Find brugte biler til salg

Guiden handler om Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure (Årgang 10/2016 - 07/2018)

Købsguide: Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure (10/2016 - 07/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure?

Peugeot 3008 PureTech 130 Allure er en SUV, der passer godt til familier. Den har en motor med 130 hestekræfter og bruger omkring 6,3 liter brændstof på 100km (16,7 km/L) Med et bagagerum på op til 1400 liter, er der god plads til både indkøbsposer og kufferter.

Bilen har også sikkerhedsudstyr som nødbremsesystem og adaptiv fartpilot, der gør køreturen sikker.

Den kan køre op til 830 km på en fuld tank, som rummer 52 liter. Bilen kommer med en garanti, der dækker 2 år på teknikken, 3 år mod rust på lakken og 12 års garanti mod gennemtæring.

Dette betyder, at du kan føle dig sikker, når du køber Peugeot 3008 PureTech 130 Allure. Denne bil er derfor et godt valg for dem, der søger en pålidelig og rummelig SUV.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Peugeot 3008?

Peugeot 3008 tilbyder forskellige varianter som passer til mange behov. Bilkøbere kan vælge mellem flere motorvarianter og udstyrspakker.

  1. Basismodellen kommer med standardudstyr, inklusiv et omfattende nødbremsesystem og diverse advarselssystemer, som sikrer høj sikkerhed.
  2. Allure-udstyrsniveauet opgraderer komforten med to-zoners klimaanlæg, lys- og regnsensor samt et premium-soundsystem for en bedre køreoplevelse.
  3. For ekstra kontrol i vanskelige køreforhold tilbydes Grip-Control systemet, et godt alternativ til firehjulstræk.
  4. Motorvalget inkluderer en effektiv 1.2 PureTech 130 benzinmotor, perfekt til daglig brug.
  5. En variant med 6-trins automatgear findes også for dem, der foretrækker en mere afslappet kørestil eller ofte kører i byen.
  6. For those looking for more power and efficiency, a plug-in hybrid version is an eco-friendly choice that does not compromise on performance.
  7. Varianten med panorama-udstells-/skydetag byder på et luksuriøst element, men det er værd at bemærke begrænsninger på bagsædepladsen.

Hver variant af Peugeot 3008 er udstyret med moderne teknologi såsom apple carplay og android auto for at holde passagererne forbundet undervejs. Sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremsesystem styrker tilliden på vejen. Uanset hvilken model bilkøbere vælger, får de en bil med gode køreegenskaber og høj brugervenlighed.

Hvad er fordele og ulemper ved Peugeot 3008?

FordeleUlemper
- God brændstoføkonomi på 6,3 l/100km (16,7 km/L) - Betjening af grundfunktioner som klimaregulering kan være besværlig.
- Rummeligt bagagerum med op til 1400 liter og sensorstyret bagklap.- Dårlig rundsynlighed på grund af brede dørstolper og små vinduer.
- Komfortabel ind- og udstigning med høje døråbninger.- Bageste sæder kan ikke justeres eller flyttes.
- Omfattende sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem og adaptiv fartpilot.- Nogle assistentsystemer kun tilgængelige i Allure-varianten.

Hvordan klarer Peugeot 3008 sig i test?

Peugeot 3008 har gode køreegenskaber og imponerer i bremsetesten, hvor den standser fra høj fart på kun 33,7 m. Denne SUV har effektive bremsesystemer, som understøttes af dens 18-tommers dæk.

I ADAC EcoTest scorer bilen en 3-stjernet vurdering, primært på grund af dens CO2-udledning og NOx-emissioner. Det viser, at selv om bilen er stærk med sine 130 hestekræfter og kan håndtere næsten 1,5 tons, skal man være opmærksom på dens miljøpåvirkning.

I cabinen finder man et mindre problem med støjniveauet ved hurtig kørsel (130 km/t), hvor det når op på 68,4 dB(A). Dog fungerer bilens 6-trins manuelle gear acceptabelt og bidrager til en stabil kørselsoplevelse.

Funktioner som elektrisk parkeringsbremse og nøglefri betjening gør også Peugeot 3008 til en moderne SUV, der matcher de fleste folks behov. Sikkerhedsteknologier som city brake og active emergency braking giver ekstra tryghed på vejene.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Peugeot 3008?

Peugeot 3008 PureTech 130 Allure tilbyder god værdi, men mange ser efter lignende alternativer. Markedet har flere konkurrenter, der appellerer til bilkøbere med forskellige behov.

  1. Volkswagen Tiguan: Denne bil er kendt for sin rummelighed og stærke motorer. Den giver en komfortabel køreoplevelse og har et højt sikkerhedsniveau.
  2. Ford Kuga: Kugaen tilbyder dynamisk kørsel og teknologiske løsninger, som gør livet nemmere for føreren. Den er også økonomisk i brændstofforbrug.
  3. Nissan Qashqai: Med sin stilfulde design og gode brændstoføkonomi er Qashqai et populært valg blandt SUV-købere. Den har en rummelig kabine og moderne sikkerhedsfunktioner.
  4. Kia Sportage: Sportage giver god værdi for pengene med store mængder af udstyr som standard, inklusive led kørelys. Den har også en attraktiv garanti.
  5. Hyundai Tucson: Tucson byder på god plads i både kabine og bagagerum samt avancerede sikkerhedssystemer, herunder braking assistant.
  6. Skoda Karoq: Denne model er rost for sin rummelighed, fleksibilitet og høj kvalitet interiør. Skoda Karoq tilbyder også en række smarte opbevaringsløsninger.
  7. Honda CR-V: CR-V fremhæver sig med sit rummelige interiør og stærke performance. Det er en familievenlig bil, der ikke går på kompromis med komfort eller ydeevne.
  8. Toyota C-HR: For dem der søger noget anderledes, tilbyder C-HR et unikt design sammen med hybrid teknologi for bedre miljøvenlighed.

Alle disse alternativer leverer forskellige kvaliteter som praktisk indretning, effektivitet og teknologi, hvilket kan appellere til forskellige købere alt efter individuelle behov og ønsker om ekstraudstyr som anhængertræk eller specifikke fælge.

Hvor langt kører Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure på literen?

Denne bil, Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure, har en brændstoføkonomi på 6,3 liter pr. 100km (16,7 km/L) Den kan køre op til 830 km på en fuld tank, som rummer 52 liter. Dette tal er baseret på EcoTest-forbruget, som viser, hvor langt bilen kan køre under forskellige forhold.

Dette gør den til et godt valg for dem, der kigger efter en bil med god økonomi i Danmark. Brændstofeffektiviteten betyder mindre tid på tankstationen og mere tid på vejen.

Hvilken motor har en Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure?

Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure har en 1,2 liters 3-cylindret turbobenzinmotor. Denne motor findes i biler lavet mellem oktober 2016 og juli 2018. Motoren har en særlig egenskab, hvor den viser forsinket drejningsmomentopbygning.

Det betyder, at bilen kan føles langsom, når den først sætter i gang, men derefter bliver kraftfuld. Denne type motor er del af hkA-gruppen, som står bag design og udvikling. Denne information hjælper bilkøbere med at forstå, hvad de kan forvente af bilens ydeevne og køreegenskaber.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure?

En Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure har 130 hestekræfter. Denne styrke kommer fra motoren med 96 kW. Denne bil er service ok og viser god ydelse på vejen. Kraften i motoren sikrer, at bilen kan håndtere forskellige kørselsforhold effektivt.

Med disse hestekræfter, tilbyder bilen en balance mellem kraft og økonomi for bilkøbere. Denne model er et godt valg for dem, der søger en bil med god ydelse og driftssikkerhed.

Hvad er tophastigheden for en Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure?

Tophastigheden for Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure er ikke direkte angivet. Men denne model er kendt for sin gode økonomi, når den kører med et brændstoforbrug på kun 6,3 l/100km (16,7 km/L)

Dens evne til at standse hurtigt, med en imponerende bremselængde på 33,7 m, viser dens solide ydeevne. Udover økonomi og sikkerhed har den en CO2-udledning på 171 g/km, hvilket placerer den som et miljøvenligt valg blandt lilla Peugeot 207 bilkøbere.

Den måde, denne bil håndterer forskellige køreforhold på, viser tydeligt dens styrke og kapacitet på vejen uden direkte at nævne dens maksimale hastighed.

Hvor hurtigt accelererer en Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure fra 0-100 km/t?

Peugeot 3008 PureTech 130 Allure gør det virkelig godt, når den skal fra 0 til 100 km/t. Den klarer denne distance på en imponerende vis. Denne information er særlig vigtig for bilkøbere, der ser efter en bil med god acceleration.

Peugeot 3008 viser her, at selv en familiebil kan levere stærke præstationer. Det er værd at bemærke for dem, der søger en bil, der kombinerer både rummelighed og evnen til hurtigt at komme op i fart.

Hvad er dimensionerne på en Peugeot 3008?

En Peugeot 3008 har en længde på 4.447 mm, bredde på 1.841 mm og højde på 1.624 mm. Dens akselafstand er 2.675 mm. Det giver god rummelighed indeni. Køretøjets sporvidde er bred, med 1.591 mm foran og 1.586 mm bagpå.

Den har også en total vekt på 1.875 kg. Dette betyder, at bilen er stor nok til de fleste behov og stadig nem at håndtere på vejen.

Bagagerummet i bilen kan holde op til 520 liter. Hvis man lægger bagsæderne ned, får man ekstra plads til bagage. Det gør bilen meget praktisk, hvis man skal have meget med på tur.

Denne bil matcher godt med folk, der leder efter en bil med masser af plads og god komfort.

Hvor stort er bagagerummet i en Peugeot 3008?

Bagagerummet i en Peugeot 3008 har en kapacitet på hele 1400 liter. Det er rigtig meget plads for dig, der har brug for at pakke en masse ting. Med sådan et bagagerum, kan familien nemt få alt med på ferie.

Der er også en sensorstyret bagklap, der gør det nemmere at få adgang til bagagerummet. Du skal bare lave en bevægelse med foden under bilens bagkofanger, så åbner bagklappen sig selv.

Det er smart, når hænderne er fulde af indkøbsposer eller andet.

Kan man få anhængertræk på en Peugeot 3008?

Ja, på en Peugeot 3008 kan man sagtens få anhængertræk. Dette kan tilføjes som ekstraudstyr. Det betyder, at hvis du har brug for at trække en trailer eller andet, kan du få monteret et anhængertræk på din bil.

Det gør 3008 modellen meget alsidig og praktisk for dem, der måske skal bruge bilen til mere end bare at køre fra A til B.

Hvor mange kg må en Peugeot 3008 trække på anhængertrækket?

En Peugeot 3008 kan trække op til 1,4 ton på anhængertrækket. Dette gør den egnet til at håndtere en række forskellige trailere, fra små bådtrailere til større campingvogne.

Denne kapacitet giver ejerne mulighed for at nyde flere aktiviteter og tage mere udstyr med på rejser.

Hvilke fælge kan man få til en Peugeot 3008?

Peugeot 3008 kommer med forskellige fælge, der giver bilen et unikt udseende. Den har standard 18-tommers letmetalfælge, som giver en god blanding af stil og ydeevne.

  1. Standardfælgene på Peugeot 3008 er 18-tommers letmetalfælge, perfekte til hverdagskørsel.
  2. For dem, der søger mere stil, tilbyder Peugeot også 19-tommers letmetalfælge som en opgradering.
  3. Til de eventyrlystne er specialdesignede all-terrain hjul tilgængelige for at forbedre kørslen på ujævne veje.
  4. Øko-venlige købere kan vælge energibesparende hjul, som reducerer brændstofforbruget og skader mindre på miljøet.
  5. Sportsentusiaster kan glæde sig over sportsfælgene designet for at give bedre greb og en mere dynamisk køreoplevelse.
  6. Custom-fremstillede hjulsæt fra anerkendte producenter tilbyder endnu flere personaliseringsmuligheder.
  7. Klassiske stålfælge med eller uden hjulkapsler findes også for dem, der foretrækker et mere traditionelt look eller har brug for et budgetvenligt alternativ.

Hver fælgtype understøtter forskellige behov og præferencer, så kunder kan vælere hvad passer dem bedst.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Peugeot 3008?

Valg af vinterdæk til en Peugeot 3008 kræver omtanke. Dæk spiller en stor rolle for sikkerhed og kørekomfort i de kolde måneder.

  1. Søg dæk med M+S mærkning (Mud+Snow), som indikerer at dækket er godkendt til brug i sne og sjap.
  2. Tjek efter dæk med snefnug symbolet, som yderligere bekræfter at dækket er testet og godkendt til vinterbrug.
  3. Prioriter lav rullemodstand for at spare på brændstofforbruget, selvom det er koldt.
  4. Vælg dæk der passer til din kørestil og de vejrforhold, du oftest møder.
  5. Overvej dimensionerne fra bilens manual for at sikre korrekt pasform og undgå problemer med speedometerets nøjagtighed.
  6. Gå efter et anerkendt mærke, da kvalitetsmærker ofte yder den bedste præstation under alle vinterforhold.
  7. Tjek anmeldelser og testresultater specifikt for de dækmodeller, du overvejer, for at finde ud af hvordan de klarer sig i praktisk brug.
  8. Husk at nye vinterdæk skal have en dybde på mindst 3 mm, men nyere anbefalinger siger 4-5 mm, for optimalt greb og sikkerhed.

    9x Undersøg muligheden for at anvende helårsdæk hvis du bor i et område med milde vintre – disse kan være en god mellemvej mellem sommer- og vinterdæk.

At vælge rigtigt kræver lidt research, men det betaler sig i form af bedre sikkerhed og komfort om vinteren.

Hvor sikker er en Peugeot 3008?

Peugeot 3008 tilbyder god sikkerhed for sine passagerer. Den kommer med et omfattende nødbremsesystem og forskellige advarselssystemer som aktiv sikkerhed. Denne bil beskytter folk indeni ved at have airbags foran, ved siden af og hovedairbags.

Der er dog ingen airbags til dem, der sidder bagved. For de små passagerer, har bilen tre Isofix-monteringspunkter til børnesæder og iSize-mærkede forreste pladser. Efter en ulykke hjælper bilens standard nødsystem folk til at ringe til Peugeots nødsentral.

Dette sikkerhedssæt gør Peugeot 3008 til et sikkert valg for familier og andre bilkøbere.

Hvordan er interiøret i en Peugeot 3008?

Interiøret i en Peugeot 3008 er både elegant og funktionelt. Bilen bruger krom, glansfuld sort overflade og tekstil for at skabe et moderne look. Instrumenterne er digitale, og cockpit'et har få knapper, hvilket gør det simpelt at bruge.

Dette giver en ren og ryddelig følelse inde i bilen. For ekstra rummelighed kan passagersædet lægges ned, så lange genstande op til tre meter kan transporteres. Døråbningerne er høje, hvilket gør det nemt at stige ind og ud af bilen, og tilføjer til komforten ved daglig brug.

Hvor mange personer er der plads til i en Peugeot 3008?

En Peugeot 3008 tilbyder god komfort for fem personer. Foran i bilen er der rigelig med plads for fører og passager, så længe inddrager passer på deres benplads. På bagsædet skal man dog være opmærksom på, at pladsen kan føles begrænset, hvis bilen er udstyret med panorama-udstells-/skydetag.

Dette skyldes, at taget kan tage lidt af højden i bagagerummet, hvilket mindsker rumfølelsen for de bagerste passagerer. Trods dette lille minus, skuffer 3008 ikke, når det kommer til at transportere en familie eller gruppe på op til fem mennesker, hvilket gør den til et stærkt valg for bilkøbere.

Hvilket lydsystem har en Peugeot 3008?

Peugeot 3008 har et premium-lydsystem som er en vigtig del af Allure-udstyrsniveauet. Dette betyder, at bilkøbere får adgang til et lydsystem af høj kvalitet, som kan forbedre køreoplevelsen ved at levere klar og rig lyd.

Systemet er designet til dem, der sætter pris på god lyd, når de kører.

Hvilke apps kan man få til en Peugeot 3008?

Peugeot 3008 giver mulighed for en avanceret kørselsoplevelse takket være integrationen af Apple CarPlay og Android Auto. Dette åbner op for en række nyttige apps, som gør hverdagskørslen nemmere og mere underholdende.

  1. Spotify: Musikstreamingtjenesten giver adgang til millioner af sange, podcasts og playlister. Brugere kan nyde deres yndlingsmusik eller finde ny musik i bilen.
  2. Google Maps: En uundværlig app til navigation, som tilbyder vejledning, trafikopdateringer og alternative ruter.
  3. Waze: Denne fællesskabsdrevne navigationsapp deler realtids trafikinformation og bedste ruter fra andre brugere, så man kan undgå køer.
  4. Podcasts: Apple's egen podcast-app er lettilgængelig via Apple CarPlay og leverer adgang til et globalt bibliotek af podcasts om alle tænkelige emner.
  5. MyPeugeot-app: Tilbyder fjernadgang til bilens data og funktioner, lige fra at tjekke brændstofniveauet til at planlægge vedligeholdelse.
  6. Brændstofpris-apps (som GasBuddy): Hjælper chauffører med at finde den billigste benzin i nærheden.

    7 . Parkeringsapps (som ParkWhiz): Giver information om ledige parkeringspladser og priser i realtid for at lette parkering i byområder.

    8 . Bilvedligeholdelses-apps (som aCar): Fortæller ejeren når det er tid til vedligeholdelse som olieskift eller dæktrykskontrol.

Disse apps gør Peugeot 3008 endnu mere funktionel og sjov at køre i ved at integrere daglig teknologi direkte på bilens display via infotainmentsystemet.

Opdateres softwaren i en Peugeot 3008 automatisk?

Softwaren i en Peugeot 3008 PureTech 130 Allure opdateres ikke automatisk. Ejere skal besøge et autoriseret Peugeot-servicecenter for at få installeret softwareopdateringer manuelt.

Disse opdateringer er afgørende for at holde bilen kørende optimalt og sikre, at alle sikkerhedsfunktioner virker som de skal. Peugeot anbefaler at tjekke bilens software jævnligt og få den opdateret for at sikre bedst mulig ydeevne og sikkerhed.

Uden disse manuelle opdateringer fra et servicecenter, vil ejere ikke nyde godt af de nyeste funktioner eller forbedringer i deres køretøj.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Peugeot 3008?

Peugeot 3008 kommer med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, der kan forbedre din køreoplevelse. Her er en detaljeret liste over tilgængeligt ekstraudstyr:

  1. Parkeringssensorer - hjælper med at parkere bilen sikkert og undgå skader.
  2. Forskellige kameraer - giver et bedre overblik og lettere parkering.
  3. Grip-Control system - forbedrer bilens greb på glatte veje, fungerer som et alternativ til firehjulstræk.
  4. Anhængertræk - muliggør transport af større genstande eller campingvogn.
  5. Tagbøjler - perfekte til at bære ekstra bagage, ski eller cykler på bilens tag.
  6. Soltag - tilføjer mere lys og luft i kabinen, gør turen mere behagelig.

    7e Opdateringssystem for kartografisk information (navigation) - sikrer altid opdaterede kort og vejledning under kørslen.

    8w Klimaanlæg med flere zoner - giver personlig temperaturkontrol for føreren og passagererne.

    9r Elektrisk bagklap - åbner og lukker bagklappen automatisk med et knaptryk eller fjernbetjeningen.

Disse ekstraudstyrsmuligheder kan både øge komforten i bilen samt dens praktiske anvendelse i hverdagen.

Hvilke teknologier bruges i en Peugeot 3008?

En Peugeot 3008 har moderne teknologier. Den kommer med en 8-tommers touchscreen. Touchscreenen giver køberne adgang til bilens mange funktioner. Der er også digitale instrumenter.

Disse instrumenter kan vise forskellige ting, alt efter hvad føreren foretrækker. Denne kombination af teknologier sikrer, at kørslen ikke kun er behagelig, men også personaliseret.

Den gør brugen af bilens funktioner nem og intuitiv for alle, der kører en Peugeot 3008.

Hvad koster en Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure i grøn ejerafgift?

En Peugeot 3008 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 8.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Peugeot 3008 til service?

Peugeot 3008 skal til service en gang om året eller hver 20.000 km, afhængigt af hvad der kommer først. Servicebehovet kan ændre sig baseret på, hvordan bilen bliver brugt, og hvilken motor den har.

Peugeot har lavet en plan, man skal følge for at holde bilen i god form og sikre, at den kører godt. Det er en god ide at tale med et autoriseret Peugeot-servicecenter for at få de rigtige råd om serviceintervaller specifikt for Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure.

At følge Peugeots anbefalinger for service hjælper ikke kun med at holde bilen i bedste stand, men det beskytter også garantien på bilen. Der findes også serviceaftaler hos Peugeot, som dækker de løbende behov for vedligeholdelse.

Vedligeholdelse er ikke kun vigtig for bilens ydeevne, men også for sikkerheden og værdien over tid.

Hvilke dele på en Peugeot 3008 går mest i stykker?

De mest sårbare dele på en Peugeot 3008 involverer dørkarmenes pakninger og forskellige tekniske enheder. Specifikke data om, hvilke dele der er mest tilbøjelige til at fejle på en Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 Allure, findes ikke.

Dette betyder, at ejere bør være særligt opmærksomme på disse områder for at undgå potentielle problemer. Det anbefales at gennemgå disse dele regelmæssigt og sørge for vedligeholdelse for at forlænge bilens levetid og sikre problemfri kørsel.

Hvor lang tid dækker garantien på en Peugeot 3008?

Garantien på en Peugeot 3008 sikrer bilen for forskellige problemer i op til forskellige perioder. Teknikken i bilen er dækket af en garantiperiode på 2 år. Hvis bilens lak begynder at skalle af, er der 3 års garanti på dette.

Endelig beskytter en 12 års garantimod gennemtæring mod rustskader på bilens krop. Dette giver ejere en god beskyttelse over tid og hjælp, hvis noget går i stykker.

Hvad dækker garantien på en Peugeot 3008?

Garantien på en Peugeot 3008 beskytter vigtige dele af bilen. Teknikken i bilen er dækket i 2 år. Det vil sige alt det, der får bilen til at køre og fungere. Lakken på bilen, som holder den pæn og beskytter mod rust, er dækket i 3 år.

Dette sørger for, at bilens farve forbliver flot længe. Den længste beskyttelse giver garantien mod gennemtæring. Her dækker garantien hele 12 år. Det beskytter bilens krop mod at ruste igennem.

Denne del af garantien sikrer, at bilens struktur forbliver stærk og sikker over tid. Disse garantier hjælper ejeren med at holde deres Peugeot 3008 i topform uden bekymring for visse skader eller fejl.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.33.58

Opdateret 10.09.2024, 14.33.58

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel