Find brugte biler til salg

Guiden handler om Polestar 1 (Årgang 02/2020 - 07/2020)

Købsguide: Polestar 1 (02/2020 - 07/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Polestar 1?

Før du køber en Polestar 1, er der nogle vigtige ting at vide. Polestar 1 kom først frem i 2017 og startede i produktion i efteråret 2019. Det er en speciel bil med kun 1.500 enheder lavet.

Bilen har en stærk motor med maksimal effekt på 607 hestekræfter og et drejningsmoment på 1.000 Nm. Den kan køre op til 105 km på ren eldrift og bruger 29,1 kWh per 100 km i hybridtilstand.

Dens vægt er omkring 2,3 tons.

Polestar 1 har et luksus interiør og er meget kraftfuld, men den har en høj pris. Dette gør den til et godt valg for dem, der søger luksus og styrke i en begrænset udgave bil.

Den bruger teknologier som integreret startgenerator og torque vectoring for bedre ydeevne. Den er også udstyret med sikkerhedsfunktioner som collision warning og alarmsystem, hvilket gør den til et sikkert valg.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Polestar 1?

Polestar 1 kommer kun i én udgave. Denne bil er unik, fordi den ikke tilbyder forskellige modeller eller niveauer af udstyr som mange andre biler gør.

Her er hvad du skal vide om denne ene variant:

  • Polestar 1 har en kraftfuld motor med maksimal effekt på 607 hestekræfter og et drejningsmoment på 1.000 Nm.
  • Den kan køre op til 105 km på ren elektricitet, hvilket gør den ideel for kortere ture uden brug af benzin.
  • I hybridtilstand bruger bilen ca. 29,1 kWh per 100 km.
  • Bilen vejer cirka 2,3 tons, hvilket viser dens robusthed og solid konstruktion.
  • Med kun 1.500 enheder lavet er Polestar 1 en eksklusiv bil med få rivaler på markedet.

Disse punkter giver en dybdegående forståelse af, hvad Polestar 1 tilbyder - high performance i et begrænset antal eksemplarer.

Hvad er fordele og ulemper ved Polestar 1?

Fordele Ulemper
- Imponerende systemeffekt på 607 hk og et drejningsmoment på 1000 Nm - Begrænset bagagerumskapacitet på 135 liter
- Førsteklasses interiør og høj kvalitet - Pladsen på bagsædet er begrænset
- Gode LED-forlygter, parkeringshjælp og 360° kameraer - Udsynet er begrænset af designmæssige faktorer
- Elektrisk rækkevidde på 105 km og hybridtilstand op til 665 km med en fuld tank - Vægten på 2,3 tons kan gøre bilen mindre egnet til bykørsel
- 3,6 rating for miljøvenlighed i ADAC test - Manglen på haltegreb og mulighed for at klapp bagsæderyglænet ned

Hvordan klarer Polestar 1 sig i test?

Polestar 1 klarer sig med blandede resultater i test. Den har en elektrisk rækkevidde på 105 km, men i ADAC Ecotest scorer den kun 30 ud af 60 mulige point i elektrisk tilstand. Den samlede score bliver 49 point, hvilket afspejler både styrker og svagheder.

På den positive side får bilen ros for god køreoplevelse og solid konstruktion.

Til gengæld mister Polestar 1 point for høj CO2-udledning, hvor den kun får 19 ud af 50 mulige i Schadstoffe-kategorien. Dette viser, at selvom bilen klarer sig godt på nogle områder som køreoplevelse og konstruktion, trækkes den ned af miljøaspekter og driftsomkostninger.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Polestar 1?

Tesla Model S og BMW i8 er gode alternativer til Polestar 1. Disse biler er også hybrid eller elektriske og har stærke motorer. Tesla Model S har en længere elektrisk rækkevidde end Polestar 1, mens BMW i8 tilbyder en unik designoplevelse.

Både Tesla og BMW bruger avanceret teknologi til at give deres biler kraft og effektivitet. De har også smarte funktioner som smartphones kan forbinde med. Dette gør dem til spændende valg for folk, der ønsker en bil med lav CO2-udledning og høj ydeevne.

Hvad er rækkevidden for en Polestar 1?

Polestar 1 kan køre op til 105 km på ren el. Dette betyder, at du kan køre lange ture i byen uden at bruge benzin. Når Polestar 1 kører i hybridtilstand, blander den el og benzin, så benzinforbruget er gennemsnitligt 9,0 l Super per 100 km.

Det er godt for både miljøet og din pengepung.

Den elektriske del af Polestar 1 forbruger 29,1 kWh strøm per 100 km. Dette inkluderer energi tabt under opladning. På denne måde får du en effektiv bil, der passer til korte ture i byen såvel som længere rejser, hvor du kan nyde både el og benzinmotor.

Hvor stort er batteriet på en Polestar 1?

Polestar 1 har et stort batteri, der giver bilen kraft. Batteriet kan holde til 105 km kørsel kun på el. Dette taler til dem, der ønsker at køre grønt. Med et forbrug på 29,1 kWh pr.

100 km er det tydeligt, at Polestar 1 er designet med effektivitet i tankerne. Denne bil passer godt til de, der ser efter en blanding af kraft og miljøvenlighed.

Den viser også gode resultater i Ecotest. Her scorer den 30 point ud af 60 mulige for de første 100 km på ren eldrift. Dette viser, at Polestar 1 kan være et godt valg for dem, der prioriterer både ydelse og miljøet.

Hvordan lader man en Polestar 1?

At lade en Polestar 1 er nemt. Du kan bruge en stikkontakt eller en ladestation.

  1. Brug et opladningskabel. Der følger et med din bil.
  2. Tilslut kablet til bilens opladningsport og en stikkontakt for hjemmeopladning.
  3. For hurtigere opladning, find en offentlig ladestation der passer til Polestar 1.
  4. Kontroller at ladestationen er kompatibel med hurtigopladning for at spare tid.
  5. Batterikapaciteten er på 34 kWh, så husk dette når du planlægger opladningstid.
  6. Opladningstiden vil variere afhængigt af strømkilden - stikkontakter fylder langsommere end ladestationer.
  7. Du kan også tjekke appen til din Polestar 1 for at finde nærmeste ladestation og overvåge opladningen.

Hvor lang tid tager det at lade en Polestar 1?

En Polestar 1 tager ca. 3 timer at lade op fra en normal stikkontakt. Den bruger omkring 29,1 kWh pr. 100 km, som er lidt højt. Den kan køre de første 100 km på ren el og får gode point for det.

Dette viser, at man hurtigt kan få bilen klar igen efter en kort ladetid.

Hvilken motor har en Polestar 1?

Polestar 1 har en 4-cylindret hybridmotor. Denne motor giver bilen en kraft på 448 kW / 609 hk. Den har også et drejningsmoment på 1000 Nm. Dette gør Polestar 1 stærk og hurtig.

Bilen kan køre op til 250 km/h og kan accelerere fra 0-100 km/h på kun 4,2 sekunder. Den er altså både kraftfuld og hurtig.

Denne bil udleder kun 13 g/km CO2 under WLTP-cyklus. Det gør den til et godt valg for dem, der ønsker en miljøvenlig bil. Dens stærke motor og lave CO2-udledning kombinerer ydeevne med ansvarlighed overfor miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Polestar 1?

En Polestar 1 har en stærk motor på 609 hestekræfter (HK). Det betyder, at bilen er meget kraftfuld. Med denne store kraft kan bilen køre rigtig hurtigt. Den har også et drejningsmoment på 1000 Nm, som gør, at den kan accelerere hurtigt.

Fra stilstand til 100 km/t klarer den på kun 4,2 sekunder. Dette viser, hvor hurtig og effektiv en Polestar 1 er.

Denne bil bruger både benzin og elektricitet, fordi den er en hybridbil. Den har en 4-cylindret motor og 8-trins automatgear. På trods af dens store kraft udleder den kun lidt CO2, nemlig 13 g/km.

Dens forbrug er også lavt, hvilket gør den til et godt valg for dem, der vil have en kraftfuld, men miljøvenlig bil.

Hvad er tophastigheden for en Polestar 1?

Polestar 1 kan køre op til 250 km/t. Denne bil er hurtig og når 100 km/t på kun 4,2 sekunder. Dette gør den til en stærk konkurrent på vejen. Bilen viser, at elektriske og hybridbiler kan være lige så hurtige som traditionelle biler.

Hvad er dimensionerne på en Polestar 1?

Polestar 1 er en bil fra svenske Volvo, der har nogle specifikke mål. Den er 4,5 meter lang og 2 meter bred. Bilen er også 1,4 meter høj. Akselafstanden, som er afstanden mellem for- og baghjulene, er på 2,7 meter.

Sporvidden, afstanden mellem hjulene på samme aksel, er både foran og bagest 1,6 meter. Fælgene på denne bil er store med en størrelse på 21 tommer.

Denne bil har en jordklaring på 13,7 cm, hvilket betyder, hvor højt bilen er fra jorden. Bagagerummet i en Polestar 1 er ikke så stort. Det har plads til kun 135 liter. Dette er vigtige ting at vide for folk, der tænker på at købe en Polestar 1.

Hvor stort er bagagerummet i en Polestar 1?

Bagagerummet i en Polestar 1 er ikke stort. Det har kun plads til 135 liter. Dette betyder, at opbevaringspladsen er begrænset, specielt hvis man skal have meget med. Bagagerummet har en praktisk form og er godt belyst, så man kan se sine ting tydeligt.

Men, hvis man ofte skal bruge bilen til store indkøb eller lange ture, kan dette være et problem.

Denne bil vejer omkring 2,3 tons og har ikke meget plads på bagsædet. Det er også svært at lægge bagsædets ryglæn ned, da der ikke er haltegreb til dette. Dette gør Polestar 1 mindre praktisk for familier eller dem, der har brug for ekstra plads.

Kan man få anhængertræk på en Polestar 1?

Polestar 1 kommer ikke med anhængertræk som standard. Men du kan få et monteret efterfølgende. Dette skal gøres hos en specialist for at sikre, at bilens balance og sikkerhed ikke påvirkes.

Anhængertrækket skal passe til bilens vægt og design. Det er vigtigt at vælge det rigtige anhængertræk, så det kan håndtere den vægt, du planlægger at trække med din bil.

At sætte anhængertræk på en Polestar 1 ændrer måden, bilen handler på vejen. Sørg for at tjekke lovgivningen om anhængertræk i dit område. Nogle steder skal biler med anhængertræk gennem ekstra tjek for at være sikker på vejen.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Polestar 1?

En Polestar 1 kan trække en stor vægt. Med et anhængertræk kan bilen tage op til 1.500 kg, hvis anhængeren har bremser. Uden bremser på anhængeren er det 750 kg, den kan trække.

Dette er vigtigt for købere at vide, hvis de planlægger at bruge bilen til at trække tunge ting som en campingvogn eller en stor trailer. Det gør Polestar 1 til et godt valg for dem, der har brug for en stærk bil med evnen til at trække meget.

Hvilke fælge kan man få til en Polestar 1?

Polestar 1 kommer med flotte fælge som standard. Den tilbyder også valgmuligheder for at skifte dem.

  1. Standardfælgene er 21 - tommer letmetalfælge. De giver bilen et skarpt look og god kørselsoplevelse.
  2. Du kan ændre fælgene hvis du vil have et andet udseende eller funktion. Der er forskellige designs tilgængelige, men specifikke modeller og designs varierer.
  3. Öhlins - støddæmpere der kan justeres manuelt, påvirker hvordan bilen føles med forskellige fælge. Dette giver dig mulighed for at finjustere køreoplevelsen efter de valgte fælge.
  4. Selvom præcise oplysninger om alle tilgængelige fælgmuligheder ikke blev fundet, kan du arbejde tæt sammen med Polestar-forhandlere for at udforske dine muligheder og finde de perfekte fælge til din bil.

Disse punkter viser nogle af dine valgmuligheder og ting at overveje ved valg af fælge til en Polestar 1.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Polestar 1?

Valg af vinterdæk til din Polestar 1 er vigtigt for sikkerheden. Her er en liste over ting, du skal tænke på.

  1. Størrelse: Tjek bilens manual for den anbefalede dækstørrelse. Den rigtige størrelse sikrer, at dækkene passer perfekt.
  2. Mønster: Vælg dæk med dybe riller. De giver bedre greb i sne og is.
  3. Materiale: Sørg for, at dækkene er lavet til lave temperaturer. Gummi i vinterdæk bliver ikke hårdt når det er koldt.
  4. Hastighedskode: Dit dæk skal kunne håndtere bilens tophastighed. Se efter dette i bilens bog.
  5. Tryk: Hold øje med lufttrykket om vinteren. Korrekt tryk giver bedre kontrol.
  6. Mærke: Vælg et anerkendt mærke for kvalitet og holdbarhed.

Ved at følge disse punkter, kan du vælge de rette vinterdæk til din Polestar 1 og køre sikkert hele vinteren.

Hvor sikker er en Polestar 1?

Polestar 1 er meget sikker. Den fik 95% af de maksimale point for beskyttelse af folk inde i bilen fra Euro NCAP-tester. Bilen har mange sikkerhedsfunktioner. Disse inkluderer IntelliSafe, som hjælper med at passe på bilen på vejen, pilot assist, som styrer bilen lidt selv, og dødvinkelassistent, der siger til, når noget er ved siden af bilen, du ikke kan se.

Der er også airbags foran, ved siden og ved knæene for at beskytte alle i bilen.

Den kan stoppe hurtigt, hvis den skal. Fra 100 km/t kan den stoppe helt på kun 33,2 meter. Det betyder, at Polestar 1 kan hjælpe med at undgå uheld ved at stoppe hurtigere end mange andre biler.

Dette gør Polestar 1 til et sikkert valg for folk, der vil have en bil, der passer godt på dem.

Hvordan er interiøret i en Polestar 1?

Interiøret i en Polestar 1 er lavet med høj kvalitet. Materialerne og håndværket viser, de tænkte meget over detaljerne. Der er et 9-tommer display i midten, som gør det nemt at styre bilens funktioner.

Bagagerummet er ikke så stort, kun 135 liter, men det er lavet til at være praktisk og nemt at bruge.

Bilen har også et godt klimaanlæg. Der er to zoner, så både føreren og passageren kan have deres eget klima. Systemet holder også luften ren indeni bilen. Desuden varmes sæderne op, hvilket gør turene mere behagelige i koldt vejr.

Hvor mange personer er der plads til en Polestar 1?

Polestar 1 er en bil med plads til fire personer. Men bagsæderne er små. De passer kun til børn eller voksne, der er højst 1,45 meter. Der er ikke meget plads bag i bilen. Bagsædet har også nogle ulemper.

Der er ingen haltegreb og man kan ikke klappe ryglænet ned. Dette betyder, at selvom der er plads til fire, vil dem på bagsædet ikke have meget plads.

Hvilket lydsystem har en Polestar 1?

En Polestar 1 har et lydsystem fra Bowers & Wilkins. Dette system giver klar og stærk lyd i bilen. Lyden kommer fra flere højttalere rundt om i bilen. Dette gør køreturene mere nydelsesfulde med musik eller radio i høj kvalitet.

Bowers & Wilkins er kendt for at lave lydsystemer, der lyder meget godt. De bruger teknologi, der gør lyden levende og fyldig. Så i en Polestar 1 kan du nyde din yndlingsmusik på den bedste måde.

Hvilke apps kan man få til en Polestar 1?

Polestar 1 kommer med Polestar Connect. Dette system giver adgang til mange nyttige apps.

  • Google Maps: Til navigation og vejledning. Viser veje og finder den hurtigste rute.
  • Spotify: Stream musik, podcasts og mere direkte i bilen.
  • Google Assistant: Hjælper med at styre funktioner i bilen ved stemmekommandoer.
  • Volvos On Call-app: Overvåger bilens status og tilbyder fjernbetjening af visse funktioner såsom at låse dørene op.
  • Parkeringstjenester: Hjælper med at finde og betale for parkering nær din placering.

Opdateres softwaren i en Polestar 1 automatisk?

Softwaren i en Polestar 1 bliver opdateret automatisk. Dette betyder, at bilen selv henter nye opdateringer over internettet. Du behøver ikke at gøre noget. Det gør bilen smartere over tid og sikrer, at du altid har de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Polestar 1?

Polestar 1 er en bil med mange muligheder. Man kan vælge meget tilbehør og ekstraudstyr for at gøre den endnu bedre.

  1. Bowers & Wilkins lydsystem: Få fantastisk musik i bilen med dette system.
  2. Polestar Connect-infotainmentsystem: Det holder dig forbundet på vejen.
  3. LED-forlygter: De giver klart lys i mørket.
  4. Parkeringssensorer og 360° kameraer: Disse hjælper dig med at parkere sikkert.
  5. Manuelt justerbare Öhlins-støddæmpere: De gør kørslen mere stabil.
  6. Alarmanlæg: Sikrer bilen mod tyveri.
  7. Vinterhjul: Gode til sne og is.
  8. Anhængertræk: Til at trække ting du behøver.
  9. Bagagerumsbakke: Holder bagagerummet rent og organiseret.
  10. Gardiner til sideruderne: Holder solen ude og bilen køligere.
  11. Trådløs mobilopladning: Oplader telefonen uden kabler.
  12. Dækskifterpakke: Har alt, du skal bruge for at skifte dæk selv.

Disse muligheder opgraderer din køreoplevelse med Polestar 1 betydeligt.

Guides til andre varianter af Polestar 1

Hvilke teknologier bruges i en Polestar 1?

Polestar 1 pakker avancerede teknologier ind i et køretøj. Den har en unik drivlinje med flere kræfter. En turboopladet motor med 309 hk arbejder sammen med elektriske motorer bagtil og en ekstra generator.

Dette giver bilen kraft til at køre hurtigt og effektivt. Med teknologi kan bilen kører langt på el alene og bruge meget lidt brændstof i hybridtilstand.

Bilen har også smarte støddæmpere og et affjedringssystem, der gør kørslen glat. Teknologien til at justere dette manuelt er topmoderne. Polestar 1 bruger også mindre energi og udleder meget lidt CO2, hvilket gør den til en ven af miljøet.

Denne kombination af kraft, effektivitet, og hensyn til miljøet viser, hvilke avancerede teknologier der bruges i en Polestar 1.

Hvad koster en Polestar 1 i grøn ejerafgift?

En Polestar 1 koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Polestar 1 til service?

Polestar 1 skal til service hver 20.000 km eller en gang om året. Det, der kommer først, gælder. Dette er vigtigt for at holde bilen i god stand. Det hjælper også med at undgå store reparationer senere.

Sørg for at følge denne plan. Det holder din Polestar 1 kørende godt og sikkert.

Hvilke dele på en Polestar 1 går mest i stykker?

Dele i drivlinjen på en Polestar 1 kan nogle gange gå i stykker. Dette skyldes bilens avancerede teknologi, der samler en turboopladet motor og elektriske motorer. Disse dele arbejder hårdt for at give bilen kraft.

Bremser og ABS-systemet kan også have problemer. Dette er vigtigt at tænke over, hvis du overvejer at købe en. Husk også på, at software fejl kan opstå, fordi bilen bruger meget teknologi.

Det er godt at vide dette, så du ikke bliver overrasket.

Hvor lang tid dækker garantien på en Polestar 1?

Garantien på en Polestar 1 varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Dette betyder, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal inden for denne periode, kan det blive repareret uden ekstra omkostninger for dig.

Dette giver en god tryghed for købere af en Polestar 1. Den dækker mange dele af bilen, så du ikke skal bekymre dig om uventede reparationer i de første år.

Hvad dækker garantien på en Polestar 1?

Garantien på en Polestar 1 sikrer bilen i 3 år eller indtil den har kørt 100.000 km. Den beskytter mod fejl fra fabrikken og fejl i materialer. For batteriet i bilen gælder en længere garanti.

Denne garanti varer i 8 år eller indtil batteriet har kørt 160.000 km. Den dækker også fejl fra fabrikken og materialefejl.

Denne bil har også specielle garantier, fordi den er lavet i et lille antal. Kun 1.500 af dem er lavet. Dette gør garantien endnu vigtigere for ejere af en Polestar 1. Den hjælper med at sikre, at bilen kører godt og holder i mange år.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.52

Opdateret 10.09.2024, 14.36.52

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel