Guiden handler om Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna (Årgang 04/2015 - 07/2017)

Købsguide: Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna (04/2015 - 07/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna?

Før du køber en Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna, er det godt at vide, at den er en populær SUV i Tyskland. Den fik en ny benzinmotor i starten af 2015. Denne motor er på 1,6 liter og har 163 hestekræfter.

Det gør bilen hurtig og sporty. Bilen bruger i gennemsnit 7,1 liter benzin per 100 kilometer. Tekna er topmodellen og kommer med meget udstyr og sikkerhedsfunktioner som standard.

Disse inkluderer elektrisk parkeringsbremse, adaptiv fartpilot og Around View Monitor.

Den blev lavet fra april 2015 til juli 2017. Med denne model får du også nøglefri betjening og lys både foran og bag på bilen ledet af dioder. Dens sikkerhedssystemer gør den til en sikker bil.

Dette bekræftes af dens gode resultater i Euro NCAP's tests. Så hvis du søger en bil, der er sjov at køre, rummelig og sikker, kan denne model være værd at overveje.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai kommer i flere udgaver. Nogle har en dieselmotor, mens andre kører på benzin. Fra 2015 findes der en ny benzinmotor, der appellerer til folk, som vil have en bil med mere kraft.

Alle modeller har forskellige kræfter og bruger forskellig mængde brændstof. Dette giver købere mange valgmuligheder, afhængigt af hvad de søger i en bil.

Disse varianter inkluderer også forskellige udstyrsniveauer. For eksempel har nogle modeller adaptiv fartpilot og led forlygter for mere sikkerhed og komfort. Andre kan have avancerede teknologier som Apple CarPlay eller Android Auto for at gøre køreturen mere underholdende.

Så uanset om man leder efter en sportslig køretur eller en familievenlig bil, har Nissan Qashqai noget at tilbyde.

Hvad er fordele og ulemper ved Nissan Qashqai?

Bilen har mange gode sider. Den er stor og har plads til mange ting. Folk kan sidde godt i bilen, fordi den har særlige sæder. Bilen kommer også med meget udstyr, som ikke koster ekstra.

Dette gør bilen til et godt valg for mennesker, der vil have en bil med mange funktioner.

Men, der er også ting ved bilen, folk ikke kan lide. Den bruger meget brændstof, og det kan blive dyrt. Varmesystemet i bilen er ikke så godt. Dette kan være et problem om vinteren.

Bilen koster også mange penge at eje. Og så mangler den en beskyttelse i vinduerne, der stopper dem fra at klemme.

Hvordan klarer Nissan Qashqai sig i test?

Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna scorer højt i tests. Den får fem stjerner i ADAC Crashtest. Det viser, at denne bil er meget sikker. Den har også god bremseevne. Fra 100 km/t stopper den i gennemsnit på 36,7 m.

Dette er vigtigt for sikker kørsel.

Denne model bruger 7,1 liter brændstof på 100km (14,3 km/L) og udleder 192 g CO2 per km. Udstyret i bilen omfatter systemer til at hjælpe føreren, et kortsystem til rejsen, et styringhjul dækket med læder og et system til at styre varmen.

Men at eje en Tekna-model koster mere end andre. Forsikringen er højere for denne variant.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Nissan Qashqai?

Mange biler ligner Nissan Qashqai. De konkurrerer alle om at være det bedste valg for bilkøbere.

  1. Ford Kuga: Denne bil er kendt for sin rummelighed og gode køreegenskaber. Den tilbyder også moderne teknologi til sikkerhed og underholdning.
  2. Hyundai Tucson: Tucson byder på en stærk balance mellem pris og ydelse. Bilen har et attraktivt design og er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner.
  3. KIA Sportage: Sportage skiller sig ud med sit unikke design og høj komfort. Den har mange smarte funktioner som standardudstyr.
  4. Mazda CX-5: Denne bil imponerer med sin sportslige kørsel og brændstoføkonomi. Indvendigt er den både komfortabel og godt udstyret.
  5. Renault Kadjar: Kadjar deler mange teknologier med Qashqai, da de kommer fra det samme koncernsamarbejde. Den tilbyder god værdi for pengene.
  6. Volkswagen Tiguan: Tiguan er kendt for sin kvalitetsfølelse og rummelighed. Den har et bredt udvalg af motorer, herunder effektive benzinmotorer.

Disse biler tilbyder hver især forskellige styrker, der kan appellere til forskellige behov hos bilejere.

Hvor langt kører Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna på literen?

Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna bruger 7,1 liter benzin for hver 100 kilometer den kører. Denne bil har en motor, der bruger mere benzin i byen og på motorvejen. CO2-udledningen fra bilen er 192 gram per kilometer.

Dette viser, at Qashqai ikke bare er god til at køre langt på literen, men også har et højere brændstofforbrug sammenlignet med andre biler. Købere skal tænke over dette, når de ser på omkostningerne ved at eje sådan en bil, inklusiv bilafgift og forsikring.

Hvilken motor har en Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna?

En Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna har en motor på 1,6 liter. Denne benzinmotor giver bilen 163 hestekræfter. Det gør, at bilen kan køre hurtigt, men den skal holdes i høje omdrejninger for at have god acceleration.

Den bruger omkring 7,1 liter benzin på 100 kilometer. Dette tal kommer fra en test kaldet EcoTest. Den viser, hvor meget brændstof en bil bruger under forskellige forhold.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna?

Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna kommer med en kraftig motor. Den har 163 hestekræfter. Dette giver bilen god styrke og gør den hurtig på vejen. Motoren er på 1,6 liter og hjælper bilen med at yde sit bedste.

Med så mange hestekræfter, kan købere forvente en bil, der reagerer godt, når de træder på speederen. Dette gør Nissan Qashqai til et stærkt valg for dem, der ønsker fart og effektivitet i deres køretøj.

Hvad er tophastigheden for en Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna?

Artiklen fortæller ikke direkte, hvad tophastigheden er for en Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna. Men den har en motor, som yder 163 hestekræfter og et drejningsmoment på 240 Nm. Disse tal antyder, at bilen har en god styrke og kan køre ret hurtigt.

Købere, der leder efter en bil med god præstation, vil finde disse oplysninger nyttige. Den præcise tophastighed kan variere, men med disse motor detaljer kan man forvente, at bilen leverer en konkurrencedygtig hastighed sammenlignet med andre biler i samme klasse.

Hvor hurtigt accelererer en Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna fra 0-100 km/t?

En Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna bruger 9.1 sekunder på at nå fra 0-100 km/t. Den har en motor med 163 hestekræfter. Dette gør den hurtig nok til de fleste bilkøbere. Kraften i motoren hjælper bilen med at komme hurtigt op i fart.

Hvad er dimensionerne på en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai har en længde på 4377 mm. Bilen er 1806 mm bred og 1590 mm høj. Dens akselafstand, afstanden mellem for- og baghjulene, måler 2646 mm. Den vejer 1516 kg. Med en frihøjde på 200 mm kan bilen nemt klare mindre bump på vejen.

Disse mål viser, at Qashqai er en rummelig bil, som giver god komfort på køreture både i byen og på landevejen.

Hvor stort er bagagerummet i en Nissan Qashqai?

Bagagerummet i en Nissan Qashqai rummer 365 liter med låget på. Uden låg udvides pladsen til 540 liter. Hvis man lægger bagsædets ryglæn ned, bliver der endnu mere plads, helt op til 740 liter.

Dette giver mange muligheder for at pakke, hvad man skal bruge. Bagagerummet er designet til at være fleksibelt med opdelingsmuligheder og et variabelt gulv. Disse egenskaber gør det let at organisere ting og laste bilen, uanset hvad man skal have med.

Tester viser også, at bagagerummet er let at komme til og bruge.

Kan man få anhængertræk på en Nissan Qashqai?

Ja, en Nissan Qashqai kan fås med anhængertræk. Dette gør bilen endnu mere praktisk for de, der har brug for at trække ekstra last som for eksempel en trailer. Med anhængertræk øges bilens alsidighed, så ejere kan nyde godt af større transportmuligheder.

Dette er især vigtigt for dem, der måske skal bruge bilen til ferier eller til at flytte større genstande.

Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna, produceret mellem april 2015 og juli 2017, understøtter montering af anhængertræk. Det betyder, at ejere af denne model kan drage fordel af bilens kapacitet på en måde, der passer til deres livsstil og behov, uden at det går ud over køreegenskaberne eller sikkerheden.

Hvad må en Nissan Qashqai trække på anhængertrækket?

En Nissan Qashqai kan trække forskelligt alt efter bilens model og udstyr. Det er vigtigt at tjekke bilens manual for præcise tal. Generelt kan en Nissan Qashqai trække op til 1.500 kg med bremser på traileren og omkring 685 kg uden bremser.

Husk, det kræver det rigtige udstyr og godkendelse at trække så meget. Sikkerheden er også vigtig, så sørg for at bilen kan håndtere vægten før du belaster anhængertrækket.

Hvilke fælge kan man få til en Nissan Qashqai?

Der er ingen specifikke oplysninger om hvilke fælge der kan fås til en Nissan Qashqai. Dette betyder, at købere skal undersøge selv eller spørge forhandlere for detaljer om fælgemuligheder. Man kan ofte vælge mellem forskellige størrelser og designs, som passer til bilens udseende og købers personlige præferencer. Fælge spiller en stor rolle i bilens samlede look og hvordan den kører på vejen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Nissan Qashqai?

At vælge de rigtige vinterdæk til en Nissan Qashqai er vigtigt for sikker kørsel i vintermånederne. Det rigtige valg sikrer bedre greb og kortere bremselængde på glatte veje.

  1. Kig efter dæk med dybe riller. Disse giver bedre kontrol på sne og is.
  2. Vælg dæk mærket med symbolet for snefnug indenfor et bjerg. Dette viser, at dækket lever op til kravene for brug under vinterforhold.
  3. Overvej dæk fra kendte mærker som Michelin eller Continental, da de ofte præsterer godt i test.
  4. Tjek dækkets bredde. Smalere dæk kan være bedre til at skære igennem dyb sne.
  5. Sørg for, at dækkene har god anmeldelser for både våd og tør vejgreb samt for deres evne til at modstå slid.
  6. Overvej all - weather dæk hvis du bor i et område med mildere vintre, men stadig vil have god performance.
  7. Husk at tjekke lufttrykket regelmæssigt om vinteren, da det kan falde i koldt vejr.

Dette vil hjælpe dig med at holde din Nissan Qashqai sikker på vejen gennem hele vinteren.

Hvor sikker er en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai har fået fem stjerner i ADAC Crashtest for passiv sikkerhed. Det betyder, at bilen er meget sikker i tilfælde af en ulykke. Den har også fået 83 procent for barnesikkerhed.

Dette viser, at børn er godt beskyttet i bilen. Man kan montere barnesæder af alle slags på bagsædets ydersider. Airbags ved passagersædet kan slås fra, når man sætter et bagudvendt barnesæde i.

Qashqai bruger Nissan Intelligent Mobility teknologi. Dette gør kørslen sikrere og lettere. Bilen har udstyr som adaptiv fartpilot og forward collision warning. Disse hjælper med at undgå ulykker.

LED forlygter & baglygter gør bilen synlig selv i dårligt lys. Så, Qashqai er designet til at passe på både voksne og børn på vejen.

Hvordan er interiøret i en Nissan Qashqai?

Interiøret i en Nissan Qashqai er rummeligt og komfortabelt. Foran og bag i bilen er der god plads, så passagerer sidder behageligt. Kabinen har mange steder at opbevare ting, som gør livet lettere for dem der kører.

En skærm med berøring og et system til at styre klimaet er blandt de smarte funktioner. Dette giver en behagelig køretur, uanset om man kører langt eller kort.

Bagagerummet er stort. Når bagsædet er oppe, kan man have 365 liter bagage med låg på og 540 liter uden. Hvis man lægger bagsædets ryglæn ned, bliver rummet endnu større, op til 740 liter.

Dette gør Qashqai til en praktisk bil, især for familier eller dem, der har brug for meget plads. Lys indeni bilen er også godt, hvilket gør det nemt at se alt inden i, både dag og nat.

Hvor mange personer er der plads til i en Nissan Qashqai?

En Nissan Qashqai har plads til fem personer. De to forreste sæder og de tre sæder bag i giver god plads til både fører og passagerer. På de bagerste yderpladser er der nok rum til personer op til 1,90 m højde, så de fleste kan sidde behageligt.

Med monoforme sæder får alle en god siddekomfort, også på lange ture.

Bagagerummet er også rummeligt. Uden låg kan man fylde 540 liter i det. Hvis man lægger bagsædets ryglæn ned, bliver der endnu mere plads, op til 740 liter. Det gør Qashqai til et praktisk valg for familier eller dem, der har brug for at transportere meget udstyr.

Hvilket lydsystem har en Nissan Qashqai?

Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna kommer med et avanceret lydsystem. Dette system inkluderer standardudstyr som hjælper føreren, vejudstyr til at finde vej, et rat dækket af læder og luftrensning i bilen.

Selv om der ikke er specifikke detaljer om mærket eller modellen af lydsystemet, ved man, at det er lavet for at give en god lytteoplevelse.

Systemet sikrer, at passagererne kan nyde musik og radio af høj kvalitet. Det gør køreturen bedre for alle i bilen. Med dette system bliver hver tur i en Nissan Qashqai en nydelse, takket være den klare og fyldige lyd.

Hvilke apps kan man få til en Nissan Qashqai?

I en Nissan Qashqai kan man få flere forskellige apps. Disse apps gør køreturen bedre og lettere.

  1. NissanConnect: Denne app binder din smartphone og din bil sammen. Den giver dig musik, navigationshjælp og meget mere direkte på bilens skærm.
  2. Google Maps: Perfekt til navigation. Den viser vej og trafikinformation i realtid, så du nemt kan finde den bedste rute.
  3. Spotify: Musikstreamingtjeneste, der lader dig nyde dine yndlingssange eller podcasts, mens du kører.
  4. WhatsApp: Med denne app kan du sikkert sende beskeder via bilens system uden at tage øjnene fra vejen.
  5. Apple CarPlay/Android Auto: Giver dig adgang til din telefons funktioner som opkald, beskeder og musik direkte fra bilens display.
  6. Waze: En anden navigationsapp, der også bruger info fra andre brugere til at vise trafikproblemer eller fartkontroller langs din rute.
  7. Parkopedia: Find parkeringspladser nær dit mål. Appen viser information om priser og ledighed.

Disse apps kan gøre hverdagen med en Nissan Qashqai både sjovere og lettere.

Opdateres softwaren i en Nissan Qashqai automatisk?

Softwaren i en Nissan Qashqai opdateres ikke af sig selv. Ejerne skal tage bilen til et værksted. Her sørger fagfolk for at installere de nyeste opdateringer. Dette sikrer, at bilens systemer kører glat og effektivt.

Det er vigtigt for føreren at holde softwaren opdateret for at få den bedste oplevelse med deres bil.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Nissan Qashqai?

Til Nissan Qashqai kan man vælge en masse tilbehør og ekstraudstyr for at gøre bilen endnu bedre. Dette kan øge både komfort og funktion for bilister.

  1. Adaptiv fartpilot (ICC) - Denne hjælp holder afstanden til bilen foran og justerer farten efter trafikken.
  2. Vinterdæk - Til kolde måneder kan man få særlige dæk, der giver bedre greb på glatte veje.
  3. Anhængertræk - Giver mulighed for at trække trailere eller campingvogne op til en vis vægt.
  4. Opvarmede sæder - Sørger for varme i sæderne, hvilket er rart i koldt vejr.
  5. Regnsensor - Justerer vinduesviskernes hastighed automatisk efter regnmængden.
  6. Bagagerumsbakke - Beskytter bagagerummet mod snavs og vand.
  7. LED-forlygter - Forbedrer synligheden om natten med kraftigere lys.
  8. Navigationssystem - Hjælper med vejvisning så man nemt kan finde vej til sin destination.
  9. Tagrælinger - Muliggør transport af større genstande som cykler eller ski på taget af bilen.
  10. Parkeringsassistentsystem - Hjælper med at parkere bilen ved automatisk at styre ind i en parkeringsplads.

Disse valgmuligheder giver bilkøbere chancen for at skræddersy deres Nissan Qashqai efter egne behov og ønsker, fra sikkerhedsegenskaber som adaptiv fartpilot til komfortfunktioner som opvarmede sæder og teknologiske assistenter som navigationssystemet og parkeringsassistenten.

Hvilke teknologier bruges i en Nissan Qashqai?

En Nissan Qashqai bruger mange smarte teknologier for at gøre kørslen sikker og behagelig. Den har Safety Shield 360°, som er et system, der hjælper med at passe på bilen og dem omkring den.

Dette omfatter ting som autonom nødbremsning, der kan stoppe bilen selv, hvis der er fare på vejen. Den har også fjernlysassistent, der automatisk slukker for de høje lys, når den ser andre biler, og vejbaneskifteadvarsel, som fortæller, hvis bilen er ved at køre ud af sin bane.

Bilen har også komfort-teknologier såsom opvarmede sæder og en regnsensor, der automatisk tænder for vinduesviskerne, når det begynder at regne. ESP og bremseassistent hjælper med at holde bilen stabil og sikker under kørsel.

Dæktryksovervågning sørger for, at dækkene altid har det rigtige tryk, hvilket gør kørslen mere økonomisk. Disse teknologier hjælper med at gøre Nissan Qashqai til et godt valg for danskere, der søger en smart og sikker bil.

Hvad koster en Nissan Qashqai 1.6 DIG-T Tekna i grøn ejerafgift?

En Nissan Qashqai koster i 2024 ca. fra 980 kr til 10.880 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Nissan Qashqai til service?

En Nissan Qashqai skal til tjek en gang om året eller efter hver 20.000 km, alt efter hvad der kommer først. Det er vigtigt at følge bilfabrikantens plan for at holde bilen kørende godt og længe.

Serviceintervaller kan skifte, hvis man kører meget under hårdere forhold, eller hvis bilen bliver ældre. At holde sig til en fast serviceplan kan også finde og stoppe problemer med bilen, før de bliver større.

Bilkøbere skal huske at serviceudgifter kan ændre sig baseret på, hvor gammel en Nissan Qashqai er, hvordan dens stand er, og hvilken slags service der er brug for. Det er en god ide at snakke med et godkendt Nissan værksted for at få de rette anbefalinger til ens Qashqai.

Dette sikrer, at bilen fortsætter med at yde sit bedste og holder køreoplevelsen god.

Hvilke dele på en Nissan Qashqai går mest i stykker?

Nogle dele på en Nissan Qashqai går oftere i stykker end andre. Dette påvirker både driftsomkostninger og bilens overordnede økonomi.

  1. Forruden: Den kan let få skader fra sten, der rammer den når man kører.
  2. Bremseskiver og klodser: De slides ved normal brug og skal udskiftes.
  3. Batteriet: Det kan tabe kapacitet over tid, især i koldt vejr.
  4. Hjullejer: Støj fra hjulene kan tyde på problemer her.
  5. Udstødningssystemet: Rust og huller kan opstå, som kræver reparation.
  6. Elektronik: Problemer med software og sensorer kan forstyrre bilens ydelse.
  7. Kobling: I manuelle versioner slides denne del med tiden.

Disse punkter er vigtige at tjekke, hvis man overvejer at købe en brugt Nissan Qashqai.

Hvor lang tid dækker garantien på en Nissan Qashqai?

Garantien på en Nissan Qashqai varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det, der kommer først, gælder. Køber kan vælge at forlænge denne periode. En udvidet garanti dækker op til 5 år eller 150.000 km.

Garantien beskytter vigtige dele som motor og gearkasse.

Der findes også en plan, hvor man kan tilpasse garantien. Denne plan hjælper med at møde købers specifikke behov. For at holde garantien gældende, skal man sørge for, at bilen får service hos et autoriseret Nissan-værksted.

Garantiens dækning kan ændre sig baseret på hvornår bilen er lavet og de regler, der gælder i forskellige lande.

Hvad dækker garantien på en Nissan Qashqai?

Garantien på en Nissan Qashqai beskytter købere mod fejl og problemer. Den dækker vigtige dele som motoren, gearkassen og elektriske systemer. Denne sikring kan give bilkøbere ro i sindet.

Dækningen varierer, men den inkluderer ofte reparation eller udskiftning af dele, der går i stykker under normal brug. Det er godt for danskerne at vide, hvad garantien omfatter, før de køber en bil i Danmark.

Detaljer om garantiperioden og hvad den præcist dækker kan ændre sig. Bilkøbere bør tjekke de nyeste oplysninger. De skal også kende til undtagelser og betingelser for at bruge garantien.

Dette hjælper dem med at forstå, hvordan de beskyttes.

Guides til andre varianter af Nissan Qashqai

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 08.05.2024, 14.00.25

Opdateret 16.05.2024, 11.24.08

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel