Find brugte biler til salg

Guiden handler om MINI Countryman Cooper D (Årgang 02/2017 - 03/2018)

Købsguide: MINI Countryman Cooper D (02/2017 - 03/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en MINI Countryman Cooper D?

Før du køber en MINI Countryman Cooper D, skal du vide, at den har en motor på 150 hk. Den bruger 5,3 liter diesel per 100 kilometer, hvilket er godt for dem, der vil spare på brændstoffet.

Denne bil passer til mange forskellige folk - familier, seniorer og dem, der kører lange ture. MINI Countryman Cooper D har plads til mange ting. Bagagerummet kan holde 315 liter, men hvis du lægger bagsæderne ned, bliver der plads til 1.230 liter.

Denne bil slipper 167 gram CO2 ud per kilometer. Det er vigtigt at tænke over for miljøet. Der findes forskellige motorstørrelser fra 102 hk til 231 hk. Dette betyder, at du kan vælge en, der passer til dine behov for kraft og hastighed.

Husk på disse ting, før du køber bilen, så du vælger den rigtige MINI Countryman Cooper D for dig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af MINI Countryman Cooper SD?

Der er flere varianter af MINI Countryman Cooper SD. Dette giver købere mulighed for at vælge den model, der passer bedst til deres behov.

  1. Standardudgaven kommer med en kraftfuld motor på 150 hk. Denne model er god til daglig kørsel og mindre ture.
  2. En version med firehjulstræk er også tilgængelig for dem, der søger ekstra trækkraft og stabilitet på våde eller glatte veje.
  3. For dem, der ønsker mere luksus og komfort, findes der en variant med højere udstyrsniveau. Denne indeholder ting som dellæder sæder og et avanceret lydsystem.
  4. Der er også en sportslig udgave for dem, der vil have en bil, der føles mere dynamisk på vejen. Denne har alufælge og sportssæder.
  5. Til familier kan modellen med større bagagerum være ideel. Her får man masser af plads til bagage på længere ture.
  6. En økonomisk variant fokuserer på lavere brændstofforbrug og mindre CO2 - udledning ved hjælp af et diesel partikel filter.

Disse forskellige varianter sikrer, at der er en MINI Countryman Cooper SD til næsten enhver smag og behov.

Hvad er fordele og ulemper ved MINI Countryman Cooper SD?

MINI Countryman Cooper SD har en motor med god kraft. Den laver 110 kW eller 150 hestekræfter. Det er flot for sådan en bil. Den bruger også kun lidt brændstof, 5,3 liter diesel for hver 100 kilometer den kører.

Folk kan lide, hvor meget plads der er indeni. Der er også nok plads til bagage, hvilket gør den god til familier eller lange ture. Folk siger også, at det er let at stige ind og ud af bilen, og det gør turen behagelig.

Men der er også ting ved bilen, som ikke er så gode. For eksempel koster ekstra udstyr meget. Bilen har kun en fartpilot, der bruger et kamera. Den mangler også nogle vigtige sikkerhedsting.

Og hvis du får brug for det, er der ingen reservehjælpemidler med bilen. Nogle knapper og instrumenter indeni bilen sidder ikke, hvor de burde. Det kan gøre det svært at bruge dem, mens man kører.

Hvordan klarer MINI Countryman Cooper SD sig i test?

ADAC har set nærmere på MINI Countryman Cooper SD. De finder, at bilen passer godt til forskellige købere som familier og folk, der kører meget i byen eller lange ture. Bilen får ros for at have god plads til at læsse ting i og være let at gøre større, når man skal bruge mere plads.

Den bruger 5,3 liter diesel for hver 100 kilometer, hvilket er godt for folk, der vil spare på brændstoffet.

Ekspertene bemærker også, at den har en stærk motor med 150 hestekræfter. Dette gør den både sjov at køre og praktisk for dem, der ofte har brug for at transportere ting eller kører med familien.

Bagagerummet er på 315 liter, men kan udvides til 1.230 liter, så der er masser af plads til indkøb eller bagage.

Hvad er sammenlignelige alternativer til MINI Countryman Cooper SD?

Der findes flere biler på markedet, som kan måle sig med MINI Countryman Cooper SD. Hvis du er på udkig efter en bil, der ligner denne model, skal du overveje følgende muligheder:

  1. Volkswagen Tiguan - Denne bil er kendt for sin rummelighed og komfort. Den tilbyder også gode køreegenskaber og en stærk motor.
  2. Audi Q3 - Audi Q3 er et luksusalternativ, der kommer med avanceret teknologi og høj kvalitet i både materialer og kørsel.
  3. BMW X1 - Som et andet premium alternativ har BMW X1 en kraftfuld motor og et elegant design. Den er rummelig både i kabine og bagagerum.
  4. Ford Kuga - Ford Kuga er kendt for sit sporty design og sine praktiske løsninger. Det er en familievenlig SUV med god plads.
  5. Skoda Karoq - Skoda Karoq tilbyder meget bil for pengene med masser af plads, smarte opbevaringsmuligheder og effektive motorer.
  6. Peugeot 3008 - Med sit unikke design og innovative teknologier skiller Peugeot 3008 sig ud som et stærkt alternativ.
  7. Toyota RAV4 - Toyota RAV4 tilbyder pålidelighed og en hybridmotor, der gør den økonomisk i drift.

Disse alternativer til MINI Countryman Cooper SD varierer i pris, størrelse, motorstyrke, og hvad de kan tilbyde af ekstraudstyr og teknologier. Dette giver dig som bilkøber mange valgmuligheder alt efter dine behov og ønsker.

Hvor langt kører MINI Countryman Cooper D på literen?

MINI Countryman Cooper D bruger 5,3 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører. Det betyder, at den er ret økonomisk. Denne bil har en motor fra BMW-koncernen, som er stærk og laver 150 hestekræfter.

Den slipper 167 gram CO2 ud per kilometer. Dette viser, at bilen ikke kun er god for din pengepung når du tanker op. Den passer også på miljøet med et lavt CO2-udslip.

Hvilken motor har en MINI Countryman Cooper D?

En MINI Countryman Cooper D kører med en dieselmotor. Denne motor har en størrelse på 2 liter og kan lave 330 Nm i drejningsmoment. Motoren yder 150 hestekræfter. Dette hjælper bilen med at køre effektivt.

Den bruger omkring 5,3 liter brændstof på 100 kilometer. Dette gør bilen både kraftfuld og økonomisk at køre i.

Motoren er designet til at give en god balance mellem kraft og brændstoføkonomi. CO2-udslippet for denne bil er på 167 g/km. Dette viser, at motoren arbejder hårdt for at være så ren som muligt, samtidig med at den yder god kraft.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en MINI Countryman Cooper D?

MINI Cooper D Countryman har en motor med 150 hestekræfter. Dette kraftige tal stammer fra en diesel fra BMW-koncernen. Motoren gør bilen stærk og hurtig på vejen. Den passer godt til dem, der vil have en bil med god ydelse.

Hvad er tophastigheden for en MINI Countryman Cooper D?

En MINI Countryman Cooper D kan køre op til 208 km/t. Dette gør den til et hurtigt valg for dem, der ønsker fart. Den har en motor, der yder 150 hk og et drejningsmoment på 330 Nm.

Dette betyder, at bilen ikke bare er hurtig i topfart. Den kan også komme hurtigt fra start med en acceleration fra 0 til 100 km/t på 8,9 sekunder. Med disse tal tilbyder bilen en god blanding af kraft og hastighed for bilkøbere, der kigger efter en bil, som kan klare både bykørsel og lange ture på motorvejen.

Hvor hurtigt accelererer en MINI Countryman Cooper D fra 0-100 km/t?

MINI Countryman Cooper D kan køre fra 0 til 100 km/t på bare 8,9 sekunder. Dette viser, at bilen er hurtig og kraftfuld. Med en motor, der giver 150 hestekræfter og 330 Nm i drejningsmoment, har den styrken til at levere en spændende køreoplevelse.

Denne model er ikke kun praktisk for daglig brug, men også sjov at køre på åbne veje. Kraft og acceleration gør MINI Countryman Cooper D til et godt valg for bilkøbere, der søger fart og effektivitet.

Hvad er dimensionerne på en MINI Countryman Cooper SD?

En MINI Countryman Cooper SD er ret stor for en kompakt bil. Den er over to meter bred og har en længde på 4,30 meter. Dette giver god plads indeni og gør den til en rummelig bil.

Bagagerummet starter ved 315 liter. Men hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der meget mere plads. Så kan bagagerummet vokse til 1.230 liter. Det er nyttigt, når man skal have meget bagage med eller skal bruge bilen til større indkøb.

Hvor stort er bagagerummet i en MINI Countryman Cooper SD?

Bagagerummet i en MINI Countryman Cooper SD rummer 315 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver pladsen meget større. Den kan nå op til 1.230 liter. Dette giver god plads til indkøb, kufferter og andet udstyr, man skal have med på tur.

Det gør bilen til et godt valg for folk, der har brug for en bil, der kan rumme meget, men stadig er nem at parkere og køre i byen.

Kan man få anhængertræk på en MINI Countryman Cooper SD?

Ja, man kan montere anhængertræk på en MINI Countryman Cooper SD. Det gør bilen mere praktisk, hvis man skal trække en trailer eller en campingvogn. Før man køber anhængertræk, skal man tjekke, hvor meget bilen må trække.

Dette sikrer, at man ikke overbelaster bilen.

Installation af anhængertræk skal gøres korrekt for at undgå skader på bilen. Man kan vælge mellem faste og aftagelige anhængertræk afhængigt af ens behov. Det er også vigtigt at overveje bilens CO2-udslip og brændstofforbrug med ekstra vægt.

Hvad må en MINI Countryman Cooper SD trække på anhængertrækket?

En MINI Countryman Cooper SD kan trække op til 1.500 kg. Dette gør den til et godt valg for dem, der har brug for at transportere større ting som en båd eller campingvogn. Husk at tjekke din bil og anhængerens specifikationer for at være sikker på, at du ikke overskrider denne grænse.

Det er vigtigt for sikkerheden på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en MINI Countryman Cooper SD?

Man kan vælge mellem flere forskellige fælge til en MINI Countryman Cooper SD. Det giver bilen et personligt præg.

  1. Standardfælge: Bilen kommer med 16-tommer letmetalfælge, som er grundmodellen.
  2. Opgraderingsmuligheder: Man kan vælge større fælge op til 18-tommer for et mere sporty udseende.
  3. Farvevalg: Fælgene fås i forskellige farver, så man kan matche dem med bilens farve.
  4. Specialdesign: For dem, der ønsker det, findes der specialdesignede fælge, der tilføjer unikhed.
  5. Helårsdæk-venlige: Fælgene er lavet så de passer godt med helårsdæk, hvilket gør dem fleksible i brug igennem året.
  6. Performance-fokus: Nogle fælge er designet for at forbedre bilens ydeevne og håndtering.

Valget af fælge påvirker ikke kun bilens udseende men også dens køreegenskaber.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en MINI Countryman Cooper SD?

Valget af vinterdæk til en MINI Countryman Cooper SD er vigtigt for sikker kørsel i koldt vejr. Vinterdæk sørger for bedre greb på glatte veje.

  1. Tjek dækmærket. Gå efter dæk med et snefnug - symbol. Det viser, at de er testet og godkendt til vintervejr.
  2. Overvej dimensionerne. De skal matche bilens specifikationer for at sikre optimal ydeevne.
  3. Se på mønsterdybden. En dybde på mindst 4 mm anbefales for at bevare godt vejgreb i sne og slud.
  4. Vælg dæk med lav rullemodstand. Det hjælper med at spare brændstof og reducere CO2 - udledning.
  5. Overvej støjniveauet fra dækkene. Lavere støj giver en mere behagelig kørsel.
  6. Læs anmeldelser og testresultater. Dette kan hjælpe dig med at finde de dæk, der klarer sig bedst under vinterforhold.
  7. Tjek prisen, men husk på, at højere pris ofte betyder bedre kvalitet og længere levetid for vinterdæk.

Disse punkter vil guide bilkøbere til det bedste valg af vinterdæk for deres MINI Countryman Cooper SD.

Hvor sikker er en MINI Countryman Cooper SD?

En MINI Countryman Cooper SD har vist sig at være sikker. I ADAC Crashtest fik den 90 procent af pointene for at beskytte folk inde i bilen. For børn i bilen fik den også høje point, 80 procent.

Dette viser, at bilen er god til at passe på både voksne og børn ved uheld. Tilmed har denne bil en CO2-udledning på 167 g/km og fik 59 point eller 3 stjerner i EcoTest. Disse resultater betyder, at MINI Countryman Cooper SD er både sikker og lidt venlig mod miljøet.

Hvordan er interiøret i en MINI Countryman Cooper SD?

Interiøret i MINI Countryman Cooper SD er lavet med fokus på kvalitet. Materialerne føles gode, og betjeningen af bilen er let. Dog finder nogle bilkøbere visse knapper og instrumenter svære at bruge.

De kan være hårde at nå eller læse. Bilen har plads til mange ting. Bagagerummet kan holde 315 liter. Når man lægger bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads, helt op til 1.230 liter.

Placeringen af nogle knapper og instrumenter får kritik. Men generelt er interiøret i MINI Countryman Cooper SD velindrettet og funktionelt. Dette giver både komfort og praktisk ladekapacitet for føreren og passagererne.

Hvor mange personer er der plads til i en MINI Countryman Cooper SD?

En MINI Countryman Cooper SD har plads til fem personer. Den er designet til at rumme voksne behageligt, selv store personer. Foran kan personer på op til to meter sidde uden problemer.

Bagi kan passagerer, der er højere end 1,90 m, også finde plads komfortabelt, hvis de forreste sæder justeres korrekt. Dette gør bilen ideel for familier eller grupper, der ønsker en køretur sammen.

Hvilket lydsystem har en MINI Countryman Cooper SD?

Den MINI Countryman Cooper SD kommer med et standard lydsystem. Dette system har radio, en USB-forbindelse og et stik til hovedtelefoner. Købere kan gøre deres lydsystem bedre. De kan vælge DAB radio, talestyring, en harddisk indbygget, navigation der viser trafik i nuet, og BMW's sæt for at forbinde bedre.

Der er også ekstra stik til strøm bag i bilen og i bagagerummet. Dette giver folk mange valg til at gøre køreture mere nydelsesfulde med god musik eller information fra radioen.

Hvilke apps kan man få til en MINI Countryman Cooper SD?

Apps giver ekstra muligheder i en MINI Countryman Cooper SD. De gør køreturen sjovere og lettere. Her er nogle apps, man kan bruge:

  1. MINI Connected: Denne app lader dig styre mange bilfunktioner. Du kan tjekke bilens status eller planlægge ture.
  2. Spotify: God musik er vigtig på lange ture. Med Spotify kan du streame millioner af sange direkte i din bil.
  3. Audible: Ideel til dem, der elsker bøger. Denne app giver adgang til verdens største udvalg af lydbøger og podcasts.
  4. Google Maps: En uundværlig navigationsapp, der viser vejen og trafikinformation.
  5. Apple CarPlay/Android Auto: Giver nem adgang til din smartphone's funktioner som opkald, beskeder og apps gennem bilens display.
  6. Waze: Et godt alternativ til Google Maps med realtidstrafikopdateringer fra andre brugere på vejen.
  7. Parkopedia: Finder den nærmeste parkeringsplads og viser priser samt ledige pladser.
  8. BMW Group Charging App: Nyttig for elektriske og plug-in hybridbiler til at finde og bruge opladningsstationer nær dig.

Disse apps øger komforten og underholdningen i en MINI Countryman Cooper SD.

Opdateres softwaren i en MINI Countryman Cooper SD automatisk?

Softwaren i en MINI Countryman Cooper SD opdateres ikke af sig selv. Bilejere skal selv sørge for at få den opdateret. Dette betyder, at man skal holde øje med nye opdateringer og måske kontakte forhandleren for at få dem installeret.

Det kan være vigtigt for at sikre, at bilens systemer kører glat og effektivt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en MINI Countryman Cooper SD?

Man kan gøre sin MINI Countryman Cooper SD endnu bedre med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette udstyr gør bilen mere praktisk, sikker og sjov at køre i.

  1. LED kørelys: Giver bedre synlighed på vejen både dag og nat.
  2. Anhængertræk: Til dem, der skal bruge bilen til at trække en trailer eller campingvogn.
  3. Android Auto / Apple CarPlay: For nem adgang til musik, kort og apps fra din telefon via bilens infotainmentsystem.
  4. Vinterdæk: Sikrer et godt greb på vejene om vinteren.
  5. Fælge i forskellige designs: Giver bilen et unikt look.
  6. Bagagerumsmåtte: Beskytter bagagerummet mod snavs og slid.
  7. Tagbøjler: Perfekt for ekstra opbevaringsmuligheder, især ved transport af ski eller cykler.
  8. Solskærme til bagruderne: Holder solen væk fra bagsædepassagererne og mindsker varmen inde i bilen.
  9. Adaptiv fartpilot: Gør lange ture mindre trættende ved automatisk at holde afstand til forankørende biler.
  10. Reservehjul eller dæk reparationskit: Forbereder dig på punkteringer under dine rejser.

Dette udstyr hjælper med at gøre MINI Countryman Cooper SD endnu mere velegnet til købers behov og foretrukne aktiviteter.

Guides til andre MINI-modeller

Hvilke teknologier bruges i en MINI Countryman Cooper SD?

En MINI Countryman Cooper SD har mange moderne teknologier. Den starter med basis som radio, USB-port og et jackstik til musik. Købere kan tilføje DAB radio, stemmestyring, og en indbygget harddisk for mere underholdning og information.

For dem, der ønsker det nyeste, er der også mulighed for at få realtids trafikopdateringer og navigation, så man altid kan finde den hurtigste rute. Bilen er også udstyret med ekstra 12V stik bagpå og i bagagerummet, hvilket er praktisk for passagerer på lange ture.

Teknologien i denne bil er designet til at gøre kørslen nemmere og mere behagelig. Den har et lavt CO2-udslip på 167 g/km og kører langt på literen, hvilket viser, at moderne teknologi også kan være miljøvenlig.

Med en gennemsnitlig brændstoføkonomi på 5,3 liter per 100 kilometer kombinerer den effektivitet med ydeevne. Den rummelige kabine er lavet af materialer i høj kvalitet, men designet sikrer stadig, at alle betjeninger er lette at bruge, selv under kørslen.

Hvad koster en MINI Countryman Cooper D i grøn ejerafgift?

En MINI Countryman Cooper SD koster i 2024 ca. fra 3.880 kr til 7.600 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en MINI Countryman Cooper SD til service?

MINI Countryman Cooper SD skal til service regelmæssigt for at sikre, at bilen kører godt. Vedligeholdelsesintervallet for denne model er sat til at være økonomisk. Dette betyder, at ejere ikke behøver at bringe deres bil ind til service for ofte, hvilket sparer penge over tid.

Service tider kan variere baseret på hvordan bilen bruges, men generelt har MINI lavet det nemt for ejere at holde deres bil i god stand med disse intervaller.

Omkring sikkerhed og ydeevne, er det vigtigt at følge de anbefalede serviceintervaller. Dette hjælper med at bevare bilens værdi og sikrer, at den altid kører på sit bedste. Forsikringsevalueringer viser også, at godt vedligeholdte biler af denne type scorer højt.

Så, at holde sig til det planlagte serviceprogram er en smart beslutning for alle ejere.

Hvilke dele på en MINI Countryman Cooper SD går mest i stykker?

Købere af en brugt bil bør vide, at visse dele oftere går i stykker på en MINI Countryman Cooper SD. Problemer med motoren, især turboen og EGR-ventilen, er almindelige. Her er de dele, der oftest giver problemer:

  1. Turboen - Denne del hjælper med at øge bilens kraft. Når den går i stykker, mister bilen ydeevne.
  2. EGR-ventilen - Denne ventils job er at nedbringe skadelige emissioner. Problemer her kan føre til dårligere brændstoføkonomi og ydeevne.
  3. Elektroniske sensorer - Disse små enheder overvåger bilens sundhed. De kan fejle og sende forkerte signaler.
  4. Aktuatorer - De bevæger forskellige dele i bilen, som f.eks luftklapperne i motoren. Når de går i stykker, kan det påvirke motorens ydeevne.
  5. Brændstofindsprøjtere - De sprøjter brændstof ind i motoren. Fejl kan føre til dårlig motorstart eller ujævn kørsel.

Disse problemer kan være dyre at reparere og påvirke bilens driftssikkerhed og brændstofforbrug negativt.

Hvor lang tid dækker garantien på en MINI Countryman Cooper SD?

Garantien for en MINI Countryman Cooper SD varer i lang tid. Den sikrer bilkøbere mod fejl og mangler. Dette giver ejere ro i sindet, fordi de ved, at deres bil er dækket. Garantien beskytter mod mange typer problemer.

Bilkøbere kan føle sig trygge ved køb.

Hvad dækker garantien på en MINI Countryman Cooper SD?

Garantien på en MINI Countryman Cooper SD er ret god. Den dækker bilen i 3 år, og der er ingen grænse for, hvor mange kilometer man må køre i den tid. Dette betyder, at vigtige dele som motor, gearkassen, kølesystemet og de elektriske komponenter er dækket, hvis noget går i stykker.

Desuden er der en garanti mod rust på bilens krop i 12 år og en lakgaranti i 3 år. Hvis man køber originalt tilbehør til bilen, er dette også dækket af en 2-års garanti. For dem, der ønsker endnu mere sikkerhed, tilbyder MINI en mulighed for at udvide garantien til 5 år eller indtil bilen har kørt 200.000 km.

Dette gør bilkøb mere trygt for købere, da de ved, at de ikke skal bekymre sig om store reparationsomkostninger inden for garantiperioden.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.11

Opdateret 10.09.2024, 14.33.11

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel