Find brugte biler til salg

Guiden handler om Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT (Årgang 06/2022 - 04/2024)

Købsguide: Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT (06/2022 - 04/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT?

Før du køber en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT, er der nogle vigtige ting at overveje. Denne bil har en bagagekapacitet på 305 liter, hvilket giver god plads til indkøb eller tasker.

Den er økonomisk og bruger kun 6,1 liter benzin på 100km (16,7 km/L) CO2-udledningen er på 161 g/km. Når det kommer til fart, kan bilen køre op til 166 km/t og accelererer fra 0-100 km/t på kun 10,1 sekunder.

Det er også udstyret med moderne teknologier som nøglefri betjening, LED-lys, infotainmentsystem med Bluetooth, og parkeringssensorer som standard.

Men husk på, at nøglefri betjening ikke kan slukkes, hvilket øger risikoen for tyveri. Plus, bilen kan køre kort på ren elektrisk kraft, før den skifter til benzinmotoren. Denne funktion tilbyder en smag af elektrisk kørsel uden at forpligte sig helt til en ren elbil.

Med funktioner som Apple CarPlay og Android Auto, intelligent fartpilot og blind spot intervention, er bilen både sikker og forbundet.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Nissan Juke?

Nissan Juke tilbyder forskellige varianter, så købere kan finde den bil, der passer perfekt til deres behov. Hver model kombinerer stil med funktion og sikkerhed.

  1. Nissan Juke Visia: Grundmodellen, der giver en intet mindre end formidabel introduktion til Juke-serien. Denne variant har grundlæggende udstyr som elektroniske vinduer foran og manuel luftkonditionering.
  2. Nissan Juke Acenta: Dette skridt op fra Visia inkluderer flere teknologier som intelligent fartpilot og læderrat for øget komfort og kontrol.
  3. Nissan Juke N-Connecta: En betydelig vej fremad når det kommer til teknologi og stil, N-Connecta modellen stolt viser off dens innovative NissanConnect Services sammen med 7 touchscreen infotainment system.
  4. Nissan Juke Tekna: Toppen af linjen varianten omfatter alle de bedste træk fra tidligere modeller samt nyere tiltag som BOSE lydanlæg, en førsteklasses indretning mad dellæder kabine,samt cyber-sikkerhed beskyttelse takket være SIM-kort teknologi.

    5gaard.0 Nissan JUKE 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT: Selve hjertet i denne diskussion, er denne biokraft drevne model ikke kun venlig mod miljøet med sin tag i 2-tone kombination, men også økonomisk undtagelsesvis talentfuld på vejen.

    6gaard.t. Premier Edition: Med nedslående begrænsede antal bringer denne udgave eksklusivitet med særlige elementer som adaptiv fartpilot, unik styling og anhængertræk valgmulighed.

Nissan har klart udformet hver Juke variant for at passe forskellige livsstil og behov mens sikrer at du får mest muligt ud af din bilkøbsoplevelse.

Hvad er fordele og ulemper ved Nissan Juke?

Nissan Juke byder på en komfortabel køretur med god affjedring, der sikrer en behagelig oplevelse på vejen. Bilen tilbyder også sikker kørsel med funktioner som intelligent (adaptiv) fartpilot og havariblink, hvilket øger sikkerheden for både føreren og passagererne.

Derudover giver bilen tilstrækkelig plads til passagerer og et tilfredsstillende bagagerum, hvilket gør den ideel til både dagligdags kørsel og længere ture. Med disse fordele er bilen et godt valg for de der søger komfort og sikkerhed.

På den anden side står man over for et par ulemper ved Nissan Juke. Blandt disse er en larmende benzinmotor ved høje omdrejninger, som kan være forstyrrende, især på lange ture.

En anden udfordring er den høje position af bagagerumskant, som er 78 cm over jorden, hvilket kan gøre det besværligt at læsse tunge genstande ind i bagagerummet. Disse ulemper kan påvirke beslutningen for potentielle købere, der vægter bagagekapacitet og en rolig køreoplevelse højt.

Hvordan klarer Nissan Juke sig i test?

Nissan Juke blev sat på prøve af M. Ruhdorfer i november 2022. Denne bil har en overraskende god bremselængde fra 100 km/t til stilstand på kun 37,4 m. Det viser, at sikkerhed er en stor del af denne bil.

Indvendigt støjniveau ved 130 km/t måler kun 68,6 dB (A), hvilket siger, at kabinen er ret stille, selv ved høj fart. I ADAC Ecotest scorede den brændstofforbrug på 6,1 l/100km (16,7 km/L) og CO2-udslip på 161 g/km.

Disse tal beviser, at Nissan Juke ikke blot fokuserer på ydeevne men også på økonomi og miljøvenlighed.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Nissan Juke?

Leder du efter en bil som Nissan Juke, er der flere muligheder på markedet. Disse alternativer kan tilbyde lignende funktioner og ydeevne.

  1. Toyota C-HR - Denne model tilbyder også hybrid teknologi, som giver god brændstoføkonomi. Plus, dens unikke design adskiller sig.
  2. Honda HR-V - Med rummeligt interiør og effektiv brændstoføkonomi matcher denne en Nissan Juke. Honda HR-V's sikkerhedsfunktioner imponerer også.
  3. Renault Captur - Tilbyder personalisering gennem forskelligt udstyr og farvevalg. Renault Captur praler af en behagelig køreoplevelse.
  4. Peugeot 2008 - Denne SUV kombinerer stil med funktionalitet og har en økonomisk motorvariant samt avanceret sikkerhedsteknologi.
  5. Ford Puma - Ford Puma skiller sig ud med sin miljøvenlige EcoBoost-motor, rummeligt bagagerum og nyskabende MHEV-teknologi for at spare energi.
  6. Skoda Kamiq - Er kendt for sin rummelighed, praktiske anordninger og komfortable køreegenskaber samt Skoda's SmartLink-system til din smartphoneforbindelse.
  7. Kia Niro - En anden hybridbil på listen, Kia Niro tiltrækker med sin høje fuel efficiency og lave driftsomkostninger sammenlignet med lignende SUV'er.

Disse valgmuligheder viser et bredt udvalg af funktioner, størrelser og priser, hvilket donner kunder mange muligheder når de søger et alternativ til Nissan Juke.

Hvor langt kører Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT på literen?

Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT har et brændstofforbrug på 5,0 liter for hver 100 kilometer den kører. Denne effektivitet følger WLTP-standarden, som giver en god ide om, hvad du kan forvente i reel kørsel.

Denne model er dermed et godt valg for bilkøbere, der lægger vægt på at få mest muligt ud af hver liter benzin. Med dette lave forbrug bliver Nissan Juke 1.6 Hybrid ikke bare en bil der er sjov at køre i, men også en, der passer på både miljøet og din pengepung.

Så hvis du overvejer en bil, der kombinerer økonomi med køreglæde, så er Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT værd at overveje.

Hvilken motor har en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT?

Denne bil har en 1,6-liters benzinmotor, som arbejder sammen med en elektrisk motor. Denne kombination gør bilen til en fuld hybrid. Sammen har disse motorer en styrke på 143 hestekræfter.

Dette gør bilen både kraftfuld og økonomisk. Den kan køre langt på literen. Den elektriske motor hjælper med at spare på brændstoffet, hvilket er godt for både din pengepung og miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT?

En Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT har 143 HK, svarende til 105 kW. Dette giver bilen god kraft og ydeevne til både bykørsel og længere ture på motorvejen. Kraften fra motoren sikrer, at bilen kan håndtere forskellige køresituationer med lethed.

Med så mange hestekræfter er Nissan Juke ikke bare en praktisk bil, men også sjov at køre.

Hvad er tophastigheden for en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT?

Tophastigheden for en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT er 166 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den når sit højeste punkt på vejen. Denne viden er nyttig for bilkøbere, der ønsker at vide mere om bilens ydeevne.

Bilkøbere ser ofte efter hastighed sammen med andre funktioner som sædevarme og alufælge, når de vælger en ny bil. Nissan Juke giver en god kombination af hastighed og komfort, hvilket gør den til et interessant valg for mange.

Hvor hurtigt accelererer en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT fra 0-100 km/t?

En Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT når fra 0 til 100 km/t på kun 10,1 sekunder. Denne hastighed gør den til et godt valg for bilkøbere, der ønsker en bil med hurtig acceleration.

Bilen kombinerer effektivitet med ydeevne, hvilket er en stor fordel for dem, der leder efter en kompakt bil, men ikke vil gå på kompromis med kraft.

Hvad er dimensionerne på en Nissan Juke?

En Nissan Juke har en længde på 4,21 meter. Bredde måler den til 1,80 meter, når man tæller spejlene med. Højden på bilen er 1,59 meter. Denne bil laves i Sunderland, Storbritannien.

Med disse mål passer Juke godt ind i det danske marked for bilejere, der søger en bil med rummelighed og komfort. Størrelsen gør den nem at parkere og køre i byen, samtidig med at der er god plads indeni.

Hvor stort er bagagerummet i en Nissan Juke?

Bagagerummet i en Nissan Juke kan holde op til 305 liter. Hvis man fjerner bagagerumsdækket, kan det udvides til 370 liter. Dette gør den praktisk for dem, der har brug for lidt ekstra plads.

Nissan Juke kan også bære en maksimal last på 432 kg, hvilket er nyttigt for tunge indkøb eller når man skal have meget med på tur. Denne bil er dermed både fleksibel og rummelig, hvilket appellerer til bilkøbere, der værdsætter god pladsudnyttelse.

Kan man få anhængertræk på en Nissan Juke?

Man kan ikke direkte få anhængertræk som ekstraudstyr til Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT fra fabrikken. Der er ikke oplysninger, der viser, om det er muligt at tilføje anhængertræk på denne model.

Selvom der er mange detaljer om bilens funktioner og udstyr, nævnes intet om anhængertræk. Det maksimale, denne bil kan trække, er 750 kg, men tilsyneladende ligger fokus andre steder end på trækevnen.

Interesserede købere skal være opmærksomme på denne begrænsning. De skal måske kigge på aftermarket-løsninger eller kontakte forhandlere for at finde en løsning, hvis de har brug for at montere et anhængertræk på en Nissan Juke.

Så selvom bilen byder på mange moderne funktioner og teknologier, er muligheden for at tilføje et aftageligt anhængertræk en detalje, man skal undersøge anderledes.

Hvor mange kg må en Nissan Juke trække på anhængertrækket?

En Nissan Juke kan ikke trække så meget på anhængertrækket som nogle større biler. Den har en maksimal lasteevne på 750 kg. Dette tal er vigtigt for købere at kende, så de ved, hvad de kan forvente, hvis de skal bruge bilen til at trække tunge ting som en trailer.

Det betyder, at hvis du planlægger at transportere tunge genstande, skal du sikre dig, at vægten af det, du vil trække, ikke overstiger denne grænse. Det er godt at tænke over, før du beslutter, om en Nissan Juke er den rigtige bil for dig.

Hvilke fælge kan man få til en Nissan Juke?

Nissan Juke tilbyder forskellige fælge, der passer til bilens unikke stil og køreegenskaber. Her er mulighederne for dem, der ønsker at personalisere deres bil:

  1. Standardfælge på 17 tommer: Disse fælge følger med Nissan Juke fra fabrikken. De giver et strømlinet look og god balance mellem ydeevne og komfort.
  2. Opgraderede legeringsfælge: For de, der søger mere stil, tilbyder Nissan Juke en række opgraderede legeringsfælge. Størrelserne varierer, så man kan vælge fælge, der komplimenterer bilens udseende.
  3. Sporty designfælge: Til dem, der ønsker at give deres Nissan Juke et mere sportsligt præg, findes der designfælge med skarpere linjer og et mere dynamisk udtryk.
  4. Alufælge i forskellige farver: Man kan også vælge alufælge i forskellige farver for at skabe en helt særlig stil eller matche bilens eksteriør.
  5. Vinterhjulsæt: For koldere vejrforhold tilbyder Nissan særlige vinterhjulsæt med fælge designet til de hårdeste vejrforhold.
  6. Specialudviklede fælgpakker: Nissan har også specialudviklede fælgpakker, som inkluderer både sommer- og vinterdæk monteret på dedikerede fælge for nem sæsonskifte.

Disse valgmuligheder sikrer, at ejere kan finde det perfekte sæt hjul til netop deres smag og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Nissan Juke?

Vælger de rigtige vinterdæk til din Nissan Juke er afgørende for sikkerheden i de kolde måneder. Her er en guide til at hjælpe bilkøbere med at finde de perfekte dæk.

  1. Tjek dækstørrelsen: Sørg for, at de passer præcist til din bilmodel.
  2. Vælg mærker med godt ry: Mærker som Michelin, Bridgestone eller Goodyear har ofte dæk, der presterer godt i vintertest.
  3. Prioriter dæk med god trækkraft på is og sne: Forbedrer sikkerhed og kontrol under kørsel i vintervejr.
  4. Overvej rullemodstand: Lavere rullemodstand betyder bedre brændstoføkonomi og mindre CO2-udslip.
  5. Se efter dæk med lav støjniveau: Giver en mere behagelig køretur.
  6. Undersøg brugernes anmeldelser: Find erfaringer fra andre Juke-ejere om, hvordan forskellige dæk klarer sig om vinteren.
  7. Tjek for snefnugsymbolet på dækket: Garanterer, at dækket er godkendt til vinterbrug.
  8. Overvej punkteringen modstandsdygtighed: Det kan spare tid og besvær i koldt vejr.

At vælge de rette vinterdæk handler ikke kun om sikkerhed men også om komfort og økonomi under kørslen. Sikr dig, at du vælger et sæt, der matcher både dine behov og din Nissan Jukes specifikationer for den bedste oplevelse hele vinteren.

Hvor sikker er en Nissan Juke?

En Nissan Juke kommer med omfattende sikkerheds- og assistanceudstyr som standard. Bilen har aktive sikkerhedsassistenter såsom kollisionsadvarsel, nødbremsesystem og sporassistent.

Den har også passive sikkerhedsudstyr som airbags og et automatisk nødopkaldssystem. Disse funktioner hjælper med at beskytte både passagerer og fodgængere. Bilens konstruktion sikrer god beskyttelse ved sammenstød med fodgængere.

Bremselængden for en Nissan Juke er også værd at bemærke. Fra en hastighed på 100 km/t kan den komme til fuld stop på kun 37,4 meter. Dette viser bilens evne til hurtigt at stoppe i nødsituationer, hvilket øger sikkerheden for alle i bilen og dem omkring den.

Med disse sikkerhedstræk er en Nissan Juke et sikkert valg for bilkøbere der kigger efter pålidelighed og sikkerhed.

Hvordan er interiøret i en Nissan Juke?

I en Nissan Juke finder man nogle præcis udfordringer og muligheder i designet indvendigt. Den brede C-stolpe påvirker udsynet, hvilket kan tage lidt tid at vænne sig til. Der er på den anden side tænkt over praktiske detaljer foran i bilen, hvor man finder nyttige opbevaringsmuligheder.

Men det skal bemærkes, at handskerummet hverken kan låses eller er klimatiseret, hvilket begrænser dets anvendelighed i visse scenarier.

Støjniveauet indvendigt holder sig på 68,6 dB (A) ved en hastighed på 130 km/t, hvilket afslører, at lydisoleringen er ordentlig, men måske ikke markedsledende. Det er værdifuldt for købere at være opmærksomme på disse egenskaber, idet de giver et realistisk billede af, hvad det vil sige at befinde sig i en Nissan Juke under forskellige kørselsbetingelser.

Disse detaljer hjælper potentielle købere med at danne et helhedsindtryk af bilen, før de beslutter sig for et køb.

Hvor mange personer er der plads til i en Nissan Juke?

En Nissan Juke har god plads foran. Personer op til 1,95 m kan sidde behageligt. På bagsædet er der nok plads til to voksne. Hvis man skal køre korte ture, kan der sidde tre voksne, men det er mest behageligt med to.

Dette gør Nissan Juke til et godt valg for små familier eller grupper, der ofte rejser sammen. Denne bil viser sig som en praktisk mulighed for hverdags kørsel og mindre udflugter.

Hvilket lydsystem har en Nissan Juke?

Nissan Juke har et moderne lydsystem, der inkluderer DAB+ radio og Bluetooth til håndfri samtaler. Dette gør det nemt for føreren at nyde god musik og tage telefonopkald uden at slippe rattet.

Med disse funktioner er Nissan Juke klar til at forbinde passagerer med deres yndlingsunderholdning eller holde dem i kontakt med omverdenen under kørslen. Systemet sikrer en høj kvalitet af lyd, så hver tur bliver mere behagelig.

Hvilke apps kan man få til en Nissan Juke?

Nissan Juke understøtter moderne teknologi for at forbedre din køreoplevelse. Med Apple CarPlay og Android Auto kan bilkøbere nemt forbinde deres smartphones.

Listen over tilgængelige apps omfatter:

  1. Google Maps: Navigation og trafikopdateringer.
  2. Spotify: Stream musik og podcasts under kørslen.
  3. WhatsApp: Send beskeder håndfrit med stemmekommandoer.
  4. Apple Musik: Adgang til et stort musikbibliotek.
  5. Podcasts-app fra iOS: Lyt til dine yndlingspodcasts.
  6. Telefonopkaldsapp: Gør opkald uden at bruge hånden.
  7. Beskeder-app fra iOS og e-mail apps: Send og modtag tekstbeskeder og elektroniske postbeskeder.
  8. Kalender-app fra iOS: Få overblik over din dag direkte på skærmen i bilen.
  9. Audiobooks app: Nyd lydbøger på lange ture.

    10 Audible: Mere udvalg af lydbøger på dit sprog.

Med disse apps kan ejere af en Nissan Juke nyde en forbundet og underholdende rejse, uanset hvor de kører hen.

Opdateres softwaren i en Nissan Juke automatisk?

Softwaren i en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT kan opdatere sig selv. Dette gør, at bilen altid har den nyeste version af multimedia og forbindelsesfunktioner som Bluetooth, stemmestyring, Apple CarPlay og Android Auto.

Bilen behøver ikke besøge et værksted for disse opdateringer. De sker trådløst og automatisk, hvilket gør det nemt for ejeren.

Denne teknologi sikrer, at ejerne altid nyder godt af de seneste funktioner og sikkerhedsopdateringer. Det betyder mindre tid på værksteder og mere tid på vejen med en bil, der altid er opdateret med de seneste elektroniske post og data teknologier.

Dette understreger Nissan's forpligtelse til at levere moderne og bekvemme løsninger til sine kunder.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Nissan Juke?

Nissan Juke tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr, der kan forbedre køreoplevelsen. Her er nogle af de muligheder, bilkøbere kan vælge:

  1. Vejbaneassistent sikrer, at bilen holder sig indenfor vejbanen.
  2. Et 360-graders kamera giver fuldt overblik rundt om bilen for nemmere parkering.
  3. Navigationssystem hjælper med at finde den hurtigste rute til destinationen.
  4. Assistentpakken indeholder sporvekslingsassistent for øget sikkerhed ved lane-skift.
  5. Anhængertræk gør det muligt at tage ekstra udstyr eller en trailer med på turen.
  6. Fælge i forskellige designs kan personalisere bilens udseende.
  7. Vinterdæk sikrer bedre greb og sikkerhed i vintermånederne.
  8. Automatisk opdatering af softwaren holder bilens systemer opdaterede.
  9. Lydsystemet med høj kvalitet forbedrer musik- og radiooplevelsen.

    10: Apps integration understøtter brug af smartphone-apps direkte på bilens skærm.

Alle disse muligheder hjælper ejere med at skræddersy deres Nissan Juke efter egne ønsker og behov.

Guides til andre Nissan-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Nissan Juke?

En Nissan Juke er fuld af ny teknologi. Den har et avanceret infotainmentsystem og klimaanlæg som standard. Dette giver føreren komfort og underholdning på turen. Bilen kommer også med adaptivt undervogn, regn- og lyssensor samt parkeringshjælp.

Disse funktioner gør køreturen sikker og behagelig, selv under skiftende vejrforhold. Med disse teknologier får førere en bil, der er smart og nem at bruge.

Hvad koster en Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT i grøn ejerafgift?

En Nissan Juke koster i 2024 ca. fra 1.080 kr til 5.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Nissan Juke til service?

En Nissan Juke skal til årligt service. Dette er for at sikre, at bilen kører godt og sikkert. Service tjekker mange dele af bilen, som for eksempel motor, bremser og dæk. Det hjælper med at finde problemer, før de bliver større.

For ejere af en Nissan Juke er det vigtigt at følge dette serviceinterval. Det kan også være godt for bilens værdi på lang sigt.

Hvilke dele på en Nissan Juke går mest i stykker?

At købe en bil kræver kendskab til, hvilke dele der oftest går i stykker. Nissan Juke er ingen undtagelse, og nogle dele har større tendens til at fejle end andre.

  1. Elektronisk postsystem: Nogle ejere oplever problemer med bilens elektroniske kommunikationssystemer, som kan påvirke alt fra navigation til håndfri funktioner.
  2. Bremser: Slidte bremseklodser er almindelige og skal tjekkes regelmæssigt for at sikre sikkerheden.
  3. Batteri: Hybridbatteriet i Nissan Juke 1.6 Hybrid N-CONNECTA 4AMT kan svigte, især hvis bilen ofte bruges i korte afstande.
  4. Dæk: Selvom ikke specifikt for Nissan Juke, er dækslid noget alle bilejere støder på og kræver hyppig kontrol og udskiftning.
  5. Koblingssystem: For modeller med manuel gearkasse kan koblingen være en svaghedspunkt, der kræver udskiftning efter mange kilometer på vejen.
  6. Motorproblemer: Specifikke dele som tændrør eller motorfilter kan blive slidt hurtigere end forventet og skabe startvanskeligheder eller ujævn kørsel.
  7. Lydsystem: Højttalere og andet lydudstyr i bilen kan falde ud eller levere dårlig lydkvalitet over tid.

    8suspension system and steering components may show signs of wear and tear affecting ride comfort and handling precision.

Disse punkter giver et overblik over områder, hvor Nissan Juke-ejere måske skal være opmærksomme for at vedligeholde deres køretøj bedst muligt.

Hvor lang tid dækker garantien på en Nissan Juke?

Garantien på en Nissan Juke beskytter ejere for en vis periode eller afstand, hvilket giver ro i sindet. Detaljerne omkring garantiperioden er desværre ikke tydeligt angivet, så det er vigtigt at tjekke specifikke oplysninger ved køb.

Garantien sikrer, at bilkøbere kan føle sig sikre, når de vælger en Nissan Juke, da den dækker visse dele og potentielle problemer, der kunne opstå. Det er essentielt for købere at undersøge denne del nøje for at forstå, hvad der er inkluderet, og hvordan det påvirker deres ejerskab.

Hvad dækker garantien på en Nissan Juke?

Garantien på en Nissan Juke beskytter køberen mod fabrikations- og materialefejl for en specifik tid eller indtil bilen har kørt et bestemt antal kilometer. Denne beskyttelse inkluderer centrale dele som maskineri, overførselsmekanisme, strømkilde, og andre hovedkomponenter.

Dette sikrer, at hvis disse dele fejler inden for den aftalte periode eller inden bilen har kørt det aftalte antal kilometer, vil reparationsomkostningerne blive dækket af garantien.

For at holde garantien gyldig kræver det, at ejeren følger bilens vedligeholdelsesplan nøje.

Garantien omfatter ikke normal slid eller skader opstået gennem uforsigtig brug eller uautoriserede modifikationer. Det er derfor afgørende, at ejeren gennemgår vilkårene for garantien omhyggeligt.

Lande og forhandlere kan have forskellige betingelser for, hvad garantien præcist dækker, så det er altid en god ide at tjekke dette på forhånd. Garantiperioden varierer alt efter model og modelår, men giver en væsentlig forsikring til ejere om, at deres køretøj er beskyttet mod bestemte fejl og mangler.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.57

Opdateret 10.09.2024, 14.36.57

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel