Find brugte biler til salg

Guiden handler om Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD (Årgang 09/2018 - 09/2019)

Købsguide: Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD (09/2018 - 09/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD blev lavet mellem september 2018 og september 2019. Den kommer med en stærk 4-cylindret hybridmotor, som har 165 kW eller 224 hestekræfter.

Dette giver bilen mulighed for at ramme en hastighed på op til 170 km/t og skyde fra 0-100 km/t på kun 10,5 sekunder. Bilen er kendt for sin lave brændstoføkonomi med et forbrug på 2,0/1,8 l/100km (100,0 km/L) og meget små CO2-udledninger på henholdsvis 48/40 g/km.

Med funktioner som aut.gear/tiptronic, nøglefri betjening, parkeringssensorer, adaptiv fartpilot og fuld LED forlygter, tilbyder denne bil høj komfort og sikkerhed.

Denne model skiller sig ud med sine sikkerheds- og komfortfunktioner såsom android auto, apple carplay, automatisk nødbremsesystem og en dab radio til underholdning under kørslen.

Med firehjulstræk sørger den for god trækkraft i forskellige kørselsforhold. Den har også en elektrisk parkeringsbremse og mulighed for aftageligt træk. Købere skal også være opmærksomme på bilens gode pladsforhold, da den byder på både rummeligt bagagerum og god siddeplads til passagerer.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid har været på det tyske marked siden 2014. Denne bil findes i to forskellige motorvarianter.

  1. 2,0 Basis 2WD: Denne variant er udstyret med en mindre motor og har træk på kun to hjul. Det er en mere økonomisk version til dem, der søger en hybrid uden behov for firehjulstræk.
  2. 2,4 Plug-In Hybrid Basis 4WD: Denne udgave kommer med en større motor og tilbyder træk på alle fire hjul for bedre ydeevle og stabilitet i forskelligt terræn. Dette valg er ideelt for de købere, som ønsker mere kraft og evnen til at håndtere vanskeligere veje.

Begge varianter understøtter moderne behov som håndfrit til mobil, varme i rat, aftageligt træk og parkeringssensorer både foran og bagved. Med effektive systemer til dæktryksmåling holder bilen også styr på dækkene for sikker kørsel. Tilføjelsen af el-klapbare sidespejle tilbyder ekstra komfort og bekvemmelighed under parkering og i trange rum.

Hvad er fordele og ulemper ved Mitsubishi Outlander?

Her er en sammenligning af fordele og ulemper ved Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD:

FordeleUlemper
- Omfattende komfort- og assistentsystemer i Top-udgaven- Indvendigt design virker allerede lidt forældet
- God elektrisk rækkevidde på op til 54 km- Høje forsikringsomkostninger på grund af høj kaskoforsikringsklassifikation

Dette giver en klar forståelse af, hvad man kan forvente, når man overvejer at købe en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD.

Hvordan klarer Mitsubishi Outlander sig i test?

Mitsubishi Outlander har deltaget i forskellige sikkerheds- og miljøtests. I NCAP-testen fra 2013 fik den gode karakterer for beskyttelse af dem, der sidder i bilen, med 88 %. Sikkerheden for børn i bilen var også høj, selvom der var begrænsninger ved at sætte et barnesæde på midtersædet bag.

Denne bil har altså vist sig at være et pålideligt valg for familier.

På miljøfronten klarer Outlander sig mindre godt i Ecotest, hvor den kun scorede 16 ud af 60 mulige point. Årsagen til dette lavere resultat er dens høje strømforbrug og udledningsværdier.

Dette viser, at selvom Outlander er en plug-in hybrid, som kan køre på el, bør potentielle købere også tænke over bilens miljøpåvirkning.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Mitsubishi Outlander?

At finde en bil ligner Mitsubishi Outlander kræver kendskab til konkurrenterne. Flere biler matcher denne i både ydeevne og funktioner.

  1. Toyota RAV4 Hybrid

    Toyota's RAV4 Hybrid kombinerer stærke off

    -road egenskaber med effektiv brændstoføkonomi. Modellen byder på avanceret sikkerhedsteknologi og en rummelig kabine, hvilket gør den til et attraktivt alternativ for familier.
  2. Honda CR-V Hybrid

    Honda CR-V Hybrid er kendt for sin imponerende rækkevidde og kraftige ydelse. Bilen har også et højt niveau af komfort og sikkerhedsfunktioner, som gør den til en ideel bil for lange køreture.

Begge alternativer kan udstyres med aftag. træk, alufælge og har systemer såsom parkeringssensor (for) og parkeringssensor (bag). De har også dæktryksmåler for at sikre korrekt tryk under alle kørselsforhold samt teknologier designet til at forbedre oplevelsen bag rattet, ligesom Mitsubishi Outlander PHEV.

Hvad er rækkevidden for en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD på batteri?

En Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD kan køre op til 54 km på ren batteridrift. Det tager elektricitet som dens primære energikilde, før den skifter over til benzin.

Dette giver ejere fordelen af en bil, der både kan køre på strøm og benzin, så den samlede aktionsradius bliver 600 km. Brændstofforbruget forbliver lavt på korte ture, hvor batteriet kan bruges mest.

Dette gør bilen ideel til både bykørsel og længere rejser, hvor opladningsmuligheder måske er begrænsede.

Hvor stort er batteriet på en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Batteriet i Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid har en kapacitet, der tillader en elektrisk kørsel på op til 54 km. Dette gør bilen til et godt valg for dem, der ønsker at mindske deres brug af benzin og køre længere på ren el.

Garantien på dette batteri er også imponerende, da den strækker sig over otte år. Dette viser bilproducentens tillid til batteriets kvalitet og levetid. Bilens evne til at kombinere elektrisk og traditionel motorkraft giver førere fleksibilitet og sikkerhed for en stabil kørsel.

Hvordan lader man en Mitsubishi Outlander?

At lade en Mitsubishi Outlander kræver simple skridt. Med dens CHAdeMO-standard hurtigladestik bliver processen nem og bekvem.

  1. Find en opladningsstation der understøtter CHAdeMO-standarden.
  2. Kør op til stationen og parker bilen så opladningsporten er tæt ved ladestanderen.
  3. Åbn opladningsporten på din Mitsubishi Outlander, som typisk er placeret i bilens front.
  4. Tag opladerstikket fra ladestanderen, og sæt det i bilens opladningsport.
  5. På skærmen ved ladestationen vælger du ønsket ladeindstilling. Til hurtigladning vælg CHAdeMO-option.
  6. Start opladningen ved at følge instruktionerne på skærmen. Processen begynder automatisk efter korrekt opsætning.
  7. Hold øje med ladestatus på bilens display eller gennem den app, der hører til ladestanderen, hvis tilgængelig.
  8. Når batteriet er fuldt op, afsluttes opladningen automatisk. Du kan også stoppe manuelt hvis nødvendigt.
  9. Tag stikket ud fra bilens port og sæt det tilbage i ladestanderen.
  10. Luk opladningsportens dækning for at beskytte mod snavs og vejrpåvirkninger.

Mitsubishi Outlander kan også lades hjemme via en standard elektricitetsforsyning med medfølgende udstyr, hvilket giver fleksible lademuligheder for ejeren uanset hvor de befinder sig.

Hvor lang tid tager det at lade en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD?

En Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD kan lade til 80% på bare 25 minutter. Dette kræver en hurtigopladningsport, der følger CHAdeMO-standard. Dette betyder, at man ikke skal vente længe for at få nok strøm til at fortsætte sin rejse.

Hurtigopladning er en stor fordel for bilkøbere, der er på farten og ønsker mindre ventetid ved ladestanderen.

Hvilken motor har en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Denne model af Mitsubishi Outlander kommer med en 2,4 liters 4-cylindret hybridmotor. Den samlede ydelse for denne kombination er på 165 kW, hvilket svarer til 224 hestekræfter. Hybridmotoren gør den både stærk og mere miljøvenlig end rent benzin- eller dieselbiler.

Dette setup sikrer en god balance mellem kraft og effektivitet, hvilket gør den til et oplagt valg for dem, der søger en familiebil med god ydelse og lavere emissioner.

Hvor langt kører en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD på literen?

En Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD kører omkring 8 liter per 100 km på hybrid-mode. I byen falder dette tal til cirka 5 liter per 100 km. Dette viser, at bilen er mere økonomisk ved kørsel i byen, hvor dens evne til at køre på ren elektricitet virkelig kommer til sin ret.

Dette betyder, at forbrugere, der søger en økonomisk bil til både by- og landevejskørsel, vil finde denne model tiltalende.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD har en total ydelse på 224 hestekræfter. Dette tal gælder for hele bilens system, som kombinerer kraften fra både benzinmotoren og den elektriske motor.

Kraften er nok til at give bilen god acceleration og en stærk præstation på vejen. Denne model er designet for dem, der søger en bil med god ydeevne og samtidig ønsker at nyde fordelene ved hybridteknologi.

Kraften i hestekræfter viser, at Mitsubishi har fokuseret på at skabe en bil, der kan levere både på ydeevne og effektivitet.

Hvad er tophastigheden for en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD?

Tophastigheden for en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD er 170 km/t. Denne bil kombinerer effektivitet med styrke, hvilket gør den til et attraktivt valg for dem, der søger en bil med god performance.

Kraften i bilen viser sig, når den når sin maksimale hastighed på motorvejen, uden at gå på kompromis med komforten og drivstofforbruget. Dette tal understreger bilens evne til at levere både i byen og på åbne veje.

Hvor hurtigt accelererer en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD fra 0-100 km/t?

En Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD når fra 0-100 km/t på kun 10,5 sekunder. Denne tid viser, hvor hurtig bilen kan være på vejene. Kraften bag denne acceleration ligger i bilens både benzin og elektriske motorer, som arbejder sammen for at give en stærk ydelse.

Denne hybridmodel kombinerer det bedste fra begge verdener for at sikre, at føreren kan nyde en kraftfuld køretur, samtidig med at den er mere miljøvenlig end rene benzinbiler.

Hvad er dimensionerne på en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander måler 4695 mm i længden, 1800 mm i bredden og 1710 mm i højden. Akselafstanden er på 2670 mm. Den vejer mellem 1810 og 1890 kg. Brændstoftanken kan holde 45 liter.

Dette giver bilkøbere en god idé om bilens størrelse og rummelighed. Disse mål gør Outlander til en mellemstor SUV, der passer til mange behov, fra bykørsel til længere rejser på landevejen.

Hvor stort er bagagerummet i en Mitsubishi Outlander?

Bagagerummet i en Mitsubishi Outlander rummer 385 liter under kuffertafskærmningen. Fjerner man afskærmningen, udvides pladsen til 730 liter. Hvis behovet er endnu større, kan bilen rumme op til 1.670 liter bag de forreste sæder, når bagsæderne lægges ned.

Dette gør Outlander til et godt valg for folk, der har brug for en bil med meget plads til bagage eller andet gods.

Kan man få anhængertræk på en Mitsubishi Outlander?

Ja, man kan montere anhængertræk på en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD fra årgang 09/2018 til 09/2019. Dette giver ejere mulighed for at udnytte bilens fulde potentiale ved at trække trailere eller campingvogne, hvilket er ideelt for folk, der har brug for ekstra kapacitet i deres daglige liv eller på ferie.

Det viser sig, at Mitsubishi Outlander ikke kun er alsidig i sit design og performance men også tilpasningsdygtig til forskellige bebuder, herunder behovet for at kunne trække tungere laster.

Hvor mange kg må en Mitsubishi Outlander trække på anhængertrækket?

En Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD kan trække 1.500 kg. Denne bil, som blev lavet mellem september 2018 og september 2019, har en stærk 4-cylindret hybridmotor. Motoren laver 165 kW eller 224 hk.

Denne kraft gør, at bilen kan håndtere tung last på sit anhængertræk. Dette er vigtigt for købere, der har brug for en bil, der kan trække en trailer eller en campingvogn. Bilen har også gode garantier, med fem års dækning op til 100.000 km og otte år på batteriet.

Det viser, at Mitsubishi tror på kvaliteten af deres Outlander.

Hvilke fælge kan man få til en Mitsubishi Outlander?

Valget af fælge til en Mitsubishi Outlander påvirker både bilens udseende og køreegenskaber. Der er forskellige typer og størrelser, men her findes der ikke specifik detaljer om de muligheder, som findes.

  1. Stålfælge: Disse fælge er ofte mere prisvenlige og bruges typisk med vinterdæk for at stå imod koldt vejr og salt på vejene.
  2. Aluminiumsfælge: Kendt for at være lettere end stålfælge, hvilket kan forbedre bilens acceleration og brændstoføkonomi. De giver også bilen et mere iøjnefaldende look.
  3. Letmetalfælge: Tilbyder en god blanding af stil og performance ved at være både lette og stærke. Disse fælge er tilgængelige i mange designs, så man kan tilpasse bilens udseende.
  4. Specialdesignede fælge: For de der ønsker en unik stil, kan specialdesignede fælge være vejen frem. De kommer i forskellige farver og mønstre, som kan sætte et personligt præg på din Outlander.

Hver type har sine egne fordele alt efter dine behov - om det så er budget, udseende eller køreegenskaber, du lægger vægt på.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Mitsubishi Outlander?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Mitsubishi Outlander sikrer god sikkerhed og performance om vinteren. De skal kunne håndtere sne, is og våde veje.

  1. Tjek dækmærkningen: Sørg for, at dækkene har mærkningen M+S (mud and snow), hvilket betyder, at de er godkendte til mudrede og snefyldte veje.
  2. Overvej størrelsen: Din Mitsubishi Outlanders dækbog vil fortælle dig den nødvendige størrelse. Det er afgørende at vælge en størrelse, der passer til bilens specifikationer for at undgå problemer med styring eller fart.
  3. Vælg dæk med lavere temperaturfølsomhed: Dæk fremstillet for koldere temperaturer giver en blødere køreoplevelse under vinterforhold.
  4. Vurdér tråde mønsteret: Dybe riller og specielle mønstre på vinterdæk hjælper med at fjerne slud fra under dækkene og øger grebet.
  5. Se efter Alpine symbolet: Et bjerg med tre toppe og en snefnug i midten garanterer, at dækkene yder godt under hårde vinterforhold.
  6. Læs anmeldelser: Find ud af hvad andre chauffører siger om forskellige mærker og modeller af vinterdæk. Brugeranmeldelser kan give indsigt i holdbarhed og performance.
  7. Overvej premium mærker: Kendte mærker som Michelin eller Continental laver kvalitetsvinterdæk, der ofte giver den bedste kombination af sikkerhed og holdbarhed.
  8. Undersøg landets krav: Nogle lande har specifikke krav til brug af vinterdæk; sørge for, dine nye dæk overholder disse regler før køb.
  9. Diskutér behov med professionelle: Tal med en ekspert hos dit lokale autoværksted eller badgingcenter for DK, som kan anbefale det rette sæt baseret på din kørestil samt lokale vej- og vejrforgange.

Ved forsigtigt at vælge dine vinterdæk opnår du maksimal tryghed i løbet af den kolde sæson på alle rejser med din Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD.

Hvor sikker er en Mitsubishi Outlander?

En Mitsubishi Outlander er ret sikker. I 2013 fik den en score på 88 % for beskyttelse af folk inde i bilen i NCAP-testen. Den har også mange hjælpefunktioner, der gør den sikker at køre i.

Disse omfatter kollisionsadvarsel, City-nødopbremsesystem, forudseende nødopbremsesystem, sporafgangsvarsler og adaptiv fartpilot. Disse funktioner hjælper med at holde bilen på vejen og undgå ulykker.

Outlander bruger teknologi til at beskytte dem inde i bilen og andre på vejen. Den er designet til at reagere på farlige situationer før føreren måske opdager dem. Dette gør Mitsubishi Outlander til et godt valg for folk der søger en sikker bil.

Hvordan er interiøret i en Mitsubishi Outlander?

Interiøret i en Mitsubishi Outlander virker lidt forældet, men de brugte materialer er fine. Bilen har gode opbevaringsmuligheder, som et handskerum og lommer i dørene. Dette giver føreren og passagererne masser af pladser til at gemme deres ting.

Disse detaljer gør kabinen funktionel og praktisk for daglig brug.

Hvor mange personer er der plads til i en Mitsubishi Outlander?

En Mitsubishi Outlander kan have fem personer med. Denne bil giver god ben- og hovedplads til alle. Passagererne vil finde en behagelig tur, hvad enten de sidder foran eller bag i bilen.

Dette gør Outlander til et godt valg for familier eller grupper, der gerne vil rejse sammen.

Hvilket lydsystem har en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD er udstyret med et Rockford Fosgate lydsystem. Dette system omfatter 9 højttalere rundt om i bilen. Lydsystemet giver en kraftfuld og klar lydoplevelse, så man kan nyde musik eller podcasts på bedste vis under kørslen.

Rockford Fosgate er kendt for at levere høj kvalitet inden for audio og dette system i Mitsubishi Outlander bekræfter deres ry. Med 9 højttalere får passagererne en omfattende lyd, der dækker hele bilens indre rum.

Hvilke apps kan man få til en Mitsubishi Outlander?

Apps øger bilens brugervenlighed og sikkerhed. De giver ejere af Mitsubishi Outlander nye måder at interagere med deres bil på.

  1. Remote Control App: Denne app gør det muligt for ejere at styre flere bilfunktioner fra afstand. De kan låse dørene op og låse dem, tjekke batteristatus og indstille kabinens temperatur før de går ind i bilen.
  2. Navigation Apps: Integrerede apps som Google Maps eller Waze hjælper føreren med at finde vej og undgå trafikpropper.
  3. Musik- og Underholdningsapps: Spotify, Apple Music og andre lignende tjenester kan integreres, så man nemt kan nyde musik eller podcasts på køreturen.
  4. Opladningsstationsfinder: Apps som PlugShare eller ChargePoint viser hvor nærmeste opladningsstation er, hvilket er nyttigt for længere ture.
  5. Vedligeholdelses-Tracker: Enkelte apps tilbyder en service til at holde øje med bilens vedligeholdelse. Det inkluderer påmindelser om olieskift, dæktrykskontrol og andre rutinemæssige tjek.
  6. Køredata-apps: Disse apps giver information om kørestil, brændstofforbrug og meget mere, hvilket hjælper føreren med at køre mere økonomisk.

Der er ingen specifikke oplysninger om applikationer specifikt designet til Mitsubishi Outlander i de tilgængelige data.

Opdateres softwaren i en Mitsubishi Outlander automatisk?

Der er ikke direkte information om, at softwaren i en Mitsubishi Outlander bliver opdateret automatisk. For ejere af en Mitsubishi Outlander betyder det, at de muligvis skal besøge en forhandler for at få opdateringerne installeret.

Dette kan være nødvendigt for at sikre, at bilens systemer kører effektivt og med de nyeste funktioner. Det er vigtigt for bilejere at holde sig opdateret med de seneste oplysninger fra Mitsubishi om hvordan og hvornår disse opdateringer skal foretages.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Mitsubishi Outlander?

Mitsubishi Outlander tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør det muligt for ejere at tilpasse bilen efter egne behov og ønsker.

  1. Elektrisk justerbare sæder sikrer komfort for føreren og forsædepassageren.
  2. Klimakontrol holder indetemperaturen behagelig året rundt.
  3. Infotainmentsystem med radio, Bluetooth og navigation giver underholdning og vejledning på ture.
  4. Bagsædeunderholdningssystem, så passagererne kan se film eller spille spil på lange rejser.
  5. Parkeringssensorer for- og bagtil hjælper med at undgå småskader ved parkering.
  6. Anhængertræk gør det nemt at medbringe ekstra udstyr eller en campingvogn.
  7. Tagbokse øger lastkapaciteten til ferie- eller fritidsudstyr.
  8. Cykelholdere tillader nem transport af op til flere cykler.
  9. Beskyttelsesplader under motoren beskytter mod skader på ujævne veje.
  10. Sidespejle med automatisk nedblænding mindsker blænding fra bagved kørende biler om natten.
  11. Vinterdæk sikrer bedre greb og sikkerhed i koldt og glat vejr.
  12. Gummi- eller tekstilmåtter beskytter bilens gulv mod snavs og fugt.

Alle disse muligheder gør det let for ejere af Mitsubishi Outlander at få præcis den biloplevelse, de søger, både hvad angår daglig brug og længere ture ud i det blå.

Guides til andre Mitsubishi-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Mitsubishi Outlander?

En Mitsubishi Outlander er fyldt med smart teknologi. Den har to elektriske motorer og en benzinmotor. Dette giver både kraft og effektivitet. Der er også en ekstra generator for at sikre, at alt kører glat.

Bilens sikkerhedsfeatures er toppen. Den har systemer som kollisionsadvarsel og City-nødopbremsesystem. Disse hjælper med at holde dig sikker på vejen ved at advare dig, hvis der er fare på vej, og kan endda automatisk bremse for dig i nødsituationer.

Den kommer også med adaptiv fartpilot. Denne teknologi justerer din hastighed for at holde afstand til bilen foran. Der er også udstyr som sporafgangsvarsler, der advarer dig, hvis du er ved at køre ud af din bane uden at bruge blinklyset.

Alle disse teknologier arbejder sammen for at skabe en mere sikker og behagelig køreoplevelse.

Hvad koster en Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD i grøn ejerafgift?

En Mitsubishi Outlander 2.4 Plug-In Hybrid Top 4WD koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Mitsubishi Outlander til service?

Mitsubishi Outlander skal til regelmæssigt eftersyn for at holde bilen i god stand. Dette gælder særligt for modellerne produceret fra september 2018 til september 2019. For en Outlander 2,4 Plug-In Hybrid Top 4WD er det anbefalet at få tjekket bilen hver 20.000 km eller mindst én gang om året, alt efter hvad der kommer først.

Denne service sikrer, at bilen kører optimalt og forlænger dens levetid.

Under serviceeftersynet tjekker mekanikeren flere dele af bilen, som for ekrendelse motoren, bremsesystemet og batteriet. Mitsubishi giver en garanti på fem år eller op til 100.000 km på bilen.

For batteriet udvides garantien til otte år. Det er vigtigt at følge disse retningslinjer for service, så garantien dækker, hvis noget går i stykker.

Hvilke dele på en Mitsubishi Outlander går mest i stykker?

At eje en Mitsubishi Outlander kan være en god oplevelse. Men som med alle biler, er der dele, der kan gå i stykker. Her er de mest almindelige:

  1. Koblingsdelene kan blive slidte. Med tiden kan dette ske, specielt hvis bilen ofte bruges i bykørsel.
  2. Elektronikken i bilen kan give problemer. Ting som radioen eller klimaanlægget stopper nogle gange med at virke.
  3. Batteriet til hybridmotoren holder ikke evigt. Det skal skiftes efter mange års brug.
  4. Bremserne slides over tid. De skal tjekkes og måske udskiftes regelmæssigt for at undgå farlige situationer på vejen.
  5. Gearkasset er også udsat for slitage, især hvis Outlanderen bruges hårdt eller ofte skifter mellem gear.

6.Suspensionen og støddæmperne kan svækkes, specielt hvis bilen kører meget på dårlige veje.

7.Dæk slites altid gradvist ned og skal udskiftes for at sikre en sikker kørsel under alle vejforhold.

Hver af disse punkter kræver opmærksomhed fra ejeren og muligvis reparationer gennem bilens livstid for at holde den kørende sikkert og problemfrit.

Hvor lang tid dækker garantien på en Mitsubishi Outlander?

Garantien på en Mitsubishi Outlander dækker i fem år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Batteriet i bilen har en længere garanti, som dækker op til otte år. Dette giver ejere af en Mitsubishi Outlander tryghed i mange år.

Hvad dækker garantien på en Mitsubishi Outlander?

Garantien på en Mitsubishi Outlander beskytter købere med dækning i op til fem år eller 100.000 km, alt efter hvad der kommer først. Denne garanti omfatter de fleste dele af bilen og sikrer, at man kan få repareret eller udskiftet dele, der bliver defekte på grund af fabrikationsfejl.

For batteriet i bilen er der en endnu længere beskyttelse. Her dækker garantien i op til otte år. Dette viser firmaets tillid til kvaliteten af deres plug-in hybrid teknologi og giver køberne ekstra ro i sindet.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.37.14

Opdateret 10.09.2024, 14.37.14

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel