Find brugte biler til salg

Guiden handler om Renault Twingo E-Tech Electric Intens (Årgang 03/2021 - 03/2022)

Købsguide: Renault Twingo E-Tech Electric Intens (03/2021 - 03/2022)

Hvad skal du vide inden du køber en Renault Twingo E-Tech Electric Intens?

Renault Twingo E-Tech Electric Intens er en lille, men rummelig elbil, der kom på markedet i 2021. Denne model springer ud med et batteri på 22,0 kWh og kan køre omkring 150 km på en fuld opladning.

Den egner sig godt til korte daglige ture og bykørsel. Men bilen har ikke et forreste bagagerum til opbevaring af ladekablet, hvilket kan være en ulempe for nogle. Med hensyn til opladning kan Twingo E-Tech Electric indtage en højere hastighed på op til 22 kW, hvilket er godt for dem, der har brug for at fylde strøm på hurtigt.

Sikkerheden i denne bil matches ikke med de nyeste standarder, da dens aktive sikkerhedsudstyr ikke anses for at være i top. For de bilkøbere, der stiller krav til sikkerhedsfeatures, kan dette være værd at overveje.

Trods disse punkter tilbyder Twingo E-Tech en behagelig køreoplevelse med funktioner som LED kørelys, dellæderkabine og multifunktionslæderrat. Den har også moderne bekvemmeligheder som automatisk nødbremsefunktion, DAB radio og mulighed for sædevarme, hvilket gør den til et konkurrencedygtigt valg i segmentet for små elbiler.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Renault Twingo?

Renault Twingo kommer i tre varianter. Disse er Twingo SCe 65 Life, Twingo Electric Life, og Twingo Electric Intens. Alle tre typer har forskellige features og ydelser. For eksempel, har Twingo Electric Intens en elektrisk motor, som gør den god til miljøet.

På den anden side har SCe 65 Life en traditionel benzinmotor. Dette viser, at der er muligheder for forskellige slags købere. De kan vælge en bil, der passer til deres behov og livsstil.

Den elektriske version er især god for dem, der søger en grøn løsning til bykørsel.

Hver variant er designet til at møde forskellige krav på vejen. Twingo Electric-modellerne giver en lydløs og glat køreoplevelse med nul udledning. De er perfekte for bymiljøer, hvor man ofte kører kortere ture.

Modellen SCe 65 Life passer godt til de, der foretrækker en mere klassisk biloplevelse og måske kører længere distancer. Alle varianterne prioriterer komfort og håndtering, så uanset hvilken model man vælger, får man en bil, der er sjov at køre i og let at parkere i byen.

Hvad er fordele og ulemper ved Renault Twingo?

At vælge en Renault Twingo E-Tech Electric Intens betyder at man får en bil med både gode og dårlige sider. Her ser vi nærmere på, hvad bilkøbere skal tænke over.

Fordele:

  1. Lavere driftsomkostninger: Denne bil koster mindre at køre end biler med benzin eller diesel.
  2. Miljøbonus: Købere kan få fordele som lavere skat, fordi den er bedre for miljøet.
  3. Kompakt størrelse: Twingo passer perfekt til bykørsel og små parkeringspladser.
  4. Lav svingradius: Den drejer nemt og gør det let at køre i byen.

Ulemper:

  1. Begrænset WLTP rækkevidde på 150 km: Det kan være et problem på lange ture.
  2. Lille bagagerum fra 155 til 760 liter: Ikke meget plads til bagage eller indkøb.
  3. Lav sikkerhedsvurdering: Biltest viser, at den ikke er så sikker som nogle andre biler.
  4. Ingen hurtigladning med AC ladning eller direkte strøm (DC, CCS-stik): Tager længere tid at få fuld batteri igen.

Dette overblik giver et klart bille on hvad man kan forvente af Renault Twingo E-Tech Electric Intens, både de gode ting og de ting, der kunne være bedre.

Hvordan klarer Renault Twingo sig i test?

Renault Twingo E-Tech Electric klarede sig ikke godt i ADAC's autotest, hvor den fik en lav score. Problemet ligger i dens manglende aktive sikkerhedsudstyr sammenlignet med for eksempel Smart forfour EQ.

Ved højere hastigheder er der meget støj inde i bilen, fordi støjisoleringen er svag. Det gør kørslen mindre behagelig. I bytrafik er en anden ulempe, at affjedringen er for stiv.

Dette kan gøre ture på bumpede veje ubehagelige. Disse punkter viser, at selvom Renault Twingo har sine gode sider, bør potentielle købere være opmærksomme på disse testresultater før køb.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Renault Twingo?

Smart forfour EQ og Renault Zoe er gode alternativer til Renault Twingo. Smart forfour EQ byder på lignende kompakt design og el-drift. Den er praktisk i byen, ligesom Renault Twingo.

På den anden side står Renault Zoe, som også er en elbil, men med længere rækkevidde. Den passer godt til folk, der ønsker lidt mere kraft og komfort. Begge disse modeller giver gode muligheder for købere, der leder efter små, økonomiske biler i Danmark.

De konkurrerer tæt med Renault Twingo på markedet for småbiler.

Hvad er rækkevidden for en Renault Twingo E-Tech Electric Intens?

Renault Twingo E-Tech Electric Intens kan køre ca. 150 km på en enkelt opladning. Denne afstand gør den til et godt valg for daglig brug og korte ture. Bilkøbere, der ser efter en bil til bykørsel, vil finde denne rækkevidde passende.

Renault har designet denne bil til at imødekomme behovene for dem, der ønsker at skifte til en elektrisk bil og samtidig undgå bekymringer om lange opladningstider og begrænset mobilitet.

Med dens 150 km rækkevidde giver den frihed til at komme rundt i byen og nærområder uden at skulle lade ofte.

Hvor stort er batteriet på en Renault Twingo E-Tech Electric Intens?

Batteriet i en Renault Twingo E-Tech Electric Intens har en kapacitet på 22,0 kWh. Dette tal viser, hvor meget strøm batteriet kan holde. Med et sådan batteri kan bilen køre længere på en enkelt opladning.

Batteriets størrelse er afgørende for, hvor ofte ejeren skal lade bilen. Dette kraftfulde batteri understøtter den elektriske bil i at levere en god ydeevne og effektivitet.

Hvordan lader man en Renault Twingo?

At lade en Renault Twingo E-Tech Electric Intens kræver blot et par simple trin. Bilen understøtter op til 22 kW opladningshastighed, som sikrer en hurtig og effektiv ladeproces. Her er hvad man skal gøre:

  1. Find en opladningsstation som passer til bilen. Det kan være en offentlig ladestation eller en hjemmevægslader.
  2. Sørg for, at opladningsstationen understøtter 22 kW for den hurtigste opladning.
  3. Brug det medfølgende ladekabel fra Renault til at forbinde bilen med ladestanderen.
  4. Start opladningen ved at følge instruktionerne på ladestanderen eller i bilens manual.
  5. Tjek bilens display eller Renault-appen for at se, hvor meget strøm der er ladet på, og hvor lang tid der er tilbage af opladningen.
  6. Når batteriet er fuldt oploadet, afbryder du forbindelsen melåde ladekabel og ladestander, først ved bilen og derefter ved standeren.

Ved hjælp af disse trin kan man nemt og sikkert sørge for, at ens Renault Twingo E-Tech Electric Intens altid er klar til kørsel.

Hvor lang tid tager det at lade en Renault Twingo E-Tech Electric Intens?

Ladetiden for en Renault Twingo E-Tech Electric Intens varierer afhængigt af opladerens styrke. Med en almindelig hjemmeopladning på 22 kW tager det omkring en time at lade batteriet nok til at køre en god distance.

Hvis man bruger en mindre kraftig oplader, vil det tage længere tid. Det er vigtigt for bilkøbere at tænke over, hvor de kan lade deres bil og planlægge derefter. Hurtigladestandere kan fylde batteriet hurtigere, men de er ikke altid let tilgængelige overalt.

Dette gør hjemmeopladning til en bekvem løsning for daglig brug.

Hvilken motor har en Renault Twingo E-Tech Electric Intens?

Renault Twingo E-Tech Electric Intens har en elektrisk motor. Denne type motor betyder, at bilen kører på strøm i stedet for benzin eller diesel. Elektriske motorer giver en mere jævn og lydløs køreoplevelse.

Renault har designet denne model til at være miljøvenlig og økonomisk. Med den elektriske motor slipper ejeren for bekymringer om udstødning og kan nyde godt af lavere driftsomkostninger sammenlignet med traditionelle biler.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Renault Twingo E-Tech Electric Intens?

Renault Twingo E-Tech Electric Intens kører ikke på en almindelig motor, så den har ikke hestekræfter på den måde, som benzinbiler har. Denne bil har en elektrisk motor. Men der er ikke sagt præcist, hvor mange hestekræfter den elektriske motor giver.

Det betyder, at hvis man kigger efter en bil baseret på hestekræfter, så giver Renault Twingo E-Tech Electric Intens ikke et direkte tal at sammenligne med.

Denne model viser en ny måde at tænke bilkøb på, hvor fokus ligger på elektrisk drift frem for traditionel kørsel med benzin eller dieselmotorer. Dette tiltaler dem, der ønsker at bryde med det sædvanlige og vælge en mere miljøvenlig løsning.

Hvad er tophastigheden for en Renault Twingo E-Tech Electric Intens?

Tophastigheden for en Renault Twingo E-Tech Electric Intens er 135 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre på sit højeste. Hastigheden passer godt til dem, der søger en kvik bybil, som også kan håndtere ture på større veje uden besvær.

Denne model fra Renault passer dermed godt til danske bilkøbere, der ønsker en elbil med god ydeevne og mobilitet.

Hvor hurtigt accelererer en Renault Twingo E-Tech Electric Intens fra 0-100 km/t?

Renault Twingo E-Tech Electric Intens har en god accelerationsevne. Selvom præcise tal for, hvor hurtigt den kan gå fra 0-100 km/t, ikke er angivet, ved man, at bilen er designet til bykørsel med sin elektriske motor.

Den kombinerer hurtighed med effektivitet, hvilket gør den til et fortrinligt valg for den moderne bilkøber, som ønsker en miljøvenlig bil uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Dens elektriske system og batteristørrelse er nøje afstemt for at give en jævn og hurtig acceleration. Renault Twingo E-Tech Electric Intens viser, hvordan elektriske biler kan levere prompte acceleration, hvilket er essentielt i bytrafikken, hvor hurtige starter ved lyskryds og under overhalinger spiller en stor rolle.

Bilen er en udmærket repræsentant for Renaults engagement i elektrisk mobilitet.

Hvad er dimensionerne på en Renault Twingo?

Renault Twingo er en lille bil, men den bruger sin plads smart. Den måler 3,61 meter i længden, 1,64 meter i bredden og 1,54 meter i højden. Dette gør den let at parkere og manøvrere i byer.

Inde i bilen får man plads til fire personer. Bagagerummet starter ved 155 liter. Fjerner man dækslet, bliver der mere plads, op til 210 liter. Skubber man bagsæderne ned, vokser bagagerummet til hele 410 liter.

Vil man bruge alt pladsen bag forsæderne, kan man få helt op til 760 liter af plads til bagage eller indkøb. Dette viser, at Renault Twingo er en bil der passer godt til folk, der har brug for en praktisk bil i byen.

Hvor stort er bagagerummet i en Renault Twingo?

Bagagerummet i en Renault Twingo er på 155 liter under dækslet. Man kan få mere plads, op til 210 liter, ved at fjerne dækslet. Hvis man lægger sæderne ned, bliver rummet meget større, helt op til 760 liter.

Denne bil er god for folk, der har brug for en bil med fleksibilitet til forskellig slags last. Med sådan et bagagerum, passer Twingo godt til både daglige indkøb og længere ture.

Den viser, at selv små biler kan være rummelige og gøre livet nemmere for deres ejere.

Kan man få anhængertræk på en Renault Twingo?

Nej, Renault Twingo Electric Intens kan ikke få anhængertræk. Fabrikken laver ikke anhængertræk til denne bil. Der findes heller ikke officielle oplysninger om, at man kan montere et anhængertræk efter købet.

Bilen er simpelthen ikke lavet til at trække en trailer. Forsøg på at tilføje et anhængertræk går imod bilens design og egenskaber. Det er bedst at acceptere, at Renault Twingo Electric Intens kommer uden mulighed for at få et anhængertræk monteret.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Renault Twingo?

Renault Twingo Electric Intens kan ikke få anhængertræk

Hvilke fælge kan man få til en Renault Twingo?

Til en Renault Twingo kan man vælge mellem forskellige typer fælge. Der findes både standard stålfælge og letmetalfælge i forskellige størrelser, design og farver. Det giver ejere mulighed for at tilpasse deres bil, så den passer til deres smag.

For dem, der ønsker et mere sporty udseende, tilbyder visse varianter af Renault Twingo også muligheden for at vælge sportsfælge. Udvalget af fælge påvirker ikke kun bilens udseende, men kan også have indflydelse på køreegenskaber og komfort.

Derfor spiller valget af den rette størrelse og type en vigtig rolle.

For at sikre optimal håndtering under kolde vejrforhold, anbefales det at montere vinterdæk på separate fælge. Dette sikrer bedre greb i sne og is. Det er vigtigt at rådføre sig med en autoriseret forhandler, som kan vejlede om de bedste fælgemuligheder til Renault Twingo, baseret på ens behov og ønsker.

Sådan sikrer man, at bilen ikke bare ser godt ud, men også yder sit bedste uanset vejret.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Renault Twingo?

Valg af vinterdæk til en Renault Twingo kræver stor omhu. Dette sikrer, at bilen yder optimalt i koldt vejr og på glatte veje.

  1. Sørg for at vælge dæk med god trækkraft og egenskaber på både sne og is for at undgå slitage.
  2. Opt for dæk med en belastningskapacitet, der matcher eller overstiger bilens behov, for at sikre enhver kontrol og sikkerhed under kørsel.
  3. Kontroller, at mønsterdybden på dine dæk er minimum 3 mm; dette giver det bedste greb i glatte betingelser.
  4. En god ide er at vælge specialdesignede vinterdæk til elbiler som Twingo, hvilket øger ydeevnen.
  5. Sørg for korrekt størrelse på dækkene; de passer nøjagtigt til din Renault Twingo og understøtter sikker kørsel.
  6. Michelin, Continental og Pirelli laver populære dæktyper, der ofte passer godt til denne bilmodel og dens krav.
  7. Korrekt montering og afbalancering af dine nye vinterdæk er essentielt – det beskytter mod forkert slid og dårligere køreegenskaber.

Disse retningslinjer hjælper dig med at vælge de rette vinterdæk til din Renault Twingo, så du kan nyde trygge køreture hele vinteren igennem.

Hvor sikker er en Renault Twingo?

Renault Twingo mangler nyere sikkerhedsudstyr. Den har ikke avancerede airbags ved bagsædet. Denne bil har heller ikke moderne assistentsystemer som advarsler for at holde afstand og undgå sammenstød.

Sikkerheden ser altså ikke tidssvarende ud for Renault Twingo.

Disse mangler gør, at bilkøbere skal tænke sig godt om. Hvis sikkerhed er vigtigt, kan det være en god idé at kigge efter andre biler. Sikkerhed i en bil er afgørende for at beskytte folk inde i bilen.

Renault Twingo viser sig her at være bagud i forhold til mange andre biler på markedet.

Hvordan er interiøret i en Renault Twingo?

Interiøret i en Renault Twingo er enkelt og brugervenligt. Der er få knapper, hvilket gør det nemt at bruge bilens funktioner. Infotainmentsystemet lever op til forventningerne og giver god underholdning på køreturen.

Klimaanlægspanelet er placeret lavt, så det er let at nå under kørsel. Men i bagsædet er der begrænsede opbevaringsmuligheder, hvilket kan være en udfordring for passagerer med mange småting.

Renault har tænkt på komforten foran i bilen, men kunne have tilføjet mere opbevaringsplads bag i. Til trods for dette tilbyder Twingo et behageligt interiør, som matcher behovene hos de fleste bilkøbere.

Med sit enkle design og tilfredsstillende teknologi pakke, lever Twingo op til forventningerne for dem, der søger en praktisk og økonomisk bybil.

Hvor mange personer er der plads til i en Renault Twingo?

En Renault Twingo har god plads foran. Folk op til 1,70 m i højden sidder godt. De har fin ben- og hovedplads. Men bag i bilen er der mindre plads. Det kan føles trangt for passagerer.

Bagagerummet er let at komme til, da klapen åbner bredt. Men hvis man er over 1,85 m, kan det være svært at løfte ting ind i bagagerummet. Dette skyldes en høj ladekant.

Denne bil kan have op til tre barnestole. Det gør den god for små familier. Dog er der ikke Isofix-beslag på passagersædet foran. Det begrænser lidt, hvor man kan sætte barnestole.

Disse detaljer hjælper med at forstå, hvordan pladsen i en Renault Twingo er fordelt og hvad den kan tilbyde familier og andre købere.

Hvilket lydsystem har en Renault Twingo?

Renault Twingo kommer med et lydsystem, der inkluderer Bluetooth. Dette giver ejerne mulighed for nemt at forbinde deres smartphones eller andre enheder trådløst. Systemet støtter også radio, så man kan lytte til musik, nyheder eller sport.

Derudover er der mulighed for at tilslutte eksterne medier, hvilket sikrer, at passagererne har flere valgmuligheder for underholdning under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en Renault Twingo?

I en Renault Twingo kan ejere spejle deres smartphones på bilens touchskærm. Det giver mulighed for at bruge forskellige apps, mens man kører. Man kan for eksempel lytte til musik, følge navigation og holde kontakt med venner gennem beskedapps direkte fra bilens skærm.

Dette sker via systemer som Apple CarPlay eller Android Auto, afhængigt af telefonens mærke. Disse systemer understøtter mange populære apps, så man nemt kan vælge musik fra Spotify eller få vejvisning fra Google Maps.

Alt man skal gøre er at forbinde sin smartphone med bilen gennem et kabel eller trådløst. Derefter vises telefonens apps på bilens skærm, klar til brug. Det betyder mindre distraktion og mere sikker kørsel, da alt styres fra bilens touchskærm eller via stemmekommandoer.

Med denne teknologi kan Twingo-ejere nyde godt af moderne bekvemmeligheder og forblive forbundet under hele køreturen.

Opdateres softwaren i en Renault Twingo automatisk?

Twingo Electric fra Renault modtager softwareopdateringer helt automatisk gennem luften. Disse opdateringer holder bilen kørende med den nyeste teknologi. For at få disse opdateringer skal bilen være forbundet til et Wi-Fi-netværk.

Opdateringerne forbedrer ting som batteriets levetid, hvor hurtigt det oplader og hvordan bilen kører.

Disse regelmæssige opdateringer sørger også for, at sikkerheden og køreoplevelsen altid er på toppen. Det bedste er, at ejerne ikke behøver at tage bilen til en forhandler for at få disse forbedringer.

Med denne smarte funktion kan Renault Twingo-ejere nyde en bil, der bliver bedre med tiden, helt uden besvær.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Renault Twingo?

Renault Twingo tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr, der kan forbedre køreoplevelsen. Blandt disse findes både parkeringssensorer og et bakkamera, som stærkt anbefales for at øge sikkerheden.

  1. Parkeringssensorer: Gør det nemmere at parkere i trange rum ved at advare føreren om objekter tæt på bilen.
  2. Bakkamera: Giver et klart billede af, hvad der sker bag bilen, hvilket gør bakning sikrere.
  3. All-weather måtter: Beskytter bilens indre mod snavs og fugtighed.
  4. Tagbøjler: Muliggør transport af større genstande såsom skiudstyr eller en kajak.
  5. Elektrisk foldeglas soltag: Tilføjer stil og frisk luft til din køretur.
  6. Reservehjul: Forbereder dig på punkteringer undervejs.
  7. Opgraderet lydsystem fra kendte mærker: Forbedrer lydkvaliteten markant under din rejse.

    8.Sikkerhedspakke med førstehjælpskasse og advarselstrekant: Øger trygheden på vejen ved nødstilfælde.

  8. Indvendig LED-belysning: Skaber en hyggelig atmosfære i bilen om aftenen.
  9. Smartphone-integration via Apple CarPlay eller Android Auto: Holder dig forbundet og underholdt uanset hvor du er hen på vejene.
  10. Trådløs opladningspad til smartphones: Oplader din telefon uden kabler, mens du kører.

Disse ekstraudstyr muligheder giver Renault Twingo ejere chance for at skræddersy deres bil efter personlige behov og præferencer.

Hvilke teknologier bruges i en Renault Twingo?

Renault Twingo har en række teknologier, men mangler nogle moderne funktioner. Bilen er udstyret med et batteri på 22 kWh, som understøtter en opladningshastighed på højst 22 kW ved ladestationer eller med en hjemmelader.

Denne bil lysner vejen med halogenforlygter, mens den dog ikke tilbyder de nyere LED-lys. Derudover er der ingen mulighed for hurtigopladning via direkte strøm (DC, CCS-stik), og bilen kommer uden et forreste bagagerum til opbevaring af opladningskabler.

Til trods for disse mangler, besidder Renault Twingo teknologi såsom basis aktivt sikkerhedsudstyr. Dette sikkerhedsudstyr er desværre ikke helt opdateret, hvilket påvirker dens samlede performance og sikkerhedsvurdering.

Købere bør være opmærksomme på disse aspekter, når de overvejer hvorvidt Twingo møder deres behov for teknologi og sikkerhed i en moderne bil.

Hvad koster en Renault Twingo E-Tech Electric Intens i grøn ejerafgift?

En Renault Twingo E-Tech Electric Intens koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Renault Twingo til service?

En Renault Twingo E-Tech Electric Intens skal til tjek en gang om året eller efter hver 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at din bil bliver ved med at køre godt og sikkert.

Bilen har også forskellige garantier, som dækker bilen over tid. Der er en toårig general garanti, seks år mod rust og to år på batteripakken uden begrænsning på kilometertal.

Disse oplysninger hjælper ejere med at planlægge service og vedligeholdelse, så de kan nyde deres Twingo uden bekymringer.

Hvilke dele på en Renault Twingo går mest i stykker?

På en Renault Twingo oplever ejere ofte problemer med elektronikken. Dette kan være ting som fejl på elruderne eller problemer med bilens infotainmentsystem. Også dele af bilens bremser kan have tendens til at give efter, specielt bremseskiver og bremseklodser kan blive slidte hurtigere end forventet.

Disse dele er vigtige for bilens sikkerhed og kræver regelmæssig tjek for at undgå problemer. Luftkonditioneringssystemet kan også vise sig at være en svaghed, hvor ejere har meldt om udfordringer med at holde bilen kølig.

Det er godt at holde øje med disse områder for at sikre, at din Twingo kører problemfrit.

Hvor lang tid dækker garantien på en Renault Twingo?

Garantien på en Renault Twingo dækker forskellige dele af bilen i forskellig tid. Normalt har bilen en generel garanti på to år. Denne del dækker næsten alt, hvad der kan gå galt med bilen, uden at tælle hvor mange kilometer du har kørt.

Rustbeskyttelse er også med i garantien, og her er dækningen længere, nemlig seks år. Det er godt at vide for bilejere, for rust kan være et problem, især i våde og kolde klimaer.

Batteripakken i en Renault Twingo E-Tech Electric Intens får særlig opmærksomhed. Denne del af bilen har en længere garanti på otte år eller indtil bilen har kørt 160.000 km.

Dette viser, at producenten stoler på kvaliteten af deres elektriske komponenter. Garantier som disse kan give købere ro i sindet, når de vælger deres næste bil.

Hvad dækker garantien på en Renault Twingo?

Garantien på en Renault Twingo sikrer, at bilens akkukapacitet forbliver over 70%. Dette er vigtigt for ejere, da det betyder, at hvis batteriet falder under denne tærskel, vil det blive repareret eller erstattet af Renault.

Dette giver en ekstra sikkerhed for dem, der køber denne bil, og understreger Renaults tillid til deres elektriske køretøjs batterier. Denne dækning er en væsentlig del af garantien og viser Renaults engagement i at støtte deres kunders køretøjer.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.41

Opdateret 10.09.2024, 14.35.41

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel