangen til bagagerummet let.
  3. Med en kapacitet på 48 liter i brændstoftanken kan bilen køre langt, omkring 905 km, før den skal tanke igen.
  4. MINI Clubman Cooper D har mange muligheder for komfort - og sikkerhedsudstyr, hvilket gør kørslen behagelig og sikker.
  5. Bilens karosseri er af god kvalitet, hvilket lover godt for holdbarheden.

Ulemper:

  1. Styretøjet reagerer mindre direkte end i tidligere modeller, hvilket kan skuffe nogle førere.
  2. Selvom bilens kvalitet er høj, viser undersøgelser plads til forbedring ved spaltmål og montering af visse dele.
  3. MINI Clubman Cooper D Steptronic ligger i den dyrere ende af spektret for biler i dens klasse.
  4. Sammenlignet med konkurrenterne som SEAT Leon ST og Audi A3 Sportback, kan valget af MINI føles mere som et stilvalg end værdi for pengene.

Disse punkter giver et overblik over, hvad potentielle købere skal tænke over før køb af en MINI Clubman Cooper D Steptronic.

Hvordan klarer MINI Clubman Cooper D sig i test?

MINI Clubman Cooper D har en motor fra BMW. Denne motor giver bilen 150 hk. Det gør, at bilen kører godt i mange situationer. Bilen har også et otte-trins automatgear, som hjælper med at gøre kørslen glat.

I test får bilen ros for sin stærke motor og smarte gearkasse. Folk kan lide, hvordan bilen kører.

Denne bil har også et infotainmentsystem fra BMW. Dette system gør det let for føreren at bruge forskellige funktioner i bilen. Automatisk blending af spejle hjælper føreren med at se bagud.

Klimaautomatikken lader folk indstille en god temperatur. Disse ting gør, at MINI Clubman Cooper D klarer sig godt i test af komfort og teknologi.

Hvad er sammenlignelige alternativer til MINI Clubman Cooper D?

SEAT Leon ST og Audi A3 Sportback er gode valg, hvis man overvejer alternativer til MINI Clubman Cooper D. Disse biler tilbyder også en god kombination af køreegenskaber og praktisk brug.

SEAT Leon ST er kendt for sit skarpe design og gode brændstoføkonomi. Audi A3 Sportback skiller sig ud med sin luksuriøse indretning og avancerede teknologi. Begge modeller har forskellige motorvalg, som kan matche forskellige kørselsbehov og præferencer.

De tilbyder komfort, sikkerhed og effektivitet på niveauer, der ligger tæt op ad det, MINI Clubman Cooper D kan præstere. Både i byen og på lange ture kan disse biler være værdige konkurrenter med hensyn til stil, rummelighed og køreglæde.

Disse alternativer viser sig som spændende muligheder for bilkøbere, der søger en bil med karakter og god ydeevne.

Hvor langt kører MINI Clubman Cooper D Steptronic på literen?

MINI Clubman Cooper D Steptronic bruger 5,3 liter brændstof hver 100km (20,0 km/L) Den har en tank på 48 liter. Med fuld tank kan bilen køre ca. 905 km. Denne bil har en motor fra BMW og er god til lange ture.

Bilen passer til købere, der vil have en bil, der kan køre langt på literen.

Hvilken motor har en MINI Clubman Cooper D Steptronic?

Den har en 2-liters dieselmotor fra BMW. Denne motor giver 150 hestekræfter og 330 Nm i moment. Den er kraftfuld og gør bilen hurtig. Med et automatgear, der har otte trin, går bilen fra 0 til 100 km/t på kun 5,3 sekunder.

Dette viser, at bilen er både hurtig og effektiv. Udledningen af CO2 ligger på 171 gram per kilometer, hvilket er vigtigt at vide for dem, der tænker på miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en MINI Clubman Cooper D Steptronic?

MINI Clubman Cooper D Steptronic har 150 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en 2-liters diesel motor fra BMW. Motoren giver bilen styrke til at køre hurtigt og kraftfuldt. Kraften er målt ved 4.000 omdrejninger i minuttet og har også 330 Nm moment ved 1750 omdrejninger i minuttet.

Dette gør bilen både sjov at køre og stærk på vejen.

Hvad er tophastigheden for en MINI Clubman Cooper D Steptronic?

Tophastigheden for en MINI Clubman Cooper D Steptronic er høj. Den kan køre rigtig stærkt på vejen. Dette gør den til et godt valg for dem, der gerne vil have en bil, der kan køre hurtigt.

Denne model viser, at en bil ikke kun handler om at se godt ud, men også om at yde godt. Den kan nemt håndtere lange ture med sin høje hastighed.

Hvor hurtigt accelererer en MINI Clubman Cooper D Steptronic fra 0-100 km/t?

En MINI Clubman Cooper D Steptronic bruger kun 5,3 sekunder på at nå 100 km/t fra stilstand. Dette skyldes dens kraftfulde 2-liters dieselmotor fra BMW. Motoren giver bilen 150 hestekræfter og et drejningsmoment på 330 Nm.

Denne hurtige acceleration kombineres med en glat otte-trins automatgearkasse. Den får bilen til at føles både kvik og behagelig at køre.

Denne model har også gode hjælpesystemer som start-stop og bakkestartshjælp. Disse funktioner gør kørslen lettere, især i byen eller på bakker. Gearkassen arbejder godt sammen med motoren, selvom nogle måske ønsker sig en endnu hurtigere reaktion ved acceleration.

Alt i alt gør disse egenskaber MINI Clubman Cooper D til en imponerende hurtig bil, især for dem der værdsætter både kraft og komfort.

Hvad er dimensionerne på en MINI Clubman Cooper D?

En MINI Clubman Cooper D er 4.253 mm lang og 1.800 mm bred med spejlene ude. Dens højde måler 1.441 mm. Bilen har også en akselafstand på 2.670 mm, hvilket betyder afstanden mellem for- og baghjulene.

Dette giver bilen god stabilitet og plads indeni.

Bagagerummet i denne bil starter ved 240 liter. Når man fjerner beskyttelsesdækket, kan rummet øges til 380 liter. Hvis man lægger sæderne ned, bliver der endnu mere plads, op til 1.090 liter.

Så der er masser af plads til tasker og indkøb.

Hvor stort er bagagerummet i en MINI Clubman Cooper D?

Bagagerummet i en MINI Clubman Cooper D er rummeligt. Det starter med et volumen på 240 liter. Når man fjerner beskyttelsesdækslet, vokser pladsen til 380 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads.

Så kan bagagerummet indeholde op til 595 liter. Med alt muligt plads udnyttet, kommer man op på 1.090 liter. Ladekanten er kun 68 cm over jorden, så det er nemt at få ting ind og ud af bagagerummet.

Kan man få anhængertræk på en MINI Clubman Cooper D?

Man kan købe et anhængertræk til MINI Clubman Cooper D som ekstra udstyr. Det kommer ikke med bilen fra start. Dette gør bilen mere nyttig for folk, der skal trække en trailer.

Anhængertrækket tillader en vægt på op til 1.500 kg, hvis traileren har bremser, og 660 kg uden bremser. Det er godt at tjekke, at alt er sat på rigtigt og følger loven.

At tilføje et anhængertræk gør din bil mere alsidig. Du kan bruge den til flere ting, som at trække en båd eller et telt til ferie. Husk at købe anhængertrækket som ekstra, da det giver flere muligheder med din MINI Clubman Cooper D.

Hvad må en MINI Clubman Cooper D trække på anhængertrækket?

En MINI Clubman Cooper D kan trække en trailer på op til 1.500 kg, hvis traileren har bremser. Uden bremser på traileren er grænsen 660 kg. Dette gør bilen praktisk for dem, der skal bruge den til at trække lettere ting som små både eller campingvogne.

Denne information er vigtig for købere, som vil bruge deres bil til at trække en trailer.

Hvilke fælge kan man få til en MINI Clubman Cooper D?

Til en MINI Clubman Cooper D kan man få forskellige slags hjul. Man kan vælge mellem alufælge og standardfælge. Alufælge er lette og stærke, hvilket gør bilen flottere og kører bedre.

Standardfælge er mere almindelige og kan være et godt valg for dem, der søger noget enkelt. Det er også muligt at tilkøbe dæk med nødkøreegenskaber, som giver ekstra sikkerhed, hvis man punkterer.

Man skal huske at vælge fælge, der passer til bilens størrelse og design for at sikre den bedste køreoplevelse og udseende. Valget af fælge afhænger af personlige præferencer og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en MINI Clubman Cooper D?

Man skal vælge vinterdæk, der passer til MINI Clubman Cooper D's krav. Dette betyder dæk, der kan håndtere bilens kraft og størrelse. Det er godt at se efter dæk, der er lavet til at klare koldt vejr og sne.

Disse dæk hjælper bilen med at køre sikkert i vintermånederne.

Det er også vigtigt at tjekke dækmærker, der er kendte for god kvalitet. Nogle mærker laver dæk specifikt til små biler som MINI Clubman Cooper D. Disse dæk giver bedre greb og kontrol på glatte veje.

At vælge de rigtige vinterdæk hjælper med at holde bilen sikker og køreklar, selv når det er meget koldt.

Hvor sikker er en MINI Clubman Cooper D?

En MINI Clubman Cooper D er ret sikker. Den har airbags foran, på siderne og hele vejen oppe ved hovedet som standard. I en test lavet af ADAC får den 90 % af de mulige point for at beskytte folk inde i bilen.

For børnene får den også gode point, 68 %, når det handler om deres sikkerhed.

Den passer også godt på folk udenfor bilen. Den får 68 % af pointene for at beskytte fodgængere. Økonomisk og miljømæssigt får den en middel score, 25 point. Dette viser, at MINI Clubman Cooper D er både sikker for dem inde i bilen og dem udenfor.

Hvordan er interiøret i en MINI Clubman Cooper D?

Interiøret i MINI Clubman Cooper D er moderne og brugervenligt. Den har det smarte i-Drive infotainmentsystem fra BMW, som gør det nemt at styre musik og navigation. Bilen har også knapper på rattet.

Disse knapper gør det let at bruge fartpilot, håndfri til mobil og radio uden at fjerne hænderne fra rattet. Sæderne er behagelige, og man kan vælge sædevarme for ekstra komfort.

Der er også klimaanlæg, som holder en god temperatur i bilen hele året.

Derudover har bilen USB og AUX tilslutning, så man kan oplade sine enheder og spille sin egen musik. For dem, der elsker god lyd, tilbyder bilen musikstreaming via bluetooth. Dette betyder, at man nemt kan spille sin yndlingsmusik fra telefonen igennem bilens lydsystem.

Interiøret kombinerer funktionalitet med et stilfuldt design, som inkluderer læderrat og mulighed for læderindtræk for dem, der ønsker det.

Hvor mange personer er der plads til i en MINI Clubman Cooper D?

En MINI Clubman Cooper D har plads til fire personer. Den har fire fuldt udbyggede sæder. Der er også et smalt midtersæde bagpå, men det er kun til kortere ture. Det betyder, at bilen passer godt til små familier eller grupper af venner, der vil ud og køre sammen.

Kofferrummet i bilen er også rummeligt. Når alle sidder i bilen, er der stadig 240 liter plads til bagage. Hvis man fjerner beskyttelsesdækslet, bliver der endda mere plads, op til 380 liter.

Og hvis man har brug for endnu mere plads, kan bagsæderne klappes ned. Så bliver der op til 595 liter plads, og med alt nedklappet op til 1.090 liter. Det gør MINI Clubman Cooper D meget praktisk for dem, som har brug for at transportere en del ting.

Hvilket lydsystem har en MINI Clubman Cooper D?

MINI Clubman Cooper D kommer med et lydsystem, der har seks højttalere som standard. Dette giver en klar og fin lyd i bilen. Hvis man ønsker en endnu bedre lydoplevelse, kan man vælge at opgradere.

Opgraderingen er til et Harman Kardon lydsystem. Dette system har tolv højttalere. Med dette valg får man en rigtig god lyd i hele bilen. Det gør turene i bilen mere fornøjelige, især når man lytter til musik eller radio.

Hvilke apps kan man få til en MINI Clubman Cooper D?

I en MINI Clubman Cooper D kan man bruge MINI Connected appen. Denne app gør det muligt at koble din smartphone sammen med bilens system. Du kan tilgå sociale netværk og musik direkte fra skærmen i bilen.

Der er også apps, der giver dig live opdateringer om trafik og hjælper dig med at finde vej. En anden smart ting er, at du kan styre nogle af bilens funktioner og tjekke vigtige oplysninger om dit køretøj gennem appen.

Desuden kan ejere købe ekstra apps, der forbedrer sikkerheden, som nødopkaldstjenester. For dem, der har smart home enheder, er det muligt at forbinde dem med din MINI Clubman Cooper D via specifikke apps.

Dette betyder, at man kan styre ting i sit hjem, selv når man er på farten.

Opdateres softwaren i en MINI Clubman Cooper D automatisk?

Softwaren i en MINI Clubman Cooper D Steptronic opdaterer sig selv. Dette sker gennem bilens i-Drive infotainmentsystem. Ejere behøver ikke at gøre noget for at få de nyeste softwareopdateringer.

De kommer automatisk.

Dette gør bilen mere moderne over tid. Det betyder også, at ejere kan købe ny ekstraudstyr som nødrad og specielle dæk direkte fra deres bil. Alt dette sker uden manuel indgriben.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en MINI Clubman Cooper D?

Købere kan vælge fra en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr til deres MINI Clubman Cooper D. Disse muligheder forbedrer både køreoplevelsen og sikkerheden.

  1. Dæk med nødkøreegenskaber eller et nødrad inklusive domkraft og hjulnøgle giver sikkerhed, hvis du punkterer.
  2. For at øge komforten, kan man tilføje kamera - baseret trafikskiltegenkendelse, hvilket hjælper med at holde styr på hastighedsgrænser.
  3. Aktiv fartpilot justerer automatisk din hastighed til trafikken foran dig.
  4. LED - forlygter og fjernlysassistent giver bedre lys i mørke og skiftende vejforhold.
  5. Parkeringsassistenter gør det nemmere at parkere bilen uden besvær.
  6. Ambiente belysning skifter farve indeni bilen og kan sætte stemningen.
  7. Elektrisk justerbare sæder giver dig den perfekte siddestilling med et tryk på en knap.
  8. Man kan opgradere lydsystemet for en bedre lydoplevelse under kørslen.
  9. Med forskellige affjedringsmuligheder kan køberen få en køreoplevelse efter eget ønske.
  10. Automatisk klimaanlæg holder temperaturen behagelig året rundt uden manuel indstilling.
  11. Anhængertræk er praktisk for dem, der har brug for at trække trailere eller campingvogne.

Disse valgmuligheder gør MINI Clubman Cooper D mere personlig og sikker på vejen.

Guides til andre MINI-modeller

Hvilke teknologier bruges i en MINI Clubman Cooper D?

En MINI Clubman Cooper D har mange smarte teknologier. Den bruger elektronisk afstandsregulering og kurvelys med LED-teknologi, som gør kørslen sikker. Der er også parkeringssensorer, regn- og lyssensorer samt dæktryksovervågning, der hjælper føreren med at holde styr på bilens tilstand.

Inde i bilen er der klimaautomatik med to zoner, som holder en god temperatur. Teknologier som kamera-baseret trafikskiltegenkendelse, aktiv fartpilot og fjernlysassistent gør køreturene lettere og mere bekvemme.

Motoren er en 2-liters dieselmotor fra BMW, som giver bilen 150 hestekræfter og et godt drejningsmoment. Dette gør bilen både sjov at køre og økonomisk. Købere kan tilføje ekstra udstyr som nødrad og dæk med egenskaber til at køre videre, selv hvis de punkterer.

Alt dette teknologi gør MINI Clubman Cooper D til en moderne og praktisk bil.

Hvad koster en MINI Clubman Cooper D Steptronic i grøn ejerafgift?

En MINI Clubman Cooper SD koster i 2024 ca. fra 3.000 kr til 6.420 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en MINI Clubman Cooper D til service?

En MINI Clubman Cooper D skal til kontrol hvert 30.000 km eller hver andet år for et lille tjek. For et større tjek skal bilen ind hvert 60.000 km eller hvert fjerde år. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert.

Det er vigtigt for ejeren at følge disse tidsplaner for at holde bilen i topform.

Hvilke dele på en MINI Clubman Cooper D går mest i stykker?

I en MINI Clubman Cooper D er der nogle dele, som ofte går i stykker. Her er de mest almindelige:

  1. Diesel partikelfilter: Dette filter fanger skadelige partikler. Det kan blive tilstoppet og skal renses eller udskiftes.
  2. Motorstyringssystem: Kontrollerer motoren. Fejl her kan påvirke bilens ydeevne.
  3. Gearkassen: Denne del skifter gear. Problemer med den kan gøre kørslen ujævn.
  4. Elektroniske komponenter: Ting som vinduesviskere og lys bruger disse dele. De kan svigte.
  5. Luftaffjedring: Gør kørslen glat. Når den fejler, bliver turen bumpet.
  6. Brændstofsystem: Leverer diesel til motoren. Problemer her kan stoppe bilen.
  7. Elektriske problemer: Starteren og batteriet kan svigte, så bilen ikke starter.

Disse punkter hjælper købere med at vide, hvad de skal tjekke, inden de køber en brugt MINI Clubman Cooper D.

Hvor lang tid dækker garantien på en MINI Clubman Cooper D?

Garantien på en MINI Clubman Cooper D dækker ikke i en fastsat periode. Dette skyldes mangel på specifikke oplysninger om længden af garantien for denne bilmodel. Købere bør undersøge dette direkte med forhandlere eller producenten.

Garantidækningen formodes dog at være god og tilfredsstille de fleste ejeres behov.

En god restværdi antyder, at bilen holder sig godt over tid. Dette kan indikere, at garantien støtter bilens pålidelighed og kvalitet. Uden præcise detaljer om garantiperioden, er det vigtigt for købere at spørge ind til disse oplysninger før køb.

Hvad dækker garantien på en MINI Clubman Cooper D?

En MINI Clubman Cooper D kommer med en 2-årig garanti. Denne garanti har ingen grænse for, hvor mange kilometer bilen kører. Bilen har også en 3-årig lakgaranti. Det betyder, hvis lakken bliver ødelagt, kan den fixes inden for tre år.

Til sidst er der en 12 års garanti mod rustskader. Dette viser, at bilens metaldele er beskyttet mod rust i 12 år. Denne dækning hjælper ejere med at holde deres bil i god stand længere.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.31.14

Opdateret 10.09.2024, 14.31.14

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel