Find brugte biler til salg

Guiden handler om Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens (Årgang 03/2017 - 05/2018)

Købsguide: Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens (03/2017 - 05/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens?

Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens er en bil, som kører langt på literen. Den har et brændstofforbrug på 6,3 liter pr. 100 kilometer. Bilen har en tankkapacitet på 45 liter, hvilket giver den en rækkevidde på 710 km.

Denne model leveres med praktiske elementer som nøglefri betjening og parkeringssensorer for og bag, hvilket gør det nemt og bekvemt at køre og parkere.

Bilen mangler dog nogle sikkerhedsassistenter, men den kommer med blindvinkeladvarsel til at hjælpe med at holde dig sikker på vejen. Bagagerummet i denne bil kan indeholde 285 liter, men hvis du lægger bagsædet ned, stiger det til 1.055 liter, hvilket gør bilen ret fleksibel efter behov for plads.

For dem, der overvejer tilbehør som anhængertræk, har Renault Captur også muligheder for dette, såvel som moderne teknologier som musikstreaming via bluetooth og opkobling af smartphone apps som Apple CarPlay og Android Auto for en underholdende køretur.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Renault Captur?

Renault Captur kommer i flere udgaver, hver med unikke funktioner og motorstørrelser. Her er de tilgængelige varianter:

  1. ENERGY TCe 90 Intens - Denne model har en turbo motor med 90 hestekræfter og tilbyder god brændstoføkonomi. Den passer perfekt til bykørsel og korte ture.
  2. ENERGY TCe 120 Intens - Med en stærkere turbo motor på 120 hestekræfter giver denne version mere kraft og bedre acceleration, hvilket gør den ideel for dem, der ønsker lidt ekstra ydeevne.
  3. ENERGY dCi 90 - Udstyret med en diesel motor, leverer denne variant fremragende effektivitet og lang rækkevidde på literen, perfekt for længere rejser og daglig pendling.
  4. ENERGY dCi 110 - Denne topmodel i diesellinjen tilbyder endnu mere kraft med sine 110 hestekræfter, hvilket sikrer stærk trækraft uden at gå på kompromis med økonomien.

Hver variant af Captur er også udstyret med moderne teknologi som fuld LED forlygter, parkeringssensor både foran og bagved samt automatisk lyskontrol for sikker kørsel dag og nat. For komfort er der både sædevarme og læderrat, mens underholdning sikres via USB tilslutning for musikstreaming. Sikkerheden øges yderligere ved hjælp af City Brake funktionen, som automatisk kan indsætte en nødbremse i farlige situationer.

Hvad er fordele og ulemper ved Renault Captur?

Fordele Ulemper
- LED-lygter giver bedre lys end de tidligere Halogen-lygter. - Interiøret indeholder enkle materialer efter bilens ansigtsløftning.
- R-Link Evolution multimediesystemet kommer med TomTom-navigation som en del af standardpakken. - Bilen mangler sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel og City-Notbremssystem.

Hvordan klarer Renault Captur sig i test?

Renault Captur får tre stjerner i ADAC EcoTest med en samlet score på 63 ud af 100. Bilen viser god beskyttelse for voksne og børn i ADAC Crashtest. Den har et brændstofforbrug på 6,3 liter pr.

100km (16,7 km/L) og CO2-udledning på 172 gram pr. km. Disse tal viser, at bilen klarer sig godt, men der er plads til forbedringer, især når det kommer til miljøpåvirkning.

Med disse testresultater kan købere se, hvor sikker bilen er, og hvordan den passer med ønsket om at være mere miljøvenlig. Captur byder på komfort og sikkerhed, men vigtigt at huske på dens miljømæssige fodaftryk.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Renault Captur?

Mange bilkøbere leder efter alternativer til Renault Captur. Det er vigtigt at kende til lignende biler, før man beslutter sig.

  1. Peugeot 2008 - Denne bil giver gode køreegenskaber og et praktisk indre rum. Peugeot 2008 har også et moderne design og teknologi, der gør den til en stærk konkurrent.
  2. Nissan Juke - Kendt for sit unikke udseende og sjove køreegenskaber. Nissan Juke tilbyder forskellige motorstørrelser, som passer til forskellige behov.
  3. Opel Mokka - Tilbyder god komfort og en høj siddeposition. Opel Mokka har også en række sikkerhedsfunktioner og moderne teknologi.
  4. Ford EcoSport - Ford's bidrag til mini-SUV markedet kommer med robust byggekvalitet og er velegnet til bykørsel såvel som længere ture.
  5. Skoda Kamiq - En ny spiller på markedet, der hurtigt har vundet hjerter med sin rummelighed, økonomi, og Skoda's velkendte 'value-for-money'.
  6. Volkswagen T-Roc - Volkswagen kombinerer stil med substans i T-Roc, som leverer solide præstationer sammen med en række personaliseringmuligheder.
  7. Fiat 500X - Fiat's svar på en kompakt SUV er både charmerende og funktionel, hvilket giver den et godt fodfæste i segmentet.
  8. Citroën C3 Aircross - Med sine farverige valgmuligheder og innovative design skaber Citroën C3 Aircross bevågenhed på vejen samtidig med at være praktisk.
  9. Hyundai Kona - Hyundai Kona ikke kun udstråler stil men kommer også som elbil for dem, der søger grønnere alternativer uden at miste køreglæden.
  10. Kia Stonic - Kia Stonic fremhæver sig med sin garantiordning, dynamiske køreegenskaber samt konkurrencedygtige pris.

Disse alternativer viser bredden af muligheder for dem, der overvejer Renault Captur men gerne vil udforske andre muligheder indenfor mini-SUV segmentet.

Hvor langt kører Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens på literen?

Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens bruger 6,3 liter brændstof for hver 100 kilometer den kører. Det betyder, at denne bil er økonomisk og venlig mod din pengepung, når du skal fylde tanken.

Denne model viser sig at være en god partner for dem, der leder efter en bil, der balancerer mellem at køre langt på literen og yde god performance på vejen. Med denne viden kan bilkøbere gøre et velinformeret valg om, hvorvidt Renault Captur passer til deres kørselsbehov og økonomi.

Den lave brændstofforbrug gør den til et attraktivt valg for dem, der ønsker at spare på udgifterne til brændstof samtidig med at have en bil, der er klar til både bykørsel og længere ture.

Hvilken motor har en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens?

En Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens har en 0,9 liters turbobenzinmotor. Denne type maskine i bilen hjælper den med at køre stærkt og økonomisk. Den bruger turbo-teknologi til at skabe mere kraft, selvom den ikke er stor.

Dette gør bilen god til både bykørsel og længere ture på motorvejen.

Motoren i denne model er kendt for sin effektivitet og ydeevne. Den passer perfekt til bilkøbere, der ønsker en bil, der ikke bruger meget benzin, men stadig har god acceleration og styrke på vejen.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens?

Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens har 90 hestekræfter. Dette tal viser, hvor kraftfuld bilens motor er. Med sådan en motor kan køberne forvente, at bilen kører godt både i byen og på længere ture.

Kraften i bilen sørger for, at man nemt kan følge med trafikken og komme hurtigt fra sted til sted. Denne model har altså nok kraft til de fleste køresituationer.

Hvad er tophastigheden for en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens?

Tophastigheden for en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens er sat højt af producenten. Den viser, hvor hurtigt bilen kan køre under ideelle forhold. Med en trecylindrede motor bemærker man lyden mere, men præstationen ligger på et gennemsnit.

Det betyder, at selv om motoren arbejder hårdt, når den opnår sin maksimale fart, er det en del af charmen ved denne model. Producenten har sikret, at køreoplevelsen er tilfredsstillende, også når det kommer til hastighed.

Instrumentbrættet indeholder kun en digital hastighedsviser, hvilket giver føreren en klar og præcis aflæsning af bilens aktuelle fart. Dette element understøtter førerens evne til at holde øje med hastigheden, især når man nærmer sig bilens tophastighed.

Selv uden at dykke dybt ned i tekniske detaljer, er det klart, at Renault har designet Captur ENERGY TCe 90 Intens til at møde bilkøberes behov for både dagligdags kørsel og den sjældne chance for at teste tophastigheden på sikre veje.

Hvor hurtigt accelererer en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens fra 0-100 km/t?

En Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens har en turbobenzinmotor med 90 hestekræfter. Dette giver bilen en god kraft til at køre. Producenten siger, at acceleration og tophastighed er gode.

Men de har ikke sagt, hvor hurtigt bilen kan gå fra 0-100 km/t.

Denne bil kommer med en række værktøjer som parkeringssensor bag og for og automatisk start/stop, hvilket gør den til et godt valg for folk på udkig efter en ny bil. Selvom den nøjagtige tid for acceleration fra 0-100 km/t ikke er oplyst, kan købere stadig vente på en tilfredsstillende ydeevne baseret på bilens motor og hestekræfter.

Hvad er dimensionerne på en Renault Captur?

Renault Captur har en størrelse, der gør den til en perfekt bil for mange. Den passer godt på mindre veje og i byen med sin størrelse. Kabinen er rummelig nok til at personer, både foran og bagpå, kan sidde behageligt.

Men på grund af C-søjlerne og den indvendige bredde, kan nogle måske føle, det er lidt trangt. Denne bil viser sig dog at være praktisk, når det kommer til bagagerummet. Med et volumen på 285 liter under hattehylden, som kan udvides til 390 liter hvis man fjerner hylden.

Og hvis man lægger bagsædet ned, stiger rummet til hele 1.055 liter. Dette gør Captur til en fleksibel bil for dem, der har brug for plads til indkøb, sportsgrej eller bagage på ture.

Bagagerummet tilbyder altså god plads, hvilket er et klar plus for Renault Captur. Denne egenskab sammen med de generelle dimensioner gør bilen til et godt valg for familier eller dem, der regelmæssigt har brug for at transporte større ting.

Med disse overvejelser giver Renault Captur et godt kompromis mellem størrelse og funktionalitet.

Hvor stort er bagagerummet i en Renault Captur?

Bagagerummet i en Renault Captur rummer 285 liter, når hattehylden er på plads. Fjerner man hylden, vokser kapaciteten til 390 liter. For bilkøbere med behov for mere opbevaringsplads, tilbyder Captur yderligere fleksibilitet.

Bagsædet kan lægges ned, og så udvider bagagerummet sig til imponerende 1.055 liter. Denne plads gør Captur til et praktisk valg for dem, der ofte har brug for at transportere store ting eller planlægger længere ture med meget bagage.

Med sit store og tilpasningsdygtige bagagerum, møder Captur behovene hos mange forskellige købere, fra familier til eventyrlystne sjæle.

Kan man få anhængertræk på en Renault Captur?

Ja, man kan få anhængertræk på en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens

Hvor mange kg må en Renault Captur trække på anhængertrækket?

En Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens kan trække op til 1200 kg. 

Denne kapacitet gør bilen egnet til mange forskellige formål. Uanset om det drejer sig om en tur med campingvognen eller at flytte store møbler, viser Renault Captur sig alsidig.

Bilkøbere, der vægter fleksibilitet og funktion, vil finde denne information særligt nyttig.

Hvilke fælge kan man få til en Renault Captur?

Renault Captur tilbyder forskellige hjul for at møde bilejeres behov og stil. Disse sleek udseende fælge er både smarte og funktionelle, designet til at gøre din køreoplevelse endnu bedre.

  1. Standardfælgene på en Renault Captur er 16-tommer i jern. Disse giver et stabilt grundlag og passer godt til hverdagskørsel.
  2. For dem, der søger den ekstra kant, tilbyder bilen også muligheden for opgradering til 16-tommer letmetalfælge. Letmetallet letter vægten på bilen, hvilket kan føre til en øget ydeevne.
  3. Der er også valgmulighed for dem, der går op i både æstetik og ydeevne, ved at vælge 17-tommer letmetalfælge. Størren på disse hjul kan give bilen et mere markant look og potentielt forbedre håndteringen.
  4. Som ekstraudstyr finder man dæktryksovervågningssystemet. Dette system advarer føreren, hvis lufttrykket i dækkene falder under det anbefalede niveau, hvilket sikrer maksimal sikkerhed og effektivitet.

Disse muligheder giver ejere af Renault Captur fleksibiliteten til at skræddersy deres bils udseende efter egne præferencer samtidig med, de bibeholder kvaliteten og performance.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Renault Captur?

At vælge de rette vinterdæk til en Renault Captur er afgørende for sikker kørsel om vinteren. Vinterdæk giver bilen et godt vejgreb og god stabilitet på sne og is.

  1. Søg efter dæk med de anbefalede dimensioner fra producenten. Det sikrer, at dækkene passer perfekt til din Renault Captur.
  2. Vælg dæk med høj trækkraft og bremseevne. Dette hjæper din bil med at blive på vejen, selv i glat føre.
  3. Find vinterdæk lavet af materiale, der forbedrer grebet på is og sne. Materialer der kan klare kolde temperaturer giver sikrere kørsel.
  4. Følg producentens råd om de bedste vinterdæk til din Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens. De ved, hvilke dæk der performer bedst til din bilmodel.
  5. Sørg for at vælge vinterdæk med lav rullemodstand for at øge brændstofeffektiviteten.
  6. Tjek lokale love og anbefalinger om brug af vinterdæk. Husk at montere dem i det tidsrum, loven foreskriver.
  7. Hvis du bor i Danmark, skal du huske reglerne om obligatorisk brug af vinterdæk eller alternative løsninger under visse vejrforhold.
  8. Overvej fælgstørrelsen og belastningsindekset på dine nye vinerdæk, så de matcher din Renault Capturs specifikationer.

Disse punkter hjælper dig med at finde de rette vinterdæk til din bil og holde dig sikker på vejen hele vintersæsonen igennem.

Hvor sikker er en Renault Captur?

Renault Captur har fået en høj score for beskyttelse af voksne og børn i ADAC Crashtest. Denne bil giver god sikkerhed for dem inde i bilen. Men den har ikke nogle nye sikkerhedssystemer som kollisionsadvarsel og City-Notbremssystem.

Denne bil kommer med grundlæggende airbags, som beskytter folk ved uheld.

Selvom Renault Captur scorer godt i crashtests, mangler den altså vigtige sikkerhedsteknologier. Dette er værd at overveje, hvis man leder efter en bil med de nyeste sikkerhedsfeatures.

Bilens airbags beskytter godt, men at den mangler avancerede systemer til at forhindre ulykker kan være et minus for nogle købere.

Hvordan er interiøret i en Renault Captur?

Interiøret i en Renault Captur er bygget med simple materialer. Dette gør, at bilens indre ser pænt ud, selv efter en ansigtsløftning. Standardudstyret omfatter klimaanlæg samt lys- og regnsensor, hvilket tilføjer komfort til køreturen.

Lenkrad og gearstang kan justeres, selvom der ville være godt med mere plads til justeringer. Det giver føreren mulighed for at finde en behagelig kørestilling.

Til trods for de simple materialer, føles bilen rummelig indeni. Der er god plads til både fører og passagerer. Interiøret er designet til at være funktionelt og brugervenligt, hvilket gør det nemt at nå kontrolpanelerne under kørslen.

Parkeringssensor for og bag hjælper med at gøre parkeringen nemmere, hvilket er en stor fordel i tætte bymiljøer. Alle disse funktioner samler sig for at skabe en behagelig og effektiv køreoplevelse i en Renault Captur.

Hvor mange personer er der plads til i en Renault Captur?

En Renault Captur tilbyder plads til fem personer. Bilen er rummelig og sikrer, at der er god komfort for alle passagerer, også de store personer foran og bagpå. Både førersædet og bagsædet har god benplads, hvilket gør lange ture behagelige for alle i bilen.

Med sit design tager Captur hensyn til familier og grupper, der har brug for både plads og komfort på køreturen. Dette gør den til et populært valg for bilkøbere, der søger en bil med god plads.

Hvilket lydsystem har en Renault Captur?

Renault Captur kommer med R-Link Evolution multimediesystem. Dette system inkluderer TomTom-navigation for at finde vej, radio til musik og nyheder, Bluetooth for trådløs forbindelse, samt AUX- og USB-tilslutninger for at afspille egen musik.

Systemet giver god lyd og mange muligheder for underholdning og information under kørslen.

Dette smarte system sikrer, at føreren nemt kan styre musik, navigation og telefonopkald uden at fjerne hænderne fra rattet. Det gør køreturen både sikrere og sjovere for alle i bilen.

Med de forskellige tilslutningsmuligheder kan passagererne også nemt dele deres yndlingsmusik eller podcasts under rejsen.

Hvilke apps kan man få til en Renault Captur?

Renault Captur tilbyder en verden af apps, der gør køreoplevelsen bedre og mere forbundet. Med mulighed for online-konnektivitet kan ejere opgradere deres kørsel med forskellige applikationer.

  1. R&Go: En intuitiv app, der omdanner din smartphone til et infotainment center. Den giver adgang til musik, navigation og håndfri opkald.
  2. MY Renault: Tilbyder personliggjort bilvedligeholdelse påmindelser, ruteplanlægning og fjernadgang til visse bilfunktioner som at tjekke bilens status eller forvarme bilen.
  3. Android Auto: Forbind din smartphone med bilen for at spejle dine favoritapps på det centrale display. Brug Google Maps, lyt til musik via Spotify eller send beskeder med stemmekommandoer.
  4. Apple CarPlay: Ligesom Android Auto men for iPhone-brugere. Få adgang til iMessage, Apple Music, og brug Siri til at styre forskellige funktioner i bilen.
  5. Waze: Et populært valg for realtidstrafikoplysninger og navigation, som nemt kan integreres med systemet og give de mest effektive ruter.
  6. TomTom Live Services: Tilbyder navigationsassistance med live trafikopdateringer, vejrets vejrmeldinger og fartkameraadvarsler direkte på dit infotainmentsystem.
  7. Spotify: Musikstreamingtjeneste, hvor du kan nyde dine favoritsange og playlister uden at skulle skifte mellem forskellige enheder under kørslen.

Disse apps sikrer ikke kun underholdning og information undervejs men også større bekvemmelighed ved hjælp af hands-free teknologi og talekommandoer, så førerne kan holde fokus på vejen.

Opdateres softwaren i en Renault Captur automatisk?

Softwaren i en Renault Captur opdateres ikke af sig selv. Ejerne skal selv tage skridtet for at få de nyeste opdateringer. De kan få dem hos forhandleren eller finde dem på producentens website.

Det er en god ide at tjekke for nye opdateringer, specielt før bilen skal til service, som er hvert 30.000 km eller mindst én gang om året. Dette sikrer, at bilen altid kører med den nyeste teknologi og giver den bedste oplevelse.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Renault Captur?

En Renault Captur kan gøres personlig og mere funktionel med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette giver ejeren mulighed for at tilpasse bilen efter egne behov.

  1. Techno-Pakke: Indeholder parkeringssensorer for og bag, advarsel om døde vinkler og et navigationssystem.
  2. Bose-soundsystem: Opgrader lyden i din bil med dette kvalitetssystem for en bedre musikoplevelse.
  3. Fuldautomatisk klimaanlæg: Sørg for den perfekte temperatur hele året.
  4. LED kørelys: Forbedrer synligheden og sikkerheden på vejen.
  5. Tonede ruder: Tilføjer privatliv og beskyttelse mod solen.
  6. Anhængertræk: Perfekt for dem, der har brug for at trække trailere eller campingvogne.
  7. Vinterdæk: Vigtige for sikker kørsel i koldt vejr.
  8. Fælge: Forskellige størrelser og designs giver bilen et unikt udseende.
  9. Plug-in hybrid teknologi: Til dem, der søger en mere miljøvenlig køreoplevelse.
  10. Apps til infotainment-systemet: Tilføj nyttige apps som Ghk-navigation eller musikstreamingstjenester via mobiltelefonens integration.
  11. Automatiske softwareopdateringer: Holder bilens systemer opdaterede med de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.

Dette udvalg af tilbehør og ekstraudstyr giver ejerne masser af muligheder for at gøre deres Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens endnu bedre egnet til deres livsstil og behov.

Guides til andre varianter af Renault Captur

Hvilke teknologier bruges i en Renault Captur?

Renault Captur bruger mange moderne teknologier. Den har start-stop-system, som hjælper med at spare på brændstoffet. Bilen kommer også med tempomat og hastighedsbegrænser, som gør køreturen mere afslappet og sikker.

Parkering bliver lettere med parkeringssensorer både foran og bagpå. Klimaanlægget i bilen er fuldautomatisk, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt.

Denne bil er ikke kun smart på vejen. Den har også teknologi indeni. For eksempel har den et lydsystem, hvor man kan koble sin telefon til og spille musik eller ringe sikkert under kørslen.

Ekstraudstyr som anhængertræk og forskellige fælge kan gøre bilen endnu mere praktisk og stilfuld. Softwareopdateringer sker automatisk, så bilens systemer altid er opdaterede med de nyeste funktioner.

Hvad koster en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens i grøn ejerafgift?

En Renault Captur koster i 2024 ca. fra 780 kr til 4.080 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Renault Captur til service?

En Renault Captur skal til service hver 30.000 km eller en gang hvert år. Det er vigtigt for at holde bilen i god stand og sikre, at alt fungerer som det skal. Ved at følge denne serviceplan, kan ejere undgå større problemer med bilen og sikre, at den kører problemfrit.

Dette gælder også, når bilen har features som parkeringssensorer foran og bag, fuldautomatisk klima og andre moderne faciliteter. At holde sig til den anbefalede serviceplan er nøglen til at bevare bilens værdi og effektivitet over tid.

Hvilke dele på en Renault Captur går mest i stykker?

Renault Captur har vundet mange hjerter med sit design og komfort. Men visse dele er mere tilbøjelige til problemer end andre.

  1. Turbo i motoren: Mange ejere har rapporteret om fejl, hvor turboen ikke virker som den skal.
  2. Infotainmentsystem: Systemet til musik og navigation har ofte fejl, hvilket kan være irriterende.
  3. Elektriske vinduer: Vinduerne kan nogle gange stoppe med at virke, eller de går langsomt op og ned.
  4. Gearkassen: Problemer med gearskift er ikke sjældne, og det kan føles hårdt at skifte gear.
  5. Bremser: De slides hurtigere ned end forventet, hvilket kræver tidlig udskiftning.
  6. Rustdannelse: Visse steder på bilens karrosseri kan begynde at ruste før tid.
  7. Aircondition og varmelegeme: Fejl i disse systemer er rapporteret, så temperaturen inde i bilen bliver svær at styre.
  8. Støj fra undervognen: Knirkelyde eller bankelyde under kørsel er et tegn på problemer med undervognen.

Dette indikerer, at mens Renault Captur byder på godt design og funktioner som parkeringssensor (for og bag) samt fuldaut. klima, så skal potentielle købere være opmærksomme på ovenstående punkter inden køb.

Hvor lang tid dækker garantien på en Renault Captur?

Garantien på en Renault Captur dækker i 5 år eller indtil bilen har kørt 150.000 km. Det er godt for bilkøbere at vide, at denne dækning er med i de tekniske oplysninger om bilen.

Dette viser, at producenten står bag kvaliteten af deres bil og giver køberne ro i sindet. Garantien omfatter forskellige dele på bilen, så ejerne kan føle sig sikre, når de kører deres Renault Captur.

Dette betyder, at hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, indenfor denne periode eller kilometerstand, kan ejeren få det repareret uden ekstra omkostninger. Det er en vigtig del af aftalen ved køb af en ny bil.

Hvad dækker garantien på en Renault Captur?

Garantien på en Renault Captur ENERGY TCe 90 Intens sikrer bilen mod fejl fra fabrikken. Denne garanti er gyldig for biler fremstillet mellem marts 2017 og maj 2018. Den dækker dele og systemer, som ikke virker, som de skal, hvis fejlen skyldes en fabrikationsfejl.

Det gælder også bilens motor, som har en wartungsarme Steuerkette, hvilket betyder, at kæden kræver mindre vedligeholdelse. Bilens ejer skal dog huske at følge serviceplanen, hvilket kræver service hvert år eller hver 30.000 km, for at garantien forbliver gyldig.

Dette sikrer, at bilen kører godt og minimerer risikoen for problemer undervejs.

Garantien omfatter ikke skader forårsaget af normal slid, uheld eller misbrug af bilen. Email og elektronisk post yder assistance ved spørgsmål om garantien. Det anbefales kraftigt at holde sig til den anbefalede service ok for at sikre, at garantien dækker, når det er nødvendet.

Hvis ejere vælger at montere ekstraudstyr som parkeringssensor for og bag, bør de sørge for, at dette arbejde udføres professionelt for ikke at påvirke garantien.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.08

Opdateret 10.09.2024, 14.36.08

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel