Find brugte biler til salg

Guiden handler om Tesla Model 3 Long Range AWD (Årgang 03/2019 - 11/2020)

Købsguide: Tesla Model 3 Long Range AWD (03/2019 - 11/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Tesla Model 3 Long Range AWD?

Før du køber en Tesla Model 3 Long Range AWD, er der nogle vigtige ting, du skal vide. Denne bil har en netto batterikapacitet på 75 kWh, og den bruger omkring 20,9 kWh pr. 100 km.

Det betyder, at bilen kan køre ca. 425 km på en opladning. En anden fed ting er, at den kan køre op til 233 km/h og går fra 0 til 100 km/h på under fem sekunder. Bilen kommer også med forskellige garantier, hvor bilen er dækket i 4 år eller op til 80.000 km, og batteriet samt drivlinjen er dækket i 8 år eller op til 192.000 km.

Model 3 klarer sig godt i miljøtests, men det er vigtigt at vide, at den har middelkarakterer for sin miljøvenlighed baseret på emissioner. Prisen på bilen starter fra et bestemt beløb, men hvis du ønsker den fuldt udstyret version, vil prisen være højere.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Tesla Model 3?

Tesla Model 3 findes i forskellige udgaver. Hver version har sine egne unikke egenskaber.

  1. Standard Range Plus: Denne model er den mest prisvenlige. Den har en enkelt el-motor der driver bilen fremad, hvilket giver baghjulstræk. Det gør bilen hurtig nok til daglig brug med en acceleration fra 0 til 100 km/t på omkring 5,6 sekunder. Rækkevidden er god og passer til de fleste ture.
  2. Long Range AWD: Her får man to motorer med permanente firehjulstræk, som giver bedre trækkraft og stabilitet. Accelerationen forbedres også til at nå 0-100 km/t på kun 4,4 sekunder. Rækkevidden øges væsentligt, hvilket gør denne version ideel for længere ture uden bekymring over at skulle lade så ofte.
  3. Performance AWD: Topversionen for dem der ønsker ekstra kraft og ydelse. Med to motorer og optimeret for præstation, klarer denne model 0-100 km/t på blot 3,4 sekunder, hvilket gør den lynhurtig. Udover hastighed kommer den også med sporty features som lavere affjedring, opgraderede bremser og unikke hjul, der sammen bidrager til en mere dynamisk køreoplevelse.

Alle disse varianter deler Tesla's innovative teknologi, sikkerhedsfeatures og evnen til at opdatere softwaren over luften via e-mail eller app. Dette sikrer kontinuerlige forbedringer og nye funktioner over tid uden nødvendigvis at skulle besøge et værksted.

Hvad er fordele og ulemper ved Tesla Model 3?

Fordele Ulemper
- Netto batterikapacitet på 75 kWh giver en rækkevidde på cirka 425 km. - Mangler på områder som tilslutning, behandling, belysning/synlighed og indvendigt plads.
- Kraftfuld og sportslig kørsel. - Dele på bilen kan gå i stykker og kræve udskiftning eller reparation.
- Garanti dækker 4 år eller 80.000 km, og batteriet og drivlinjen har en garanti på 8 år eller 192.000 km. - Vedligeholdelses anbefalinger inkluderer serviceinspektion hvert andet år eller 40.000 km, og batterikølemidlet skal udskiftes hvert 80.000 km eller 4 år.

Hvordan klarer Tesla Model 3 sig i test?

Tesla Model 3 har klaret sig godt i flere tests. Bilen får ros for sin køreglæde og god værdi for pengene. Men den får kritik for konnektivitet, måden den er lavet på, og for dens lys.

I EcoTesten, som ser på hvor miljøvenlig bilen er, får den middelkarakterer. Det viser, at mens Tesla Model 3 har styrker, så er der også plads til forbedring.

Model 3 har en rækkevidde på cirka 425 km takket være sit batteri på 75 kWh. Dette gør den til et stærkt valg for de, der søger en elbil med lang rækkevidde. Bilen kommer dog uden en normal bilnøgle og bruger et skrøbeligt kort i stedet.

Folk, der er højere end 1,85 meter, kan finde det lidt trangt med benpladsen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Tesla Model 3?

Tesla Model 3 er en populær bil. Mange folk ser på andre elbiler før de beslutter sig. Her er nogle lignende biler:

  1. Nissan Leaf - Denne bil er kendt for sin pålidelighed og gode rækkevidde.
  2. Chevrolet Bolt EV - Har god plads og stærk batterilevetid.
  3. BMW i3 - Er luksuriøs med et unikt design.
  4. Hyundai Kona Electric - Tilbyder lang rækkevidde og hurtig opladning.
  5. Kia e-Niro - God til familien, rummelig og med lang rækkevidde.
  6. Volkswagen ID.3 - Ny teknologi og god til bykørsel.
  7. Polestar 2 - Fra Volvo, med flot design og høj ydelse.
  8. Audi e - tron – Luksus SUV, stærkt mærke og høj komfort.

Disse alternativer har forskellige fordele som passer til forskellige behov.

Hvad er rækkevidden for en Tesla Model 3 Long Range AWD?

En Tesla Model 3 Long Range AWD kan køre ca. 425 km på en opladning. Det skyldes et batteri på 75 kWh og et forbrug på 20,9 kWh/100 km. Denne model passer godt til lange ture uden hyppige stop for at lade.

Den bruger energi smart og sørger for, at du kommer langt på strømmen. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kan køre langt uden benzin.

Hvor stort er batteriet på en Tesla Model 3 Long Range AWD?

Batteriet i en Tesla Model 3 Long Range AWD kan holde på 75 kWh strøm. Dette store batteri hjælper bilen med at køre langt. Den kan køre omkring 425 km på en fuld opladning. Det betyder, at du kan komme langt uden at skulle stoppe og lade op.

Ladning bruger omkring 20,9 kWh strøm for hver 100 km. Så med dette batteri får du en god balance mellem størrelse og hvor langt du kan køre. Dette gør Tesla Model 3 Long Range AWD til et godt valg for dem, der ønsker at køre langt på el.

Hvordan lader man en Tesla Model 3?

At lade en Tesla Model 3 er let. Her er de vigtigste skridt:

  1. Find en oplader. Du kan bruge Teslas Supercharger - netværk, CCS opladningsstationer eller en Wallbox hjemme.
  2. Sæt ladekablet til bilens ladeport. På Tesla Model 3 finder du porten bag et panel på bilens bagside.
  3. Tilslut kablet til strømkilden. Hvis du er ved en offentlig oplader, skal du muligvis starte ladningen via en app eller skærm på stationen.
  4. Begræns batterikapaciteten til 90% for daglig brug for at beskytte batteriets levetid, som Tesla anbefaler.
  5. Overvåg ladeprocessen gennem Teslas app, hvor du kan se, hvor meget strøm der er ladet, og hvor lang tid der er tilbage.

Tesla Model 3 kræver en stærk strømforsyning for hurtig opladning derhjemme. Derfor anbefales en Wallbox-instillation for bedst resultat. Med Supercharger-netværket og andre CCS opladningsmuligheder bliver det nemmere at rejse lange strækninger uden bekymringer om rækkevidde.

Hvor lang tid tager det at lade en Tesla Model 3 Long Range AWD?

Det afhænger af, hvor du lader din Tesla Model 3 Long Range AWD. Med en almindelig husstandsstik tager det omkring 24 timer at få fuld opladning. Men hvis du bruger en Wallbox hjemme, kan du oplade meget hurtigere.

Det tager cirka 6-8 timer at få batteriet helt fuldt op. På vejen er Superchargere den bedste løsning for hurtig opladning. De kan lade bilen op til 80 procent på bare 30 minutter.

Det gør dem perfekte til lange ture, hvor du hurtigt vil videre.

At vælge den rigtige opladningsmetode er vigtigt. For daglig brug er en Wallbox hjemme god. Den holder din bil klar hver morgen. Til lange køreture er Superchargere langs hovedvejene den bedste løsning.

De sikrer, at du hurtigt kan fortsætte din rejse med masser af strøm.

Hvilken motor har en Tesla Model 3 Long Range AWD?

Tesla Model 3 Long Range AWD bruger en kraftfuld elektrisk motor. Den har 340 kW eller 462 hk. Dette gør bilen hurtig og stærk. Den kan køre langt og hurtigt uden at stoppe for benzin.

Bilen er lavet til folk, der vil have fart og grøn teknologi.

Denne Tesla har to motorer. En foran og en bagved. Det betyder, at den har firehjulstræk. Det er godt i sne og regn. Bilen holder godt fast i vejen. Folk, der køber denne Tesla, får en bil, der kan køre hurtigt og sikkert i alt slags vejr.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Tesla Model 3 Long Range AWD?

En Tesla Model 3 Long Range AWD har 462 hestekræfter. Denne bil gør brug af to motorer for at give kraft. Med så mange hestekræfter kan bilen køre rigtig stærkt. Kraften i bilen kommer fra dens elektriske system, som er anderledes end i biler med benzin.

Dette gør Tesla Model 3 til en kraftfuld og hurtig bil.

Hvad er tophastigheden for en Tesla Model 3 Long Range AWD?

Tophastigheden for Tesla Model 3 Long Range AWD ligger mellem 233 kilometer i timen og 261 kilometer i timen. Denne model er bygget til fart og effektivitet. Den bruger dual motor teknologi, som giver den kraft til at nå disse høje hastigheder.

Med en sådan hastighed er Model 3 Long Range AWD blandt de hurtigste i sin klasse. Den viser også Teslas engagement i at lave biler, der både er sjove at køre og miljøvenlige.

Hvad er tophastigheden for en Tesla Model 3?

Tesla Model 3 Long Range accelererer fra 0 til 100 km/t på imponerende 4,7 sekunder.

Hvad er dimensionerne på en Tesla Model 3?

En Tesla Model 3 er en bil, der har plads til mange ting. Den er 4,694 meter lang og 1,849 meter bred. Højden på denne bil er 1,443 meter. Den har også et stort sted til bagage.

Foran i bilen er der et lille rum, folk kalder en frunk. Bag i bilen er der mere plads. Når du lægger bagsæderne ned, bliver pladsen endnu større. Fra 385 liter til hele 720 liter.

Det er nok til seks drikkekasser og mere til. Men hvis du er meget høj, over 1,85 meter, kan det være lidt trangt for benene. Særligt hvis sædet foran ikke er højt nok indstillet.

Hvor stort er bagagerummet i en Tesla Model 3?

Bagagerummet i en Tesla Model 3 giver god plads. Man kan få plads til 385 liter bagage. Det er omtrent det samme som seks drikkekasser. Hvis man lægger bagsæderyglænene ned, bliver der endnu mere plads.

Så vokser bagagerummet til 720 liter. Dette gør bilen praktisk til både hverdagskørsel og længere ture.

Pladsen i bagagerummet er vigtig for folk, der skal bruge bilen til mange forskellige ting. Tesla Model 3 viser, at elbiler kan være rummelige og praktiske. Brugere behøver ikke bekymre sig om plads til indkøbsposer eller kufferter.

Dette gør Model 3 til et godt valg for dem, der ønsker en elbil, men også har brug for god plads til bagage.

Hvor stor er frunken på en Tesla Model 3?

Frunken på en Tesla Model 3 tilbyder imponerende 56 liters plads, ideel til mindre ting. Dette design maksimerer brugsrummet i bilen og gør Model 3 til et praktisk valg for bilkøbere.

Tesla Model 3 har også et ekstra opbevaringsrum på cirka 58 liter bag i køretøjet under gulvet, perfekt til opladerkabler eller andre genstande, som ikke bruges dagligt.

Kan man få anhængertræk på en Tesla Model 3?

Ja, man kan få anhængertræk på en Tesla Model 3 Long Range AWD. Tesla tilbyder en mulighed for at tilføje anhængertræk som ekstraudstyr. Det er designet specielt til denne bil.

Med anhængertræk kan bilen trække op til 910 kg. Dette er godt for dem, der har brug for at trække en trailer eller lignende.

Tesla anbefaler at bruge deres anhængertræk. Det kan købes direkte fra Tesla. Dette sikrer, at trækket passer perfekt til bilen. Man undgår problemer, og alt virker, som det skal.

Dette gør Tesla Model 3 til en mere alsidig bil.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Tesla Model 3?

Tesla Model 3 Long Range AWD kan trække op til 910 kg. Den bruger en 50 mm trækstang til dette. Dette er vigtigt for folk, der vil bruge deres Tesla til at trække ting som små trailere eller både.

Sikkerheden og ydeevnen af bilen er stadig god, selv når den trækker denne vægt. Dette gør Tesla Model 3 til et praktisk valg for dem, der har brug for at trække.

Hvilke fælge kan man få til en Tesla Model 3?

Du har flere valg, når det kommer til fælge til din Tesla Model 3. Fælgene spiller en stor rolle for bilens udseende og ydeevne. Her er dine muligheder:

  1. Standardfælge på 18 tommer. Disse er grundmodellen og passer godt til daglig brug.
  2. Opgraderingsmuligheden til 19 tommer. Disse giver et lidt mere sporty look.
  3. Du kan også vælge 20 tommer fra Tesla som en særlig tilføjelse, hvis du søger noget ekstraordinært.
  4. Fælgene kommer i forskellige design og farver, så du kan matche dem med din stil.
  5. For de interesserede i unikke designs, findes der muligheder fra tredjepartsproducenter.
  6. Nogle fælge byder på letvægtsmaterialer, hvilket kan forbedre bilens hastighed og effektivitet.
  7. Det er vigtigt at vælge fælge, der matcher bilens specifikationer for at sikre optimal ydeevne.

Ved at overveje disse muligheder kan du gøre din Tesla Model 3 personlig og funktionel.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Tesla Model 3?

Valg af vinterdæk til en Tesla Model 3 er vigtigt. Dækkene skal passe til bilens kraft og sikre godt greb om vinteren.

  1. Se efter dæk med lav rullemodstand. Det sparer strøm og øger din Tesla's rækkevidde.
  2. Vælg dæk, der klarer sig godt på både våde og tørre veje. Det gør kørslen mere sikker.
  3. Sørg for, at dækkene har dybe riller. Det hjælper med at fjerne slud og sne fra under bilen.
  4. Find dæk med god holdbarhed. Tesla Model 3 har meget kraft og kan slide hårdt på dækkene.
  5. Kontroller, om dækkene passer til Tesla's anbefalede størrelser. Brug altid de rigtige størrelser for bedste ydelse.
  6. Tjek anmeldelser online før du køber. Se hvad andre Tesla - ejere siger om forskellige mærker.
  7. Overvej dæk, der er lavet specielt til elbiler eller sportsvogne. De håndterer ofte Teslas kraft bedre.

Ved at følge disse punkter finder du de bedste vinterdæk til din Tesla Model 3 og sikrer god kørsel hele vinteren.

Hvor sikker er en Tesla Model 3?

Tesla Model 3 Long Range AWD kommer med mange sikkerhedsfunktioner. Den har airbags foran og ved siderne, plus ekstra beskyttelse ovenfra. Bilen advarer dig, hvis du er tæt på at støde ind i noget, og kan endda bremse selv i byen for at undgå ulykker.

Det er godt nyt for fodgængere, fordi bilen også passer på dem.

Denne model har dog ikke fået testet sin indvendige passagersikkerhed af Crashtest NCAP. Selvom den ikke har systemer til at sikre ting i bagagerummet eller de bedste muligheder for børnesikring, er der stadig Isofix-adaptere.

Du kan også slukke for airbaggen foran, hvis du skal have et barn siddende der. Husk på, forsikringen for denne bil kan være dyr på grund af dens klasser.

Hvordan er interiøret i en Tesla Model 3?

Interiøret i en Tesla Model 3 er både moderne og minimalistisk. Materialerne matcher dem, man ser i lignende biler, men samlingen af disse materialer er ikke altid på topniveau.

Bilen har dog masser af plads foran takket være det store glastag, der også gør kabinen lys og åben. Bagi finder man dog lidt mindre plads. Udsynet rundt om bilen er begrænset.

Det er svært at se ud bagved og skråt bagud. Dette kan gøre det lidt svært at manøvrere bilen i snævre rum.

Hvor mange personer er der plads til en Tesla Model 3?

En Tesla Model 3 har plads til fem personer. Foran er der god plads, takket være det store panorama soltag. Bagsædet har også plads til tre, men folk over 1,85 meter kan føle sig lidt klemt på grund af taget.

Bilen er udstyret med sikkerhedsudstyr som airbags foran og ved siden, samt en eCall for nødsituationer. Selv om den ikke har det bedste udstyr til at sikre last eller de helt små, har den Isofix-adaptere til børnesæder.

Dette gør Model 3 til et godt valg for familier eller grupper op til fem personer.

Hvilket lydsystem har en Tesla Model 3?

Tesla Model 3 har god lyd til musik og podcasts. Bilen kommer med DAB-radio, Bluetooth og internetradio. Disse funktioner er standard. Du kan lytte til din yndlingsmusik eller -programmer via en 15-tommer touchscreen.

Denne skærm er let at bruge.

Du kan også bruge stemmekommandoer til at styre internetradioen. Der er fire steder i bilen, hvor du kan oplade dine enheder med USB-porte. Så mens du kører, kan alle i bilen få deres enheder opladet og være klar.

Hvilke apps kan man få til en Tesla Model 3?

Du kan få mange forskellige apps til en Tesla Model 3. De gør køreturen sjovere og lettere. Her er nogle af dem:

  1. Spotify: Lyt til musik, podcasts og mere under kørslen.
  2. Google Maps: Få vejvisning og se trafik i realtid.
  3. Netflix: Se film og serier, mens bilen lader op.
  4. YouTube: Nyd videoer og musikvideoer på bilens skærm.
  5. Hulu: Stream dine yndlingsserier eller film.
  6. TuneIn Radio: Hør på radio fra hele verden.
  7. Slacker Radio: En anden musiktjeneste med mange sange at vælge imellem.
  8. Tesla-appen selv: Overvåg din bil, lås den op, indstil klimaanlægget, tjek rækkevidde og meget mere fra din smartphone.

Disse apps er inkluderet i standardudstyret som DAB-radio, Bluetooth, internetradio og browser samt navigation via Google med live trafikinfo.

Opdateres softwaren i en Tesla Model 3 automatisk?

En Tesla Model 3 Long Range AWD får nye opdateringer helt af sig selv. Disse opdateringer sker via en trådløs forbindelse. Det betyder, at ejere ikke behøver at tage deres bil til et servicecenter for at få de nyeste funktioner eller rettelser.

Opdateringer inkluderer ofte nye funktioner, bedre ydeevne, og de kan også fikse fejl. Dette holder bilen sikker og får den til at køre bedre.

Tesla sørger for, at deres biler altid har den nyeste software. Dette bidrager til at forlænge batteriets og drivlinjens levetid. Firmaet anbefaler, at ejerne lader deres bil opdatere softwaren regelmæssigt.

Sådan sikrer de, at bilen altid yder sit bedste.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Tesla Model 3?

Tesla Model 3 kommer med en masse muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen endnu bedre at køre og ser flottere ud.

  1. Vinterdæk - Godt valg til kolde måneder, giver bedre greb på vejen.
  2. Fælge - Flere designs kan vælge, ændrer bilens look.
  3. Anhængertræk - Gør det muligt at trække trailere eller cykelholdere.
  4. Bagagerumsorganisator - Holder ting på plads i bagagerummet, mere rum.
  5. Gulvmåtter - Beskytter mod snavs og vand, nemme at rengøre.
  6. Indstigningslister - Beskytter dørkarmene, ser smarte ud.
  7. Midterkonsol organizer - Giver ekstra opbevaring og orden i kabinen.
  8. Soltagsskærm - Reducerer sollys og varme inde i bilen.
  9. Kabellås til oplader - Sikkerhed for din oplader når du lader offentligt.
  10. Opdateret software – Forbedrer bilens ydeevne over tid via internettet.
  11. Varmepumpe – Holder kabinen varm effektivt uden at bruge meget strøm.

Disse muligheder giver forskellige fordele afhængigt af dine behov og ønsker som bilejer.

Hvilke teknologier bruges i en Tesla Model 3?

En Tesla Model 3 er fyldt med ny teknologi. Den har elektrisk motor, der giver en glat køretur uden rystelser. Denne bil bruger også LED-forlygter og har mange sikkerhedsudstyr som airbags og eCall nødopkaldssystem.

Bilen kan også hjælpe med at køre selv. Den har autopilot med adaptiv fartpilot og en funktion til at holde køretøjet i sin bane.

Der er også masser af komfortteknologi. Bilen har DAB-radio, Bluetooth, internetradio, en browser, og navigation med live trafik opdateringer. Der er fire USB-porte til at oplade dine gadgets og Homelink til at åbne døre uden nøgler.

Alt dette gør kørsel i en Tesla Model 3 både sikker, nem og sjov.

Hvad koster en Tesla Model 3 Long Range AWD i grøn ejerafgift?

En Tesla Model 3 Long Range AWD koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Tesla Model 3 til service?

En Tesla Model 3 Long Range AWD skal have serviceinspektion hvert andet år eller hver 40.000 km. Dette sikrer, at bilen kører som den skal.

Der er ikke egentlige planlagte service på en Tesla Model 3. Tesla anbefaler dog disse serviceintervaller for Model 3:

  • Bremsevæskens skal kontrolleres hvert 4. år.
  • Airconditiontørremiddel skal udskiftes hvert 4. år.
  • Luftfilter i kabinen udskiftes hvert andet år.
  • Bremsekalibre rengøres og smøres hvert år eller for hver 20.000 km i områder, hvor vejene saltes om vinteren.
  • Dækkene bør roteres for hver 10.000 km, eller hvis slidbanedybden er 1,5 mm eller mere.

Disse intervaller hjælper med at holde din Tesla i topform.

Hvilke dele på en Tesla Model 3 går mest i stykker?

Tesla Model 3 er kendt for sin innovation og ydeevne. Dog har ejere rapporteret om visse dele, der ofte går i stykker. Her er nogle af de mest almindelige problemer:

  1. Dørhåndtag - De kan sidde fast eller ikke komme ud, så man ikke kan åbne døren udefra.
  2. Skærme - Den store touchscreen inde i bilen kan fryse eller slukke helt.
  3. Vinduesmekanisme - Vinduerne kan have svært ved at lukke og åbne helt op.
  4. Ladestik - Problemer med at tilslutte ladestikket ordentligt kan forekomme.
  5. Undervognsdele - Suspension og kugleled har vist sig at være udfordrende og kan kræve tidlige udskiftninger.
  6. Dæktryksensorer - De kan fejle og sende forkerte advarsler til bilens system.
  7. Udskiftning af luftfiltre - På grund af hyppige blokeringer skal disse skiftes oftere end ventet.

Disse punkter belyser nogle af de svagheder, Tesla Model 3 ejere kunne støde på.

Hvor lang tid dækker garantien på en Tesla Model 3?

En Tesla Model 3 Long Range AWD har en dækning på 4 år eller 80.000 km. Det gælder for de fleste dele af bilen. For batteriet og drivlinjen, som er hjertet i bilen, er dækningen længere.

Her er der 8 års garanti eller indtil bilen har kørt 192.000 km. Dette viser, at firmaet står bag deres produkt og giver kunderne tryghed. Garantien sørger for, at hvis noget går i stykker, kan det blive fikset uden ekstra omkostninger for ejeren.

Hvad dækker garantien på en Tesla Model 3?

Garantien på en Tesla Model 3 dækker mange ting. Den giver dig ro i fire år eller indtil du har kørt 80.000 km. Hvis noget går i stykker, hjælper garantien. Batteriet og motoren har endnu længere garanti.

De er dækket i otte år eller indtil bilen har kørt 192.000 km. Det er godt, fordi de er vigtige dele af din bil.

Tesla siger også, at du skal tjekke din bil hvert andet år eller hver 40.000 km. Og husk at skifte en særlig væske i batteriet hvert fjerde år eller hver 80.000 km. Dette hjælper med at holde din bil kørende godt.

Guides til andre varianter af Tesla Model 3

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 23.05.2024, 00.00.24

Opdateret 23.05.2024, 00.00.24

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel