Find brugte biler til salg

Guiden handler om SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence (Årgang 08/2018 - 07/2019)

Købsguide: SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence (08/2018 - 07/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence?

SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence har en kraftfuld motor med 70 kW / 95 hk. Denne bil er god for dem, der gerne vil have en bil, som er sjov at køre. Bagagerummet er rummeligt og kan holde mellem 310 liter og 410 liter, hvis du ikke bruger kuffertafdækning.

Det sikre valg for familier eller hvis du skal bruge meget plads.

Denne model har også godt sikkerhedsudstyr som Front Assist, manuel hastighedsbegrænser, og adaptiv fartpilot. Bilen har klaret sig godt i tests og fik 4 stjerner i Ecotest. Den er sikker i trafikken.

Men husk, at gode ting som LED-lys, større hjul og navigationssystem kan gøre bilen dyrere. SEAT giver to års garanti på bilen, plus tre år for lakken og tolv år mod rust.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af SEAT Arona?

SEAT Arona kommer i forskellige udgaver for at møde mange behov og ønsker. Denne bil har både benzin- og dieselmotorer, så alle kan finde noget, der passer dem.

  1. 1.0 TSI Xcellence: En benzinmodel med en stærk motor. Denne er god til folk, der vil have en bil, der kører glat og hurtigt.
  2. 1.6 TDI Xcellence: Disse modeller tilbyder dieselalternativer for de købere, som foretrækker dette brændstof. De giver god brændstoføkonomi og stabilitet på vejen.
  3. En anden 1.6 TDI Xcellence model: Det kan være en særlig udgave eller version med forskellige features eller designsammenlægninger indenfor samme motorvariant.

Hver af disse varianter blev testet mellem august 2018 og juli 2019 af Dipl.-Ing (FH) Martin Brand, hvor hver version viste sine egne unikke fordele. Købere kan vælge mellem disse modeller baseret på hvad der passer bedst til deres kørestil og behov - om det er langt på literen, kraft i accelerationen eller blot en stabil pendlerbil de søger.

Hvad er fordele og ulemper ved SEAT Arona?

Fordele Ulemper
- Kraftig motor med 95 hk og 175 Nm drejningsmoment. - Brændstofforbrug på 6,2 liter per 100km (16,7 km/L) kan være højere end nogle konkurrenter.
- Stort bagagerum på op til 310 liter. - CO2-udledning på 170 g/km er ikke ledende i klassen for miljøvenlighed.
- Opnået 95% i insassikkerhed og 5 stjerner i NCAP-testen. - Partikelfilterudledningen, selvom lav, er en miljømæssig overvejelse.
- Udstyret med Front Assist, adaptiv fartpilot og træthedsovervågning. - Softwareopdateringer kræver muligvis besøg hos forhandler.
- Scorede 77 point og fire stjerner i Ecotest for lave emissioner. - Servicebehov kan variere afhængigt af kørselsmønster.

Hvordan klarer SEAT Arona sig i test?

SEAT Arona gør det godt i test. ADAC e.V. har bedømt bilen og ser på ting som sikkerhed og hvor god den er at køre. Den får ros for at udlede få partikler, hvilket giver den 77 point og fire stjerner i Ecotest.

Bilens overhalingshastighed er 7,0 sekunder, og den kan bremse fra 100 km/t ned til 0 på kun 34,9 meter. Dette viser, at SEAT Arona ikke bare ser godt ud, men også passer på dig på vejen.

Med LED-lys, 18-tommers hjul og navigationssystem var købsprisen på testbilen høj, men kvaliteten matcher prisen. Seat tilbyder også gode garantier med en to-årig køretøjsgaranti, tre år for lakken og tolv år mod rust.

Til services anbefaler Seat et olieskift hver 30.000 km eller efter to år, og en mere grundig tjek efter 60.000 km eller mellem det tredje og femte år. Alt dette viser, at SEAT Arona ikke bare klarer sig godt i test; den er også bygget til at holde længe.

Hvad er sammenlignelige alternativer til SEAT Arona?

Mange bilkøbere leder efter en bil som SEAT Arona. Denne model har konkurrenter, der tilbyder lignende egenskaber.

  1. Volkswagen T-Cross: Denne bil kommer fra samme familie som SEAT Arona, Volkswagen Group. Den er kendt for sit digitale cockpit og køreglæde ligesom Arona.
  2. Ford EcoSport: Med et sporty design tilbyder Ford EcoSport også en stærk konkurrence. Deres motorer og køreegenskaber matcher godt med Aronas kapaciteter.
  3. Renault Captur: Tilbyder et bredt udvalg af teknologier, herunder apps der kan minde om dem fra SEAT Connect. Dette gør den til en værdig rival.
  4. Nissan Juke: Kendt for sin unikke stil og gode performance, Juke er endnu en model i samme klasse som Arona.
  5. Peugeot 2008: Denne bil skiller sig ud ved at have et højt niveau af interiørkomfort og teknologiske features, der kan sammenlignes med dem i SEAT Arona.
  6. Skoda Kamiq: Da den også er del af Volkswagen Group, deler Kamiq mange features med Arona inklusiv sikkerhedsteknologier som træthedsregistrering og side assist.
  7. Kia Stonic: Med en attraktiv pris og gode garantibetingelser præsenterer Stonic sig som et økonomisk alternativ uden at gå på kompromis med kvalitet eller udstyr.

Alle disse modeller giver forskellige muligheder for købere, der søger noget lignende som SEAT Arona men med eget særlige præg fra hver producent.

Hvor langt kører SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence på literen?

SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence kører langt på literen. Denne bil har et forbrug på kun 6,2 liter for hver 100km (16,7 km/L) den kører. Det er godt at vide for folk, der kigger efter en økonomisk bil.

Ifølge producentens data kan bilen køre omkring 645 km på en fuld tank. Det gør SEAT Arona til et godt valg for dem, der ønsker at spare på benzin og ikke vil tanke alt for ofte.

Brændstofforbruget er faktisk bedre end mange tror, for producenten siger, at under ideelle forhold bruger den kun 5,0 liter pr. 100 km. Så hvis du leder efter en bil, der er økonomisk at køre i, er SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence et godt bud.

Hvilken motor har en SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence?

Den SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence kommer med en 1.0 liters benzinmotor. Denne motor yder 95 hk og har et drejningsmoment på 175 Nm. Dette får bilen til at køre godt og spare på brændstoffet.

Den er god til både korte ture i byen og længere rejser på motorvejen. Brændstofforbruget ifølge producenten ligger på 5,0 l/100 km, hvilket viser, at bilen er økonomisk. Med denne motor opnår Arona fuld point i Eco-testen for sin gode præstation i at holde udledningen af skadelige stoffer nede.

ADAC e.V. har gennemført tester, som viser, at Arona kan accelerere fra 60-100 km/t hurtigt og har en overhalingshastighed på kun 7,0 sekunder. Denne bil bremses også godt med en bremselængde fra 100 km/t på 34,9 meter.

Disse egenskaber giver føreren sikkerhed og kontrol, når det gælder både daglig kørsel og uventede situationer på vejen. Den teknologiske del understøttes af SEAT Media System, digitalt cockpit og muligheden for autoriseret SEAT-forhandler support til vedligeholdelse, hvilket holder denne model på forkant med både komfort og sikkerhed.

Hvor mange hestekræfter (HK) har en SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence?

SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence har 95 hestekræfter. Denne motorstyrke sikrer, at bilen kan køre kraftfuldt og effektivt. Kraften i motoren kommer fra dens evne til at yde 70 kW, hvilket giver bilen en god balance mellem ydelse og brændstoføkonomi.

Med 95 HK er SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence udstyret til at håndtere hverdagens udfordringer på vejen, både i byen og på længere ture. Kraften understøttes af et drejningsmoment på 175 Nm, hvilket giver bilen en hurtig acceleration og evnen til at komme op i fart hurtigt.

Denne kombination af hestekræfter og drejningsmoment gør SEAT Arona til et ideelt valg for bilkøbere, der søger en bil med god ydelse uden at gå på kompromis med økonomien.

Hvad er tophastigheden for en SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence?

Tophastigheden for en SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence er 173 km/t. Dette tal er givet af producenten selv. Denne info er nyttig for bilkøbere, der kigger efter en bil, der kan føre dem hurtigt frem.

Med en acceleration fra 0-100 km/t på kun 7,0 sekunder, viser det også, at bilen er kvik til at komme op i fart. Dette skal man huske på, hvis man ønsker en bil med god ydeevne.

Denne model Arona viser sig som en bil, der kan levere både på hastighed og acceleration.

Hvor hurtigt accelererer en SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence fra 0-100 km/t?

En SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence kan accelerere fra 0-100 km/t på kun 7,0 sekunder. Denne hurtighed er en stor fordel for bilkøbere, der søger en bil, der kan reagere hurtigt i trafikken og på motorvejen.

Den viser også, hvordan bilens motor og ydeevne er designet til at levere kraft, når det er nødvendigt. For dem med kørekort, der sætter pris på en hurtig acceleration, er dette et imponerende tal for en bil i denne klasse.

Med SEATs teknologi og motordesign sikrer Arona 1.0 TSI Xcellence ikke kun en livlig køreoplevelse men også en pålidelig rejsepartner, der imødekommer behovet for fart og effektivitet.

Hvad er dimensionerne på en SEAT Arona?

SEAT Arona er en bil med gode pladsforhold. Den måler 4138 mm i længden, 1780 mm i bredden og 1552 mm i højden. Akselafstanden, som påvirker pladsen inde i bilen, er 2566 mm. Med sin frihøjde på 190 mm er den let at manøvrere på forskellige underlag.

Vægten af bilen starter fra 1165 kg, hvilket giver den en robust følelse på vejen. Bagagerummet i SEAT Arona kan rumme mellem 310 liter til 410 liter, når kuffertafdækningen fjernes, så der er god plads til både indkøbsposer og kufferter.

Dette gør SEAT Arona til et godt valg for dem, der søger en praktisk og rummelig bil.

Hvor stort er bagagerummet i en SEAT Arona?

En SEAT Arona har et bagagerum, der kan holde op til 310 liter. Dette rum kan man gøre større til 410 liter, hvis man ikke bruger kuffertafdækningen. Skal man bruge mere plads, kan man lægge bagsædet ned.

Så får man hele 1.140 liter at bruge. Men man skal vide, at der er nogle ulemper. Der er for eksempel ingen lys indeni, og kanten, hvor man læsser ting ind, er ret høj.

Kan man få anhængertræk på en SEAT Arona?

Ja, det er muligt at få anhængertræk på en SEAT Arona. Dette tillæg giver bilen mulighed for at slæbe ekstra udstyr eller bagage, hvilket er en stor fordel for dem, der elsker at rejse eller har brug for ekstra plads.

Det er dog vigtigt at huske på, at bilen har en grænse for, hvor meget den kan trække. SEAT Arona kan trække op til 1000 kg uden problemer. Dette tal bør man altid overveje, før man beslutter sig for at montere et anhængertræk, så man ikke overskrider bilens kapacitet.

Installationen af anhængertræk skal altid foretages korrekt for at sikre sikkerheden under kørslen. Derfor kan det være en god idé at kontakte en autoriseret forhandler som Skandinavisk Motor Co A/S for yderligere information og professionel installation.

Med anhængertræk øges bilens alsidighed markant, og den bliver endnu bedre egnet til ferier og udflugter, hvor ekstra udstyr som skisportsgrej eller cykler skal medbringes.

Hvor mange kg må en SEAT Arona trække på anhængertrækket?

En SEAT Arona kan trække 1000 kg på anhængertrækket. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der planlægger at bruge bilen til at transportere tunge genstande. Denne kapacitet sikrer, at man kan medbringe ekstra bagage eller en lille trailer, hvilket gør bilen til et godt valg for rejser eller flytning.

Hvilke fælge kan man få til en SEAT Arona?

SEAT Arona kommer med forskellige fælge. Man kan vælge mellem flere typer for at give bilen et personligt præg.

  1. Grundmodellerne leveres typisk med 16-tommers fælge også i letmetal
  2. Som ekstraudstyr tilbyder SEAT 18-tommers hjul, hvilket var tilfældet med testbilen.
  3. Specifikationer for andre størrelser eller designs er ikke detaljeret beskrevet, men kunder kan ofte vælge mellem forskellige stilarter og størrelser hos forhandleren.
  4. Tilpassede fælge fra tredjepartsproducenter passer også til SEAT Arona, hvis man søger en helt unik udseende.
  5. Husk på at større hjul kan påvirke køreegenskaber og brændstofeffektivitet.

Valget af fælge afhænger af personlige præferencer og kørselsbehov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en SEAT Arona?

Til en SEAT Arona er det vigtigt at vælge vinterdæk, der sikrer et godt vejgreb og høj sikkerhed i koldt vejr. Man skal se efter dæk, der er designet til at klare sne, is, og våde veje.

Det er en god ide at vælge dæk fra anerkendte mærker, da disse ofte har bedre teknologier for at håndtere vinterens udfordringer. Det handler om at finde en balance mellem pris og kvalitet.

Kigger man på tests og anbefalinger, kan dæk som Michelin Alpin, Continental WinterContact eller Goodyear UltraGrip være gode valg. Disse dæktyper har vist gode resultater i forhold til greb på glatte overflader og evne til at føre regnvand væk.

På den måde sikres det, at bilen forbliver stabil selv under vanskelige forhold. For købere, er det også smart at tjekke, om dækkene passer til bilens specifikationer for størrelse og belastningsevne.

Hvor sikker er en SEAT Arona?

SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence står stærkt på sikkerhedsfronten. I november 2017 fik den imponerende 95% i beskyttelse af voksne og 5 stjerner hos NCAP. Dette viser, at den er meget sikker.

Den gjorde det også godt for børnene, med 80% i sikkerhed. Alle pladser tillader brug af universelle børnesæder, hvilket giver god tryghed for familier. ADAC e.V., som laver grundige autotests, har undersøgt Arona og inddraget dens sikkerhed i deres vurderinger.

Med disse tests kan købere føle sig sikre, når de vælger en SEAT Arona.

Arona er ikke bare sikker; den er også økonomisk og miljøvenlig. Motoren fik fulde point i Eco-testen, takket være dens lave emission fra partikelfilteret. Den scorede 77 point og fik fire stjerner i Ecotest.

Med Seat's garantier - to år på køretøjet, tre år på lakken og 12 år mod rust - får ejere ekstra tryghed. Tjekken for olieskift og service skal dog ske senest efter 30.000 km eller to år, så bilen forbliver i topform.

Hvordan er interiøret i en SEAT Arona?

Interiøret i en SEAT Arona er nemt at forstå og flot at se på. Der er et stort touchdisplay, der gør det nemt at styre bilens funktioner. Betjeningspanelet er lavet så det er nemt at bruge.

Men, bag i bilen er der ikke så meget plads til benene. Dette kan være et problem for dem, der sidder bagved.

Til underholdning og forbindelse har bilen en skærm. Den kan være seks eller otte tommer stor. Der er også et lydsystem med seks højttalere. Man kan tilslutte sin telefon eller andet udstyr på forskellige måder.

Dette giver god lyd og mange muligheder for at høre musik eller bruge navigationsapps, mens man kører.

Hvor mange personer er der plads til i en SEAT Arona?

En SEAT Arona kan have fem personer siddende i bilen. Det er godt for familier eller venner, der vil rejse sammen. Denne bil viser også god omsorg for de små, med en høj score på 80% i barnesikkerhed.

SEAT Arona tillader brug af universelle børnesæder på alle siddepladser, hvilket gør den til et sikkert valg for familier. Den tager altså godt imod både voksne og børn, så alle kan føle sig trygge på rejsen.

Hvilket lydsystem har en SEAT Arona?

SEAT Arona har et audiosystem udstyret med seks højttalere. Dette giver mulighed for at nyde musik og lyd i høj kvalitet. Brugere kan nemt forbinde deres enheder til systemet gennem forskellige tilslutningsmuligheder.

Det gør det let at afspille musik eller podcasts fra telefonen, mens man kører. Systemet er designet til at tilbyde en klar og rig lydoplevelse under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en SEAT Arona?

SEAT Arona tilbyder en række smarte apps, som gør livet nemmere for bilister. Disse apps giver mulighed for bedre at forstå og styre forskellige aspekter ved bilen.

  1. SEAT DriveApp: Denne app forbinder din smartphone med din SEAT Arona. Med den kan man tjekke bilens status, låse og låse op, samt finde dens placering. Det er en stor hjælp til daglig brug.
  2. SEAT ConnectApp: Giver chauffører tips og tricks til deres køretøj, inklusiv hvordan man forbedrer sit køremønster. Appen hjælper også med at holde styr på serviceaftaler og minder dig om dem.
  3. SEAT Sound System App: For de musikelskere derude, giver denne app en fremragende lydoplevelse i bilen. Man kan skræddersy lyden præcis som man ønsker det, så hvert nummer lyder perfekt.
  4. Travel Assist App: En nyttig følgesvend på lange ture eller når du befinder dig et nyt sted. Denne app kan foreslå ruter, find spies rejser destinationer eller vejledning til nærmeste servicestation.

5 Påmindelser om CO2-ejerafgift: Nogle apps integrerer påmindelser om vigtige datoer såsom betaling af CO2-ejerafgift, hvilket sikrer at du altid er opdateret.

  1. Vejr- og trafikopdateringer: Indbyggede systemer kan give realtidsopdateringer om vejr- og trafikforholdene direkte på instrumentbrættet via integration med populære tjenester.
  2. E-mail-integration: Modtag, læs og svar på e-mails direkte fra bilens display uden at skulle distrahere dig selv ved at bruge din telefon.

Disse apps er specielt designet til at gøre oplevelsen med en SEAT Arona både mere behagelig og problemfri ved at integrere moderne teknologi direkte i bilens systemer.

Opdateres softwaren i en SEAT Arona automatisk?

I SEAT Arona er der ingen oplysninger om, at softwaren bliver opdateret automatisk. Ejere skal muligvis kontakte en forhandler for at få de nyeste softwareopdateringer. Det er vigtigt for bilens funktion og sikkerhed at have den seneste software.

Dette gælder også systemer som infotainment og navigation, der kan kræve regelmæssige opdateringer for at virke optimalt. Hvis du vil have de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer, kan det være en god ide at tjekke med din SEAT forhandler om mulighederne for opdatering.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en SEAT Arona?

SEAT Arona kommer med forskelligt standardudstyr, men mange vælger at tilføje ekstraudstyr for at gøre deres bil mere personlig og praktisk. Her er nogle af de muligheder for tilbehør og ekstraudstyr, man kan vælge:

  1. LED-lys giver bilen et moderne udseende og bedre synlighed om natten.
  2. 18-tommers hjul forbedrer køreegenskaberne og giver bilen et sporty look.
  3. Et navigationssystem hjælper med at finde vej og sikrer, at man nemt kan komme fra A til B.
  4. Anhængertræk gør det muligt at tage større genstande eller en trailer med på tur.
  5. Vinterdæk sikrer bedre greb og sikkerhed under kolde og glatte vejrforhold.
  6. Automatisk softwareopdatering sørger for, at bilens systemer altid er opdaterede med de nyeste funktioner.
  7. Parkeringssensorer både foran og bagpå øger sikkerheden ved parkering ved at advare om objekter i nærheden.
  8. Adaptiv fartpilot justerer automatisk farten til trafikken foran, hvilket øger komforten på længere ture.
  9. Tonede ruder ikke kun for lidt privatliv, men også beskytter mod solens stråler.
  10. Tagbøjler tillader transport af ekstra genstande som f.eks. cykler eller en tagboks på taget af bilen.

Alle disse tilføjelser betyder dog en højere købspris, men kan gøre SEAT Arona mere behagelig, sikker og passende til individuelle behov.

Guides til andre SEAT-modeller

Hvilke teknologier bruges i en SEAT Arona?

SEAT Arona er fyldt med moderne teknologi for at sikre både komfort og sikkerhed. Denne bil tilbyder flere funktioner, der gør kørslen lettere og mere behagelig.

  1. Parkeringssensorer - Hjælper føreren med at parkere bilen ved at advare om objekter tæt på bilen.
  2. Adaptiv fartpilot - Tilpasser automatisk bilens hastighed til den forankørende trafik.
  3. Træthedsovervågning - Overvåger førerens adfærd og giver en advarsel, hvis tegn på træthed opdages.
  4. Front Assist-systemet - Bidrager til at undgå eller mindsker skader ved kollision ved automatisk at bremse.
  5. NCAP-test score på 95% for passagersikkerhed - En høj score, som viser, hvor sikker bilen er.
  6. Fem stjerner i NCAP-testen fra november 2017 - Bevis på bilens overordnede sikkerhedsniveau.
  7. Børnesikkerhedstest score på 80% - Viser, at SEAT Arona også er et sikkert valg for familier.

Hver af disse teknologier spiller en vigtig rolle i at sikre, at SEAT Arona ikke kun er sjov og behagelig at køre i, men også en af de sikreste biler i sin klasse.

Hvad koster en SEAT Arona 1.0 TSI Xcellence i grøn ejerafgift?

En SEAT Arona koster i 2024 ca. fra 1.080 kr til 4.200 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en SEAT Arona til service?

En SEAT Arona skal til første service inspektion med olieskift senest efter 30.000 km eller når bilen er to år gammel. Denne kontrol sikrer, at alt fungerer, som det skal, og at bilen holder sig i god stand.

Senere skal bilen have en mere grundig gennemgang mellem dens tredje og femte år eller efter 60.000 km på vejen. Denne plan sikrer, at ejere af en SEAT Arona kan nyde godt af deres bil længst muligt uden bekymringer for pludselige problemer.

Den fortæller også købere om de nødvendige vedligeholdelseskrav, når de vurderer denne model som en mulig ny tilføjelse til deres liv.

Hvilke dele på en SEAT Arona går mest i stykker?

Nogle dele på en SEAT Arona kan gå i stykker hurtigere end andre. Det er godt at vide for bilkøbere, der ser efter holdbarhed og lave vedligeholdelsesomkostninger. Her er de mest almindelige problemer:

  1. Kobling og gearkasse har en tendens til at vise tegn på slid før forventet. De skal måske udskiftes tidligere end mange andre dele.
  2. Elektriske systemer, såsom infotainment og instrumentbræt, kan nogle gange fejle. Dette skyldes ofte softwareproblemer eller løse forbindelser.
  3. Luftkonditioneringssystemet kan blive utæt eller stoppe med at virke korrekt, hvilket kræver dyre reparationer.
  4. Udstødningssystemet er også udsat for slid, især katalysatoren og EGR-ventilen, som kan blokere eller gå i stykker.
  5. Bremseskiver og bremseklodser skifter man ofte på grund af normal brug, men nogle ejere rapporterer om hurtigere nedslidning end forventet.
  6. Batteriet kan blive svagt efter få år, især hvis bilen bruges meget til korte ture hvor det ikke når at genoplades helt.
  7. Dækkenes tryksensorer mislykkes sommetider, hvilket kræver udskiftning for at opretholde nøjagtige dæktryksaflæsninger.

At vide dette hjælper købere med at planlægge fremtidige vedligeholdelsesomkostninger og vælge den rette gavekurv med spanske delikatesser til lange drev uden bekymringer om bilens holdbarhed.

Hvor lang tid dækker garantien på en SEAT Arona?

SEAT Arona kommer med en garantipakke, der beskytter din bil i forskellige perioder. Dit køretøj er dækket af en to-årig fabriksgaranti, så du kan køre trygt. På lakken får du en tre-årig garanti, hvilket sikrer, at din bil holder sig flot længere.

Derudover er der en tolv-årig garanti mod gennemtæring fra rust, som giver ekstra ro i sindet over bilens holdbarhed. For at holde din garanti gyldig, skal din SEAT Arona til serviceinspektion eller have olieskift senest efter 30.000 km eller to år, og en større inspektion efter 60.000 km eller mellem det tredje og femte år.

Disse oplysninger angiver tydeligt, hvordan SEAT står bag deres Arona-model med disse garantitilbud.

Hvad dækker garantien på en SEAT Arona?

Garantien på en SEAT Arona omfatter forskellige dele. For det første dækker en to-årig køretøjsgaranti bilen fra top til tå. Derudover beskytter en tre-årig lakgaranti bilens maling mod skader.

Også en imponerende tolv-årig rustgaranti sikrer, at bilens krop holder sig fri for rustangreb. Disse garantier sikrer, at ejere kan føle sig sikre på bilens tilstand og kvalitet over tid.

For at holde bilen i topform kræver den regelmæssig vedligeholdelse. En inspektion med olieskift er nødvendig helst før bilen når 30.000 km eller når to år er gået. Mellem det tredje og femte år, eller efter 60.000 km, skal bilen gennemgå en mere grundig inspektion.

Dette hjælper med at sikre, at SEAT Arona altid kører så godt som muligt.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.36

Opdateret 10.09.2024, 14.35.36

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel