Find brugte biler til salg

Guiden handler om Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna (Årgang 07/2017 - 08/2018)

Købsguide: Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna (07/2017 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna?

Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna tilbyder god kvalitet og flot sikkerhedsudstyr. Denne model har LED forlygter & baglygter, adaptiv fartpilot (ICC), nøglefri betjening og understøtter både Apple CarPlay og Android Auto.

Prisen er rimelig, men det er værd at bemærke, at dieselbilen stadig forurener mere end tilladt. Dog har skadestofferne i bilens udslip været forbedret siden 2016. Selvom dette er et skridt i den rigtige retning, opfylder det stadig ikke de højeste miljøkrav.

Den har en motorhøjde på 77 cm fra vejen, hvilket kan gøre det besværligt at læsse tunge ting i bagagerummet. Det er også vigtigt at vide, hvor ofte bilen skal til service og hvilke dele der oftest går i stykker.

Købere skal være klar over, at selvom Nissan Qashqai scorer højt på brændstofeffektivitet og sikkerhed, kommer den med enkelte ulemper såsom det høje forureningsniveau fra dieselmotoren og udfordringer ved at laste bagagerummet på grund af bilens højde.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai kommer i forskellige varianter for at møde de mange behov, bilkøbere har. Fra økonomisk brændstofforbrug til mere kraftfulde motorer, findes der en model for enhver.

  1. Visia er indgangsmodellen. Denne har grundlæggende udstyr som LED kørelys og elektrisk parkeringsbremse.
  2. Acenta bygger videre på Visia med ekstra komfort som klimaanlæg, der sørger for god temperatur hele året.
  3. N-Connecta varianten tilføjer teknologi til blandingen. Den har en skærm, der kan vise apps og hjælpe med navigation.
  4. Tekna modellen er toppen af linjen. Den kombinerer alt fra tidligere versioner med luksus som lædersæder og avanceret sikkerhedsteknologi inklusive forward collision warning.
  5. Tekna+ tager det et skridt videre med endnu flere funktioner og detaljer for de, der ønsker det ypperste.

Alle disse varianter giver muligheder for ekstraudstyr som træk, hvis man skal have anhænger på, og forskellige fælgmuligheder for at gøre bilen mere personlig. Med så mange muligheder kan bilkøbere finde præcis den Nissan Qashqai, der passer til deres livsstil og behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Nissan Qashqai?

Fordele Ulemper
- God komfort - Dieselens forureningsniveau højt
- Elektrisk justerbare forsæder - Stickoxidværdier er for høje
- God plads til fire voksne
- Plads til bagage
- Forsæderum til personer op til 1,90 m
- Bagsædeplads til personer op til 1,95 m

Hvordan klarer Nissan Qashqai sig i test?

Nissan Qashqai fik fem stjerner for sikkerheden af personer inde i bilen og 88% i score for hvordan den beskytter folk inde i bilen ved ADAC Crashtest. Den passer også godt på børn og fik en vurdering på 83% fra NCAP for børnesikkerhed.

I ADAC EcoTest har Qashqai et gennemsnitligt forbrug på 5,8 l diesel pr. 100km (20,0 km/L) og en CO2-udledning på 184 g/km. Den slippes stadig mere NOx ud end tilladt, selvom den er over grænseværdien på 80 mg/km.

Dette viser, at Qashqai klarer sig godt i test om sikkerhed og rimeligt i miljøtests, men har plads til at forbedre sine emissioner.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Nissan Qashqai?

Hvis man kigger efter en brugt bil i SUV-klassen, ligner Nissan Qashqai flere andre modeller. Der findes mange gode alternativer til denne populære model.

  1. Audi Q3 tilbyder luksus og høj kvalitet, hvilket appellerer til de bilkøbere, der værdsætter mærkeværdi og komfort. Denne bil byder på avanceret teknologi og en stærk ydeevne.
  2. BMW X1 er kendt for sin dynamiske køreoplevelse og kraftfulde motorer. Den passer godt til dem, der leder efter en sporty følelse kombineret med praktisk anvendelighed.
  3. Ford Kuga imponerer med sin rummelighed og et bredt udvalg af motorvarianter, inklusive mild hybrid (mhev) teknologi for bedre brændstoføkonomi.
  4. Hyundai Tucson er et stærkt valg takket være sit iøjnefaldende design, stor plads i kabinen samt prisvindende sikkerhedsfunktioner.
  5. KIA Sportage tiltrækker med sin garantiordning, konkurrencedygtig pris og useriøs udstyrspakke, hvilket gør den til et populært valg blandt SUV-købere.
  6. Seat Ateca skilter med skarp styring, god brændstoføkonomi og et rummeligt interiør, som giver familier god værdi for pengene.
  7. Skoda Karoq skiller sig ud med sit alsidige bagagerumssystem, smarte opbevaringsløsninger og behagelige køreegenskaber for lange ture.
  8. Volkswagen Tiguan er berømt for sin byggekvalitet, stærke image som låner fra premium-segmentet samt dens brede vifte af motortyper inklusive effektive hybridversioner.

Disse modeller viser sig som oplagte valg for danske bilkøbere på jagt efter en ny eller brugt SUV. Hver model har sine særlige fordele, så det anbefales at prøvekøre flere biler før man træffer sit endelige valg.

Hvor langt kører Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna på literen?

Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna har et blandet forbrug på 3,3 liter per 100km (33,3 km/L) I byen bruger den mellem 2,4 og 3,3 liter per 100km (33,3 km/L) mens den på landevejen ligger på omkring 2,8 til 2,9 liter per 100km (50,0 km/L)

På motorvej stiger forbruget til 7,1 liter per 100km (14,3 km/L) Disse tal viser, at Nissan Qashqai er økonomisk, især når man sammenligner den med andre biler i SUV-kategorien. Den passer godt til danskerne, der søger en bil, der kan køre langt på literen, hvad enten det er i byen eller på åbne veje.

Denne bil gør det let for cyklister og andre brugere at nyde en køretur uden at bekymre sig for meget om brændstofomkostninger.

Hvilken motor har en Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna?

En Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna har en motor på 1,6 liter med turbodiesel. Denne bil giver kraft op til 130 hk. Bilen har også et maksimalt drejningsmoment på 320 Nm. Denne kombination sikrer god acceleration og stærke præstationer.

Dens turbodiesel teknologi hjælper med at gøre kørslen glat og responsiv, perfekt for SUV kørere, der ønsker pålidelighed og effektivitet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna?

Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna kommer med 130 hestekræfter. Denne SUV skiller sig ud i sin klasse med en stærk motor. Kraften på 130 HK hjælper bilkøbere, der søger efter en bil, som kan håndtere både bykørsel og længere ture på landevejen.

Kraften sørger for, at denne bil ikke kun er en fryd at køre i, men også at den kan klare forskellige køresituationer uden problemer. Denne model fra Nissan viser dermed, hvordan kraft og komfort kan gå hånd i hånd for dem, der ønsker en pålidelig SUV.

Hvad er tophastigheden for en Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna?

Tophastigheden for en Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna er 190 km/t. Denne SUV viser sig at være både kraftfuld og klar til at imødekomme behovene hos bilkøbere, der ønsker fart. Med sin imponerende tophastighed kombinerer den performance med funktion, hvilket gør den ideel for dem, der både søger eventyr på landevejene og behøver en pålidelig bil til hverdagsbrug.

Hvor hurtigt accelererer en Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna fra 0-100 km/t?

En Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna kan accelerere fra 0 til 100 km/t på en tid, der tiltaler mange bilkøbere, som søger en SUV med god ydeevne. Den præcise tid for denne acceleration er ikke angivet i de vigtige nøglepunkter, men det er velkendt, at denne model kombinerer komfort med evnen til at levere kraftfuld acceleration.

Dette gør den til et populært valg blandt dem, der ønsker en bil, der føles hurtig og responsiv under kørslen.

Når folk ser efter en SUV, som den Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna, er det ofte vigtigt for dem at vide, hvor hurtigt bilen kan accelerere. Det er ikke bare et spørgsmål om hastighed, men også om sikkerhed og kontrol ved overhalinger og sammenfletninger på motorveje.

Selvom den nøjagtige accelerationstid fra 0 til 100 km/t mangler her, understreger bilens popularitet dens evne til at møde førernes behov i disse situationer.

Hvad er dimensionerne på en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai er en populær SUV for dem, der søger en bil, der ikke fylder for meget på vejene. Dens højde er 77 cm, hvilket betyder, at den lettere kan bevæge sig rundt i byen uden problemer.

Denne bil giver god plads til både passagerer og bagage, med et bagagerum på op til 475 liter. Derudover gør designet af bagagerummet det nemt at organisere ting med sine fire fastgørelsesringe og ekstra lommer og kroge.

Dette gør Qashqai til et praktisk valg for dem, der har brug for en bil, der kan håndtere hverdagsopgaverne.

Hvor stort er bagagerummet i en Nissan Qashqai?

Bagagerummet i en Nissan Qashqai er rummeligt. Det har et volumen på 475 liter, hvis alle sæder er oppe. Skal du flytte større ting og har brug for mere plads, kan du lægge bagsæderne ned.

Med nedfældede bagsæder øges bagagerummets volume til op til 1260 liter. Dette gør Qashqai til en praktisk SUV for dem, der har behov for at transportere meget bagage eller andre store genstande.

Kan man få anhængertræk på en Nissan Qashqai?

Ja, det er muligt at montere anhængertræk på en Nissan Qashqai. Dette gør modellen velegnet for dem, der har brug for at trække en trailer eller en campingvogn. Det betyder, at Nissan Qashqai kan bruges til flere forskellige formål, fra hverdagskørsel til weekendture med meget bagage.

Fordi Nissan Qashqai er en alsidig bil, passer den godt til folk, der har brug for en bil, der kan mere end bare at køre fra A til B. Med et anhængertræk øges bilens anvendelighed markant, hvilket er et stort plus for mange bilkøbere.

Hvor mange kg må en Nissan Qashqai trække på anhængertrækket?

En Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna kan trække op til 1.800 kg på anhængertrækket. Det gør denne SUV til et godt valg for dem, der har brug for at trække tungere laster som f.eks.

en campingvogn eller en stor trailer. Dette tal viser bilens kapacitet og understreger dens alsidighed og styrke, hvilket er vigtigt for købere, der søger en pålidelig bil til forskellige formål.

Hvilke fælge kan man få til en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai tilbyder forskellige fælge, så bilkøbere kan tilpasse deres SUV efter ønske. Fælgene er både stilfulde og funktionelle, hvilket giver en bedre køreoplevelse.

  1. Bilkøbere kan vælge mellem 17 eller 19 tommer aluminiumsfælge til deres Nissan Qashqai.
  2. Der findes forskellige designs og finish på fælgene, så man kan personliggøre sit køretøj.
  3. Man kan også få dæk i forskellige størrelser og med forskellige mønstre, der passer til ens kørestil og terræn.
  4. Eftermarkedsløsninger tilbyder yderligere muligheder for at skifte til en ny stil eller størrelse af fælge.
  5. Nissan Qashqai er udstyret med et fælgtryksovervågningssystem, der advarer hvis dæktrykket bliver for lavt.
  6. Producenten giver råd om de optimale kombinationer af fælge og dæk for den bedste køreoplevelse.
  7. Specialbutikker og forhandlere har et bredt udvalg af fælge, der passer perfekt til Nissan Qashqai.

Disse muligheder gør det nemt for bilkøbere at finde de rigtige fælge, som matcher både funktion og stil på deres Nissan Qashqai SUV.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Nissan Qashqai?

Vinterdæk er essentielle for at holde din Nissan Qashqai sikker i koldt vejr. Det vigtige er at vælge dæk, der matcher bilens behov og kørestil.

  1. Søg efter dæk med M+S mærket. Dette står for mud (mudder) og snow (sne), hvilket indikerer, at de er designet til vinterforhold.
  2. Kontrollér for 3PMSF-symbolet, som ligner et snefnug inde i et bjerg. Dette betyder, at dækket er testet og godkendt til svære vinterforhold.
  3. Vælg den korrekte størrelse. Din Nissan Qashqai har specifikke krav til dækstørrelse for optimal ydeevne og sikkerhed.
  4. Overvej suv-specifikke vinterdæk. Da en Nissan Qashqai hører under suv-kategorien, kan disse dæk levere den nødvendige stabilitet og greb.
  5. Prioritér dæk med lav rullemodstand for at øge kilometer per liter brændstof - noget, som både din pengepung og miljøet vil takke dig for.
  6. Undersøg anmeldelser og testresultater online før køb. Mange bileksperter laver omfattende test af forskellige mærker og modeller.

At finde de rette vinterdæk involverer mere end bare at købe det første og billigste sæt, du finder; det kræver overvejelse af flere forskellige faktorer specifikke for din biltype og dine kørevaner. Ved at følge disse trin kan du sikre dig, at du træffer det bedste valg for dit køretøj denne vinter.

Hvor sikker er en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai er en af de sikreste SUVer på markedet. Den fik fem stjerner for indesikkerhed i ADAC Crashtest, som viser, at den beskytter folk godt ved uheld. Bilen har også en høj vurdering for børnesikkerhed fra NCAP, 83%, hvilket gør den til et godt valg for familier.

Standardudstyret inkluderer flere sikkerhedsfunktioner, og for ekstra betaling kan man få endnu mere sikkerhedsudstyr. Dette sikrer, at både voksne og børn er godt beskyttede i bilen.

Hvordan er interiøret i en Nissan Qashqai?

Interiøret i en Nissan Qashqai er opdateret med kvalitetsmaterialer og blødere kunststoffer, der føles gode at røre ved. Nappaleder-pakken på sæderne tilføjer et lag af komfort, og de elektrisk justerbare forsæder gør det nemt for føreren og passageren foran at finde den perfekte siddeposition.

Bilen er designet med god ergonomi, således at rattet, gearstangen, og pedalerne er placeret ideelt for føreren. Denne SUV oser af luksus i kabinen, uden at det går ud over brugervenligheden.

Købere vil finde, at Nissan Qashqai også tilbyder passende teknologi og tilbehør for at gøre køreoplevelsen behagelig. Med god ergonomi er alting inden i bilen designet til at være inden for nem rækkevidde.

Passagererne kan nyde lange ture takket være sædernes design og den generelle komfort. Samlet set kombinerer Nissan Qashqai's interiør funktionalitet med stil, hvilket sikrer en behagelig køreoplevelse for både fører og passagerer.

Hvor mange personer er der plads til i en Nissan Qashqai?

En Nissan Qashqai har god plads til fem personer. SUV'en er designet til at rumme fire voksne komfortabelt, hvilket gør den til et godt valg for familier eller grupper. Denne bil byder på en rummelig kabine, hvor passagererne kan nyde turen uden at føle sig klemt.

For dem, der leder efter en bil med god siddeplads og komfort, er Nissan Qashqai et fremragende valg.

Hvilket lydsystem har en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai kommer med et lydsystem, der gør køreturen mere behagelig. Systemet tillader tilslutninger gennom AUX, USB og Bluetooth. Dette giver mulighed for at afspille musik fra forskellige kilder, inklusive MP3-CD'er.

DAB+ radio er også en del af lydsystemet, så man kan nyde en lang række radiostationer med klar lyd. Dette system er perfekt til dem, der sætter pris på god lydkvalitet og mange valgmuligheder, når de er på farten i deres SUV.

Hvilke apps kan man få til en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai tilbyder en række nyttige apps, der kan gøre køreturen mere behagelig og sikker. Bilen understøtter moderne teknologier som Google Maps for nem navigation og Spotify for underholdning på farten.

  1. Google Maps giver dig mulighed for at finde den hurtigste rute til din destination og undgå trafik.
  2. Spotify sørger for, at du altid har god musik at lytte til på dine rejser.
  3. Apple CarPlay lader dig spejle din iPhones skærm direkte på bilens display, så du nemt kan bruge dine foretrukne apps.
  4. Android Auto fungerer ligesom Apple CarPlay, men for Android-telefoner, hvilket letter adgangen til apps som Google Play Musik.
  5. NissanConnect-appen giver dig kontrol over flere af bilens funktioner såsom opvarmning af sæder og låsning af døre fra din smartphone.
  6. En parkeringsassistent hjælper med at finde nærliggende parkeringspladser uden besvær.
  7. En restaurantfinder leder dig til de nærmeste spisesteder baseret på din nuværende placering.
  8. Brændstofsporeren holder øje med dit benzinforbrug og foreslår hvornår det er tid til at tanke op igen.
  9. Ydelsesmonitor giver data om bilens generelle ydeevne og holder styr på dine rejsestatistikker.
  10. Vedligeholdelsesplanlæggeren i NissanConnect hjælper med planlægning af serviceaftaler, så din SUV altid kører fejlfrit.

Disse apps udnytter moderne teknologi for at sikre en problemfri oplevelse både i og udenfor byen, hvilket bekræfter Nissan Qashqais position som en praktisk familie-suv (sport utility vehicle).

Opdateres softwaren i en Nissan Qashqai automatisk?

Softwaren i en Nissan Qashqai opdateres ikke af sig selv. Ejere skal tage bilen til et autoriseret servicecenter for at få den nyeste software. Dette er nødvendigt for at bilen kan køre godt og være sikker.

Opdateringerne hjælper med at mindske NOx-udslip og gør også, at bilen kører bedre. Det er vigtigt at opdatere softwaren ofte. Dette forhindrer fejl i bilens systemer og holder bilen pålidelig.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna er udstyret med en omfattende pakke af standardudstyr, men der er mange muligheder for at gøre din bil personlig gennem tilvalg af ekstraudstyr og tilbehør. Her kan købere finde alt fra ydeevne opgraderinger til komfort og sikkerhedsforbedringer.

  1. Fortovskanter - Beskyt din Nissan Qashqai mod skrammer når du parkerer.
  2. Navigationsopdateringer - Sørg for at din bil altid viser den rigtige vej.
  3. LED forlygter - For bedre synlighed og et moderne udseende.
  4. Soltag - Nyd frisk luft og sollys med et elektrisk soltag.
  5. Bakkamera - Gør parkering nemmere med et klart billede af, hvad der er bag dig.
  6. Anhængertræk - Tilføj muligheden for at slæbe trailere eller campingvogne.
  7. Tagbøjler - Ideelt för längre resor hvor ekstra bagageplads er nødvendig.
  8. Vinterhjulssæt - Hold dig sikker under vintermånederne med dedikeret sne- og isgreb.
  9. Beskyttelseskit til kofangeren - Undgå ridser og skader på din bilens kofanger.
  10. Komfortpakken - Får ekstra komfort med varme i sæderne og et højere kvalitets lydsystem.

    11: Sikkerhedspakken - Dette inkluderer avancerede sikkerhedssystemer som automatisk nødbremse og blindvinkelsadvarsel.

    12: Gulvmåtter evt stof eller gummi, holder bilens indre rent og pænt.

Hver af disse muligheder giver ejeren chance for at tilpasse sin Nissan Qashqai efter egne ønsker og behov, hvilket fikrer at bilen ikke bare føles som noget man får, men noget personligt valgt.

Guides til andre varianter af Nissan Qashqai

Hvilke teknologier bruges i en Nissan Qashqai?

En Nissan Qashqai har mange moderne teknologier. Den har parkeringssensorer, kamera og LED-lygter, der gør det nemmere at se i mørket og parkere sikkert. Disse funktioner hjælper føreren til at undgå forhindringer og andre køretøjer, når man parkerer eller kører i lavt lys.

Sikkerheden i en Qashqai kommer fra systemer som nødbremsassistent, sporskifteadvarsel og fartpilot. Nødbremsassistenten kan selv bremse bilen, hvis der er fare for sammenstød. Sporskifteadvarslen advarer føreren, hvis bilen er ved at skifte spor uden blinklys.

Fartpiloten holder selv farten, hvilket giver en mere afslappet kørsel på langtur. Disse teknologier passer godt til dem, der søger en sikker og komfortabel bil.

Hvad koster en Nissan Qashqai 1.6 dCi Tekna i grøn ejerafgift?

En Nissan Qashqai koster i 2024 ca. fra 980 kr til 10.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Nissan Qashqai til service?

En Nissan Qashqai skal til tjek hvert tredje år eller efter at have kørt 100.000 km. Dette gælder for modellen 1.6 dCi Tekna fra årgang 07/2017 til 08/2018. Det er vigtigt for ejere at følge denne plan, så bilen kører godt og sikkert.

Ved at holde serviceaftalerne kan ejeren undgå dyre reparationer i fremtiden.

Hvilke dele på en Nissan Qashqai går mest i stykker?

Mange bilejere oplever problemer med deres Nissan Qashqai. Det viser sig, at visse dele oftere går i stykker end andre. Her er en liste over de mest almindelige fejl:

  1. Motorproblemer: Dieselmotoren kan have forskellige problemer, som påvirker bilens ydeevne.
  2. Elektroniske fejl: Systemer som nødbremsesystemet og fartpilot lider ofte under systemfejl, der kræver opmærksomhed.
  3. Gearkasseproblemer: Automatgearkassen kan vise tegn på svaghed eller endda gå helt i stykker.
  4. Bremser: Sliddelen på bremserne viser sig ofte at være en hyppig reparation for ejere af Qashqai.
  5. Hjulophæng: Delene i hjulophænget slides over tid og skal muligvis udskiftes oftere end forventet.
  6. Slidte dæk og hjul: Disse dele tager hårdt arbejde og skal udskiftes jævnligt for at sikre sikker kørsel.
  7. Problemer med anhængertræk: For dem, der bruger anhængertræk, kan dette også blive et område med hyppige udfordringer eller reparationer.
  8. Elektriske fejl: Fra infotainmentsystemet til bilens softwareopdateringer, elektriske komponenter kan vise fejl, der kræver professionel hjælp.

Dette er de dele på en Nissan Qashqai, som går mest i stykker ifølge brugeranmeldelser og statistikker. Vedligeholdelse er nøglen til at holde din bil kørende længere uden store reparationsbehov.

Hvor lang tid dækker garantien på en Nissan Qashqai?

Garantien på en Nissan Qashqai dækker i tre år eller indtil bilen har kørt 100.000 km, alt efter hvad der kommer først. Det giver ejere af en lilla Nissan Qashqai sikkerhed og ro i sindet de første år, de har bilen.

Garantien dækker mange dele og problemer, men det er vigtigt at tjekke, hvad præcis den omfatter. Dette kan være forskelligt fra sted til sted.

Hvad dækker garantien på en Nissan Qashqai?

Garantien på en Nissan Qashqai sikrer bilen i tre år eller indtil den har kørt 100.000 km. Denne beskyttelse omfatter fejl og mangler, der skyldes fabrikationsfejl. Fabrikken i Sunderland, England, står for produktionen af disse biler.

Garantien hjælper ejere, hvis deres bil får problemer, som ikke skyldes almindelig slitage eller udefrakommende skader. Dette giver ejere ro i sindet, da større reparationsomkostninger dækkes inden for garantiperioden.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.25

Opdateret 10.09.2024, 14.36.25

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel