Find brugte biler til salg

Guiden handler om Tesla Model S P90D (Årgang 06/2016 - 11/2016)

Købsguide: Tesla Model S P90D (06/2016 - 11/2016)

Hvad skal du vide inden du køber en Tesla Model S P90D?

Før du køber en Tesla Model S P90D, skal du vide, at den har en kraft på 345 kW, hvilket er omkring 469 hestekræfter. Den blev lavet mellem juni 2016 og november 2016. Dette køretøj kan køre næsten 400 km på en opladning ifølge EcoTest.

Du kan også tilføje autopilot-funktion mod ekstra betaling efter købet. Det er godt at huske på, at karrosseriet er stærkt, men spaltmålene kan være store.

Model S har noget, der hedder en fast gearkasse. Det betyder, at du ikke skal skifte gear. Dette gør kørslen glattere. Tjek også, om størrelsen på bagagerummet og pladsen indeni passer til dine behov.

Husk, at sikkerhedsfunktioner og teknologier altid opdateres, så din bil bliver ved med at være moderne.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Tesla Model S?

Tesla Model S P90D er en stærk bil med mange muligheder. Tesla tilbyder forskellige versioner af denne model, hver med sine egne unikke egenskaber.

  1. Standardvarianten - Denne grundmodel har baghjulstræk og et standard batteri. Den passer godt til daglig brug.
  2. Dual Motor All-Wheel Drive: En opgradering der giver bedre trækkraft og sikkerhed takket være firehjulstræk.
  3. P85D og P90D: Disse performance-modeller har kraftigere motorer for hurtigere acceleration. De kommer også med dual motor all-wheel drive.
  4. Model S Plaid: Dette er topmodellen, som yder exceptionel ydelse med tre motorer og den seneste teknologi for hastighed og rækkevidde.
  5. Long Range Varianten: Til dem, der ønsker længere rækkevidde på en opladning, tilbyder denne model det største batteri.

Hver af disse varianter har forskellige priser, rækkevidder og ydelser, så købere kan vælge den Tesla Model S, der passer bedst til deres behov.

Hvad er fordele og ulemper ved Tesla Model S?

Fordele Ulemper
- Besparelse på brændstof sammenlignet med benzinbiler - Høj købspris
- Færre vedligeholdelsesopgaver - Værditab per måned
- Længere levetid for bremserne
- Rækkevidde på næsten 400 km ifølge EcoTest
- Imponerende multimedie- og konnektivitetssystem

Hvordan klarer Tesla Model S sig i test?

Tesla Model S P90D klarer sig godt i tester. Den opnår 87 point i EcoTest, hvilket giver den fire ud af fem stjerner. Dette viser, at bilen er miljøvenlig og effektiv. Testene ser også på sikkerhed, komfort og hvor godt bilen passer til familier.

For eksempel viser en grafik det bedste sæde for børnesæder, hvilket gør Tesla Model S til et godt valg for familier.

Denne model har fordele som billigere opladning sammenlignet med benzinbiler. Vedligeholdelsen er mindre, og bremserne holder længere. Forsikringsklasser, årlig skat og garantioplysninger er også tilgængelige for købere.

Disse fakta hjælper med at vise, hvordan Tesla Model S P90D står i forhold til andre biler på markedet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Tesla Model S?

Tesla Model S skiller sig ud på markedet. Men hvis du søger en anden elbil, findes der alternativer. Disse biler tilbyder lignende funktioner som gode rækkevidder, hurtig acceleration og avanceret teknologi.

  1. Audi e-tron GT - Denne bil har en kraftig elmotor og et luksuriøst indre. Den kan køre langt på en opladning og har plads til fem personer.
  2. Porsche Taycan - Med sin høje ydeevne og sporty design er Taycan et godt valg for dem, der ønsker fart og stil.
  3. Mercedes EQS - EQS byder på avancerede teknologier, en rummelig kabine og imponerende komfort. Den har også en stor skærm på instrumentbrættet.
  4. Lucid Air - Dette er en ny spiller på markedet med stor rækkevidde og meget power i motoren. Air tilbyder også et luksuriøst interiør.
  5. Jaguar I-PACE - I-PACE tilbyder god acceleration, firehjulstræk og masser af plads i kabinen samt bagagerummet.
  6. BMW iX - Som et elektrisk SUV-alternativ giver iX masser af plads, avancerede teknologier og en behagelig køretur.
  7. Nissan Leaf – Leaf er mere prisvenlig men stadig med god rækkevidde og kendt for sin pålidelighed.
  8. Chevrolet Bolt EV – Bolt EV er også prisvenlig med anstændig rækkevidde, nem at parkere i byen grundet sin størrelse.

Hver af disse biler har sine egne fordele, som kan passe til forskellige købere afhængigt af deres behov og ønsker omkring elbiler.

Hvad er rækkevidden for en Tesla Model S P90D?

En Tesla Model S P90D kan køre næsten 400 km på en opladning. EcoTest har målt denne distance. Dette betyder, at du kan køre lange ture uden at skulle stoppe for at lade ofte.

Batteriet i bilen er stort og kraftfuldt, hvilket giver bilen denne gode rækkevidde.

Opladningen af bilen er hurtig ved brug af superchargere. På kun 30 minutter kan du lade op til 80% af batteriet. Disse ladestationer findes langs de store veje. Det gør det nemt og bekvemt at holde batteriet fyldt op, selv på længere rejser.

Hvor stort er batteriet på en Tesla Model S P90D?

Tesla Model S P90D har et stort batteri. Det er på 90 kilowatt-timer (kWh). Dette batteri kan køre bilen 390 km på en opladning. EcoTest har testet denne rækkevidde. Batteriet er vigtigt, fordi det bestemmer, hvor langt bilen kan køre.

Man kan lade dette batteri hurtigt ved Superchargere. På kun 30 minutter kan batteriet lades op til 80%. Dette gør Tesla Model S P90D til en god bil for lange ture.

Hvordan lader man en Tesla Model S?

At lade en Tesla Model S er let og bekvemt. Her er nogle måder, man kan gøre det på:

  1. Brug en Supercharger: Tesla har et netværk af hurtigladere langs vigtige veje. Disse kan lade bilens batteri op til 80% på kun 30 minutter.
  2. Installer en Wall Connector derhjemme: Dette giver dig mulighed for at lade din bil natten over. Det er praktisk og klar til kørsel hver morgen.
  3. Brug en offentlig ladestation: Der findes mange stationer, hvor du kan parkere og lade din bil. Find dem via apps eller Teslas navigationsystem.
  4. Almindelig stikkontakt: I nødstilfælde kan du bruge en almindelig husstandsstik til langsom opladning.

Ladetid varierer baseret på metoden og strømkilden. Superchargers er den hurtigste løsning, mens hjemmeladning giver komforten ved at vågne op til en fuldt opladt bil. Offentlige ladestationer er gode, når du er ude, og stikkontakter fungerer som en sidste udvej.

Hvor lang tid tager det at lade en Tesla Model S P90D?

En Tesla Model S P90D kan lade op til 80% på kun en halv time ved anvendelse af superladere. Disse ladestationer er placeret langs de store veje. Opladningstiden ved almindelige ladestandere er længere.

Batteriet i bilen giver en rækkevidde på op til 390 km. Dette betyder, at man kan køre lange ture, før bilen skal lades igen. Standvarmeren holder bilen varm i op til 12 timer, hvilket er praktisk i koldt vejr.

Hvilken motor har en Tesla Model S P90D?

Tesla Model S P90D har en stærk elektrisk motor. Den gør bilen hurtig og kraftfuld. Denne motor er en del af hvad der gør Teslaer specielle. De bruger ikke benzin eller diesel. Dette betyder mindre forurening og billigere tankning.

Elektriske motorer som denne kræver også mindre vedligeholdelse. Dette sparer penge og tid.

Denne model har gode specifikationer. Den kan køre langt på en opladning og accelerere hurtigt. Den har også god topfart. Dette gør Tesla Model S P90D til et godt valg for folk, der vil have en hurtig og miljøvenlig bil.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Tesla Model S P90D?

En Tesla Model S P90D har 469 hestekræfter. Denne bil blev lavet fra juni 2016 til november 2016. Med så mange hestekræfter er bilen kraftig og hurtig. Denne info er nyttig for folk, der vil købe en bil og leder efter noget stærkt.

Den store kraft gør Tesla Model S P90D til et godt valg for dem, der ønsker hastighed og ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en Tesla Model S P90D?

Tophastigheden for en Tesla Model S P90D er 250 km/t. Denne model var i produktion fra juni 2016 til november 2016. Den viser, hvor hurtigt Tesla har arbejdet for at lave biler, der kører langt og hurtigt.

Dette er vigtigt for dem, der ønsker en bil med stærk ydeevne.

Hvor hurtigt accelererer Tesla Model S P90D fra 0-100 km/t?

Tesla Model S P90D er lynhurtig. Den klarer 0-100 km/t på kun 2,8 sekunder. Dette gør den til et hurtigt valg for dem, der elsker fart. Denne bil kombinerer hastighed med den nyeste teknologi fra Tesla Motors.

Med en topfart på 250 km/t viser Tesla Model S P90D sin styrke på vejen. Dette gør den både sjov at køre og praktisk for lange ture. Den bruger elektrisk kraft, hvilket betyder, at du kan nyde denne høje hastighed uden traditionel motorstøj.

Hvad er dimensionerne på en Tesla Model S?

En Tesla Model S er en stor bil. Den måler 4.976 mm i længden, hvilket gør den til en af de længere elbiler på markedet. Den er også bred, med en bredde på 1.964 mm. Dette giver masser af plads inde i bilen.

Højden på bilen er 1.435 mm, og den har en akselafstand på 2.956 mm. Dette betyder, at bilen har en god balance og håndtering på vejen.

Bilen vejer 2.241 kg, hvilket er ret meget for en elbil. Men dens vægt hjælper med at holde den stabil, selv når den kører hurtigt. Frihøjden er på 140 mm, så den kan nemt håndtere små bump på vejen uden problemer.

Disse dimensioner og vægt viser, at Tesla Model S ikke bare er hurtig og økonomisk, men også stor og rummelig, hvilket gør den ideel til både bykørsel og lange ture.

Hvor stort er bagagerummet i en Tesla Model S?

Bagagerummet i en Tesla Model S har plads til 435 liter. Dette giver god plads til tasker, indkøb og sportsudstyr. Bilens bagagerum åbner automatisk, hvilket gør det nemt at læsse ting ind og ud.

Denne funktion er særlig praktisk, når hænderne er fulde.

Kan man få anhængertræk på en Tesla Model S?

Ja, en Tesla Model S kan have anhængertræk. Dette gør det muligt at trække f.eks. campingvogne eller cykelholdere. Det er dog vigtigt at montere anhængertrækket rigtigt og tjekke, at det kan bære den ekstra last.

Forskellige motorer i Model S betyder forskellig trækvægt.

Før du bruger anhængertræk på din Tesla Model S, bør du snakke med et Tesla-servicecenter. De kan give råd om installation og brug. Brug af anhængertræk påvirker bilens kørsel og rækkevidde.

Derfor skal man tænke sig godt om, før man bruger det.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Tesla Model S?

Der er ikke oplysninger om den maksimale vægt for et anhængertræk på en Tesla Model S P90D. Dette betyder, at hvis du tænker på at købe en Tesla Model S og vil trække noget med den, så kan vi ikke sige, hvor meget det må veje.

Det er vigtigt at tjekke direkte med Tesla eller i bilens manual for de præcise oplysninger om anhængertræk. Sørg for at gøre det, før du planlægger at bruge bilen til at trække tunge ting.

Hvilke fælge kan man få til en Tesla Model S?

Tesla Model S giver ejere mulighed for at tilpasse deres bil. Fælge spiller en stor rolle i udseendet og køreegenskaberne.

  1. Standard er 19 tommer fælge. Disse giver en god balance mellem komfort og ydeevne.
  2. For dem, der ønsker mere stil, tilbyder Tesla opgradering til 21 tommer fælge. Disse ser mere sporty ud og kan forbedre bilens håndtering.
  3. Du kan vælge mellem forskellige designs og finishes på fælgene. Dette hjælper med personlig tilpasning af din Tesla Model S.
  4. Nogle fælgmuligheder inkluderer sølvfarvede, sorte, eller endda kulstoffiber - look for et mere unikt udtryk.
  5. Husk, større fælge kan påvirke bilens rækkevidde lidt på grund af øget rullemodstand.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Tesla Model S?

Valg af vinterdæk til en Tesla Model S er vigtigt for sikkerheden og køreegenskaberne i koldt vejr. Her er nogle punkter, du skal overveje:

  1. Vælg dæk med lav rullemodstand for at maksimere bilens rækkevidde.
  2. Sørg for, at dækkene har god evne til at lede slud og sne væk fra kontaktfladen.
  3. Se efter dæk med specialdesignet gummi, der forbliver fleksibelt ved lave temperaturer.
  4. Find dæk markeret med bjerg/snefnug - symbolet, som indikerer godkendelse til vinterbrug.
  5. Overvej køb af et komplet sæt vinterhjul inklusiv fælge, dette gør sæsonskift nemmere.
  6. Tjek Tesla's anbefalinger; visse modeller kan have specifikke krav til dækstørrelser eller - typer.
  7. Anvend altid fire ens vinterdæk for bedste ydeevne og sikkerhed under alle betingelser.
  8. Undersøg mulighederne for run-flat-dæk, der kan fortsætte en kort distance ved punktering.
  9. Overvej hjemtagelse af vejtilstandsrapporter via apps som standard connectivity eller navigate on autopilot for at planlægge når skifte mellem sommer- og vinterdæk er nødvendig.

Disse tips hjælper dig med at finde de rette vinterdæk til din Tesla Model S og sikrer optimal ydeevne igennem de kolde måneder.

Hvor sikker er en Tesla Model S?

Tesla Model S P90D er meget sikker. Den har gjort det godt i kollisionstest. Bilen er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner som advarsel før sammenstød og en automatisk nødbremse.

Dette gør Tesla Model S til et sikkert valg for familier og andre bilkøbere.

Barnesikkerheden i Tesla Model S P90D er også i top takket være ekstra barnesæder og fastgørelsespunkter til barnesæder. Bilen har mange hjælpesystemer som automatisk vognbaneskift og system til at se biler, der kommer på tværs.

Disse teknologier hjælper med at holde dig sikker på vejen.

Hvordan er interiøret i en Tesla Model S?

Interiøret i en Tesla Model S er rummeligt og byder på moderne teknologi. Skærmene og kontrolelementerne kommer fra mærker som Mercedes, hvilket giver en fornemmelse af luksus.

Store, berøringssensitive knapper gør det nemt at navigere i de mange funktioner, som fx online navigation og internet. Førersædet kan justeres elektrisk, så man sidder godt, og bilen gemmer endda indstillinger for luftaffjedringen ved kendte steder.

Dette gør køreoplevelsen både personlig og behagelig.

Multimedie- og konnektivitetssystemet er imponerende med adgang til internetradio, digitalradio samt mulighed for at forbinde via USB eller Bluetooth. Man kan også styre flere funktioner i bilen gennem en app, hvilket bringer bilens anvendelighed op på et nyt niveau.

For dem, der sætter pris på god lyd, er der masser af muligheder for lydunderholdning. Med valgfri ekstrasæder i bagagerummet kan interiøret tilpasses yderligere, hvis man har brug for det.

Alt i alt er interiøret i en Tesla Model S tænkt til både at være funktionelt og give en følelse af luksus.

Hvor mange personer er der plads til i en Tesla Model S?

En Tesla Model S har god plads til fem voksne i både for- og bagsædet. Den tilbyder rummelige og bekvemme siddepladser, som gør køreture behagelige for alle passagerer. For dem, der har brug for endnu mere plads, er der mulighed for at vælge ekstra klapsæder til børn i bagagerummet.

Dette betyder, at bilen kan rumme op til syv personer, hvis der er små børn med på turen. Bagagerummet er også stort, med en kapacitet på 435 liter, hvilket gør det nemt at pakke til længere ture eller familiens sportsgrej.

Hvilket lydsystem har en Tesla Model S?

Tesla Model S har et godt lydsystem. Du kan høre musik fra internetradio, digitalradio, USB og Bluetooth. Lydsystemet har også plads til valgfri klapsæder i bagagerummet for at gøre turen sjovere med musik.

Skærmen i bilen gør det let at finde din musik med store knapper, som er nemme at bruge.

Denne bil tænker på din lytteoplevelse. Med mange måder at nyde musik på, sikrer Tesla Model S, at alle i bilen kan have det godt med deres yndlingslyde. Lydsystemet er både moderne og avanceret og hjælper med at gøre køreturen mere behagelig for alle.

Hvilke apps kan man få til en Tesla Model S?

Ejere af en Tesla Model S P90D nyder godt af bilens indbyggede online navigation og internetbrowser. Bilen understøtter også fjernbetjening via en app, hvilket tilføjer ekstra bekvemmelighed for føreren.

Listen nedenfor viser apps og softwarefunktioner, som er tilgængelige i en Tesla Model S P90D:

  1. Tesla-app: Giver ejerne mulighed for at låse deres bil op, tjekke batteristatus, starte aircondition eller varme på afstand.
  2. Spotify: Integrerer musikstreamingtjenesten direkte i bilens mediesystem for adgang til millioner af sange.
  3. TuneIn Radio: Tilbyder adgang til globalt radioindhold såsom live-sportsudsendelser, nyheder og podcasts.
  4. Google Maps: Anvendes til Teslas navigationsystem og giver realtidstrafikoplysninger samt vejledning.
  5. Kalender: Synkroniserer med din smartphone, så du kan få dine aftaler vist direkte på bilens skærm.
  6. Netflix: Understøtter videostrømning, så passagerer kan se film eller serier under opladning (anvendelse mens køretøjet kører er ikke tilladt).
  7. YouTube: Ligesom Netflix, giver adgang til videoindhold ved ladestationer eller når bilen er parkeret.
  8. Vejr-app: Viser det aktuelle vejr og prognosen direkte på bilens skærm for planlægning af ture.

Disse funktioner bidrager alle til Teslas vision om ikke bare at levere et transportmiddel, men en fuldt integreret digital oplevelse. Brugerfladen er designet til nem adgang og brugervenlighed, hvilket gør hver tur behagelig og underholdende.

Opdateres softwaren i en Tesla Model S automatisk?

Ja, softwaren i en Tesla Model S opdateres automatisk. Dette betyder, at bilen får de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer uden at du skal gøre noget. Disse opdateringer sendes trådløst direkte til din bil.

Det holder din bil opdateret med den nyeste teknologi fra Tesla.

Din Tesla Model S forbedres løbende gennem disse opdateringer. De kan inkludere nye funktioner til bilen eller forbedringer af eksisterende systemer som autopilot. Alt dette sker mens du sover, eller når du ikke bruger bilen.

Det gør din Tesla bedre over tid.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Tesla Model S?

Tesla Model S er en populær bil. Den kommer med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Her er nogle af de ting, man kan få:

  1. Adaptivt chassis - Gør kørslen mere stabil og sikker.
  2. Regn- og lyssensorer - Justerer automatisk lys og viskere efter vejret.
  3. Parkeringsassistenter - Hjælper med at parkere bilen nemt.
  4. Nødbremsesystemer - Stopper bilen hurtigt i nødsituationer.
  5. Opvarmede sæder - Holder dig varm om vinteren.
  6. Multimedie- og forbindelsesmuligheder - Gør det let at bruge telefon og musik i bilen.
  7. Klimaanlæg - Holder en god temperatur inde i bilen hele året.
  8. Forsikringsklasser - Vælg den bedste forsikring til din Tesla.
  9. Karosseri opgraderinger - Gør din Tesla personlig med forskellige farver og stilarter.
  10. Standard- og sikkerhedsudstyr som airbags og stabilitetskontrol - For din sikkerhed.
  11. Indre opgraderinger for komfort som lædersæder og et lydsystem af høj kvalitet.

Disse muligheder gør din Tesla Model S mere personlig og behagelig at køre i.

Hvilke teknologier bruges i en Tesla Model S?

Tesla Model S P90D bruger flere avancerede teknologier. En af disse er autopiloten, som hjælper bilen med at køre selv. Denne teknologi bruger kameraer og sensorer til at se vejen.

Bilen kan også selv bremse og ændre spor. Et andet system er bioweapon forsvarsmodus, der renser luften i bilen. Dette er godt for dem, der vil have ren luft inde i bilen.

Skærmen i Tesla Model S er stor og let at bruge. Man kan finde vej og surfe på internettet med skærmen. Bilen har også et system, der gør, at den kan justere hvor højt den kører fra jorden.

Dette sker alt efter hvordan vejen ser ud. For dem, der kører langt, er batteriet vigtigt. Tesla Model S P90D's batteri kan køre 390 km på en opladning. Man kan hurtigt lade det op til 80% på kun en halv time.

Bilen bruger også energien fra bremsning til at lade batteriet op igen. Dette gør, at man sparer energi, mens man kører.

Hvad koster en Tesla Model S P90D i grøn ejerafgift?

En Tesla Model S P90D koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Tesla Model S til service?

En Tesla Model S skal til tjek mindst en gang om året eller hver 20.000 km, afhængigt af hvad der kommer først. Dette er fordi den har færre dele, der kan gå i stykker sammenlignet med biler, der bruger benzin.

Den har også bremser, der holder længere. Så du behøver ikke bringe den til service så ofte.

Men det er vigtigt at følge bilens manual for at se, hvornår din specifikke model skal til service. Dette kan variere baseret på, hvordan du kører og bruger din bil. Med forskellige motorvarianter kan nogle Tesla Model S biler have brug for anden form for service.

Hvilke dele på en Tesla Model S går mest i stykker?

Købere skal vide hvilke dele på en Tesla Model S der ofte går i stykker. Dette hjælper med at planlægge for fremtidige reparationer.

  1. Dæk - Dårlige veje kan hurtigt skade dækkene.
  2. Batteri - Efter mange års brug, mister batteriet sin styrke.
  3. Skærme - Den store skærm i midten kan stoppe med at virke.
  4. Håndtag til døre - De popper ud når du nærmer dig, men kan gå i stykker.
  5. Suspension - Bilens undervogn kan blive slidt over tid.
  6. Bremser - Selvom de regenererer energi, skal bremseklodserne skiftes.

Disse dele kræver oftest opmærksomhed og vedligeholdelse fra ejerens side.

Hvor lang tid dækker garantien på en Tesla Model S?

Garantien på en Tesla Model S dækker forskelligt, alt efter delene i bilen. For nye biler dækker garantien bilens batteri og drivlinje i op til 8 år eller indtil bilen har kørt en bestemt afstand, hvilket kan variere.

Andre dele af bilen er dækket af en begrænset garanti på 4 år eller en bestemt kilometerstand. Det er vigtigt at tjekke detaljerne for din specifikke model og produktionsår. Denne information hjælper købere med at forstå, hvad garantien omfatter, og hvordan den beskytter deres køretøj.

Hvad dækker garantien på en Tesla Model S?

Garantien på en Tesla Model S beskytter mange dele af bilen. Den dækker bilens batteri og drivlinje i op til 8 år. Dette betyder, at hvis disse dele går i stykker på grund af fejl i fremstillingen, vil Tesla reparere eller udskifte dem uden omkostninger for ejeren.

Andre dele af bilen, som elektronik og indre funktioner, har også dækning, men i en kortere periode. Denne periode er normalt 4 år eller op til en bestemt mængde kilometer kørt.

Tesla sørger også for garantidækning mod rust og korrosion på karosseriet. Hvis der opstår huller fra rust, træder garantien i kraft. Dog er det vigtigt at følge Teslas vedligeholdelsesplan for at garantien gælder.

Dette inkluderer regelmæssige tjek af bilen hos autoriserede værksteder. Garantien dækker ikke skader fra ulykker, misbrug eller manglende vedligeholdelse. Dette betyder, at ejeren skal passe godt på bilen og følge anbefalingerne fra Tesla for at bevare garantien.

Guides til andre varianter af Tesla Model S

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.31.31

Opdateret 16.05.2024, 11.24.26

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel