Find brugte biler til salg

Guiden handler om Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia (Årgang 03/2014 - 07/2015)

Købsguide: Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia (03/2014 - 07/2015)

Hvad skal du vide inden du køber en Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia?

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia koster 248.000 kr. Denne model blev lavet fra marts 2014 til juli 2015. Den bruger i gennemsnit 6,4 liter benzin på 100km (16,7 km/L) Den kan trække en trailer, som vejer op til 1200 kg, hvis den har bremser, og 675 kg uden bremser.

ADACs Autotest har givet denne bil vurderingen 2,4 ud af 5 stjerner.

Denne bil har flere moderne funktioner som LED kørelys, adaptiv fartpilot (ICC), og en elektrisk parkeringsbremse. Den kommer også med nøglefri betjening, klimaanlæg og DAB radio.

Med disse data kan købere gøre et velinformeret valg om, hvorvidt Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia passer til deres behov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai findes i tre motorvarianter: 1.2 DIG-T, 1.5 dCi og 1.6 dCi. Hver af disse varianter tilbyder forskellig udstyr og ydelse, der passer til forskellige behov. For eksempel har toppen af udstyrsniveauerne mulighed for LED-lykter, der lover klarere belysning på vejene.

Grundmodellen er dog udstyret med halogenlys, som giver et mere almindeligt lys. Denne forskel i lygteudstyr understreger bredden af tilpasningsmuligheder, der er tilgængelige for køberne.

Udover forskelle i motorstørrelser og lygteudstyr, spænder udstyrsniveauerne også over funktioner som startspærre, kørecomputer, og Acenta Connect pakken, som inkluderer teknologier for at gøre køreturene både sikrere og mere underholdende.

Disse varianter betyder, at købere kan vælge den Qashqai, der passer bedst til deres livsstil og behov, lige fra bykørsel med en effektiv 1.2 DIG-T motor til længere ture med behov for mere trækraft og effekt fra 1.6 dCi modellen.

Hvad er fordele og ulemper ved Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai tilbyder god komfort og er praktisk for familier. Den har både sine fordele og ulemper, som potentielle bilkøbere skal være opmærksomme på.

Fordele:

  1. God plads til passagerer og last gør den til et godt valg for familieture.
  2. Solid kvalitet og udførelse sikrer en følelse af pålidelighed.
  3. Affjedringen er god, hvilket giver en behagelig køreoplevelse selv på ujævne veje.
  4. Nissan Qashqai bruger omkring 6,4 liter benzin per 100km (16,7 km/L) hvilket er rimeligt økonomisk for dens størrelse.
  5. Bilen har LED-forlygter & baglygter, der giver bedre sigtbarhed under kørsel i mørke.

Ulemper:

  1. Bilen mangler avancerede førerassistentsystemer som mange nyere modeller tilbyder.
  2. Den begrænsede sigt bagud kan gøre parkering vanskelig i trange rum.
  3. Der er få opbevaringsmuligheder allerede indeni for små genstande, hvilket kan være upraktisk på længere ture.
  4. Bemærk at Nissan Qashqai ikke inkluderer vindusinnklemmingssikring, hvilket kan være en sikkerhedsrisiko.
  5. Barnesæder kan ikke placeres i midtsædet på bagsædet, hvilket begrænser fleksibiliteten for større familier.

Disse punkter viser de vigtigste fordele og ulemper ved Nissan Qashqai og hjælper dig som køber med at tage en informeret beslutning.

Hvordan klarer Nissan Qashqai sig i test?

Nissan Qashqai har gjort det godt i flere sikkerhedstjek. Bilen fik fem stjerner i ADAC Crashtests, hvilket viser, at den er meget sikker for folk inde i bilen. Den scorede også 83% for at beskytte børn godt.

Dette betyder, at børn i bilen har en stor chance for at være sikre ved uheld. I test for at beskytte folk udenfor bilen, som gående, fik den 69% af de mulige point. Denne bil passer altså på både folk inde og ude af bilen.

Ud over sikkerheden viser EcoTest, at Nissan Qashqai også er god for miljøet. Den har fået fire stjerner for at forurene mindre. Hvis du tænker på både sikkerhed og miljøet, er denne bil et godt valg.

Den klarer sig godt i vigtige tjek og viser sig at være et sikkert og miljøvenligt valg for købere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Nissan Qashqai?

Flere biler ligner Nissan Qashqai i størrelse og funktioner. Ford Kuga, Hyundai ix35, KIA Sportage, Mitsubishi ASX og Volkswagen Tiguan er gode eksempler. Disse biler tilbyder lignende udstyr som led forlygter & baglygter, og nogle har også teknologier som around view monitor med moving object detection og forward collision warning.

De passer godt til købere på Sjælland og andre steder i Danmark.

Alle disse alternativer har forskellige fordele. Ford Kuga er kendt for sin køredynamik, Hyundai ix35 for god værdi for pengene, KIA Sportage tilbyder en attraktiv garanti, Mitsubishi ASX er praktisk, og Volkswagen Tiguan byder på høj kvalitet og sikkerhed.

Dette betyder, at cyklister og andre trafikanter vil føle sig sikre. Vælgeren har mange muligheder ud over Nissan Qashqai.

Hvor langt kører Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia på literen?

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia kører 6,4 km på en liter benzín. Denne model viser sig at være en god mulighed for danskerne, der søger en bil, som ikke bruger for meget benzin.

Den har også en CO2-udledning på 177 g/km ifølge EcoTest. Det gør den til et miljøvenligt valg inden for sin klasse. Den effektive brændstoføkonomi og lave udledning giver ejerne en bil, der balancerer mellem at være økonomisk og venlig mod miljøet.

Hvilken motor har en Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia?

En Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia har en 1.2 liters turbomotor. Denne motor yder 115 hestekræfter, som er det samme som 85 kW. Denne styrke kommer med et drejningsmoment på 190 Nm allerede ved 2000 omdrejninger i minuttet.

Det giver bilen får at gå forholdsvis godt, selv når den skal speede op hurtigt eller køre and op ad bakker. Kraften og lilla i denne model sikrer, at man både får en bil, der kan yde godt i mange forskellige situationer, og som også er økonomisk at føre på længere ture.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia?

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia har 115 hestekræfter. Dette tal viser, hvor stærk bilen er. Kraften på 115 HK hjælper bilen med at køre og accelerere. Denne model er god til folk, der vil have en bil med god kraft, men stadig økonomisk.

Kraften på 115 hestekræfter betyder også, at bilen kan klare forskellige køresituationer godt. Den passer til både bykørsel og længere ture på motorvejen.

Hvad er tophastigheden for en Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia?

Tophastigheden for en Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia er 185 km/h. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre på sit højeste. Det er nyttigt for købere at vide dette, så de forstår bilens ydeevne på vejen.

Denne hastighed gør bilen egnet til både bykørsel og længere ture på motorvejen.

Hvor hurtigt accelererer en Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia fra 0-100 km/t?

En Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia når 100 km/t på kun 10,6 sekunder. Dette betyder, at bilen har en god accelerationsevne for sin klasse. Med denne hastighed kan føreren nemt og hurtigt komme op i fart, uanset om det er på motorvejen eller i byen.

Denne egenskab gør Nissan Qashqai til et stærkt valg for dem, der ønsker en bil, der responderer hurtigt på gaspedalen.

Hvad er dimensionerne på en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai har en længde på 4377 mm og når spejlene er udfoldet, er den 2070 mm bred. Højden med tagræling måler 1590 mm. Akselafstanden, som er afstanden mellem for- og baghjulene, ligger på 2656 mm.

Disse mål gør bilen tilpas stor til både bykørsel og længere ture.

Bagagerummet i Nissan Qashqai kan rumme 360 liter, hvis man bruger bagagerumsafdækningen. Hvis man har brug for mere plads, kan man folde bagsæderne ned. Så bliver der plads til i alt 735 liter.

Dette gør bilen meget praktisk til at transportere store ting eller til at pakke bagagen til ferieturen.

Hvor stort er bagagerummet i en Nissan Qashqai?

Bagagerummet i en Nissan Qashqai er ret stort. Det har 360 liter plads, når bagagerumsafdækningen er på. Uden afdækningen, vokser dette tal til 535 liter. Man kan få mere plads ved at folde bagsæderne ned.

Så bliver der op til 735 liter. Hvis man fylder bilen helt op til loftet, kan man få plads til hele 1320 liter. Dette giver god fleksibilitet for dem, der har brug for at transportere en del bagage eller andre ting.

Kan man få anhængertræk på en Nissan Qashqai?

Ja, man kan montere anhængertræk på en Nissan Qashiqai. Dette giver ejere mulighed for at trække eksempelvis trailere eller campingvogne. Valget af anhængertræk tillader større fleksibilitet og udvider bilens anvendelsesmuligheder betydeligt.

Det er en stor fordel for dem, der har brug for ekstra transportkapacitet.

Hvor mange kg må en Nissan Qashqai trække på anhængertrækket?

En Nissan Qashqai kan trække op til 1200 kg med bremse på traileren. Uden bremse på traileren er grænsen 675 kg. Dette tal er vigtigt for købere, der ønsker at bruge bilen til at trække tunge ting som campingvogne eller store trailere.

Valg af anhængertræk skal matche disse krav for sikker kørsel.

Hvilke fælge kan man få til en Nissan Qashqai?

Til en Nissan Qashqai kan man vælge mellem forskellige størrelser og typer af hjul. De grundlæggende modeller kommer med 16 tommer stålhjul. Der er også mulighed for at vælge 17 tommer aluminiumshjul, hvis man ønsker et mere stilfuldt udtryk.

For dem, der søger noget ekstra, tilbydes 18 tommer aluminiumshjul som ekstraudstyr. Disse større hjul giver ikke bare bilen et mere markant udseende, men kan også påvirke køreegenskaberne positivt.

Valget af fælgstørrelse og materiale afhænger af ens personlige præferencer og behov for enten funktionalitet eller stil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Nissan Qashqai?

Til din Nissan Qashqai er det klogt at vælge vinterdæk, der passer godt til bilens størrelse og vægt. Gode vinterdæk sikrer, at du har godt vejgreb i den kolde sæson. Dæk med dybe riller og specielt mønster designet til sne og is holder dig sikker på vejene.

Sørg for at vælge dæk fra velkendte mærker. De har ofte testet deres dæk i forskellige vinterforhold.

Det er også vigtigt, at dækkene matcher bilens hastigheds- og belastningsindeks. Disse oplysninger finder du i bilens manual eller på et klistermærke i dørkarmen. Vælg ikke bare de billigste dæk.

Kvalitet og sikkerhed bør være din førsteprioritet, så du undgår farlige situationer på glatte veje.

Hvor sikker er en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai er en meget sikker bil. Den har fået fem stjerner i ADAC's kollisionstests for beskyttelse af folk inde i bilen. Bilen er udstyret med flere luftpuder - ved fronten, siderne og som gardiner.

Dette øger sikkerheden for alle i bilen ved en ulykke.

Qashqai har også aktive sikkerhedssystemer som ESP, der hjælper med at holde bilen stabil på vejen. Disse funktioner arbejder sammen for at beskytte dig og dine passagerer, hvilket gør Nissan Qashqai til et sikkert valg for bilkøbere.

Hvordan er interiøret i en Nissan Qashqai?

Interiøret i en Nissan Qashqai byder på god plads foran. Personer op til 1,90 m kan sidde bekvemt. Sæderne er komfortable og har mange justeringsmuligheder. Dette giver føreren og forsædepassageren chancen for at finde den perfekte kørestilling.

Bagsædet er også rummeligt. Men hvis der sidder tre personer bagved, bliver pladsen en smule begrænset. Dette bils indre rum er designet til komfort og praktisk brug.

Hvor mange personer er der plads til i en Nissan Qashqai?

I en Nissan Qashqai er der plads til fem personer. Dette gør bilen til et godt valg for familier eller små grupper, der ønsker at rejse sammen. Bilen tilbyder komfortable sæder for både føreren og passagererne, så alle kan nyde turen.

Hvilket lydsystem har en Nissan Qashqai?

En Nissan Qashqai kommer med et radio som grundudstyr. Dette giver ejere mulighed for at nyde musik og radio programmer mens de kører. Lydsystemet i bilen er lavet til at give en god lydoplevelse.

Det passer godt til folk, der sætter pris på god lyd, når de er på vej. Lyden fra radioen gør turen mere behagelig for både føreren og passagererne.

Hvilke apps kan man få til en Nissan Qashqai?

Til en Nissan Qashqai kan ejere nyde godt af flere smarte apps. Bilen understøtter populære apps som Spotify for musik, Google Maps til at finde vej, og Apple CarPlay til at spejle din smartphone.

Dette gør køreturen både sjovere og nemmere. Med Nissan Connect Services kan ejere også fjernbetjene deres bil fra en smartphone. De kan låse døre, starte motoren eller tjekke batteristatus uden at være i nærheden af bilen.

Derudover findes der specialdesignede apps til Qashqai, som hjælper med ruteplanlægning og finder de bedste brændstofpriser. Apps som DriveAssist forbedrer kørselsoplevelsen ved at hjælpe med at spare på brændstoffet og EcoRoute foreslår den mest økonomiske rute.

For ekstra sikkerhed er der mulighed for at tilføje apps, der understøtter nødopkaldssystemer. Disse teknologier bringer Nissan Qashqai ind i den moderne tidsalder med tilkoblingsmuligheder, der passer til alle behov.

Opdateres softwaren i en Nissan Qashqai automatisk?

Softwaren i en Nissan Qashqai opdateres ikke automatisk. Ejere skal selv tage bilen til en autoriseret forhandler for at få opdateret softwaren. Det gælder både for bilens underholdningssystem og andre digitale funktioner.

For at sikre, at bilen fungerer optimalt, er regelmæssige besøg hos forhandleren nødvendige. Opdateringer kan forbedre bilens ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Nissan Qashqai?

Til Nissan Qashqai kan købere vælge forskelligt tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen mere personlig og sikker. Man kan få LED-forlygter, som giver bedre lys i mørke. Der er også muligheder for at tilføje systemer, der hjælper føreren.

Disse omfatter autonome nødbremsesystemer, vognbaneassistent, fjernlysassistents og trafikskiltgenkendelse. Disse teknologier hjælper med at holde bilen sikker på vejen.

Udover sikkerhedsteknologi kan købere vælge anderledes udstyr som forbedrer bilens brug og udseende. Man kan tilføje anhængertræk, så bilen kan trække mere. Der er også forskellige fælge at vælge imellem, der ændrer bilens udseende.

For dem, der kører i koldt vejr, er vinterdæk en god investering. Så man kan tilpasse sin Nissan Qashqai med mange slags tilbehør og ekstraudstyr efter eget ønske.

Hvilke teknologier bruges i en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai har flere moderne teknologier, der gør kørslen sikker og behagelig. Blandt dem er aktiv køresporregulering, der hjælper bilen med at holde sig indenfor sin kørebane.

Elektronisk stabilitetsprogram, kendt som ESP, øger bilens stabilitet ved at reducere risikoen for kontrolltab. Aktiv kørselsstyring gør styringen lettere og mere præcis, hvilket er særligt nyttigt i skarpe sving eller under udfordrende vejforhold.

Disse teknologier sammen giver føreren en bedre kontrol og øget sikkerhed under kørslen.

Hvad koster en Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia i grøn ejerafgift?

En Nissan Qashqai koster i 2024 ca. fra 980 kr til 10.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Nissan Qashqai til service?

En Nissan Qashqai skal til tjek hver 12.000 km eller én gang om året, alt efter hvad der kommer først. Det sikrer, at bilen kører godt og sikkert hele tiden. Tjekket omfatter forskellige former for vedligeholdelse for at holde bilen i topform.

Det kan være alt fra olieskift til kontrol af bremser. At følge denne tidsplan for service hjælper ejeren med at undgå større problemer og sikrer, at bilen holder længere. Det er vigtigt for alle bilkøbere at huske på dette, når de overvejer at købe en Nissan Qashqai.

Hvilke dele på en Nissan Qashqai går mest i stykker?

Nissan Qashqai er kendt for sin pålidelighed, men som alle biler har den dele, der kan gå i stykker. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Kobling og gearkasse - Mange ejere rapporterer problemer med bilens transmission, især med koblingen og gearkassen.
  2. Elektriske systemer - Problemer med de elektriske komponenter, såsom fejl i infotainment-systemet og belysning, opstår ofte.
  3. Batteri - Bilens batteri kan svigte, specielt i koldere klimaer eller hvis det ikke skiftes efter anbefalet brugstid.
  4. Turbo - For modeller udstyret med en turbo, kan der være tilfælde af svigt eller nedsat ydelse over tid.
  5. Bremser - Slidte bremseklodser og skiver er almindelige reparationer, hvilket dog kan betragtes som normalt vedligehold.
  6. Suspension og styretøj - Komponenter i suspensionen og styretøjet kan blive slidte, hvilket påvirker kørekomforten og håndteringen.
  7. Udstødningssystemet - Issues såsom rustdannelse eller hul på udstødningen opstår efter flere års brug.

Disse punkter giver en god idé om, hvad man skal holde øje med ved køb af en brugt Nissan Qashqai eller når man ejer en.

Hvor lang tid dækker garantien på en Nissan Qashqai?

Garantien på en Nissan Qashqai varer normalt 3 år eller op til 100.000 km, alt efter hvad der nås først. Den specifikke model, Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Visia, fra 03/2014 til 07/2015, har ingen særlige garantibetingelser ud over dette.

Forståelsen her er klar: når du køber en brugt Nissan Qashqai, er det vigtigt at tjekke, om garantien stadig gælder. Hvis den originale garanti er løbet ud, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for en forlænget garanti hos en autoriseret forhandler.

Dette skridt er afgørende for at undgå ekstra udgifter til reparationer senere hen.

Hvad dækker garantien på en Nissan Qashqai?

Garantien på en Nissan Qashqai beskytter køber mod fejl og mangler. Denne dækker størstedelen af bilens dele og arbejde ved defekter. Garantiperioden varierer, men typisk tilbyder Nissan en begrænset periode, hvor de løser problemer uden ekstra omkostninger for ejeren.

Det vigtige at huske er, at denne garanti ikke dækker skader fra ulykker, normal slidtage eller misbrug af bilen. For specifikke detaljer om garantiperiodens længde og hvad præcist den inkluderer, skal man tjekke med nærmeste forhandler eller officielle dokumenter fra Nissan.

Den sikrer, at ejere kan få repareret deres køretøj uden bekymring for visse typer af fejl, som måtte opstå inden for garantiperioden.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.16

Opdateret 10.09.2024, 14.32.16

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel