Find brugte biler til salg

Guiden handler om Renault Twingo SCe 75 Limited (Årgang 05/2019 - 01/2021)

Købsguide: Renault Twingo SCe 75 Limited (05/2019 - 01/2021)

Hvad skal du vide inden du køber en Renault Twingo SCe 75 Limited?

Renault Twingo SCe 75 Limited, årgang 05/2019 til 01/2021, tilbyder tre forskellige motortyper. Denne model har en 1-liters trecylindret motor med 73 hestekræfter, som klarer sig okay i byen, men mangler styrke på landevejen og motorvejen.

Affjedringen er god til korte ture i byen. Men på længere ture viser den begrænsninger. Bagagerummet starter på små 155 liter men kan øges til 410 liter, hvis man folder bagsæderne ned.

Det er vigtigt at vide, at der ikke er et reservehjul inkluderet, kun et dækreparationssæt. For folk, der ønsker mere sikkerhed, er der selvforseglende dæk som en mulighed.

For dem, der ser på brændstoføkonomi, varierer Renault Twingo SCe 75 Limited´s forbrug. Dette er noget at overveje før køb. Det er også vigtigt at bemærke, at bilen kommer med alufælge, LED kørelys og mulighed for musikstreaming via Bluetooth.

Derudover har modellen sædevarme og splitbagsæde for ekstra komfort og fleksibilitet i dagligdagen. Med disse faktorer i baghovedet kan købere bedre beslutte, om Renault Twingo SCe 75 Limited er den rette bil for dem.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Renault Twingo?

Renault Twingo kommer i tre forskellige varianter. Disse varianter omfatter SCe 65 Life, SCe 75 Limited og TCe 90 Limited. SCe 75 Limited modelen blev lavet fra maj 2019 til januar 2021.

Turbomotoren i TCe 90 Limited varianten har 93 hestekræfter og leveres med automatgear. Dette giver bilkøbere muligheder for at vælge mellem modeller med forskellig kraft og udstyr, alt efter hvad de foretrækker.

Hver variant byder på unikke egenskaber. For eksempel tilbyder turbomotoren mere styrke og en glattere køreoplevelse takket være automatgearet. Med disse valgmuligheder kan købere finde en Renault Twingo, der passer perfekt til deres behov, hvad enten det drejer sig om bykørsel i Aalborg eller længere ture på landevejen.

Dette udvalg sikrer, at der findes en Twingo for enhver smag og ethvert behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Renault Twingo?

Renault Twingo er let at styre i byen og tilbyder god komfort foran. Med farverige apps gør den køreturen sjov og moderne. Dens størrelse gør parkering nem, selv på små pladser.

Twingo har også læderrat, som tilføjer et touch af luksus i bilens indre. Men, dens sugemotor er langsom, hvilket kan være en udfordring ved overhalinger eller hurtig acceleration.

På åbne veje kan støjen inde i bilen blive ret høj.

Bagagerummet starter på 155 liter, men kan vokse til 410 liter, når man lægger sæderne ned. Dette giver fleksibilitet når man har brug for mere bagageplads. På trods af dette, er pladsen bagi og i bagagerummet begrænset hvis man sammenligner med andre biler.

Twingo mangler også vigtige sikkerhedsfeatures på nyere elbiler, som for eksempel nødbremseassistent, hvilket gør den mindre sikker end andre valgmuligheder på vejen.

Hvordan klarer Renault Twingo sig i test?

Renault Twingo får 3,5 ud af 5 i ADAC's EcoTest. Den bruger 6 liter brændstof for hver 100 kilometers kørsel og udleder 164 g CO2 per kilometer. Denne bil opnår en score på 58 point og får tre ud af fem stjerner for miljøvenlighed.

Med disse tal viser Renault Twingo, at den er et okay valg for dem, der går op i forbrug og miljøpåvirkning. Bilen passer godt til købere i Danmark, som leder efter en bil med fartbegrænser og baghjulstræk.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Renault Twingo?

Bilkøbere, som undersøger Renault Twingo, kan også overveje at kigge på Citroën C1 og Toyota Aygo. De deler mange egenskaber med Twingo, som størrelse og brændstofforbrug. Disse småbiler tilbyder lignende komfort og køreegenskaber.

Ligesom Renault Twingo har de motorer med tre cylindre, hvilket er godt for bykørsel. Både Citroën C1 og Toyota Aygo er økonomiske alternativer for købere, der ønsker at holde omkostningerne nede.

Fiat 500 er et andet godt valg for dem, der søger en bil i samme klasse som Renault Twingo SCe 75 Limited. Fiat 500 skiller sig ud med sit ikoniske design og tilbyder ligeledes en række effektive små motorer, som gør den ideel til bymiljøet.

Den har en smule mere personlighed i designet sammenlignet med renault clio-modellen og kan være et tiltalende valg for dem, der lægger vægt på stil såvel som funktionalitet.

Hvor langt kører Renault Twingo SCe 75 Limited på literen?

Renault Twingo SCe 75 Limited kører 6 liter pr. 100 kilometer. Den kan køre op til 580 kilometer før den skal bruge mere benzin. Dette viser, at bilen er økonomisk. Den passer godt til folk, der vil have en bil, der ikke bruger meget benzin.

Hvilken motor har en Renault Twingo SCe 75 Limited?

En Renault Twingo SCe 75 Limited har en 1-liters trecylindret motor. Denne motor er en sugemotor, som leverer 73 hk. Den er lavet til at køre godt i byen og på mindre veje. Den bruger ikke eldrift, men den lille størrelse gør den økonomisk i brug.

Denne model er designet til bilejere, der ønsker en bil, der er nem at håndtere og billig i drift. Den kraftige motor for størrelsen giver en god balance mellem ydeevne og brændstoføkonomi.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Renault Twingo SCe 75 Limited?

Renault Twingo SCe 75 Limited har 73 hestekræfter. Dette tal viser, hvor kraftfuld bilens motor er. Kraften i motoren er på 54 kW, hvilket understøtter bilens ydeevne på vejen.

Med disse hestekræfter kan bilen håndtere daglig kørsel effektivt. Kraften svarer til, hvad mange bilkøbere søger i en kompakt bil. Denne model fra Renault tilbyder en god blanding af kraft og økonomi, som gør den til et populært valg blandt købere.

Hvad er tophastigheden for en Renault Twingo SCe 75 Limited?

Tophastigheden for en Renault Twingo SCe 75 Limited er 165 km/t. Det gør den til et godt valg for folk, der søger en bil, som kan køre stærkt, men stadig er lille og nem at håndtere i byen.

Denne model kombinerer hastighed med praktisk størrelse, så den passer til mange forskellige købere.

Hvor hurtigt accelererer en Renault Twingo SCe 75 Limited fra 0-100 km/t?

En Renault Twingo SCe 75 Limited når op på 100 km/t på 14,5 sekunder. Den har en motor med 73 hestekræfter. Denne bil har også en femtrins manuel gearkasse. Dette viser, at bilen kan komme hurtigt i gang, selvom den ikke er den hurtigste på markedet.

Med sin størrelse og kraft er den god til bykørsel og nem at håndtere i trafikken.

Hvad er dimensionerne på en Renault Twingo?

Renault Twingo måler 3,61 meter i længden. Breden er på 1,64 meter, mens den står 1,55 meter høj. Den har en akselafstand, som er afstanden mellem for- og baghjulene, på 2,49 meter.

Dette gør, at bilen har en god størrelse til bykørsel og nem parkering. Venderadius på 8,59 meter hjælper med at lave skarpe drejninger uden besvær. Bagagerummet starter på 155 liter men kan udvides til 410 liter, hvilket er nyttigt for større indkøb eller bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en Renault Twingo?

Bagagerummet i en Renault Twingo har en kapacitet på 155 liter. Dette tal kan øges markant. Hvis man vælger at folde bagsæderne ned, udvides rummet til 410 liter. Dette giver god fleksibilitet for dem, der har brug for ekstra plads til indkøb, sportsgrej eller bagage til ferieturen.

Denne funktion gør Twingo til en praktisk lille bil, der kan tilpasse sig forskellige behov for opbevaring.

Kan man få anhængertræk på en Renault Twingo?

Nej, på en Renault Twingo kan man ikke få anhængertræk. Dette gælder for alle modeller af bilen. Selv hvis nogen ønsker at tilføje dette, tillader bilens design det ikke. Dette er vigtigt at vide for dem, der måske overvejer en Renault Twingo og har brug for at kunne trække en trailer eller andet bag deres bil.

Bilkøbere skal finde andre løsninger, hvis de har behov for at trække.

Folk, der kigger efter en bil, som kan have anhængertræk, skal se efter andre muligheder end Renault Twingo. Denne begrænsning er vigtig at huske på ved valg af ny bil, specielt for dem der regelmæssigt har behov for at fragte tungere last med en trailer.

Hvor mange kg må en Renault Twingo trække på anhængertrækket?

På en Renault Twingo kan man ikke få anhængertræk.

Hvilke fælge kan man få til en Renault Twingo?

Til en Renault Twingo kan man vælge mellem forskellige typer fælge. Valget afhænger ofte af bilens model og hvad ejeren ønsker. Der findes alufælge, som giver et mere stilfuldt look, og stålfælge, som er mere holdbare og bedre til vinterbrug.

Alufælge kommer i mange designs og størrelser, så de passer godt til dem, der vil have en bil, der skiller sig ud. Stålfælge er ofte billigere og mere praktiske, især i koldt vejr.

Desuden kan valget af fælge påvirke bilens køreegenskaber, så det er vigtigt at vælge med omhu. Man skal overveje både udseende og funktion, når man vælger fælge til sin Renault Twingo.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Renault Twingo?

Til en Renault Twingo er det klogt at vælge vinterdæk, der sikrer stærkt vejgreb i både sne og is. Dæk med gode bremseegenskaber og solid stabilitet på glatte underlag er essentielle.

Det giver mening at overveje vinterdæk, der både er energieffektive og med lav rullemodstand. Dette hjælper med at holde brændstofudgifterne nede. Find dæk med mønstre, der er designet til våde og snefyldte veje.

Sørg for, at dækkene passer til bilens størrelse samt overholder de anbefalede belastnings- og hastighedsklasser.

Man bør altid tjekke bilens manual eller snakke med en dækekspert for at finde de bedste vinterdæk til sin Renault Twingo. Denne vejledning sikrer, at man vælger dæk, der matcher bilens behov perfekt.

God brændstofeffektivitet og optimal ydeevne under vinterkørsel bliver afgørende faktorer ved valget af vinterdæk.

Hvor sikker er en Renault Twingo?

En Renault Twingo giver god sikkerhed for dem, der sidder foran og bag i bilen. Denne bil har fået 78% i test for at beskytte folk, der sidder foran ved et sammenstød. For børn er bilen også sikker.

Den har fået 81% i test for børnesikkerhed. Den kan have op til tre børnesæder med ISOFIX monteringer, som gør, at sæderne sidder godt fast.

Bilen beskytter også folk udenfor bilen. Fodgængere er beskyttet med en score på 68%. Dette viser, at Renault Twingo er lavet med tanke på sikkerhed, ikke bare for dem inde i bilen, men også dem udenfor.

Hvordan er interiøret i en Renault Twingo?

Interiøret i en Renault Twingo har hård plast og hvide dekorationer. Der er også en billigere type loftsbeklædning. Dette giver bilen et unikt og farverigt indtryk. Plasten og dekorationerne viser bilens design og stil.

Loftsbeklædningen, selvom den er billigere, passer godt til bilens samlede look. Interiøret er både praktisk og stilfuldt, hvilket gør Twingo til et godt valg for dem, der søger en bil med karakter.

Hvor mange personer er der plads til i en Renault Twingo?

En Renault Twingo har plads til 4 personer. Dette gør bilen til et godt valg for små familier eller grupper, der sjældent har behov for at transportere flere end fire. Men det er værd at bemærke, at bagsædepladsen kan føles begrænset, særligt for personer, der er højere end 1,75 meter.

Dette skyldes bilens kompakte størrelse, som på den ene side er en fordel, når det kommer til at finde parkeringspladser i byen, men på den anden side begrænser den mængden af benplads bag i bilen.

Hvilket lydsystem har en Renault Twingo?

Renault Twingo kommer uden specifikke detaljer om sit lydsystem i de tilgængelige oplysninger. For dem, der er interesseret i at købe en bil som Twingo, er det relevant at undersøge lydsystemets kvalitet og funktioner ved at besøge en forhandler eller læse anmeldelser.

Selvom konkret information om lydsystemet mangler, kan potentielle købere finde værdi i andre aspekter af bilen. Det er vigtigt at se på, hvad bilen ellers tilbyder, såsom komfort, køreegenskaber og brændstoføkonomi, når man overvejer en Renault Twingo.

Hvilke apps kan man få til en Renault Twingo?

Til en Renault Twingo kan man installere forskellige apps, der forbedrer køreoplevelsen. Disse apps hjælper med navigation, musik og bilens status. En populær app er R&Go. Den forbinder din smartphone med bilen, så du nemt kan styre musik, finde vej og tjekke bilens data som brændstofniveau og køreturshistorik.

En anden nyttig app er Z.E. Services til elbiler, der viser nærmeste ladestationer og styrer batteriets ladning. Disse apps lader ejeren føle sig mere forbundet med deres bil og giver nyttige funktioner til daglig brug.

Man skal blot downloade disse apps fra App Store eller Google Play, afhængigt af telefonens styresystem. Derefter er det let at synkronisere smartphone med bilen gennem Bluetooth eller USB for at få adgang til alle funktionerne.

Dette giver ejerne mulighed for at udnytte teknologien i deres Renault Twingo fuldt ud og gør kørslen sjovere og mere bekvem.

Opdateres softwaren i en Renault Twingo automatisk?

Ja, i en Renault Twingo med R-LINK Evolution-infotainmentsystemet får man automatisk softwareopdateringer. Disse opdateringer sørger for, at systemet altid kører glat ved at forbedre ydeevne, stabilitet og sikkerhed.

Nye funktioner kan også tilføjes. Opdateringer sker enten trådløst gennem bilens internet eller manuelt via en USB-nøgle. Dette holder bilens teknologi frisk og opdateret uden ekstra besvær for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Renault Twingo?

Til en Renault Twingo kan man få forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Blandt de mest populære valg er parkeringssensorer, der hjælper med at gøre parkering nemmere. Mange købere vælger også varme i sæderne, perfekt til kolde dage.

En anden smart tilføjelse er en standvarmer, som varmer bilen op, før du stiger ind. Disse ekstraudstyr gør kørslen behagelig og sikker.

Hvilke teknologier bruges i en Renault Twingo?

Renault Twingo bruger moderne teknologier for at forbedre kørslen og sikkerheden. Den har hill-start assist, som hjælper bilen med at starte på en bakke uden at rulle bagud. Dette gør det nemmere at køre i byer med mange bakker.

Twingo har også et system til gearanbefalinger. Systemet viser, hvornår det er tid til at skifte gear for at mindske brændstofforbruget. Disse teknologier bidrager til en mere økonomisk og behagelig køreoplevelse.

De viser, hvordan Renault Twingo bruger teknologi til at hjælpe føreren.

Hvad koster en Renault Twingo SCe 75 Limited i grøn ejerafgift?

En Renault Twingo koster i 2024 ca. fra 780 kr til 4.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Renault Twingo til service?

En Renault Twingo skal til tjek hvert år. Det er også nødvendigt, hvis den har kørt 30.000 kilometer, uanset tiden. Dette sørger for, at bilen kører godt og sikkert hele tiden.

Det hjælper ejeren med at undgå store reparationer senere ved at finde problemer tidligt.

Hvilke dele på en Renault Twingo går mest i stykker?

På en Renault Twingo er der nogle dele, der har større chance for at gå i stykker end andre. For eksempel slider bremser og kobling hurtigere end mange andre dele. Dette skyldes normal brug, især i bykørsel, hvor stop og start er hyppige.

Elektriske komponenter som lygter og vindueshejs kan også fejle. Disse problemer opstår ofte med tiden og brug.

Desuden kan udstødningssystemet på en Renault Twingo blive påvirket. Rust og huller i udstødningen er almindelige problemer efter flere års brug. Kølervæske systemet kan ligeledes skabe problemer, for eksempel ved at miste væske eller skade på radiator.

Vedligeholdelse er nøglen til at undgå mange af disse problemer, og regelmæssige tjek anbefales for at holde bilen kørende længe.

Hvor lang tid dækker garantien på en Renault Twingo?

Garantien på en Renault Twingo dækker i to år. Der er ingen begrænsning på, hvor mange kilometer man må køre i denne periode. Dette betyder, at ejere kan køre så meget, de vil, uden at bekymre sig om at overskride en vis kilometergrænse inden for garantiperioden.

Garantien sikrer, at nye ejere har dækning, hvis der opstår problemer med bilen, der kræver reparationer eller udskiftninger af dele på grund af fabrikationsfejl. Denne type garanti giver en ekstra tryghed ved køb af en ny bil.

Hvad dækker garantien på en Renault Twingo?

Garantien på en Renault Twingo sørger for, at bilen er beskyttet mod fejl og problemer. Denne beskyttelse varer fra den dag, bilen er købt. Hvis der opstår problemer, som dækkes af garantien, bliver de repareret uden ekstra omkostninger for ejeren.

Den kan forlænges til fem år, men ikke mere end 100.000 kilometer.

Den omfatter de fleste dele af bilen, men ikke slitage fra normal brug eller skader forårsaget af uheld. Det er vigtigt at tjekke detaljerne i garantien, så man ved, hvad der præcist er inkluderet og hvad der ikke er.

Guides til andre varianter af Renault Twingo

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 07.08.2024, 11.31.02

Opdateret 07.08.2024, 11.31.02

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel