Find brugte biler til salg

Guiden handler om Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC (Årgang 04/2015 - 08/2018)

Købsguide: Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC (04/2015 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC?

Før du køber en Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC, er det godt at vide, at den er en mellemklasse-van. Den har fem døre og yder 118 kW eller 160 hk. Dette køretøj er kendt for sin høje kørekomfort og gode fremdrift, takket være en stærk diesel motor og en dobbeltkoblingsgearkasse.

Selvom topmodellerne kan være dyre, kommer bilen med masser af standardudstyr. Den har ingen variationer i karosseriet, og dens konkurrenter omfatter biler som Ford Galaxy, Seat Alhambra og Volkswagen Sharan.

Renault Espace udleder 192 g/km CO2 og kører i gennemsnit 6,0 liter pr. 100 km ifølge EcoTest. Denne bil kommer med en to-årig fabriksgaranti og generelt har den lave driftsomkostninger sammenlignet med andre biler i samme klasse.

Dette gør den til et attraktivt valg for dem, der søger en pålidelig og økonomisk family van med god plads og komfort.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Renault Espace?

Renault Espace har ikke forskellige karosseri varianter. Denne model kombinerer en vans rummelighed, SUV'ens stil og komfort som i en limousine. Her er detaljerne:

  1. Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC - Dette er topmodellen med en stærk dieselmotor på 160 hestekræfter og adaptiv fartpilot, perfekt for dem, der ønsker kraft og komfort.
  2. Med mulighed for ekstraudstyr som en tredje sæderække, tilbyder denne bil plads til flere passagerer eller mere bagage. Perfekt for store familier eller til at køre med meget udstyr.
  3. Modellen giver også muligheder for opgraderinger såsom forskellige typer fælge og vinterdæk, der sikrer god kørsel året rundt.
  4. Integration med Google indbygget og andre apps sørger for en moderne køreoplevelse med nem adgang til navigation, musik og kontakt til omverdenen.
  5. Sikkerhedsfunktioner prioriteres med teknologier som automatisk nødbremseassistent og elektronisk post for at holde føreren opdateret om bilens status.
  6. Der kan monteres anhængertræk, hvilket øger bilens alsidighed ved at tillade den at trække tunge læs.

Den femte generation af Espace skuffer ikke dem, der søger plads, power, og nyeste teknologi pakket ind i et stilfuldt design inspireret af både MPV'er og SUV'er.

Hvad er fordele og ulemper ved Renault Espace?

Fordele Ulemper
- God kørekomfort - Begrænset hovedhøjde
- Stor og praktisk bagagerum - Kompliceret og distraherende cockpit
- Tre enkeltsæder på bagsædet - Dårligere emissionsværdier (NOx) på motorvejen
- Mulighed for montering af børnesæder og en tredje sæderække - Høje fix omkostninger og dyrt top-udstyr

Hvordan klarer Renault Espace sig i test?

Renault Espace viser gode resultater i ADAC testprotokoller. Den har et testforbrug på 6,5 liter i byen, 5,1 liter på landet og 7,4 liter på motorvejen for hver 100km (16,7 km/L) den kører.

CO2-udledningen er på 192 gram per kilometer. Indendørs støjniveau ved 130 km/h holder sig lavt på kun 67,1 dB(A). Bremselængden fra 100 km/h er på blot 35,0 meter. Sikkerheden er topprioritet i Renault Espace; ADAC Crashtests viser, at den giver en høj grad af beskyttelse ved kollisioner.

Denne bil har front- og sideairbags, som øger den passive sikkerhed. Dens brændstofforbrug ligger i gennemsnit på 6,0 liter/100 km ifølge EcoTest, hvilket gør den til en økonomisk bil at køre i.

Renault Espace skiller sig ud som en sikker og økonomisk bil, der præsterer godt i tests.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Renault Espace?

Ford Galaxy, Seat Alhambra og Volkswagen Sharan er alternativer til Renault Espace. Disse mellemklasse-vans byder på lignende funktioner og komfort. De passer godt til familier, der har brug for meget plads.

De er gode valg, hvis man søger en bil som Renault Espace.

Disse biler kører godt på vejen og har meget udstyr. De kan også trække tunge ting, som en campingvogn eller en stor trailer. Fordi de er bygget til mange mennesker, har de mange sæder og et stort bagagerum.

Så, hvis du leder efter en bil som Renault Epace, overvej disse muligheder.

Hvor langt kører Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC på literen?

Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC bruger i snit 6,0 liter brændstof på 100 km ifølge EcoTest. Forbruget varierer afhængigt af kørsel; i byen bruger den 6,5 liter, på landet 5,1 liter og på motorvejen 7,4 liter.

Den har en tank på 58 liter, hvilket giver den en rækkevidde på op til 965 km. Dette gør den til et effektivt valg for dem, der lægger værdi på økonomisk kørsel og lange ture uden hyppige stop for at tanke.

Hvilken motor har en Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC?

Denne model har en 4-cylindret dieselmotor med 1,6 liters slagvolumen. Motoren yder et højt drejningsmoment på 380 Nm ved kun 1750 omdrejninger i minuttet. Denne kraft kommer fra to turboladere, som hjælper med at skubbe bilen frem.

Til at styre denne kraft bruger bilen en sekstrins dobbeltkoblingsgearkasse, som er en type automatgearkasse, der skifter hurtigt og blødt. Dette gør Espace både stærk og behagelig at køre.

Bilen passer godt til folk, der vil have en stor bil, der kører langt på literen og stadig har masser af kræfter til at overhale på motorvejen.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC?

Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC har 160 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en motor med en effekt på 118 kW. Dette gør bilen både stærk og i stand til at yde godt på vejen, perfekt til købere der søger en bil med god ydelse.

Kraften i Renault Espace er sammenlignelig med andre biler i MPV-kategorien, som tilbyder både komfort og funktionalitet for familien.

Hvad er tophastigheden for en Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC?

Tophastigheden for en Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC er 202 km/h. Denne model, en del af mpv-kategorien, blander rummelighed med hastighed. Den yder kraftigt og når hurtigt sin højeste hastighed, gør den til et godt valg for dem, der søger en familiebil med stærk præstation.

Hvor hurtigt accelererer en Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC fra 0-100 km/t?

Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale EDC har ikke en opgivet accelerationstid fra 0-100 km/t. Men det er kendt, at den kan lave et mellemacceleration fra 60 til 100 km/t på cirka 6,8 sekunder.

Dette tal giver en idé om, hvordan bilen performer under kørsel, specielt ved overhalinger eller hurtigere sammenkobling på motorvejen. Dette aspekt er vigtigt for købere, der overvejer en bil i MPV-klassen og sammenligner den med andre biler som Opel Signum eller Saab 9-5.

Renault Espace viser hermed sine kræfter i praktiske situationer på vejen.

Hvad er dimensionerne på en Renault Espace?

Renault Espace er en bredt anerkendt MPV, der tilbyder rummelighed og komfort. Den kombinerer størrelse med stil, hvilket gør den ideel for familier eller dem, der har brug for ekstra plads.

  1. Bilen har en længde på 4857 mm, hvilket giver god plads inde i bilen.
  2. Med en bredde på 1888 mm har passagererne god siddekomfort.
  3. Højden er på 1675 mm, så der er masser af hovedrum.
  4. Bagagerumsplads når bagsæderne står op er 500 liter, perfekt til hverdagsindkøb.
  5. Når bagsæderne er nedklappet, øges bagagerumsvolumen til imponerende 920 liter - ideelt for længere ture eller storindkøb.
  6. Bilen vejer 1815 kg uden last og kan bære op til 656 kg.

Disse dimensioner beviser Renault Espaces alsidighed som MPV, idet den passer til mange forskellige behov - fra daglig pendling til familieudflugter.

Hvor stort er bagagerummet i en Renault Espace?

Renault Espace tilbyder et rummeligt bagagerum. Det har en kapacitet på 500 liter, når bagsæderne er oppe. Folder man sæderne ned, udvides pladsen til imponerende 920 liter. Denne multi-purpose vehicle giver derfor god mulighed for at pakke stort ind, når familien skal på tur eller hvis man har brug for at transportere større ting.

Med den generøse lasteevne bliver Renault Espace et praktisk valg for dem, der sætter pris på fleksibilitet og rummelighed i deres bil.

Kan man få anhængertræk på en Renault Espace?

Ja, man kan montere anhængertræk på en Renault Espace. Denne MPV (multi-purpose vehicle) er designet til at have en høj anhængerkapacitet på 2000 kg. Det gør den ideel for bilkøbere, der har brug for at trække tungere læs som eksempelvis campingvogne eller store trailere.

Anhængertrækket udvider Renault Espaces alsidighed, så ejere nemt kan transportere det, de har brug for, på ferier eller større ture.

Hvor mange kg må en Renault Espace trække på anhængertrækket?

En Renault Espace kan trække 2.000 kg. Det er afgørende at tjekke bilens manual eller kontakte en forhandler for at få præcise tal.

Generelt har biler som Renault Espace en anhængervægt, der egner sig til familiebrug og fritidsaktiviteter, inklusiv at slæbe campingvogne eller bådtrailere. Sørg altid for, at vægten på din trailer og dens last ikke overstiger bilens maksimale kapacitet for sikker kørsel.

Hvilke fælge kan man få til en Renault Espace?

Fælge til en Renault Espace kommer i forskellige størrelser og designs. Disse hjælper bilen se bedre ud og køre bedre.

  1. Standardfælge: Bilens grundmodel kommer med fælge, der matcher dens grunddesign.
  2. Aluminiumsfælge: For at give Renault Espace et mere moderne look, kan man vælge aluminiumsfælge. De er både lette og stærke.
  3. Facelift-modeller: Fælgene til facelift-modellerne af Renault Espace har ofte et nyt design, der giver bilen et friskt udseende.
  4. Sporty fælge: Dem, der søger en mere sportslig stil, kan vælge fælge med sporty design. Disse giver bilen et hurtigere udtryk.
  5. Specieludgaver: Limited edition eller specielle modeller af Renault Espace kan have unikke fælgedesigns, som ikke findes på andre modeller.
  6. Brugertilpassede fælge: Købere kan også vælge brugertilpassede fælge fra tredjepartsproducenter for at skille sig ud fra mængden.
  7. Vinterfælge: Til brug om vinteren anbefales specielle fælge, der passer til vinterdæk for at sikre maksimal sikkerhed og ydeevne i koldt vejr.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Renault Espace?

Til en Renault Espace er det væsentligt at vælge de rette vinterdæk for at sikre bedst mulig sikkerhed og ydeevne i koldt vejr. Mange vælger dæk, der tilbyder godt greb på is og sne, samt god vandafledning for at mindske risikoen for aquaplaning.

Populære mærker inkluderer Michelin, Bridgestone og Continental, som alle tilbyder dæk, der passer til forskellige behov og budgetter. Det er en god ide at kigge efter dæk med lav rullemodstand for bedre brændstoføkonomi og et mønster, der er designet til at minimere støj, hvilket gør køreturen mere behagelig.

Det anbefales også at kontrollere Renault Avantime's vejledning for specifikke anbefalinger om dækstørrelse og belastningsindeks. Dette sikrer, at dækkene passer korrekt til bilen og understøtter bilens maksimale belastning.

At skifte til vinterdæk i de koldere måneder og overholde disse anbefalinger vil ikke kun forbedre sikkerheden, men også kørekomforten når temperaturen falder.

Hvor sikker er en Renault Espace?

Renault Espace viser stor sikkerhed med sine kollisionstests fra ADAC, hvilket pointerer en høj grad af beskyttelse. Bilen er udstyret med front- og sideairbags og selestrammer for at beskytte de voksne.

For familier er der endnu bedre nyheder, da bilen er meget børnevenlig. Der er mulighed for at installere barnesæder på alle sæder. Sikkerhedsteknologier som automatisk nødbremsning, sporingssensorer, blindvinkelsensorer og fartbegrænser håndterer moderne færdselsrisici med stor effektivitet.

Med disse sikkerhedsfunktioner fremstår Renault Espace som et sikkert valg for både børn og voksne og gør turen både sikker og behagelig for alle passagerer.

Hvordan er interiøret i en Renault Espace?

Interiøret i en Renault Espace blender luksus med brugervenlighed. Sæderne foran kan justeres elektrisk, så man nemt finder den rette siddestilling. Disse indstillinger vises tydeligt på midtdisplayet, så føreren uden besvær kan tilpasse sædet.

Dertil kommer et digitalt kombiinstrument bag rattet. Det giver føreren mulighed for at tilpasse visningerne efter egne behov, hvilket skaber en personlig køreoplevelse.

Materialerne i kabinen er af høj kvalitet. Dog finder man enkelte steder mindre ufuldkommenheder. Disse små detaljer ændrer dog ikke på, at oplevelsen inde i bilen føles luksuriøs.

Det blander sig fint med de teknologiske funktioner som det digitale kombiinstrument og de elektriske sæder, som giver Espace en moderne og komfortabel atmosfære. Denne kombination af komfort, teknologi og luksus gør interiøret i en Renault Espace til et behageligt sted at være, specielt på lange ture.

Hvor mange personer er der plads til i en Renault Espace?

Renault Espace tilbyder basalt sædearrangement til fem mennesker. Bilen kommer med fem fuldgyldige sæder, hvor de tre er enkeltsæder i bagsædet. Der er mere. For dem, der har brug for ekstra siddepladser, tilbyder Renault en tredje sæderække som ekstraudstyr.

Med denne tilføjelse kan bilen rumme flere passagerer, perfekt til større familier eller grupper. Dette gør Renault Espace til et fleksibelt valg for bilkøbere, der søger plads og komfort.

Hvilket lydsystem har en Renault Espace?

Renault Espace har et BOSE Surround Sound-System. Dette lydsystem kommer med aktiv støjreduktion. Det laver klar og fyldig lyd i hele bilen. Folk, der køber en bil, vil nyde musikken fra dette system.

Det lader passagerer opleve musikken, som var de midt i en koncert. Med dette i en Renault Espace, får købere en elbil med fantastisk lyd til turen.

Hvilke apps kan man få til en Renault Espace?

Renault Espace tilbyder en række nyttige apps, som hjælper førere og passagerer med at få en bedre køreoplevelse. Disse apps dækker alt fra navigation til underholdning.

  1. R-LINK Store giver adgang til forskellige apps designet specielt for Renault-biler. Førere kan finde apps til navigation, musik og meget mere.
  2. My Renault-appen bidrager til at holde ejerne opdaterede om deres bilens status og vedligeholdelse. Den giver også påmindelser om servicebehov.
  3. Google Maps tilbyder detaljeret kortlægning og navigationsinstruktioner, som hjælper førere med at finde vej uden besvær.
  4. Spotify appen giver mulighed for streaming af musik, så passagererne kan nyde god musik på turen.
  5. Waze er en community-baseret trafik- og navigationsapp, der giver realtidsopdateringer om trafiksituationen.

    6ans AppRadio Mode+ forvandler bilens skærm til en smartphone-skærm, giver direkte adgang til telefonens funktioner, apps og meget mere gennem bilens touchskærm.

  6. Audible-appen fylder køretøjet med lydbøger, ideal for lange ture hvor man ønsker lidt selskab uden at miste koncentrationen om kørslen.

Disse apps skal hentes gennem R-LINK Store eller direkte på brugerens smartphone for derefter at synkronisere med Renault Espace-systemet via Bluetooth eller USB-kabel. De er udvalgt for at optimere køreoplevelsen ved hjælp af moderne teknologi og holde brugeren forbundet både på korte og lange rejser.

Opdateres softwaren i en Renault Espace automatisk?

Softwaren i en Renault Espace opdateres ikke automatisk. Ejerne skal besøge en forhandler for at få den nyeste software. Denne proces sikrer, at bilen altid kører med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Besøg hos en forhandler til softwareopdatering kan være en del af regelmæssig service.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Renault Espace?

Renault Espace tilbyder forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, der kan forbedre køreoplevelsen. Her er hvad du kan vælge:

  1. Tredje sæderække giver mere plads til passagerer.
  2. Panoramatag tilføjer luksus og bringer mere lys ind i bilen.
  3. Reservehjul sikrer dig mod uventede punkteringer.
  4. Parkeringsassistent gør det nemmere at parkere bilen.
  5. Anhængertræk for at trække tunge ting eller en campingvogn.
  6. Vinterdæk garanterer sikkerhed under kolde og glatte vejrforhold.
  7. Forskellige fælgestørrelser så du kan tilpasse din bils udseende.
  8. Apps der forbinder din telefon med bilens system for mere bekvemmelighed.
  9. Lydsystem af høj kvalitet for den bedste lydoplevelse under kørslen.
  10. Automatisk opdatering af softwaren holder bilens funktioner opdateret.

Hvert punkt på listen tilbydes for at møde forskellige behov hos bilejere, der ønsker det meste ud af deres Renault Espace.

Guides til andre Renault-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Renault Espace?

Renault Espace bruger flere moderne teknologier for at gøre kørslen nemmere og mere sikker. En vigtig teknologi er det adaptive afstandsreguleringssystem, også kendt som ACC. Dette system hjælper med at holde sikker afstand til bilen foran ved automatisk at justere hastigheden.

Bilen har også elektriske vinduer, der stopper, hvis noget er i vejen, for at forhindre klemskader. For at gøre det nemmere at se information, har Espace et digitalt kombiinstrument.

Dette instrument kan chaufføren selv indstille, så det passer til deres behov. Spejlene på siden af bilen kan justeres med elektricitet, hvilket gør det let at få den perfekte udsigt.

Udover disse funktioner har bilen et række teknologier, der øger komforten og sikkerheden for alle i bilen. Det digitale kombiinstrument kommer med forskellige visninger, som føreren kan ændre efter behov.

Elektriske vinduer og spejle sørger for nem betjening og sikkerhed under kørslen. ACC systemet bidrager til en mere afslappende kørsel, specielt på lange ture. Disse teknologier er med til at sikre, at kørslen i en Renault Espace ikke bare er komfortabel og sikker, men også tilpasset den moderne chaufførs behov.

Hvad koster en Renault Espace ENERGY dCi 160 Initiale Paris EDC i grøn ejerafgift?

En Renault Espace koster i 2024 ca. fra 3.000 kr til 14.180 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Renault Espace til service?

En Renault Espace skal til service regelmæssigt for at sikre, at den kører godt. Det præcise tidsrum mellem servicebesøg kan variere. Det afhænger ofte af bilens alder, hvordan den bruges, og hvor mange kilometer den har kørt.

Som en god tommelfingerregel anbefales det, at ejere tjekker bilens brugermanual. Her vil man finde producentens anbefalinger for serviceintervaller. Dette sikrer, at bilen får den nødvendige vedligeholdelse og forbliver i god stand.

Det er også vigtigt at være opmærksom på bilens advarselslamper og meddelelser. Hvis bilen viser tegn på problemer eller når vigtige kilometermærker, kan det kræve et besøg hos værkstedet tidligere end planlagt.

At følge disse retningslinjer hjælper med at holde din Renault Espace kørende glat og kan forebygge større reparationer i fremtiden.

Hvilke dele på en Renault Espace går mest i stykker?

At eje en Renault Espace betyder, at man nyder stor komfort og teknologi. Men som alle biler, har den også dele, der kan gå i stykker. Her er nogle dele på en Renault Espace, som ofte giver problemer:

  1. Elektroniske systemer: Dette inkluderer navigation, infotainment og software til bilens instrumentbræt. De kan blive ustabile eller holde op med at virke.
  2. Turboen: Turboen kan svigte, især hvis bilen har kørt mange kilometer. Det påvirker bilens ydeevne stærkt.
  3. EGR-ventilen (Udstødning Gas Recirkulation): Denne del hjælper med at reducere bilens udslip. Men den kan let blokere og forårsage motorproblemer.
  4. Koblingen: I modeller med manuelt gear kan koblingen slides hurtigere end forventet.
  5. Injektorerne: Dieselmodeller kan opleve problemer med injektorerne, hvilket fører til dårlig motorydelse og øget forbrug af diesel.
  6. Luftaffjedringssystemet: Især på ældre modeller kan luftaffjedringssystemet slutte at virke korrekt, hvilket påvirker bilens køreegenskaber.
  7. Vandpumpen: En defekt vandpumpe kan resultere i overophedning af motoren.
  8. Bremser: Bremseskiver og klodser bliver slidte over tid og kræver regelmæssig udskiftning for at sikre sikker bremselængde.

Disse problemer er ikke ualmindelige i biler såsom Renault Espace og bør tjekkes før køb eller løbende ved ejerskab af sådan en bil.

Hvor lang tid dækker garantien på en Renault Espace?

Garantien på en Renault Espace varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 150.000 km, alt efter hvad der kommer først. Denne fabriksgaranti sikrer, at ejere kan få repareret eller udskiftet dele, der går i stykker på grund af fabrikationsfejl, uden ekstra omkostninger.

Ved siden af denne omfattende dækning tilbyder Renault også en rustgaranti på hele 12 år. Dette giver en ekstra sikkerhed for ejere mod rustskader, som kan være dyre at reparere.

Sådanne garantier understreger producentens tillid til kvaliteten af deres køretøjer og giver ro i sindet for bilkøbere.

Hvad dækker garantien på en Renault Espace?

Garantien på en Renault Espace sikrer køberen mod fabriksfejl og defekter. Denne beskyttelse omfatter ofte dele og arbejde. Det betyder, at hvis bilen får et problem, som skyldes en fejl fra fabrikken, dækker garantien omkostningerne til at reparere eller udskifte de defekte dele.

Den præcise dækning og længde på garantien kan variere, så det er vigtigt at tjekke de specifikke detaljer ved købet. Garantien dækker typisk ikke almindelig slid eller skader forårsaget af uheld eller misbrug af bilen.

For at holde garantien gyldig, skal ejeren sikre sig, at bilen vedligeholdes i henhold til producentens anvisninger og serviceplan.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.33

Opdateret 10.09.2024, 14.34.33

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel