Find brugte biler til salg

Guiden handler om Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT (Årgang 09/2020 - 01/2024)

Købsguide: Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT (09/2020 - 01/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT?

Før du køber en Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT, skal du vide, at den har en produktionsperiode fra september 2020 til januar 2024. Denne model er kendt for sin miljøvenlighed og lave brændstofforbrug på 4,7 liter pr.

100km (25,0 km/L) Denne bil vandt fem stjerner i ADAC Ecotest, hvilket betyder, at den er anerkendt som et miljøvenligt køretøj. Men husk, månedlige omkostninger + moms kan være høje for denne mindre bilmodel.

Der er dog god nyhed når det gælder garanti: Du får 3 års eller 100.000 km dækning for Yaris, og hybridkomponenterne kommer med 5 års eller 100.000 km dækning.

Toyota Yaris kommer også udstyret med moderne teknologier som adaptiv fartpilot og Toyota Safety Sense, der bidrager til en sikker køreoplevelse. Hvis du leder efter tilbehør eller ekstraudstyr, giver denne model dig mange muligheder at vælge imellem.

Denne information hjælper dig med at forstå, hvad du får, inden du beslutter at købe Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Toyota Yaris?

Toyota Yaris kommer i forskellige varianter, så kunder kan vælge den, der passer til deres behov. Disse varianter spænder fra grundmodeller til mere kraftfulde og veludstyrede udgaver.

  1. Toyota Yaris 1.0: Dette er basisversionen, som har en benzinmotor på 1.0 liter. Denne model er ideel for købere, der søger en økonomisk bybil.
  2. Toyota Yaris 1.5: En mellemvariant med en større benzinmotor på 1.5 liter. Den tilbyder mere kraft end basisversionen og henvender sig til dem, der ønsker lidt mere ydelse.
  3. Toyota Yaris 1.5 Hybrid CVT: Den mest populære version blandt miljøbevidste købere takket være dens hybridteknologi kombineret med en trinløs automatgearkasse (CVT). Dette gør den både økonomisk og miljøvenlig.
  4. Toyota Yaris 1.6 Turbo 4WD: Topmodellen i serien, som tilbyder både turbooplader og firehjulstræk for optimal ydeevne under alle køreforhold.

Alle disse modeller kommer med omfattende sikkerheds- og komfortfunktioner såsom tofarvet metalliclak, adaptivt chassis, LED-lygter samt regn- og lyssensorer for at nævne nogle få udstyrselementer. Desuden inkluderer de fartpilot og parkeringsassistenter sammen med et nødbremsesystem, hvilket gør dem ideelle til både nye og erfarne bilister på udkig efter en sikker og pålidelig bil.

Hvad er fordele og ulemper ved Toyota Yaris?

Her er en gennemgang af fordele og ulemper ved Toyota Yaris:

FordeleUlemper
- Forbrug på 4,7 liter pr. 100km (25,0 km/L) /td>- Mangler reparationssæt til punktering
- Femstjernet vurdering i ADAC Ecotest- Mangler asfæriske sidespejle
- God acceleration- Begrænset bagagerumsbelysning
- Støjsvag i ren elektrisk tilstand- Motor kan være støjende ved høj belastning
- - Uintuitiv navigation og multimediebetjening

Denne tabel præsenterer de væsentlige punkter, som bilkøbere skal være opmærksomme på, når de vurderer Toyota Yaris som en mulig bil.

Hvordan klarer Toyota Yaris sig i test?

Toyota Yaris viser gode resultater i test. Den scorer 90 point i ADAC Ecotest og får fem stjerner. Det viser, at bilen er god for miljøet. Den bruger 4,7 liter benzin på 100 km i byen.

På landevejen bruger den kun 3,4 liter benzin på 100km (33,3 km/L) Men på motorvejen går det op til 6,4 liter på 100km (16,7 km/L) Dens CO2-udledning er også lav, kun 112 g/km i den virkelige verden.

Med WTW-måling stiger dette tal dog til 131 g/km.

Bremselængden fra 100 km/t er på 35,6 meter. Det viser, at Yaris ikke kun er økonomisk og miljøvenlig, men også sikker. Med disse testresultater klarer Toyota Yaris sig godt sammenlignet med andre biler i sin klasse.

Den giver køberne en bil, der er både økonomisk og har gode køreegenskaber.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Toyota Yaris?

Toyota Yaris er en populær hybridbil, der kombinerer god brændstoføkonomi og praktiske køreegenskaber. For bilkøbere, der overvejer andre biler af samme type, findes der flere sammenlignelige alternativer.

  1. Peugeot 208 - Denne bil tilbyder plug-in hybrid teknologi for bedre brændstofeffektivitet og lavere emissioner.
  2. Honda Jazz - Ligesom Yaris har denne model også en hybrid variant, som giver en jævn køreoplevelse og god brændstoføkonomi.
  3. Ford Fiesta - Tilbyder head-up display i de nyere modeller, hvilket gør den til et moderne valg ligesom Yaris.
  4. Renault Clio - Er kendt for sin effektive benzinmotor og tilbyder ligesom Yaris gode sikkerhedsfunktioner.
  5. Toyota Corolla - Et andet medlem af Toyota-familien med en større karrosseri for dem der ønsker mere plads end Yaris kan tilbyde.
  6. Volkswagen Polo - Denne bil står solidt som et alternativ med ægte tysk kvalitet og avancerede teknologier inklusiv tågelygter som standardudstyr.
  7. Skoda Fabia - Kendt for sit generøse bagagerum giver den også stor værdi for pengene ligesom Yaris.
  8. Hyundai Ioniq - Tilbuder både hybrid- og fuldelektriske varianter for de miljøbevidste købere.

Hvert af disse alternativer tilbyder forskellige egenskaber men holder sig indenfor rammen af øko-venlige og effektive bybiler ligesom Toyota Yaris.

Hvor langt kører Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT på literen?

En Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT er god til at køre langt på literen. Den bruger 4,7 liter benzin for hver 100 kilometer i byen. På landevejen bruger den mindre, kun 3,4 liter per 100 kilometer.

Men på motorvejen går den op til 6,4 liter per 100 kilometer. Dette viser, hvordan bilen tilpasser sig forskellige køreforhold og stadig holder forbruget nede.

Med denne økonomi kan bilen køre op til 765 kilometer på en fuld tank. Det betyder, at man ikke skal stoppe hele tiden for at fylde benzin på. Det gør Toyota Yaris 1.5 Hybrid til et godt valg for folk, der leder efter en bil, der både er økonomisk i brugen og har en lang rækkevidde.

Det er også vigtigt for købere, der søger plug-in hybrider eller interesserede i at spare på benzinen.

Hvilken motor har en Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT?

Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT har en hybridmotor. Denne bil har en 1,5 liters benzinmotor med 92 hestekræfter. Der er også en elektromotor på 80 hestekræfter. Sammen giver de to motorer bilen en samlet ydelse på 116 hestekræfter.

Denne model har en tre-cylindret motor. Denne motor type er god til at styre vibrationer. Dette betyder, at bilen kører jævnt og behageligt. Denne kombination af benzin- og elektromotor hjælper med at spare på brændstoffet.

Dette gør Toyota Yaris til et godt valg for dem, der vil have en bil, som er god for miljøet og billig i drift.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT?

En Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT har en samlet maksimal ydelse på 116 hestekræfter. Denne kraft kommer fra to kilder: en benzinmotor, der giver 92 hestekræfter, og en elektromotor, der tilføjer 80 hestekræfter.

Sammen gør de denne bil kraftfuld og effektiv for dem, der er på udkig efter brugte biler eller den nyeste teknologi inden for hybridbiler. Denne kombination sikrer, at bilkøbere får en bil, der ikke kun er stærk, men også venlig mod miljøet.

Hvad er tophastigheden for en Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT?

Artiklen siger ikke, hvad tophastigheden for Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT er. Denne bil kan dog levere en kraft på 116 hk og går fra 0 til 100 km/t på kun 9,7 sekunder.

Takket være dens elektriske motor, der hjælper med accelerationen. Denne Hybridbil giver også et hurtigt skifte i fart under overhaling, som tager 7,8 sekunder. Dette gør det til et godt valg for bilkøbere, der ønsker en bil, der kan køre med god acceleration.

Hvor hurtigt accelererer en Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT fra 0-100 km/t?

En Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT klarer turen fra 0-100 km/t på 9,7 sekunder. Denne model giver chauffører mulighed for at nyde hurtig acceleration, hvilket gør den ideel til bykørsel hvor hurtige start er ofte nødvendige.

Den viser også imponerende elasticitet under kørsel, med en overhalingsaccelerationstid på kun 7,8 sekunder fra 80-120 km/t, hvilket understreger dens smidighed og evne til let at håndtere forskellige kørselsscenarier.

Den kraftfulde ydelse kombineret med en hybrid motor sikrer en effektiv og responsiv køreoplevelse for bilkøbere der skifter mellem bystræder og åbne veje.

Hvad er dimensionerne på en Toyota Yaris?

Toyota Yaris måler 3940 mm i længden, 1745 mm i bredden og 1500 mm i højden. Dens vægt er 1090 kg, og den kan bære op til 525 kg. Akselafstanden, som er afstanden mellem for- og baghjulene, er ikke nævnt.

Disse mål viser, at Toyota Yaris er en kompakt bil, designet til at passe godt ind i bybilledet. Med disse dimensioner bliver det nemmere at finde parkeringspladser og manøvrere på trange veje.

Hvor stort er bagagerummet i en Toyota Yaris?

Bagagerummet i en Toyota Yaris har plads til 245 liter. Når bagsæderne lægges ned, stiger pladsen til 915 liter. Dette viser, at bilen kan rumme en del, selvom den er lille. Bagagerummet har dog begrænset belysning, hvilket kan gøre det svært at finde ting i mørke.

Bilkøbere, der ser efter en bil med god plads til både hverdag og ferie, vil finde disse oplysninger nyttige. Toyota Yaris tilbyder en god kombination af størrelse og fleksibilitet for dem, der behøver plads til indkøb og baggage.

Kan man få anhængertræk på en Toyota Yaris?

Ja, en Toyota Yaris kan udstyres med anhængertræk. Det giver ejerne mulighed for at trække en trailer eller lignende op til 450 kg. Dette tilføjer en ny dimension af brugbarhed til den kompakte bil, hvilket gør den mere alsidig i dagligdagen.

Med et anhængertræk bliver Yaris ikke kun en bybil, men også en bil, der kan hjælpe med at bære større laster for dem, der har brug for det.

Hvor mange kg må en Toyota Yaris trække på anhængertrækket?

En Toyota Yaris kan trække op til 450 kg på anhængertrækket. Dette tal er vigtigt for bilkøbere, der tænker på at købe en bil til salg og har brug for at vide, hvor meget de kan transportere.

Med denne grænse på 450 kg er det klart, at Yaris egner sig til lettere opgaver som at slæbe cykler eller en lille trailer til affaldspladsen. Det er ikke bilen for dig, hvis du har brug for at trække tunge laster som en stor campingvogn eller en hestetrailer.

Husk dette, når du vurderer, om en Toyota Yaris opfylder dine behov for transport og træk.

Hvilke fælge kan man få til en Toyota Yaris?

Fælge til en Toyota Yaris ændrer bilens look og køreegenskaber. Bilkøbere kan vælge mellem forskellige typer og størrelser.

  1. Stålfælge: Billige og robuste, velegnede til vinterdæk.
  2. Aluminiumsfælge: Letvægts for bedre acceleration og brændstoføkonomi.
  3. 15 tommer fælge: Standardstørrelse, god balance mellem komfort og ydeevne.
  4. 16 tommer fælge: Forbedrer håndtering; giver et sporty udseende.
  5. 17 tommer fælge: Større størrelse for en markant stil og strammere kørsel.
  6. Aerodynamiske fælge: Reducerer luftmodstand, øger effektiviteten.
  7. Specialfremstillede fælge: Unikke designmuligheder for personlig prægning.
  8. Sorte fælge: Populære for et moderne, stilfuldt udtryk.
  9. Sølvfælge: Klassisk look, der passer til de fleste bilfarver.
  10. Energibesparende fælglakker: Mindsker behovet for vedligeholdelse og rengøring.

Valget afhænger af personlige præferencer og hvordan bilen skal bruges.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Toyota Yaris?

Til en Toyota Yaris er det klogt at vælge vinterdæk med M+S-mærkning. Disse dæk sikrer god trækkraft og vejgreb i vintervejr. De bør også have lav rullemodstand, så din bil bruger mindre brændstof.

Sørg for at dækkene passer til din bil i størrelse samt i belastnings- og hastighedsklasse. Det forlænger dækkets levetid og bevarer bilens ydeevne.

Man skal også tjekke de lokale regler for vinterdæk på en Toyota Yaris. Dette sikrer, at man følger loven og får mest muligt ud af sine dæk. Vælg dæk, som er holdbare og kan modstå mange kilometers kørsel i koldt vejr.

Sådan sørger du for, at din bil er klar til vinteren og kører sikkert på vejen.

Hvor sikker er en Toyota Yaris?

En Toyota Yaris er meget sikker. Den har fået fem stjerner i NCAP-testen. Denne bil har mange sikkerhedsfunktioner. For eksempel har den notbremsassistent, der kan hjælpe med at stoppe bilen hurtigt i farlige situationer.

Den har også spurhalteassistent og kamerabaseret skiltgenkendelse, som hjælper føreren med at holde sig inden for vejbanerne og følge trafikreglerne.

For dem der kører med børn, viser grafikker, hvor godt forskellige sædepladser passer til børnesæder, hvilket gør en Toyota Yaris til et godt valg for familier. Denne bil har også front- og sideairbags, kopfairbags og Gurtstraffer for at beskytte alle i bilen.

Sikkerhed er en stor fordel ved denne bil, hvilket gør den til et solidt valg for de fleste bilejere.

Hvordan er interiøret i en Toyota Yaris?

Interiøret i en Toyota Yaris er lavet til at være funktionelt og bekvemt. Førersædet kan justeres, så det passer til folk op til 1,90 meter høje, hvilket sikrer god komfort for føreren.

Der er også rigelig plads over førerens hoved, så selv de høje kørere vil finde det behageligt at sidde i bilen. Materialerne brugt inde i bilen er valgt med fokus på funktionalitet, hvilket gør det nemt at holde interiøret rent og pænt.

Bag førersædet, når det er indstillet til en person på 1,85 meter, bliver pladsen mere begrænset. Passagerer op til 1,80 meter kan dog stadig sidde bagved uden problemer. Dette betyder, at Yaris tilbyder tilstrækkelig med plads for de fleste passagerer, selvom langbenede gæster kunne finde det lidt trangt på længere ture.

Interiøret i en Yaris handler om smart udnyttelse af rummet for at sikre en behagelig køreoplevelse for alle ombord.

Hvor mange personer er der plads til i en Toyota Yaris?

En Toyota Yaris har plads til fem personer. Sæderne i bilen er ikke justerbare og rummer begrænsede opbevaringsmuligheder for ting som batterier fra USA eller andre småting, man har brug for på køreturen.

Denne information er yderst relevant for bilkøbere, der ønsker at vide mere om pladsen inden i bilen, især hvis de ofte kører med passagerer.

Hvilket lydsystem har en Toyota Yaris?

En Toyota Yaris har et lydsystem kaldet Toyota Touch 2. Systemet kommer med seks talere rundt i bilen. Det giver god lyd, når du kører. Du kan lytte til både digital og analog radio.

Der er også Bluetooth, så du nemt kan tale i telefon uden at holde mobilen. Dette system gør køreturen i en Toyota Yaris til en god oplevelse, hvis du elsker musik eller lydbøger.

Hvilke apps kan man få til en Toyota Yaris?

Toyota Yaris tilbyder moderne teknologi med apps, der forbedrer køreoplevelsen. Disse apps giver ejere mulighed for at nyde navigation, vejrforudsigelser og parkeringssøgning fra bilens infotainmentsystem.

  1. MyT Connected Services: Denne app hjælper ejere med at finde deres bil, giver kørselsdataanalyse og sender servicepåmindelser.
  2. Touch&Go: Et navigationssystem som omfatter Echtzeit-Verkehrsdaten for at undgå trafikpropper.
  3. Vejrforudsige-app: Giver de seneste vejrforudsigelser, så man kan planlægge sin rejse bedre.
  4. Parkplatzsuche-app: Hjælper brugeren med at finde parkeringspladser nær deres destination.

Disse apps er skabt til at gøre hverdagen nemmere for Toyota Yaris-ejere ved at give dem værdifulde informationer lige ved hånden.

Opdateres softwaren i en Toyota Yaris automatisk?

Softwaren i en Toyota Yaris opdateres automatisk gennem MyT connected Services. Denne service sikrer, at bilen altid har den nyeste software. Det omfatter også Touch&Go navigationssystemet, som får automatiske opdateringer.

Kunder kan nyde disse opdateringer som en del af deres servicepakker. Disse funktioner er inkluderet i de regelmæssige serviceplaner hos Toyota. Dette hjælper med at holde bilen opdateret uden ekstra besvær for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Toyota Yaris?

Toyota Yaris ejere har mulighed for at gøre deres bil mere personlig og funktionel med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Fra teknologiske opgraderinger til komfortforbedringer, her er noget for enhver smag.

  1. Apple CarPlay og Android Auto giver mulighed for nem integration af din smartphone, så du kan bruge apps trygt mens du kører.
  2. Trådløs opladning af smartphone: Til dem, der vælger denne mulighed, kan de oplade deres mobile enheder uden at bekymre sig om kabler.
  3. To-zoners klimaanlæg giver chauffør og passagerer mulighed for individuelt at indstille temperaturen i hver deres side af bilen.
  4. Navigationssystem hjælper dig med at finde vej uden besvær og kan være en stor hjælp på ukendte ruter.
  5. Sikkerhedspakken inkluderer ekstra sikkerhedsfunktioner som nødbremseassistent og vognbaneassistent, hvilket øger sikkerheden for alle i bilen.
  6. LED-forlygter giver bedre belysning om natten og bidrager også til bilens æstetik.
  7. Parkeringssensorer både foran og bagved lette parkering i trange rum ved at advare dig om objekter, du måske ikke kan se.
  8. Tonede ruder ikke kun ser gode ud men også beskytter mod solens stråler og holder bilen køligere på varme dage.
  9. Anhængertræk: For dem, der har behov for at slæbe trailere eller campingvogne, er et anhængertræk en praktisk tilføjelse.
  10. Sportsbeklædning inklusiv sænkningssæt og specielle fælge tilbyder en mere dynamisk udseende til din Yaris.
  11. Komfortpakken indeholder sædevarme og ratvarme, hvilket gør køreture på kolde dage betydeligt mere behagelige.
  12. Infotainment system opgradering med større skærme eller avancerede lydsystemer øger underholdningsværdien indeni bilen.

Hver af disse muligheder letter dagligdagen for Toyota Yaris ejerne og giver dem chancen for at skræddersy deres bil efter egne præferencer.

Hvilke teknologier bruges i en Toyota Yaris?

En Toyota Yaris er fyldt med ny teknologi. Den har en hybridmotor, der blandes 1,5 liters benzinmotor med en 80 hk elektrisk motor. Dette gør bilen både kraftfuld og miljøvenlig.

Med multimediasystemet Toyota Touch 2 får bilkøbere adgang til underholdning og information via en berøringsskærm. Teknologien inkluderer også et adaptivt chassis, som giver en glattere kørsel og LED-lygter for bedre synlighed.

Regn- og lyssensorer tilpasser lys og vinduesviskere efter vejret. Disse funktioner hjælper med at gøre kørslen sikker og behagelig.

Hvad koster en Toyota Yaris 1.5 Hybrid 116 Style CVT i grøn ejerafgift?

En Toyota Yaris koster i 2024 ca. fra 780 kr til 5.640 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Toyota Yaris til service?

Toyota Yaris skal have et lille service hvert år eller hver 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Det sørger for, at bilen kører godt og er sikker. For en mere grundig tjek, skal den have et stort service hver 24 måneder eller ved 30.000 km.

Dette hjælper med at holde din bil i topform og forhindrer større mekaniske problemer.

Hvilke dele på en Toyota Yaris går mest i stykker?

I en Toyota Yaris ser man ofte, at visse dele har større tendens til at gå i stykker end andre. Batteriet til hybridmodellen kan nogle gange vise tegn på svaghed før forventet.

Bremseskiver og bremseklodser kan også blive slidte hurtigere end hos andre biler. Derudover er det ikke usædvanligt, at elektroniske komponenter som for eksempel infotainmentsystemet eller aircondition kan finde på at drille.

Det er godt at holde øje med disse dele, hvis man ejer eller tænker på at købe en Yaris.

Vedligeholdelse spiller en stor rolle i, hvor godt en bil holder. Regelrette tjek hos mekanikeren kan mindskge risikoen for pludselige problemer. For Toyota Yaris ejere er det specielt vigtigt at følge serviceplanen.

Dette hjælper med at holde bilen kørende glat og kan forebygge dyrere reparationer senere hen.

Hvor lang tid dækker garantien på en Toyota Yaris?

Garantien på en Toyota Yaris dækker i 3 år eller op til 100.000 km. Dette giver ejere ro i sindet når de kører deres bil. For de, der vælger en hybridmodel, dækker garantien på hybridkomponenterne endda længere, nemlig 5 år eller 100.000 km.

Dette sikrer, at købere kan nyde godt af deres Yaris' miljøvenlige teknologi uden bekymring for dyre reparationer indenfor de første år. Garantien omfatter både bilens pålidelighed og dens avancerede komponenter, hvilket gør den til et fornuftigt valg for dem, der søger en holdbar og driftssikker bil.

Hvad dækker garantien på en Toyota Yaris?

Garantien på en Toyota Yaris sikrer, at køberen er dækket for bestemte dele i bilen inden for specifikke perioder. For hybridkomponenterne, giver Toyota en garanti på 5 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km.

Resten af bilen er beskyttet af en garanti der varer 3 år, eller indtil bilen har kørt 100.000 km. Dette øger trygheden ved at eje en Toyota Yaris, da ejeren ved, at visse problemer og fejl vil blive rettet uden ekstra omkostninger inden for disse perioder.

Garantien omfavner biler købt inden for de angivne årgange, som omfatter modeller fra september 2020 til januar 2024, og sikrer dermed at både nye og nuværende ejere kan nyde godt af denne beskyttelse.

Guides til andre varianter af Toyota Yaris

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 30.06.2024, 08.23.37

Opdateret 30.06.2024, 08.23.37

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel