Find brugte biler til salg

Guiden handler om Suzuki Celerio 1.0 Comfort (Årgang 11/2014 - 08/2018)

Købsguide: Suzuki Celerio 1.0 Comfort (11/2014 - 08/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Suzuki Celerio 1.0 Comfort?

Suzuki Celerio 1.0 Comfort er en bil, som kører langt på literen, nemlig 5,0 l/100 km i EcoTest. Den blev lavet første gang i november 2014 og stoppede i produktion i august 2018.

Suzuki lover en fabriksgaranti på 3 år eller op til 100.000 km på denne bil. Det er godt at vide, hvis du planlægger at købe den.

Bilen vejer 840 kg og kan bære 420 kg ekstra. Bagagerummet i Suzuki Celerio har plads til 220 liter, men du kan udvide det til 495 liter, hvis du har brug for mere plads. Selv om bilens byggekvalitet er ok, mangler den lidt i detaljerne.

For når du vil have en brændstofeffektiv bil der ikke vejer for meget og har anhængertræk, kan Suzuki Celerio være et godt valg.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Suzuki Celerio?

Suzuki Celerio kommer i flere varianter, så købere kan vælge den, der passer dem bedst. Disse modeller tilbyder forskellige funktioner og pakkeløsninger.

  1. Basisudgaven: Denne version er en grundmodel uden ekstra udstyr. Den har manuel gearkasse og fokuserer på brændstofeffektivitet.
  2. Club-varianten: Denne variant inkluderer fire døre, hvilket gør adgangen til bilen nemmere for passagererne. Det tager højde for de fleste families behov.
  3. Eco+ pakke: Dette er en særlig pakke designet til at optimere Celerios benzinforbrug yderligere. Med en modificeret benzinmotor og et start-stop-system mindskes forbruget, og bilen bliver mere økonomisk i drift.

Hver af disse varianter møder forskellige behov hos bilister i Danmark, hvor brændstofeffektivitet og praktisk anvendelighed ofte er afgørende faktorer ved køb af ny bil.

Hvad er fordele og ulemper ved Suzuki Celerio?

Her er en oversigt over fordele og ulemper ved Suzuki Celerio, som er nyttig for bilkøbere der er interesseret i at købe en bil.

FordeleUlemper
- God plads og rummelighed- Ubehagelige sæder
- Store vinduer- Støjende motor
- Høj siddekomfort- Upræcis styring
- God subjektiv rumfølelse for bagpassagererne- Trængt fodplads
- God bagagerumstilgængelighed- Begrænset benplads for større personer
- - Høj indvendig støj, især på motorvejen

Dette giver en klar idé om, hvad man kan forvente af Suzuki Celerio, fordelene ved at eje denne bil samt de ulemper, potentielle købere bør være opmærksomme på.

Hvordan klarer Suzuki Celerio sig i test?

Suzuki Celerio viser sig sikkert i ADAC-udvigningstesten, selvom den har en stærk understyring. Bilen kan bremse fra 100 km/t til stående på 38,5 meter. I EcoTest scorer den 73 point og får fire stjerner.

Denne præstation kommer med et forbrug på 5,0 liter pr. 100 km og en CO2-udledning på 136 g/km. Dog er den passive sikkerhed begrænset, da grundmodellen kun kommer med front- og sideairbags.

Disse resultater gør Suzuki Celerio til et valg værd at overveje for dem, der søger en bil med god brændstofforbrug og testpræstationer.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Suzuki Celerio?

Suzuki Celerio er en populær bil, men der findes flere alternativer. Disse modeller matcher Celerio på størrelse, pris og funktioner.

  1. Fiat Panda: Denne bil byder på kompakt design og god brændstoføkonomi. Pandaen har været et fast valg for citybil-købere i mange år.
  2. Hyundai i10: Hyundai's lille hatchback er kendt for sin rummelighed og moderne teknologi. Den er også økonomisk både i anskaffelse og drift.
  3. Kia Picanto: En livlig lille bil med masser af personlighed. Picanto tilbyder god værdi for pengene med dens lave driftsomkostninger og solide garantier.
  4. Volkswagen Up!: Volkswagen's svar på en citybil er både stilfuld og praktisk. Up! imponerer med sin høje kvalitetsslutning og effektive brug af det begrænsede plads.
  5. Toyota Aygo: Denne kompakte bil er sjov at køre og nem at parkere. Aygos design skiller sig ud, og den kører langt på literen.

Disse alternativer til Suzuki Celerio tilbyder alle unikke fordele for de købere, der overvejer deres næste lille bilkøb i Thailand eller andre dele af verden.

Hvor langt kører Suzuki Celerio 1.0 Comfort på literen?

Suzuki Celerio 1.0 Comfort har et gennemsnitligt forbrug på 5,0 liter pr. 100 km ifølge EcoTest. Med Eco+-pakken mindskes dette forbrug til kun 4,3 liter pr. 100km (25,0 km/L) på åbne veje.

I byen bruger bilen lidt mere, nemlig 5,6 liter pr. 100km (20,0 km/L) På motorvejen kan forbruget stige til 6,1 liter pr. 100km (16,7 km/L) Denne model er altså ret økonomisk og passer godt til folk, der vil have en bil, der ikke bruger for meget benzin.

Dermed er Suzuki Celerio et godt valg for købere, der holder øje med både budget og miljø.

Hvilken motor har en Suzuki Celerio 1.0 Comfort?

En Suzuki Celerio 1.0 Comfort kommer med en motor på tre cylindre. Denne motor er på 998 cc. Den laver 50 kW, hvilket er det samme som 68 hestekræfter, ved 6000 omdrejninger i minuttet.

Den har også et drejningsmoment på 90 Nm ved 3500 omdrejninger i minuttet. Denne type motor gør bilen både kvik og økonomisk for bilkøbere, der kigger efter en bil, som kan klare både bykørsel og ture på landevejen uden at bruge for meget benzin.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Suzuki Celerio 1.0 Comfort?

Suzuki Celerio 1.0 Comfort har 68 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en 3-cylindret 998cc motor. Motoren når disse 68 hestekræfter ved 6000 omdrejninger i minuttet. Den laver også 90 Nm drejningsmoment ved 3500 omdrejninger i minuttet.

Bilen har været tilgængelig siden november 2014, men stoppede med at blive lavet i august 2018. Dette gør den til et godt valg for folk, der leder efter en bil med en solid mængde kræft uden at bruge for meget penge.

Hvad er tophastigheden for en Suzuki Celerio 1.0 Comfort?

Tophastigheden for en Suzuki Celerio 1.0 Comfort er 155 km/t. Denne bil har en lille men sej 3-cylindret 998cc motor. Den laver 68 hestekræfter ved 6000 omdrejninger i minuttet. Det giver bilen god fart på vejen.

Dette er nyttig info for folk, der tænker på at købe en bil som denne. Kraften i motoren og bilens hurtighed viser, at Celerio ikke kun er økonomisk, men også kan levere, når det gælder om at komme hurtigt frem.

Hvor hurtigt accelererer en Suzuki Celerio 1.0 Comfort fra 0-100 km/t?

Suzuki Celerio 1.0 Comfort har ikke en nøjagtig tid for acceleration fra 0-100 km/t. Dette skyldes, at producenten ikke har udtalt specifikke detaljer om denne ydelse. Men bilen kommer med en motor på 998cc, som yder 68 hestekræfter ved 6000 omdrejninger i minuttet og et drejningsmoment på 90 Nm ved 3500 omdrejninger i minuttet.

Dette hjælper med at give en idé om, hvordan bilen kan præstere i acceleration. Siden bilen blev lavet fra november 2014 til august 2018, kan man søge efter brugererfaringer eller testkørsler for at få en fornemmelse af dens accelerationsevne.

Hvad er dimensionerne på en Suzuki Celerio?

En Suzuki Celerio har en kompakt størrelse, som gør den ideel til bykørsel. Denne bil omsætter hver eneste centimeter til smart udnyttelse af rummet.

Her er nøglemålene for Suzuki Celerio:

  1. Længden er 3600 mm, hvilket hjælper med at gøre parkering i trange pladser lettere.
  2. Bredden måler 1600 mm, der sikrer, at bilen føles rummelig indeni uden at være for stor udenfor.
  3. Højden er på 1540 mm, dette giver god hovedplads til både fører og passagerer og et overskueligt udsyn fra førersædet.

Disse mål understreger Celerios design som en praktisk og manøvredygtig bybil.

Hvor stort er bagagerummet i en Suzuki Celerio?

Bagagerummet i en Suzuki Celerio rummer 220 liter. Når bagsæderne er lagt ned, vokser pladsen til imponerende 495 liter op til vindueskanten og endda 955 liter op til taget. Dette viser, at en Celerio er mere rummelig, end man måske først antager.

Denne model er derfor et godt valg for bilkøbere, der har brug for plads til både dagligdags indkøb og større ture.

Kan man få anhængertræk på en Suzuki Celerio?

Ja, Suzuki Celerio kan udstyres med anhængertræk. Dette tillader bilejere at trække ekstra last, såsom en lille trailer eller en cykelholder. Det er vigtigt at vide, at anhængervægten for Suzuki Celerio er begrænset til 400 kg.

Denne begrænsning sikrer, at bilen kan håndtere vægten uden problemer. Bilkøbere, der ser efter en praktisk og alsidig bil som Suzuki Celerio, vil finde denne mulighed nyttig for at udvide bilens anvendelighed i hverdagen.

Hvor mange kg må en Suzuki Celerio trække på anhængertrækket?

En Suzuki Celerio må trække op til 400 kg på anhængertrækket. Dette gør den ideel for lette trailere eller små ladninger. Med en tomvægt på 840 kg og en tilladt lasteevne på 420 kg, viser det sig, at Celerio er designet til bykørsel og korte ture mere end til tung transport.

Denne begrænsning i trækvægt er vigtig at tage i betragtning for bilkøbere, der overvejer at bruge bilen til at slæbe større genstande.

Hvilke fælge kan man få til en Suzuki Celerio?

Fælge spiller en stor rolle for udseendet og køreegenskaberne på din Suzuki Celerio. Der er forskellige typer fælge, som kan passe til denne bilmodel.

  1. Stålfælge med hjulkapsler: Stålfælge er den mest økonomiske mulighed. De er stærke og holder godt i koldt vejr. Til Suzuki Celerio kan du finde stålfælge i størrelser fra 14 tommer, som ofte bruges til vinterdæk.
  2. Letmetalfælge: Disse fælge er lettere end stålvarianten og forbedrer bilens håndtering og acceleration. Letmetalfælge kommer i forskellige designs og størrelser op til 15 tommer, hvilket giver Celerio et mere sporty look.
  3. Alufælge: Som en form for letmetalfælger, tilbyder alufælgene et endnu mere stilfuldt udtryk samtidig med at de mindsker bilens totale vægt.
  4. Specialfremstillede fælge: For dem der søger noget unikt, er der mulighed for at bestille specialfremstillede fælge. Dette åbner op for en verden af personalisering med hensyn til farver, mønstre og størrelser tilpasset netop dine ønsker.

Selvom vi ikke har specifikke oplysninger om mærker eller modeller af fælgene, er det vigtigt at sikre sig, at de valgte fælger passer med bilens specifikationer som boltmønster og navstørrelse for optimal sikkerhed og funktion. Sørg altid for at konsultere en ekspert eller din lokale Suzuki-forhandler før du træffer et valg om nye fælge til din Celerio.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Suzuki Celerio?

Til en Suzuki Celerio skal man vælge vinterdæk, der kan håndtere bilens lette vægt på 840 kg og sikre godt vejgreb i koldt vejr. Man skal se efter dæk, der er kendt for at klare sig godt på sne og is.

Det er vigtigt at vælge dæk, der passer til bilens dimensioner for at sikre optimal ydelse.

Man kan med fordel søge efter dæk med gode anmeldelser fra andre bilister og fra anerkendte testorganisationer. Mærker som Michelin, Bridgestone eller Continental tilbyder ofte dæk, der vil passe godt til en bil som Suzuki Celerio.

Det anbefales også at tjekke, om dækkene lever op til de nyeste sikkerhedsstandarder for at sikre både komfort og sikkerhed under kørsel i vintermånederne.

Hvor sikker er en Suzuki Celerio?

Suzuki Celerio tilbyder aktive sikkerhedsfunktioner som ESP (Elektronisk Stabilitetsprogram), bremseassistent og dæktrykskontrol. Disse features hjælper med at holde bilen stabil og sikker under kørslen.

I forhold til passiv sikkerhed har Celerio kun front- og sideairbags som basisudstyr, hvilket kan ses som begrænset.

For familier med små børn scorer denne bil 74% i ADAC-test, når det kommer til børnesikkerhed, hvilket viser en god beskyttelse for de yngste passagerer. Fodgængerbeskyttelsen vurderes til 68% i ADAC Crashtest, hvilket betyder, at bilen også tager hensyn til dem udenfor køretøjet.

Selvom Suzuki Celerio får ros for sine sikkerhedsfeatures, er det værd at bemærke, at den passive sikkerhed kunne være mere omfattende.

Hvordan er interiøret i en Suzuki Celerio?

Interiøret i en Suzuki Celerio er rummeligt, hvilket giver en følelse af mere plads indeni. Bilen har få funktioner, hvilket gør dens betjening enkel og ligetil. På trods af dette er sædekomforten begrænset på grund af dårligt konturerede sæder, hvilket kan gøre lange ture mindre behagelige.

Der er også et højt støjniveau under kørsel, som passagerer bemærker, især ved høje hastigheder. Dette kan påvirke oplevelsen i kabinen negativt og gør det vigtigt at overveje, hvor og hvordan bilen primært vil blive brugt.

Hvor mange personer er der plads til i en Suzuki Celerio?

En Suzuki Celerio har fire fulde sæder. Den passer godt til små familier eller en gruppe venner. Selvom den ser lille ud, er der fin plads til fire personer. Men husk, bagagerummet er ikke så stort.

Det kan give udfordringer, hvis man skal have meget med på turen. Den gode nyhed er, at bilen klarer sig godt på lange køreruter. Den er økonomisk og nem at parkere. Dette gør den til et godt valg for dem, der søger en kompakt bil med god brændstoføkonomi og plads til fire personer.

Hvilket lydsystem har en Suzuki Celerio?

Suzuki Celerio 1.0 Comfort kommer med et enkelt lydsystem. Det har radio og CD-afspiller. Dette lydsystem er klar til at spille din yndlingsmusik, når du kører. Lyden passer godt til bilens størrelse, så du kan nyde musikken i hele bilen.

Det er simpelt, men dækker de grundlæggende behov for underholdning på farten.

Bilkøbere skal vide, at selvom systemet ikke har avanceret teknologi som touchscreen eller Bluetooth, fungerer det godt til daglig brug. For dem, der ønsker mere, kan eftermarkedsløsninger tilbyde opgraderinger.

Denne model fokuserer på at være økonomisk både i køb og drift, hvor et simpelt lydsystem er en del af denne tilgang.

Hvilke apps kan man få til en Suzuki Celerio?

Der findes ikke specifikke apps designet til Suzuki Celerio. Det skyldes, at bilens underholdningssystem ikke understøtter direkte integration med moderne app-teknologier. Dette gør, at købere skal kigge andre steder for digital support eller underholdning i deres Suzuki Celerio.

Opdateres softwaren i en Suzuki Celerio automatisk?

I en Suzuki Celerio sker opdatering af softwaren ikke af sig selv. Ejere skal selv få det gjort. Denne bil, som først kom ud i november 2014 og blev ved med at blive lavet indtil august 2018, kræver manuel indsats for at holde softwaren opdateret.

Suzuki giver en fabriksgaranti på Celerio på 3 år eller 100.000 km, men denne garanti dækker ikke automatiske softwareopdateringer. Dette betyder, at ejere skal kontakte en forhandler eller et værksted for at få opdateringerne installeret i bilens systemer.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Suzuki Celerio?

Suzuki Celerio tilbyder mange muligheder for at skræddersy bilen efter eget ønske. Fra praktisk tilbehør til teknologiske opgraderinger, findes der et bredt udvalg.

  1. Tagbøjler: Perfekt til at bære ekstra last som for eksempel sportsudstyr.
  2. Gulvmåtter: Holder bilens indre rent og pænt.
  3. Bagagerumsbakke: Beskytter mod snavs og spild i bagagerummet.
  4. Navigationssystem: Gør det nemmere at finde vej uden omkringliggende støj.
  5. Parkeringssensorer: Hjælper med at parkere bilen uden besvær.
  6. Sikkerhedsfunktioner: Ekstra udstyr som airbags forøger sikkerheden for alle i bilen.
  7. Opbevaringsløsninger: Smarte løsninger til personlige ejendele, så de ikke flyder rundt.
  8. Designelementer: Giver mulighed for at personliggøre sin Celerio med unikke farver og mønstre.
  9. Teknologiske opgraderinger: Moderne systemer, der øger komforten, såsom automatisk klimakontrol.
  10. Anhængertræk: Tilføjer funktionen af at kunne trække en trailer eller campingvogn.
  11. Forskellige pakker og kits: Suzuki tilbyder pakkeløsninger, så man kan opgradere flere elementer på én gang.

Hver af disse muligheder tillader ejeren at gøre Suzuki Celerio mere personlig og komfortabel. Suzuki sikrer, at alt tilbehør passer perfekt til bilens specifikationer for en optimal køreoplevelse.

Hvilke teknologier bruges i en Suzuki Celerio?

En Suzuki Celerio bruger flere moderne teknologier for at forbedre kørslen og sikkerheden. Den har et start-stop-system, som findes i Eco+ pakken. Denne funktion hjælper med at spare på brændstoffet ved automatisk at stoppe og starte motoren, når bilen holder stille.

Dette er især nyttigt i bykørsel, hvor der er mange stop. Bilens ESP (Elektronisk Stabilitets Program) sørger for, at den holder sig på vejen, selv under vanskelige kørselsforhold.

Bremseassistenten øger sikkerheden ved hurtigt at genkende en nødsituation og give maksimal bremsekraft for at reducere stoppeafstanden. Derudover har Celerio en dæktrykskontrol, som løbende tjekker lufttrykket i dækkene og advarer føreren, hvis der er et signifikant fald i trykket.

Disse teknologier arbejder sammen for at gøre Celerio til et sikkert og økonomisk valg for bilkøbere.

Hvad koster en Suzuki Celerio 1.0 Comfort i grøn ejerafgift?

En Suzuki Celerio koster i 2024 ca. fra 780 kr til 1.200 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Suzuki Celerio til service?

Serviceintervallet for en Suzuki Celerio afhænger ofte af bilens brug og producentens anbefalinger. Producenter råder typisk til regelmæssig kontrol hvert år eller efter en bestemt distance - hvilket først indtræffer.

Suzuki Celerio ejere bør tjekke deres brugermanual for specifikke anbefalinger om, hvor ofte deres bil skal til service. Det er vigtigt for at holde bilen i god stand og sikre lang levetid.

Garantien på en Suzuki Celerio 1.0 Comfort dækker 3 år eller 100.000 km, hvilket kan give en pejling på, hvor tit service bør ske indenfor denne periode for at bibeholde garantien.

Det kan variere, men at følge producentens vejledning sikrer, at bilen kører så effektivt som muligt.

Hvilke dele på en Suzuki Celerio går mest i stykker?

På en Suzuki Celerio har visse dele tendens til at gå i stykker oftere end andre. Retningsstabilitet og styreevne kan skabe problemer, som fører til at dele som styring og bilens affjedring bliver slidt.

Dette betyder, at ejere kan opleve problemer med bilens håndtering og komfort. ADAC's testresultater har også vist, at karosseri, motordelene/drevet, og sikkerhedssystemer kan være svagheder ved denne model.

Med en fabriksgaranti på 3 år/100.000 km dækker Suzuki nogle af disse problemer, hvilket kan hjælpe ejere med at mindske bekymringerne over potentielt dyre reparationer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Suzuki Celerio?

Garantien på en Suzuki Celerio varer i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Det giver ejeren tryghed, for hvis der sker noget med bilen i denne periode, dækker garantien.

Dette omfatter mange dele af bilen. Denne garanti er standard for denne type køretøj og sikrer, at ejeren ikke skal bekymre sig om eventuelle fejl eller problemer i de første år.

Garantien starter fra den dag, bilen købes. Det er godt for alle, der ser efter en pålidelig bil med beskyttelse mod uventede problemer.

Hvad dækker garantien på en Suzuki Celerio?

Suzuki Celerio kommer med en garanti på 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Denne garanti sikrer ejere mod fejl og mangler ved bilens fremstilling. Det handler om ting, som ikke virker, som de skal, fra det øjeblik man får nøglerne.

Denne type garanti gælder fra den dag bilen er første gang taget i brug. Det betyder, at hvis en del af bilen går i stykker eller ikke virker rigtigt, og det skyldes en fejl ved selve bilen, kan ejeren få den repareret eller udskiftet uden ekstra omkostninger.

Det dækker mange dele af bilen - fra motor til elektriske systemer - men ikke alt. For eksempel dækkes normal slid og tær, skader forårsaget af uheld eller misbrug samt vedligeholdelseselementer som olieskift og nye dæk ikke af garantien.

Dette giver køberne en vis tryghed, når de vælger en Suzuki Celerio som deres køretøj.

Guides til andre varianter af Suzuki Celerio

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 16.06.2024, 06.47.29

Opdateret 16.06.2024, 06.47.29

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel