Guiden handler om MINI Countryman Cooper S ALL4 (Årgang 07/2014 - 11/2016)

Købsguide: MINI Countryman Cooper S ALL4 (07/2014 - 11/2016)

Hvad skal du vide inden du køber en MINI Countryman Cooper S ALL4?

En MINI Countryman Cooper S ALL4 har en stærk motor på 1,6 liter og 190 hk. Den bruger 7,1 liter benzin pr. 100km (100,0 km/L) Det betyder, den er ikke så god til at spare på brændstoffet.

Bagagerummet starter på 210 liter, men man kan gøre det større til 530 liter ved at lægge sæderne ned. Bilen er dyr i køb. Du kan også ende med at betale mere for ekstra udstyr.

Den har en kæde i motoren, så du slipper for dyre skift af tandrem.

Service skal bilen have hver 30.000 km eller hvert andet år. Dette er længere end mange andre biler. Bilen er udstyret med ting som læderrat, sædevarme og parkeringssensor bag.

Den har også moderne teknologi som musikstreaming via bluetooth og automatisk lys. Dette gør bilen både sjov at køre og praktisk i dagligdagen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af MINI Countryman Cooper S?

MINI Countryman Cooper S ALL4 er en interessant bil for mange købere. Den findes i én hovedmodel, men med forskelligt udstyr kan oplevelsen variere.

  1. Standardmodellen kommer med de vigtige funktioner som fuldaut. klima, fjernb. c.lås og parkeringssensor (bag). Disse gør bilen behagelig at køre i hverdagen.
  2. Til dem der elsker teknologi, kan modellen opgraderes med Apple CarPlay og DAB tuner. Disse tilføjelser gør køreture mere underholdende.
  3. Sikkerhedspakken inkluderer driving assistant og dæktryksmåler. De sørger for, at du føler dig sikker på vejen.
  4. Komfortpakken tilbyder læderindtræk og sportssæder, hvilket øger komforten mærkbart.
  5. For lyselskere findes der en version med LED forlygter og LED kørelys. De giver bedre sigtbarhed om natten.
  6. Der er også mulighed for at vælge en model med anhængertræk eller aftageligt træk, nyttigt hvis du har brug for at trække trailere eller cykler.
  7. Til udendørs aktiviteter kan tagrælingen være en stor hjælp til at bære ekstra udstyr.
  8. En version med adaptiv fartpilot gør lange ture mindre trættende ved automatisk at justere hastigheden efter trafikken.

Disse varianter viser hvor alsidig MINI Countryman Cooper S ALL4 kan være afhængig af dine personlige behov og præferencer.

Hvad er fordele og ulemper ved MINI Countryman Cooper S?

MINI Countryman Cooper S har en kraftig motor med 190 hestekræfter, som giver den en hurtig acceleration og god ydeevne. Den er også udstyret med firehjulstræk, hvilket gør den stabil og sikker i dårligt vejr.

Denne bil har et smart design både indeni og udenpå, hvilket tiltrækker mange købere. Bagagerummet er rummeligt, især når bagsæderne er foldet ned, så der er masser af plads til bagage.

Med længere serviceintervaller behøver ejere ikke at bekymre sig om hyppige besøg hos mekanikeren. Dette gør bilen til et godt valg for dem, der leder efter en stilfuld og praktisk bil.

På den anden side, MINI Countryman Cooper S bruger meget brændstof og kører kun 7,1 km på en liter Super Plus benzin. Dette kan hurtigt blive dyrt for ejeren. Udsalgsprisen er også høj, og hvis man vil have ekstra udstyr, stiger prisen endnu mere.

Desuden udleder bilen 196 g CO2 pr kilometer, hvilket kan bekymre miljøbevidste købere. Selvom bilen har mange gode sider, skal potentielle købere overveje disse ulemper, før de beslutter sig for at købe.

Hvordan klarer MINI Countryman Cooper S sig i test?

I test viser MINI Countryman Cooper S stor styrke. Den skyder fra 0 til 100 km/t på kun 4 sekunder. Dette viser dens kraftige acceleration. I mellemgear laver den også en god figur, med hurtige accelerationer.

For eksempel tager det kun 7 sekunder at gå fra 60 til 100 km/t i fjerde gear. Denne bil er hurtig og reagerer godt.

Bilen bruger 7,1 liter Super Plus benzin på 100km (14,3 km/L) og slipper 196 g CO2 ud per km. Den klarer sig godt i sikkerhedstests også. Den scorer 84% for beskyttelse af folk inde i bilen ved uheld.

For dem udenfor, scorer den dog lavere, med 63% for fodgængerbeskyttelse. Bilen stopper også hurtigt, med en stopafstand fra 100 km/t på 37,1 meter. Disse resultater viser MINI Countryman Cooper S som en kraftfuld og sikker bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til MINI Countryman Cooper S?

Mange leder efter alternativer til MINI Countryman Cooper S. Her er nogle biler, som du kan overveje, hvis du vil have noget lignende.

  1. Dacia Duster - Denne bil er kendt for at være prisvenlig og har god plads. Den passer godt til folk, der søger en bil med firehjulstræk til en lavere pris end MINI.
  2. Kia Soul - Tilbyder unikt design og gode køreegenskaber. Bilen har også et rummeligt interiør, hvilket gør den ideel for små familier.
  3. Nissan Juke - Er populær pga. sit iøjnefaldende design og sporty præstationer. En god mulighed for dem, der ønsker en kompakt SUV med karakter.
  4. Opel Mokka - Tilbyder komfortabel kørsel og praktisk indretning. Den er alsidig og egner sig godt til både bykørsel og længere ture.
  5. Peugeot 3008 - Udmærker sig med sit elegante design og højteknologiske kabine. Den er perfekt for dem, der søger luksus i en kompakt pakke.
  6. Skoda Yeti - Kendt for sin rummelighed og pålidelighed. Yeti giver en balance mellem funktionalitet og køreglæde.
  7. Suzuki SX4 - Er lille men kraftfuld og meget økonomisk både i anskaffelse og drift. En fremragende mulighed for budgetbevidste købere.

Disse biler konkurrerer med MINI Countryman Cooper S på forskellige områder som pris, størrelse, design, og teknologi. De har alle noget unikt at tilbyde bilkøbere, der søger alternativer til MINI modellet.

Hvor langt kører MINI Countryman Cooper S ALL4 på literen?

MINI Countryman Cooper S ALL4 bruger 7,1 liter Super Plus brændstof for hver 100 kilometer den kører. Denne bil slipper også 196 gram CO2 ud i luften for hver kilometer. Den scorer kun 17 point i EcoTest.

Dette viser, hvordan bilen klarer sig, når det gælder om at være god for miljøet.

Hvilken motor har en MINI Countryman Cooper S ALL4?

En MINI Countryman Cooper S ALL4 bruger en 1,6-liters turbobenzinmotor. Denne motor laver 190 hestekræfter. Dette giver bilen stærke køreegenskaber og gør den hurtig på vejen.

Denne bil bruger 7,1 liter brændstof for hver 100km (14,3 km/L) og slipper 196 gram CO2 ud i luften for hver km. Kraften i motoren og dens effektivitet gør, at bilen kan køre hurtigt og stadig være økonomisk med brændstoffet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en MINI Countryman Cooper S ALL4?

En MINI Countryman Cooper S ALL4 har 190 hestekræfter. Dette gør bilen kraftfuld og sjov at køre. Motoren leverer 140 kW, som er det samme som 190 hk. Kraften hjælper bilen med at accelerere hurtigt.

Den går fra 0 til 100 km/t på kun 7 sekunder. Dette viser, hvor hurtig og effektiv den er. Kraften i denne bil er god for dem, der elsker en bil med stærk ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en MINI Countryman Cooper S ALL4?

Artiklen nævner ikke et specifikt tal for tophastigheden på MINI Countryman Cooper S ALL4. Dette betyder, at dem, der er interesserede i at købe denne bil, skal søge efter denne information fra andre kilder eller direkte hos forhandleren.

Den manglende oplysning om tophastigheden kan være vigtig for nogle købere, som ønsker en bil med en vis ydeevne.

Til trods for dette, bør potentielle købere huske på de imponerende accelerationstider. Bilen kan rykke fra 0 til 100 km/t på kun 7 sekunder. Dette giver et hint om bilens evner og ydeevne, selv uden den eksakte tophastighed.

For dem, der søger efter en bil med god acceleration og solid ydeevne, kunne MINI Countryman Cooper S ALL4 stadig være en attraktiv mulighed.

Hvor hurtigt accelererer en MINI Countryman Cooper S ALL4 fra 0-100 km/t?

En MINI Countryman Cooper S ALL4 når 100 km/t på kun 4,0 sekunder. Dette viser, at bilen er meget hurtig. Den har en kraftfuld motor, der gør den i stand til at levere denne imponerende acceleration.

Dette gør bilen til et godt valg for dem, der ønsker en bil, der kan bevæge sig hurtigt.

Motoren i bilen laver dog en del støj, når man presser den op i højere omdrejninger. Men bremserne arbejder godt sammen med denne kraft, og bilen kan stoppe fra 100 km/t på kun 37,1 meter.

Dette giver en følelse af sikkerhed, selv når man kører hurtigt.

Hvad er dimensionerne på en MINI Countryman Cooper S?

MINI Countryman Cooper S har en længde på 4,1 meter. Breden er 1,8 meter uden spejlene. Højden når op på 1,6 meter. Denne størrelse gør bilen rummelig indeni, men stadig nem at parkere og køre i byen.

Bagagerummet i denne model er også generøst. Det starter med en volumen på 210 liter. Når man folder bagsæderne ned, vokser pladsen til 530 liter. Dette gør bilen praktisk for både daglige ture og længere rejser.

Hvor stort er bagagerummet i en MINI Countryman Cooper S?

Bagagerummet i en MINI Countryman Cooper S er på 210 liter. Hvis man folder bagsæderne ned, bliver det større. Så kan man bruge op til 530 liter. Dette gør bilen god til både daglig brug og længere ture.

Man kan nemt pakke tasker, indkøb og sportsudstyr.

Kan man få anhængertræk på en MINI Countryman Cooper S?

Ja, man kan få anhængertræk til en MINI Countryman Cooper S ALL4. Dette gør bilen endnu mere praktisk for dem, der har brug for at trække en trailer eller lignende. Selvom artiklen ikke giver detaljer om specifikke trækkroge eller trækkapaciteter, er det vigtigt at vide, at denne model kan udstyres med anhængertræk.

Dette tilføjer en nyttig funktion til bilen for bilkøbere, der måske skal bruge deres bil til mere end bare persontransport.

Hvad må en MINI Countryman Cooper S trække på anhængertrækket?

En MINI Countryman Cooper S kan trække op til 1.200 kg, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren må den kun trække 750 kg. Dette gør bilen egnet til at medbringe ekstra udstyr eller en mindre campingvogn på ferien.

Kraften i bilens motor sikrer, at den kan håndtere vægten uden problemer.

Hvilke fælge kan man få til en MINI Countryman Cooper S?

Du kan vælge mellem flere fælge til en MINI Countryman Cooper S. Hver type har sit eget unikke look og fordele. Her er dine muligheder:

  1. Standardfælge: Disse alufælge er grundpakken. De giver bilen et klassisk look.
  2. Letmetalhjul: Stærkere og lettere end standardfælgene, de forbedrer køreegenskaberne.
  3. Designerfælge: Disse unikke fælge tilbyder en personlig stil til din bil.
  4. Performance-fælge: Bygget for bedre håndtering og acceleration, de er ideelle for dem, der ønsker mere ud af deres kørsel.
  5. Vinterfælge: Specielt designet til koldere vejr, giver de bedre greb under vinterforhold.

Hver type fælg understøtter forskellige dæktyper såsom vinterdæk eller Run-Flat-dæk, hvilket øger sikkerheden på vejen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en MINI Countryman Cooper S?

Valg af vinterdæk til en MINI Countryman Cooper S er vigtig for sikker kørsel om vinteren. Dæk med godt greb i sne og is kan gøre en stor forskel.

  1. Søg efter dæk mærket med M+S (mud and snow), som angiver at de er egnet til mudder og sne.
  2. Tjek for snefnug symbolet, der viser at dækkene opfylder specifikke standarder for vinterføre.
  3. Vælg dæk fra anerkendte producenter for at sikre kvalitet og holdbarhed.
  4. Overvej Run - Flat dæk, som MINI Countryman Cooper S er udstyret med, for ekstra sikkerhed hvis du punkterer.
  5. Kig efter dæk der matcher bilens fart - og belastningsindeks for optimal ydeevne.
  6. Overvej bredde og profil på dækket, hvor smallere dæk ofte kan være bedre i sne.

Husk at tjekke lokale love omkring brug af vinterdæk, da kravene kan variere afhængigt af hvor du bor.

Hvor sikker er en MINI Countryman Cooper S?

En MINI Countryman Cooper S er ganske sikker. Den scorer 84% for passiv sikkerhed i NCAP-Crashtest fra 2010. Dette viser, at bilen beskytter godt, hvis uheldet er ude. Men for fodgængere er det en anden historie, her scorer den kun 63%.

Dette tal tyder på, at der kunne være plads til forbedringer, når det kommer til at beskytte folk udenfor bilen ved et sammenstød.

Den har elektronisk stabilitetskontrol, bremseassistent og Run-Flat-dæk. Disse funktioner hjælper med at holde bilen stabil og sikkert på vejen under vanskelige forhold. Bremserne er også pålidelige.

De stopper bilen fra 100 km/h på kun 37,1 meter. Disse egenskaber gør MINI Countryman Cooper S til en sikker bil for dem, der sidder indeni.

Hvordan er interiøret i en MINI Countryman Cooper S?

Interiøret i en MINI Countryman Cooper S byder på plads til fire voksne. Bagagerummet starter på 210 liter men kan vokse til 530 liter, når bagsæderne lægges ned. Bilen har også et smart rum under bagagerummet til mindre ting.

Finishen indeni er af høj kvalitet, og købere kan vælge mange forskellige måder at gøre deres bil personlig på. Selv om designet er i top, kan ergonomien og brugen af nogle funktioner være lidt vanskelig.

Både foran og bag i bilen er der god plads, så folk op til 1,90 m kan sidde bekvemt.

Bilen er udstyret med teknologier såsom en håndfri til mobil og USB tilslutning, som gør det nemt at forbinde og styre din telefon. Derudover kommer den med en elektrisk parkeringsbremse, som tilføjer et moderne touch til bilens funktioner.

Sikkerheden er også i top med funktioner som driving assistant plus, der hjælper med at holde dig sikker på vejen.

Hvor mange personer er der plads til i en MINI Countryman Cooper S?

En MINI Countryman Cooper S ALL4 har god plads indeni. Den kan nemt have fire voksne siddende. Personer op til 1,90 m kan sidde bekvemt både foran og bag i bilen. Dette gør bilen til et godt valg for familier eller grupper, der gerne vil rejse sammen.

Med dens rummelige kabine kan alle nyde turen i komfort.

Hvilket lydsystem har en MINI Countryman Cooper S?

MINI Countryman Cooper S kommer med et avanceret lydsystem. Dette system giver skarp og klar lyd i hele bilen. Det gør musik og tale let at høre, selv når man kører hurtigt. Bilens lydsystem omfatter radio, CD-afspiller, og tilslutning for mobiltelefoner.

Man kan nemt forbinde sin telefon via Bluetooth for at nyde musik eller tage opkald håndfrit.

Systemet støtter også moderne apps. Det betyder, at man kan bruge populære musikstreamingtjenester direkte fra bilens skærm. Denne funktion gør lange ture mere underholdende. Med sådan et system er MINI Countryman Cooper S klar til at levere god lyd på alle dine ture.

Hvilke apps kan man få til en MINI Countryman Cooper S?

En MINI Countryman Cooper S understøtter smarte apps, der gør køreturen bedre og sikrere. Bilkøbere vil nyde godt af disse teknologier.

  1. MINI Connected: Giver information og underholdning på farten. Denne app hjælper med ruter, musik og mere.
  2. MINI FindMate: Holder styr på vigtige genstande i og uden for bilen ved hjælp af små tags.
  3. MINI Connected XL: Tilbyder udvidede funktioner som kalenderintegration og rejseplanlægning.
  4. Understøttelse til Apple CarPlay: Gør det muligt at bruge din iPhones apps sikkert mens du kører.
  5. Støtte til Android Auto: Tilsvarende til Apple-brugere kan Android-ejere spejle deres enheds apps.
  6. Intuitiv navigationssystem: Hjælper med at finde den bedste vej, undgå trafik og giver realtidsopdateringer.

Disse apps øger både nydelsen og sikkerheden under kørsel i en MINI Countryman Cooper S.

Opdateres softwaren i en MINI Countryman Cooper S automatisk?

Softwaren i en MINI Countryman Cooper S opdateres ikke af sig selv. For at få de nyeste opdateringer, skal man tage bilen til et autoriseret MINI-værksted. Dette skridt er nødvendigt for at forbedre bilens ydeevne, dens brændstoføkonomi og fejlfindingsfunktioner.

At holde bilens software opdateret er vigtigt. Det sikrer, at bilen kører godt. Opdateringer kan også rette fejl og problemer med bilens systemer. Man bør følge MINIs vejledning om softwareopdateringer for at undgå potentielle problemer med bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en MINI Countryman Cooper S?

Til MINI Countryman Cooper S ALL4 er der mange muligheder for tilpasning. Købere kan vælge mellem forskelligt ekstraudstyr og tilbehør.

  1. Sportsæder giver bedre komfort og støtte under kørsel.
  2. Et større infotainmentsystem med navigation hjælper med at finde vej.
  3. Panorama soltag bringer mere lys ind i kabinen og frisk luft, når vejret er godt.
  4. LED - forlygter øger synligheden om natten og tilføjer et moderne udseende.
  5. Parkeringshjælp gør det lettere at parkere på små pladser.
  6. Automatisk klimaanlæg holder temperaturen behagelig året rundt.
  7. Harman Kardon lydsystem giver enestående lydkvalitet for musikelskere.
  8. Trådløs opladning af telefoner fjerner rod med kabler.
  9. Tagbøjler til transport af udstyr som cykler eller ski på taget.
  10. Anhængertræk tillader slæb af trailer op til en bestemt vægt.
  11. Mini's ALL4 firehjulstræk øger grebet på glatte veje.
  12. Læderindtræk giver bilen et luksuriøst touch og er nemmere at rengøre.
  13. Adaptive fartpilot justerer hastighed efter trafikken foran.

Hver af disse muligheder hjælper med at gøre MINI Countryman Cooper S endnu mere speciel og praktisk for ejeren.

Hvilke teknologier bruges i en MINI Countryman Cooper S?

MINI Countryman Cooper S ALL4 er spækket med teknologi, der gør kørslen sikker og sjov. Denne bil har mange smarte funktioner.

Elektronisk stabilitetskontrol hjælper med at holde bilen på vejen. Bremseassistent øger sikkerheden ved hård opbremsning. Run-Flat-dæk lader dig køre videre selv efter et punkter.

Motor med kædetræk fjerner behov for dyre tandremsudskiftninger. Sikkerhedsudstyr som airbags beskytter alle i bilen. Håndfrit til mobil gør det let at tale i telefon sikkert.

Udvendig temperaturmåler fortæller dig, hvor koldt eller varmt det er udenfor. MINI Next garanti dækker uventede reparationer. Teknisk garantiforsikring giver ekstra tryghed.

Alt dette teknologi giver en fantastisk køreoplevelse i en MINI Countryman Cooper S ALL4.

Hvad koster en MINI Countryman Cooper S ALL4 i grøn ejerafgift?

En MINI Countryman Cooper S koster i 2024 ca. fra 1.780 kr til 5.020 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en MINI Countryman Cooper S til service?

En MINI Countryman Cooper S skal til mindre service hver 30.000 km eller hvert andet år. Dette sikrer, at bilen kører godt, og at ejerne sparer penge ved færre besøg på værkstedet.

Større inspektion skal bilen have hver 60.000 km eller hvert fjerde år. Disse serviceintervaller er vigtige for at holde bilen i topform og undgå store omkostninger senere.

Motoren i en MINI Countryman Cooper S bruger en kæde i stedet for en tandrem. Dette betyder, at ejerne ikke skal bekymre sig om dyre udskiftninger af tandremmen. Sliddele som kobling og udstødning holder længe, hvilket også bidrager til bilens holdbarhed og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Hvilke dele på en MINI Countryman Cooper S går mest i stykker?

Mange dele på en MINI Countryman Cooper S kan gå i stykker. Her er de mest almindelige:

  1. Motorproblemer: Motoren kan have fejl, som gør bilen svær at starte eller får den til at køre dårligt.
  2. Elektroniske systemer: Systemer som ESC (Elektronisk Stabilitets Kontrol) og bremsehjælp har ofte fejl.
  3. Bremseslid: Bilen har hurtig acceleration, hvilket slider meget på bremserne.
  4. Dækslid: På grund af bilens kraftige ydeevne slides dækkene hurtigt.
  5. Turbofejl: Turboen kan få problemer, som påvirker bilens kraft og hastighed.
  6. Udstødningssystemet: Der kan opstå problemer med udstødningen, som påvirker bilens ydeevne og miljøpåvirkning.
  7. Transmission: Nogle ejere har oplevet problemer med gearkassen, hvilket gør det svært at skifte gear.
  8. Generelle sliddele: Dele som bremser og dæk skal ofte udskiftes for at holde bilen kørende godt.

Disse punkter viser nogle af de hyppigste problemer, man kan møde med en MINI Countryman Cooper S.

Hvor lang tid dækker garantien på en MINI Countryman Cooper S?

En MINI Countryman Cooper S ALL4 kommer med en fabriksgaranti. Denne garanti varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km. Det, der sker først, slutter garantien. Garantien dækker mange ting, men det er altid godt at tjekke detaljerne.

Ud over denne garanti er der en særlig beskyttelse mod rust. Denne garanti mod gennemtæring varer i 12 år. Dette er vigtigt for dem, der vil holde deres bil i god stand i mange år.

Hvad dækker garantien på en MINI Countryman Cooper S?

Garantien på en MINI Countryman Cooper S dækker mange ting. I tre år er der ingen grænse for, hvor mange kilometer bilen kører. Det betyder, at reparationer og nye dele ikke koster noget i denne tid.

Karrosseriet er beskyttet mod rust i tolv år, og hvis du får brug for hjælp på vejen, er der vejhjælp klar til at assistere dig i de første tre år. For dem, der ønsker endnu mere tryghed, kan garantien udvides op til fem år eller 200.000 km for en ekstra omkostning.

Desuden kan ejere vælge at købe en udvidet garanti. Denne ekstra beskyttelse gælder specifikke dele som motoren og gearkassen. Dette er en god måde at sikre sig på, hvis noget skulle gå galt med de vigtige dele af bilen efter den oprindelige garantiperiode er udløbet.

Guides til andre varianter af MINI Countryman Cooper S

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.33.21

Opdateret 16.05.2024, 11.27.28

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel