Find brugte biler til salg

Guiden handler om Skoda Karoq 1.5 TSI Style (Årgang 12/2021 - 04/2023)

Købsguide: Skoda Karoq 1.5 TSI Style (12/2021 - 04/2023)

Hvad skal du vide inden du køber en Skoda Karoq 1.5 TSI Style?

Skoda Karoq 1.5 TSI Style har en motor med 110 kW, hvilket svarer til 150 hestekræfter (hk). Bilen kan accelerere fra 0 til 100 km/t på 8,9 sekunder og har en topfart på 211 km/t.

Med en tankkapacitet på 50 liter kan bilen køre ca. 735 km med en gennemsnitlig brændstoføkonomi på 6,8 l/100km (16,7 km/L)

Bagagerummets volumen er 450 liter, men kan udvides til 690 liter. Bilen har fået gode resultater i NCAP-Crashtesten med en score på 93%. Den maksimale nyttelast er 510 kg. Skoda Karoq kommer også med funktioner som svingbart anhængertræk og adaptiv fartpilot, hvilket gør den praktisk og sikker.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Skoda Karoq?

Skoda Karoq kommer i flere varianter. Der er både benzin- og dieselmotorer at vælge imellem. Benzinmotorerne er på 1,0 liter, 1,5 liter og 2,0 liter. Dieselvarianterne giver også flere muligheder.

Bilen kan udstyres med adaptiv affjedring kaldet DCC for en mere komfortabel kørsel. Man kan få fuld LED matrix forlygter og nøglefri start. Skærmkantsbeskyttelse og kantede hjulkasser er også tilgængelige for ekstra stil og funktionalitet.

Det gør Skoda Karoq til en alsidig bil med mange valgmuligheder.

Hvad er fordele og ulemper ved Skoda Karoq?

Bilen har et stort og praktisk bagagerum. Det kan rumme op til 11 drikkevarekasser. Med en volumen på 450 liter er der plads til mange ting. Skoda Karoq tilbyder også mange små opbevaringspladser, inklusive induktiv opladning til mobiltelefoner.

For familier betyder det, at der er nok plads til både mennesker og bagage under rejsen. Albuepladsen på de to yderste sæder gør køreturen mere komfortabel.

Der er dog også ulemper ved Skoda Karoq. Med en maksimal nyttelast på 510 kg kan man ikke laste den alt for tungt. Den teoretiske rækkevidde er cirka 735 km, men det afhænger af køremønsteret.

Det kan være en begrænsning på længere ture. Mens kølergrillen og designet ser moderne ud, kunne nogle foretrække flere teknologiske opdateringer. Det kan også være svært at finde vejledende priser, da de varierer afhængigt af udstyrsniveauet i Danmark.

Hvordan klarer Skoda Karoq sig i test?

Skoda Karoq klarer sig rigtig godt i test. Den har rummelige pladsforhold med mulighed for at fjerne det midterste sæde. Der er god albueplads på de to yderste sæder. Mange opbevaringsmuligheder er tilgængelige, inklusiv induktiv opladning til mobiltelefoner.

Motoren er stærk med 150 hk og 250 Nm moment. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på 8,9 sekunder. Tophastigheden er 211 km/t. Affjedringen er behagelig og afbalanceret. Bilen kan også leveres med adaptiv dæmperregulering (DCC).

Aktive sikkerhedssystemer som nødopbremsningsassistent med kollisionsadvarsel og ACC (adaptiv fartpilot) fås mod ekstra betaling. Skoda Karoq får generelt høje karakterer for dens sikkerhed og køreegenskaber.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Skoda Karoq?

Der findes flere gode alternativer til Skoda Karoq. Her er en liste over nogle af de mest populære muligheder.

  1. Volkswagen Tiguan: Har samme motor som Karoq med 150 hk. Den har hurtigere acceleration fra 0-100 km/t på 8,2 sekunder.
  2. Ford Kuga: Er kendt for rummeligt interiør og moderne teknologi. Den har også god brændstoføkonomi.
  3. Hyundai Tucson: Tilbyder høj komfort og sikkerhedsfunktioner. Brændstofforbruget ligger tæt op ad Karoqs med lignende motorkraft.
  4. Peugeot 3008: Har et unikt design og avancerede køreegenskaber. Det er en stilfuld SUV med effektiv brændstoføkonomi.
  5. Toyota RAV4: Kendt for sin pålidelighed og gode restværdi. Den tilbyder flere hybridvarianter, hvilket reducerer CO2-balancen markant.
  6. Mazda CX-5: Tilbyder sportigt design og dynamisk kørsel. TSI-motoren på 2,0 liter giver god balance mellem kraft og effektivitet.
  7. Nissan Qashqai: Populær blandt familier på grund af sin rummelighed og komfortable turkvalitet.

Hvor langt kører Skoda Karoq 1.5 TSI Style på literen?

Skoda Karoq 1.5 TSI Style bruger i gennemsnit 6,8 liter benzin pr. 100 kilometer. Det betyder, at bilen har en god brændstoføkonomi for sin klasse. Med en fuldt tank kan Skoda Karoq køre cirka 735 kilometer.

Dette gør den velegnet til lange køreture uden hyppige pauser for at tanke.

Hvilken motor har en Skoda Karoq 1.5 TSI Style?

Den Skoda Karoq 1.5 TSI Style har en 1,5-liters TSI-motor. Motoren leverer 150 hestekræfter og 250 Nm moment.

Motoren giver god ydeevne med en acceleration fra 0 til 100 km/t på 8,9 sekunder. Den kan nå en tophastighed på 211 km/t.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Skoda Karoq 1.5 TSI Style?

Skoda Karoq 1.5 TSI Style har en 1,5-liters motor. Den yder 150 hestekræfter (HK) og har et moment på 250 Nm. Denne kraftige motor giver bilen en hurtig acceleration. Skoda Karoq går fra 0 til 100 km/t på blot 8,9 sekunder.

Tophastigheden for denne model er 211 km/t. Bilen bruger cirka 6,8 liter benzin pr. 100km (16,7 km/L) ifølge ADAC Ecotest. Skoda Karoq udleder cirka 186 gram CO2 pr. km, hvilket gør den til en effektiv bil for sin klasse.

Hvad er tophastigheden for en Skoda Karoq 1.5 TSI Style?

Tophastigheden for en Skoda Karoq 1.5 TSI Style er 211 km/t. Motoren er en 1.5-liter TSI med 150 hk og 250 Nm moment. Bilen accelererer fra 0 til 100 km/t på 8.9 sekunder. Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker en bil med hurtig acceleration og høj tophastighed.

Informationen viser, at Karoq kan klare både bykørsel og længere motorvejsture nemt.

Hvor hurtigt accelererer en Skoda Karoq 1.5 TSI Style fra 0-100 km/t?

Skoda Karoq 1.5 TSI Style accelererer fra 0-100 km/t på 8,9 sekunder. Den tilbyder en god balance mellem fart og komfort. Dette gør den til et solidt valg for dem, der leder efter en hurtig og pålidelig SUV.

Hvad er dimensionerne på en Skoda Karoq?

En Skoda Karoq måler 4,38 meter i længden, 1,84 meter i bredden og 1,60 meter i højden. Akselafstanden er på 2,64 meter.

Hvor stort er bagagerummet i en Skoda Karoq?

Bagagerummet i en Skoda Karoq 1.5 TSI Style har en kapacitet på 450 liter med bagagerumsafdækning. Uden afdækning og med brug af storrumsopbevaring til loftet øges kapaciteten til 690 liter.

Der er plads til op til 11 drikkekasser i bagagerummet.

Når bagsæderne foldes ned, kan der opbevares op til 880 liter. Ved at udnytte rummet bag forsæderne stiger kapaciteten til hele 1.500 liter. Bagklappen kan let åbnes og lukkes og kan leveres med elektrisk betjening og berøringsfri åbning og lukning.

Kan man få anhængertræk på en Skoda Karoq?

Ja, Skoda Karoq 1.5 TSI Style kan udstyres med anhængertræk. Den har en maksimal nyttelast på 510 kg. Denne funktion gør bilen meget praktisk for dem, der ofte skal trække trailere eller andre tunge genstande.

Anhængertrækket på Skoda Karoq er robust og pålideligt. Det sikrer, at du kan transportere ekstra last uden problemer. Dette gør bilen endnu mere alsidig og egnet til forskellige transportbehov.

Hvor mange kg må en Skoda Karoq trække på anhængertrækket?

Skoda Karoq kan trække en maks. vægt på 510 kg på anhængertrækket. Dette gør det muligt at køre med mindre trailere eller campingvogne.

Hvilke fælge kan man få til en Skoda Karoq?

Man kan vælge mellem forskellige fælgemuligheder til en Skoda Karoq 1.5 TSI Style. Fælgene fås i flere designs og størrelser, som kan passe til bilens udseende og køreegenskaber.

Det er vigtigt at kontakte forhandleren eller producenten for præcise oplysninger om de tilgængelige fælgemuligheder. Disse fælge kan påvirke bilens brændstofeffektivitet.

Nogle fælge kan give bedre kørsel og kontrol på vejen. Andre kan forbedre bilens udseende. Det er klogt at konsultere sin forhandler for at finde den bedste løsning til ens Skoda Karoq.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Skoda Karoq?

Skoda Karoq 1.5 TSI Style kører bedst med vinterdæk, der har en bredde på 215-225 mm. Det giver godt vejgreb. Dæk med en højdeforhold på 55-65 klarer sne og is bedre. Vælg vinterdæk med en mønsterdybde på mindst 4 mm for sikker kørsel i vintervejr.

Vinterdæk skal passe til de 17-tommer hjul, som er standard på Skoda Karoq. Fælgstørrelsen skal også passe, så sikre dig, at dækkene er egnede til din bil. Dæk med mærkningen M+S eller 3PMSF anbefales for ydeevne i sne og frost.

Hvor sikker er en Skoda Karoq?

Skoda Karoq fik 93% af de mulige point i en NCAP-crashtest i november 2017. Den har front-, side- og hovedairbags, samt en knæairbag til føreren som standard. Den scorer 79% for børnesikkerhed ifølge samme test.

Isofix-forberedelse kan købes til passagersædet, og airbags på denne plads kan deaktiveres.

Den har også træthedsregistrering, hvilket øger sikkerheden. Den gennemsnitlig brændstofforbrug er 6,8 liter per 100km (16,7 km/L) ifølge ADAC Ecotest, og CO2-udledningen er 186 g per km.

Lav CO-udledning og et effektiv partikelfilter ifølge RDE-målinger på vejen bidrager til en mere miljøvenlig kørsel.

Hvordan er interiøret i en Skoda Karoq?

Interiøret i en Skoda Karoq er både rummeligt og funktionelt. Bilen tilbyder god ergonomi med velplacerede kontroller og komfortable sæder. Det optionale Sitzsystem Varioflex giver stor fleksibilitet, så bagagerummet nemt kan tilpasses.

Bagagerummet kan rumme op til 1.500 liter, hvilket gør det ideelt til både daglig brug og længere ture. Kvalitetsmaterialer pryder kabinen, og moderne teknologi som Travel Assist gør kørslen nemmere og mere sikker.

Hvor mange personer er der plads til i en Skoda Karoq?

Skoda Karoq 1.5 TSI Style har plads til fem personer. Den tilbyder god albueplads på de to yderste sæder. Det midterste sæde kan fjernes for ekstra plads, hvilket gør bilen meget fleksibel.

Inde i bilen er der mange opbevaringsmuligheder. Der er også induktiv opladning til mobiltelefoner, som gør det nemt at holde enhederne opladt. Bilen har rummelige pladsforhold, hvilket sikrer en komfortabel køretur for alle passagerer.

Hvilket lydsystem har en Skoda Karoq?

En Skoda Karoq 1.5 TSI Style leveres standard med Bolero radio. For dem, der ønsker en opgradering, er Columbus infotainmentsystemet tilgængeligt som ekstraudstyr.

Med Columbus kan man få gestusstyring, som gør det lettere at styre bilens funktioner uden at skulle trykke på knapper. Lydsystemet er designet til at give en behagelig lydoplevelse under kørslen.

Hvilke apps kan man få til en Skoda Karoq?

Skoda Karoq har flere smarte apps. Skoda Connect-appen giver adgang til bilens status, kørselshistorik og fjernadgang til låsning. Brugere kan finde bilen på kortet og overvåge brændstofniveauet.

Appen sender påmindelser om service og vedligeholdelse.

Columbus infotainment-systemet understøtter Apple CarPlay og Android Auto. Det betyder, at du kan integrere din smartphone med bilen. SmartLink+ appen indgår også i pakken og gør det nemmere at bruge forskellige funktioner direkte fra telefonen.

MirrorLink giver adgang til visse apps på bilens skærm.

Opdateres softwaren i en Skoda Karoq automatisk?

Softwaren i en Skoda Karoq opdateres ikke automatisk. Man skal selv sørge for at holde bilens software opdateret. Dette kan gøres ved at besøge et autoriseret Skoda-værksted eller downloade opdateringer fra Skodas hjemmeside.

Det er vigtigt at holde softwaren opdateret for at sikre, at alle funktioner fungerer korrekt og for at få de nyeste sikkerhedsopdateringer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Skoda Karoq?

Skoda Karoq tilbyder mange tilbehør og ekstraudstyr. Det hjælper med at gøre kørslen mere komfortabel og sikker.

  1. Tagbøjler: Praktiske til transport af cykler, ski eller andre store genstande.
  2. Parkeringsassistent: Hjælper med at parkere bilen på trange steder.
  3. LED-forlygter: Giver bedre lys og øger synligheden i mørke.
  4. Sporholdeassistent: Holder bilen inden for vejbanen.
  5. Nødassistent: Tilkalder hjælp automatisk ved nødsituationer.
  6. Stauassistent: Gør køkørsel nemmere ved automatisk at tilpasse hastigheden.
  7. Verkehrszeichenerkennung: Genkender trafikskilte og informerer føreren om dem.
  8. Navigationssystem Columbus: Har få sensortaster og gestusstyring, hvilket gør det nemt at bruge.
  9. Radio Bolero: Med trådløs SmartLink, Bluetooth håndfri og Phonebox med induktiv opladningspad som standardudstyr i Skoda Karoq Style.

Disse ekstraudstyrsfunktioner kan forbedre oplevelsen for bilkøbere interesserede i Skoda Karoq 1.5 TSI Style.

Hvilke teknologier bruges i en Skoda Karoq?

Adaptiv affjedring kaldet DCC giver en blød kørsel under forskellige forhold. Individuelt justerbare og aftagelige sæder med Varioflex system gør pladsen fleksibel.

Matrix LED-forlygter og adaptivt fjernlys sikrer god belysning. Parkeringssensorer og kamera hjælper med sikker parkering. Elektrisk bagagerumsklap og berøringsløs åbning og lukning er tilgængelige som ekstraudstyr.

Hvad koster en Skoda Karoq 1.5 TSI Style i grøn ejerafgift?

En Skoda Karoq koster i 2024 ca. fra 1.160 kr til 6.160 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Skoda Karoq til service?

En Skoda Karoq 1.5 TSI Style skal til service hvert 30.000 km eller hvert andet år, afhængigt af hvad der kommer først. Derudover skal timingremmen skiftes ved 240.000 km. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om hyppig vedligeholdelse.

Bilkøbere kan være rolige, da årlig skat og forsikringsklassificering er overkommelig. Dette gør Skoda Karoq til et økonomisk valg, både hvad angår vedligeholdelse og daglige omkostninger.

Hvilke dele på en Skoda Karoq går mest i stykker?

Bremserne kan tit have problemer, især bremseskiver og bremseklodser, som skal skiftes regelmæssigt. Mange oplever også udfordringer med affjedringssystemet, hvor støddæmpere og fjedre kan blive slidte.

Elektroniske systemer som infotainmentsystemet kan også fejle. Derudover kan der opstå problemer med klimaanlægget, som kræver vedligeholdelse for at undgå defekter.

Hvor lang tid dækker garantien på en Skoda Karoq?

Garantien på en Skoda Karoq 1.5 TSI Style dækker fra december 2021 til april 2023. Dette svarer til en garantiperiode på to år og fire måneder. Garantien inkluderer forskellige dele og systemer i bilen, så man kan føle sig tryg ved sit køb.

I garantiperioden tilbydes reparationer og udskiftning af defekte dele uden ekstra omkostninger for ejeren. Skoda sikrer, at bilen bliver repareret med originale reservedele. Dette opretholder bilens kvalitet og ydeevne over tid.

Hvad dækker garantien på en Skoda Karoq?

Garantien på en Skoda Karoq dækker mange vigtige områder. Den dækker motor, gearkasse og drivaksler. Elektriske komponenter som batteri og startmotor er også inkluderet. Garantien dækker også rustbeskyttelse, så bilen holder sig pæn længere.

Dem, der køber en Skoda Karoq, kan føle sig trygge med denne omfattende dækning.

Skoda tilbyder standardgaranti på to år uden kilometerbegrænsning. Denne garanti kan forlænges mod betaling op til fem år eller 150.000 km, alt efter hvad der kommer først. Visse dele som tandremmen kræver sjældent dyre værkstedsbesøg, hvilket hjælper med at holde vedligeholdelsesomkostningerne nede.

Guides til andre varianter af Skoda Karoq

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 16.06.2024, 16.23.19

Opdateret 16.06.2024, 16.23.19

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel