Find brugte biler til salg

Guiden handler om Seat Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG (Årgang 01/2019 - 06/2019)

Købsguide: SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG (01/2019 - 06/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG?

Før du køber en SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG, skal du vide, at det er en fem-dørs SUV med god kraft. Motoren i bilen har 190 hk og giver bilen fin fart. Bilens startpris kan virke høj, men den kommer med meget standardudstyr som adaptiv fartpilot, Apple Carplay, Android Auto, full LED forlygter, og nøglefri betjening.

Den passer godt til lange ture og familier, takket være dens rummelige bagagerum på 465 liter.

Denne bil har dog sine udfordringer. Den bruger meget brændstof og er stor og svær at have i byen. Udsigten indeni kan også være begrænset. Test viser at SEAT Tarraco er god på motorvejen og den er behagelig.

Men dens brug af strøm, problemer med at køre i byen og prisen kan give dig grund til at tænke dig om.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af SEAT Tarraco?

SEAT Tarraco kommer i flere varianter for at møde forskellige behov hos bilkøbere. Alle varianter byder på noget unikt, fra motorstørrelse til udstyrspakker.

  1. SEAT Tarraco 2.0 TDI med manuel transmission: En basis dieselmodel der kombinerer økonomi med styrke.
  2. SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG: Denne variant har en stærk dieselmotor, firehjulstræk og automatgear.
  3. SEAT Tarraco 1.5 TSI: En benzinmodel der tilbyder en god blanding af performance og økonomi.
  4. SEAT Tarraco E-Hybrid: For dem, der søger en mere miljøvenlig kørsel, er denne hybridmodel ideel.
  5. Udgaver med svingbart træk: Perfekt for dem, der ofte skal have trailer eller caravan med på turen.

Alle modeller har adgang til moderne teknologi som digitalt cockpit og front assist for sikkerhed og komfort under kørslen. Derudover kan kunder vælge adaptiv dæmperregulering (DCC) for at skræddersy bilens køreegenskaber efter egne præferencer mellem Comfort, Normal og Sport modes.

Motorerne varierer fra variant til variant, hvor man kan vælge mellem forskellige kræfter alt efter behov, lige fra de mere økonomiske til de højperformende alternativer såsom diesel- og benzinmotorer samt hybridløsninger.

Bilerne er producerede i Wolfsburg i Tyskland, hvilket sikrer europæisk kvalitet og design. Samtidig understøttes alle modeller af et bredt udvalg af ekstraudstyr og teknologier som træthedsregistrering, valgfrie lydsystemer og opdateringsdygtige softwareapps.

Kort sagt tilbyder SEAT Tarraco en model for næsten ethvert behov - lige fra den miljøbevidste bybilist til adventure-søgende familier eller professionelle brugere med behov for stærke trækkevner.

Hvad er fordele og ulemper ved SEAT Tarraco?

Før du køber en SEAT Tarraco i Danmark, skal du vide følgende om bilens fordele og ulemper. Denne information hjælper bilkøbere med at træffe et informeret valg.

Fordele:

  1. Rummeligt interiør giver god plads til både passagerer og bagage. Du kan flytte bagsæderne for mere plads.
  2. Omfattende standardudstyr sikrer, at bilen kommer med mange funktioner uden ekstra omkostninger.
  3. God trækningsevne på op til 2,3 tons betyder, at den kan håndtere tunge trailer eller campingvogn.
  4. Bagsæderne er tredelt nedfældbare og kan justeres i længde og hældning, hvilket øger fleksibiliteten.

Ulemper:

  1. Højt brændstofforbrug gør den dyr i drift sammenlignet med lettere biler.
  2. Høj startpris kan være en barriere for nogle købere, der leder efter en ny bil.
  3. Store dimensioner gør den upraktisk i bymiljøet, især ved parkering på små pladser.

Denne liste over fordele og ulemper giver et klart billede af, hvad man kan forvente af en SEAT Tarraco fra årgang 01/2019 - 06/2019.

Hvordan klarer SEAT Tarraco sig i test?

SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG har forskellige resultater i forskellige test. I ADAC's anmeldelser får den blandet feedback. På sikkerhedsfronten gør den det godt med en score på 79% i NCAP's norm for fodgængersikkerhed.

Men når det kommer til miljøvenlighed, står den ikke så stærkt. Den har en CO2-udledning på 227 g/km, hvilket kun giver den 8 ud af 60 mulige point i Ecotest. Det fortæller købere, at selvom bilen er sikker, har den plads til forbedring i at være mere miljøvenlig.

Bilen bruger i gennemsnit 7,2 liter diesel per 100km (14,3 km/L) ifølge ADAC Ecotest. Dette tal er vigtigt for købere at kende, da det giver en ide om, hvordan bilens brændstoføkonomi er.

SEAT Tarraco kombinerer altså god sikkerhed med middelmådig miljøpræstation. Dette mix af resultater giver købere klar information om bilens præstation på forskellige områder.

Hvad er sammenlignelige alternativer til SEAT Tarraco?

SEAT Tarraco er ikke den eneste bil i sin klasse. Der findes flere gode alternativer, hvis man leder efter en lignende bil.

  1. Volkswagen Tiguan Allspace: Den deler mange teknologier med SEAT Tarraco, da de begge kommer fra samme koncern. Volkswagen Tiguan Allspace har et godt ry for sit kørekomfort og rummelighed.
  2. Honda CR-V: Kendt for sin pålidelighed og brændstoføkonomi, tilbyder Honda CR-V også god plads og komfort for både føreren og passagererne.
  3. Peugeot 5008: Denne SUV skiller sig ud med sit stilfulde design og høj komfortniveau. Peugeot 5008 tilbyder også fleksibel indretning af sæderne, hvilket gør den ideal til store familier.
  4. Skoda Kodiaq: Med masser af plads, praktiske opbevaringsløsninger og høj sikkerhed scorer Skoda Kodiaq højt blandt familier. Den har også en god blanding af effektivitet og ydelse.

Hver af disse biler har sine egne unikke kvaliteter, men deler fællestræk som god rummelighed, komfort og køreegenskaber med SEAT Tarraco. Valget mellem dem kan derfor ofte kommer ned til personlige præferencer om mærke, design eller specifikke funktioner.

Hvor langt kører SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG på literen?

En SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG bruger i gennemsnit 7,2 liter diesel for hver 100km (14,3 km/L) den kører. Dette tal kommer fra ADAC Ecotest, som er en pålidelig kilde til bilers ydeevne og forbrug.

Med denne viden kan bilkøbere, der leder efter en effektiv bil, bedre afgøre, om SEAT Tarraco passer til deres behov. Den bruger ikke meget diesel, og det gør den til et godt valg for folk, der gerne vil have en stor bil uden at bruge for meget på brændstof.

Hvilken motor har en SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG?

Motoren i en SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG er kraftfuld. Den har en effekt på 140 kW, hvilket svarer til 190 hestekræfter. Denne motor arbejder godt sammen med den syvtrins DSG-gearkasse, der sikrer en jævn kørsel.

Motorens styrke og samarbejdet med gearkassen gør denne bil til et godt valg for bilkøbere, der værdsætter effektivitet og kraft.

Denne SEAT Tarraco model viser også god kultivering i motorens arbejde. Effektiviteten i motoren betyder, at den bruger brændstoffet godt. Dette er vigtigt for bilkøbere, der ser efter en bil, der kan levere kraft uden at bruge for meget benzin.

Med denne motor får man altså både styrke og økonomi i benzinforbruget.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG?

En SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG har 190 hestekræfter. Dette tal betyder, at bilen har en kraftig motor, som kan give en god køreoplevelse. Kraften i motoren på 190 HK gør denne SEAT Tarraco model til et stærkt valg for bilkøbere, der leder efter ydelse og styrke i deres næste bil.

Den er perfekt for folk, der sætter pris på kræfter under kørslen, men samtidig ønsker en bil, der er praktisk og rummelig til daglig brug og lange ture.

Hvad er tophastigheden for en SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG?

Tarraco kan køre op til 210 km/t. Denne bil bruger diesel og passer godt for dem, der søger fart. Tarraco har også en stærk motor, med 190 hk, som hjælper den med at nå sin tophastighed hurtigt.

Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der både er kraftfuld og hurtig. Med disse egenskaber, tilbyder Tarraco en spændende køreoplevelse for danske bilkøbere.

Hvor hurtigt accelererer en SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG fra 0-100 km/t?

Accelerationstiden for en SEAT Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG fra 0-100 km/t er ikke direkte angivet. Denne bil, med sin effektive motor på 140 kW / 190 hk, lover god ydelse og kraft trods dens ledervægt på næsten 1,9 tons.

Gennemsnitligt forbrug på 7,2 liter diesel per 100km (14,3 km/L) gør den økonomisk inden for sin klasse. Denne information hjælper købere med at forstå bilens præstation uden unødvendige detaljer.

Hvad er dimensionerne på en SEAT Tarraco?

SEAT Tarraco har god størrelse til familier, der har brug for masser af bagageplads. Kofferrummet har et volumen på 445 liter med bagsæderne oppe og 825 liter, når de er lagt ned.

I syvpersoners konfiguration mindskes bagagerummet betydeligt for at gøre plads til ekstra siddepladser. Dette gør volumen i bagagerummet mere som en lille bil. Bagklappen kan åbnes elektrisk og uden berøring, hvilket tilføjer en lille luksus til hverdagsbrugen.

Det er også værd at bemærke, at ladekanten, hvor du løfter ting ind i bagagerummet, er 77 cm over jorden, hvilket letter ind- og udlæsning af tunge genstande.

Hvor stort er bagagerummet i en SEAT Tarraco?

Bagagerummet i en SEAT Tarraco har en kapacitet på 445 liter med bagsæderne oppe. Hvis man lægger bagsæderne ned, vokser rummet til 825 liter. Det gør den til et godt valg for dem, der har brug for plads til bagage.

Ladekanten er dog 77 cm over jorden, så det kan være lidt svært at få tunge ting ind og ud. Bilen kommer med en elektrisk bagklap og berøringsfri åbning som standard, hvilket gør det nemmere at bruge bagagerummet.

Kan man få anhængertræk på en SEAT Tarraco?

Ja, en SEAT Tarraco kan udstyres med anhængertræk. Det gør den til et godt valg for dem, der har brug for at trække tungere ting som f.eks. en campingvogn eller en trailer. Med muligheden for at kunne trække op til 2,3 tons med bremser, viser det sig, at Tarraco er mere end bare en personbil; den er også et praktisk redskab til forskellige formål.

Denne kapacitet gør den velegnet til både hverdagsbrug og de mere krævende opgaver, som kræver ekstra trækkraft.

Hvor mange kg må en SEAT Tarraco trække på anhængertrækket?

En SEAT Tarraco kan trække op til 2,3 tons med bremser på sit anhængertræk. Dette gør den til et godt valg for dem, der ofte har brug for at transportere tunge ting som trailere eller campingvogne.

Med sådan en stærk kapacitet, passer bilen godt til familier og folk med behov for at flytte store genstande.

Hvilke fælge kan man få til en SEAT Tarraco?

SEAT Tarraco tilbyder et udvalg af fælge, som matcher forskellige præferencer og behov. Her er de muligheder, man kan vælge imellem:

  1. Fælge på 17 tommer passer til dem, der ønsker en solid køreoplevelser og komfort.
  2. For dem, der leder efter en god balance mellem stil og funktion, findes der 18 tommer fælge.
  3. 20 tommer fælge til SEAT Tarraco stiller skarpt på design og performance.

Valget af fælge afhænger også af SEAT Tarraco's modelversion og udstyrsniveau. Derudover kan ejere personliggøre deres bil ved at vælge specifikke fælgdesigns, der fremhæver SEAT Tarracos unikke karakteristika og understreger ejerens stil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en SEAT Tarraco?

Valg af vinterdæk til en SEAT Tarraco kræver opmærksomhed på flere faktorer såsom størrelse, mønster og dæktryk. Det bedste dæk sikrer god sikkerhed og køreegenskaber i vintervejr.

  1. Sørg for, at dækkene har den korrekte størrelse for SEAT Tarraco. Forkert størrelse kan påvirke bilens ydeevne og sikkerhed.
  2. Vælg dæk med dybe riller. De hjælper med at fjerne sne og slud fra under bilen, hvilket giver et sikkert vejgreb.
  3. Se efter dæk mærket med M+S (mudder og sne) eller symbolet for et snefnug inde i et bjerg. Dette betyder, at dækket lever op til de officielle standarder for brug i vintervejr.
  4. Kontroller anmeldelser online før køb. Læs andres erfaringer med forskellige mærker og modeller af vinterdæk til lignende biler som en SEAT Tarraco.
  5. Overvej også lav rullemodstand i dit valg af vinterdæk, da dette kan forbedre din brændstoføkonomi selv om vinteren.
  6. Vurdér muligheden for investering i helårsdæk hvis du bor i et område med blidere vintre men husk at kontrollere om de presterer godt under lave temperaturer.
  7. Husk også at tjekke lufttrykket regelmæssigt gennem hele året som ændring i temperaturen kan påvirke trykket in tirene.

    8.Kig efter miljøvenlige options if you are concerned with carbon footprint; nogle produkter har mindre impact on the environment without sacrificing safety or performance.

Ved nøje udvælgelse af vinterdæk tager man skridtet mod sikrere kørsel om winteren samtidig med, at komforten bevares.

Hvor sikker er en SEAT Tarraco?

SEAT Tarraco er en sikker bil. Den har gode resultater i sikkerhedstests. SEAT Tarraco får 79% i NCAP for at beskytte folk udenfor bilen. Den har mange airbags. De beskytter folk inde i bilen fra alle sider.

Man kan købe ekstra sikkerhed. Det hedder proaktivt insasskyddssystem. Bilen bremser selv efter et uheld for at stoppe flere ulykker. Dette kaldes multikollisionsbremse og er altid med i bilen.

Denne bil passer godt på dig og andre mennesker på vejen. Med sine sikkerhedsfunktioner, giver SEAT Tarraco ro i sindet, når man kører.

Hvordan er interiøret i en SEAT Tarraco?

Interiøret i en SEAT Tarraco præsenterer simple overflader og bruger hårde plastmaterialer. Instrumentbrættet skinner med et tydeligt og overskueligt layout, som inkluderer et imponerende TFT-display.

Denne skærm viser vigtig bilinformation på en klar måde. Materialerne i kabinen har høj kvalitet og funktionerne virker godt sammen. Denne bil tilbyder god komfort med forsæder, der kan justeres i højden og giver solid sidestøtte.

Bagsædepassagerer nyder tilstrækkelig plads, selv personer op til 1,95 m vil finde det behageligt.

Designet af Tarracos indre rum understøtter en brugervenlig oplevelse. Fra sædernes kvalitet til hvordan displayet og kontrolpaneler er anbragt, alt er tænkt for at gøre kørslen så komfortabel som muligt.

Det giver en følelse af sikkerhed og kontrol, når alt er inden for rækkevidde og nemt at aflæse. Dette design opfordrer til lange køreture og fungerer godt for familier, der værdsætter komfort samt funktionalitet i deres køretøj.

Hvor mange personer er der plads til i en SEAT Tarraco?

En SEAT Tarraco har siddepladser til syv personer. Men, de to ekstra sæder i bagagerummet passer dårligt til voksne. De er små og ubehagelige for lange ture. Disse ekstrasæder er heller ikke lavet til at bruge børnesæder på dem.

Så i praksis er bilen mest behagelig for fem personer. De fem sæder foran giver god plads og komfort. Dette gør Tarraco til et godt valg for familier, der ofte bruger de forreste sæder og kun sjældent har brug for de ekstra sæder bagved.

Hvilket lydsystem har en SEAT Tarraco?

SEAT Tarraco kommer med et lydsystem som passer til de fleste. Fra fabrikken er den udstyret med en radio, CD-afspiller og muligheder for at forbinde din telefon via Bluetooth, to USB-porte eller AUX-indgang.

Det giver ejerne frihed til at nyde musik og podcasts fra forskellige kilder. Derudover understøtter den moderne teknologier som Apple CarPlay og Android Auto, så man nemt kan spejle sin smartphones apps på bilens skærm.

For dem der ønsker en opgradering, tilbyder SEAT en speciel pakke. Beats-audiosystemet kan vælges som ekstraudstyr. Dette system har ni højttalere og leverer hele 340 watt i samlet styrke.

Det betyder endnu klarere lyd og dybere bas, hvilket gør køreturen i en SEAT Tarraco til en sand musikoplevelse.

Hvilke apps kan man få til en SEAT Tarraco?

SEAT Tarraco kommer med adgang til en række nyttige apps gennem Apple CarPlay og Android Auto. Dette giver føreren mulighed for at bruge deres yndlingsapps sikkert, mens de kører.

  1. Google Maps: Tilbyder kortlægning og vejledning.
  2. Spotify: Stream musik og podcasts.
  3. WhatsApp: Send beskeder via stemmekommandoer.
  4. Waze: Deler kørselsinformation i real tid.
  5. Audible: Lyt til lydbøger under kørslen.
  6. Apple Musik: Giver adgang til et væld af sange.
  7. Phone: Gør det nemt at ringe op og administrere kontakter.
  8. Messages: Læs og besvar tekstbeskeder med stemmen.
  9. Podcasts: Tilgå et sort udvalg af podcasts fra hele verden.
  10. Kalender: Hold styr på aftaler og møder mens du er på farten.

Alle disse apps integreres direkte i SEAT Tarracos infotainmentsystem, hvilket sikrer en sømløs og sikker brugeroplevelse.

Opdateres softwaren i en SEAT Tarraco automatisk?

Softwaren i en SEAT Tarraco kan få automatisk opdatering gennem infotainmentsystemet. Det gør, at bilen altid har den nyeste teknologi og sikkerhedsfunktioner. Man kan også tilkøbe ekstra assistentsystemer, som måske skal have opdateringer for at virke bedst muligt.

Det er smart, fordi ejeren ikke selv skal tænke på at få softwaren opdateret. Serviceintervalalarmen i bilen giver besked, når det er tid til service, hvilket også kan involvere softwareopgraderinger for at holde alt kørende glat.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en SEAT Tarraco?

SEAT Tarraco er en bil med mange muligheder for tilpasning. Den kan fås med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr, så den passer lige til køberens behov.

  1. Navigationssystem giver vejledning og hjælper med at finde frem.
  2. DAB+ sikrer adgang til digital radio for flere kanaler og bedre lydkvalitet.
  3. Trådløs opladning holder telefonen ladet uden brug af kabler.
  4. Induktiv opladning gør det nemt at holde enheder oppe uden ledninger over det hele.
  5. Sædevarme giver ekstra komfort på kolde dage.
  6. Standvarme gør, at bilen er varm, før du sætter dig ind.
  7. Anhængertræk kan monteres, så man kan trække trailers eller campingvogne.
  8. Fælge i forskellige designs forbedrer bilens udseende.
  9. Vinterdæk vælges for sikker kørsel i vintervejr.
  10. Lydsystem opgraderinger give klarere musik og lydoplevelser.
  11. Apps integration sørger for, at din smartphone fungerer sammen med bilen.
  12. Automatisk softwareopdatering sikrer, at systemerne altid er up-to-date.
  13. Forskellige teknologier som parkeringssensorer og adaptiv fartpilot øger sikkerheden og komforten under kørslen.
  14. Serviceaftaler hjælper med at holde bilen i god stand over tid.

Disse muligheder giver ejerne chance for virkelig at gøre deres SEAT Tarraco personlig og sikre en rar køreoplevelse hver dag.

Guides til andre Seat-modeller

Hvilke teknologier bruges i en SEAT Tarraco?

En SEAT Tarraco kommer med mange moderne teknologier. Den har assistentsystemer som hjælper føreren. Disse omfatter Notbremsassistent, adaptiv fartpilot, sporskifteassistent og træthedsovervågning.

Disse systemer gør kørslen sikrere og mere behagelig. De holder øje med vejen og hjælper med at undgå ulykker. For eksempel sørger Notbremsassistent for at bilen kan stoppe hurtigt, hvis der er fare foran.

Adaptiv fartpilot justerer hastigheden efter trafikken. Dette sikrer en jævn kørsel uden hele tiden at skulle ændre fart manuelt.

Bilen har også progressiv styring og effektive bremser. Progressiv styring betyder, at bilen er nemmere at styre ved høje hastigheder og mere præcis ved lave hastigheder. Effektive bremser sikrer kortere bremsevej og hurtig reaktion i nødsituationer.

Sammen forbedrer de både køreoplevelsen og sikkerheden i SEAT Tarraco. Det viser, hvordan SEAT bruger teknologi til at gøre biler bedre for alle, der kører dem.

Hvad koster en Seat Tarraco 2.0 TDI Xcellence 4Drive DSG i grøn ejerafgift?

En Seat Tarraco koster i 2024 ca. fra 780 kr til 8.860 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en SEAT Tarraco til service?

SEAT Tarraco kræver service for at holde den kørende godt. Dobbeltkoblingsgearkasseolien skal fornyes hver 60.000 km. Det er også nødvendigt at skifte dieselens tandrem ved 210.000 km.

Dette sikrer, at bilen forbliver i god stand og forhindrer fremtidige problemer. Disse serviceintervaller hjælper ejerne med at planlægge vedligeholdelsen bedre og undgå uventede reparationer.

Hvilke dele på en SEAT Tarraco går mest i stykker?

Bilkøbere, der ønsker at købe en SEAT Tarraco, bør vide nogle ting om bilens svaghedsområder. Her er listen over dele, som ofte går i stykker på denne bilmodel:

  1. Kuplingsystemet - Det dobbelte koblingssystem kan kræve udskiftning eller vedligeholdelse før forventet.
  2. Elektriske komponenter - Lys, infotainmentsystem og vindueshejs har vist sig at være problematiske.
  3. Brændstofsystem - Filter og pumpe kan blive defekte og påvirke bilens ydeevne.
  4. Styring og affjedring - Komponenter til affjedring og styring slider før tid, hvilket kan føre til kostbar vedligeholdelse.
  5. Vandpumpe og tandrem - Disse skal skiftes ved 210.000 km som anført, men de kan fejle inden da.
  6. Gearkasseolie til den dobbelte kobling skal fornyes hver 60.000 km for at undgå unødige problemer med transmissionen.

Sikkerheden er høj med en score på 79% i NCAP-normen for fodgængersikkerhed, men disse kritiske dele kræver opmærksomhed for at bibeholde bilens pålidelighed og performance over tid.

Hvor lang tid dækker garantien på en SEAT Tarraco?

En SEAT Tarraco har en garantiperiode på 2 år. Denne bil bliver lavet i Wolfsburg, Tyskland. Garantien dækker fra den dag, bilen er købt. Dette er vigtigt for bilkøbere at vide, fordi det sikrer, at de kan få repareret eventuelle fejl uden ekstra omkostninger inden for denne periode.

Garantien på en SEAT Tarraco er standard, så det er godt at holde dette i tankerne, når man overvejer at købe denne bil.

Hvad dækker garantien på en SEAT Tarraco?

Garantien på en SEAT Tarraco sikrer ejeren mod fabriksfejl og mangler. Denne beskyttelse omfatter stort set alle dele og systemer i bilen. Fra motor til elektroniske systemer, hvis noget går i stykker eller ikke virker, som det skal, mens garantien er aktiv, kan ejeren få det repareret uden ekstra omkostninger.

Nærmere specifikt, dækker garantien de vigtige elementer som motor og gearkasse, hvilket er essentielt for bilens funktion. Dette inkluderer også tilfælde, hvor tandremmen skal skiftes ved 210.000 km eller dobbeltkoblingsgearkasseolie skal fornyes hver 60.000 km.

Sådanne reparationer og udskiftninger er vigtige for at holde bilen kørende glat og sikkert på vejen. Garantien giver ejeren ro i sindet, da den hjælper med at holde driftsomkostningerne nede.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 04.10.2024, 14.16.52

Opdateret 04.10.2024, 14.23.30

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel