Find brugte biler til salg

Guiden handler om Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) (Årgang 01/2020 - 05/2020)

Købsguide: Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) (01/2020 - 05/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs)?

Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) kører 5,4 liter på hundrede kilometer. Den har sikkerhedspakken Toyota Safety Sense. Denne pakke inkluderer hjælp til at undgå sammenstød, hjælp hvis du skal bremse hurtigt og hjælp til at holde bilen i sin bane.

Aygo'en har en 1,0-liters benzinmotor med 72 hestekræfter og 95 Nm i drejningsmoment.

Denne bil kommer godt udstyret. Den har foldetag, aircondition, Bluetooth, Apple CarPlay, Android Auto, fartbegrænser og kamera til at hjælpe dig med at bakke. Alle disse er standard.

Bilen bliver lavet i Tjekkiet sammen med Peugeot 108 og Citroen C1. Farven og nogle detaljer på bilen kan du selv vælge.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Toyota Aygo?

Toyota Aygo findes i forskellige udgaver. Hver udgave byder på noget særligt for bilkøbere.

  1. Aygo x: Dette er basisudgaven. Den har det vigtigste udstyr og er god til bykørsel.
  2. Aygo x-play: Denne model har mere udstyr end x. For eksempel har den et bedre stereoanlæg og flere farvemuligheder.
  3. Aygo x-press: Denne variant skiller sig ud med sin stilfulde designpakke. Den har specielle alufælge og røde detaljer indeni.
  4. Aygo x-style: Her får man en bil med flot design både indvendigt og udvendigt. Bilens sæder og teknologi er også opgraderet.
  5. Aygo x-cite: X-cite-modellen er den mest farverige af dem alle. Den kommer i friske farver, der gør den meget synlig på vejen.
  6. Aygo x-shift: Denne version har automatgear, hvilket gør kørsel i byen lettere.

Hver variant af Aygo tilbyder noget unikt, alt efter hvad man søger i en bil.

Hvad er fordele og ulemper ved Toyota Aygo?

FordeleUlemper
- Gennemsnitlig brændstofforbrug på 5,4 l/100km (20,0 km/L) /td>- Begrænset tilbehør til transport af cykler
- Fire stjerner i ADAC Ecotest- Lav maksimal lasteevne
- God score i skadetest (49 ud af 50 point)- Dårlige dynamiske køreoplevelser
- Acceptabel rundsigt- Ingen start-stop automatik
- - Støjende interiør
- - Lav belastningsevne
- - Stor drejningsradius
- - Lang bremselængde
- - Bred C-søjle
- - Dårlige forlygter
- - Manglende bakkamera dækning
- - Høj ladekant og unpraktiske trin i bagagerummet

Hvordan klarer Toyota Aygo sig i test?

Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) klarer sig godt i forskellige tests. Den har imponeret med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 5,4 l/100 km. I ADAC's Ecotest fik den fire stjerner.

Dette viser, at bilen er både økonomisk og miljøvenlig. Desuden fik modellen fra 01/2020 - 05/2020 en høj score på 49 ud af 50 point i skadetesten. Dette resultat understreger bilens sikkerhed under kørsel.

Den samlede ADAC Ecotest rating for Toyota Aygo viser, at bilen klarer sig forskelligt afhængigt af kategorien. Den har fået ratings mellem 1,2 til 4,2 i forskellige grupper som Familie, By, Senior, Langdistance, Transport og Føreroplevelse.

Disse resultater peger på, at Toyota Aygo er en alsidig bil, der kan opfylde mange forskellige behov hos bilejere. Denne information er vigtig for bilkøbere, der overvejer at investere i en brugt bil, der tilbyder både sikkerhed og gode køreegenskaber.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Toyota Aygo?

Toyota Aygo er en populær bil. Mange søger efter lignende alternativer. Her er nogle muligheder:

  1. Fiat 500: Denne bil har et unikt design og god brændstoføkonomi. Den passer til folk, der vil have stil og økonomi.
  2. Hyundai i10: Hyundai i10 tilbyder god plads og moderne teknologi. Den er også økonomisk i brug.
  3. KIA Picanto: Picanto er kendt for sin pålidelighed og lave driftsomkostninger. Den har mange smarte funktioner.
  4. Renault Twingo: Twingo har et frisk design og god manøvredygtighed i byen. Den er rummelig indeni.
  5. Suzuki Ignis: Ignis skiller sig ud med sit SUV-inspirerede look og høj siddeposition. God til små eventyr.
  6. Volkswagen up!: up! er lille men rummelig og har en stærk sikkerhedsprofil. Den kører godt i byen.

Disse biler tilbyder lignende værdi som Toyota Aygo, men med forskellige fordele. Vælg den, der passer bedst til dit behov.

Hvor langt kører Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) på literen?

Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) bruger omkring 5,4 liter brændstof på 100km (20,0 km/L) under almindelige kørselsforhold. Med den nye WLTP-målemetode er dette tal justeret til 5,1 liter pr.

100km (20,0 km/L) Dette viser, at bilen er ret brændstofeffektiv og kan køre langt på en liter benzin. Denne effektivitet gør den til et godt valg for bilkøbere, der ønsker at spare på brændstofforbruget og samtidig have en bil, der passer til bykørsel og korte ture.

Hvilken motor har en Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs)?

En Toyota Aygo 1.0 x-style har en motor på 1,0 liter, som kører på benzin. Denne lille maskine laver 72 hestekræfter og giver et drejningsmoment på 95 Nm. Købere kan vælge mellem to typer gearkasser.

Den ene er en manuel 5-trins, og den anden er en 5-trins automatiseret gearkasse kaldet x-shift. Den bruger omkring 5,4 liter brændstof på 100km (20,0 km/L) Dette gør den til et godt valg for folk, der vil spare på brændstoffet og stadig have en bil, der er sjov at køre.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs)?

Toyota Aygo 1.0 x-style har en motor, der yder 72 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en benzinmotor på 1,0 liter. Dette gør bilen stærk nok til bykørsel og små ture. Den passer godt til dem, der søger en bil, der er nem at håndtere med god performance for størrelsen.

Med 72 hestekræfter har Aygo en fin balance mellem kraft og økonomi, hvilket gør den til et praktisk valg for bilkøbere.

Hvad er tophastigheden for en Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs)?

En Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) kan køre op til 160 km/t. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kan køre hurtigt. Den passer godt til lange ture på motorvejen, hvor man ofte skal op i høj fart.

Denne model viser, at små biler også kan præstere godt på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) fra 0-100 km/t?

Toyota Aygo 1.0 x-style (5-dørs) bruger 14,2 sekunder på at nå 0-100 km/t. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der ønsker at vide, hvordan bilen præsterer i acceleration. Dette viser, at Aygo ikke er den hurtigste bil på markedet, men den klarer sig godt for sin størrelse og motortype.

Hastigheden og accelerationen passer til bykørsel og mindre veje, hvor store hastigheder ikke er nødvendige. Denne model kombinerer effektivitet med tilstrækkelig hurtighed til daglig brug.

Hvad er dimensionerne på en Toyota Aygo?

En Toyota Aygo måler 3.465 mm i længden, 1.615 mm i bredden og 1.460 mm i højden. Disse mål gør den til en kompakt og praktisk bil til bykørsel, hvor pladsen er trang. Bagagerummet rummer 168 liter, men kan udvides til 812 liter, når bagsædet lægges ned.

Dette viser, at Aygo er en fleksibel bil, der kan tilpasse sig forskellige behov for opbevaring.

Hvor stort er bagagerummet i en Toyota Aygo?

Bagagerummet i en Toyota Aygo er 170 liter stort. Dette rum kan blive større. Ved at klappe sæderne ned, vokser det til 230 liter. Med sæderne helt nede kan det endda nå op på 450 liter.

For dem, der har brug for endnu mere plads, kan bagagerummet udvides til 810 liter ved at bruge området bag forsæderne. Denne fleksibilitet gør Toyota Aygo til et godt valg for både daglig brug og længere ture, hvor man skal have meget med.

Kan man få anhængertræk på en Toyota Aygo?

Toyota Aygo 1.0 x-style fra årgang 01/2020 til 05/2020 har ikke anhængertræk som standard. Denne model tilbyder ikke mulighed for at tilføje anhængertræk, hverken som standardudstyr eller ekstraudstyr.

Der er heller ingen officielle oplysninger fra Toyota om, at man kan montere anhængertræk på denne specifikke model. Det betyder, at hvis man har brug for at trække en trailer, skal man overveje en anden bil.

Ingen data viser, at Toyota Aygo 1.0 x-style kan udstyres med anhængertræk efter købet. Producenten har ikke angivet nogen trækkapacitet for denne model, hvilket understreger, at bilen ikke er designet til at trække last.

Købere, der søger en bil med mulighed for at montere anhængertræk, bør kigge efter andre modeller eller mærker, som opfylder deres behov for at trække trailere eller lignende.

Hvad må en Toyota Aygo trække på anhængertrækket?

En Toyota Aygo er ikke lavet til at trække tunge laster. Den kan håndtere en lille trailer eller en cykelholder. Dette er vigtigt for købere at vide, før de planlægger at bruge bilen til at trække større ting som en campingvogn eller en stor trailer.

Sikkerheden kommer først, og det er bedst at holde sig inden for bilens grænser for trækning.

Ved at vælge det rigtige udstyr kan ejere af en Toyota Aygo dog stadig nyde godt af at kunne trække mindre genstande. Det er vigtigt at tjekke de specifikke vejledninger og anbefalinger fra producenten.

På den måde sikrer man, at køretøjet bruges korrekt og sikkert.

Hvilke fælge kan man få til en Toyota Aygo?

Toyota Aygo kommer med forskellige fælge. Det gør bilen unik og flot. Her er nogle muligheder for fælge til en Toyota Aygo:

  1. Standardfælge: Disse er de fælge, der følger med, når du køber bilen. De er designet til at passe perfekt til bilens look.
  2. Letmetal-fælge: Disse kan man vælge for at give sin Toyota Aygo et mere sporty udtryk. De findes i forskellige designs og størrelser.
  3. Farveaccenterede fælge: Specifikt for model 1.0 x-style (5-dørs), leveres den med mulighed for farveaccents på både elektrisk foldetag og på fælgene, hvilket giver et personligt touch.
  4. Vinterfælge: Man kan også få særlige vinterfælge, som er bedre egnet til koldere vejrforhold. Disse hjælper med at holde godt fast på glatte veje.

Dette giver ejerne mange måder at gøre deres Toyota Aygo personlig på gennem valg af fælge.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Toyota Aygo?

Skal du køre sikkert i vintervejr, er det vigtigt med de rigtige dæk på din Toyota Aygo. Vælg vinterdæk, der passer perfekt til bilens hjul og forbedrer grebet på glatte veje.

  1. Sørg for at vælge vinterdæk i den korrekte størrelse til Aygo's hjul. Dette sikrer bedst muligt greb og håndtering.
  2. Kig efter mærker som Michelin, Continental, Bridgestone eller Pirelli. Disse er ofte anbefalet for deres gode præstationer i sne og is.
  3. Tjek dækmønstret. Dybe riller og specielt designet mønster hjælper med at fjerne sne og vand, så bilen ikke skrider ud.
  4. Vurder gummiblandingen i dækkene. Gummiet skal være blødt nok til at bevare fleksibiliteten ved lave temperaturer.
  5. Overvej også dæk med pigge, hvis du bor et sted med meget is på vejene. Disse kan give ekstra trækkraft men tjek lokale regler for brug af pigdæk.
  6. Hold øje med EU - mærkningen på dækkene. Den viser dækkets brændstofeffektivitet, vådgreb samt støjniveau.
  7. Til sidst, husk at tjekke anmeldelser og testresultater online før du køber nye vinterdæk til din Toyota Aygo.

Ved at følge disse råd kan man sikre sig et sikkert sæt vinterdæk, der holder dig kørende hele vintersæsonen igennem uden bekymringer om vejgreb eller kontrol over køretøjet under kolde vejrforhold.

Hvor sikker er en Toyota Aygo?

En Toyota Aygo har gode resultater i sikkerhedstests. Den har fået 49 ud af 50 point i en skadetest og 82 point i ADAC Ecotest, hvilket giver den fire ud af fem stjerner. Bilen har systemer som frontkollisionsadvarsel, nødbremseassistent og sporholdeassistent for at beskytte folk inde i bilen.

Disse aktive sikkerhedssystemer hjælper med at forebygge ulykker.

Den kommer også med passiv sikkerhed, som airbags og kopfairbags, der beskytter, hvis en ulykke sker. Den har en score på 74 procent i NCAP-Crashtest, som viser, hvordan bilen beskytter ved sammenstød.

Med disse egenskaber er Aygo et sikkert valg for købere.

Hvordan er interiøret i en Toyota Aygo?

Interiøret i en Toyota Aygo er klar og brugervenlig. Bilen har en syv-tommer berøringsskærm i midten. Denne skærm bruges til musik og kort. Bilen kan forbinde til smartphones med Apple CarPlay og Android Auto.

Dette betyder, at man kan bruge sin telefon i bilen uden at røre den. Men Aygo har ikke DAB+-radio.

Bilen har plads til små ting. Men der er ingen lys til at læse eller spejle til at tjekke sit look. Baggagerummet er lille med 170 liter plads. Men man kan gøre det større ved at flytte sæderne.

Dette gør Aygo god til bykørsel, men den har udfordringer med plads.

Hvor mange personer er der plads til i en Toyota Aygo?

En Toyota Aygo har plads til fire personer. Foran kan folk op til 1,95 meter sidde uden problemer. Det giver god ben- og hovedplads. Bag i bilen kan personer op til 1,65 meter sidde med nok benplads.

De vil også have nok plads over hovedet, hvis de er op til 1,70 meter høje. Dette gør Aygo til et godt valg for små familier eller grupper, der rejser sammen. Den passer fint til daglig brug i byen.

Hvilket lydsystem har en Toyota Aygo?

Toyota Aygo 1.0 x-style kommer med et lydsystem, der har en 7-tommers berøringsskærm. Systemet tilbyder USB- og AUX-tilslutning samt Bluetooth til trådløs streaming af musik. Der er fire højttalere, som giver klar lyd i hele bilen.

Bil ejere kan også bruge Smartphone Integration x-connect for mere smarte funktioner, men bilen har ikke SD-navigation som standard. Betjeningsknapper på systemet gør det let at styre musikken, selv om bilen mangler nogle små ting som lamper til at læse ved og lys ved spejlet til makeup.

Hvilke apps kan man få til en Toyota Aygo?

Man kan bruge mange apps i en Toyota Aygo takket være smarte teknologier. Disse teknologier inkluderer Apple CarPlay og Android Auto. De gør det nemt at forbinde smartphones med bilen.

  1. Navigation: Brug Google Maps eller Waze for at finde vej.
  2. Musik: Spotify, Apple Music og andre musiktjenester holder dig underholdt på turen.
  3. Hands-free opkald: Brug WhatsApp eller Skype for at tale med venner uden at holde mobilen.
  4. Podcasts: App som Stitcher giver adgang til tusindvis af podcasts.
  5. Bøger: Lydbogstjenester som Audible lader dig lytte til bøger mens du kører.
  6. Nyheder: Apps som NPR eller BBC News holder dig opdateret.
  7. Vejr: Tjek vejret med apps som The Weather Channel.

Alt dette er muligt via USB-forbindelse eller Bluetooth i Toyota Aygo. Man behøver ikke specifikke apps installeret i bilen. Man bruger blot de apps, man allerede elsker fra sin smartphone, gennem bilens lydsystem.

Opdateres softwaren i en Toyota Aygo automatisk?

Softwaren i en Toyota Aygo kan opdateres automatisk. Dette sikrer, at bilen altid har de nyeste fejlrettelser, sikkerhedsforbedringer og funktioner. For at få disse opdateringer, kan ejere tilslutte deres Aygo til Wi-Fi eller bruge en USB-enhed.

Det gør bilen bedre og mere sikker at køre i.

Toyota anbefaler, at alle holder deres bilsoftware opdateret. Dette hjælper med at undgå problemer med bilens systemer og sikrer, at teknologien i bilen virker som den skal. Følg altid Toyotas vejledning for at installere opdateringer korrekt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Toyota Aygo?

Til Toyota Aygo kan købere vælge mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og praktisk for ejeren.

  1. x-smart pakke - Inkluderer sensorstyrede forlygter, klimaanlæg, nøglefri adgang og bagagerumslys. Disse funktioner gør kørslen både nemmere og mere behagelig.
  2. Anhængertræk - Perfekt til dem, der har brug for at trække en trailer eller cykelholder.
  3. Alufælge - Giver bilen et mere stilfuldt udseende.
  4. Vinterdæk - Sikrer bedre greb og sikkerhed under kolde og glatte vejrforhold.
  5. Bagagerumsmåtte - Beskytter bilens bagagerum mod snavs og skader.
  6. Siderudelister - Beskytter bilens sider mod småskrammer fra parkering eller smalle gader.
  7. Tagbøjler - Ideelle til at transportere større genstande som ski eller kajakker på taget af bilen.
  8. Navigationssystem - Hjælper med at finde vej uden omkostninger ved mobildata eller behovet for eksterne enheder.
  9. Sædevarme kit - Øger komforten i koldt vejr ved at varme forsæderne op.
  10. Parkeringskamera bagved - Gør det lettere at parkere ved at vise, hvad der er bag bilen på en skærm indeni.
  11. Tågelygter foran - Forbedrer sigtbarheden i dårligt vejr.

Denne liste viser, hvordan du kan gøre din Toyota Aygo tilpasset dine behov og ønsker med det rette tilbehør og udstyr.

Hvilke teknologier bruges i en Toyota Aygo?

Toyota Aygo er fuld af smart teknologi. Den gør kørslen sjovere og sikrere for alle.

  1. Avancerede sikkerhedsteknologier hjælper føreren. Dette inkluderer frontkollisionsadvarsel, nødbremseassistent og sporholdeassistent. Disse systemer ser farer og hjælper med at undgå ulykker.
  2. Multimedia og konnektivitet er vigtige i en Toyota Aygo. Bilen har et Audiosystem med en syv-tommer skærm, USB-stik, AUX-indgang, Bluetooth til håndfri samt Apple CarPlay og Android Auto for nem adgang til apps og musik.
  3. X - smart pakken tilbyder ekstra teknologier. Førere kan få hastighedsbegrænser, automatisk tænding af advarselsblink ved hård opbremsning, sensorstyrede lys, nøglefri adgang og belysning i bagagerummet som valgfri ekstraudstyr.
  4. Brændstoføkonomi er toppen takket være effektiv motorteknologi. Toyota Aygo bruger kun 5,1 liter brændstof per 100km (20,0 km/L) ifølge WLTP-standarder.
  5. Service behov vises klart. Ejere skal have bilen til service hvert år eller efter 30.000 km for at holde den kørende godt.

Denne bil bruger teknologi til at gøre hver tur bedre, om det er på lange rejser eller kortere ture i byen.

Hvad koster en Toyota Aygo 1.0 x-style (5-Türer) i grøn ejerafgift?

En Toyota Aygo koster i 2024 ca. fra 780 kr til 4.580 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Toyota Aygo til service?

En Toyota Aygo skal til service hver 12 måned eller når den har kørt 30.000 km. Dette er for at sikre, at bilen kører godt og sikkert. Det hjælper også med at finde små problemer, før de bliver store og dyre at reparere.

Det er vigtigt for ejeren at følge denne tidsplan for service. Det kan også være en del af garantien på bilen. Ved at følge denne regel, kan man holde sin Toyota Aygo i god stand længere tid.

Hvilke dele på en Toyota Aygo går mest i stykker?

Toyota Aygo er kendt for sin driftsikkerhed og økonomiske kørsel. Men som alle biler har den dele, der kan gå i stykker.

  1. Kobling: På grund af bykørsel slides koblingen oftere.
  2. Bremser: Bremseskiver og klodser skal udskiftes regelmæssigt.
  3. Batteri: Starter ikke om vinteren, hvis batteriet er gammelt eller slidt.
  4. Lygter: Pærer til forlygter brænder ud og skal skiftes.
  5. Dæk: Slidte dæk giver dårligere vejgreb og skal udskiftes.
  6. Udstødningssystem: Huller eller rust kan opstå med tiden.
  7. Viskerblade: Skal skiftes ofte for at sikre god sigtbarhed under regnvejr.
  8. Motorolie og filtre: Regelmæssig olieskift og filterskift er nødvendigt for motorens sundhed.

Disse dele kræver opmærksomhed og vedligeholdelse for at undgå større reparationer senere.

Hvor lang tid dækker garantien på en Toyota Aygo?

Garantien på en Toyota Aygo varer i tre år eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Dette betyder, at ejeren er dækket for visse fejl og problemer, der måtte opstå i denne periode.

Garantien sikrer, at bilen kan repareres uden ekstra omkostninger for ejeren, hvis der opdages fejl, der er dækket af garantien. Denne garanti giver ro i sindet til dem, der køber en ny Toyota Aygo, ved at vide, at de har støtte, hvis noget går galt.

Hvad dækker garantien på en Toyota Aygo?

Toyota Aygo kommer med en garanti på tre år eller 100.000 kilometer. Denne dækker de fleste dele af bilen, hvis de går i stykker eller ikke virker, som de skal. Det inkluderer motor, transmission og sikkerhedssystemer, men ikke skader fra uheld eller normal slid.

Service er nødvendigt hver 12 måned eller ved 30.000 kilometer for at holde garantien gyldig. Dette hjælper med at holde bilens driftsomkostninger nede, da det især er udgifter til brændstof, der påvirker ejerens pengepung.

Guides til andre varianter af Toyota Aygo

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 07.05.2024, 15.30.58

Opdateret 16.05.2024, 11.31.10

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel