Guiden handler om Peugeot e-208 136 GT (Årgang 01/2020 - 01/2023)

Købsguide: Peugeot e-208 136 GT (01/2020 - 01/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Peugeot e-208 136 GT?

Peugeot e-208 136 GT har en elektrisk rækkevidde på omkring 280 km. Dette betyder, at du kan køre langt på en opladning. Bilen passer godt til fire voksne og lidt bagage med sin lasteevne på 400 kg.

Den lades op på cirka fem timer ved en 11 kW station. Denne model er lavet mellem januar 2020 og januar 2023. Så hvis du søger en bil, der er god til daglig brug og har plads til familien, er Peugeot e-208 et klogt valg.

Den har også klaret sig godt i sikkerhedstest, hvor den fik 91% i NCAP Crashtest for beskyttelse af de, der sidder i bilen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Peugeot e-208?

Peugeot e-208 tilbyder flere varianter for at møde forskellige behov. Disse inkluderer forskellige batterikapaciteter og motorvarianter.

  1. Variant med standardbatteri: Den har en mindre batteripakke, som passer til daglig kortere kørsel. Her får du god brændstoføkonomi.
  2. Langtrækkende variant: Denne model kommer med et større batteri for længere rækker uden opladning. Perfekt til lange ture.
  3. Performance-model: Har en kraftigere motor for hurtig acceleration og højere hastighed. Ideel for dem, der ønsker sjov og spænding bag rattet.
  4. Eco-model: Fokuserer på maksimal effektivitet og brændstoføkonomi ved at optimere bilens ydeevne.
  5. GT Line: Udstyret med sportssæder og andre luksusfunktioner for en mere komfortabel køreoplevelse.
  6. Elektrisk variant: Tilbyder ren elektrisk kørsel uden udslip, udstyret med forskellige opladningsmuligheder og ladetider.

Hver variant er designet til at opfylde specifikke krav, fra daglig pendling til sportslige køreture eller miljøvenlig kørsel på ren elektricitet.

Hvad er fordele og ulemper ved Peugeot e-208?

Fordele Ulemper
Elektrisk rækkevidde på omkring 280 km baseret på ADAC Ecotest forbrug. Rækkevidden kan være begrænset i forhold til nogle konkurrenter.
Avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder nødbremsesystem og kollisionsadvarsler. Batteriets holdbarhed kan påvirke kørselsomkostningerne over tid.
Opnår 91% af de mulige point for insassenschutz i NCAP Crashtest. Opladningstiden kan være en udfordring for nogle brugere.
Konkurrencedygtig pris og omfattende standardudstyr. Interiørplads kan føles trang for nogle passagerer.

Hvordan klarer Peugeot e-208 sig i test?

Peugeot e-208 får høje point i test. I NCAP Crashtest scorer den 91% for insassenschutz. Det viser, at bilen beskytter folk godt ved uheld. I ADAC Ecotest får den 89 point og fire stjerner.

Den mangler kun et punkt for at nå fem stjerner. Testene viser, at e-208 er sikker og økonomisk.

Den bruger 18,7 kWh per 100 km. Det giver en rækkevidde på 280 km. Denne bil kan lade op til 100 kW ved hurtigladestandere. Dette betyder, at du kan lade din bil hurtigt og køre langt på en opladning.

Med god acceleration og komfort er e-208 et godt valg for mange købere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Peugeot e-208?

Nogle biler ligner Peugeot e-208. Renault Zoe har et godt batteri og kan køre langt på en opladning. Den er populær for sin størrelse og rækkevidde. Nissan Leaf er også et godt valg.

Den har god plads og er kendt for at være pålidelig. Volkswagen e-Up! er mindre, men god til bykørsel og nem at parkere. Alle disse biler har el-motorer og er gode til dem, der vil køre grønt.

Ford Fiesta med benzinmotor kan være et alternativ for dem, der ikke er klar til at skifte til elbil. Den er sjov at køre og har et godt ry for kvalitet. Men den bruger benzin, så den er ikke lige så miljøvenlig som elbilerne.

Valget afhænger af, hvad man søger i en bil – om det er rækkevidde, størrelse eller måske en blanding.

Hvad er rækkevidden for en Peugeot e-208 136 GT?

Peugeot e-208 136 GT kan køre op til 280 km på en opladning. Det viser tests fra ADAC Ecotest. Den bruger i gennemsnit 18,7 kWh strøm per 100 km. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der vil vide, hvor langt de kan køre, før de skal lade bilen igen.

Bilen blev lavet fra januar 2020 til januar 2023. Den har god rækkevidde til daglige ture og længere rejser.

Hvor stort er batteriet på en Peugeot e-208 136 GT?

Batteriet i en Peugeot e-208 136 GT er 50 kWh. Det betyder, at bilen kan køre langt på en opladning. Der er også en version med et 46 kWh batteri. Du kan fylde batteriet op til 80% på kun 28 minutter, hvis du bruger en hurtigladestation.

Dette gør e-208 til et godt valg for folk, der har brug for at kunne lade hurtigt og komme videre.

Hvis du lader bilen hjemme, kan det tage mellem 1,5 og 15 timer, afhængigt af stikkontaktens styrke. Med sådan et batteri har du friheden til at køre lange ture uden bekymringer.

Batteriet kommer desuden med en garanti, der dækker 8 år eller op til 160.000 km og sikrer mindst 70% kapacitet efter denne periode, hvilket giver ekstra tryghed.

Hvordan lader man en Peugeot e-208?

At lade en Peugeot e-208 er let. Man skal blot følge nogle få trin for at sikre, at bilen bliver opladet korrekt og effektivt.

  1. Brug en hjemmeoplader: Tilslut bilen til en almindelig husstandsstikkontakt eller en dedikeret ladestation derhjemme. Selvom det er nemt, kan det tage længere tid at oplade fuldt op.
  2. Find offentlige ladestationer: Offentlige ladestandere giver hurtigere opladning og findes ofte på bekvemme steder som indkøbscentre eller offentlige parkeringspladser.
  3. Benyt hurtigladestationer: For den hurtigste opladning undervejs, brug en hurtiglader. Det kan betydeligt reducere opladningstiden.
  4. Følg opladningsanvisninger: Det er afgørende altid at følge bilproducentens vejledning for sikker og effektiv opladning.
  5. Overvej trådløs opladning: Nogle modeller kan have mulighed for trådløs opladning, hvilket gør processen endnu mere problemfri.

Hvor lang tid tager det at lade en Peugeot e-208 136 GT?

Opladning af en Peugeot e-208 136 GT kan variere. Hvis man bruger en ladestander til elbiler med 11 kW, tager det cirka fem timer at få bilens batteri helt fuldt. Har man adgang til en hurtigere lader på for eksempel en service station, kan bilen lade fra 10% til 80% på kun 28 minutter.

Dette gør Peugeot e-208 136 GT til et godt valg for dem, der har brug for hurtig opladning og lange køreture.

Hvilken motor har en Peugeot e-208 136 GT?

Peugeot e-208 136 GT har en stærk elektrisk motor. Denne motor giver bilen 136 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 Nm. Med denne kraft kan bilen køre fra 0 til 100 km/t på bare 8,1 sekunder.

Tophastigheden er 150 km/t. Denne motor gør Peugeot e-208 hurtig og sjov at køre.

Den elektriske motor i Peugeot e-208 bruger avancerede sikkerhedsfunktioner. Disse funktioner hjælper med at beskytte folk i bilen. De omfatter nødbremsesystem og advarsler, hvis man er ved at køre ind i noget.

Disse teknologier gør kørsel i en Peugeot e-208 både sikker og behagelig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Peugeot e-208 136 GT?

En Peugeot e-208 136 GT har en motor med 136 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft og hurtighed på vejen. Kraften i motoren hjælper bilen med at nå fra 0 til 100 km/t på kun 8,1 sekunder.

Med så mange hestekræfter klarer e-208 sig godt i forskellige situationer, både i byen og på lange ture.

Hvad er tophastigheden for en Peugeot e-208 136 GT?

Peugeot e-208 136 GT kan køre op til 150 km/t. Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, der kan køre stærkt. Denne model har en motor, der giver 136 hestekræfter og 260 Nm i omdrejningsmoment.

Dette hjælper bilen med at accelerere hurtigt. Den går fra 0 til 100 km/t på kun 8,1 sekunder. Med denne kraft og hastighed viser Peugeot e-208 GT sine styrker på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Peugeot e-208 136 GT fra 0-100 km/t?

En Peugeot e-208 136 GT kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 8,1 sekunder. Dette viser bilens hurtige evne til at nå høje hastigheder hurtigt, hvilket er ideelt for dem der ønsker en elbil med god ydeevne.

Hastigheden er imponerende for en elbil i dens klasse, og det lover godt for køreoplevelsen, både i byen og på åbne veje. Denne acceleration gør den til et stærkt valg for bilkøbere, der søger effektivitet samt spænding bag rattet.

Hvad er dimensionerne på en Peugeot e-208?

Peugeot e-208 har en længde på 4,05 meter. Den er 1,74 meter bred uden spejle. Højden på bilen er 1,43 meter. Dette gør den til en kompakt og handy størrelse for bykørsel. Med disse mål passer den godt ind i små parkeringspladser og snævre gader.

Bagagerummet i e-208 kan holde op til 250 liter med dækslet på. Fjerner man dækslet, vokser pladsen til 305 liter. Dette giver god plads til indkøbsposer eller weekendtasker. Bilen kombinerer altså smart design med praktisk anvendelse.

Hvor stort er bagagerummet i en Peugeot e-208?

Bagagerummet i en Peugeot e-208 GT er på 250 liter under dækslet. Hvis man fjerner dækslet, bliver rummet større og kan holde 305 liter. Man kan også placere op til fem drikkekasser deri.

Hvis man har brug for endnu mere plads, kan bagsædet foldes ned. Så får man op til 570 liter plads op til vinduernes kant og 940 liter, hvis man måler helt frem til de forreste sæder.

Lågen til bagagerummet er let at åbne manuelt, og kanten er 69 cm over jorden. Men lyset i bagagerummet er ikke så kraftigt, og det kan være svært at bruge al pladsen, når bagsædet er lagt ned.

Kan man få anhængertræk på en Peugeot e-208?

Peugeot e-208 er designet uden mulighed for et fabriksmonteret anhængertræk. Det skyldes bilens bygning og det elektriske system. Men nogle værksteder tilbyder eftermontering af anhængertræk.

Dog skal man være opmærksom på bilens maksimale lasteevne på 400 kg. Dette tal inkluderer både vægten i bilen og vægten af det, man ønsker at trække.

At sætte et anhængertræk på kan påvirke bilens garantier og forsikring. Det er vigtigt at tjekke med forsikringsselskabet og læse garantibetingelserne fra Peugeot, før man beslutter sig.

Så selv om det er muligt, skal man tænke over de praktiske og økonomiske konsekvenser.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Peugeot e-208?

Peugeot e-208 har ikke mulighed for anhængertræk.

Det er vigtigt at huske, når man tænker på at købe denne model og har brug for at trække en trailer eller lignende.

Hvilke fælge kan man få til en Peugeot e-208?

Til en Peugeot e-208 kan man vælge mellem mange fælge. Disse valg afhænger af bilens model og ekstra udstyr.

  1. Alufælge er populære for deres stilfulde udseende. De findes i forskellige designs og størrelser, som passer til e-208.
  2. Stålfælge er et andet valg. De er mere robuste og ofte billigere end alufælge.
  3. Fælgene varierer med trimniveauet på bilen. Højere trimniveauer har ofte større og mere attraktive fælge.
  4. Nogle særlige fælgedesigns fås kun som ekstra udstyr mod en ekstra pris.
  5. Kunder kan vælge fælge med flere typer dækstørrelser og mønstre, alt efter kørselsbehov.
  6. Peugeots tilbehørsprogram tilbyder et bredt udvalg af fælge til e - 208. Her kan man finde unikke designs, der ikke er standard.
  7. For personlig rådgivning om fælgvalg anbefales det at tale med en autoriseret Peugeot-forhandler. De kan hjælpe med at finde de perfekte fælge til din e-208.

K.w Bruun Automotive A/S står bag importen af Peugeot biler i Danmark, herunder e-208 modellen. Søger du specifikke informationer eller specialtilpasning, er autoriserede forhandlere den bedste kilde til hjælp og vejledning omkring dit fælgvalg samt andre spørgsmål relateret til din Peugeot e-208.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Peugeot e-208?

For en Peugeot e-208 er det vigtigt at vælge gode vinterdæk. De skal have godt greb i sne og is. Se efter dæk, der er lavet specielt til elbiler som e-208. Elbiler er tungere fordi de har store batterier.

Det betyder, de har brug for dæk, der kan klare ekstra vægt. Dæk med lav rullemodstand er også godt. De sparer strøm, så bilen kan køre længere på en opladning.

Nogle mærker laver dæk specifikt for elbiler. Søg efter disse. Læs anmeldelser og se testresultater. Det hjælper dig med at finde de bedste vinterdæk til din Peugeot e-208. Vælg dæk, der passer til din kørestil og vejene, du oftest kører på om vinteren.

Hvor sikker er en Peugeot e-208?

Peugeot e-208 er meget sikker. Den har nødbremsesystem og træthedsregistrering. Dette hjælper med at undgå ulykker. Bilen fik også 91% i NCAP Crashtest for at beskytte folk indeni.

Det viser, at e-208 passer godt på sine passagerer ved sammenstød.

Denne bil udleder lidt skadelige stoffer. NOx-emissionen er kun 82 mg/km. Med ADAC Ecotest fik den 89 point og fire stjerner. E-208 har også Isofix-holdere til børnesæder bagpå.

Plus, E-Call-systemet i Peugeot Connect Box ringer automatisk efter hjælp, hvis der sker en ulykke. Dette gør e-208 til et sikkert valg for familier.

Hvordan er interiøret i en Peugeot e-208?

Interiøret i en Peugeot e-208 er stilfuldt. Den har et 3D-kombiinstrument og en touchskærm. Dette giver bilen et moderne touch. Men interiøret har også en del hårde plastikmaterialer.

Dette kan påvirke følelsen af luksus. Bagagerummet kan rumme 250 liter under dækslet. Uden dækslet kan det udvides til 305 liter. Hvis man folder bagsædet ned, bliver der endnu mere plads.

Man kan placere op til fem drikkekasser i bagagerummet.

Pladsen i bilen er god. Bag i bilen er der nok plads til hovedet og benene. Dette gør den behagelig på længere ture. Lydsystemet og apps som Apple CarPlay og Android Auto gør køreturen sjovere og lettere.

Man kan lytte til musik eller bruge kort fra sin telefon. Opdateringer til bilens software kommer automatisk. Dette holder bilen moderne og sikker.

Hvor mange personer er der plads til i en Peugeot e-208?

Peugeot e-208 har plads til fire voksne mennesker. De kan sidde behageligt med lidt bagage. Dette gør bilen perfekt til små familier eller grupper af venner. Hvis der er behov for mere plads til opbevaring, kan bagsæderne lægges ned.

Så er der endnu mere plads til store ting som f.eks. drikkevarer eller indkøbsposer.

Hvilket lydsystem har en Peugeot e-208?

Peugeot e-208 kommer med et godt lydsystem. Du kan forbinde til et CD-drev eller vælge et lydanlæg af højere kvalitet. Bilen har også en 10-tommers berøringsskærm. Menuen er let at bruge, selv om der er færre knapper til at styre funktionerne.

Dette gør det nemt at nyde musik og andre lydindstillinger, mens du kører.

Hvilke apps kan man få til en Peugeot e-208?

Du kan bruge specielle apps med din Peugeot e-208. Disse apps gør din kørsel lettere og mere sjov. Her er en liste over dem:

  1. MyPeugeot-appen: Denne er central for e-208 ejere. Den lader dig styre opladning af bilens batteri hjemmefra. Du kan også forvarme kabine, så bilen er varm, før du kører.
  2. Køreplanlægger: Med appen kan du planlægge ture baseret på bilens rækkevidde. Det gør det let at finde ud af, hvordan du når dit mål uden at løbe tør for strøm.
  3. Ladestationsfinder: Find nemt nærmeste ladestation med denne funktion i MyPeugeot-appen. Det hjælper dig med at oplade undervejs på lange ture.
  4. Forbrugsmonitor: Appen giver information om, hvor meget strøm bilen bruger. Den bruger data fra ADAC Ecotest til at vise dit energiforbrug og hjælper dig med at køre mere økonomisk.
  5. Bagagerumsarrangør: En smart funktion, der lader dig se, hvor meget du kan pakke i bagagerummet. Du kan endda placere op til fem drikkekasser virtuelt for at optimere pladsen.

Disse apps gør livet med en Peugeot e-208 nemmere og mere behageligt både til daglig brug og på længere rejser.

Opdateres softwaren i en Peugeot e-208 automatisk?

Softwaren i en Peugeot e-208 opdateres ikke af sig selv. Du skal selv sørge for at få den opdateret. Dette kan være vigtigt at huske, hvis du køber en Peugeot e-208. Det betyder, at du måske skal besøge et værksted eller kontakte K.W.

Bruun Automotive A/S for hjælp til at få de nyeste softwareopdateringer. Dette sikrer, at din bil kører så godt som muligt og har de nyeste funktioner.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Peugeot e-208?

Til en Peugeot e-208 kan man vælge mange forskellige typer tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør det muligt at tilpasse bilen til dine behov.

  1. MyPeugeot-app: Styr opladning, forvarm kabinen, og hold øje med bilens ladestatus og wltp rækkevidde fra din telefon.
  2. Adaptiv fartpilot: Holder automatisk afstanden til bilen foran og følger trafikkens hastighed.
  3. Internetbrowser i bilen: Giver adgang til internettet direkte fra bilens skærm, så du kan tjekke e-mails og meget andet.
  4. Vejskiltegenkendelse: Systemet genkender skilte og informerer dig om fartgrænser og forbud.
  5. Automatisk nødbremse: Hjælper med at undgå uheld ved automatisk at bremse hvis der er fare på vejen.
  6. Aktiv vognbaneassistent: Holder bilen inden for vejbanemarkeringerne, hvis du kommer for tæt på kanten.
  7. Træthedsregistrering: Advarer føreren, når det registrerer tegn på træthed.
  8. Isofix-holdere: Sikrer børnesæderne fast på de yderste bagsæder for ekstra sikkerhed.
  9. Anhængertræk: Gør det muligt at trække en trailer eller campingvogn med din e-208.
  10. Fælge efter eget valg: Skift standardfælgene ud med et design, der passer bedre til din smag.
  11. Vinterdækspakke: Sørg for optimal kørsel under vinterforhold med dæk specielt designet til kulde og sne.
  12. Avanceret lydsystem: Forbedr lydoplevelsen i din e-208 med højere kvalitets højttalere og subwoofers.
  13. Bagagerumsbakke: Beskytter bagagerummet mod snavs og fugt, nemt at tage ud og rengøre.
  14. Siderudelister beskyttelse: Forhindrer buler og ridser fra andre døre på parkeringspladser.

Dette er blot nogle af de mange muligheder for at gøre din Peugeot e-208 endnu bedre og mere personlig.

Hvilke teknologier bruges i en Peugeot e-208?

Peugeot e-208 har mange smarte teknologier. Den bruger en kraftfuld elektrisk motor til at køre bilen frem. Denne motor har 136 hestekræfter og giver en jævn kørsel. Bilen er bygget på en hkA-platform, der også bruges af andre elbiler.

Dette gør den god til elektrisk kørsel. Der er et stort batteri i bilen, der holder til mange kilometer på vejen. Med dette batteri kan man køre op til 280 kilometer, før det skal lades op igen.

Der er flere funktioner for sikkerheden og komforten i bilen. Peugeot e-208 kan selv bremse i nødsituationer takket være sit nødbremsesystem. Den fortæller også føreren, hvis der er fare for sammenstød.

Indeni bilen er der airbags, der beskytter alle i bilen ved uheld. For at gøre det nemmere at holde øje med batteriet og planlægge opladning, kan man bruge MyPeugeot-appen. Med appen kan man også forvarme bilen, før man går ind i den om vinteren.

Alt dette viser, at Peugeot e-208 bruger moderne teknologier for at gøre kørslen bedre og sikrere.

Hvad koster en Peugeot e-208 136 GT i grøn ejerafgift?

En Peugeot e-208 136 GT koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Peugeot e-208 til service?

En Peugeot e-208 skal til tjek cirka en gang om året eller efter hver 20.000 kilometer, afhængigt af hvad der kommer først. Dette hjælper med at sikre, at bilen kører som den skal, og forebygger store reparationer.

Service inkluderer tjek af bilens vigtige dele som motor og bremser. Det er vigtigt at følge denne tidsplan for at holde din bil i topform og undgå unødige problemer på vejen.

Hvilke dele på en Peugeot e-208 går mest i stykker?

Peugeot e-208 er kendt for sin køreegenskaber og sikkerhed. Dog er der dele, der kan gå i stykker. Her er en liste over de mest almindelige problemer:

  1. Batteri - Det holdbare energilager kan miste kapacitet over tid.
  2. Elektrisk system - Ledninger og softwareopdateringer kan skabe udfordringer.
  3. Bremser - Sliddele som bremseklodser og skiver skal nogle gange udskiftes.
  4. Dæk - De holder ikke evigt og skal udskiftes efter mange kilometer på vejen.
  5. Lygter - Pærer i forlygterne og baglygterne kan gå i stykker og skal skiftes.
  6. Vinduesviskere - Disse sliddele bliver svagere med tiden og taber effektivitet.
  7. Ladeport - Gentagen brug kan lede til slid eller fejl.
  8. Skærmtilbehør - Infotainment systemet kan have softwarefejl eller problem med berøringsskærmen.

Disse punkter hjælper bilkøbere med at vide, hvad de skal være opmærksomme på ved køb af en Peugeot e-208.

Hvor lang tid dækker garantien på en Peugeot e-208?

Garantien på en Peugeot e-208 varer normalt i 2 år. Denne garanti dækker vigtige dele som motoren og gearkassen. Man kan også vælge en udvidet garanti. Den kan vare op til 5 år.

Dette giver ekstra ro i sindet for ejere af en e-208.

Hvad dækker garantien på en Peugeot e-208?

Peugeot e-208 GT har en fabriksgaranti i 3 år. Denne garanti beskytter køberen mod fejl i bilens dele og hvordan den er lavet. Det betyder, at hvis der opstår fejl med bilens sikkerhedssystemer som automatisk stop ved nødsituationer, føleren for når man er træt, fastgørelse til børnesæder eller hjælpen til at stoppe baseret på kamera, dækker garantien.

Fejl i systemet, der automatisk kalder efter hjælp ved uheld, er også dækket. Dette viser, at Peugeot tager ansvar for at holde deres biler sikre og klar til vejen. Garantien omfatter vigtige dele, der hjælper med at gøre kørslen både sikker og behagelig for alle i bilen.

Guides til andre varianter af Peugeot e-208

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.35.58

Opdateret 16.05.2024, 11.31.19

Hurtige genveje

Værktøjer

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel