Find brugte biler til salg

Guiden handler om Renault Twingo SCe 70 Expression (Årgang 09/2014 - 04/2015)

Købsguide: Renault Twingo SCe 70 Expression (09/2014 - 04/2015)

Hvad skal du vide inden du køber en Renault Twingo SCe 70 Expression?

Renault Twingo SCe 70 Expression, fra årgang 09/2014 til 04/2015, kommer med begrænset udstyr som standard. For eksempel må købere betale ekstra for radio, elektriske vinduesløftere og klimaanlæg.

Bilen tilbyder to motorvarianter: SCe 70 ENERGY og TCe 90 Start & Stop. Den har en 5-trins manuel gearkasse og køres med baghjulstræk. Den specifikke dækstørrelse, bremsetype, brændstofforbrug og CO2-udledning er også del af bilens tekniske egenskaber.

Udover de tekniske sider har Twingo forskellige funktioner såsom servostyring, ABS, airbags og mulighed for at tilføje klimaanlæg og centrallås som ekstra udstyr. Sikkerhed, komfort, køreegenskaber og omkostninger er alle vurderede kategorier for denne bilmodel.

Det er også nødvendigt at vide, at nogle af disse tekniske detaljer og omkostningsberegninger følger lovgivningen fra 2012. Købere bør tænke over disse elementer før køb af en Renault Twingo SCe 70 Expression.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Renault Twingo?

Renault Twingo kommer i to forskellige varianter. Disse modeller er designede til at passe forskellige behov og præferencer.

  1. Renault Twingo SCe 70 ENERGY: Denne model har en motor med en effekt på 52 kW, hvilket svarer til 71 hestekræfter. Den udmærker sig ved et drejningsmoment på 91 Nm. Den arver sin dynamik fra baghjulstrækket og en 5-trins manuel gearkasse, der sikrer let og venlig kørsel i bymiljøer. Med en tophastighed på 151 km/t kombinerer den dagligdags brugbarhed med en vis sportslighed.
  2. Renault Twingo TCe 90 Start & Stop: Kraftigere end SCe 70 varianten, har denne udgave en motor, der yder 66 kW eller hvad der svarer til 90 hestekræfter. Det tilegnede drejningsmoment er på hele 135 Nm. Tophastigheden hopper op til 165 km/t takket være bonuskræfterne fra denne turboforsynede enhed. Modellen er også forsynet med Start & Stop-teknologi, der fokuserer på at forbedre effektiviteten , specielt ved start/stop trafik, hvilket gør den ideel til dem, der søger lidt ekstra punch i accelerationen uden at gå på kompromis med økonomien.

Begge disse prismeæssigt fordelagtige varianter skilter med Renaults engagement i at levere køretøjer, der passer til de danske bilkøberes behov efter holdbarhed og daglig funktion. Disse modeller inkluderer teknologier som elruder foran og Louis Renaults passion for innovation håndfrit til mobil via musikstreaming over bluetooth samt LED kørelys - alt sammen bidragende til en velafbalanceret pakke af praktiske egenskaber og komfortabel kørsel hver gang du tager rattet i din hånd.

Hvad er fordele og ulemper ved Renault Twingo?

At forstå fordele og ulemper ved Renault Twingo er essentielt for bilkøbere, der ønsker en bybil.

Fordele Ulemper
- Manøvredygtighed i byen takket være en drejeradius på cirka ni meter. - Sigtbarheden er kun acceptabel, hindret af brede C-søjler.
- Gennemsnitligt brændstofforbrug på 5,4 l/100km (20,0 km/L) sparer penge på lang sigt. - Begrænset standardudstyr i den basale udgave.
- Mulighed for at vælge mellem to motorvarianter: SCe 70 ENERGY og TCe 90 Start & Stop. - Twingo er i en dyr forsikringsklasse, hvilket kan øge omkostningerne.

Disse punkter giver et overblik over, hvad man kan forvente, når man overvejer Renault Twingo som sit næste køretøj.

Hvordan klarer Renault Twingo sig i test?

Renault Twingo SCe 70 Expression gjorde det godt i sikkerhedstest. Den scorede 78% for beskyttelse af folk inde i bilen ved ADAC Crashtest, hvor den fik 4 ud af 5 stjerner. For de gående udenfor bilen fik den 68% i sikkerhed.

Men den mangler moderne hjælpesystemer som automatisk nødbremse og advarsel før kollision. Twingo fik også 58 ud af 100 point for at være god for miljøet og billig at køre i, baseret på dens CO2-udledning på 145 g/km og et gennemsnitligt brændstofforbrug på 5,4 l/100 km.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Renault Twingo?

Hvis du er på jagt efter en bil som Renault Twingo SCe 70 Expression, findes der flere alternativer. Disse modeller ligner Twingo i størrelse, pris og funktioner.

  1. Citroen C1 - Lille og økonomisk, denne bil er perfekt til bykørsel med sit kompakte design.
  2. Fiat 500 - Kendt for sin stilfulde udformning, tilbyder den også god brændstoføkonomi.
  3. Hyundai i10 - Den byder på god plads og er kendt for sin pålidelighed.
  4. KIA Picanto - Med et frisk design og effektiv brændstofsforbrug er den en stærk konkurrent.
  5. Opel ADAM - Tilbyder tilpasningsmuligheder og moderne teknologi indvendigt.
  6. Peugeot 108 - Dens kompakte størrelse gør parkering let i tætte byområder.
  7. Seat Mii - Økonomisk at køre og med et simpelt men funktionelt interiør.
  8. Toyota Aygo - Skilller sig ud med sit dristige design og har lave driftsomkostninger.

Disse biler tilbyder lignende egenskaber som Renault Twingo SCe 70 Expression: lille størrelse ideel for bykørsel, samt være prismæssigt attraktive for bilkøbere interesserede i småbiler.

Hvor langt kører Renault Twingo SCe 70 Expression på literen?

Renault Twingo SCe 70 Expression, fra årgang 09/2014 til 04/2015, kører 18,5 km på literen. Denne bil bruger i gennemsnit 5,4 liter benzin for hver 100km (20,0 km/L) den kører. Dette tal er vigtigt for folk, der vil købe en brugt Renault Twingo 1,0 SCe 70 Expression og ønsker at vide mere om bilens økonomi.

Den lille motor på 71 hestekræfter sørger for, at bilen er økonomisk i brug, samtidig med at den udleder 145 gram CO2 per kilometer. Dette gør den til et godt valg for købere, der søger en bil med lavt forbrug og god brændstoføkonomi til både hverdagskørsel og weekendture.

Hvilken motor har en Renault Twingo SCe 70 Expression?

Renault Twingo SCe 70 Expression er drevet af en motor, der producerer 52 kW, svarende til 71 hestekræfter. Denne egenkapacitet i bilen sikrer, at den kører smidigt og effektivt, specielt med et forbrug på kun 5,4 l/100km (20,0 km/L)

Bilen tilbyder købere valget melodi mellem to forskellige typer: SCe 70 ENERGY og TCe 90 Start & Stop, som begge er skabt til at opfylde forskellige behov hos bilister. Kraften og økonomien giver SCe 70 Expression varianten et solidt grundlag for dem, der søger en bil, der ikke bare er stærk på vejen, men også venlig mod budgettet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Renault Twingo SCe 70 Expression?

Renault Twingo SCe 70 Expression har en motoreffekt på 52 kW, hvilket er lig med 71 hestekræfter. Denne bil blev lavet mellem september 2014 og april 2015. Den har altså kræfter nok til at give en god køreoplevelse, både i byen og på landevejen.

Bilen er en del af Renaults tilbud til bilkøbere, som søger en bil med god motorkraft uden at gå på kompromis med økonomien.

Med sine 71 hestekræfter matcher den effekten for mange køretøjer i sin klasse. Dette gør den til et konkurrencedygtigt valg for dem, der ønsker en bil, der er sjov at køre, men også praktisk og økonomisk.

Renault Twingo SCe 70 Expression viser sig således som et attraktivt valg for bilkøbere, der værdsætter både kraft og kvalitet i deres køretøj.

Hvad er tophastigheden for en Renault Twingo SCe 70 Expression?

Tophastigheden for en Renault Twingo SCe 70 Expression er imponerende 151 km/t. Denne bil blev lavet mellem september 2014 og april 2015. Dette gør den til et godt valg for folk, der søger en bil, som kan køre hurtigt.

Denne model passer godt til bilkøbere, der ønsker en lille, men kraftfuld bil.

Hvor hurtigt accelererer en Renault Twingo SCe 70 Expression fra 0-100 km/t?

Renault Twingo SCe 70 Expression klarer turen fra 0 til 100 km/t på 14,5 sekunder. Dette tal er værd at overveje for bilkøbere, der ser efter en bil med passende accelerationsevne.

Sammenlignet med TCe 90 Start & Stop-modellen, som gør det på 10,8 sekunder, viser Twingo SCe 70 sig som et mere økonomisk men langsommere valg. Denne indsigt er central for dem, der vægter brændstoføkonomi højere end rå acceleration.

Hvad er dimensionerne på en Renault Twingo?

Renault Twingo SCe 70 Expression er en lille bil. Den er omkring ni centimeter kortere end den model, den erstattede. Det gør den nem at parkere i byen. Med en bagmonteret motor har bilen et mindre bagagerum på 160 liter.

Men man kan lægge bagsædets ryglæn ned. Så vokser pladsen til 410 liter. Og hvis man fylder kofferrummet helt, kan der være op til 745 liter.

Denne bil passer godt til folk, der bor i byen. Den er nem at styre rundt på trange veje og finde parkeringspladser til. Selvom den er lille udenpå, kan den rumme en hel del indeni, når man lægger sæderne ned.

Hvor stort er bagagerummet i en Renault Twingo?

Bagagerummet i en Renault Twingo SCe 70 Expression kan rumme 160 liter på grund af dens motor, der ligger bag i bilen. Dette tal vokser til 410 liter, når sæderne klappes ned. Skal man bruge al den plads, man kan få, kan bagagerummet udvides til hele 745 liter ved at læsse det fuldt op.

Det skal dog nævnes, at adgang til bagagerummet kan være lidt besværlig, og at lukke bagklappen kræver en del kraft.

Kan man få anhængertræk på en Renault Twingo?

Man kan montere et anhængertræk på en Renault Twingo. Det giver bilen mulighed for at trække ekstra last som for eksempel en lille trailer eller en cykelholder. Men det er vigtigt at tjekke bilens maksimale trækvægt før man gør det.

Denne vægt siger, hvor meget bilen må trække med anhængertræk.

Renault Twingo er ikke født med et anhængertræk, så det skal tilkøbes og monteres efterfølgende. Det kan gøres hos en autoriseret mekaniker eller hos nogle der sælger udstyr til biler.

Prisen på et anhængertræk og montering varierer, så det betaler sig at undersøge forskellige muligheder. Husk også at tjekke, om bilens garantivilkår ændres ved montering af anhængertræk.

Hvor mange kg må en Renault Twingo trække på anhængertrækket?

En Renault Twingo kan trække op til 550 kg på anhængertrækket. Det er dog en god ide at tjekke bilens dokumenter og de lokale regler, før man sætter noget tungt på. Dette tal er væsentligt for dem, der overvejer at købe en bil med mulighed for at trække en trailer eller lignende.

Hvilke fælge kan man få til en Renault Twingo?

Renault Twingo tilbyder forskellige fælge, der passer til bilens stil og kørernes behov. Fælgene spænder fra praktiske design til mere iøjnefaldende varianter. Her er nogle muligheder:

  1. Stålfælge med hjulkapsler: En basisoption for de, der søger noget økonomisk og funktionelt.
  2. Letmetal 15 tommer: Letvægtsfælge som giver en bedre køreoplevelse og et sporty look.
  3. Letmetal 16 tommer i Exception design: Til dem, der vil have et mere dynamisk udseende på deres bil.
  4. Sorte letmetal 17 tommer: For at give bilen et unikt og fremtrædende look.
  5. Designerfælge med Renaults logo i centrum: Tilbyder en personlig præg på køretøjet, samtidig med at det understreger tilhørsforholdet til mærket.
  6. All-weather-fælge: For de bilejere, der ønsker at være forberedt på alle vejrforhold uden at skifte fælge sæsonmæssigt.

Disse valgmuligheder gør det nemt for bilejere at tilpasse deres Renault Twingo efter personlig smag og kørestil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Renault Twingo?

Valget af vinterdæk til din Renault Twingo er afgørende for sikkerheden og kørekomforten i de kolde måneder. Det rigtige dækvalg påvirker også bilens brændstofforbrug og præstation.

  1. Kig efter dækstørrelser, der passer til Renault Twingo. De specifikke størrelser sikrer optimal ydelse.
  2. Sørg for, at vinterdækkene opfylder bilens tekniske krav. Dette omfatter både hastigheds- og belastningsindekset.
  3. Vælg dæk, der er godkendte til vinterkørsel. Se efter mærkningen med et snefnug eller bjergsymbol.
  4. Overvej kørselsforholdene i dit område. Hvis du bor et sted med meget sne, skal du have dæk, der klarer sig godt i dyb sne.
  5. Tjek bilens ydeevne og brændstofforbrug sammen med forskellige dækmærker. Nogle dæk bidrager til bedre brændstoføkonomi.
  6. Få rådgivning fra en professionel. De kan hjælpe med at finde de bedste vinterdæk baseret på din Renault Ikea's model og dine kørselsbehov.
  7. Undersøg lovgivningen om vinterdæk i dit område for at sikre, at dit valg er lovligt.
  8. Husk sikkerhed først! Et godt sæt vinterdæk kan øge din sikkerhed markant under dårlige vejrforhold.

Hvert punkt her tager højde for de relevante fakta angivet tidligere som grundlag for valget af det korrekte sæt vinterdæk til en Renault Twingo, favoriserende sikkerhed og overholdelse af loven samt personlige behov baseret på kørselsvaner og lokale vejforhold.

Hvor sikker er en Renault Twingo?

Renault Twingo SCe 70 Expression fik en god score for insassikkerhed ved ADAC's crashtest. Denne model fik 78% i vurderingen, hvilket viser en stærk beskyttelse af dem indeni bilen.

Twingo er også udstyret med airbags i fronten og sidderne, selestrammer og kraftbegrænsere. Disse funktioner arbejder sammen for at øge sikkerheden for både føreren og passagererne.

Bilen har også klaret sig godt i forhold til fodgængersikkerhed, hvor den fik 68%. Dette resultat betyder, at Renault Twingo beskytter fodgængere ved uheld. Med disse sikkerhedsfunktioner viser Renault Twingo sig som et sikkert valg for købere, der vægter sikkerhed højt.

Hvordan er interiøret i en Renault Twingo?

Interiøret i Renault Twingo er nemt at se og bruge, men det mangler noget udstyr for komfort. For eksempel, der er ingen ting som selv-tændende lygter eller sensorer for regn. Rattet kan man kun flytte op og ned.

Det kan ikke gå frem og tilbage. Man finder nøglehullet til at starte bilen på et irriterende sted. Når man kører over lange hul i vejen, gør Twingo det fint. Men over små ujævnheder kan den virke urolig.

Sæderne i versionen kaldet Expression kan ikke ændres i højde eller vinkel. Disse detaljer fortæller købere, hvad de kan forvente af bilens indeni rum før køb.

Hvor mange personer er der plads til i en Renault Twingo?

En Renault Twingo har fem døre og er bygget til at rumme fire personer. Dette inkluderer førersædet plus plads til tre passagerer. Designet med praktiske bagdøre, bliver det nemt for passagerer at komme ind og ud af bagsædet.

Dette gør bilen til et godt valg for små familier eller grupper, der ønsker en bil, der er let at bruge i dagligdagen. Renault Twingo viser sig som en kompakt og funktionel køretøj, perfekt til bykørsel.

Til trods for dens størrelse, har Renault Twingo begrænset bagagerumsplads på kun 160 liter. Dette stiller krav til, hvordan man pakker, hvis man skal på tur. Nyttelasten på 409 kg tillader en rimelig mængde bagage og udstyr, velegnet til daglige ærinder eller korte weekendture.

Med dens design og kapacitet, appellerer Renault Twingo især til de købere, der søger en lille, men smart bil med god pladsudnyttelse.

Hvilket lydsystem har en Renault Twingo?

Basisversionen af Renault Twingo kommer ikke med et lydsystem som standard. Købere skal være opmærksomme på, at muligheder for ekstraudstyr, herunder forskellige lydsystemer, er begrænsede.

Det står ikke klart, hvilke specifikke lydsystemer der kan tilføjes, da denne information ikke er tilgængelig. For folk der leder efter renaults mediesystem R & Go eller musikstreaming via bluetooth, kræver dette muligvis ekstra undersøgelser eller direkte forespørgsler hos forhandlere.

Hvilke apps kan man få til en Renault Twingo?

Renault Twingo SCe 70 Expression er en populær bil for bykørere. Med moderne teknologi kan ejere bruge flere nyttige apps i deres bil.

  1. R&Go: Denne app fungerer som et kontrolcenter i bilen. Den viser køredata, navigation, og giver mulighed for at styre musik og telefonopkald.
  2. Z.E. Online: Til elbilversionen af Twingo hjælper denne app med at tjekke batteristatus og planlægge opladningstidspunkter.
  3. My Renault: Giver brugere personlig service og vedligeholdelsesråd baseret på deres kørselsmønster. Den tillader også fjernbetjening af visse bilfunktioner.
  4. Waze eller Google Maps: Mens ikke specifik for Twingo, kan disse navigationsapps spejles på bilens display via R&Go, hvilket gør det nemmere at finde vej i byen eller på ukendte veje.
  5. Spotify: For de, der ønsker musikunderholdning undervejs, kan Spotify-appen integreres med R&Go, så man nemt kan lytte til sine yndlingssange eller podcasts via bilens lydsystem.
  6. Parkopedia: En nyttig parkeringsapp, der hjælper med at finde ledige parkeringspladser nær din placering eller dit destination. Perfekt for Renault Twingo-ejere i travle byområder.
  7. A Better Routeplanner (ABRP): For ejere af en elektrisk Renault Twingo, giver denne app oplysninger om den mest effektive rute inklusiv hvor og hvornår man skal oplade sin elbil undervejs.

Disse apps gør livet lettere for Renault Twingo-ejere ved at tilbyde smarte løsninger lige ved hånden og bidrager til en mere behagelig køreoplevelse hver dag.

Opdateres softwaren i en Renault Twingo automatisk?

Softwaren i en Renault Twingo opdateres ikke af sig selv. Ejere skal selv sørge for at få bilens software opdateret. Det skal ske hos et autoriseret Renault-servicecenter. Dette er vigtigt for bilens ydeevne og sikkerhed.

Det hjælper med at holde bilen kørende godt, sparer på brændstoffet og mindsker risiko for fejl.

Det anbefales at tjekke bilens software regelmæssigt. Fordi nye opdateringer kan rette fejl og forbedre bilens funktioner. Hvis ejeren opdager en fejl i systemet, kan en softwareopdatering ofte løse problemet.

Så det er en god ide at kontakte et servicecenter og spørge efter nye opdateringer til din Renault Twingo.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Renault Twingo?

Renault Twingo tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr, som kan forbedre din køreoplevelse. Fra komfort til praktiske løsninger er der mange muligheder.

  1. Radio - Enhver bilrejse bliver bedre med musik eller radio. Vælg en radio, der passer til dine behov.
  2. Elektriske vinduer foran - Med et tryk på en knap kan du åbne og lukke de forreste vinduer. Det gør det nemt at få frisk luft ind.
  3. Klimaanlæg - Hold temperaturen behagelig i bilen året rundt. Et must-have til lange ture.
  4. Anhængertræk - Hvis du har brug for at trække en trailer eller cykelholder, er anhængertræk en god investering.
  5. Tidligere undervognsbehandlet - Beskyt din bil mod rust og skader fra vejsalt om vinteren.
  6. Fjernbetjent centrallås - Lås og lås op for din bil på afstand, hvilket øger sikkerhed og komfort.
  7. Dækstørrelser og fælge - Tilpas din Twingo med forskellige dækstørrelser og fælge for et unikt look.
  8. Brændstofforbrug og CO2-udledningsoplysninger giver dig mulighed for at vælge den mest miljøvenlige model efter dine behov.
  9. Ghk-navigationssystem - Find vej uden besvær og nå dit bestemmelsessted hurtigere med indbygget GPS.
  10. Bluetooth handsfree-system - Tal sikkert i telefon, mens du kører; hold begge hænder på rattet.
  11. Sædevarmere - Varm dine sæder på kolde dage for ekstra komfort under kørslen.
  12. Parkeringssensorer bagpå hjælper dig med at parkere i små rum uden bekymringer om at ridse din bil.

Disse valgmuligheder gør det nemt at tilpasse Renault Twingo efter dine behov og præferencer, så din køreoplevelse bliver endnu bedre.

Hvilke teknologier bruges i en Renault Twingo?

Renault Twingo bruger nogle smarte teknologier for at køre bedre og bruge mindre benzin. Den har en SCe 70 ENERGY motor, som er god til at spare på brændstoffet. Denne bil har også en TCe 90 Start & Stop motor.

Dette hjælper med at skære ned på hvor meget benzin bilen bruger og mindsker også CO2-udslippet. For at sikre at alle i bilen er sikre, er der teknologier som ABS bremser og et ESP system, som hjælper med at holde bilen stabil.

Twingo'en kommer med en 5-trins manuel gearkasse, der passer godt til bilens motor. Den har også baghjulstræk, som gør det nemmere at styre og dreje. Dækkene og bremserne er specielt udvalgt for at gøre køreturen bedre.

Disse teknologier hjælper Twingo'en med at være en sikker, økonomisk og sjov bil at køre i.

Hvad koster en Renault Twingo SCe 70 Expression i grøn ejerafgift?

En Renault Twingo koster i 2024 ca. fra 780 kr til 4.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Renault Twingo til service?

En Renault Twingo skal til tjek hvert 12.000 km eller en gang om året, hvilket end der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. For ejere er det vigtigt at følge denne plan for at undgå problemer på vejen.

Omkostningerne ved at holde en Renault Twingo kørende inkluderer mere end bare service. Forsikringspriserne er for eksempel høje, men de samlede månedlige omkostninger ligger i den lave ende sammenlignet med andre køretøjer i dens klasse.

Det betyder, at selvom forsikringen kan virke dyr, er de samlede udgifter ved at eje en Twingo faktisk overkommelige.

Hvilke dele på en Renault Twingo går mest i stykker?

Renault Twingo er populær hos mange bilkøbere. Det er en bil, folk elsker for dens størrelse og køreegenskaber. Men som alle biler har den dele, der kan gå i stykker.

  1. Elektriske systemer: Mange ejere har oplevet problemer med bilens elektrik. Dette inkluderer fejl på vinduesviskere, lys og radio.
  2. Gearkasse: Nogle Renault Twingo-modeller kan have gearkasseproblemer. Disse problemer viser sig ofte ved, at det bliver svært at skifte gear.
  3. Kobling: Koblingen kan også være et svagt punkt. Den slides hurtigt ned og skal udskiftes oftere end forventet.
  4. Udstødningssystem: Rust og huller i udstødningssystemet forekommer relativt ofte efter nogle års brug.
  5. Bremser: Bremseskiver og bremseklodser er blandt de dele, der mest sandsynligt skal udskiftes på grund af normal slidtage.
  6. Affjedringssystem: Affjedringsdelene, især støddæmpere, kan lide skade over tid og kræver udskiftning for at opretholde komforten ved kørsel.
  7. Batteri: Bilen's batteri har en begrænset levetid og falder i ydeevne efter flere år, hvilket nødvendiggør udskiftning.
  8. Kølesystem: Lækager i kølesystemet kan føre til overophedning af motoren og kræver rettidig intervention.

Disse problemområder giver indblik i, hvad potentielle ejere bør være opmærksomme på inden køb af en Renault Twingo SCe 70 Expression fra paris eller andre dele af verden.

Hvor lang tid dækker garantien på en Renault Twingo?

Garantien på en Renault Twingo varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km, alt efter hvad der sker først. Dette giver ejere tryghed over en god periode. Omkostningerne ved at eje en Twingo kan være høje, herunder forsikring, da denne model ligger i en vejledende forsikringsklasse med klassificeringerne KH: 15; TK: 18; VK: 16.

Garantien sikrer, at ejerne ikke skal bekymre sig om visse reparationsomkostninger i denne tidsramme.

Hvad dækker garantien på en Renault Twingo?

Garantien på en Renault Twingo sikrer mod fejl og problemer, der ikke skyldes normal slitage. Den dækker reparation eller udskiftning af dele, som går i stykker på grund af fabrikationsfejl.

Denne garanti beskytter køberen fra den dag bilen købes. Hvis din Twingo har problemer, som dækkes af garantien, vil en autoriseret forhandler reparere skaderne uden ekstra omkostninger for dig.

Det gælder både dele og arbejdsløn. Husk, at for at garantien skal være gyldig, skal bilen være vedligeholdt efter producentens anbefalinger. Dette inkluderer regelmæssige tjek hos en autoriseret forhandler, som kan dokumentere bilens historie.

Detaljerne omkring hvor lang tid garantien gælder kan variere, så det er vigtigt at tjekke det specifikke køb. Som regel dækker en fabriksgaranti i flere år eller op til en vis kilometertal, alt efter hvad der kommer først.

For eksempil kan garantien på en ny Renault Twingo dække op til 2-3 år eller et bestemt antal kilometer kørt. Denne form for tryghed er noget mange bilkøbere værdsætter, da den hjælper med at holde omkostningerne ved uventede reparationer nede.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.32.32

Opdateret 10.09.2024, 14.32.32

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel