Find brugte biler til salg

Guiden handler om Opel Combo Electric Life Ultimate (Årgang 10/2021 - 01/2023)

Købsguide: Opel Combo Electric Life Ultimate (10/2021 - 01/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Opel Combo e-Life?

Før du køber en Opel Combo e-Life, skal du vide, at den kan køre op til 218 km på en opladning. Bilen bruger 23,7 kWh pr. 100 km. Den vejer 1.820 kg og kan gå fra 0-100 km/h på 11,7 sekunder.

Batteriet har garanti i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km.

Bilen har smarte hjælpesystemer som fartkontrol og dødvinkelassistent. Du kan forvente lave månedlige udgifter. Garantien på bilen er to år, men du kan vælge at forlænge den til fem år og 200.000 km.

Denne bil er god til dig, der vil have en elbil med plads til familien og ikke kører super langt hver dag.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Opel Combo-e Life?

Opel Combo-e Life kommer i forskellige modeller. Hver model har sit eget sæt af funktioner og udstyr, der passer til forskellige behov.

  1. Combo-e Life Electric Ultimate: Denne topmodel har alt, hvad du kan ønske dig. Med et 50 kWh stort batteri giver den en rækkevidde på op til 218 km. Udstyret omfatter adaptivt chassis, LED-forlygter og avancerede sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem.
  2. Combo-e Life med forskellig ladning: Købere kan vælge mellem flere opladningsmuligheder, herunder almindelig husstandsstrøm, Type2-stik eller DC Hurtigladning for hurtigere opladning.
  3. Udstyrspakker: Der findes forskellige udstyrspakker, såsom en pakke med fokus på sikkerhed, der inkluderer kollisionsadvarsel og aktiv bremseassistent. En anden pakke tilbyder komfort med automatisk klimaanlæg og regnsensor.
  4. Særlige udgaver: Opel introducerer lejlighedsvis særlige udgaver med unikke farver, interiørdesigns eller ekstra udstyrspakker.
  5. Tilpasningsmuligheder: Købere kan vælge tilvalg som mørktonede bagruder for øget privatliv, læderrat med varme for komfort om vinteren og digitalt cockpit for en moderne følelse.

Hver variant af Opel Combo-e Life er designet til at møde de specifikke krav fra familier, eventyrlystne sjæle eller erhvervslivet ved at give fleksible indretningsløsninger og en høj grad af tilpasning.

Hvad er fordele og ulemper ved Opel Combo-e Life?

FordeleUlemper
- Rækkevidde på op til 218 km- Rækkevidden kan være begrænset for lange ture
- Batterikapacitet på 50 kWh brutto, 46 kWh netto- Længere ladetid ved husstandsstrøm
- DC Hurtigladning med op til 100 kW- Hurtigladning kræver adgang til hurtigladestation
- Rummeligt bagagerum op til 2095 liter- Begrænset nyttelast på 470 kg
- Trække op til 750 kg med anhænger- Kan være for lavt for nogle typer af trailere
- Lav månedlig skat på 17/22/17 euro-
- Testet og vurderet som en god elbil af ADAC e.V.-

Hvordan klarer Opel Combo-e Life sig i test?

Opel Combo-e Life klarer sig godt i test. EcoTest viser, at bilen kan køre op til 218 km på en opladning. Dette er vigtigt for folk, der tænker over hvor langt de kan køre. I en test fra ADAC e.V.

fik den ros for at køre godt, være sikker og behagelig. Den fik en samlet vurdering på 2,4. Dette betyder, at den klarer sig bedre end mange andre biler i samme klasse.

Bilen har et stort batteri på 50 kWh. Af dette er 46 kWh det, du rent faktisk kan bruge. Opel lover, at batteriet vil holde til mindst 70% af sin kapacitet i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km.

Dette viser, at Opel tror på kvaliteten af deres batteri. Med forskellige måder at lade bilen på er Combo-e Life fleksibel. Du kan bruge en almindelig stikkontakt, et Type2-stik eller DC Hurtigladning med op til 100 kW.

Dette gør det nemmere at finde et ladested, uanset hvor du er.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Opel Combo-e Life?

Der findes flere biler ligesom Opel Combo-e Life. Disse biler tilbyder lignende egenskaber og fordele.

  1. Citroën Berlingo Electric: Har også en god plads og et batteri, der gør lange ture mulige. Den er perfekt til familier, der har brug for plads og komfort.
  2. Peugeot e-Rifter: Denne bil har et stærkt batteri og giver en jævn køretur. Dens design gør den til et godt valg for dem, der vil have stil og funktionalitet.
  3. Nissan e-NV200 Evalia: Med sit rummelige indre og effektive elektriske system passer denne bil godt til både arbejde og fritid. Den klarer sig godt på vejen.
  4. Renault Kangoo Z.E.: En praktisk bil med masser af rum, der er ideel til bykørsel takket være dens formålslavede el-motor, som gør den økonomisk at drive.
  5. Volkswagen Caddy Maxi Electric: Kendt for sin rummelighed og solid konstruktion, er denne bil god for dem, der behøver meget plads til enten arbejde eller familiebrug.
  6. Ford Tourneo Connect Electric: Tilbyder gode køreegenskaber og masser af plads. Dens teknologi gør ture nemme og underholdende for alle i bilen.

Hver af disse biler har sine egne unikke kvaliteter men deler fælles træk med Opel Combo-e Life, såsom elektrisk drift og fleksibilitet i indretningen.

Hvad er rækkevidden for en Opel Combo e-Life ?

Opel Combo Electric Life Ultimate kan køre op til 218 km på en opladning. Denne distance er målt efter WLTP, som er en måde at teste biler på, der giver et mere realistisk billede af, hvor langt de kan køre.

Forbruget for denne bil er 23,7 kWh pr. 100 km ifølge EcoTest. Dette tal viser, hvor meget strøm bilen bruger for at køre en bestemt distance. Med disse oplysninger kan bilkøbere bedre forstå, om Opel Combo e-Life passer til deres daglige kørselsbehov.

Hvor stort er batteriet på en Opel Combo e-Life ?

En Opel Combo e-Life har et batteri på 50 kWh brutto. Det rene tal er 46 kWh. Dette betyder, at bilen har god energi til at køre længere på en opladning. Batteriet sikrer også, at bilen kører effektivt.

Batteriet holder godt. Efter 8 år eller 160.000 km vil det stadig have mindst 70% af sin kapacitet. Dette viser, at Opel Combo e-Life er bygget til at vare længe og levere god ydelse over tid.

Hvordan lader man en Opel Combo-e Life?

At lade en Opel Combo-e Life er nemt. Du kan bruge forskellige måder at gøre det på, afhængigt af hvad du har til rådighed og hvor hurtigt du skal bruge bilen igen.

  1. Brug et almindeligt husstandsstrømstik. Dette er den nemmeste metode, men også den langsomste. Det er godt for natten over.
  2. Kobl bilen til et Type2 - stik. Disse findes ofte ved offentlige ladestationer og giver hurtigere opladning end hjemme.
  3. Vælg DC Hurtigladning for den hurtigste opladning. Med denne metode kan batteriet nå op til 80% på kun 36 minutter.
  4. Sørg for, at bilen er korrekt tilsluttet og låst, før opladningen starter.
  5. Følg instruktionerne på ladestanderen eller i bilens manual for at starte opladningen.
  6. Bilens display vil vise, hvor meget strøm der er ladet på, og hvor lang tid der er tilbage.

Husk at Opel Combo-e Life har et batteri med en kapacitet på 50 kWh brutto og 46 kWh netto, så planlæg din opladningsstrategi derefter for at få mest muligt ud af hver opladningssession.

Hvor lang tid tager det at lade en Opel Combo e-Life ?

Det afhænger af laderen, når du skal fylde strøm på din Opel Combo e-Life. Med en DC hurtiglade-station på 100 kW tager det kun omkring 36 minutter at lade op til 80%. Men hvis du bruger en almindelig husstandsstrømstik, tager det længere tid.

Bilens batteri kan holde til 50 kWh brutto, hvilket giver en god mængde kørsel. Denne viden er god at have, når du planlægger lange ture eller daglig brug. Med forskellige typer ladere derude, kan du vælge den bedste løsning for dig.

Hvilken motor har en Opel Combo e-Life ?

Opel Combo e-Life har en elektrisk motor. Den lades hurtigt op til 36 minutter med en kraft på 100 kW. Bilen kører langt på strøm, og man kan fylde den op hjemme eller ved en ladestation.

Denne bil har god kraft og er let at lade. Den passer perfekt til køreture i byen eller på motorvejen. Med sin elektriske motor er den også god for miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Opel Combo e-Life ?

En Opel Combo e-Life har 136 hestekræfter. Denne bil bruger strøm i stedet for benzin eller diesel. Med så mange hestekræfter er den både stærk og miljøvenlig. Dette gør bilen god til familier eller folk, der gerne vil have en bil, som passer på planeten.

Kraften i motoren sikrer, at bilen kan køre godt, selv når den er fuld af mennesker eller ting. Denne model viser, at elbiler kan være både kraftfulde og praktiske til daglig brug.

Hvad er tophastigheden for en Opel Combo e-Life ?

Opel Combo e-Life kan køre op til 130 km/t. Det betyder, at bilen er hurtig nok til de fleste veje. Den vejer 1.820 kg og kan gå fra stillestående til 100 km/t på 11,7 sekunder.

Den har brug for lidt tid til at komme op i fart, men når den gør det, holder den en god hastighed.

Hvad er dimensionerne på en Opel Combo-e Life?

Combo-e Life er 4,40 meter lang. Den er designet til at kunne bære lange genstande. Med et foldbart medfølgende sæde kan den bære ting, der er over 2,50 meter lange. Bagageområdet er rummeligt.

Det starter ved 580 liter. Når bagsæderne er foldet ned, bliver det større og når op til 1.090 liter. Skubber du alt op til loftet, får du 2.095 liter plads. Dette viser, hvor fleksibel indretningen er for dem, der har brug for plads og funktion.

Hvor stort er bagagerummet i en Opel Combo-e Life?

Bagagerummet i en Opel Combo-e Life er stort og praktisk. Det starter med et volumen på 580 liter. Hvis du klapper bagsæderne ned, får du endnu mere plads, helt op til 1.090 liter.

Og hvis du virkelig skal bruge meget plads, kan du fylde det op helt til taget og få 2.095 liter til din rådighed. Dette gør bilen til et godt valg for dem, der har brug for at transportere mange ting på en gang.

Med så meget plads er Opel Combo-e Life perfekt til store familier, folk der elsker at rejse, eller hvis du ofte skal flytte større genstande. Hvad enten det er indkøbsture, ferier eller at hente nye møbler, har denne bil rummet, du har brug for.

Kan man få anhængertræk på en Opel Combo-e Life?

Ja, på en Opel Combo-e Life kan man få et anhængertræk. Denne bil kan trække op til 750 kg. Det gør den god til at have en trailer på. Bilen har også en nyttelast på 470 kg.

Dette betyder, at du kan læsse bilen godt, samtidig med at du trækker noget bagpå.

Opel Combo-e Life har smarte hjælpemidler som parkeringssensorer, et bagkamera og en parkeringsassistent. Disse gør det nemmere at manøvrere med en trailer. Du kan også lægge lange ting i bilen, for passagersædet foran kan foldes ned.

Så passer ting på over 2,50 meter ind i bilen.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Opel Combo-e Life?

Opel Combo-e Life kan trække op til 750 kg. Dette er vigtigt for dig, der måske vil trække en trailer eller en lille campingvogn. Din bil vejer 1.820 kg uden noget i. Med denne info kan du bedre planlægge, hvad du kan tage med på turen.

Hvilke fælge kan man få til en Opel Combo-e Life?

Opel Combo-e Life tilbyder forskellige fælge. Disse valg kan ændre, hvordan bilen kører og ser ud.

  1. Standardfælge er 16 - tommer stålfælge, gode til daglig brug.
  2. Man kan opgradere til 17 - tommer letmetalfælge for et mere elegant look.
  3. Fælgdesigns varierer, så man kan finde noget, der passer til ens stil.
  4. Dæktrykssensorer kan tilkøbes for bedre sikkerhed.
  5. Låsebolte er også en mulighed for at beskytte mod tyveri.
  6. Valget af fælge påvirker bilens brændstofforbrug og køreegenskaber.
  7. Komfortniveauet kan blive bedre med det rigtige valg af fælge og dæk.

Valg af fælge er vigtigt for både udseende og funktion.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Opel Combo-e Life?

At vælge de rigtige vinterdæk er afgørende for sikkerheden og køreoplevelsen. Tænk på dit køremønster og vejforhold, når du vælger.

  1. Søg dæk med lav rullemodstand. Det sparer strøm og giver længere ture.
  2. Vælg dæk med god grebevne på våde og glatte veje. Sikkerhed først.
  3. Tjek mærkninger for sne - og isgreb på dækkenes side. De viser, hvordan dækket klarer sig i koldt vejr.
  4. Overvej dimensionerne nøje. Passende størrelse giver bedre kontrol.
  5. Se efter lang levetid i dækanmeldelser. Holdbare dæk sparer penge over tid.
  6. Betragt anerkendte mærker, der ofte yder bedre i uafhængige test.
  7. Husk også at tjekke lydniveauet fra dækkene for en mere stille køretur.
  8. Overvej pris kontra kvalitet – billige dæk kan koste mere i det lange løb.

Ved at følge disse punkter, finder du de vinterdæk, der passer til din Opel Combo-e Life og dine behov bedst.

Hvor sikker er en Opel Combo-e Life?

Opel Combo-e Life viser styrke i sikkerhed. Den har airbags foran, på siderne og ved hovedet for at beskytte folk indeni. Bag i bilen er der mindre beskyttelse for folk. En god ting er, at den har et system, der automatisk ringer efter hjælp i nødsituationer.

Dette er standard i Ultimate modellen. For børns sikkerhed får den 81% af de mulige point i en test.

Denne bil har også et valgfrit net, der kan adskille passagerområdet fra bagageområdet. Dette kan være nyttigt for ekstra sikkerhed under kørsel. Med disse funktioner og testresultater, viser Opel Combo-e Life sig som en sikker bil for både voksne og børn.

Hvordan er interiøret i en Opel Combo-e Life?

Interiøret i en Opel Combo-e Life er rummeligt og praktisk. Kabinen tilbyder mange opbevaringsmuligheder, som flasker- og kopholder, samt et større rum over instrumentbrættet. Klimaanlægget og systemet til underholdning er nemme at bruge.

Sæderne giver en behagelig køretur, selvom der er begrænsede indstillinger for at justere forsæderne, og sikkerhedsselerne kan ikke højdejusteres. Affjedringen sørger for en blød tur, men kan have problemer med at håndtere større ujævnheder på vejen.

Bagagerummet er stort og kan udvide sig meget, hvis man folder bagsæderne ned. Dette giver op til 2.095 liter plads. Selv med siddepladser til normalt brug, er der god plads til bagage med 580 liter, der kan være meget praktisk til familieture eller storindkøb.

Derimod kan den valgfrie stofor i midterkonsollen være lidt dyb og uhåndterlig for mindre genstande. Generelt er interiøret i en Opel Combo-e Life designet til at være funktionelt og komfortabelt for både føreren og passagererne.

Hvor mange personer er der plads til en Opel Combo-e Life?

Opel Combo-e Life kommer i to modeller. Ultimate modellen har plads til op til fire personer. Den har individuelle sæder bagtil. Elegance modellen har plads til fem personer. Den har flytbare sæder bagtil.

Dette giver mulighed for at vælge den bil, der passer til dine behov. Om du har en stor familie eller brug for ekstra plads, kan Opel Combo-e Life dække dit behov.

Hvilket lydsystem har en Opel Combo-e Life?

Combo-e Life Ultimate kommer med et lydsystem. Dette system har radio, USB-indgang og Bluetooth-forbindelse. Du kan lytte til musik fra din telefon eller enhver enhed, der kan forbinde via Bluetooth eller USB.

Der er ikke flere detaljer om systemets mærke eller model. Dette gør det nemt at nyde musik, mens du kører.

Hvilke apps kan man få til en Opel Combo-e Life?

Opel Combo-e Life understøtter flere smarte apps. Disse apps gør køreturen lettere og sjovere.

  1. MyOpel: Denne app hjælper med at holde styr på bilens helbred. Brugere kan tjekke batteristatus og planlægge opladning.
  2. Free2Move: Den giver adgang til ladestationer over hele København og resten af landet. Man kan finde den nærmeste ledige ladestation.
  3. Google Maps: Perfekt til navigation, viser også ladestanderes placeringer på ruten.
  4. Spotify: Musik streaming service, der lader chauffører og passagerer nyde musik under kørslen.
  5. Parkopedia: Finder og sammenligner parkeringspladser nær dig, inklusiv priser og tilgængelighed.
  6. WeatherPro: Holder brugerne opdateret om vejret, så de kan planlægge deres ture bedre.
  7. Apple CarPlay/Android Auto: Giver adgang til telefonapps via bilens display, hvilket gør det nemt at håndtere opkald, beskeder og musik mens man kører.

Disse apps øger komforten og sikkerheden for føreren ved at give vigtig information om både bilen og vejen forude.

Opdateres softwaren i en Opel Combo-e Life automatisk?

Softwaren i en Opel Combo-e Life opdateres automatisk via trådløs forbindelse. Dette betyder, at bilens software altid er ny og opdateret. Opel sørger for regelmæssige opdateringer.

Disse forbedrer bilens kørsel og ekstraudstyr. Man behøver ikke at tage til et værksted for opdateringer. Bilen klarer det selv gennem telematiksystemet. Dette holder bilen sikker og effektiv.

Med mulighed for fjernopdatering, sikrer Opel, at din Combo-e Life kører glat. Dette sker uden besvær for ejeren. De nye opdateringer kommer uden du skal gøre noget. Din bil bliver bedre over tid, helt automatisk.

Dette er en stor fordel for sikkerhed og ydeevne på vejen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Opel Combo-e Life?

Opel Combo-e Life kommer med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver ejere chance for at gøre deres bil mere personlig og praktisk.

  1. LED - lygter og adaptive forlygter giver bedre lys i mørket.
  2. Automatisk klimaanlæg holder temperaturen behagelig hele året.
  3. Parkeringssensorer og bagkamera hjælper med at parkere bilen nemt.
  4. Parkeringsassistent tager stresset fra at parkere i små pladser.
  5. Opvarmede forsæder og et opvarmet rat giver varme på kolde dage.
  6. El - foldebare sidespejle klapper ind, så de ikke bliver ramt.
  7. Active Safety Brake og automatisk nødopkaldssystem øger sikkerheden.
  8. Nøglefri adgang & start gør det nemt at komme ind og starte bilen uden nøgle.
  9. Varme i forruden fjerner hurtigt is og dug om vinteren.
  10. Mørktonede ruder i bag sikrer privatliv og beskyttelse mod solen.
  11. Valgfri stoffer i midterkonsollen tilbyder ekstra opbevaringsplads.
  12. Flere drive modes tilpasser kørestilen til forskellige veje eller behov.

Hver af disse dele er designet til at forbedre køreoplevelsen ved at gøre det lettere, sikrere eller mere komfortabelt at bruge bilen hver dag.

Guides til andre Opel-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Opel Combo-e Life?

En Opel Combo-e Life bruger forskellige moderne teknologier. Den har et stort batteri på 50 kWh, der giver en rækkevidde på op til 218 km. Bilen kan lades hurtigt med op til 100 kW, hvilket gør det nemt at få strøm på farten.

Der er også adaptivt undervognssystem og LED-forlygter, som giver bedre lys og køreoplevelse. Til komfort og sikkerhed findes der regn- og lyssensorer samt et automatisk klimaanlæg.

Desuden er bilen udstyret med sikkerhedsteknologier som kollisionsadvarsel og automatisk nødbremse for at beskytte alle i bilen.

Hvad koster en Opel Combo Electric Life Ultimate i grøn ejerafgift?

En Opel Combo Electric Life Ultimate koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Opel Combo-e Life til service?

En Opel Combo-e Life skal til service hvert år eller hver 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Under et servicecheck kontrollerer mekanikeren mange dele af bilen, som for eksempel motor, batteri og bremser.

Det er vigtigt for at holde bilen i topform og undgå dyre reparationer senere.

Service på bilen inkluderer også opdatering af software til bilens systemer. Dette gør, at bilen kører så effektivt som muligt. Husk, batteripakken på bilen har 8 års garanti eller 160.000 km, så det er godt at holde serviceaftaler for at sikre, garantien dækker.

Hvilke dele på en Opel Combo-e Life går mest i stykker?

I en Opel Combo-e Life kan nogle dele gå i stykker hurtigere end andre. Batteripakken er vigtig, men den har en god garanti. Den dækker mindst 70% kapacitet i 8 år eller 160.000 km.

Dette betyder, at batteriet normalt ikke giver problemer tidligt. Men elektroniske systemer og software kan have fejl. Disse fejl kan påvirke alt fra skærme til det automatiske parkeringssystem.

Andre dele som dæk og bremser slides naturligt over tid. Dækslid afhænger af, hvordan man kører bilen. Bremser kan også slide hurtigere, hvis man kører meget i byen, hvor der er mange stop.

Det er vigtigt at holde øje med disse dele og sørge for regelmæssig service for at undgå problemer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Opel Combo-e Life?

En Opel Combo-e Life har en garanti på to år. Denne garanti kan blive længere, op til fem år eller 200.000 km, alt efter hvad der kommer først. Batteriet i bilen har sin egen garanti.

Den er på otte år eller 160.000 km. Det betyder, at bilen og dens batteri er dækket i mange år, så du kan føle dig sikker. Garantien sørger for, at hvis noget går i stykker, kan det blive lavet uden ekstra omkostninger for dig.

Hvad dækker garantien på en Opel Combo-e Life?

Garantien på en Opel Combo-e Life beskytter dig i to år uden at tælle kilometer. Du kan vælge at forlænge denne tid op til fem år eller 200.000 km, hvis du vil. Det er godt for dig, der kører meget.

Batteriet i bilen er også dækket, men her gælder garantien i otte år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Dette betyder, at hvis batteriet ikke virker, som det skal indenfor denne tid eller afstand, kan det blive lavet uden ekstra omkostninger for dig.

Dækningen omfatter også vigtige dele som motor og elektriske systemer, så længe du holder dig indenfor garantiperioden. Det er vigtigt, fordi det hjælper med at holde din bil i god stand, og du undgår store regninger, hvis noget går i stykker.

Så når du køber en Opel Combo-e Life, får du en god forsikring mod uventede problemer med bilen.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.17

Opdateret 10.09.2024, 14.32.17

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel