Find brugte biler til salg

Guiden handler om Tesla Model X 100D (Årgang 01/2017 - 03/2019)

Købsguide: Tesla Model X 100D (01/2017 - 03/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Tesla Model X 100D?

Tesla Model X 100D blev lavet fra januar 2017 til marts 2019. Det er en elbil, som betyder, at den kører på strøm i stedet for benzin eller diesel. Dette kan spare dig penge på brændstof og er bedre for miljøet.

Tesla Model X 100D har plads til fem eller syv personer, hvis du betaler ekstra. Denne bil kommer med forskellige motorer, som kan ændre hvordan bilen kører.

Denne model fik gode resultater i tests og bruger omkring 24,0 kWh strøm hver 100 km. Det viser, at den er effektiv og ikke bruger for meget strøm. Hvis du køber en Tesla Model X 100D, vil du også opleve færre ture til værkstedet sammenlignet med biler, derbruger benzin eller diesel.

Dog skal du huske, at alle biler, selv Teslas, kan have dele, der går i stykker.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Tesla Model X?

Tesla Model X 100D kom på markedet fra januar 2017 til marts 2019. Denne model har flere versioner med unikke egenskaber.

  1. Standard Version: Grundmodellen som tilbyder en solid blanding af ydeevne og rækkevidde.
  2. Long Range: Har længere rækkevidde end standarden, perfekt for lange ture.
  3. Performance: Topmodellen der fokuserer på høj ydeevne og hurtig acceleration.
  4. Plaid: Nyeste tilføjelse med ekstrem kraft og acceleration samt opdaterede funktioner indenfor komfort og teknologi.

Hver variant er designet til at imødekomme forskellige behov, fra daglig pendling til højhastighedsentusiaster.

Hvad er fordele og ulemper ved Tesla Model X?

Fordele Ulemper
- Imponerende acceleration og trækkraft med dual-motor. - Højere indkøbspris sammenlignet med mange konventionelle biler.
- Ingen lokal forurening, 50 ud af 50 point for miljøvenlighed. - Omkostninger til vedligeholdelse kan være uforudsigelige efter garantiperioden.
- Valgmulighed mellem fem eller syv sæder. - Længere ventetid på reparationer og reservedele.
- Mindre vedligeholdelse end biler med forbrændingsmotor. - Begrænset rækkevidde sammenlignet med benzinbiler, afhænger af model.
- Lavere driftsomkostninger, mindre skat de første ti år. - Behov for adgang til opladningsstation hjemme eller i nærheden.
- Softwareopdateringer forbedrer løbende bilens funktioner. - Indlæringskurve for nye brugere af elektrisk køretøjsteknologi.

Hvordan klarer Tesla Model X sig i test?

Tesla Model X 100D gør det godt i tests. I miljøtest får den 87 ud af 100 point. Det viser, at bilen er god for naturen. Den laver ingen snavs lokalt og scorer topkarakter, 50 ud af 50 point, for at være miljøvenlig.

Dette er vigtigt for købere, der tænker på miljøet.

I sikkerhedstests beskytter bilen folk godt i tilfælde af uheld. Den har airbags og beskyttelse til hovedet for personer op til 1,90 m høje. Bremselængden er på 35,4 m fra 100 km/t, hvilket er ganske gennemsnitligt.

Disse resultater viser, at Tesla Model X både er sikker og miljøvenlig.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Tesla Model X?

Der findes flere elbiler som kan måle sig med Tesla Model X. Disse biler tilbyder lignende funktioner og ydelser.

  1. Audi e-tron - Denne bil har god plads, avanceret teknologi og stærk ydeevne. Den passer godt til folk, der ønsker en luksus elbil.
  2. Jaguar I-PACE - Dette køretøj byder på hurtig acceleration og et sporty design. Den er perfekt for dem, der søger spænding og stil.
  3. Mercedes-Benz EQC - Med sin komfortable kabine og stille kørsel er EQC ideel for familier eller lange ture.
  4. BMW iX3 - En elektrisk SUV med god rækkevidde og høj kvalitet interiør. Passer godt til de miljøbevidste købere.
  5. Volvo XC40 Recharge - Tilbyder sikkerhed i topklasse, moderne design og en kraftfuld motor. En fantastisk mulighed for sikkerhedsorienterede bilkøbere.
  6. Ford Mustang Mach-E - Denne bil kombinerer Mustangens ikoniske design med elektrisk effektivitet. Godt valg for dem, der vil have både stil og grøn teknologi.

Disse alternativer viser, at der er mange valgmuligheder for dem, der overvejer en elbil som Tesla Model X. Hvert mærke har sine unikke egenskaber, som appellerer til forskellige behov hos bilkøberne.

Hvad er rækkevidden for en Tesla Model X 100D?

Tesla Model X 100D kan køre mellem 400 og 500 km på en opladning. Det betyder, at du kan køre langt uden at skulle oplade bilen ofte. Bilen har et stort batteri på 100 kWh, som giver den god rækkevidde.

Dette gør Tesla Model X 100D til et godt valg for dem, der ønsker at køre langt på elektricitet. Med en forbrug på 24,0 kWh pr. 100 km i EcoTest-elektrocyklus er bilen også økonomisk at køre i.

Den blev lavet fra januar 2017 til marts 2019 og scorede højt i miljøtests.

Hvor stort er batteriet på en Tesla Model X 100D?

Batteriet i en Tesla Model X 100D er på 100 kWh. Dette store batteri gør, at bilen kan køre mellem 400 og 500 km på en opladning i hverdagen. Forbruget ligger på 24,0 kWh pr. 100 km ifølge EcoTest-elektrocyklus.

Det betyder, at du kan køre langt uden at skulle oplade så ofte. Dette er en stor fordel for dem, der kører lange ture.

Hvordan lader man en Tesla Model X?

At lade en Tesla Model X er let og bekvemt. Du skal bare følge nogle simple trin for at sikre, at din bil er klar til kørsel. Her er hvordan du gør det:

  1. Find en strømkilde: Brug en Tesla Supercharger, eller installer en Tesla Wall Connector hjemme for stærkere strømforsyning.
  2. Tilslut ladekablet: Forbind ladekablets ende med bilens opladningsport.
  3. Bekræft tilslutningen: Tjek at opladningen starter. På bilens skærm kan du se opladningsstatus.
  4. Planlæg opladning: Vælg den mest effektive tid at lade på, ofte om natten, for at udnytte lavere elpriser.
  5. Overvåg opladningen: Brug Tesla-appen til at tjekke opladningsfremgang og modtag notifikationer når bilen er fuldt opladt.
  6. Afbryd og kør: Når bilen er fuldt opladt, afbryd kablet og din Model X er klar til tur.

Med et 100 kWh batteri får din Model X mellem 400 og 500 km rækkevidde på en fuld ladning, hvilket gør den perfekt til både korte ture og lange rejser. Det tager lidt planlægning og god vane at holde din Model X ladet, men så sikrer du altid, at din bil er klar når du har brug for den.

Hvor lang tid tager det at lade en Tesla Model X 100D?

Opladning af en Tesla Model X 100D varierer. Med en Supercharger kan bilen lade hurtigt. Det tager omkring 30 minutter at få 80% strøm. Hvis man bruger en normal stikkontakt hjemme, tager det meget længere tid, op til flere timer.

En stærk strømkilde gør forskellen.

Hjemme vil en speciel oplader forbedre tiden. Med den rigtige installation kan bilen lade natten over og være klar næste dag. Det handler om at finde den rette balance mellem tid og tilgængelighed af opladning.

Hvilken motor har en Tesla Model X 100D?

Tesla Model X 100D har en kraftfuld motor på 310 kW, hvilket svarer til 422 hestekræfter. Dette giver bilen masser af styrke og gør den hurtig. Denne model leveres med forskellige motorvalg, så der er mulighed for at vælge netop den styrke, der passer til ens behov.

Kraften bag Tesla Model X 100D gør den til et populært valg for dem, der ønsker en bil med god ydeevne og pålidelighed.

Denne version af Model X bruger elektricitet til at drive sin motor. Dette betyder, at den både er stærk og miljøvenlig. Med sin avancerede motorteknologi sætter Tesla Model X 100D en høj standard for elbiler.

Den kombinerer hastighed med bæredygtighed og viser, at man ikke behøver gå på kompromis med ydeevnen for at være venlig mod miljøet.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Tesla Model X 100D?

Tesla Model X 100D har en motor, der yder 422 hestekræfter (HK). Dette giver bilen kraft til at køre hurtigt og effektivt. Kraften fra motoren hjælper også med acceleration og gør køreturen glat.

Den store mængde hestekræfter gør Tesla Model X 100D til et stærkt valg for folk, der ønsker en kraftfuld elektrisk bil.

Hvad er tophastigheden for en Tesla Model X 100D?

Artiklen giver ikke detaljer om tophastigheden for en Tesla Model X 100D. Der findes ingen specifikke testresultater eller målinger, der viser, hvor hurtigt denne bil kan køre. Oplysninger om bilens maksimale fart er ikke tilgængelige, baseret på den aktuelle beregningsmodel.

Dette gør det svært at sige præcist, hvad du kan forvente af bilens ydeevne i forhold til tophastighed.

Købere, der overvejer en Tesla Model X 100D, skal være opmærksomme på andre funktioner og aspekter ved bilen, som adaptiv fartpilot og carbon interiørlister, da tophastighedsdata ikke er angivet.

Ydeevne går også ud over blot tophastighed, såsom hvordan bilen accelererer og håndterer på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Tesla Model X fra 0-100 km/t?

Tesla Model X 100D kan køre fra 0 til 100 km/t på under 5 sekunder. Den har en kraftig motor på 310 kW / 422 hk og et stort batteri på 100 kWh. Dette gør den til en af de hurtigste biler i sin klasse.

Denne acceleration er imponerende for en elektrisk bil og viser, hvor langt teknologien er kommet.

Hvad er dimensionerne på en Tesla Model X?

En Tesla Model X er en stor bil. Den måler 5,04 meter i længden, 2,07 meter i bredden inklusive sidespejlene, og 1,68 meter i højden. Dette gør den til en af de større biler på markedet.

Pladsen indeni er også rummelig takket være bilens design. Passagerer får meget plads, hvilket øger komforten på lange ture. Bagagerummet er også stort med plads til både dagligvarer og feriebagage.

Med sæderne nede, bliver pladsen endnu større, så man nemt kan have store ting med.

Hvor stort er bagagerummet i en Tesla Model X?

Bagagerummet i Tesla Model X byder på god plads. Bag den tredje række af sæder er der 335 liter til rådighed. Når man folder tredje række ned, vokser pladsen til 660 liter. Foran i bilen, under det forreste låg, finder man yderligere 125 liter plads.

Det giver fleksible muligheder for opbevaring af bagage. Bagsæderne er faste, men de midterste sæder kan justeres og foldes ned for bedre adgang til bagerste række. Bagklappen åbner elektrisk, hvilket gør det nemt at laste og aflaste ting, selvom ladekanten er 75 cm høj.

Uden en middeltunnel i bagsædet er der ekstra plads til benene, og bilen har keyless access for let adgang.

Kan man få anhængertræk på en Tesla Model X?

Ja, man kan udstyre en Tesla Model X med anhængertræk. Dette gør den egnet til at trække ting som campingvogne eller både. Til de der køber en Tesla Model X og ønsker at bruge den til ferier eller at flytte store genstande, er et aftageligt træk tilgængeligt.

Dette giver ejeren fleksibilitet til at montere og afmontere trækket efter behov.

Trækket på en Tesla Model X er stærkt nok til at håndtere en god vægt. Dette betyder, at ejere kan føle sig trygge, når de trækker tunge ting bag deres bil. Sørg altid for at tjekke den maksimale vægt, Tesla Model X kan trække, før du planlægger at trække tunge genstande for at sikre sikkerhed under kørslen.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Tesla Model X?

Tesla Model X 100D kan trække op til 2250 kg. Denne høje trækkapacitet gør bilen stærk nok til at håndtere tunge laster. Den skiller sig ud fra andre elbiler, fordi den kan trække så meget.

Folk, der har brug for at transportere store eller tunge ting, vil finde denne funktion meget nyttig.

At kunne trække 2250 kg betyder, at ejere af Tesla Model X 100D kan bruge bilen til mange forskellige ting. Dette gør bilen alsidig og praktisk for dem, der ofte har brug for at flytte store genstande.

Hvilke fælge kan man få til en Tesla Model X?

Købere har mange valgmuligheder, når de skal vælge fælge til en Tesla Model X. Disse valg spiller en stor rolle for bilens udseende og køreegenskaber.

  1. Fælgene fås i størrelserne 20 tommer og 22 tommer. Større fælge giver ofte bilen et mere sporty look.
  2. Materialet kan være enten aluminium eller stål. Aluminium er letvægt og hjælper med at forbedre ydeevnen.
  3. Købere kan vælge mellem forskellige farver og finishes på fælgene. Dette gør det muligt at tilpasse bilens udseende.
  4. Nogle fælgdesigns er lavet for at forbedre aerodynamikken. Det betyder, at bilen måske bruger mindre strøm og kører længere.
  5. Dækstørrelsen afhænger af, hvilke fælge man vælger. Det er vigtigt at matche dæk og fælge korrekt.
  6. Det anbefales altid at bruge fælge, der passer til bilens specifikationer og sikkerhedsstandarder. Sådan sikrer man både sikkerhed og god ydeevne.
  7. Vejret og hvor man kører, bør også tages i betragtning ved valg af fælge til Model X 100D.

Ved at overveje disse punkter nøje kan købere finde de perfekte fælge til deres Tesla Model X og sikre sig et godt match mellem stil og funktion.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Tesla Model X?

Vælg de rigtige vinterdæk til Tesla Model X for sikker kørsel i koldt vejr. Det er vigtigt at finde dæk, der matcher bilens kraft og størrelse.

  1. Vælg dæk med lav rullemodstand. Dette hjælper med at spare energi og øger rækkevidden.
  2. Tjek dækkenes greb på glatte overflader. Godt greb er nødvendigt for sikkerheden.
  3. Sørg for, at dækkene kan bære bilens vægt. Tesla Model X er tungere end mange andre biler.
  4. Kig efter dæk designet til elbiler. De kan håndtere den høje acceleration.
  5. Vælg dæk, der mindsker vejstøj for en mere behagelig køretur.
  6. Overvej miljøvenlige dækvalg for at passe på solen og vores planet.
  7. Kontroller anmeldelser online før køb for at se, hvordan dækkene klarer sig i virkeligheden.
  8. Spørg en ekspert eller din lokale Tesla - forhandler om anbefalinger baseret på dit køremønster.

Disse punkter hjælper dig med at finde de bedste vinterdæk til din Tesla Model X, så du kan nyde sikre og komfortable ture hele vinteren.

Hvor sikker er en Tesla Model X?

Tesla Model X 100D er meget sikker. Den har fået fire ud af fem stjerner i EcoTest. Bilen beskytter folk godt, hvis der sker en ulykke. Den har airbags til både fører og passagerer.

Tesla Model X har også systemer, der hjælper med at undgå ulykker. Disse inkluderer autopilot, advarsel ved kollision, hjælp til nødstop, hjælp ved blind vinkel og hjælp til at holde bilen i sin vejbane.

Disse sikkerhedsfunktioner gør Tesla Model X til et sikkert valg. Bremserne stopper bilen hurtigt, på kun 35,4 meter fra 100 km/t. Bilen bruger også teknologi til at holde øje med føreren ved hjælp af autopilotfunktionen.

Dette sørger for, at føreren altid er opmærksom.

Hvordan er interiøret i en Tesla Model X?

Interiøret i en Tesla Model X er præget af luksus og teknologi. Bilen har et stort touchskærm på 17 tommer i midterkonsollen, der fungerer som bilens hjerte. Her kan chaufføren styre næsten alt fra navigation til musik og klimaanlæg.

Skærmen er tydelig og let at bruge, hvilket gør køreturen både sjov og bekvem. Sæderne foran har varme, og der er luftaffjedring, som justerer højden af bilen efter vejen. Dette giver en glat og behagelig kørsel.

Bilen føles rummelig og luftig, takket være de store dachfensterne, der strækker sig over det meste af taget. Dette indbyder naturligt lys ind i kabinen og giver passagererne en fornemmelse af mere plads.

Bagagerummet har plads til 335 liter bag tredje sæderække, hvilket er rigeligt til dagligdags brug. Luftkvaliteten inde i bilen holdes frisk med et to-zoners klimaanlæg, og teknologien ombord inkluderer Google Maps for navigering, hvilket sikrer, at man nemt kan finde vej.

Hvor mange personer er der plads til i en Tesla Model X?

I en Tesla Model X kan der være fem eller syv personer. Hvis man vil have plads til syv, skal man betale ekstra. Dette gør Model X til en rummelig bil, perfekt til familier. Sæderne i midten kan justeres og foldes ned.

Dette gør det nemt at komme ind på bageste række.

Tesla Model X har også specielle døre, der åbner opad. Disse døre gør det lettere at få adgang til sæderne bagved. Bilen er designet til at være rummelig og behagelig for alle passagerer.

Hvilket lydsystem har en Tesla Model X?

Tesla Model X er udstyret med et Tesla Premium Sound System. Dette system har 17 højttalere placeret overalt i bilen. De sikrer en rig og klar lyd. Man kan nyde musik fra internettet eller sin mobiltelefon.

Styring sker let via den store touchskærm i bilen. Systemet er også smart nok til at dæmpe støj udefra. Det giver en fantastisk lydoplevelse, uanset hvor du kører.

Lydsystemet i Tesla Model X er designet til at imponere. Med internetradio, mobil streaming, og støjreduktion, er det mere end bare musik. Det handler om at gøre hver køretur til en nydelse.

Man føler virkelig forskellen, når man lytter til dette system.

Hvilke apps kan man få til en Tesla Model X?

En Tesla Model X 100D er udstyret med en stor touchskærm, som er hjertet for bilens mange funktioner. Denne skærm giver adgang til flere apps, der gør køreoplevelsen bedre og lettere.

  • Navigation: Baseret på Google Kort viser denne app den bedste vej til din destination. Den opdaterer også trafik i realtid.
  • Musik og Medier: Lyt til musik, podcasts eller radiostationer fra hele verden. Du kan bruge Spotify, TuneIn Radio og andre lydtjenester.
  • Klimakontrol: Juster bilens temperatur før du stiger ind, lige fra skærmen eller din smartphone.
  • Kalender: Synkroniser din smartphone's kalender med bilen for at holde styr på dine planer mens du kører.
  • Opkald og Beskeder: Brug stemmekommandoer til at foretage opkald eller sende beskeder uden at fjerne hænderne fra rattet.
  • Tesla Vision: Tilbyder adgang til bilens kameraer for at overvåge omgivelserne, især nyttigt ved parkering eller i trange rum.
  • Softwareopdateringer: Modtag nye funktioner og sikkerhedsforbedringer direkte gennem online opdateringer.

Disse apps er designet til at integrere fejlfrit med din Tesla Model X 100Ds digitale cockpit, hvilket forbedrer både kørselssikkerhed og -nydelse.

Opdateres softwaren i en Tesla Model X automatisk?

Softwaren i en Tesla Model X opdateres automatisk. Dette sker via en online forbindelse. Det betyder, at bilen får nye funktioner og forbedringer uden at du skal gøre noget. Disse opdateringer hjælper med at holde din bil sikker og tilføje nye systemer til brugervenlighed.

Denne proces sikrer, at din Tesla altid kører med den nyeste teknologi.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Tesla Model X?

Tesla Model X er kendt for sin luksus og avanceret teknologi. Mange købere søger ekstra udstyr for at gøre deres bil endnu bedre.

  1. Førerassistentegenskaber: For mere sikkerhed kan købere tilføje ekstra funktioner som autopilot og fuld selvstyrekapacitet. Disse hjælper med at gøre kørslen lettere og sikrere.
  2. Sæder: Bilens indre kan opgraderes med fem eller syv sæder, alt efter behov. Dette giver fleksibilitet for familier eller grupper.
  3. Ludicrous hastighedsopgradering: Denne opgradering gør, at din Tesla kører endnu hurtigere, hvilket er perfekt for dem, der elsker fart.
  4. Digitale skærme: Model X kommer med et digitalt cockpit, hvor man kan få flere skærme som ekstraudstyr for bedre kontrol og overblik.
  5. Lydsystem: Man kan vælge et avanceret lydsystem for en bedre lytteoplevelse under kørsel.
  6. Apps: Tilføj apps til bilens system for mere underholdning og funktionalitet på farten.
  7. Softwareopdateringer: Bilen holder sig opdateret med den nyeste software automatisk, så man altid har adgang til nye funktioner og forbedringer.
  8. Anhængertræk: For dem der har brug for at trække noget bag bilen, kan et anhængertræk være en nyttig tilføjelse.
  9. Fælge og dæk: Vælg mellem forskellige fælge og dæk efter årstiden og dine personlige præferencer til bedre køreegenskaber.

Disse tilvalg giver ejere af Tesla Model X mulighed for at tilpasse deres bil præcis, som de ønsker det - fra sikkerhedsteknologier til komfortindstillinger.

Hvilke teknologier bruges i en Tesla Model X?

Tesla Model X er fyldt med smart teknologi. Den har avanceret luftaffjedring, der gør kørslen glat og stabil. Fløjedøre gør det nemt at komme ind og ud af bilen. I stedet for de sædvanlige knapper til klimaanlæg og lys, bruger Model X en stor touchscreen.

Motoren i Model X kører jævnt med stærk kraft og laver næsten ingen vibrationer. Denne bil laver heller ikke snavs i luften, hvilket gør den meget grøn.

Den kommer med et stort 100 kWh batteri og kan køre mellem 400-500 km på en opladning. Dette betyder, at den kan tage dig langt uden at skulle stoppe for at lade op. Firehjulstræk sikrer også, at bilen klarer sig godt under alle vejrforhold.

Plus, softwaren i Model X opdateres automatisk, så bilen får hele tiden nye funktioner og forbedringer uden at skulle på værksted.

Hvad koster en Tesla Model X 100D i grøn ejerafgift?

En Tesla Model X 100D koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Tesla Model X til service?

Model X skal tjekkes hver 20.000-25.000 km eller mindst en gang om året. Dette hjælper med at holde bilen i god stand. Ved disse tjek ser mekanikere på bremser, dæk og batteri.

De opdaterer også bilens software. En god serviceplan holder bilen kørende længe og sikrer, at garantien gælder. Ejere bør også selv holde øje med bilens tilstand og sørge for, at batteriet er opladet.

Eftersom efterspørgslen på dele til Model X vokser, kan ventetid for service og reparationer blive længere. Det kan være nødvendigt med ekstra tjek afhængigt af, hvordan og hvor meget bilen bruges.

Dette sikrer, at bilen altid kører som den skal.

Hvilke dele på en Tesla Model X går mest i stykker?

Tesla Model X er kendt for sit unikke design og teknologi. Men nogle dele har problemer oftere end andre. Her er en liste:

  1. Dørhåndtag: De kan sidde fast og ikke komme ud, når du trykker på dem.
  2. Skærme: Infotainment-skærmen i midten kan fryse eller genstarte uventet.
  3. Luftaffjedring: Systemet, der justerer bilens højde, kan fejle, hvilket påvirker kørslen.
  4. Karosseriet: Nogle ejere rapporterer huller eller forskelle i hvordan dele passer sammen.
  5. Batteri: Selvom det holder længe, kan batteriet miste kapacitet over tid.
  6. Motor: Elektriske motorer kan have problemer med komponenterne indeni.
  7. Ladedør: Døren til opladerstikket kan nogle gange ikke åbne korrekt.

Disse problemer betyder ikke, at alle Tesla Model X vil opleve dem, men det er godt at vide om dem.

Hvor lang tid dækker garantien på en Tesla Model X?

Garantien på en Tesla Model X dækker forskellige dele af bilen i forskellige perioder. For eksempel dækker garantien på batteriet og motoren ofte længere end på bilens andre dele.

Det er vigtigt at tjekke de specifikke garantibetingelser hos sælgeren eller producenten for at få de nøjagtige detaljer om, hvor lang tid garantien varer, og hvad den dækker. Generelt giver Tesla en omfattende garanti, der sikrer bilkøbere mod defekter og problemer for en vis periode efter købet.

For at få den mest præcise information om garantien, er det en god idé at kontakte en autoriseret Tesla-forhandler. De kan give detaljerede oplysninger om garantiperiodens længde for både nye og brugte Model X biler.

Dette hjælper købere med at forstå, hvad der er inkluderet i garantien, og hvordan de kan gøre krav på den, hvis der opstår problemer med deres bil.

Hvad dækker garantien på en Tesla Model X?

En Tesla Model X kommer med en solid garanti. Køber du denne bil, er du dækket i fire år eller 80.000 km - alt efter hvad der kommer først. Det omfatter det meste af bilen. Batteriet og drivlinjen har en endnu længere garanti.

De er beskyttet i otte år, og her tæller kilometertallet ikke. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om de lange ture.

Om du ønsker mere tryghed, tilbyder Tesla en mulighed for at købe en udvidet garanti. Denne ekstra sikkerhed kan give ro i sindet, specielt hvis du planlægger at beholde din Model X i mange år.

Denne garantimulighed gør det nemmere at nyde din bil uden bekymringer om uventede reparationer.

Guides til andre varianter af Tesla Model X

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.32.02

Opdateret 16.05.2024, 11.25.34

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel