Find brugte biler til salg

Guiden handler om SEAT Mii electric Plus (Årgang 01/2020 - 09/2020)

Købsguide: SEAT Mii electric Plus (01/2020 - 09/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en SEAT Mii electric?

Før du køber en SEAT Mii electric, skal du vide, at den har en bagagerumskapacitet på 195 liter. Dette tal er vigtigt for dig, hvis du ofte har brug for plads til tasker eller indkøb.

Bilen får også en rundomsigtsvurdering på 3,2, hvilket betyder, at visibiliteten kan være begrænset. Dette er værd at tænke over, især når du skal parkere eller navigere i trange områder.

SEAT Mii electric er skattefri de første ti år, hvis den bliver registreret inden udgangen af 2020. Denne detalje kan hjælpe dig med at spare penge. Batteriet har en garanti på 8 år eller 160.000 km, hvilket giver dig ro i sindet.

Forsikring for denne bil er generelt billig, og test viser, at dens rækkevidde er på 215 km. Disse oplysninger er gode at have med, når du beslutter dig for, om SEAT Mii electric er den rette bil for dig.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af SEAT Mii electric?

SEAT Mii electric kommer i forskellige pakker for at passe til dine behov. Den har en el-motor og kører kun på strøm, så den er god for miljøet.

  1. SEAT Mii electric: Dette er grundmodellen. Den har et 32,3 kWh batteri, som giver en rækkevidde på over 210 kilometer. Det er perfekt til daglig kørsel.
  2. SEAT Mii electric Plus: Denne model byder på mere luksus end grundmodellen. Du får varme i forsæderne, opvarmet forrude og aluminiumsfælge. Husk at CCS-lademulighed koster ekstra i denne variant.
  3. Udstyrspakker: For begge modeller kan du tilføje udstyrspakker. Dette inkluderer ting som læderrat, sædevarme og varme i forruden for at gøre din køretur mere behagelig.
  4. Tilbehør: Der er også muligt at tilkøbe originalt tilbehør som mørktonede ruder bagtil, el-spejle med varme og musikstreaming via Bluetooth for at personliggøre din bil yderligere.

Hver variant og tilvalg er designet til at gøre din SEAT Mii electric unik og skræddersyet til netop dine kørebehov.

Hvad er fordele og ulemper ved SEAT Mii electric?

FordeleUlemper
- Rækkevidde på over 210 kilometer.- Dårlig rundomsigtvurdering på 3,2.
- Batterikapacitet på 32,3 kWh.- Købsprisen kan være høj med ekstraudstyr.
- Accelerationshastighed fra 0 til 100 km/h på 7,2 sekunder.- Anhængertræk er ikke tilgængeligt.
- WLTP-forbrug på 14,9 kWh/100 km.- Softwareopdateringer kræver ofte besøg hos forhandler.
- Batterigaranti på 8 år eller 160.000 km.- Service kan være nødvendig oftere end forbrugeren forventer.
- Gode sikkerheds- og miljøvenlighedsresultater.- Dele på bilen går i stykker og kræver udskiftning.
- Tophastighed på 130 km/h.- Mindre plads i bagagerummet sammenlignet med større biler.

Hvordan klarer SEAT Mii electric sig i test?

SEAT Mii electric scorede højt i ADAC Ecotest med 94 point og fik fem stjerner. Det viser at bilen er god til at spare energi og passer godt til folk, som vil have en miljøvenlig bil.

Den bruger kun 17,3 kWh strøm per 100 km i normal kørsel. Det er super for folk, der leder efter en bil, der ikke bruger meget strøm.

Denne elbil har også andre gode ting ved sig. I de første ti år skal man ikke betale bilskat, hvis man køber den inden slutningen af 2020. Forsikringen for bilen er billig, hvilket gør den endnu mere tiltrækkende for købere.

Batteriet har en lang garanti på 8 år eller op til 160.000 km, og det sikrer, at batteriet stadig kan holde på mindst 70% af sin oprindelige kapacitet efter lang tids brug.

Hvad er sammenlignelige alternativer til SEAT Mii electric?

Leder du efter en bil som SEAT Mii electric? Der findes mange andre valg på markedet. Her er nogle biler, der minder om SEAT Mii electric:

  1. Skoda Citigo IV: Denne bil er næsten som en tvilling til SEAT Mii electric. De deler mange af de samme dele, fordi de begge kommer fra Volkswagen Group.
  2. Volkswagen e-up!: Det er endnu et medlem af Volkswagen-familien. Denne model har også et kompakt design og byder på masser af teknologi.
  3. Renault Twingo Z.E.: Renaults lille elbil giver god værdi for pengene og præsterer godt i byen.
  4. Smart EQ Forfour: Hvis du søger en lille, smart og byvenlig elbil, kunne denne være noget for dig.
  5. Opel Corsa-e: Dette er en større model sammenlignet med SEAT Mii electric, men den giver mere plads og komfort.
  6. Renault Zoe: Er kendt for sin lange rækkevidde på én opladning, hvilket gør den til en stærk konkurrent.

Alle disse alternativer tilbyder forskellige features såsom automatisk lys, el-spejle med varme og attraktiv finansiering. Inden du beslutter dig, er det vigtigt at overveje, hvad der er mest vigtigt for dig - om det er størrelsen på bilen, rækkevidden eller måske teknologien om bord.

Hvad er rækkevidden for en SEAT Mii electric?

SEAT Mii electric kan køre over 210 kilometer på en opladning. Den har et batteri på 32,3 kWh. Dette gør den god til både bykørsel og længere ture. I byen bruger den endda mindre strøm, under 12 kWh per 100 kilometer.

På normalveje bruger den omkring 17,3 kWh per 100 kilometer. Dette viser, at SEAT Mii electric er økonomisk og miljøvenlig. Den passer godt til hverdagsbrug og mindre rejser.

Hvor stort er batteriet på en SEAT Mii electric?

Batteriet i en SEAT Mii electric er 32,3 kWh. Dette betyder, at bilen kan køre et godt stykke vej på en fuld opladning. For at oplade batteriet helt op igen, skal man bruge 37,8 kWh fra tom til fuld.

Dette viser, hvor effektiv en SEAT Mii electric er, når det kommer til energiforbrug. Med dette batteri kan bilkøbere forvente en bil, der klarer sig godt både i byen og på længere ture.

Hvordan lader man en SEAT Mii electric?

For at lade en SEAT Mii electric skal man bruge et stik og en oplader. Der findes flere måder at gøre det på.

  1. Brug et almindeligt hjemmestik: Det tager omkring 16 timer at få fuld strøm. Dette er godt til natten.
  2. Brug en Wallbox: Her tager det kun 5 timer. Det er hurtigere og bedre for batteriet.
  3. Offentlige ladestationer: De kan være endnu hurtigere. Find dem ved hjælp af apps.
  4. Type - 2 kabel er nødvendigt for de fleste stationer uden for hjemmet.
  5. Planlæg lange ture med app, der viser hvor du kan lade bilen undervejs.
  6. Clever abonnement kan give adgang til mange ladepunkter til en fast pris.
  7. Husk, elbiler som SEAT Mii electric har brug for mere tid til at lade end benzinbiler bruger på at tanke.

Dette skal man huske, når man skal lade sin SEAT Mii electric op.

Hvor lang tid tager det at lade en SEAT Mii electric?

At lade en SEAT Mii electric op varierer. Bruger man en almindelig stikkontakt derhjemme, tager det omkring 16 timer at få bilen helt opladt. Har man adgang til en hurtigere ladestation, som en Wallbox, går det hurtigere.

Så tager det kun cirka 5 timer at lade batteriet op fra helt tomt til fuldt. Batteriet på bilen er på 37,8 kWh. Dette er vigtigt at vide, fordi det påvirker, hvor langt man kan køre på en opladning.

Hvilken motor har en SEAT Mii electric?

SEAT Mii electric har en energisk elektrisk motor. Denne motor giver bilen en kraft på 212 Nm i drejningsmoment. Dette betyder, at bilen kan køre hurtigt og glat. Når man bruger Eco-tilstanden, går motoren ned til 50 kW.

Det hjælper med at spare strøm og gør bilen mere økonomisk.

Denne bil bruger ikke benzin eller diesel. I stedet kører den på elektricitet. Dette gør den til et godt valg for dem, der vil have en bil, der er god for miljøet. SEAT Mii electric er også designet til at være nem at lade op og klar til lange ture.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en SEAT Mii electric?

En SEAT Mii electric har en elektrisk motor. Denne motor giver bilen kraft til at køre. Men teksten siger ikke, hvor mange hestekræfter denne motor har. Det er vigtigt at vide, når man tænker på at købe en sådan bil.

Kraften i en elektrisk bil som SEAT Mii electric betyder meget for, hvordan den kører. Uden dette tal er det svært at sammenligne den med andre biler. Man skal kigge efter flere oplysninger eller spørge en sælger for at få det fulde billede.

Hvad er tophastigheden for en SEAT Mii electric?

SEAT Mii electric kan køre op til 130 km/t. Dette gør den hurtig til en elbil i sin klasse. Med en motor, der giver et kraftigt træk på 212 Nm, føles accelerationen hurtig. Den når fra 0 til 100 km/t på kun 7,2 sekunder.

Dette betyder, at bilen er både kvik i byen og stærk på landevejen. Med Eco-mode kan du spare energi, men motoren yder stadig 50 kW, hvilket er nok til de fleste ture. Så om du kører hurtigt eller langsomt, passer denne bil til mange behov.

Hvad er dimensionerne på en SEAT Mii electric?

En SEAT Mii electric er en lille bil. Den har en længde på 3.557 mm, bredden er 1.645 mm uden sidespejle, og højden når op på 1.481 mm. Bilens størrelse gør den nem at parkere i byen.

Den har også en akselafstand på 2.421 mm. Dette tal viser afstanden mellem for- og baghjulene. En længere akselafstand kan give mere plads indeni bilen. Men SEAT Mii electric er designet til at være kompakt, så den passer godt til bykørsel.

Hvor stort er bagagerummet i en SEAT Mii electric?

Bagagerummet i SEAT Mii electric har en kapacitet på 195 liter med låget på. Hvis man tager låget af, bliver der mere plads, og rummet udvider til 260 liter. Bagsæderne i bilen kan foldes ned.

Dette gør dem asymmetrisk delte. Med sæderne nede får man endnu mere plads til bagage. Dette er praktisk for dem, der har brug for at transportere større ting.

Kan man få anhængertræk på en SEAT Mii electric?

Nej, SEAT Mii electric Plus kan ikke have anhængertræk. Denne bil har ingen trækkapacitet. Dette betyder, at du ikke kan sætte en trailer eller andet på bilen. SEAT Mii electric er lavet til at køre i byen og på korte ture.

Den er ikke lavet til at trække noget.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en SEAT Mii electric?

Mii electric Plus kan ikke trække noget. Den har ingen trækkrog. Dette betyder, at dens maksimale trækvægt er 0 kg. Man kan ikke sætte en trailer eller andet på bilen til at trække.

Dette er vigtigt at vide, hvis man skal bruge sin bil til at trække ting.

Hvilke fælge kan man få til en SEAT Mii electric?

SEAT Mii electric har alufælge. Disse giver bilen et moderne og stilfuldt look. Her er en liste over muligheder:

  1. Standardalufælge - Disse er inkluderet uden ekstra omkostninger. De har et flot design, der passer godt til bilens størrelse og form.
  2. Opgraderede alufælge - For dem, der ønsker en mere unik stil, tilbyder SEAT muligheder for opgradering. Dette kan koste ekstra.
  3. Fælge med mørktonede ruder i bag - Tilføjer et sporty touch til bilens udseende.
  4. CCS-lademulighed kræver ekstra betaling - Hvis du vælger fælge fra high-end serien, husk at CCS-opladning kan koste ekstra.

Hver type fælge har sit eget design og funktioner, der kan forbedre køreoplevelsen og udseendet af din SEAT Mii electric.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en SEAT Mii electric?

Vælg de rigtige vinterdæk til din SEAT Mii electric for at sikre sikkerhed og komfort om vinteren. Her er en liste over ting, du skal tænke på:

  1. Størrelse: Tjek bilens manual for den anbefalede dækstørrelse. Det sikrer, at dækkene passer perfekt til din bil.
  2. Type: Look for winter tires that offer good traction on snow and ice. They should also provide a smooth ride in cold weather.
  3. Mærker: Vælg kendte mærker, der har et godt ry for kvalitet og holdbarhed. Det kan koste mere nu, men sparer dig penge på lang sigt.
  4. EU-mærkning: Se efter dæk med høj vurdering i EU's dækmærkningssystem. Dette viser deres greb på vådt underlag, brændstofeffektivitet og støjniveau.
  5. Pris vs kvalitet: Billigere er ikke altid bedre. Invester i bedre kvalitetsdæk for længere levetid og bedre ydeevne.
  6. Anmeldelser: Læs anmeldelser fra andre bilejere, der har prøvet forskellige vinterdæk på deres SEAT Mii electric.
  7. Professionel rådgivning: Spørg din autoriseret SEAT-forhandler eller et betroet værksted om råd. De kan anbefale det bedste valg baseret på dine kørevaner.
  8. Testresultater: Søg efter testresultater fra uafhængige organisationer som ADAC eller Teknikens Värld for at se, hvordan forskellige dæk klarer sig under vintertest.

Husk altid at skifte alle fire dæk til vinterdæk samtidig for at bevare bilens balance og greb på vejene.

Hvor sikker er en SEAT Mii electric?

SEAT Mii electric har passagersikkerhed på 81% og fodgængersikkerhed på 46% ifølge NCAP-crashtest. Den mangler nogle vigtige sikkerhedsudstyr som højdejusterbare sikkerhedsseler og Isofix-Haken til børnesæder.

Dette kan gøre nogle bekymrede om sikkerheden.

På trods af disse mangler er forsikringen for bilen billig. Den har også en lang garantiperiode på batteriet, som varer i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Dette viser, at producenten står bag kvaliteten af det, der driver bilen frem.

Hvordan er interiøret i en SEAT Mii electric?

I en SEAT Mii electric er instrumenter og kontroller tydelige og nemme at aflæse. Bagagerummet er dog lille med kun 195 liter til rådighed. Rattet kan ikke justeres meget, og pladsen ved speederen føles trang.

Multimediesystemet virker godt men har hverken digital radio eller indbygget navigation. Foran er der fint med plads, men de bagved siddende vil finde det trangt og savne mulighed for at gøre pladsen mere fleksibel.

Hvor mange personer er der plads til en SEAT Mii electric?

SEAT Mii electric har plads til fire personer. Pladsen foran er god, men bagved er der mindre plads. Dette betyder, at de bagerste passagerer har begrænset plads. Denne bil er smart til små familier eller par.

Den passer godt til bykørsel og korte ture.

Hvilket lydsystem har en SEAT Mii electric?

En SEAT Mii electric har et lydsystem, som kan spille musik og andet lydindhold. Men det har ikke digital radio modtagelse eller et indbygget navigationssystem. Dette betyder, at købere skal bruge andre måder at finde vej på og lytte til digital radio.

De kan for eksempel bruge deres smartphones til navigation og streaming af musik. Lydsystemet i bilen kan nemt forbindes med mobile enheder via Bluetooth, hvilket gør det muligt for føreren og passagererne at nyde deres foretrukne melodier under køreturen.

Hvilke apps kan man få til en SEAT Mii electric?

Købere af en SEAT Mii electric har adgang til smarte applikationer. Disse apps gør biloplevelsen bedre og mere praktisk.

  1. SEAT Connect appen er den primære app for ejere. Den lader dig tjekke batteriniveau og varme bilen op, før du stiger ind.
  2. Med samme app kan du finde din bil på et kort, hvis du har glemt, hvor du parkerede.
  3. SEAT Connect gør det også nemt at låse din bil op eller låse den, selv når du ikke er i nærheden.
  4. Appen hjælper med at planlægge serviceaftaler, så din bil altid kører godt.
  5. Den giver også forslag til bedre ruter, så du kan spare tid og strøm under kørslen.

Disse funktioner gør SEAT Mii electric til en moderne og tilkoblet biloplevelse for købere.

Opdateres softwaren i en SEAT Mii electric automatisk?

Softwaren i en SEAT Mii electric opdateres ikke automatisk. Du skal selv sørge for opdateringer. Dette betyder, at ejere af SEAT Mii electric skal besøge et værksted for at få ny software.

Dette kan virke lidt bøvlet, men det er vigtigt for bilens ydelse og sikkerhed. Så hvis du ejer en SEAT Mii electric, husk at tjekke for opdateringer en gang imellem.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en SEAT Mii electric?

Til SEAT Mii electric kan man få mange slags tilbehør og ekstraudstyr. Det gør bilen endnu bedre at køre i.

  1. Beheizbare Frontscheibe og Sitzheizung vorn: Disse holder dig varm om vinteren.
  2. Alufelgen: De giver bilen et smart look.
  3. CCS-Lademöglichheit: Dette skal købes, hvis du vil lade din bil hurtigere.
  4. Elektrisk kabinevarmer: Den gør bilen varm, før du stiger ind.
  5. El-spejle m/varme: Disse sørger for, at dine spejle ikke er dækkede af is eller dug.
  6. Elbetjente sidespejle: Med disse kan du justere spejlene uden at åbne vinduet.
  7. Type-2 stik: Nødvendigt for at lade bilen ved offentlige ladestationer.
  8. Kamera til parkering bagtil: Dette hjælper dig med at parkere i små pladser.

Dette udstyr gør din SEAT Mii electric klar til alle ture, både de lange og de korte.

Guides til andre Seat-modeller

Hvilke teknologier bruges i en SEAT Mii electric?

SEAT Mii electric har mange smarte teknologier. Den kører med en 61 kW / 83 hk elektrisk motor og et stort batteri på 32,3 kWh. Dette gør bilen både hurtig og i stand til at køre langt på en opladning.

Den bruger også avancerede systemer til at genoplade batteriet hurtigt. Man kan lade bilen op på kun 5 timer med en special oplader.

Bilen kommer også med teknologi, der gør kørslen lettere og mere sikker. Den har et system, der hjælper med at holde bilen inden for vejbanen, og et andet system, der automatisk nødbremser, hvis der er fare for sammenstød.

Disse hjælpefunktioner gør SEAT Mii electric til en god bil for de fleste.

Hvad koster en SEAT Mii electric Plus i grøn ejerafgift?

En SEAT Mii electric Plus koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en SEAT Mii electric til service?

En SEAT Mii electric skal til service hvert år eller hver 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører som den skal og forbliver sikker på vejen. Det er vigtigt at følge denne plan for at holde bilen i god stand og undgå større reparationer senere.

Batteriet i en SEAT Mii electric har en garanti på 8 år eller 160.000 km. Denne garanti sørger for, at batteriet stadig kan holde mindst 70% af sin oprindelige kapacitet efter denne periode.

At følge serviceplanen hjælper med at sikre, at bilen og dens batteri lever længere og kører bedre.

Hvilke dele på en SEAT Mii electric går mest i stykker?

På en SEAT Mii electric er det ofte elektroniske dele, der giver problemer. Det kan være alt fra softwarefejl til udfordringer med batterisystemet. Disse biler har komplekse systemer, som nogle gange fejler.

Batteriet i bilen er meget vigtigt. Men over tid kan det miste sin styrke til at holde strøm. Dette sker dog ikke ofte før efter mange års brug.

Andre dele, som kan gå i stykker, inkluderer små ting som dørhåndtag eller vinduesviskere. Disse er ikke dyre at udskifte, men det er irriterende, når de ikke virker. SEAT Mii electric er bygget til at holde, men som alle biler har den dele, der slider over tid.

Hvor lang tid dækker garantien på en SEAT Mii electric?

Garantien på en SEAT Mii electric varer i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Den dækker også batteriet. Batterigarantien sikrer, at batteriet stadig kan holde på mindst 70% af sin oprindelige styrke.

Dette giver ro i sindet til bilkøbere, der tænker på bilens langtidsværdi og ydeevne.

Hvad dækker garantien på en SEAT Mii electric?

Den SEAT Mii electric kommer med to slags garantier. Først har den en battiergaranti på 8 år eller 160.000 km. Den sikrer, at battieret holder mindst 70% af sin oprindelige kapacitet.

Dette er godt for folk, der vil beholde deres bil i mange år. For det andet får bilen en almindelig garanti på 2 år. Denne kan man vælge at gøre længere. Den dækker næsten alt undtagen skader fra uheld eller forkert brug.

Battieri- og almindelige garantier hjælper ejere med at få ro i sindet. Man ved, at vigtige dele er dækket i mange år. Det betyder mindre bekymring om store reparationer tidligt i bilens liv.

Dette gør SEAT Mii electric til et attraktivt valg for købere, der værdsætter pålidelighed og økonomisk sikkerhed.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.53

Opdateret 10.09.2024, 14.34.53

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel