Find brugte biler til salg

Guiden handler om Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style (Årgang 01/2015 - 06/2017)

Købsguide: Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style (01/2015 - 06/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style?

Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style, produceret fra januar 2015 til juni 2017, er en kompakt stationcar med gode køreegenskaber. Bilen har en 110 hk benzinmotor, der forbruger 5,2 l/100km (20,0 km/L)

Med en længde på 4,26 m er den mindre egnet til bykørsel, men har et rummeligt bagagerum på 450-1245 liter.

Sikkerhedsudstyret omfatter frontradarassistent med city-nødbremsesystem og multikollisionsbremse. Bilen har plads til 4 passagerer og en lasteevne på 577 kg. Købere bør overveje bilens størrelse, brændstoføkonomi og sikkerhedsfunktioner før køb.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Skoda Fabia?

Skoda Fabia tilbyder flere varianter til forskellige behov og præferencer. Modellen fås med forskellige motorer, udstyrsniveauer og karrosseriformer.

  • Motorer: Fabia leveres med flere motoralternativer, herunder 1.0 MPI, 1.2 TSI og 1.4 TDI. Ydeevnen spænder fra 90 til 110 hestekræfter, hvilket giver købere mulighed for at vælge mellem brændstoføkonomi og kraftigere præstationer.
  • Udstyrsniveauer: Style-varianten er en populær mulighed med opgraderet interiør og eksteriør. Andre trim-niveauer inkluderer basismodellen og mere luksuriøse versioner med features som adaptiv fartpilot og fuldautomatisk klimaanlæg.
  • Karrosseriformer: Fabia fås både som hatchback og stationcar (Combi). Stationcar-versionen tilbyder øget bagagerumsplads til familier eller personer med behov for ekstra opbevaringsplads.
  • Klimaanlæg: Standardudstyret omfatter manuelt klimaanlæg, men købere kan opgradere til automatisk klimaanlæg (Climatronic) for øget komfort.
  • Nøglefri adgang: Visse varianter tilbyder Kessy-systemet, som muliggør nøglefri adgang og start af bilen.

Hvad er fordele og ulemper ved Skoda Fabia?

Skoda Fabia tilbyder en blanding af fordele og ulemper for potentielle købere. Bilens egenskaber gør den til et interessant valg i kompaktklassen.

  1. Fordele:
    • Rummelig: Stort og praktisk bagagerum til stationcar-versionen
    • Effektiv motor: 1.2 TSI-motoren yder god kraft med et velafstemt 6-trins gearkasse
    • Veludstyret: Omfattende standardudstyr inklusiv fuldautomatisk klima og sædevarme
    • Sikker: Gode crashtestresultater og automatisk nødbremsesystem som standard
    • Miljøvenlig: Rene udstødningsgasser fra den effektive benzinmotor
    • Stabil: God kørestabilitet på vejen

     

  2. Ulemper:
    • Belysning: Mangler Xenon- eller LED-forlygter som standard
    • Tankrisiko: Mulighed for at tanke forkert brændstof
    • Bakkestart: Ingen standardmonteret bakkestartassistent
    • Omkostninger: Relativt høje driftsomkostninger sammenlignet med konkurrenterne
    • Begrænset anhængervægt: Lavere maksimal anhængervægt end nogle konkurrenter

     

Hvordan klarer Skoda Fabia sig i test?

Skoda Fabia Combi opnår imponerende resultater i sikkerhedstests. Den scorer 5 stjerner i crashtest og får 78 ud af 100 mulige point i ADAC EcoTest. Bilen stopper på kun 35,2 meter ved en fuld opbremsning fra 100 km/t.

Dette vidner om fremragende bremseegenskaber.

Testresultaterne viser også god ydeevne kombineret med lavt brændstofforbrug og CO2-udledning. Fabia udviser stabil køreadfærd med hurtig reaktion på pludselige styrekommandoer.

Den lille tjekkiske bil klarer sig altså godt i forskellige tests og demonstrerer en god balance mellem sikkerhed, ydelse og miljøvenlighed.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Skoda Fabia?

Skoda Fabia har flere konkurrenter i kleinwagenklassen. Bilkøbere kan overveje følgende alternativer:

  1. Renault Clio Grandtour: Denne stationcar tilbyder lignende dimensioner og motorydelse som Fabia Combi. Den har et rummeligt bagagerum og moderne teknologi.
  2. Seat Ibiza ST: En anden kompakt stationcar med sammenlignelig størrelse og motorspecifikationer. Ibiza ST byder på sporty design og god brændstoføkonomi.
  3. Volkswagen Polo: Denne populære minibil deler platform med Fabia. Polo har høj byggekvalitet og avancerede sikkerhedsfunktioner.
  4. Ford Fiesta: En dynamisk køreoplevelse og moderne infotainmentsystem kendetegner denne model. Fiesta fås i både hatchback og stationcar variant.
  5. Peugeot 208: Fransk stil møder effektiv motorteknologi i denne kompakte bil. 208 tilbyder et stilfuldt interiør og god brændstoføkonomi.
  6. Toyota Yaris: Kendt for pålidelighed og lave driftsomkostninger. Yaris fås også som hybrid for øget brændstofeffektivitet.
  7. Hyundai i20: Denne koreanske model byder på lang garanti og veludstyrede versioner. i20 har et rummeligt interiør for sin klasse.

Hvor langt kører Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style på literen?

Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style bruger 5,2 liter benzin pr. 100km (20,0 km/L) kørsel. Dette tal gælder for modeller fra årgang 01/2015 til 06/2017. Forbruget svarer til en rækkevidde på omkring 19,2 km pr.

liter benzin.

Bilens CO2-udledning ligger på 146 g/km. Dette tal er vigtigt for danske bilkøbere, da det påvirker afgifter og grøn ejerafgift. Fabia Combi 1.2 TSI Style tilbyder dermed en god balance mellem brændstoføkonomi og ydeevne for en kompakt stationcar.

Hvilken motor har en Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style?

Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style er udstyret med en kraftfuld 1.2 TSI benzinmotor. Denne motor leverer et imponerende moment på 175 Nm, hvilket giver bilen god acceleration og kørekomfort.

Den kompakte turbomotor kombinerer effektivitet med ydeevne, hvilket gør den ideel til både by- og landevejskørsel.

Motoren i Fabia Combi 1.2 TSI Style er kendt for sin brændstoføkonomi og lave emissioner. Den er designet til at give en behagelig køreoplevelse med god respons og fleksibilitet i forskellige køresituationer.

Bilkøbere vil sætte pris på motorens balance mellem kraft og effektivitet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style?

Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style har en kraftfuld motor med 110 hestekræfter (81 kW). Denne ydelse giver bilen en god balance mellem præstation og brændstoføkonomi. Motoren i denne model er en 1.2-liters turbobenzinmotor, som leverer tilstrækkelig kraft til både bykørsel og længere ture på motorvejen.

Motorens 110 hk gør Fabia Combi til en responsiv og smidig bil at køre. Den giver god acceleration og overtræk, hvilket er nyttigt i daglig brug. Kombinationen af den kompakte størrelse og den relativt kraftige motor gør denne Skoda-model attraktiv for mange bilkøbere, der søger en praktisk og energisk stationcar.

Hvad er tophastigheden for en Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style?

Den maksimale hastighed for en Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style er 196 km/t. Denne tophastighed gælder for modeller produceret mellem 01/2015 og 06/2017. Motoren fås i to effektversioner på henholdsvis 90 hk og 110 hk, hvilket påvirker bilens præstationer.

Fabia Combi udmærker sig ikke kun ved sin høje tophastighed, men også ved sine gode bremseegenskaber. Bilen kan bremse fra 100 km/t til stillestående på blot 35,2 meter takket være sit effektive bremsesystem.

Dette bidrager til både sikkerhed og køreglæde for føreren og passagererne.

Hvor hurtigt accelererer en Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style fra 0-100 km/t?

Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style imponerer med sin kraftfulde acceleration. Denne kompakte stationcar når 100 km/t på blot 9,6 sekunder fra stillestående. Bilens ydelse skyldes den effektive 1.2 TSI-motor, der leverer en god kombination af kraft og brændstoføkonomi.

Accelerationsevnen gør Fabia Combi velegnet til både bykørsel og motorvej. Den hurtige respons fra motoren giver en behagelig køreoplevelse, især ved overhalinger og indkørsler på motorvejen.

Bilens lave vægt og aerodynamiske design bidrager også til den rappe acceleration.

Hvad er dimensionerne på en Skoda Fabia?

Skoda Fabia imponerer med sine kompakte dimensioner. Bilen måler 4,26 meter i længden, hvilket gør den ideel til bykørsel og parkering på trange pladser. Trods den kompakte størrelse tilbyder Fabia en overraskende rummelig kabine og et praktisk bagagerum.

Fabia-modellen udmærker sig ved sin imponerende lastkapacitet. Den kan laste op til 577 kg, hvilket er bemærkelsesværdigt for en bil i denne klasse. Dette gør Fabia til et attraktivt valg for familier eller personer, der ofte transporterer større mængder bagage eller udstyr.

Hvor stort er bagagerummet i en Skoda Fabia?

Skoda Fabia byder på et rummeligt bagagerum. Den normale kapacitet er 450 liter med koferraumabdeckung. Uden abdeckung øges pladsen markant til 1245 liter. Dette gør bilen velegnet til både hverdagsbrug og længere ture.

Bagagerummet i Fabia er fleksibelt og praktisk indrettet. Det kan nemt rumme indkøb, kufferter eller sportstasker. Bagsæderne kan lægges ned for at skabe ekstra plads til større genstande.

Bilens kompakte ydre dimensioner gør den let at manøvrere i byen, uden at gå på kompromis med bagagepladsen.

Kan man få anhængertræk på en Skoda Fabia?

Skoda Fabia tilbyder anhængertræk som ekstraudstyr. Dette giver ejere mulighed for at trække op til 1100 kg, hvilket er ideelt til campingvogne, trailere eller både. Fleksibiliteten øges yderligere med muligheden for at montere en anhængertrækskrog til cykelstativ.

Autoriserede Skoda-forhandlere anbefales til montering af anhængertrækket. Dette sikrer korrekt installation og bevarer bilens garanti. Anhængertrækket udvider Fabias anvendelsesmuligheder betydeligt og gør den til et alsidigt valg for dem, der har brug for ekstra transportkapacitet.

Hvor mange kg må en Skoda Fabia trække på anhængertrækket?

Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style har en anhængerkapacitet på 1100 kg. Denne vægt gælder for bremsede anhængere. 

Dette gør Fabia Combi til et alsidigt valg for bilkøbere, der har brug for at transportere større genstande eller trække en campingvogn.

Anhængertrækket kan fås som aftageligt tilbehør, hvilket øger bilens praktiske anvendelighed.

Hvilke fælge kan man få til en Skoda Fabia?

Skoda Fabia tilbyder forskellige fælgmuligheder til købere. Kunderne kan vælge mellem flere størrelser og designs, der passer til deres præferencer og kørselsbehov.

  • 15-tommer stålfælge er standardudstyret på Fabia Combi 1.2 TSI Style
  • 16-tommer letmetalfælge fås som ekstraudstyr til modellen
  • 17-tommer letmetalfælge er tilgængelige som et opgraderet valg
  • Alufælge giver bilen et mere sportsligt og raffineret udseende
  • Vinterdæk kan monteres på særlige fælge for optimal ydelse i koldt vejr
  • Fælgene påvirker bilens køreegenskaber og brændstoføkonomi
  • Større fælge kan give bedre vejgreb og styring, men også hårdere kørsel
  • Fælgvalget kan påvirke bilens værdi ved videresalg

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Skoda Fabia?

Skoda Fabia kræver pålidelige vinterdæk for optimal sikkerhed og ydeevne i kolde måneder. Valget af de rette vinterdæk afhænger af flere faktorer:

  1. Dækstørrelse: Fabia bruger typisk 15 eller 16 fælge. Kontroller bilens manual for korrekt dækstørrelse.
  2. Mønsterdybde: Vælg dæk med mindst 4 mm mønsterdybde for god vejgreb i sne og slud.
  3. Hastighedsindeks: Fabia Combi 1.2 TSI Style kræver dæk med hastighedsindeks H (210 km/t) eller højere.
  4. Loadindeks: Sørg for at vælge dæk med korrekt loadindeks til bilens vægt.
  5. Støjniveau: Moderne vinterdæk tilbyder lavt støjniveau for komfortabel kørsel.
  6. Bremseegenskaber: Prioriter dæk med gode bremseegenskaber på våde og isglatte veje.
  7. Rullemodstand: Lav rullemodstand giver bedre brændstoføkonomi.
  8. EU-dækmærkning: Tjek dækkenes vurdering for vådgreb, brændstofeffektivitet og støj.
  9. Testresultater: Læs uafhængige tests af vinterdæk for at sammenligne ydeevne.
  10. Pris: Overvej dit budget, men gå ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Hvor sikker er en Skoda Fabia?

Skoda Fabia har opnået topkarakter i sikkerhed. Bilen har modtaget 5 stjerner i den europæiske crashtest, hvilket er den højeste vurdering. Frontradarassistenten med city-nødbremsesystem er standard og hjælper med at undgå kollisioner.

Elektronisk stabilitetsprogram (ESC) og indirekte dæktryksovervågning øger sikkerheden yderligere. Disse funktioner giver føreren bedre kontrol over køretøjet og reducerer risikoen for ulykker.

Med disse sikkerhedsfunktioner er Skoda Fabia en pålidelig bil for både fører og passagerer.

Hvordan er interiøret i en Skoda Fabia?

Interiøret i Skoda Fabia er designet med fokus på funktionalitet og praktisk anvendelse. Cockpittet er overskueligt og let at navigere i, hvilket gør det nemt for føreren at betjene bilens funktioner.

Kabinen byder på adskillige opbevaringsrum og praktiske løsninger, der øger komforten på køreturen.

Forarbejdningskvaliteten i Fabia er tilfredsstillende, selvom nogle materialer kunne være af højere kvalitet. Bilens indre rum er udstyret med features som aux tilslutning, fuldautomatisk klimaanlæg og læderrat.

USB-tilslutning og Apple CarPlay/Android Auto er tilgængelige, hvilket giver mulighed for nem integration af smartphones.

Hvor mange personer er der plads til i en Skoda Fabia?

Skoda Fabia tilbyder plads til 4 passagerer. Forsæderne giver god komfort for personer op til 1,95 m høje. Bagsædet har gennemsnitlige pladsforhold og passer bedst til passagerer op til 1,75 m.

Dette gør Fabia velegnet til mindre familier eller grupper, der værdsætter en kompakt bil med fornuftig plads.

Bilen er en praktisk løsning for dem, der ofte kører i byen. Den kompakte størrelse gør parkering nem, mens det rummelige interiør sikrer, at passagererne ikke føler sig klemt.

Fældbare bagsæder øger fleksibiliteten og giver mulighed for at transportere større genstande ved behov.

Hvilket lydsystem har en Skoda Fabia?

Skoda Fabia er udstyret med Bolero infotainmentsystem. Dette system har et 6,5-tommer touch-farveskærm. Brugerne kan betjene forskellige funktioner via den intuitive touchskærm. Systemet giver adgang til radio, medieafspilning og navigation.

Lydsystemet i Fabia leverer klar lyd til kabinen. Det understøtter forskellige lydkilder som radio, USB og Bluetooth-streaming fra mobile enheder. Bilkøbere værdsætter ofte den gode lydkvalitet og brugervenlige betjening af infotainmentsystemet i Skoda Fabia.

Hvilke apps kan man få til en Skoda Fabia?

Skoda Fabia tilbyder en række apps til forbedret køreoplevelse og bekvemmelighed. Disse apps udnytter bilens SmartGate-funktion, som giver adgang til køretøjsdata via smartphone.

  1. ŠKODA OneApp: Viser køretøjsdata, brændstofforbrug og kørselsmønstre.
  2. ŠKODA Connect: Giver fjernadgang til bilen, navigation og nødopkaldstjenester.
  3. MirrorLink: Spejler kompatible smartphone-apps på bilens infotainmentskærm.
  4. Apple CarPlay: Integrerer iPhone-funktioner med bilens system.
  5. Android Auto: Forbinder Android-telefoner til bilens infotainmentskærm.
  6. ŠKODA Drive: Tilbyder kørselsanalyse og tips til mere økonomisk kørsel.
  7. ŠKODA Service: Planlægger servicebesøg og giver vedligeholdelsespåmindelser.
  8. ŠKODA Parkering: Hjælper med at finde ledige parkeringspladser i nærheden.
  9. ŠKODA Weather: Leverer lokale vejrudsigter og advarsler.
  10. ŠKODA Media Command: Styrer bilens infotainmentsystem fra bagsædet.

Opdateres softwaren i en Skoda Fabia automatisk?

Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style har ikke automatisk softwareopdatering. Ejere skal manuelt tjekke og opdatere bilens software for at sikre optimal ydeevne og sikkerhed. Dette kræver ofte assistance fra autoriserede Skoda servicecentre.

Manglende opdateringer kan påvirke elektroniske systemer og sikkerhedsfunktioner negativt.

Regelmæssig softwareopdatering er vigtig for at løse kendte fejl og forbedre bilens funktioner. Ejere bør være opmærksomme på behovet for at holde softwaren opdateret. Det anbefales at kontakte et Skoda servicecenter for at få den nyeste software installeret, især hvis bilen har fuldautomatisk klima, LED kørelys eller USB-tilslutning.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Skoda Fabia?

Skoda Fabia tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og ekstraudstyr til at tilpasse bilen efter individuelle behov. Her er en liste over nogle af de mest populære muligheder:

  • Klimaautomatik: Holder en konstant temperatur i kabinen for øget komfort
  • Lys- og regnsensor: Aktiverer automatisk lygter og vinduesviskere efter behov
  • Parkeringssensorer: Giver advarselslyde ved parkering tæt på forhindringer
  • Tågelygter der lyser i sving for bedre udsyn
  • Aftageligt anhængertræk: Gør det muligt at trække trailer eller campingvogn
  • Fuldautomatisk klimaanlæg: Regulerer temperaturen i forskellige zoner af kabinen
  • USB-tilslutning: Tillader opladning og tilslutning af mobile enheder
  • Centrallås med fjernbetjening: Låser alle døre på én gang fra afstand
  • Startspærre: Forhindrer tyveri ved at blokere motorstart uden nøgle
  • Alufælge: Giver bilen et sporty look og reducerer vægten
  • Navigationssystem: Integreret Ghk-navigation med kortvisning på skærm
  • Bakkamera: Viser området bag bilen ved bakning på en skærm
  • Sædevarme: Opvarmede forsæder til kølige dage
  • Læderrat: Giver et luksuriøst look og bedre greb om rattet

Hvilke teknologier bruges i en Skoda Fabia?

Skoda Fabia indeholder flere avancerede teknologier. Frontradarassistenten med City-Notbremssystem øger sikkerheden i trafikken. Systemet overvåger vejen foran og bremser automatisk ved fare for kollision.

Easy Start-systemet gør det nemt at starte bilen uden nøgle. Tyverialarm med Safe-sikring beskytter effektivt mod indbrud og tyveri.

Klimaanlægget er fuldautomatisk og holder en behagelig temperatur i kabinen. USB-tilslutning giver mulighed for at afspille musik fra mobile enheder. Infotainmentsystemet har apps og opdateres automatisk.

Aftageligt anhængertræk udvider bilens anvendelsesmuligheder. Disse teknologier gør Fabia til en moderne og praktisk bil.

Hvad koster en Skoda Fabia Combi 1.2 TSI Style i grøn ejerafgift?

En Skoda Fabia koster i 2024 ca. fra 780 kr til 6.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Skoda Fabia til service?

Skoda Fabia kræver regelmæssig vedligeholdelse for at sikre optimal ydeevne og pålidelighed. Bilen skal til inspektion med olieskift hver 28.000 km eller hvert andet år, afhængigt af hvad der kommer først.

Dette servicemønster gælder for alle varianter af Fabia, inklusive Combi 1.2 TSI Style modellen.

Regelmæssige eftersyn hjælper med at opdage potentielle problemer tidligt og forlænger bilens levetid. Ved hver service kontrolleres vitale komponenter som bremser, dæk og væsker.

Ejere i København, Nordsjælland og andre dele af Danmark bør følge producentens anbefalede serviceintervaller for at bevare bilens værdi og ydeevne.

Hvilke dele på en Skoda Fabia går mest i stykker?

Skoda Fabia er generelt en pålidelig bil, men visse dele kan kræve ekstra opmærksomhed. Ejere bør være opmærksomme på følgende komponenter, der kan være mere udsatte for slitage eller fejl:

  1. Tandrem: Den 1,2-liters benzinmotor kræver udskiftning af tandremmen efter 240.000 km.
  2. Klimaanlæg: Fuldautomatisk klimaanlæg kan opleve problemer med kølemiddellækage eller defekte kompressorer.
  3. Affjedring: Støddæmpere og fjedre kan slides hurtigere på dårlige veje.
  4. Elektriske komponenter: USB-tilslutning og infotainmentsystem kan udvikle fejl over tid.
  5. Bremser: Bremseskiver og -klodser kræver regelmæssig inspektion og udskiftning.
  6. Kobling: Især i biler med manuel gearkasse kan koblingen slides hurtigere ved tung bykørsel.
  7. Batteriet: Kan miste kapacitet hurtigere i kolde klimaer.
  8. Udstødningssystem: Rustdannelse kan forekomme, især i kystnære områder.
  9. Dørlåse: Mekanismen kan blive træg eller fejle, især i ældre modeller.
  10. Vinduesviskere: Motorer og arme kan slides hurtigere ved hyppig brug i regnfulde områder.

Hvor lang tid dækker garantien på en Skoda Fabia?

Garantien på en Skoda Fabia dækker i to år fra købsdatoen. Denne fabriksgaranti gælder for alle nye Skoda-modeller, inklusiv Fabia Combi 1.2 TSI Style. Garantien beskytter køberen mod fabrikationsfejl og materialefejl i den angivne periode.

Bilkøbere bør være opmærksomme på garantiens begrænsninger. Den dækker ikke almindelig slitage, vedligeholdelse eller skader forårsaget af forkert brug. For at opretholde garantien kræves regelmæssig service hos en autoriseret Skoda-forhandler.

Købere kan overveje at tegne en udvidet garanti for længere dækning.

Hvad dækker garantien på en Skoda Fabia?

Skoda Fabia kommer med en to-årig fabriksgaranti. Denne dækker produktions- og materialefejl på bilen. Garantien omfatter også gratis vejhjælp i garantiperioden. Skoda tilbyder desuden mulighed for at forlænge garantien mod betaling.

Garantien inkluderer regelmæssige eftersyn og olieskift hver 28.000 km eller hvert andet år. Dette sikrer, at bilen vedligeholdes korrekt og forbliver i god stand. Ejeren skal overholde serviceintervallerne for at bibeholde garantiens gyldighed.

Guides til andre varianter af Skoda Fabia

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 26.08.2024, 09.00.37

Opdateret 26.08.2024, 09.00.37

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel