Guiden handler om MINI One 3-dørs (Årgang 07/2018 - 06/2019)

Købsguide: MINI One 3-dørs (07/2018 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en MINI One 3-dørs?

Før du køber en MINI One 3-dørs, skal du vide, at den har moderne motorer med partikelfilter. Dette betyder, at bilen er venligere mod miljøet takket være god rensning af udstødningen.

Bilen bruger 6,3 liter brændstof pr. 100km (16,7 km/L) og kan køre op til 635 km på en fuld tank, som rummer 40 liter. Det er vigtigt for købere at vide, at MINI One kommer i forskellige motorvarianter som One First og Cooper.

Denne bil har et serviceinterval på op til 30.000 km eller hver 24. måned, hvilket gør vedligeholdelsen nemmere. Husk også på tilbehør som splitbagsæde og stofindtræk, som kan gøre køreturen mere behagelig.

Sikkerhed og komfort er vigtige aspekter ved denne bil, så tjek altid udstyr som tågelygter og anhængertræk muligheder før køb.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af MINI One?

Der findes flere modeller af MINI One, så købere har gode muligheder. Hver variant har sin egen motorstørrelse og ydelse. Her er en liste over de forskellige varianter:

  1. One First: Denne model er startpakken i MINI One-serien. Den kommer med en mindre motor, der gør den ideel til bykørsel.
  2. Cooper: Cooper-modellen er et skridt op. Den har en kraftigere motor, som giver mere fart og bedre ydeevne.
  3. One D: Dette er dieselversionen af MINI One. Den kombinerer økonomi med styrke, hvilket gør den attraktiv for dem, der kører lange ture.
  4. Cooper D: Som en dieselvariant af Cooper, tilbyder denne model endnu mere kraft og effektivitet.
  5. Cooper SD: Dette er toppen af dieselserien for MINI One med den højeste ydelse og største styrke blandt de nævnte modeller.

Hver model passer til forskellige behov og ønsker fra bilkøbere på udkig efter en brugt MINI One til salg. Fra dem, der søger komfort i byen med modellen One First, til dem der ønsker højere præstationer på vejen med Cooper SD-varianten.

Hvad er fordele og ulemper ved MINI One?

FordeleUlemper
MINI One har moderne motorer med 6d-TEMP og partikelfilter. Dette gør dem mere miljøvenlige.Pladsen i bagsædet og bagagerummet er begrænset. Dette kan være en udfordring for familier.
Bilen byder på gode køreegenskaber. Den er sjov at køre i.Den har stram standardkørsel som nogle kan finde ubehagelig.
Materialkvaliteten og rundomsigten er af høj standard. Dette øger sikkerheden og komforten.MINI One har høje anskaffelsesomkostninger sammenlignet med andre biler i samme klasse.
Motor med 102 hk og 190 Nm drejningsmoment sikrer god acceleration og økonomisk kørsel.Gennemsnitligt brændstofforbrug på 6,3 liter Super Plus pr. 100km (16,7 km/L) kunne være bedre.
Maksimal rækkevidde på 635 km med en tankkapacitet på 40 liter gør lange rejser mulige uden hyppige stop.Test udført af Dipl.-Ing. (FH) Martin Brand viser, at der er plads til forbedringer i specifikke testkategorier.

Hvordan klarer MINI One sig i test?

MINI One får 26 ud af 60 point i en Ecotest. Den scorer også 76 point og fire stjerner i samme test. Dette viser, at bilen har en god balance mellem ydeevne og miljøpåvirkning.

MINI One er certificeret efter 6d-TEMP, hvilket betyder, at den lever op til nogle af de nyeste miljøkrav. Serviceintervallet er op til 30.000 km eller 24 måneder, hvilket er fornuftigt for ejere.

Med et brændstofforbrug på 6,3 liter Super Plus pr. 100 km og en CO2-udledning på 173 g/km, viser det, at MINI One er både økonomisk og mindre skadelig for miljøet sammenlignet med mange andre biler.

Den maksimale rækkevidde på en fuld tank er 635 km, hvilket er praktisk for lange ture.

Hvad er sammenlignelige alternativer til MINI One?

Der findes flere biler der kan sammenlignes med MINI One. Disse alternativer har hver deres fordele.

  1. Alfa Romeo MiTo: Denne bil har et unikt design og tilbyder god køreglæde. Den er kendt for sin stil og kraft.
  2. DS Automobiles DS 3: Denne model er elegant og sporty på samme tid. Den har en stærk personlighed og tiltrækker dem, der ønsker noget anderledes.
  3. Ford Fiesta: Kendt for sin pålidelighed og økonomiske brændstofforbrug, er denne bil perfekt til daglig brug. Fiestaen er også rummelig og praktisk.
  4. Opel Corsa: Med sit moderne udseende og effektive motorer er Corsaen en fremragende bybil. Den tilbyder komfort og god værdi for pengene.

Hver af disse biler har egenskaber, der gør dem til et godt alternativ til MINI One. De passer til forskellige behov og præferencer hos bilkøbere.

Hvor langt kører MINI One 3-dørs på literen?

MINI One 3-dørs bruger 6,3 liter Super Plus benzin pr. 100km (16,7 km/L) i gennemsnit. Denne bil er mere økonomisk uden for byen, hvor den bruger 5,7 liter pr. 100km (20,0 km/L) På motorvejen stiger forbruget til 7,1 liter pr.

100km (14,3 km/L) Så hvis du kører meget på landeveje, kan du spare på brændstoffet. Dette gør MINI One til et godt valg for folk, der vil have en bil, der ikke bruger for meget benzin.

Hvilken motor har en MINI One 3-dørs?

En MINI One 3-dørs fra årgang 07/2018 til 06/2019 har en motor på 1,5 liter. Denne motor er med tre cylindre. Den giver bilen 102 hestekræfter. Den har også et drejningsmoment på 190 Nm.

Dette gør bilen hurtig og sjov at køre.

Denne bil findes også i andre varianter som One First og Cooper. Alle disse varianter har forskellige motors størrelser og kræfter. Købere kan vælge den, der passer bedst til deres behov.

Bilens motor og kraft er vigtige for dem, der elsker at køre.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en MINI One 3-dørs?

MINI One 3-dørs har en motor på 102 hk. Denne bil bruger en 1,5 liters benzinmotor. Med så mange hestekræfter, kører bilen godt på vejen. Bilkøbere, der ser efter en bil med god ydelse, vil finde denne information nyttig.

Kraften i motoren gør, at MINI One 3-dørs kan klare mange forskellige køresituationer. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der er sjov at køre.

Hvad er tophastigheden for en MINI One 3-dørs?

Tophastigheden for en MINI One 3-dørs er 193 km/t. Den har en motor, som giver bilen 102 hestekræfter og et kraftfuldt drejningsmoment på 190 Nm. Dette gør, at bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 10,3 sekunder.

Denne hurtighed og styrke viser, at MINI One er mere end bare en lille bil; den er også hurtig og sjov at køre. Bilens ydeevne er god for dem, der ønsker en bil, der kombinerer størrelse med hastighed og effektivitet.

Hvor hurtigt accelererer en MINI One 3-dørs fra 0-100 km/t?

En MINI One 3-dørs klarer turen fra 0 til 100 km/t på 10,3 sekunder. Den har en motor med 102 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft, selv ved lave omdrejninger. Købere vil finde denne ydeevne passende til både bykørsel og længere ture.

Kraften i motoren og den hurtige acceleration sikrer, at MINI One er sjov at køre.

Hvad er dimensionerne på en MINI One?

En MINI One er en mindre bil, som er nem at parkere i byen takket være dens størrelse. Den har en Wendekreis på 11 meter, hvilket gør den god til smalle veje og trange parkeringspladser.

Dens kompakte form giver en unik køreoplevelse. Bagagerummet kan virke lille med sine 135 liter under kuffertafdækningen, men ved at lægge bagsædet ned, øges pladsen til 395 liter.

Dette viser, at bilen er mere rummelig, end man først skulle tro.

Med sin maksimale lastkapacitet og mulighed for at sætte tagbøjler på, er MINI One også praktisk for dem, der har brug for ekstra plads til bagage eller sportsudstyr. Disse dimensioner fortæller, at MINI One både er designet for køreglæde i byen og funktionel til længere ture.

Hvor stort er bagagerummet i en MINI One?

Bagagerummet i en MINI One er ret lille. Det har en kapacitet på 135 liter. Dette er målt under kuffertafdækningen. Men der er en god nyhed. Man kan gøre det større. Hvis man lægger bagsædet ned, bliver rummet meget større.

Så kan det holde op til 665 liters ting. Dette tal gælder, når man måler helt op til taget.

For dem, der har brug for mere plads, er der en anden mulighed. Med bagsædet lagt ned kan man få plads til 395 liters ting. Dette er en god løsning, hvis man har større ting, der skal med i bilen.

Man skal bare huske, at med mere i bilen bliver køreturen anderledes.

Kan man få anhængertræk på en MINI One?

Ja, man kan få anhængertræk på en MINI One. Dette er godt for folk, der skal bruge bilen til at trække ting som trailere. Det giver MINI One mere alsidighed og gør den mere nyttig for forskellige behov.

Der er dog ikke nærmere info om anhængertræk udover tagbøjler. Dette betyder, at man skal undersøge nærmere hos forhandleren eller en specialist for at få det rigtige anhængertræk monteret.

Det er vigtigt for at sikre, at bilen kan trække det, man har brug for, uden problemer.

Hvad må en MINI One trække på anhængertrækket?

En MINI One kan trække op til 1.300 kg med bremser på sit anhængertræk. Dette tal er vigtigt for bilkøbere at kende, hvis de planlægger at bruge deres bil til at trække trailers eller campingvogne.

Det viser, at MINI One er mere end bare en lille bybil; den kan også klare tungere opgaver. Med en tilladt påhængsvægt på 1.300 kg, giver det folk mulighed for at transportere en god mængde last sikkert.

Hvilke fælge kan man få til en MINI One?

Fælge til MINI One kommer i forskellige størrelser og designs. Valget af fælge kan ændre bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Fælge findes i 15, 16 og 17. Størrelsen påvirker, hvordan bilen kører.
  2. Designet på fælgene varierer. Nogle har en klassisk look, mens andre ser mere sporty ud.
  3. Finishen kan også være forskellig. Man kan vælge mellem blankt, mat eller med mønstre.
  4. Afhængigt af udstyrsniveauet på MINI One ændrer de mulige fælgvalg sig.
  5. Hvis man skifter til større fælge, kan det påvirke brændstofforbruget lidt.
  6. Det er vigtigt at vælge fælge, der passer til MINI One for at sikre god ydeevne.
  7. Eksperter skal sætte nye fælge på for at undgå fejl og bevare bilens garantier.

Man har mange muligheder at vælge imellem, så ens MINI One bliver helt perfekt for dem.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en MINI One?

Vinterdæk er vigtige for sikkerhed og kørsel i koldt vejr. Til en MINI One skal du vælge dæk, der passer til bilens størrelse og din kørestil.

  1. Vælg dæk med dybe riller. De er gode til at fjerne sne og slud fra under bilen.
  2. Se efter dæk mærket med et snefnug. Dette tegn betyder, at de er testet og godkendt til vinterbrug.
  3. Tjek dækkets bredde. Smalle dæk skærer bedre igennem sne end brede.
  4. Overvej dæk med lav rullemodstand. De sparer brændstof, hvilket er godt for både pengepungen og miljøet.
  5. Undersøg alufælge mulighederne. Nogle foretrækker at bruge mindre eksklusive fælge om vinteren for at beskytte mod salt og grus.
  6. Sørg for, at dine vinterdæk har nok lufttryk. Korrekt tryk sørger for bedre greb og styring på glatte veje.
  7. Køb altid fire vinterdæk af samme mærke og type for den mest ensartede ydeevne.
  8. Tjek anmeldelser online før køb. Erfaringer fra andre bilejere kan guide dig til det bedste valg.

Disse punkter hjælper dig med at finde de rette vinterdæk til din MINI One, så du kan nyde sikker kørsel hele vintersæsonen.

Hvor sikker er en MINI One?

En MINI One kommer med gode sikkerhedsfunktioner. Den har airbags foran, ved siderne og gardiner som standard. Dette hjælper med at beskytte folk indeni bilen hvis der sker en ulykke.

Bilen har også fået fire ud af fem stjerner i ADAC Crashtest. Det viser, at den er ret sikker i sammenstød.

For familier er MINI One også et godt valg. Den har Isofix-beslag til børnesæder på bagsædet. Dette gør det nemmere og mere sikkert at montere børnesæder. Bilens ESP og dæktryksovervågning hjælper med at holde bilen stabil og sikker på vejen.

For dem der ønsker mere sikkerhed, kan Driving Assistant-pakken tilføjes. Denne pakke giver ekstra assistentsystemer til at hjælpe føreren.

Hvordan er interiøret i en MINI One?

Interiøret i en MINI One byder på Union Jack designelementer på instrumentbrættet og baglygterne, hvilket giver en unik britisk charme. Bilen har en stemningsfuld belysning og et avanceret multimediesystem med touchskærm samt en dreje- og trykknap, der gør det let at betjene systemet.

Rattet kan justeres så det passer til føreren, og tachoinstrumenterne er placeret så de er lette at aflæse.

Der er dog nogle ulemper ved interiøret. Nogle knapper er placeret uhensigtsmæssigt, hvilket kan gøre dem vanskelige at bruge. Pladsen bag i bilen er begrænset, med få steder at opbevare ting og stramme sæder, som kan gøre lange ture ubehagelige for passagererne der sidder bagved.

Bagagerummets lys er desuden svagt om natten, og der er ikke mulighed for en elektrisk bagklap. Disse detaljer er værd at overveje for købere, der lægger vægt på komfort og funktionalitet i bilens indre rum.

Hvor mange personer er der plads til i en MINI One?

En MINI One har plads til fire personer. Men sæderne er stramme, så pladsen for passagererne kan føles begrænset. Dette er vigtigt at tænke over, hvis man skal køre med folk ofte.

Den har en god evne til at dreje skarpt i byen takket være dens Wendekreis på 11 meter. Dette gør den nem at håndtere i trange rum. Købere skal huske dette, når de beslutter, om en MINI One er den rette bil for dem.

Hvilket lydsystem har en MINI One?

MINI One har et avanceret multimediesystem. Dette system bruger en touch skærm og en speciel knap til at styre. Der er dog ikke detaljer om, hvilken type højtalere eller lydteknologi bilen bruger.

Købere, der værdsætter god musik og lyd i bilen, skal måske undersøge dette nærmere selv. Det kan betyde at lytte til systemet under en testkørsel eller spørge forhandleren om flere oplysninger.

Systemet gør det let at afspille musik og benytte andre mediefunktioner. Selvom detaljerne om lydsystemet er knappe, viser MINI's fokus på multimedieoplevelsen, at de værdsætter underholdning i bilen.

Købere, der ser efter en bil med service ok og som ikke er ryger, vil finde MINI One interessant.

Hvilke apps kan man få til en MINI One?

Man kan få mange nyttige apps til en MINI One. Disse apps forbedrer køreoplevelsen og holder dig forbundet.

  1. Navigation: Brug appen til at finde vej hurtigt og let. Den viser også trafik i realtid.
  2. Musikstreaming: Lyt til din yndlingsmusik ved at streame fra forskellige tjenester.
  3. Sociale medier: Hold kontakten med venner og familie, mens du er på farten.
  4. Bilens status: En app giver dig oplysninger om din bil, som hvor meget brændstof du har tilbage.
  5. Fjernstyring: Nogle funktioner i bilen kan du styre fra din telefon. For eksempel kan du tjekke, om du har låst dørene.
  6. Mini Connected Store: Her kan ejere downloade flere apps og tjenester designet for MINI ejere.
  7. Nyttige funktioner: Få adgang til information og praktiske værktøjer direkte fra din bil med specifikke apps.

Hver af disse apps gør det lettere at nyde turen i din MINI One og holde styr på vigtige detaljer om bilen.

Opdateres softwaren i en MINI One automatisk?

Softwaren i en MINI One opdateres ikke altid automatisk. Ejere skal ofte tage bilen til et værksted for at få den nyeste software. Dette sikrer, at bilen kører glat og uden problemer.

Opdateringerne kan omfatte forbedringer af bilens systemer eller nye funktioner. Det er vigtigt at holde softwaren opdateret for at få den bedste oplevelse med bilen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en MINI One?

Til en MINI One kan købere vælge forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen mere personlig og praktisk. Dette udstyr hjælper med at forbedre bilens udseende, komfort og funktionalitet.

  1. Matrix-LED-forlygter: Giver bedre lys på vejen og øger sikkerheden om natten.
  2. Tagbøjler: Perfekte til ekstra bagage eller sportsudstyr. De er nemme at sætte på.
  3. Parkeringsassistance: Gør det lettere at parkere bilen ved at guide føreren.
  4. Ablagenpaket: Inkluderer en 12-V-stikkontakt i bagagerummet. Det giver også mere plads med Cargo-position.
  5. Anhængertræk: Til dem der har brug for at trække trailers eller andet udstyr.
  6. Forskellige fælge: Købere kan vælge mellem mange typer fælge for et unikt look.
  7. Vinterdæk: Sikrer godt greb og sikkerhed under kolde og glatte vejrforhold.
  8. Interiørpakker: Tilbyder flere farver og materialer for et personligt touch indvendigt i bilen.
  9. Lydsystem opgradering: For bedre lydkvalitet når man lytter til musik eller radio.
  10. Mobilapps integration: Giver mulighed for nem adgang til navigation, musik, og håndfri opkald.
  11. Automatisk softwareopdatering: Holder bilens systemer opdaterede med den nyeste teknologi.

Dette udvalg af tilbehør og ekstraudstyr gør det muligt for ejere af MINI One at skræddersy deres bil efter egne behov og ønsker, hvilket fremhæver både funktioner og stil.

Hvilke teknologier bruges i en MINI One?

MINI One er udstyret med avanceret teknologi for at gøre kørslen sjov og sikker. Bilen har eksempelvis Matrix-LED-forlygter som et tilvalg. Disse lys giver bedre sigtbarhed om natten uden at blænde andre bilister.

Motoren i MINI One følger også de nyeste miljøkrav med 6d-TEMP certificering og partikelfilter for benzinmotorer. Dette betyder, at bilen udleder mindre forurening.

Derudover holder bilen sig opdateret med et serviceinterval på op til 30.000 km eller 24 måneder. Dette viser, hvor pålidelig og vedligeholdelsesvenlig MINI One er. Tekniske funktioner og sikkerhedsudstyr er også en stor del af MINI One, hvilket sikrer, at føreren og passagererne er beskyttede på vejen.

Bilen indeholder moderne bekvemmeligheder som cd/radio og muligheden for at tilkoble apps, der gør køreoplevelsen endnu bedre.

Hvad koster en MINI 3-Türer One i grøn ejerafgift?

En MINI One koster i 2024 ca. fra 1.160 kr til 4.360 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en MINI One til service?

En MINI One skal til service hver 30.000 km eller hvert andet år. Dette giver ejere en god ramme for vedligeholdelse. Det forlænger bilens levetid og sikrer, at den kører godt. Denne plan gør det nemt for bilkøbere at forstå, hvornår deres bil trænger til et tjek.

Denne viden hjælper med at holde bilen i topform og undgå store reparationer senere.

Hvilke dele på en MINI One går mest i stykker?

Købere skal vide, hvilke dele på en MINI One der ofte går i stykker. Dette hjælper med at forstå bilens tilstand bedre.

  1. Kobling: Ofte skal den udskiftes efter mange kilometer på vejen.
  2. Hjulophæng: Dette system kan blive slidt og kræver nogle gange ny del.
  3. Bremser: Skiver og klodser slites ned og skal skiftes.
  4. Elektriske komponenter: Problemer med elektronikken er ikke usædvanlige.
  5. Vandpumpe: Denne del kan svigte, hvilket fører til motorproblemer.
  6. Luftmassemåler: Når denne svigter, påvirker det motorens ydeevne.
  7. Tændspoler og tændrør: Disse kan fejle og nødvendiggør udskiftning for god motorydelse.
  8. Gearkasse: Især i automatiske versioner kan der opstå fejl med tiden.

Disse punkter er vigtige at overveje for dem, der er interesserede i at købe en brugt MINI One.

Hvor lang tid dækker garantien på en MINI One?

Garantien på en MINI One varer i 24 måneder. Dette giver ejere af bilerne ro i sindet, da de ved, at bilen er dækket i to år efter købet. Garantien sikrer, at hvis der opstår fejl, som dækkes af garantien, bliver de repareret uden ekstra omkostninger for ejeren.

Dette viser MINI's tillid til kvaliteten af deres biler. Bilen skal også til service hver 30.000 km eller hver 24. måned, hvilket passer med garantiperioden. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører godt.

Hvad dækker garantien på en MINI One?

En MINI One kommer med en garanti, der sikrer bilen mod fejl i to år eller op til 200.000 km. Denne dækning er for mekaniske og elektriske fejl, hvis bilen bliver passet af et autoriseret MINI værksted.

Bilens ydre beskyttes også. Der er 12 års beskyttelse mod rustgennembrud i karosseriet. Lakken og kroppen har tre års garanti mod gennembrud fra rust. Men garantien tager ikke hånd om normalt slid eller skader fra uheld.

Til de, der vil have mere tryghed, kan man købe udvidet garanti. MINI One har også en særlig pakke, MINI Service Inclusive, som dækker alle standard serviceeftersyn i fem år eller 80.000 km.

Denne pakke og den udvidede garanti giver ejere ro i sindet over bilens vedligeholdelse og reparationer.

Guides til andre varianter af MINI One

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.33.30

Opdateret 16.05.2024, 11.27.46

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel