Find brugte biler til salg

Guiden handler om Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh) (Årgang 09/2021 - 01/2023)

Købsguide: Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh) (09/2021 - 01/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh)?

Polestar 2 Long Range Single Motor har et stort batteri på 78 kWh, hvor du kan bruge 72,5 kWh af det. Dette betyder, at bilen kan køre langt på en opladning. Du kan køre op til 480 km, før du skal lade den igen.

Bilen lover ingen CO₂-udledning, hvilket er godt for miljøet. Bilen har også en kraftig motor på 231 hestekræfter, så den er hurtig.

Du skal vide, at batteriet holder i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Hvis du vil lade hurtigt, kan Polestar 2 bruge en hurtiglader til at fylde fra 10% til 80% på kun 38 minutter.

Men husk at se efter, hvor du kan lade bilen, før du køber den. Dette hjælper dig med at være sikker på, at det er nemt for dig at bruge bilen hver dag.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Polestar 2?

Polestar 2 tilbyder forskellige modeller for at møde behovene hos folk, der vil købe en bil. Hver variant har unikke egenskaber og muligheder.

  1. Long Range Single Motor: Denne model bruger et stort 78 kWh batteri. Bilen kører langt på en opladning. Den er god til lange ture.
  2. Long Range Dual Motor: Med to motorer har denne bil mere kraft. Den kan også køre langt, men med bedre acceleration.
  3. Standard Range Single Motor: En variant med mindre batteri på 64 kWh. Den er billigere og passer til bykørsel.
  4. Performance Pack: Tilføjelse til Long Range Dual Motor-modellen. Pakken giver hurtigere acceleration og sportslige funktioner som specielle bremser og dæk.
  5. Pilot Pack: Dette udstyrspakke kan føjes til enhver model. Det indeholder avancerede hjælpefunktioner som collision warning for at gøre kørslen sikrere.
  6. Plus Pack: Forbedrer interiøret med features som bedre sæder og lydsystem fra Harman Kardon, der giver klar lyd i hele bilen.

Hver af disse Polestar 2 versioner har forskellige priser og udstyrsniveauer. Folk kan vælge den model, der passer bedst til deres livsstil og behov for el-kørsel.

Hvad er fordele og ulemper ved Polestar 2?

FordeleUlemper
- Op til 480 km på en opladning- Prisen kan være høj for nogle købere
- 0 g/km CO₂-udledning- Størrelsen kan være en udfordring i trange bymiljøer
- Maksimal opladningskapacitet på op til 155 kW- Indlæring af infotainmentsystemet kan være tidskrævende
- Batteristørrelse på 78 kWh, hvoraf 72,5 kWh kan bruges- Længere ventetider på servicestationer sammenlignet med traditionelle biler
- Maksimal effekt på 170 kW (231 hk)- Begrænset antal servicestationer i visse områder
- Standard sikkerheds- og assistancesystemer- Batteriets levetid kan mindske over tid
- Mere brændstofeffektiv i bykørsel med ca. 500 km rækkevidde- Mindre bagagerumsplads end visse konkurrenter

Hvordan klarer Polestar 2 sig i test?

Polestar 2 Long Range Single Motor gør det rigtig godt i test. Bilen viser en imponerende rækkevidde på 480 km ifølge ADAC Ecotest og bruger kun 18,5 kWh pr. 100 km. Dette viser, at bilen er effektiv og kan køre langt på en opladning.

Med et 78 kWh batteri, hvoraf 72,5 kWh er til brug, har Polestar 2 et stærkt batteri. Det kan lades både med AC og DC, hvilket gør det fleksibelt. Du kan lade bilen hurtigt på bare 35-40 minutter fra 10-80% SOC med CCS.

Den klarer sig også godt i kraft. Polestar 2 kan trække op til 1,5 ton og har en maksimal effekt på 170 kW, svarende til omkring 231 hestekræfter. Denne bil accelererer fra 0-100 km/t på kun 7,4 sekunder, hvilket er hurtigt for en elbil i denne klasse.

Sikkerheden og teknologien i bilen er også top-notch, med avancerede funktioner som Google Assistant til at hjælpe med navigation og styring af bilfunktioner. Alt dette viser, at Polestar 2 klarer sig utroligt godt i tests og anmeldelser.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Polestar 2?

Polestar 2 er en stærk elbil med mange funktioner. Mange købere leder efter lignende biler. Her er nogle alternativer:

  1. BMW i4 - Denne model tilbyder kraftig ydelse og luksusfunktioner. Den har også et højt niveau af teknologi og komfort.
  2. Hyundai IONIQ 5 - Kendt for sit unikke design og rummelighed. IONIQ 5 har god rækkevidde og hurtig opladning.
  3. KIA EV6 - Dette køretøj imponerer med sin acceleration og elegante design. EV6 har en stærk batteripakke, der sikrer lang rækkevidde.
  4. Tesla Model 3 - En meget populær elbil, der tilbyder avanceret autopilotteknologi samt effektiv strømforbrug.
  5. Volkswagen ID.4 - Dette køretøj er perfekt til familier med sit rummelige interiør og praktiske funktioner til hverdagsbrug.

Disse biler giver gode alternativer til Polestar 2, alt efter hvad du søger i en elbil.

Hvad er rækkevidden for en Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh)?

En Polestar 2 Long Range Single Motor med et 78 kWh batteri kan køre op til 480 km på en opladning. Dette viser ADAC Ecotest. Bilen bruger 18,5 kWh for hver 100 km den kører. Det betyder, at den er god til lange ture uden at skulle lade ofte.

Med en sådan rækkevidde er den et godt valg for dem, der kører meget.

Batteriet i bilen kan fyldes op til omkring 88,97 kWh, men kun 72,5 kWh bruges til at køre. Når batteriet nærmer sig tomt, får man en advarsel ved 50 km tilbage, og igen ved 20 km.

Dette hjælper med at planlægge opladning før man løber tør. Med nul CO2-udledning under kørsel er denne bil et miljøvenligt valg for fremtiden.

Hvor stort er batteriet på en Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh)?

Batteriet i en Polestar 2 Long Range Single Motor har en kapacitet på 78 kWh. Af dette er 72,5 kWh brugbart for føreren. Dette gør bilen klar til lange ture på vejen med en solid batteristørrelse bag sig.

Med denne batteristørrelse kan bilen køre langt uden at skulle oplade for ofte.

Polestar 2 kommer med en garanti på batteriet. Denne garanti dækker 8 år eller op til 160.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette giver ejere af bilen ro i sindet, vidende at de er dækket i mange år frem.

Med advarsler ved lavt batteriniveau ved henholdsvis 50 km og igen ved 20 km, er førere altid informeret om, hvor meget køretid de har tilbage.

Hvordan lader man en Polestar 2?

At lade en Polestar 2 er let. Du skal bare følge disse trin:

  1. Find en ladestation der passer til din bil. Den kan være hjemme eller et offentligt sted.
  2. Brug kablet fra din bil til at forbinde den til ladestationen.
  3. Ladestanderen viser, om opladningen starter godt.
  4. Din Polestar 2 kan oplade hurtigt ved DC-stationer med op til 155 kW - det fylder fra 10% til 80% på kun 38 minutter.
  5. Hjemme vil opladning tage længere tid, afhængigt af din el - installation.
  6. Hold øje med bilens skærm; den viser hvor meget strøm du har og hvor lang tid, der er tilbage af opladningen.
  7. Når bilen når et lavt strømniveau på 50 km rækkevidde, får du en advarsel. En anden advarsel lyder ved 20 km rækkevidde.
  8. Du kan stoppe opladningen ved at frakoble kablet når din Polestar 2 er ladet nok eller helt fyldt op.

Sådan sørger du for, at din køretur altid starter med nok energi!

Hvor lang tid tager det at lade en Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh)?

Det tager 38 minutter at oplade en Polestar 2 Long Range Single Motor fra 10% til 80%. Dette sker med en hurtigladestation på op til 155 kW. Opladning derhjemme med en almindelig stikkontakt tager meget længere tid.

Det er godt at vide, hvis du planlægger ture eller behøver en hurtig opladning.

Hvilken motor har en Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh)?

Polestar 2 Long Range Single Motor har en motor med 231 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en elektrisk enhed, der kan yde op til 170 kW. Det er en stærk motor for en elbil, og den bruger baghjulstræk til at bevæge bilen.

Dette giver bilen en god balance og kraftig acceleration.

Denne bil har også et stort batteri på 78 kWh. Af dette er 72,5 kWh tilgængelig for kørsel. Med dette batteri kan Polestar 2 køre op til 480 km på en enkelt opladning. Det betyder, at du kan køre langt uden at skulle stoppe og lade ofte.

Polestar 2 er designet til både kraft og effektivitet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh)?

En Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh) har 231 hestekræfter. Dette gør den kraftfuld nok til at levere en hurtig og jævn køretur. Bilen bruger en elektrisk motor, som giver den en stærk ydeevne uden at bruge benzin.

Med 231 hestekræfter kan du forvente, at bilen accelererer hurtigt og håndterer veje med lethed. Denne model viser, hvordan moderne teknologi kan skabe kraftfulde biler, der er både miljøvenlige og sjove at køre.

Hvad er tophastigheden for en Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh)?

Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh) kan køre op til 160 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre på vejen. Folk som tænker på at købe denne bil vil finde denne information nyttig, da det viser bilens ydeevne.

Denne fart er god for lang kørsel og hurtige ture. Den hjælper også med at vide, hvordan bilen klarer sig mod andre biler af samme type.

Hvad er dimensionerne på en Polestar 2?

Bilen er 460,2 cm lang, 205,2 cm bred og 147,9 cm høj. Akselafstanden er på 270,2 cm, hvilket giver god plads indeni. Bagagerummet kan holde 440 liter. Foran er bilens sporvidde 163,5 cm og bagpå 165,8 cm.

Den vejer 2157 kg, og den kan dreje rundt i en cirkel på 11,4 meter. Disse mål viser, at Polestar 2 er en rummelig bil med masser af plads både til passagerer og bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en Polestar 2?

Bagagerummet i en Polestar 2 kan holde 340 liter. Det er nok til nogle tasker og indkøbsposer. Hvis man lægger bagsæderne ned, bliver der plads til meget mere, helt op til 715 liter.

Så kan man have store ting med, som f.eks. en cykel eller en stor kasse. Men kufferten sidder 79 cm oppe fra vejen. Det kan gøre det svært at løfte tunge ting ind eller ud.

Kan man få anhængertræk på en Polestar 2?

Ja, en Polestar 2 kan udstyres med anhængertræk. Denne bil kan trække op til 1,5 tons. Dette gør den til et godt valg for folk, der har brug for at trække tunge ting som en båd eller campingvogn.

Med dens kraftige batteri på 78 kWh, sikrer Polestar 2 at du kan rejse langt, selv med ekstra vægt.

Installation af anhængertræk på din Polestar 2 giver flere muligheder for transport og fritidsaktiviteter. Med den rette service- og reparationsaftale kan du nyde godt af din bil og dens trækkapacitet uden bekymringer.

Dette tilbehør gør den allerede alsidige Polestar 2 endnu mere praktisk til dagligt brug og eventyr.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Polestar 2?

Polestar 2 Long Range Single Motor kan trække op til 1,5 ton. Dette betyder, at ejere kan bruge bilen til at trække tunge ting som en campingvogn eller en stor trailer. Det gør Polestar 2 til et godt valg for folk, der har brug for en kraftfuld bil til både hverdagskørsel og mere krævende opgaver.

Hvilke fælge kan man få til en Polestar 2?

Du kan vælge mellem forskellige hjul til din Polestar 2. Det afhænger af din model og hvad du bedst kan lide.

Valgmuligheder inkluderer:

  1. 19 tommer fælge - Disse er standard og gode til hverdagskørsel. De giver en god balance mellem komfort og ydeevne.
  2. 20 tommer fælge - For dem der vil have et mere sporty look og følelse. Disse er større og kan gøre køreturen mere fast på vejen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Polestar 2?

Vælg de rigtige vinterdæk til din Polestar 2. Det sikrer bedre greb og sikkerhed, når det er koldt.

  1. Læs om dækkenes størrelse i bilens manual. Dette passer til din cars hjul bedst.
  2. Vælg dæk med dybe riller. De fjerner sne mere effektivt.
  3. Se efter mærket M+S. Dette betyder mud and snow, som er godt for vintervejr.
  4. Overvej dæk med snefnug - symbolet. Disse er testet i hård vinterkøretest.
  5. Tjek dæktrykket ofte i kolde måneder. Trykket falder, når det bliver koldt.
  6. Skift alle fire dæk samtidigt for den bedste ydelse på is og sne.
  7. Overvej lavprofil - vinterdæk til minimalt tab af energi og bedre rækkevidde.

Ved at følge disse trin kan du finde de bedste vinterdæk til din Polestar 2 for tryg kørsel hele vintersæsonen.

Hvor sikker er en Polestar 2?

Polestar 2 er en sikker bil. Den har funktioner som automatisk nødbremsning og dæktryksovervågning. Disse hjælper med at passe på dig på vejen. Bilen kan også beskytte fodgængere godt.

Den scorer 80% i tests for uheld med fodgængere. Det er takket være dens nødbremsesystem.

Udover disse sikkerhedsfunktioner har Polestar 2 en lav CO2-udledning på 93 g/km. Det betyder, at den ikke kun passer på dem i bilen, men også på miljøet omkring den. Det gør Polestar 2 til et godt valg for dem, der ønsker en sikker og miljøvenlig bil.

Hvordan er interiøret i en Polestar 2?

Interiøret i en Polestar 2 er rummeligt og praktisk. Den har plads til fire voksne og deres bagage, hvilket gør den god til familier eller små grupper. Bagagerummet kan holde 340 liter, og hvis du folder bagsæderne ned, bliver der endnu mere plads - op til 715 liter.

Dette er praktisk for langture eller når du skal have meget med.

I bilen finder du også smarte opbevaringsrum. For eksempel er der plads under motorhjelmen, hvor du kan opbevare ladekabler. Dette hjælper med at holde tingene organiserede og sikrer, at du altid har dine kabler med dig.

Desuden bør man være opmærksom på radioens betjening, da det kan føre til utilsigtet aktivering af nødblinklys. Denne funktion viser Polestar 2s moderne design, men kræver tilvænning.

Hvor mange personer er der plads til en Polestar 2?

Polestar 2 har plads til fire voksne. Bagsæderne passer godt til børnesæder. Der er god plads til både børn og deres tasker. Isofix- og i-Size-systemet gør det nemt at sætte børnesæder i på de ydre pladser bag i bilen.

Men, den midterste plads bag i er ikke så god til børnesæder. Dette er på grund af de punkter, hvor selen fastgøres, og fordi der ikke er Isofix-system.

Hvilket lydsystem har en Polestar 2?

En Polestar 2 har et lydsystem fra Harman Kardon. Dette system inkluderer 13 højtalere og en forstærker på 600 watt. Lyden i bilen er klar og kraftfuld, hvilket gør køreturene mere fornøjelige.

Med dette lydsystem kan passagerer nyde musik af høj kvalitet, uanset hvor de kører hen.

Hvilke apps kan man få til en Polestar 2?

Polestar 2 ejere har adgang til flere nyttige apps. Disse apps forbedrer køreoplevelsen og gør hverdagen lettere.

  1. Polestar-appen: Tillader ejere at styre deres bil fra afstand. Man kan tænde for klimaanlægget, tjekke batteristatus og planlægge opladninger.
  2. Google Maps: Dette navigationsprogram er indbygget i bilens system og giver vejledning med realtidstrafikopdateringer.
  3. Spotify: Passagerer kan nyde musikstreaming direkte fra bilens multimediesystem uden at kræve en telefonforbindelse.
  4. Range Assistent: Denne app viser nuværende energiforbrug og hjælper med at maksimere rækkevidden ved at foreslå justeringer i kørestil eller planlægning af ruter.
  5. Android Auto: Førere kan spejle deres smartphones for adgang til flere apps, selv om Apple CarPlay først er ventet at blive tilføjet senere.
  6. DAB+ Radio: For de, der foretrækker live radio, giver digital audio broadcasting adgang til et bredt udvalg af stationer med klar lydkvalitet.
  7. Bluetooth-håndfri opkaldsapparatur og internetadgang: Disse funktioner giver mulighed for nem kommunikation og online browsing direkte fra bilens skærm.

Disse programmer gør Polestar 2 til en mere underholdende og praktisk bil at eje, hvilket øger både komforten og fornøjelsen ved kørsel.

Opdateres softwaren i en Polestar 2 automatisk?

Ja, Polestar 2 får softwareopdateringer automatisk gennem luften. Det betyder, at bilen altid har de nyeste tekniske forbedringer uden at skulle til et værksted. Polestar lover at sende disse opdateringer, så din bil altid er opdateret.

Du skal blot have en Google-konto for at bruge fuldt ud af stemmestyringen i bilen. Dette gør det nemt at holde din Polestar 2 opdateret med den seneste software.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Polestar 2?

Polestar 2 kommer med mange muligheder for tilkøb af ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og tilpasset dine behov.

  1. Varmepumpe: Gør bilen mere energieffektiv ved at optimere varmen.
  2. Plus Paket: Indeholder detaljer som integrerede sprinklerdyser i viskerbladene, sædevarme foran, og mere.
  3. Ekstraudstyr for komfort: Der er mulighed for at få varme i bagsæderne, et opvarmet rat, og ventilering af forsæderne.
  4. Teknologi opgraderinger: Du kan vælge Matrix-LED-forlygter for bedre lys, rundkameraer for nemmere parkering, et opgraderet lydsystem for bedre lyd, og soltag for en luksusfølelse.
  5. Anhængertræk: Til dem der har brug for at trække tunge ting eller bruge en trailer.
  6. Opdateret software: Holder din bil moderne med de nyeste funktioner og sikkerhed.
  7. Fælge: Forskellige størrelser og designs giver din bil et unikt look.
  8. Vinterdæk: Sikrer god kørsel på isen og sneen uden problemer.
  9. Automatisk softwareopdatering: Din Polestar 2 holder sig altid opdateret med det seneste udstyr og funktioner uden besvær.
  10. Interiør tilpasninger: Vælg mellem forskellige materialer og farver for at gøre kabineområdet helt dit eget.
  11. Lydsystem fra Harman Kardon eller Bowers & Wilkins: For musikelskere der ønsker den bedste lydkvalitet under kørslen.
  12. Apps integration: Brug dine yndlingsapps direkte på bilens skærm ved hjælp af Apple CarPlay eller Android Auto.

Disse valgmuligheder giver dig chancen for at gøre din Polestar 2 unik og helt tilpasset til dine præferencer og behov på vejen.

Hvilke teknologier bruges i en Polestar 2?

I en Polestar 2 finder man mange smarte teknologier. Den har et stort batteri på 78 kWh, som giver bilen kraft. Til opladning kan bilen bruge DC-strøm op til 155 kW. Dette gør det hurtigt at fylde batteriet.

Bilen har også en garanti på batteriet, der varer i 8 år eller indtil man har kørt 160.000 km.

Derudover bruger Polestar 2 teknologi til at fortælle føreren, når batteriet bliver lavt. Advarsler kommer, når der er 50 km og igen ved 20 km rækkevidde tilbage. Bilen udnytter også teknologi til at holde styr på, hvor meget strøm der går tabt under opladning.

Dette hjælper med at sikre, at bilen er effektiv.

Hvad koster en Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh) i grøn ejerafgift?

En Polestar 2 Long Range Single Motor (78 kWh) koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Polestar 2 til service?

Polestar 2 skal til service hvert år eller efter 20.000 km kørsel. Dette sikrer, at bilen kører godt. Tjekkes skal mange dele for at holde bilen i topform. Det er vigtigt for ejere at følge disse tidsplaner.

Sådan vedligeholdelse hjælper med at forlænge bilens levetid.

Service på bilen dækker mange ting. Det kan være alt fra motorcheck til opdatering af softwaren. Dette gør, at bilen kører sikkert på vejen. Det er også en god måde at sikre, at bilen beholder sin værdi over tid.

Hvilke dele på en Polestar 2 går mest i stykker?

Købere skal vide, hvilke dele på en Polestar 2 der ofte fejler. Dette hjælper med at forberede sig på fremtidige reparationer.

  1. Batteriet: Med en størrelse på 78 kWh og 72,5 kWh, der er brugbart, kan batteriet miste kapacitet over tid. Garantien dækker dog op til 8 år eller 160.000 km.
  2. Elektrisk system: Skærme og sensorer kan have fejl. Disse er vigtige for bilens funktion og sikkerhed.
  3. Software: Systemet i bilen skal opdateres regelmæssigt for at holde alt kørende glat. Nogle gange kan disse opdateringer skabe nye fejl.
  4. Ladestik: Med DC evnen til at oplade op til 155 kW for hurtig opladning, bliver ladestikket meget brugt og kan blive slidt eller defekt.
  5. Dæk: Selvom ikke unikt for Polestar 2, slides dæk ned over tid og kan kræve udskiftning oftere afhængig af kørestil og vejforhold.
  6. Bremser: Regenerativ bremsning hjælper med at spare på bremseklodserne, men de vil stadig til sidst skulle udskiftes efter mange kilometer på vejen.
  7. Suspension: Vejene i Danmark, lige fra asfalten i Skagen til stræderne i Hjørring, kan være hårde ved bilens suspensionssystem, især hvis den bruges flittigt.

Disse områder er gode at holde øje med for nuværende eller kommende ejere af en Polestar 2.

Hvor lang tid dækker garantien på en Polestar 2?

Garantien på en Polestar 2 varer i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Dette gælder også for bilens batteri. Med en så lang garanti viser Polestar, at de står bag kvaliteten af deres elbiler.

Folk, der køber en Polestar 2, kan være trygge ved, at de er dækket i mange år. Denne bil er lavet til at holde, og hvis noget går i stykker, kan garantien hjælpe. Det er godt for alle, der tænker på at købe en elbil.

Hvad dækker garantien på en Polestar 2?

På en Polestar 2 er batteriet beskyttet af en garanti. Denne garanti gælder for 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Det betyder, at hvis batteriet ikke virker som det skal indenfor denne tid eller afstand, kan man få det repareret eller udskiftet uden ekstra omkostninger.

Sikkerheden for dit køretøjs batteri er altså dækket godt ind.

Bilen giver også advarsler, hvis batteriniveauet bliver lavt. Første advarsel kommer, når der er 50 km rækkevidde tilbage. En anden advarsel lyder ved 20 km. Disse funktioner hjælper med at passe på bilen og sikrer, at du ikke løber tør for strøm uventet.

Garantien og disse smarte advarsler er med til at gøre Polestar 2 til et trygt valg for dem, der overvejer en eldrevet bil.

Guides til andre varianter af Polestar 2

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.35.52

Opdateret 16.05.2024, 11.31.06

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel