Guiden handler om MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) (Årgang 07/2018 - 05/2019)

Købsguide: MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) (07/2018 - 05/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG)?

Før du køber en MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG), skal du kende til dens benzinforbrug og ydeevne. Denne bil bruger 7,4 liter Super Plus benzin per 100km (14,3 km/L) og udleder 202 gram CO2 per km.

Den har en motor på 136 hestekræfter med en 1,5-liters benzinmotor. Med en vægt på 1.445 kg får du en bil, der kombinerer kraft med agilitet. Indvendigt støjniveau ved 130 km/t er målt til 69,4 dB(A), hvilket betyder, at du kan nyde en rolig køretur.

Serviceintervaller kan tilpasses bilens brug og kan gå op til 30.000 km eller hvert andet år, hvilket gør vedligeholdelsen fleksibel.

Sikkerheden i denne bil er høj med airbags, kollisions- og nødbremsesystemer samt parkeringsassistent. Dette gør MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) til et sikkert valg for dig og din familie.

Den er testet af eksperter og vist sig at være en pålidelig følgesvend på vejen. Hvis du leder efter en bil, der leverer både ydeevne og sikkerhed, samtidig med at den holder øje med brændstoføkonomien, er denne MINI en stærk kandidat.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af MINI Clubman Cooper?

Der findes flere varianter af MINI Clubman Cooper. Hver model har unikke egenskaber, der passer til forskellige behov. Her er nogle af dem:

  1. MINI Clubman Cooper Classic: Denne grundmodel har de vigtigste funktioner og giver en god køreoplevelse. Den er perfekt for dem, der ønsker en stilfuld, men praktisk bil.
  2. MINI Clubman Cooper S: For dem, der søger mere kraft, kommer denne udgave med en stærkere motor. Det betyder hurtigere acceleration og mere sjov bag rattet.
  3. MINI Clubman Cooper SE All4: Dette er den hybrid elektriske variant, som kombinerer benzin og elektrisk kraft. Den tilbyder en mere miljøvenlig kørsel uden at gå på kompromis med ydeevnen.
  4. MINI Clubman John Cooper Works: Topmodellen med maksimal ydeevne, sporty design og eksklusivt udstyr. Denne variant er for de sande bilentusiaster, der kræver det bedste fra deres køretøj.
  5. MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG): Med sin automatiske dobbeltkoblingstransmission sikrer denne version glidende gearskift og effektiv brændstoføkonomi.

Hver variant har sit eget sæt af funktioner og tilbehør, hvilket gør det muligt for købere at finde den perfekte match til deres livsstil og behov.

Hvad er fordele og ulemper ved MINI Clubman Cooper?

FordeleUlemper
Agile og sikre køreegenskaber takket være direkte styring.Motoren kan have svært ved at håndtere bilens vægt, hvilket øger brændstofforbruget.
Bagagerum med god kapacitet, der kan udvides fra 240 liter til 1.090 liter.Interiøret kan virke uoverskueligt med typisk Mini-design.
Godt forarbejdet karosseri og bagagerum.Nogle materialer i bilen er af lavere kvalitet.
Rummelighed i bagagerummet er godt udnyttet.Lav tagkant gør det svært at læsse og losse.

Hvordan klarer MINI Clubman Cooper sig i test?

MINI Clubman Cooper viser gode resultater i test. Den har en motor på 136 hk og en 1,5-liters benzinmotor, som giver bilen kraft. Den har også et nyt DKG-dobbeltkoblingsgear med syv gear, der sikrer glat kørsel.

I tests klarer bilen sig godt på banen med neutral og præcis styring. Den har en høj grænse for understeer, hvilket gør den let at kontrollere.

I brugstestene viser MINI Clubman Cooper også imponerende tal for brændstofforbrug. Med et indvendigt støjniveau på 69,4 dB(A) ved 130 km/t, er køreoplevelsen både stille og behagelig.

Ved fuld opbremsning fra 100 km/t stopper bilen på kun 35,0 m, hvilket vidner om gode bremsesystemer. Dette gør MINI Clubman Cooper til et stærkt valg for bilkøbere, der værdsætter ydeevne og komfort.

Hvad er sammenlignelige alternativer til MINI Clubman Cooper?

Leder du efter en bil som MINI Clubman Cooper, er der flere gode valg. Disse biler kan være fine alternativer for dig.

  1. Ford Focus Turnier tilbyder god plads og en stærk køreoplevelse. Den har et stort bagagerum, hvilket gør den ideel til familier eller dem, der skal transportere meget.
  2. Mercedes CLA Shooting Brake skiller sig ud med sit elegante design og luksusfølelse. Den har avanceret teknologi og komfort, perfekt for dem, der ønsker lidt ekstra.
  3. Renault Mégane Grandtour er kendt for sit rummelige indre og brændstofeffektivitet. Den er praktisk til daglig brug uden at gå på kompromis med stil.
  4. Seat Leon ST byder på sportslighed kombineret med funktionalitet. Med sin rummelighed og behagelige kørsel passer den godt til aktive mennesker.
  5. Volkswagen Golf Variant er et stærkt valg med sin pålidelighed og brændstoføkonomi. Dens velkendte design og kvalitet gør den til en favorit blandt mange bilkøbere.

Disse alternativer matcher MINI Clubman Cooper i forskellige aspekter som størrelse, ydeevne og brændstoføkonomi. Afhængigt af dine præferencer kan en af disse modeller være det rigtige valg for dig.

Hvor langt kører MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) på literen?

MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) bruger 7,4 liter Super Plus på 100km (14,3 km/L) Dette tal kommer fra tests udført i december 2018 af Dipl.-Ing. (FH) Alexander Lidl. Disse tests giver info om brændstofforbrug, udledning af CO2, hvor meget bilen larmer, hvor tung den er, og hvor meget plads der er i bagagerummet.

Så hvis du tænker på at købe en, ved du nu, hvor langt den kører på literen.

Hvilken motor har en MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG)?

En MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) har en 1,5-liters benzinmotor. Denne motor yder 136 hestekræfter. Motoren er også 6d-TEMP-certificeret og har et Ottopartikelfilter. Dette betyder, at den er ren i forhold til udslip.

Brændstofforbruget ligger på 7,4 liter Super Plus for hver 100 kilometer den kører. Den slipper 202 gram CO2 ud per kilometer. Dette gør bilen til et valg, der tager hensyn til både kraft og miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG)?

MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) har 136 hestekræfter. Denne bil er udstyret med en 1,5-liters benzinmaskine. Med så mange hestekræfter kører bilen stærkt og glat på vejen.

Bilens motor gør det muligt at få en god oplevelse bag rattet. Kraften i motoren matcher bilens størrelse og vægt på 1.445 kg godt. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der føles livlig at køre.

Hvad er tophastigheden for en MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG)?

Denne bil kan køre rigtig stærkt. Den har en særlig måde at styre på, som gør, at den kan tage skarpe sving selv ved høj fart. Dens bremselængde er også imponerende kort. Den stopper på kun 35,0 meter fra en fart på 100 km/t.

Det betyder, at den både kan køre hurtigt og sikkert stoppe igen. Dette gør bilen til et godt valg for dem, der vil have en bil, der kan mere end bare at køre fra punkt A til B.

Hvor hurtigt accelererer en MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) fra 0-100 km/t?

En MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) har en 1,5 liters benzinmotor med 136 hestekræfter. Denne motor og den nye syvtrins dobbeltkoblingsgearkasse hjælper bilen med at reagere hurtigt på gaskommandoer.

Selvom den nøjagtige tid for acceleration fra 0-100 km/t ikke er angivet, viser bilens design og motorkraft, at den kan accelerere hurtigt. Det kræver dog høje omdrejninger for at opnå den bedste acceleration.

Oplysninger om bilens præcise accelerationstid fra 0-100 km/t er ikke givet. Men takket være bilens teknologi og kraftfulde motor, kan købere forvente en bil, der reagerer energisk og er sjov at køre.

Hvad er dimensionerne på en MINI Clubman Cooper?

Mini Clubman Cooper Steptronic er 4,25 meter lang. Dens bagagerum kan rumme 240 liter. Når bagsæderne klappes ned, kan det udvides til op til 1.090 liter. Bilen har en radstand på 2,67 meter.

Dette giver god plads i kabinen, så folk op til to meter høje sidder behageligt. Forbrugere ser på brændstofforbrug og rummelighed, når de køber bil. Disse mål viser, at Mini Clubman Cooper kan være et godt valg for dem, der ønsker en kompakt bil med god plads.

Hvor stort er bagagerummet i en MINI Clubman Cooper?

Bagagerummet i en MINI Clubman Cooper er på 240 liter. Dette kan gøres større. Fjerner man bagageafdækningen, bliver det 380 liter. Lægger man bagsæderne ned, får man op til 1.090 liter plads.

Det giver god plads til indkøb, kufferter og sportsudstyr. Dette gør MINI Clubman Cooper til en praktisk bil for dem, der har brug for mere plads.

Kan man få anhængertræk på en MINI Clubman Cooper?

Ja, man kan montere anhængertræk på en MINI Clubman Cooper. Dette giver ejere mulighed for at trække trailere eller cykelholdere, hvilket øger bilens anvendelighed.

Montering af anhængertræk skal dog overholde bilproducentens specifikationer for sikker brug. Det er vigtigt at tjekke, hvad den maksimale trækvægt er, så man undgår at beskadige bilen.

Hvad må en MINI Clubman Cooper trække på anhængertrækket?

En MINI Clubman Cooper Steptronic kan trække op til 1.300 kg ifølge oplysninger fra fabrikanten. Dette gør den velegnet til mindre trailere eller campingvogne. Bilens evne til at håndtere denne vægt kommer fra dens konstruktion og motor.

Denne information er vigtig for bilkøbere, som ønsker en bil med evnen til at trække ekstra last. Med dette træk kan ejere nyde godt af mere alsidighed i deres daglige brug og på rejser.

Hvilke fælge kan man få til en MINI Clubman Cooper?

Til en MINI Clubman Cooper kan man vælge mellem flere fælgtyper. Disse valgmuligheder giver bilen et unikt udseende og kan forbedre køreoplevelsen.

  1. Aluminiumsfælge i forskellige størrelser: Disse er lette og stærke, hvilket bidrager til bedre brændstoføkonomi og håndtering.
  2. Designfælge med specielle mønstre: Tilføjer et personligt præg til bilens udseende. Man kan vælge mellem mange designs.
  3. Større fælgstørrelser: Større fælge kan forbedre grebet på vejen, men de kan også påvirke bilens brændstoføkonomi lidt.
  4. Vinterfælge: Specielt designet til at modstå kolde og glatte veje. De er ideelle til koldt klima og snefyldte områder.
  5. Sportslige fælge: Disse er ofte bredere og har et mere aggressivt look, som passer godt til en sporty kørestil.

Valget af fælge afhænger af ens personlige smag og hvordan man planlægger at bruge sin MINI Clubman Cooper.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en MINI Clubman Cooper?

Vælg de rette vinterdæk til MINI Clubman Cooper for at sikre sikker kørsel om vinteren. Det øger bilens greb på vejene.

  1. Se efter dæk med højt mønsterdybde. Mønsterdybden hjælper med at fjerne sne og is fra dækket.
  2. Vælg dæk mærket med M+S (mudder og sne). Dette viser, at dækkene er lavet til våde og kolde forhold.
  3. Overvej også dæk med snemand symbol. Det betyder, at de opfylder specifikke krav til vinterkørsel.
  4. Tjek bilens manual for producentens anbefalinger. Producenten ved, hvilke dæk størrelser passer bedst.
  5. Vurdér dæk fra velkendte mærker. Kendte mærker har ofte gennemgået strenge tests.
  6. Undersøg brugeranmeldelser online. Andre bilisters erfaringer kan guide dig til det bedste køb.
  7. Overvej fuel consumption når du vælger vinterdæk. Gode vinterdæk kan også være brændstofeffektive.
  8. Overvej en ekstra sæt fælge til dine vinterdæk. Det gør skiftet mellem sommer - og vinterdæk lettere.

Hvor sikker er en MINI Clubman Cooper?

En MINI Clubman Cooper har fået 4 ud af 5 stjerner i ADAC Crashtest. Denne bil har godt sikkerhedsudstyr til dem, der sidder indeni. For børn er sikkerheden vurderet til 68% ved brug af Isofix-befestigelser.

Det betyder, at børnesæder kan fastgøres godt og sikkert.

Fronten på bilen er designet til at være blød. Dette hjælper med at gøre det mindre farligt for fodgængere, hvis de skulle blive ramt. Fodgængerbeskyttelsen er også vurderet til 68%.

Denne bil tager altså hensyn både til dem indeni og dem udenfor.

Hvordan er interiøret i en MINI Clubman Cooper?

Interiøret i MINI Clubman Cooper følger det kendte Mini-design med et cockpit, der kan se komplekst ud. Indeni er der god plads, selvom bagagerummet ikke er stort for en bil af denne type.

Den har en særlig egenskab med to bagdøre, der åbnes udad, hvilket er unikt men kan være svært at bruge hver dag. Bagsæderne kan lægges ned på forskellige måder, hvilket giver flere muligheder for at opbevare ting i bagagerummet.

Multimediasystemet i bilen styres enten med en drejeknap eller en berøringsskærm. At bruge skærmen kan dog være svært, fordi bilen har fast affjedring. Dette gør det til en udfordring at trykke præcist på skærmen, mens man kører.

Hvor mange personer er der plads til i en MINI Clubman Cooper?

En MINI Clubman Cooper har plads til fem personer. Den er designet med god bredde og benplads foran, hvilket gør den behagelig for føreren og passageren ved siden af. Bagsædet kan deles i tre dele, 40:20:40, så det er nemt at justere pladsen, hvis man har brug for mere plads til bagage.

Bagagerummet er rummeligt, takket være bilens radstand på 2,67 meter. Dette giver også god plads til personer op til to meter høje, så de fleste vil finde det bekvemt at sidde i bilen, både foran og bagved.

Hvilket lydsystem har en MINI Clubman Cooper?

MINI Clubman Cooper kommer med et imponerende lydsystem fra Harman/Kardon. Dette system har tolv højttalere rundt i bilen. Det giver en rig og klar lyd, uanset hvor man sidder. Musikken lyder levende, som om man er til en koncert.

Lydsystemet er designet til at matche bilens indre rum perfekt. Det gør køreturene mere fornøjelige med yndlingsmusikken i høj kvalitet.

Dette lydsystem betyder, at man ikke behøver at gå på kompromis med lydkvaliteten på vejene. Med de tolv højttalere fyldes bilen med dyb bas og klare toner. Uanset musikkens genre, får man en fantastisk lytteoplevelse.

Det gør MINI Clubman Cooper til et godt valg for dem, der værdsætter god lyd på køreturen.

Hvilke apps kan man få til en MINI Clubman Cooper?

En MINI Clubman Cooper tilbyder flere moderne apps. Disse hjælper med at forbedre køreoplevelsen og holde dig forbundet.

  1. Remote Control: Giver mulighed for at låse din bil op og tjekke dens status direkte fra din smartphone.
  2. Twitter: Holder dig opdateret med de seneste tweets uden at forlade bilens komfort.
  3. Facebook: Gør det muligt at holde kontakt med venner og familie via dit bilens display.
  4. Apple CarPlay: Tilbyder en smart måde at bruge din iPhone mens du kører, for dem der vælger denne pakke.

Desværre er Android Auto ikke en del af udvalget.

Opdateres softwaren i en MINI Clubman Cooper automatisk?

Softwaren i en MINI Clubman Cooper får automatisk opdateringer. Det betyder, at bilen altid har nyeste software uden at man skal gøre noget. Dette gør bilen smartere og sikrer, at alle funktioner kører glat.

Disse opdateringer kan omfatte nye funktioner eller forbedringer af de nuværende systemer i bilen.

Disse automatiske opdateringer sendes trådløst. Ejerne behøver ikke at besøge et værksted for at få den nyeste version. Dette er en stor fordel, da det sparer tid og gør livet lettere for bilejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en MINI Clubman Cooper?

Til en MINI Clubman Cooper kan man få meget forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og passer bedre til dine behov.

  1. Harman/Kardon lydsystem: Få musikken til at lyde fantastisk med 12 højttalere rundt i bilen.
  2. Indbygget SIM-kort: Brug online-tjenester som Remote Control, Twitter og Facebook direkte fra din bil.
  3. Induktionsoplader: Lad din smartphone op uden kabler ved hjælp af induktionsteknologi.
  4. 12-volts stik i bagagerummet: Oplad dine enheder, mens du kører.
  5. Forskellige affjedringsmuligheder: Vælg den type affjedring, der passer bedst til din kørestil.
  6. Komfortsæder: Gør turen mere behagelig med særligt designet komfortsæder.
  7. Anhængertræk: Få muligheden for at trække trailers eller campingvogne med din bil.
  8. Personlige fælge: Tilpas din bils look med et udvalg af fælge.
  9. Vinterdæk: Sikre dig det bedste greb og sikkerhed om vinteren med de rette dæk.
  10. Automatisk softwareopdatering: Din bil holder sig opdateret med de nyeste funktioner uden besøg hos mekanikeren.
  11. Ekstra bagagerumsudstyr: Organiser dit bagagerum bedre med smarte løsninger.
  12. Sikkerhedspakker: Øg sikkerheden i din bil med ekstra udstyr som airbags og alarmsystemer.

Hvert stykke tilbehør og ekstraudstyr giver din MINI Clubman Cooper nye muligheder og gør køreoplevelsen endnu bedre.

Hvilke teknologier bruges i en MINI Clubman Cooper?

En MINI Clubman Cooper kommer med nogle smarte teknologier. For eksempel har den et lydsystem fra Harman/Kardon med tolv lydgivere. Dette giver en stærk og klar lyd inde i bilen. Bilen har også et indbygget SIM-kort, som gør det muligt at bruge online-tjenester.

Folk kan f.eks. styre nogle bilfunktioner fra deres telefon ved hjælp af Remote Control appen eller bruge sociale medier som Twitter og Facebook.

Teknologien stopper ikke her. MINI Clubman Cooper har også funktioner til trådløs opladning af mobiltelefoner og et 12-volts udtag i bagagerummet. Dette er praktisk for dem, der skal oplade deres enheder på farten.

Disse teknologier gør MINI Clubman Cooper både moderne og funktionel for dagens bilkøbere, som ønsker bekvemmelighed og forbindelse, mens de kører.

Hvad koster en MINI Clubman Cooper Steptronic (DKG) i grøn ejerafgift?

En MINI Clubman Cooper koster i 2024 ca. fra 1.160 kr til 5.320 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en MINI Clubman Cooper til service?

Service på en MINI Clubman Cooper afhænger af, hvordan man kører i den. Man kan vente op til 30.000 km eller 24 måneder før den skal til tjek. Dette giver ejere fleksibilitet og hjælper med at planlægge vedligeholdelse bedre.

Med en benzinmotor, der bruger en kæde, er vedligeholdelsen lettere. Dette gør MINI Clubman Cooper til et godt valg for dem, der vil have en bil, der er nem at passe på.

Hvilke dele på en MINI Clubman Cooper går mest i stykker?

Nogle dele på en MINI Clubman Cooper har en tendens til at gå i stykker mere end andre. Det er vigtigt for købere at kende til disse problemer.

  1. Elektronik: Mange oplever problemer med bilens elektroniske systemer. Dette kan inkludere fejl på infotainmentsystemet eller udfald af elektriske vinduer.
  2. Kobling og gearkasse: Især versioner med automatgear kan opleve udfordringer, hvor koblingen eller gearkassen slår fejl.
  3. Vandpumpe: Vandpumpen, som hjælper med at køle motoren, kan gå i stykker og føre til overophedning af motoren.
  4. Bremser: Bremseskiver og bremseklodser slides hurtigere end forventet hos nogle modeller, hvilket kræver tidlig udskiftning.
  5. Styring: Problemer med styretøj, herunder stivhed eller unormale lyde under drejning, er også rapporteret.
  6. Udstødningssystem: Rust og slid på udstødningssystemet er ikke ualmindeligt, hvilket kan føre til dyre reparationer.
  7. Batteri: Bilens batteri har en begrænset levetid og skal muligvis udskiftes oftere end forventet grundet elektronikken i bilen.

Disse punkter giver et overblik over de mest almindelige problemer ved MINI Clubman Cooper, som potentielle købere bør være opmærksomme på.

Hvor lang tid dækker garantien på en MINI Clubman Cooper?

En MINI Clubman Cooper kommer med en garanti på 2 år. Denne garanti gælder for op til 24 måneder fra den dag, bilen bliver købt. Garantien sikrer køberen mod fejl og mangler uden ekstra omkostninger i denne periode.

Det betyder, at hvis der opstår problemer med bilen, som er dækket af garantien, kan de blive repareret uden at det koster ekstra. Dette giver en god tryghed for køberen i de første to år.

Hvad dækker garantien på en MINI Clubman Cooper?

Garantien på en MINI Clubman Cooper varer i 2 år. Den beskytter mod fejl fra fabrikken. Dette betyder, at hvis noget går i stykker eller ikke virker som det skal, og det er bilens skyld, kan man få det lavet uden at betale for det.

Garantien gælder også vigtige dele som motor og transmission. Den dækker ikke skader fra ulykker eller normal slid.

Service for bilen skal ske indenfor 30.000 km eller 24 måneder for at garantien stadig gælder. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Service tjekker mange dele af bilen, som olie, bremser og dæk, for at holde bilen i topform.

Guides til andre varianter af MINI Clubman Cooper

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.36.50

Opdateret 16.05.2024, 11.32.37

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel