Guiden handler om Opel Mokka Electric Ultimate (Årgang 01/2021 - 12/2023)

Købsguide: Opel Mokka Electric Ultimate (01/2021 - 12/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Opel Mokka Electric Ultimate?

Før du køber en Opel Mokka Electric Ultimate, skal du vide noget om sikkerhed, miljø og omkostninger. Denne bil har gode sikkerheds- og hjælpefunktioner. Det er godt for dig og andre på vejen.

Den får fire stjerner ud af fem i en miljøtest. Det betyder, at den er ret god for naturen.

Opel Mokka Electric Ultimate kommer i forskellige motorstørrelser. Du får en lang garanti på batteriet - otte år eller 160.000 km. Det er godt at vide, hvis du kører meget.

Men der er ikke kommet noget om, hvor sikker bilen er i en stor ulykke. Så før du køber, tænk over disse ting for at vælge den bedste bil for dig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Opel Mokka-e?

Opel Mokka-e kommer i flere udgaver. Hver udgave har sine egne særlige træk. Her er varianterne:

  1. Opel Mokka-e Selection: Dette er startmodellen. Den har de grundlæggende funktioner som elektrisk motor og touchskærm.
  2. Opel Mokka-e Edition: Her får du mere udstyr end i Selection. Den inkluderer adaptiv fartpilot og Apple CarPlay.
  3. Opel Mokka-e GS Line: Denne model har et sporty look og ekstra udstyr som særlige fælge.
  4. Opel Mokka-e Ultimate: Topmodellen med alt i udstyr. Du får de bedste teknologier, højeste komfort og stærkeste motor.

Alle modeller har adgang til ladestander og nyder godt af en garanti på batteriet for 8 år eller 160.000 km. Forsikrings- og vedligeholdelsesomkostninger er lave.

Hvad er fordele ved Opel Mokka-e?

Fordele
Avancerede sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem og vognbaneassistent sikrer tryghed.
Strømforbrug på 20,3 kWh pr. 100 km gør bilen økonomisk at køre i.
Garanti på batteripakken i 8 år eller 160.000 km øger trygheden ved køb.
Forskellige motorvarianter og priser giver flere valgmuligheder.
Samlet miljøresultat på 89 point i ADAC Ecotest viser bilens miljøvenlighed.

Hvordan klarer Opel Mokka-e sig i test?

Opel Mokka-e scorer højt i mange test. Den får 4 ud af 5 stjerner i ADAC Ecotest. Det viser, at den er god for miljøet. Bilen har en rækkevidde på 255 kilometer. Dette tal kommer fra ADAC Ecotest.

Dette er godt for folk, der kører lange ture.

Den er også sikker. Den har nødbremsesystem, vognbaneassistent og blindvinkelsensorer. Disse hjælper med at holde dig sikker på vejen. Disse sikkerhedsfunktioner er vigtige for familier og nye bilister.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Opel Mokka-e?

Hvis du kigger efter en elektrisk bil som Opel Mokka-e, er der flere valgmuligheder. Disse biler kan være gode alternativer.

  1. Nissan Leaf: Den har en længere rækkevidde på op til 385 kilometer. Dette gør den til et godt valg for dem, der kører lange ture.
  2. Renault Zoe: Den byder på en rækkevidde på op til 395 kilometer og er kendt for sin prisvenlighed og kompakte størrelse.
  3. Volkswagen ID.3: Med en rækkevidde på op til 426 kilometer er den et stærkt valg for mange købere.
  4. Hyundai Kona Electric: Bilen skiller sig ud med sin rækkevidde på op til 484 kilometer, hvilket giver god frihed på vejen.
  5. Kia e-Niro: Denne model lover også lang kørsel med en rækkevidde på op til 455 kilometer.

Disse alternativer har forskellige egenskaber men deler det fællestræk at være elbiler med god rækkevidde og teknologi. De konkurrerer alle om opmærksomheden fra bilkøbere, der søger miljøvenlige løsninger uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Hvad er rækkevidden for en Opel Mokka Electric Ultimate?

En Opel Mokka Electric Ultimate kan køre op til 255 kilometer på en opladning. Denne bil bruger omkring 20,3 kWh energi for hver 100 kilometer den kører. Rækkevidden er vigtig at kende, hvis du tænker på at købe denne bil, så du ved, hvor langt du kan køre mellem hver opladning.

Det gør bilen til et godt valg for kortere ture og daglig brug.

Hvor stort er batteriet på en Opel Mokka Electric Ultimate?

Batteriet i en Opel Mokka Electric Ultimate er kraftigt. Det kan holde strøm til mange kilometers kørsel. Garantien på dette batteri dækker 8 år eller 160.000 km. Det viser, hvor meget tillid der er til batteriets levetid og kvalitet.

Strømforbruget er også lavt, kun 20,3 kWh pr. 100 km. Dette gør bilen både økonomisk og miljøvenlig at køre i.

Det store batteri sikrer, at bilen kan køre langt på en enkelt opladning. Dette er vigtigt for dem, der ønsker en bil, der kan dække længere afstande uden bekymringer. Med et batteri, der både er stærkt og holdbart, tilbyder Opel Mokka Electric Ultimate en god kombination af ydeevne og pålidelighed.

Hvordan lader man en Opel Mokka-e?

At lade en Opel Mokka-e er let og bekvemt. Bilen er designet til at passe ind i din hverdag med forskellige lademuligheder.

  1. Brug en offentlig hurtigladestation for at få strøm hurtigt. Med op til 100 kW kapacitet kan bilen oplades ganske betydeligt på under en time.
  2. Installer en hjemmelader for bekvemmelighed. En 11 kW oplader fylder batteriet op på omkring fem timer.
  3. Slut bilen til et almindeligt stikkontakt hjemme, hvis du ikke har brug for at lade hurtigt. Dette tager længere tid, men er godt til natten over.
  4. Planlæg din rute med app, som viser ladestationer, så du nemt kan finde steder at lade på lange ture.
  5. Hold øje med bilens instrumentpanel, der viser batteriets status og hvor meget strøm du bruger.
  6. Overvej temperaturpåvirkninger, da koldt vejr kan gøre, at bilen bruger mere energi på opvarmning og dermed forkorter rækkevidden lidt.

Med disse trin kan man nemt integrere opladning af sin Opel Mokka-e i dagligdagen og sikre, at bilen altid er klar til kørsel.

Hvor lang tid tager det at lade en Opel Mokka Electric Ultimate?

En Opel Mokka Electric Ultimate kan lades på cirka fem timer med en 11 kW oplader fra helt tomt batteri. Ved en hurtigladestation kan den lade op til 100 kW. Men efter batteriet når omkring 20 procent, går ladningen langsommere.

Dette betyder, at man skal planlægge lidt, hvis man har brug for en hurtig opladning.

Ved almindelig brug er fem timer for at fylde batteriet op med en 11 kW oplader praktisk for de fleste. Hvis man bruger en hurtigladestation, skal man være opmærksom på, at efter 20 procent kapacitet fyldes op, vil hastigheden falde.

Hvilken motor har en Opel Mokka Electric Ultimate?

Opel Mokka Electric Ultimate har en stærk elektrisk motor. Denne motor yder 100 kW, svarende til 136 hestekræfter. Motoren leverer også et drejningsmoment på 260 Nm. Dette giver bilen god acceleration og en jævn køreoplevelse.

Kraften fra motoren gør Opel Mokka Electric Ultimate til et godt valg for dem, der vil have en bil med øjeblikkelig reaktion og styrke, uden at bruge benzin eller diesel.

Denne bil bruger elektricitet effektivt. Med et energiforbrug på 20,3 kWh per 100 km er den designet til at være økonomisk i drift. For bilkøbere, der tænker på miljøet og omkostninger ved kørsel, viser Opel Mokka Electric Ultimate at man kan få både kraft og effektivitet i en elektrisk bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Opel Mokka Electric Ultimate?

Opel Mokka Electric Ultimate har en motor på 136 hestekræfter. Dette giver bilen kraft til at køre hurtigt og stærkt. Motoren har også 260 Nm i drejningsmoment, som hjælper bilen med at accelerere hurtigt fra et stop.

Denne bil er bygget til dem, der vil have en stærk og effektiv bil.

Hvad er tophastigheden for en Opel Mokka Electric Ultimate?

Artiklen fortæller ikke, hvad tophastigheden er for en Opel Mokka Electric Ultimate. Den har dog en elmotor med 136 hestekræfter. Dette giver en idé om, at bilen kan køre hurtigt.

Rækkevidden er 255 kilometer på en opladning, hvilket viser, at den bruger sin energi effektivt. Denne bil er designet til at være både kraftfuld og økonomisk med strømmen.

Hvad er dimensionerne på en Opel Mokka-e?

Opel Mokka-e er 415,5 cm lang og 179,5 cm bred. Med spejlene er den 200,2 cm bred. Den er også 153,1 cm høj. Akselafstanden er på 255,8 cm. Dette giver bilen en god størrelse til både bykørsel og længere ture.

Bagagerummet har plads til hele 930 liter bag forsæderne. Hvis du sætter bagagerumsbunden i den øverste position, har du stadig 30 liter ekstra volumen at bruge. Dette viser, at Opel Mokka-e er både rummelig og fleksibel.

Hvor stort er bagagerummet i en Opel Mokka-e?

Bagagerummet i en Opel Mokka-e har plads til 250 liter. Dette er nyttigt for daglig brug og små ture. Hvis du lægger bagsæderne ned, bliver pladsen meget større. Så kan du fylde op til 930 liter ind.

Dette giver dig god fleksibilitet til at transportere større ting. Desuden er der en lille ekstra plads på 30 liter, hvis du justerer bagagerumsbunden til den øverste stilling. Denne lille ekstra plads kan være praktisk til at opbevare mindre genstande sikkert.

Kan man få anhængertræk på en Opel Mokka-e?

Man kan ikke få et anhængertræk på en Opel Mokka-e fra fabrikken. Dette betyder, at hvis du har brug for at trække en trailer eller cykelholder, er denne bil ikke den rette for dig.

Det er vigtigt at vide, inden køb.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Opel Mokka-e?

Opel Mokka-e kan trække forskellige vægte, afhængigt af trailertypen. For en trailer uden bremser er den maksimale vægt 350 kg. Har traileren bremser, må den veje op til 750 kg.

Dette er vigtigt at vide, hvis du planlægger at bruge din Opel Mokka-e til at trække ting som en lille campingvogn eller en trailer til affaldsstationen.

At vælge det rigtige anhængertræk er også afgørende for sikkerheden og for at overholde lovgivningen. Sørg for, at dit anhængertræk og din trailer passer indenfor disse vægtgrænser.

Dette hjælper dig med at undgå bøder og sikrer, at din bil kører sikkert på vejen.

Hvilke fælge kan man få til en Opel Mokka-e?

Du kan vælge mellem forskellige fælge til din Opel Mokka-e. Dine valg afhænger af bilens model og dine præferencer.

  1. Standardfælge: Disse er ofte 16 eller 17 tommer og kommer med bilen uden ekstra omkostninger. De er gode til daglig brug.
  2. Opgraderede fælge: Du kan vælge større fælge på 18 tommer for et mere sporty look. De koster ekstra men giver din bil et federe udseende.
  3. Letmetalfælge: Disse fælge er lettere end standardfælgene, hvilket kan give bedre køreegenskaber. De findes i forskellige stilarter og størrelser.
  4. Designfælge: Hvis du vil have noget unikt, tilbyder Opel specielle designfælge. De er oftest dyrere men tilføjer en personlig touch til din bil.
  5. Vinterfælge: Til vinterbrug anbefales det at skifte til vinterfælge, som kan klare sne og is bedre end standard- eller letmetalfælgene.

Hver type fælg har sine fordele, så tænk over hvad der er vigtigst for dig før du vælger.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Opel Mokka-e?

Valg af vinterdæk til din Opel Mokka-e er vigtigt. Det sikrer, at bilen kører godt om vinteren.

  1. Sørg for dækkene passer til Mokka - es størrelse. Læs i bilens manual for at finde den rigtige størrelse.
  2. Vælg dæk med god greb i sne og is. Dæk mærket med et snefnug på bjerget er bedst.
  3. Tjek dækmærkers anmeldelser online. Find ud af, hvilke der klarer sig bedst i test.
  4. Overvej energimærket. Dæk med lav rullemodstand sparer strøm og giver længere rækkevidde.
  5. Tænk på støjniveauet fra dækkene. Rolig kørsel gør turen mere behagelig.
  6. Vurder levetiden for dækkene. Kvalitetsdæk holder længere og kan være en god investering.
  7. Husk lovene om vinterdæk i dit område. Nogle steder skal du have dem på i visse måneder.

Sikkerheden kommer først, så vælg de bedste vinterdæk til din Opel Mokka-e, og nyd sikre ture hele vinteren.

Hvor sikker er en Opel Mokka-e?

Opel Mokka-e har mange sikkerhedsfunktioner. Den har nødbremsesystem, vognbaneassistent og sensorer til at se i blindvinkler. Den kan også finde ud af, når føreren er træt, og kender fartgrænserne.

Den passer på fodgængere med en speciel bremseassistent og en lyd ved lave fart. Bilen har airbags og et system, der ringer op, hvis der sker en ulykke. Sikkerheden i denne bil er ikke endelig bedømt, men den har udstyr, der beskytter godt.

Ultimate versionen af bilen har endnu flere gode ting for sikkerheden. Den advarer om biler foran og kan bremse selv. Den har radar til at holde øje med andre biler op til 150 km/t.

Miljøet er også vigtigt for sikkerheden. Bilen fik 89 point af 100 mulige i en miljøtest. Dette viser, den er god for miljøet og sikker at køre i.

Hvordan er interiøret i en Opel Mokka-e?

Inde i en Opel Mokka-e finder man et moderne og smart layout. Bilen har LED-lygter foran, som giver godt lys. Men den mangler lys til at lyse op i sving og på stødfangeren. For teknologi-elskere er der masser at glæde sig over.

Bilen har både analog og digital radio, Bluetooth, flere USB-indgange og mulighed for at tilkoble smartphone via Apple CarPlay eller Android Auto. Der er også et navigationssystem og en app kaldet Opel Connect.

Denne app gør det let at tjekke bilens batteri og sætte varme eller køl i gang, før man går ind i bilen.

Bilens kabine er nem at komme ind i og ud af, selvom dørkarmene er høje. Bagagerummet er dog lidt lille med kun 250 liter til rådighed. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver rummet større.

Dette viser, hvordan Opel Mokka-e blander ny teknologi og smart design med praktiske løsninger, selv i en mindre bil.

Hvor mange personer er der plads til en Opel Mokka-e?

Opel Mokka-e Ultimate kan have 5 personer indeni. Bagsædet er dog lidt trangt og ikke så behageligt. Dette skyldes bilens ekstra vægt fra det elektriske system. Folk på bagsædet føler sig måske lidt klemt og har ikke meget plads over hovedet.

Men bilen passer godt på fodgængere og cyklister. Den har et system, der kan bremse af sig selv, og en lyd, der advarer dem ved lave hastigheder. Dette gør Opel Mokka-e til en sikker bil i byen.

Hvilket lydsystem har en Opel Mokka-e?

Den nye Opel Mokka-e har et Bose lydsystem. Dette system har mange højttalere rundt i bilen. De giver en klar og stærk lyd. Systemet bruger også smart teknologi til at gøre musikken bedre.

Uanset om du lytter til musik, radio eller podcasts, får du en god oplevelse.

Dette lydsystem er lavet til at give dig den bedste lyd, mens du kører. Det har en stor forstærker, der gør lyden endnu bedre. Med dette system i din Opel Mokka-e får du altid en fantastisk lytteoplevelse.

Hvilke apps kan man få til en Opel Mokka-e?

Opel Mokka-e ejere har adgang til forskellige apps. Disse hjælper med at styre bilen og gøre hverdagen lettere.

  • Opel Connect-app: Giver mulighed for at kontrolere batteriets ladning og sætte kabinevarmeren i gang inden du går ud til bilen. Man kan styre disse funktioner fra en smartphone.
  • MyOpel: Denne app giver brugere mulighed for at tjekke bilens status, booke serviceaftaler, og få adgang til vejledninger og tips om deres Mokka-e.
  • Apple CarPlay: Gør det muligt for iPhone-brugere at spejle deres telefon’s skærm på bilens display. Dette giver nem adgang til kort, musik og beskeder mens man kører.
  • Android Auto: Tilbyder lignende funktioner som Apple CarPlay, men for Android-brugere. Det giver adgang til Google Maps, musikapps og andre praktiske værktøjer under kørslen.
  • Zap-Map eller PlugShare: Disse uafhængige apps er nyttige for elbilsførere. De viser placeringerne af opladningsstationer langs din rute og opdateringer om deres tilgængelighed i realtid.

Disse apps gør livet med en Opel Mokka-e både nemmere og mere bekvemt.

Opdateres softwaren i en Opel Mokka-e automatisk?

Softwaren i en Opel Mokka-e får automatisk opdateringer. Dette betyder, at bilen altid har den nyeste teknologi og de bedste funktioner. Disse opdateringer gør, at bilen kører bedst muligt.

De omfatter nye køreteknologier, bedre sikkerhedsfunktioner og hjælp til føreren. Alt dette sker uden at man skal gøre noget. Bilen sørger selv for at holde sig ajour.

Med disse opdateringer bliver bilen ved med at være miljøvenlig og billig i drift. Man får avancerede systemer som ESP og radar sikkerhed uden ekstra besvær. Opdateringerne sker over luften, ligesom opdateringer til en smartphone.

Det gør Opel Mokka-e til et smart valg for dem, der ønsker en bil, der altid er opdateret med det seneste.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Opel Mokka-e?

Opel Mokka-e tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og praktisk.

  1. Gulvmåtter til alle årstider: Disse måtter beskytter bilens indre mod snavs og vand.
  2. Bagagerumsbakke: En stærk plastbakke der passer perfekt i bagagerummet, beskytter mod snavs og spild.
  3. Lastholdere: Perfekte til at transportere ski, cykler eller store pakker på taget af din bil.
  4. Anhængertræk: Aftageligt eller fast anhængertræk, ideelt for dem der har brug for at trække en trailer eller campingvogn.
  5. Ladekabel: Et must-have for elbilsejere. Findes i forskellige længder for at passe bedst muligt med dine ladebehov hjemme eller offentligt.
  6. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS): Omfatter sikkerhedssystemer som automatisk nødbremse og vognbaneassistent for øget sikkerhed.
  7. Beskyttelsesfilm: Klar film der kan påføres bilens ydre dele for at beskytte lakken mod ridser og stenslag.
  8. Smart opladningsstation til hjemmet: En ladestation der kan installeres derhjemme for hurtigere opladning end med et standardkabel.
  9. Integrerede navigationsopdateringer: Hold din Ghk opdateret med de nyeste kort over veje og interessepunkter.
  10. Vinterdækspakke: Specielle dæk designet til at give bedre greb og sikkerhed i koldt og glat vejr.
  11. Elektronisk parkeringshjælp med kamera: Giver et klart billede af, hvad der er bag dig, når du parkerer bilen, hvilket gør det lettere at undgå objekter.
  12. LED interiørbelysning: Opgrader bilens indre lys med LED-pærer for et moderne udseende og bedre synlighed om natten.

Dette udstyr kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Opel Mokka-e ved at gøre den mere komfortabel, praktisk og sikker.

Hvilke teknologier bruges i en Opel Mokka-e?

Opel Mokka-e har mange moderne teknologier. Den har nødbremsesystem, vognbaneassistent, blindvinkelsensorer, træthedsregistrering og trafikskiltgenkendelse. Disse hjælper med at gøre kørslen sikker.

Der er også en advarselstone ved lave hastigheder for at advare fodgængere og cyklister. Dette er godt i travle byer. Bilen holder dig sikker og hjælper dig med at passe på andre.

Den har også et system til barnestole på bag- og passagersæder med i-Size frihed og Isofix beslag. Dette gør det let at tage små børn med på køreturen. Garantien på batteripakken er på 8 år eller 160.000 km.

Dette viser, at Opel stoler på deres teknologi og giver ro i sindet for bilkøbere.

Hvad koster en Opel Mokka Electric Ultimate i grøn ejerafgift?

En Opel Mokka Electric Ultimate koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Opel Mokka-e til service?

En Opel Mokka-e skal til service hvert år eller efter hver 30.000 kilometer, alt afhængigt af hvad der kommer først. Dette hjælper med at holde bilen i god stand og sikrer, at den kører effektivt.

Under et servicecheck bliver bilens vigtige dele undersøgt for at finde eventuelle problemer. Det kan inkludere tjek af bilens batteri, som har en garanti på 8 år eller 160.000 kilometer.

At følge dette serviceprogram er vigtigt for at opretholde bilens garantidækning og for at sikre, at bilen kører så godt som muligt.

Hvilke dele på en Opel Mokka-e går mest i stykker?

Købere skal kende til de mest almindelige problemer med Opel Mokka-e. Her er dele, der ofte går i stykker:

  1. Batteripakken kan have problemer. Selv med en garanti på 8 år eller 160.000 km, er det vigtigt at tjekke batteriets sundhed.
  2. Skærme og teknologi i kabinen kan fejle, især softwarefejl der kræver opdateringer.
  3. Elektriske dele som forlygter og blinklys kan stoppe med at virke grundet sikringsfejl.
  4. Hjulophængsdelen har tilfælde af slid hurtigere end forventet, hvilket påvirker kørslen.
  5. Bremserne slides ud over tid og brug, hvilket kræver regelmæssig kontrollering og udskiftning for at undgå farlige situationer.
  6. Dørhåndtag og vinduesmekanismer kan svigte, hvilket gør det vanskeligt at åbne eller lukke døre og vinduer.
  7. Sensorsystemer såsom nødbremsesystemet og blindvinkelsensorerne kan miste nøjagtigheden eller helt stoppe med at fungere.

Hvor lang tid dækker garantien på en Opel Mokka-e?

Garantien på en Opel Mokka-e dækker i 8 år. Den gælder også for op til 160.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette inkluderer batteripakken, som er en vigtig del af bilen.

Denne lange garanti viser, at Opel tror på kvaliteten af deres elektriske bil. Den giver ejere ro i sindet, når de skifter til elektrisk kørsel.

Hvad dækker garantien på en Opel Mokka-e?

Garantien på en Opel Mokka-e sikrer, at batteripakken er dækket i 8 år eller til bilen har kørt 160.000 km. Dette betyder, at hvis der opstår problemer med batteriet inden for denne periode, vil det blive repareret eller udskiftet uden omkostninger for ejeren.

Garantien er vigtig for ejere, da den giver tryghed og beskyttelse mod dyre reparationer.

Denne garanti viser også, hvor meget tillid producenten har til deres produkt. Det er et klart tegn på, at Opel står bag kvaliteten af deres elbiler. Ejere kan føle sig mere sikre ved at vide, at en væsentlig del af bilen er beskyttet i mange år fremover.

Dette gør købet af en Opel Mokka-e til en mere tiltalende investering for potentielle bilkøbere.

Guides til andre varianter af Opel Mokka-e

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.30.40

Opdateret 16.05.2024, 11.21.43

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel