Find brugte biler til salg

Guiden handler om Skoda Enyaq iV RS (Årgang 01/2023 - 10/2023)

Købsguide: Skoda Enyaq iV RS (01/2023 - 10/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Skoda Enyaq iV RS?

Se alle Skoda Enyaq iV til salg - klik her

Før du køber en Skoda Enyaq iV RS, er der nogle vigtige ting at tænke over. Bilen har et batteri på 77 kWh, som giver den en rækkevidde på 300-400 km. Dette betyder, at du kan køre langt på en opladning.

Den kan lade hurtigt op til 125 kW, så du hurtigt kan være på farten igen. Bilen er også tung, over 2,2 tons, men kan bære 514 kg.

Denne model er kendt for sin ro under kørsel og har masser af plads. Den har fået gode bedømmelser i test, hvilket gør den til en bil værd at overveje. Den har teknologier som automatisk nødbremsesystem og adaptiv fartpilot, der gør kørslen sikker og nem.

Du får også nyttige funktioner som varme i rattet og fuld LED forlygter for bedre sigtbarhed. Skoda Enyaq iV RS passer godt til dem, der vil have en rummelig og komfortabel elbil.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Skoda Enyaq iV?

Skoda Enyaq iV kommer i flere modeller. Hver model har sin egen unikke sæt af funktioner til folk, der vil købe en bil.

  1. Skoda Enyaq iV 50 - Denne basisvariant har et mindre batteri med en kapacitet på 55 kWh. Rækkevidden er op til 340 km.
  2. Skoda Enyaq iV 60 - Med et batteri på 62 kWh kan denne variant køre op til 390 km.
  3. Skoda Enyaq iV 80 - Har et større batteri på 82 kWh med en rækkevidde på op til 510 km.
  4. Skoda Enyaq iV RS - Topmodellen med to elektromotorer, samlet ydelse på 220 kW (299 hk), og et batteri på 82 kWh. Rækker op til omkring 460 km.
  5. Skoda Enyaq iV Sportline - Denne model fokuserer på sporty design og præstationer, men benytter de samme batteristørrelser som andre varianter.

Hver model tilbyder forskellig udstyr og teknologier som travel assist, nøglefri betjening, musikstreaming via bluetooth, og meget mere for at gøre kørslen nemmere og sjovere.

Hvad er fordele og ulemper ved Skoda Enyaq iV?

FordeleUlemper
- Systemydelse på op til 299 hk sikrer kraftfuld acceleration.- Ved sportslig kørsel opleves understeer.
- Rækkevidde på 300-400 km opfylder de fleste behov.- Lades hurtigt op til 125 kW, men nogle ladestandere kan levere op til 160 kW, hvilket ikke fuldt udnyttes.
- Netto batterikapacitet på 77 kWh giver god energilagring.- Begrænset rækkevidde sammenlignet med nogle konkurrenter.
- Bredt drejningsområde eliminerer behovet for forskellige geartrin.-
- Udstyret med avancerede sikkerheds- og komfortfunktioner som adaptivt chassis og parkeringshjælp.-

Hvordan klarer Skoda Enyaq iV sig i test?

Skoda Enyaq iV viser gode resultater i test. Den fik 94% for sikkerhed af folk inde i bilen ved ADAC Crashtest NCAP-Norm i april 2021. Dette gav den fem stjerner. For børnesikkerhed fik den også høj score med 89%.

Dette viser, at bilen er meget sikker for både voksne og børn.

I Ecotest viste den et strømforbrug på 20,5 kWh pr. 100 km og en CO2-udledning på 103 g pr. km. Enyaq RS iV med et 77 kWh-batteri kan køre 420 km på en blanding af veje. Dette viser, at bilen ikke bare er sikker, men også effektiv og god til længere ture.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Skoda Enyaq iV?

Markedet for elbiler vokser hurtigt. Skoda Enyaq iV har flere konkurrenter, som tilbyder lignende egenskaber og priser.

  1. Audi Q4 e-tron - Bilen er kendt for sit luksuriøse interiør og imponerende teknologi. Den har et stærkt batteri, der sikrer lang rækkevidde.
  2. Ford Mustang Mach-E - Dette køretøj blander klassisk design med moderne elbil teknologi. Den byder på høj ydeevne og god plads.
  3. Hyundai IONIQ 5 - Med et unikt design og hurtig opladning er IONIQ 5 en stærk konkurrent. Den har også en rummelig kabine.
  4. KIA EV6 - EV6 skinner med sit stilfulde design og kraftfulde acceleration. Dens batteri lover også lang rækkevidde.
  5. Tesla Model Y - Kendt for sin topmoderne teknologi og autopilot funktioner, tilbyder denne bil også masser af plads.
  6. Volkswagen ID.4 - Som en familievenlig SUV er ID.4 perfekt til hverdagsbrug med sin praktiske indretning og stabile køreegenskaber.

Disse alternativer matcher Skoda Enyaq iV på forskellige måder, fra design til teknologi og ydeevne, hvilket giver kunderne mange valgmuligheder på markedet for elbiler.

Hvad er rækkevidden for en Skoda Enyaq iV RS?

Skoda Enyaq iV RS kan køre 420 km på en opladning. Dette gælder for forskellige veje som byer, landeveje og motorveje. Bilen passer godt til dem, der ønsker en lang tur uden ofte at stoppe for at lade op.

Bilens batteri er også stærkt. Det har en kapacitet på 82 kWh, men du kan bruge 77 kWh af det. Dette betyder, at bilen kan køre langt, før den skal lades igen. Skoda tilbyder også en lyd garanti på batteriet.

De dækker det i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. De lover, at batteriet stadig vil være på mindst 70% af sin oprindelige styrke, selv efter så lang tid eller mange kilometer.

Hvor stort er batteriet på en Skoda Enyaq iV RS?

Batteriet i en Skoda Enyaq iV RS har en samlet kapacitet på 82 kWh. Af dette er 77 kWh tilgængeligt for kørsel. Dette kraftige batteri sikrer lang køretid mellem opladninger. Den kommer med en garanti.

Denne garanti dækker 8 år eller 160.000 km. I denne tid skal batteriet stadig kunne holde mindst 70% af sin kapacitet. Dette viser, hvor meget tillid der er til batteriets holdbarhed og ydeevne over tid.

Hvordan lader man en Skoda Enyaq iV?

At lade en Skoda Enyaq iV er nemt og praktisk. Her er trinene:

  1. Find opladningsporten på bilens højre side.
  2. Åbn porten for at afsløre stikket til opladning.
  3. Brug et ladekabel, der passer til din oplader type. Skoda Enyaq iV kommer med muligheder for forskellige stik.
  4. Tilslut kablet til bilen og derefter til opladestanderen eller vægboxen du bruger.
  5. Tjek skærmen på ladestationen for at sikre, at opladningen starter korrekt.
  6. Bilens skærm viser nu ladestatus, herunder hvor meget strøm der lades på og estimeret tid til fuldt opladt batteri.
  7. Når batteriet når sit maksimum på 77 kWh netto kapacitet, stopper bilen automatisk med at lade op.
  8. Løsn kablet fra bilen først og derefter fra opladeren.

For hurtigladning kan du bruge en station med op til 160 kW kapacitet for en hurtigere oplevelse. Husk, at den faktiske ladetid kan variere baseret på opladerens effektivitet og den aktuelle batteristatus i din bil.

Skoda Enyaq iV har avancerede funktioner som justerbart energigenbrug under bremsning, som hjælper med at spare strøm under kørsel. Dette gør ikke kun bilen mere økonomisk men også miljøvenlig, da det udnytter energien bedst muligt.

Ladeudstyret du benytter inkluderer kvalitetsfunktioner såsom forskellige kabler for hjemmebrug og offentlige stationer samt intuitive ladeanlæg, der let kan ses og betjenes udenfor din bil.

Samlet set giver denne proces dig en fleksibel, effektiv og brugervenlig måde at holde din Skoda Enyaq iV kørende på med elektricitet fra forskellige strømkilder rundt omkring i landet.

Hvor lang tid tager det at lade en Skoda Enyaq iV RS?

At lade en Skoda Enyaq iV RS kan gå hurtigt hvis du bruger den rigtige oplader. Med en kapacitet på op til 160 kW kan bilens batteri lades meget hurtigt, selvom Skoda oftest taler om 125 kW.

Hvis du bruger en hurtigladestation, kan du få strøm nok til 420 km kørsel på kun omkring 40 minutter. Det er flot, fordi det gør ture lange ture lettere.

Hjemme vil det tage længere tid at fylde batteriet op. Med en almindelig husstandsolader på omkring 11 kW tager det flere timer at lade bilen fuldt op. Denne forskel i ladetid viser, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige opladertype til dine behov.

Hvilken motor har en Skoda Enyaq iV RS?

Skoda Enyaq iV RS har en kraftig 220 kW (299 hk) elektromotor. Denne bil bruger to elektriske motorer for at give en samlet effekt på op til 299 hk. Denne opsætning gør, at bilen kan køre hurtigt og stille, uden vibrationer.

Elektriske motorer i Enyaq iV RS lader dig nyde en glidende tur med masser af kraft.

Denne model klarer 0-100 km/t på kun 6,9 sekunder. Det viser, hvor hurtig og responsiv denne elektriske motor er. Med et stort batteri på 77 kWh får du også god rækkevidde. Dette er perfekt for dem, der ønsker en kraftfuld og effektiv elbil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Skoda Enyaq iV RS?

En Skoda Enyaq iV RS har imponerende 299 hestekræfter. Dette skyldes dens kraftfulde elektriske motorer. Med så mange hestekræfter kan bilen køre rigtig hurtigt. Den kan også trække en god mængde vægt.

Dette gør den til en stærk og hurtig bil. Med to elektriske motorer får du hele 299 hestekræfter og et drejningsmoment på 460 Nm. Dette betyder, at bilen kan accelerere hurtigt.

Den er god til lange ture og kan let håndtere forskellige typer veje.

Hvad er tophastigheden for en Skoda Enyaq iV RS?

Skoda Enyaq iV RS kan køre op til 180 km/t. Den er sat til denne hastighed elektronisk. Den har en stærk motor på 220 kW, som svarer til 299 hestekræfter, og den kan rykke hurtigt fra stedet.

Den når 0-100 km/t på kun 6,9 sekunder, hvis batteriet er over halvt fyldt. Dette gør bilen både hurtig og kraftfuld.

Hvad er dimensionerne på en Skoda Enyaq iV?

En Skoda Enyaq iV er 464,9 cm lang, 187,6 cm bred og 161,6 cm høj. Dette gør den til en ret stor bil. Den har plads til mange ting, for bagagerummet rummer 450 liter. Med vægten over 2,2 tons og en lasteevne på 514 kg, kan den bære meget.

Den er designet til folk, der har brug for plads og styrke i deres bil.

Hvor stort er bagagerummet i en Skoda Enyaq iV?

Skoda Enyaq iV's bagagerum rummer 450 liter. Det gør det nemt at pakke en masse ting. Bagklappen åbner elektrisk, og det er en standard del. Bagsædet kan klappes ned på forskellige måder.

Det gør bagagerummet endnu mere brugbart. I bagagerummet kan man også finde steder til at lægge sin telefon og drikkevarer. Dette er smart til lange ture.

Kan man få anhængertræk på en Skoda Enyaq iV?

Ja, man kan få et anhængertræk til Skoda Enyaq iV. Dette gør den mere praktisk for folk, der har brug for at trække trailere eller campingvogne. Anhængertrækket på Enyaq iV kan håndtere op til 1.200 kg, hvis traileren har egne bremser.

Det betyder, at bilen er god til både hverdagsbrug og til ferieture med ekstra bagage.

Denne bil har også en lasteevne på 514 kg, hvilket er godt for dem, der skal transportere tunge ting eller mange ting på en gang. Med disse muligheder, sammen med moderne funktioner som parkeringssensorer og trådløs mobilopladning, hjælper det med at gøre kørslen nemmere og mere behagelig.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Skoda Enyaq iV?

Skoda Enyaq iV kan trække op til 1.200 kg, hvis anhængeren har eget bremser. Dette betyder, at du kan have en lille campingvogn eller en trailer med ting bag din bil. Det er godt for folk, der har brug for at flytte store ting eller vil rejse med et hjem på hjul.

Bilen er designet til at gøre det nemt at tage ting med på tur. Med et svingbart træk kan man nemt sætte anhængeren til og fra. Denne mulighed giver frihed til at bruge bilen på mange forskellige måder, både i hverdagen og på ferie.

Hvilke fælge kan man få til en Skoda Enyaq iV?

Man kan vælge forskellige fælgstørrelser til Skoda Enyaq iV, alt efter hvad man foretrækker. Her er dine valgmuligheder:

  1. 19 tommer fælge - Disse er standard og passer godt til daglig brug.
  2. 20 tommer fælge - De giver bilen et mere sporty look.
  3. 21 tommer fælge - Disse er for dem, der ønsker at give deres bil et ekstra præg af stil.

Hver størrelse ændrer bilens udseende og kan også påvirke køreoplevelsen. Vælg det, der passer bedst til dine behov og stil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Skoda Enyaq iV?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Skoda Enyaq iV er vigtigt for sikkerheden. Her er nogle tips til at finde de bedste dæk.

  1. Tjek dækmærkningen: Søg efter mærker som M+S (mudder og sne) og 3PMSF (tre bjerge med snefnug). Disse symboler viser, at dækkene er testet og godkendt til vinterbrug.
  2. Overvej dækbredde: Smalle dæk kan være bedre i sne, fordi de skærer igennem sneen og når ned til vejen. Brede dæk kan dog give bedre stabilitet på tør vej.
  3. Vælg det rigtige mønster: Dæk med dybe riller og mange lameller (små snit) holder bedre på sne- og isbelagte veje.
  4. Vurdér gummiblandingen: Vinterdæk har en blødere gummiblanding, der holder sig smidig ved lave temperaturer for bedre greb.
  5. Tænk på helårsdæk: Hvis du bor et sted med mild vinter, kan helårsdæk være en mulighed. De klarer sig godt i lette vinterforhold og eliminerer behovet for at skifte dæk.
  6. Se på anmeldelser og tests: Læs anmeldelser fra andre bilister og se resultater fra uafhængige dæktests for at finde de mest pålidelige vinterdæk.

Skynd dig aldrig når du vælger vinterdæk. God tid brugt på research betaler sig i sikker kørsel hele vintersæsonen.

Hvor sikker er en Skoda Enyaq iV?

Skoda Enyaq iV er meget sikker. Den har fået fem stjerner og 94% i insassensicherheit fra ADAC Crashtest NCAP-Norm. Bilen kommer med foran- og sideairbags som standard. Du kan også få bageste sideairbags som ekstraudstyr.

Dette viser, at bilen passer godt på både føreren og passagererne.

Denne bil har også smarte systemer for at beskytte folk inde i bilen. Proaktive Insassenschutzsystem sørger for, at alle spænder selerne. Systemet hjælper også i nødsituationer.

For børnene er der god nyhed. Enyaq fik 89% for børnesikkerhed fra ADAC Crashtest NCAP-normen. Til dem udenfor bilen, har Enyaq en nødbremseassistent og et system, der laver lyd for at advare fodgængere.

Hvordan er interiøret i en Skoda Enyaq iV?

Interiøret i en Skoda Enyaq iV er rummeligt og komfortabelt. Den har masser af plads, så folk kan strække sig ud og slappe af. Sæderne er lavet til at støtte kroppen godt, hvilket gør lange ture behagelige.

Der er også smarte opbevaringsrum overalt, så du nemt kan holde din bil pæn og organiseret.

Bilen kommer med højteknologisk udstyr som digitalt cockpit, hvilket gør det nemt at holde øje med bilens ydeevne. Apple CarPlay og Android Auto gør det let at forbinde din smartphone, så du kan bruge dine apps sikkert, mens du kører.

Lydsystemet fra Canton sikrer klar og kraftfuld lyd, så musikken altid lyder fantastisk. Alt dette er pakket ind i lækre materialer, og du kan endda få læderindtræk for en ekstra følelse af luksus.

Hvor mange personer er der plads til en Skoda Enyaq iV?

Skoda Enyaq iV har plads til fem personer. For- og bagsæder er rummelige nok til voksne, selv dem der er op til 1,95 m høje. Dette gør bilen til et godt valg for familier eller grupper, der ofte rejser sammen.

På bagsædet er der også masser af plads, så to meter høje personer kan sidde uden problemer. Dette viser, at Skoda Enyaq iV er designet med tanke på komfort for alle passagerer, uanset størrelse.

Hvilket lydsystem har en Skoda Enyaq iV?

En Skoda Enyaq iV har et CANTON-lydsystem. Dette system giver god lyd til musik og radio. Det har også navigation, der opdateres i tre år, og online trafikinfo. Man kan betale for at få mere.

Lydsystemet lader dig koble din smartphone til med Bluetooth. Der er 4 USB-C-porte og sted til trådløs opladning af din telefon. Du kan også bruge MirrorLink, Android Auto og Apple Carplay.

Bilens head-up display viser info med augmented reality, hvilket gør kørslen bedre.

Hvilke apps kan man få til en Skoda Enyaq iV?

Skoda Enyaq iV tilbyder moderne teknologi til chauffører. Den understøtter apps, der gør kørslen sjovere og mere praktisk.

  1. MirrorLink: Med denne app kan du spejle din smartphones skærm på bilens display. Det gør det nemt at bruge dine foretrukne apps direkte fra bilens skærm.
  2. Android Auto: Perfekt for Android-brugere. Denne app giver adgang til navigation, musik og meddelelser gennem bilens skærm.
  3. Apple CarPlay: Tilbyder iPhone-brugere en nem måde at tilslutte deres telefon til bilen på. Du kan bruge talekommandoer til at styre kort, musik og SMS'er.
  4. Bluetooth-forbindelse: Giver mulighed for håndfri opkald og streaming af musik uden at skulle fysisk forbinde din telefon med kabler.
  5. USB-C forbindelse: Med 4 USB-C porte kan du oplade forskellige enheder hurtigt og effektivt.
  6. Smartphone-Anbindung over Bluetooth og USB-C -Anschlüsse: Gør det nemt at forbinde din smartphone med bilen, så du kan nyde musik eller navigationsapps direkte fra dit eget udstyr.

Disse funktioner bringer en stor mængde underholdning og praktiske løsninger ind i Skoda Enyaq iV, hvilket gør hver tur mere behagelig både for chaufføren og passagererne.

Opdateres softwaren i en Skoda Enyaq iV automatisk?

I en Skoda Enyaq iV opdateres softwaren automatisk. Dette giver bilen de nyeste funktioner og forbedringer uden besvær for ejeren. Disse opdateringer kan inkludere ny teknologi som Augmented Reality, som gør kørslen sjovere og sikrere.

Med tre års gratis kortopdateringer og online trafikinfo holder bilen sig også ajour med veje og ruter. Efter de første tre år kan ejeren vælge at fortsætte med navigationssystemopdateringer mod et gebyr.

Dette sikrer, at din bil altid kører med den nyeste software og giver den bedste oplevelse på vejen.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Skoda Enyaq iV?

Til Skoda Enyaq iV kan man vælge mellem mange typer af tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle muligheder:

  1. Maxx - pakke med adaptive dæmpere for en bedre kørsel.
  2. Navigationssystem med tre års gratis kortopdateringer og trafikinfo. Du kan betale for at få det længere.
  3. Ladekabler til forskellige opladere, så du altid kan lade din bil.
  4. Elektrisk indstilleligt førersæde med memory, så sædet husker, hvordan du vil sidde.
  5. Parkeringssensorer både for og bag gør det nemt at parkere uden at støde ind i noget.
  6. DAB radio giver dig klar lyd og mange stationer at vælge imellem.
  7. Sportssæder holder dig godt fast, når du kører hurtigt eller tager skarpe sving.
  8. Træthedsregistrering hjælper med at holde øje med, om du bliver træt, mens du kører.
  9. Head - up display viser vigtig info direkte på forruden, så du ikke skal kigge væk fra vejen.
  10. Adaptiv undervogn justerer sig efter vejen og din kørestil for en bedre tur.
  11. Canton sound - system giver super lyd til musik eller podcasts i bilen.

Disse ting gør køreturen sjovere, sikrere og mere komfortabel i en Skoda Enyaq iV.

Guides til andre varianter af Skoda Enyaq iV

Hvilke teknologier bruges i en Skoda Enyaq iV?

Skoda Enyaq iV bruger avancerede teknologier. Den har to elektriske motorer, der giver bilen op til 299 hestekræfter. Dette gør bilen stærk og hurtig. Motorerne arbejder uden støj og rystelser, hvilket gør turen rolig.

Bilen kan lade hurtigt, op til 160 kW, og har et stort batteri på 77 kWh. Dette betyder, at den kan køre langt på en opladning.

Den er også fyldt med hjælpefunktioner som parkeringssensorer og kameraer. Disse gør det nemmere at parkere. Der er også matrix-LED-forlygter og dynamisk fjernlys assistent, som giver bedre lys om natten.

Skoda Enyaq iV har et navigationssystem med levende trafikinformation og kortopdateringer i tre år. Den har også et trezonet klimaanlæg og standklimatisering, som holder bilen varm eller kold, før du stiger ind.

Bilen har også sædevarme foran og bagved samt et opvarmet rat, hvilket er rart i koldt vejr.

Hvad koster en Skoda Enyaq iV RS i grøn ejerafgift?

En Skoda Enyaq iV RS koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Skoda Enyaq iV til service?

En Skoda Enyaq iV skal til regelmæssig vedligeholdelse. Det er vigtigt for at holde bilen i god stand. Serviceintervaller for denne bil kan være forskellige. Det afhænger af, hvordan man kører den.

Mange bilejere tager deres bil til tjek hvert år eller efter en bestemt mængde kilometer.

Bilens håndbog giver specifik info om, hvornår den skal til service. Det er godt at følge disse anvisninger. Sådan sikrer man, at bilen altid kører godt. Og man undgår store reparationer senere.

Hvilke dele på en Skoda Enyaq iV går mest i stykker?

Folk der overvejer at købe en Skoda Enyaq iV vil vide, hvilke dele de skal holde øje med. Her er nogle af delene, som ofte kan give problemer.

  1. Softwarefejl: Den intelligente teknologi i Skoda Enyaq iV betyder også kompleks software. Nogle gange opstår der fejl, der kræver opdateringer.
  2. Batteri: Elbilers hjerte er batteriet. Det kan miste kapacitet eller få problemer med opladning over tid.
  3. Elektrisk kabinevarmer: På kolde dage er en varm bil dejlig. Men varmesystemet kan gå i stykker, hvilket kræver reparation.
  4. Parkeringssensorer: De hjælper med nem parkering, men sensorer foran og bagpå kan gå i stykker og skal udskiftes.
  5. Elektrisk parkeringsbremse: Den holder bilen stille, når du parkerer. Nogle gange svigter den og skal fikses.
  6. Lyssystem: Automatisk lys gør kørslen lettere, men nogle gange virker det ikke som det skal.
  7. Display og touchscreen: Head-up display og andre skærme gør kørslen sjovere og sikrere. Men de kan fejle og kræver reparation eller udskiftning.
  8. Træk til anhænger: Både manuelt og elektrisk svingbart træk er smart, men mekanismen kan blive defekt.

Disse punkter viser de mest almindelige problemer, ejere af en Skoda Enyaq iV måske støder på.

Hvor lang tid dækker garantien på en Skoda Enyaq iV?

Garantien på en Skoda Enyaq iV's batteri varer 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Dette sikrer, at batteriet i din bil stadig kan holde på mindst 70% af sin oprindelige kapacitet efter mange års brug.

Det giver ejerne ro i sindet og beskytter mod dyre reparationer relateret til batteriet i en betydelig periode. Denne garanti viser Skoda's tillid til deres køretøjs batteriers holdbarhed og performance over tid.

Hvad dækker garantien på en Skoda Enyaq iV?

Garantien på Skoda Enyaq iV beskytter dit køretøjs batteri i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km. Den sikrer, at batteriet bevarer mindst 70% af sin oprindelige kapacitet inden for denne periode.

Dette er vigtigt, fordi batteriet er hjertet i din elbil og bestemmer hvor langt du kan køre på en opladning. Garantien dækker også fejl på bilens elektriske dele som for eksempel den elektromotor, der driver bilen frem.

Hvis disse dele går i stykker på grund af fabrikationsfejl, kan de blive repareret eller skiftet uden omkostninger for dig.

At oplade din bil er let med den smarte oplåsningsmekanisme til opladning placeret på højre side af bilen. Skulle der opstå et problem med denne mekanisme eller med andre dele af opladningssystemet, er det også noget, garantien typisk vil dække.

Denne sikkerhed gør købet af en Skoda Enyaq iV til en mere tryg oplevelse, velvidende at de vigtigste dele af din bil er beskyttet mod dyre reparationer tidligt i bilens liv.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.34.14

Opdateret 15.10.2024, 15.11.08

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel