Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD (Årgang 05/2014 - 10/2015)

Købsguide: Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD (05/2014 - 10/2015)

Hvad skal du vide inden du køber en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Den Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD var den første SUV som Plug-in-Hybrid fra Mitsubishi. Den har et gennemtænkt drivkoncept, der kombinerer intelligent firehjulstræk med to 60 kW/82 hk elektriske motorer ved for- og bagaksel og en 89 kW/121 hk benzinmotor.

Denne bil kan køre over 50 km på ren el og har en samlet rækkevidde på ca. 685 km. Med nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, fuld led forlygter, automatisk nødbremsesystem og varme i rat tilbyder denne bil komfort og sikkerhed.

Den har også dab radio, aut.gear/tiptronic, alufælge, og læder/alcantara sæder for en luksuriøs køreoplevelse.

Denne bil er udstyret med en elektrisk parkeringsbremse, dæktryksmåler, bagagerumsdækning, træk og tagræling. Vinterdæk kan tilføjes for at sikre bedre greb i kolde måneder.

Med plads til mange passagerer, et store bagagerum og mulighed for at tage en anhænger med på rejsen, passer denne bil godt til familier. Købere skal vide om dens ydeevne, som hvordan den klarer sig på literen, og hvor mange hestekræfter den har.

Den kører langt på literen takket være sin effektive brug af både benzinmotor og elmotorer. Med sin tophastighed og hurtige acceleration fra 0-100 km/t er Outlander ikke kun økonomisk men også sjov at køre.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander tilbyder forskellige modeller for at møde behovene hos diverse bilkøbere. Med tre motorvarianter sikrer denne bilserie noget for enhver smag.

  1. 2.0 ClearTec 2WD - Denne version byder på en benzinmotor uden el-hjælp. Den er perfekt for dem, der ønsker en traditionel køreoplevelse men med moderne udstyr som håndfrit til mobil og mørktonede ruder i bag.
  2. PHEV 4WD - Plug-In Hybrid modellen kombinerer benzinmotoren med elektrisk drift, hvilket giver fremragende brændstoføkonomi og reducerede emissioner. Den har også firehjulstræk, der sikrer god kontrol under alle vejforhold.
  3. 2.2 DI-D ClearTec 2WD - Med sin 2,2 liters dieselmotor tilbyder denne variant mere kraft og er ideel til længere rejser eller når du har brug for ekstra trækkraft, fx til at slæbe en trailer.

Alle varianter kommer med indstillelige førersæder for maksimal komfort og mulighed for at opgradere teknologiindholdet i bilen, inklusive integrering af forskellige apps og automatisk softwareopdatering for øget køreglæde og bekvemmelighed.

Hvad er fordele og ulemper ved Mitsubishi Outlander?

FordeleUlemper
- - Fem-stjernet vurdering i ADAC EcoTest: Viser høj sikkerhedsstandard.- - Gennemsnitlig sigtbarhed: Kan være en ulempe for føreren.
- - Høj sikkerhedsstandard: Sikrer beskyttelse af passagerer.- - Træg styring i elektrisk drift: Gør kørslen mindre dynamisk.
- - Mulighed for rent elektrisk kørsel: Økonomisk og miljøvenlig.- - Svag kofferrumsbelysning: Gør det svært at se i mørket.

Hvordan klarer Mitsubishi Outlander sig i test?

Mitsubishi Outlander får topkarakterer i flere vigtige sikkerhedstests. Den glimrer især med en fem-stjernet vurdering i ADAC EcoTest, hvilket viser dens miljøvenlighed og effektivitet.

I ADAC Crashtest scorer den 88% for beskyttelse af voksne i bilen og 84% for børnesikkerhed, hvilket understreger dens styrke i at beskytte alle passagerer ved en ulykke. Klimaanlægget tester til gennemsnitlige resultater i ADACs test af opvarmning, men påvirker ikke den samlede stærke præstation.

Denne bil er derfor et sikkert valg for dem, der søger både sikkerhed og miljøbevidsthed. De høje scorer i væsentlige sikkerhedstests viser, at Mitsubishi Outlander ikke kun er en hybridbil med gode el indstillinger, men også en bil, der holder dig og din familie sikker på vejen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mitsubishi Outlander?

Mange bilkøbere kigger efter biler som Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD. Denne bil er en god valg for folk der vil have en SUV, der både kan køre på strøm og benzin.

  1. Toyota RAV4 Hybrid - Denne bil tilbyder også hybrid teknologi med god brændstoføkonomi. Den har et veludviklet sikkerhedssystem og er rummelig.
  2. Kia Niro Plug-In Hybrid - Kia Niro er en konkurrent med plug-in hybrid teknologi. Dens kompakte størrelse gør den ideel til bykørsel, samtidig med at den har lav driftsomkostning.
  3. Hyundai Tucson Plug-In Hybrid - Lig Mitsubishi Endurance udbyder denne bil intelligent firehjulstræk og et kraftfuldt hybridsystem, hvilket gør den til et attraktivt alternativ.
  4. Ford Kuga PHEV - Ford Kuga PHEV tilbyder en overbevisende kombination af stil, plads og plug-in hybrid effektivitet. Med dens jævne kørsel og avancerede features matcher den mod Mitsubishi Outlander.
  5. Volvo XC60 T8 Twin Engine - Volvo’s XC60 T8 Twin Engine blander luksus med miljøvenlig plugin-hybrid teknologi og leverer høj ydelse samt fremragende sikkerhedsfeatures.
  6. Volkswagen Tiguan eHybrid - Som en del af Volkswagens satsning på elbiler kommer Tiguan eHybrid med kræftige funktioner og et poleret interiør, hvilket appellerer til dem der ønsker stil sammen med økonomi.

Disse alternativer til Mitsubishi Outlander giver købere forskellige muligheder afhængigt af hvad de værdsætter mest: Fra luksus og ydelse til økonomi og miljøbevidsthed.

Hvad er rækkevidden for en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD på batteri?

En Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD kan køre over 50 km på ren el. Denne rækkevidde passer godt til daglige ture. For folk der leder efter en bil, giver denne Plug-In Hybrid også en samlet rækkevidde på cirka 685 km, når den kombineres med benzinmotor.

Dette betyder, at du kan køre længe uden at skulle tanke eller lade ofte. Denne bil blander elektricitet og benzin på en smart måde, så du kan nyde længere ture uden bekymringer.

Hvor stort er batteriet på en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD har et kraftigt batteri, der giver bilen en god rækkevidde. Dette batteri kan oplades meget hurtigt ved en hurtigladestation, hvor det kun tager 30 minutter at nå op på 80%.

Hvis man bruger en almindelig stikkontakt, tager det omkring 5 timer at få batteriet helt fyldt op. Med et fuldt opladet batteri kan bilen køre over 50 km på ren el, hvilket er ideelt til daglige ture.

Når bilen bruger både benzin og elektricitet, kan den samlede rækkevidde nå op til 685 km. Det store batteri spiller en afgørende rolle for at sikre denne lange rækkevidde. Mitsubishi Outlander er udstyret med mange smarte funktioner for at gøre livet nemmere for føreren, herunder el indst.

førersæde, hvilket betyder, at førersædet kan indstilles elektrisk for bedre komfort og tilpasning til føreren.

Hvordan lader man en Mitsubishi Outlander?

At lade en Mitsubishi Outlander kræver få, men vigtige skridt. Det er nemt både hjemme og ude.

  1. Find en ladestation der passer til bilens behov. Dette kan være en offentlig hurtigladestation eller en almindelig stikkontakt hjemme.
  2. Brug det ladekabel, der følger med bilen, eller et kompatibelt kabel købt fra en autoriseret forhandler.
  3. Tilslut ladekablet til bilens ladestik. Det findes normalt bag en klap på bilens front eller side.
  4. Sørg for, at den anden ende af ladekablet er forbundet til strømkilden - enten ved den hurtige ladestation eller din hjemmestikkontakt.
  5. Kontrollér på bilens display, at opladningen er startet korrekt. Displayet vil normalt vise opladningstid og batteristatus.
  6. Lad bilen stå, indtil den er færdig med at oplade. Ved brug af en hurtigladestation tager det typisk 30 minutter for at nå 80% opladning, mens det kan tage omkring 5 timer for fuld opladning via almindelig stikkontakt.
  7. Når opladningen er færdig, afbrydes ladekablet først fra strømkilden og derefter fra bilen.

    8.Respekter altid lokale sikkerhedsforskrifter og vejledninger fra både ladestationsudbydere og bilproducenten under hele processen.

Ved at følge disse trin sikrer man sig ikke kun en effektiv men også sikker opladningsproces for sin Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid Top 4WD.

Hvor lang tid tager det at lade en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Ladning af en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD varierer baseret på lademetoden. Hvis du bruger en hurtigladestation, kan bilen oplade op til 80 % på kun 30 minutter.

Det er hurtigt og praktisk, især når du er på farten. Hjemme, med en almindelig stikkontakt, tager det omkring 5 timer at oplade bilen helt. Dette giver dig mulighed for nemt at lade bilen natten over, så den er klar til brug næste dag.

Hvilken motor har en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD?

En Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD har en kraftig motoropsætning. Denne model bruger både en benzinmotor og to elektriske motorer. Benzinmotoren yder 89 kW, hvilket svarer til 121 hestekræfter.

Til at hjælpe med at drive bilen, specielt ved lavere hastigheder eller når der er brug for ekstra kraft, har den også to elektriske motorer. Disse motorer er placeret ved henholdsvis for- og bagakslen, og hver yder 60 kW eller omkring 82 hestekræfter.

Denne kombination giver Outlander en god blanding af kraft og effektivitet, perfekt til både bykørsel og længere ture på landevejen.

Hvor langt kører en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD på literen?

Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD skiller sig ud med sin kombination af en tankfuld og elektrisk drift. Den samlede rækkevidde nås op til 685 km, når man bruger både benzin og elektricitet.

Dette betyder, at bilen kan køre langt på literen, specielt når den elektriske motor også tages i brug. Ud over det, viser ADAC EcoTest, at bilen har et gennemsnitligt CO2-udslip på kun 160 g per kilometer.

Med sin evne til at køre over 50 km udelukkende på elektricitet understøtter den miljøvenlig mobilitet og viser sig som en økonomisk fordelagtig løsning for ejere.

Den lave emission og effektiv udnyttelse af både elektricitet og benzin gør Outlander til et klogt valg for bilkøbere, der ønsker at mindske deres miljøaftryk uden at gå på kompromis med ydelsen.

Med information om dens præstation i ADAC EcoTest får købere et klart billede af, hvad de kan forvente i form af økonomi og miljøpåvirkning.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD?

En Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD kombinerer kraft fra to 60 kW/82 hk elektriske motorer og en 89 kW/121 hk benzinmotor. Dette giver bilen en samlet styrke på 203 hestekræfter (HK).

Kraften fra både elektricitet og benzin arbejder sammen for at give en stærk og jævn kørsel. Denne bil er derfor et godt valg for dem, der søger en kraftfuld, men stadig miljøvenlig køretøj.

Kraftkombinationen sikrer også, at bilen kan håndtere forskellige køresituationer med lethed, hvilket gør den til et attraktivt valg for mange bilkøbere.

Hvad er tophastigheden for en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Tophastigheden for en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD er på 170 km/t. Denne bil kombinerer en benzinmotor med elektrisk drift, hvilket giver den mulighed for at køre stærkt.

Med mulighed for at køre helt elektrisk kan den nå op til 120 km/t, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ønsker en miljøvenlig bil uden at gå på kompromis med hastigheden.

Denne funktion gør bilen ideel for både bykørsel og længere ture på motorvejen.

Hvor hurtigt accelererer en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD fra 0-100 km/t?

En Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD kan accelerere fra 0-100 km/t på meget kort tid. Takket være dens unikke drivsystem med tre motorer, kan den levere hurtige præstationer.

Især når batterierne er fuldt opladet, arbejder denne bil effektivt for at nå høj hastighed hurtigt. Dette gør den til et godt valg for dem, der søger en bil med både kraft og miljøvenlighed.

Hvad er dimensionerne på en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander har en længde på 1,79 meter. Dette gør bilen rummelig nok inde, men stadig kompakt nok til at passe ind i de fleste parkeringspladser. Bredden og højden på bilen hjælper også med at give god plads indeni, så både fører og passagerer kan sidde behageligt.

Den præcise størrelse gør den til et godt valg for familier eller folk, der har brug for ekstra plads til bagage uden at gå på kompromis med at kunne køre og parkere i byområder.

Hvor stort er bagagerummet i en Mitsubishi Outlander?

Bagagerummet i en Mitsubishi Outlander er ret stort og passer godt til dem, der har brug for plads. Med bagageafdækningen på er der 375 liter til rådighed. Fjerner man afdækningen, vokser rummet til 720 liter.

Hvis man har behov for mere plads, kan man lægge bagsædene ned. Så bliver bagagerummet helt op til 1.660 liter. Denne fleksibilitet gør bilen meget praktisk for familier eller folk, der skal transportere større ting.

Kan man få anhængertræk på en Mitsubishi Outlander?

Ja, en Mitsubishi Outlander kan udstyres med anhængertræk. Denne bil er bygget til at hive tunge ting. Med et anhængertræk kan den trække op til 1.500 kg, hvis det, den trækker, har bremser.

Uden bremser på det, den trækker, må den ikke trække mere end 750 kg. Dette gør den til et godt valg for dem, der har brug for at transportere tunge ting som en stor trailer eller campingvogn.

Installation af anhængertræk tilføjer fleksibilitet til Mitsubishi Outlander, hvilket gør den mere anvendelig til forskellige formål. Uanset om man skal flytte store møbler, tage hestetraileren med til stævne eller have campingvognen med på ferie, understøtter bilens kapacitet forskellige transportbehov.

Den er praktisk for personer, der sætter pris på eventyr og udendørs aktiviteter med meget udstyr.

Hvor mange kg må en Mitsubishi Outlander trække på anhængertrækket?

En Mitsubishi Outlander kan trække forskellige vægte afhængigt af om anhængeren har bremse eller ej. Med bremse kan bilen trække op til 1.500 kg. Det er godt for dem, der skal transportere store ting som en campingvogn eller en stor trailer.

Uden bremse på anhængeren må den ikke trække mere end 750 kg. Det passer til lettere opgaver som en lille trailer til haveaffald eller lignende. Dette giver bilkøbere et klart billede af, hvor meget de kan håndtere med denne bil.

Hvilke fælge kan man få til en Mitsubishi Outlander?

Valget af fælge til en Mitsubishi Outlander kan påvirke både bilens udseende og hvordan den kører. Der findes mange muligheder, fra aluminiumsfælge til stålfælge i forskellige udseender.

  1. Aluminiumsfælge er populære for deres flotte look. De kommer i mange størrelser.
  2. Stålfælge bruges ofte om vinteren, da de holder godt til det kolde vejr.
  3. Rota Grid fælgene giver bilen et sporty udtryk med deres markante design.
  4. Enkei RPF1 fælgene er lette, hvilket kan forbedre bilens ydelse og brændstofforbrug.
  5. Konig Ampliform er en anden type af letvægtsfælge, som også ser godt ud på bilen.
  6. Farver som sølv, sort og gunmetal lar dig passe fælgene til din bils farve.
  7. Køb kun fælge, der matcher Outlanderens specifikationer for at sikre sikker kørsel.
  8. Man kan få særlige fælgemodeler, der passer både vinterdæk og sommerdæk.
  9. Autoriserede forhandlere har et bredt udvalg af fælgmuligheder til Outlanders.
  10. Vigtigt er det at vælge rigtigt, da det påvirker hvordan bilen ser ud og kører.

Forskellige valgmuligheder giver ejere mulighed for at personliggøre deres Mitsubishi Outlander efter ønske.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mitsubishi Outlander?

Valg af vinterdæk til din Mitsubishi Outlander sikrer bedre greb og sikkerhed i koldt vejr. Det er vigtigt at vælge dæk, der passer til bilens performance og din kørestil.

  1. Søg efter dæk med god trækkraft på sne og is. Dette giver en sikker køreoplevelse under vinterforhold.
  2. Vælg dæk mærket med M+S (mud and snow) symbol. Disse er designet til våde og kolde forhold.
  3. Overvej dæk med lav rullemodstand for at spare på brændstoffet.
  4. Tjek altid producentens anbefalinger for størrelse og tryk.
  5. For ekstra sikkerhed på glatte veje, se efter dæk med pigge.
  6. Kontroller anmeldelser og testresultater fra troværdige kilder før køb.
  7. Tænk på dækkets levetid sammenlignet med prisen – billigere er ikke altid bedre.
  8. Husk, gode vinterdæk øger også bilens evne til at trække tungere læs sikkert op til 1.500 kg med bremser og 750 kg uden bremser.
  9. Overvej køb af komplette hjul (dæk monteret på fælge), så skift mellem sommer- og vinterdæk bliver nemmere.

Det rette valg af vinterdæk bidrager ikke blot til din Mitsubishi Outlanders ydeevne, men også din egen sikkerhed i de kolde måneder.

Hvor sikker er en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander scorer højt på sikkerhed. Den har fået fem stjerner i ADAC EcoTest, som viser, at den er meget sikker. Bilen er udstyret med ESP, Bremsassistent, Notbremsassistent og Spurverlassenswarner som standard.

Disse teknologier hjælper føreren med at undgå ulykker.

I ADAC Crashtest fik den 88% for beskyttelse af de voksne i bilen og 84% for børnesikkerhed. Det betyder, at både voksne og børn er godt beskyttet, hvis der skulle ske en ulykke.

Sikkerheden i en Mitsubishi Outlander er altså i top, hvilket gør den til et godt valg for folk, der ønsker en sikker bil.

Hvordan er interiøret i en Mitsubishi Outlander?

Interiøret i en Mitsubishi Outlander er nemt at bruge. Efter kort tid lærer man, hvor alt er. Knapper og kontroller er logisk sat op og nemme at finde. Sæderne foran og bagved er behagelige.

Dog kunne sæderne bagved have ryglæn, der passede bedre til kroppen.

Hvor mange personer er der plads til i en Mitsubishi Outlander?

En Mitsubishi Outlander har plads til 5 personer. Dette giver god mulighed for at køre med familie eller venner. Men det er værd at bemærke, at bagsæderne kunne være bedre formet.

Dette kunne måske gøre lange ture mere behagelige for dem, der sidder bag i.

Hvilket lydsystem har en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander har et lydsystem med gennemsnitlig lydkvalitet. Detaljer om systemets specifikke funktioner og statistiske data er ikke særligt fremhævet, da fokus i højere grad er på bilens køreydelse, hybrid-teknologi, sikkerhedsudstyr og omkostninger ved ejerskab.

Interiøret i bilen er dog rummeligt, og instrumenterne vises tydeligt, hvilket antyder en behagelig køreoplevelse uden at lydsystemet er i centrum.

Hvilke apps kan man få til en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander er udstyret med moderne teknologi, som forbedrer køreoplevelsen. Denne bil støtter både Apple CarPlay og Android Auto, hvilket åbner for en række nyttige apps.

  1. Navigationssystemer: Brugere kan benytte Google Maps eller Waze direkte fra bilens skærm, hvilket gør det nemt at finde vej uden at skulle bruge en smartphone.
  2. Musikstreamingtjenester: Apps som Spotify, Apple Music og YouTube Music giver mulighed for adgang til millioner af sange og podcasts under kørslen.
  3. Stemmestyring: Siri på Apple-enheder og Google Assistant på Android-enheder kan betjenes hands-free, så føreren kan sende beskeder, ringe op og styre musik uden at fjerne hænderne fra rattet.
  4. Kørselsdata-apps: Specifikke apps for Mitsubishi Outlander gør det muligt at tjekke batteristatus, rækkevidde og brændstoføkonomi direkte på mobiltelefonen.
  5. Optimering af brændstoføkonomi: Hybrid-relaterede apps hjælper med tips til, hvordan man kører mere økonomisk for at spare benzin og strøm.
  6. Ladestationsfinder: Apps som PlugShare eller ChargePoint viser nærmeste ladestationer med detaljer om tilgængelighed og opladningstyper, praktisk for planlægning af længere ture.

Disse funktioner leveres via integrerede teknologier i bilen og kræver aktiv internetforbindelse samt kompatibel smartphone for fuld adgang og funktionalitet.

Opdateres softwaren i en Mitsubishi Outlander automatisk?

Softwaren i en Mitsubishi Outlander opdateres ikke af sig selv. Ejerne skal tage deres bil til et værksted for at få opdateret softwaren. Det er vigtigt at vide for dem, der køber en brugt eller ny Mitsubishi Outlander.

De skal huske at tjekke for softwareopdateringer under servicebesøg. Dette sikrer, at bilen kører godt og er opdateret med de nyeste funktioner. Servicebesøg er nødvendige efter 20.000 km eller hvert år for mindre tjek og efter 40.000 km eller hvert andet år for større tjek.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr. Det gør bilen endnu mere praktisk og personlig for ejeren. Her er en liste over muligheder:

  1. Tagbøjler: Giver mulighed for at bære ekstra udstyr som fx cykler, ski eller en tagboks.
  2. Tagboks: Øger bagagekapaciteten, ideel til ferier eller lange ture.
  3. Cykelholder: Perfekt til cykelentusiaster, der ønsker nem transport af cykler.
  4. Skisystem: Holder ski sikkert fast på bilens tag under transport til skisportssteder.
  5. Trækstang: Gør det muligt at trække trailere eller campingvogne.
  6. Læderindtræk: Tilføjer et luksuriøst touch og lettere rengøring af kabinen.
  7. Navigationssystem: Hjælper med vejvisning og ruteplanlægning på ukendte veje.
  8. Parkeringssensorer og kamera: Letter parkering i trange pladser ved at vise områder bag bilen.

    9, Varmepumpe: Sørger for at holde kabinen varm effektivt om vinteren uden at bruge meget energi fra batteriet.

  9. Vinterpakker: Inkluderer nødvendigt udstyr for kolde måneder som sædevarme og varmepumpe.

    11cTransportpakker: Indeholder forskellige bærereystemer for sikkert at pakke og transportere ting som sportsudstyr eller værktøj.

12bStilpakker: Tilbyder unikke designelementer såsom specielle fælgdesigns eller karosserifarver.

13aSikkerhedsudstyr som autonome nødbremser og lane assist sikrer høj sikkerhed under kørslen.

14bKomforttilbehør såsom regnsensorer eller automatisk klimakontrol abegrænset hyggelig kabinemiljø under alle vejrforhold.

15dOpladningsmuligheder inkluderer forskelligartede hjemmeladestationer samt kabler passer til forskellige typer offentlige ladestandere.

Kontakte en autoriseret Mitsubishi-forhandler anbefales for fuldt udvalg samt kompatibilitet med din specifikke Outlander-model.

Guides til andre Mitsubishi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mitsubishi Outlander?

En Mitsubishi Outlander bruger en række moderne teknologier. Den har intelligent firehjulstræk, som automatisk forbedrer bilens greb på vejen under forskellige køreforhold. Outlander er også udstyret med tre motorer.

Disse motorer arbejder sammen for at give hurtige præstationer og mere effektiv brændstofsøkonomi.

Teknologien i bilen omfatter også systemer til sikkerhed og komfort. For eksempel, adaptive fartpiloter, der justerer hastigheden efter trafikken, og kollisionsadvarsler, der hjælper med at forhindre ulykker.

Dertil kommer funktioner som elektronisk klimakontrol, der automatisk regulerer temperaturen inde i bilen for alle passagerers komfort.

Hvad koster en Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD i grøn ejerafgift?

En Mitsubishi Outlander 2.0 Plug-In Hybrid Top 4WD koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Mitsubishi Outlander til service?

En Mitsubishi Outlander skal til et lille service efter 20.000 km eller 12 måneder, alt efter hvad der kommer først. Dette betyder, at ejeren skal bringe bilen ind once om året eller efter hver 20.000 kørt kilometer for at sikre, at den kører som den skal.

Når bilen har kørt 40.000 km eller det er gået to år, er det tid til et større service. Denne rutine hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den forbliver pålidelig på vejen.

Hvilke dele på en Mitsubishi Outlander går mest i stykker?

Mitsubishi Outlander er kendt for sin pålidelighed og robusthed. Men som med alle biler, er der dele, der har tendens til at nedbrydes med tiden.

  1. Batteriet til hybrid systemet kan med tiden miste kapacitet.
  2. Bremser: Skiver og klodser slides op og skal udskiftes hyppigere ved bykørsel.
  3. Suspension: Støddæmpere og fjedre kan svigte, især hvis bilen ofte benyttes på ujævne veje.
  4. Elektronik: Infotainmentsystemet og andet elektronisk udstyr kan opleve fejl.
  5. Kølesystem: Vandpumpen og termostaten kan gå i stykker, hvilket fører til overophedning.
  6. Transmission: Automatgearkassen kan have problemer med at skifte gear eller blive defekt over tid.
  7. Dæk: Hurtig slitage pga. bilens størrelse og vægt.
  8. Forlygter: Plastikkapperne bliver matte og kræver polering eller udskiftning for god sigtbarhed.
  9. Udstødningssystemet er også sårbar over for rust og korrosion, især i områder med meget vejrsalt.
  10. Dørlåse og vinduer: Motorerne til el-ruder og central låsesystem får nogle gange fejl.

Disse punkter giver et overblik over typiske problemområder ved en Mitsubishi Outlander.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mitsubishi Outlander?

Garantien på en Mitsubishi Outlander dækker i fem år eller indtil bilen når 150.000 kilometer. Dette sikrer ejeren mod fejl og mangler.

Hvad dækker garantien på en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi tilbyder en fem-årig garanti på Outlander op til 150.000 kilometer. Den dækker mange dele af bilen, men præcis hvad kan variere. For eksempel, motoren og hybrid-systemet er typisk dækket, fordi de er vigtige dele.

Garantien hjælper ejere, hvis der opstår fejl, der ikke er deres skyld.

Service på bilen skal ske ofte for at garantien gælder. Efter 20.000 km eller 12 måneder skal bilen til et lille tjek. Efter 40.000 km eller hvert andet år, skal den til et større tjek.

Det sikrer, at bilen kører godt og sikrer, at garantien dækker, når den skal.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.01

Opdateret 10.09.2024, 14.32.01

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel