Find brugte biler til salg

Guiden handler om Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG (Årgang 06/2015 - 11/2017)

Købsguide: Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG (06/2015 - 11/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG?

Se alle Skoda Superb til salg - klik her

Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG er et godt valg til familier, ældre og dem der kører lange afstande. Bilen kommer med en to-liters dieselmotor og 190 hestekræfter. DSG-gearkassen giver en smidig og behagelig køreoplevelse.

Kvaliteten er høj, og der er meget plads i bagagerummet.

Bilen får også ros for sin komfort og sikkerhed. Den har mange tilgængelige sikkerhedssystemer. I ADAC Crashtests fik Skoda Superb 85% af de mulige point for passagerbeskyttelse og fem stjerner for passiv sikkerhed.

Kombi-versionen anbefales for mere plads til bagage og bedre restværdi.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Skoda Superb?

Skoda Superb findes i flere varianter. Der er sedan- og stationcar-versioner. Der er forskellige udstyrsvarianter som Ambition, Style og L&K, hvilket står for Laurin & Klement, som er topmodellen.

Flere motorvalg er tilgængelige, inklusive benzin- og dieselmotorer som 2.0 TDI SCR.

Man kan også vælge mellem manuelt gear eller DSG automatgear. Udover standardmodellerne findes der også sportier varianter som Skoda Superb Sportline og miljøvenlige plug-in hybridversioner som Superb iV.

Hvad er fordele og ulemper ved Skoda Superb?

Fordele Ulemper
- Kraftig motor på 190 hk - Højere initiale omkostninger for DSG-version
- Kombi-versionen har bedre bagagekapacitet - Kan være dyr i reparationer udenfor garanti
- Avancerede sikkerhedsfunktioner som Rear Traffic Alert og Linjevogter - Højt CO2-udslip med 37 point i ADAC EcoTest
- Fik 85% i ADAC Crashtest for passagerbeskyttelse - Størrelsen kan gøre parkering vanskelig
- Lavt drivstofforbrug - Kan opleves som mindre dynamisk at køre

Hvordan klarer Skoda Superb sig i test?

Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG opnåede fem stjerner for passiv sikkerhed i ADAC crashtests. Dette betyder, at bilen beskytter passagererne godt under en ulykke. Superb blev også testet for kindersicherheit og fik 86% af de mulige point, hvilket gør den til et sikkert valg for familier.

I ADAC EcoTest scorede Skoda Superb 37 point i CO2-kapitlet med en CO2-udledning på 174 g/km. Denne værdi viser, at bilen er miljøvenlig sammenlignet med andre i sin klasse. Skoda Superb udmærker sig også ved sin rummelige kabine og komfort, hvilket gør den til et godt valg for lange køreture.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Skoda Superb?

Audi A6, BMW 5-serie, Mercedes E-klasse og Volvo S80 er gode alternativer til Skoda Superb. Disse biler tilbyder høj kvalitet, stor rummelighed, og solid komfort. Audi A6 byder på et elegant design og avancerede teknologier.

BMW 5-serie leverer fremragende køreegenskaber og luksuriøst interiør. Mercedes E-klasse imponerer med sikkerhedssystemer og komfort. Volvo S80 har et stort bagagerum og er kendt for sin sikkerhed.

Volkswagen Passat kan også være en overvejelse værd. Den deler mange kvaliteter med Skoda Superb, herunder rummelighed og komfort. Volkswagen Tiguan passer godt til dem, der ønsker firehjulstræk og en højere kørestilling.

Alle disse alternativer har stærke motorer og pålidelig ydeevne, hvilket gør dem til fornuftige valg for forskellige bilkøbere.

Hvor langt kører Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG på literen?

Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG bruger i gennemsnit 5,4 liter diesel per 100km (20,0 km/L) Dette betyder, at bilen er effektiv og har lavt drivstofforbrug. Med en tank på 66 liter kan man køre langt mellem hver tankning.

Skodas biler som denne model er kendt for deres lave driftsomkostninger og gode vurdering på grund af det lave brændstofforbrug. Sammenlignet med andre biler i samme klasse ligger årlige faste omkostninger lavere end gennemsnittet.

Hvilken motor har en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG?

Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG har en to-liters dieselmotor med 190 hk. Denne motor leverer et drejningsmoment på 400 Nm, hvilket giver bilen kraft og hurtig acceleration.

Motoren er kombineret med en seks-trins DSG-gearkasse, der giver jævne gearskift. Den producerede mellem juni 2015 og november 2017, og har et start-stop-system for at reducere brændstofforbruget.

CO2-udledningen er på 174 g/km, og bilen bruger i gennemsnit 5,4 liter diesel pr. 100km (20,0 km/L)

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG?

Motoren på en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG har 190 hestekræfter. Det er en to-liters dieselmotor med en maksimal effekt på 190 hk og et drejningsmoment på 400 Nm.

Volkswagens teknologi sikrer, at motoren præsterer godt. Accelerationen fra 0-100 km/t tager kun 5,1 sekunder. Dette gør bilen både hurtig og kraftfuld.

Hvad er tophastigheden for en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG?

Tophastigheden for en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG er 234 km/t. Denne model har en kraftig dieselmotor og kan derfor opnå denne imponerende hastighed. Bilen er designet til at levere både fart og komfort.

køb en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG til salg nu og oplev kraften selv.

Hvor hurtigt accelererer en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG fra 0-100 km/t?

Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG går fra 0 til 100 km/t på 5,1 sekunder. Motoren leverer en maksimal effekt på 190 hk. Den har et drejningsmoment på 400 Nm.

Hvad er dimensionerne på en Skoda Superb?

Længden på en Skoda Superb er 4,861 mm. Bredden på bilen er 1,864 mm inklusive sidespejle og 1,817 mm uden sidespejle. Højden er 1,483 mm. Akselafstanden, som viser afstanden mellem hjulene foran og bagpå, er 2,841 mm.

Bagagerummet har en volumen på op til 1,440 liter. Dette gør bagagerummet til et af de største i sin klasse. Kombi-versionen anbefales for dem, der ofte transporterer stort eller sperrigt bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en Skoda Superb?

Bagagerummet i en Skoda Superb er meget rummeligt. Det har et volumen på op til 1.440 liter, hvilket gør det til et af de største i sin klasse. Bagklappen er praktisk og nem at bruge.

Der kan også tilkøbes en 230V-stikkontakt i bagagerummet, så man kan oplade enheder på farten.

Kan man få anhængertræk på en Skoda Superb?

Ja, du kan få anhængertræk på en Skoda Superb. Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG har mulighed for anhængertræk, der gør bilen endnu mere alsidig. Det giver dig mulighed for at trække tungere laster, hvilket er nyttigt for både daglige gøremål og større opgaver.

Den tredje generation af Skoda Superb tilbyder moderne design og masser af plads. Dette gør den velegnet til transportopgaver, og det store bagagerum supplerer dens praktiske anvendelse yderligere.

Med lave årlige faste omkostninger og pålidelige sikkerhedsfunktioner er Skoda Superb et godt valg med anhængertræk.

Hvor mange kg må en Skoda Superb trække på anhængertrækket?

En Skoda Superb 2.0 TDI SCR Style DSG kan trække op til 2000 kg på anhængertrækket. Bilen har en stærk to-liters dieselmotor med 190 hestekræfter og 400 Nm moment. Det gør den velegnet til tunge anhængere og trailere.

Bilen er også udstyret med elektronisk stabilitetskontrol og trækkontrol. Disse funktioner hjælper med at sikre, at trækkraften og håndteringen er i top, selv når bilen kører med maksimal belastning.

Hvilke fælge kan man få til en Skoda Superb?

Man kan få mange slags fælge til en Skoda Superb. Der er både alufælge og stålfælge. Du kan vælge forskellige størrelser og design. Nogle fælge er lavet af aluminium, mens andre er lavet af stål.

Kunden kan tilpasse fælgene efter deres eget behov og ønske. Man kan også købe ekstra fælge og dæk som tilbehør til bilen. Kombi-versionen af bilen kan have specielle fælge, der passer til tung bagage.

Det er bedst at spørge en autoriseret Skoda-forhandler om de bedste fælge.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Skoda Superb?

Hankook Winter i.cept RS2 og Continental WinterContact TS 860 er gode valg. Disse dæk giver sikker kørsel i sne og på is. Hankook-dækket har godt greb og kort bremselængde. Det er vigtigt for vinterkørsel.

Continental-dækket scorer højt i tests for vejgreb og sikkerhed. Dækket har også lav rullemodstand, som hjælper med at spare brændstof. Begge dæk passer godt til en Skoda Superb og dens køreevner.

Hvor sikker er en Skoda Superb?

Skoda Superb har modtaget fem stjerner for passiv sikkerhed i ADAC Crashtests. Den klarede sig især godt i barnesikkerhed med en score på 86%. I fodgængerbeskyttelse opnåede den 71% af mulige point.

Skoda Superb fik også en høj vurdering for lave emissioner, med 49 ud af 50 mulige point i miljøvenlighed. Dette viser, at bilen er både sikker og miljøvenlig. Med en CO2-udledning på 174 g/km og et gennemsnitligt brændstofforbrug på 5,4 l Diesel per 100km (20,0 km/L) er Superb også økonomisk.

Hvordan er interiøret i en Skoda Superb?

Interiøret i en Skoda Superb har mange opbevaringsmuligheder. Der er et brillenetui, et lille rum under rattet, kopholdere i armlænet og store dørlommer. Handskerummet er stort, oplyst og klimatiseret, hvilket gør det praktisk.

Bagagerummet kan have en 230V-stikkontakt som ekstraudstyr.

Sæderne kan være i læder eller læder-alcantara. Foran kan de justeres elektrisk med mulighed for lændestøtte og ventilation. Bagpassagererne har god benplads, men den skrånende taglinje begrænser hovedpladsen lidt.

Det indvendige belysningssystem omfatter LED-læselamper. Kvaliteten af karosseri og interiør er høj, selvom nogle plastikområder virker skrøbelige.

Hvor mange personer er der plads til i en Skoda Superb?

En Skoda Superb har plads til fire personer. Både for- og bagsædepassagerer sidder komfortabelt. Bagsædet byder på god benplads. Det store interiør har mange opbevaringsmuligheder.

Hvilket lydsystem har en Skoda Superb?

En Skoda Superb har et Canton lydsystem. Det giver klar og kraftfuld lyd. Dette lydsystem er af høj kvalitet.

Den har også et otte-tommers Navigationssystem Columbus. Det gør det nemt at finde vej. Det har en sensor der kan mærke når din hånd er i nærheden, som gør det let at bruge. Systemet er brugervenligt og avanceret.

Hvilke apps kan man få til en Skoda Superb?

Skoda Superb har et infotainment-system, der understøtter apps som Android Auto, Apple CarPlay og MirrorLink. Disse apps giver adgang til navigations-apps, musik-streaming-apps og kommunikations-apps.

Man kan bruge Skoda Connect-appen, som er udviklet specifikt til bilen. Infotainment-systemet kan også integreres med forskellige smartphone-apps for en mere behagelig køreoplevelse.

Brugere kan downloade og installere nye apps direkte til infotainment-systemet. Det skal ske i overensstemmelse med fabrikkens retningslinjer. Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG har avancerede sikkerhedsfunktioner, der kan integreres med visse apps for at forbedre sikkerheden under kørslen.

Opdateres softwaren i en Skoda Superb automatisk?

Softwaren i en Skoda Superb opdateres automatisk gennem autoriserede servicecentre. Disse opdateringer sikrer optimal ydeevne og funktionalitet af bilens elektroniske systemer. De kan omfatte fejlrettelser, forbedret brændstofeffektivitet og nye funktioner.

Opdateringer adresserer også sikkerhedsrelaterede problemer for at opretholde bilens pålidelighed og sikkerhed. Det anbefales at holde softwaren opdateret for at nyde de nyeste funktioner og forbedringer.

Skoda tilbyder normalt gratis softwareopdateringer under garantiperioden.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Skoda Superb?

Skoda Superb tilbyder mange tilbehør og ekstraudstyr. Man kan få centrallås med fjernbetjening, der gør ind- og udstigning let. Der er også et valgfrit nøgleløst adgangssystem, kaldet Kessy, som automatisk genkender og låser køretøjet.

For bekvemmelighed er der lommer i dørene til paraplyer og små skraldespande. Kufferrummet har en volume på op til 1.440 liter, hvilket gør det til et af de største i sin klasse.

Bilen kommer også med lyssensor og spots i sidespejlene som standard.

Guides til andre varianter af Skoda Superb

Hvilke teknologier bruges i en Skoda Superb?

Bi-Xenon forlygter med adaptivt lys giver bedre udsyn. Dynamisk kurvelys tilpasser sig vejen. Front- og baksensorer hjælper med parkering. Parkeringsassistent og kamera forbedrer sikkerheden.

Der er også mulighed for dynamisk lysassistent og opvarmet forrude til ekstra komfort.

Hvad koster en Skoda Superb 2.0 TDI SCR Style DSG i grøn ejerafgift?

En Skoda Superb koster i 2024 ca. fra 780 kr til 10.820 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Skoda Superb til service?

En Skoda Superb skal til service hvert 28.000 km eller hvert andet år for olieskift og inspektion. Derudover skal bilen have en inspektion uden olieskift hvert 12. måned eller hver 60.000 km.

Denne regelmæssige service sørger for, at bilen kører optimalt og holder længere. Med lave driftsomkostninger og rimelige indkøbsomkostninger er Skoda Superb en pålidelig bil for mange familier og pendlere.

Hvilke dele på en Skoda Superb går mest i stykker?

Flere dele på en Skoda Superb har vist sig at have problemer. Her er en liste over de mest almindelige fejl:

  1. Bagagerumsdæksel og bagrudevisker: Disse dele går ofte i stykker.
  2. DSG-gearkasse: Koblingerne slides hurtigt op og kan give problemer.
  3. Infotainment-system: Mange rapporterer om elektriske fejl med dette system.
  4. Turbolader: Turboladeren kan få problemer på nogle modeller af Skoda Superb 2.0 TDI.
  5. Luftaffjedring og suspension: Der er hyppige lækager og knirkende lyde fra disse systemer.
  6. Elektriske vindueshejsere: Vinduerne fungerer ikke altid korrekt på grund af elektriske fejl.
  7. Indsprøjtningssystemet: Visse modeller har problemer med disse systemer, hvilket kan påvirke motorydelsen.

Disse punkter viser, hvad man skal være opmærksom på ved en Skoda Superb.

Hvor lang tid dækker garantien på en Skoda Superb?

Garantien på en Skoda Superb 2.0 TDI Style DSG dækker i to år uden kilometerbegrænsning. Det betyder, at du kan køre så meget, du vil, uden at bekymre dig om garantien.

Producenten står bag denne garanti og sikrer, at bilen er dækket i hele perioden. Hvis der opstår fejl eller problemer inden for de to år, vil disse blive håndteret uden ekstra omkostninger for bilejeren.

Hvad dækker garantien på en Skoda Superb?

Garantien på en Skoda Superb dækker i to år uden nogen kilometerbegrænsning. Den inkluderer langtidsholdbare sliddele som kobling og udstødningssystem. Ejerne kan derfor føle sig trygge ved at vide, at mange vigtige dele er dækket.

Alle reparationer udføres med originale Skoda-dele. Dette sikrer, at bilen fortsat kører optimalt. Hvis der opstår et problem inden for de første to år, bliver det løst uden ekstra omkostninger for ejeren.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.55

Opdateret 15.10.2024, 15.17.10

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel