Find brugte biler til salg

Guiden handler om Volvo S90 D4 Inscription (Årgang 07/2016 - 03/2018)

Købsguide: Volvo S90 D4 Inscription (07/2016 - 03/2018)

Hvad skal du vide inden du køber en Volvo S90 D4 Inscription?

Volvo S90 D4 Inscription blev lavet mellem juli 2016 og marts 2018. Denne bil model har nogle særlige træk, som købere skal være opmærksomme på. Den kan køre hurtigt med en tophastighed på 230 km/t og kan gå fra 0 til 100 km/t på kun 8,2 sekunder.

Men selv med denne fart, skal køberne huske at overveje, om bilen passer til deres behov og præferencer. Det er også vigtigt at tænke over mulige ekstra omkostninger for at opgradere visse funktioner efter købet.

Når du leder efter en bil som Volvo S90 D4 Inscription, er det godt at undersøge anmeldelser og testresultater. Dette kan hjælpe dig med at forstå, hvordan bilen klarer sig i forskellige situationer og hvilke fordele samt ulemper der kan være.

Husk på dine egne behov for plads, sikkerhed, og teknologi inden du beslutter dig. At vide dette kan guide dig gennem beslutningsprocessen og sikre at du laver et valg, der passer bedst til dit liv og budget.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volvo S90?

Volvo S90 tilbyder forskellige motorvarianter for at møde en række behov. Bil købere kan vælge mellem flere modeller, hver med sit eget sæt af funktioner og udstyr.

  1. T5 - Denne model har en motor med turbo og giver god performance. Den passer godt til dem, der ønsker en kraftfuld men økonomisk bil.
  2. D4 - Udstyret med en 1.996 ccm motor og en ydelse på 190 hk, tilbyder denne dieselmodel et godt kompromis mellem kraft og økonomi. Med et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm ved 1.750 U/min har den god trækkraft.
  3. D5 AWD - Med firehjulstræk og stærkere dieselmotor end D4-modellen tilbyder denne variant større kraft og stabilitet under alle kørselsforhold.
  4. T6 AWD - Denne version kombinerer turbo- og kompressorteknologi for yderligere at booste bilens præstationer samt tilføjer fordelene fra firehjulstræk, hvilket gør den ideel for dem, der søger ekstra kraft og kontrol.

Hver af disse varianter kommer med forskellige niveauer af udstyr og teknologier, der kan inkludere alt fra avanceret sikkerhedssystemer til luksuriøs kabinekomfort. Købere bør undersøge hver model grundigt for at finde den version af Volvo S90, der passer bedst til deres behov og livsstil.

Hvad er fordele og ulemper ved Volvo S90?

FordeleUlemper
- Elegant-moderne design- Stor drejningsradius på 12,6 m
- Høj kvalitet i materialer og produktion- Problematiske manøvrer i bykørsel
- Brændstofforbrug på 4,4 l/100km (25,0 km/L) /td>-
- Bagagerumskapacitet på 410 liter, kan udvides til 790 liter-

Hvordan klarer Volvo S90 sig i test?

Volvo S90 D4 Inscription får 25 point i ADAC EcoTest for skadestofudledning. Bilen får en samlet vurdering på tre stjerner. Dette betyder, at Volvo S90 klarer sig godt, specielt når det gælder om at begrænse udslip af skadelige stoffer.

Bilens køreegenskaber og høje kørselsstabilitet er også rost. Volvo S90 er kendt for sine højeffektive sikkerhedssystemer som IntelliSafe og Pilot Assist, der arbejder sammen for at give en sikker køreoplevelse.

Disse systemer hjælper med at holde bilen på vejen og undgå ulykker.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volvo S90?

Volvo S90 står i skarp konkurrence med andre luksusbiler. De tilbyder alle lignende luksus og er på niveau med hinanden når det gælder pris og udstyr.

  1. Audi A6: Kendt for sin avancerede teknologi og højkvalitets interiør. Den har en stærk motor og giver en glat køreoplevelse.
  2. BMW 5-serie: Udmærker sig med sin fremragende køredynamik og førsteklasses kabinekomfort. BMW's infotainmentsystem er blandt de bedste.
  3. Jaguar XF: Tilbyder en unik blanding af stil, performance og luksus. Kabinekvaliteten er top-notch, og den kører fantastisk godt.
  4. Mercedes E-klasse: Satser på komfort og sikkerhedsfunktioner samt et højteknologisk instrumentbord. Interiøret er ekstraordinært luksuriøst.

Disse modeller matcher Volvo S90 i materialekvalitet og produktionsstandarder, hvilket giver bilkøbere rige muligheder for at vælge den bil, der passer bedst til deres behov og ønsker.

Hvor langt kører Volvo S90 D4 Inscription på literen?

Volvo S90 D4 Inscription er en bil, der kører langt på literen. Den bruger kun 5,5 liter brændstof for hver 100km (20,0 km/L) i blandet kørsel. Det betyder bykørsel og kørsel på landeveje blandet sammen.

For dem, der kører mest på motorvejen, er nyheden endnu bedre. Bilen har et forbrug på 4,4 liter pr. 100km (25,0 km/L) her. Takket være en særlig funktion kaldet Eco-Modus, som aktiveres ved 65 km/t, kan bilen endda sejle uden at bruge meget brændstof.

Denne funktion hjælper chauffører med at køre længere uden at skulle tanke så ofte. Udledningen af CO2 er også lav, hvilket er godt for miljøet. Den ligger på 174 g/km. Så Volvo S90 D4 Inscription er en god model for de bilkøbere, der ønsker en økonomisk og miljøvenlig bil.

Hvilken motor har en Volvo S90 D4 Inscription?

En Volvo S90 D4 Inscription er udstyret med en D4-motor. Denne motor har en kapacitet på 1.996 ccm. Den yder 140 kW, svarende til 190 hestekræfter, og har et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm ved 1.750 omdrejninger i minuttet.

Motors teknologi inkluderer et avanceret turboladningssystem og i-ART indsprøjtningsteknologi. Denne teknologi sikrer en præcis dosering af brændstof med et højt indsprøjtningstryk på op til 2.500 bar.

Disse funktioner hjælper bilen med at køre kraftfuldt og effektivt.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volvo S90 D4 Inscription?

Volvo S90 D4 Inscription har 190 hestekræfter. Denne kraft kommer fra en motor, der yder 140 kW. Kraften i denne bil sørger for, at den kan køre meget stærkt. Den når en tophastighed på 230 km/t.

Denne bil er hurtig, da den kan gå fra 0-100 km/t på bare 8,2 sekunder. Dette gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der føles kraftfuld og hurtig på vejen.

Hvad er tophastigheden for en Volvo S90 D4 Inscription?

Tophastigheden for en Volvo S90 D4 Inscription er 230 km/t. Den har en motor, der yder 190 hestekræfter. Dette gør den både hurtig og effektiv på vejen. Den lave CO2-udledning på 174 gram per kilometer viser også, at bilen er miljøvenlig.

Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker en bil, som kører stærkt men stadig passer på miljøet.

Hvor hurtigt accelererer en Volvo S90 D4 Inscription fra 0-100 km/t?

Volvo S90 D4 Inscription når 0-100 km/t på kun 8,2 sekunder. Den kraftfulde motor yder 190 hestekræfter og har et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm ved 1.750 omdrejninger i minuttet.

Takket være avanceret turboladning og i-ART teknologi til brændstofindsprøjtning, leverer denne bil en stærk acceleration. Dette gør den til et imponerende valg for bilkøbere, der søger en bil med god ydeevne.

Hvad er dimensionerne på en Volvo S90?

En Volvo S90 har gode størrelser, som gør den til en rummelig bil. Den har en drejningsradius på 12,6 m. Dette taler ind i hvor nem bilen er at manøvrere i byen eller når der skal parkeres på trange pladser.

Bagagerummet i denne bil er også værd at lægge mærke til. Standardmæssigt kan det holde 410 liter, men når bagsæderne lægges ned, udvides denne kapacitet til hele 790 liter.

For folk, der ofte har meget bagage eller handler stort ind, er dette et vigtigt punkt. Ydermere ligger bagagerums-ladekanten 69 cm over jorden, hvilket gør det lettere at læsse tunge varer ind og ud.

En anden praktisk detalje er muligheden for at vælge en elektrisk bagklap som ekstraudstyr, hvilket gør hverdagslivet lidt nemmere.

Hvor stort er bagagerummet i en Volvo S90?

Bagagerummet i en Volvo S90 har en kapacitet på 410 liter. Det kan dog udvides til 790 liter, hvis man klapper bagsædet ned. Denne funktion giver fleksibilitet, når man skal have mere med på rejsen eller til dagligdags brug.

Ladekanten for bagagerummet ligger 69 cm over jorden, hvilket gør det nemmere at læsse tunge genstande ind og ud. Volvo tilbyder også en elektrisk bagklap som en valgfri funktion, der yderligere øger brugervenligheden ved at tillade åbning og lukning med et tryk på en knap.

Dette er praktisk, når man har hænderne fulde og har brug for nem adgang til bagagerummet.

Kan man få anhængertræk på en Volvo S90?

Ja, en Volvo S90 kan udstyres med anhængertræk. Det gør den yderst nyttig for folk, der skal bruge bilen til at slæbe tunge ting som en båd eller trailer. Anhængertrækket bliver tilbudt som ekstra udstyr man kan vælge til.

Denne mulighed gør bilen praktisk for dem, der ofte transporterer ekstra udstyr eller store belastninger.

Volvo S90 D4 Inscription har en trækkapacitet på op til 2.000 kg. Det er perfekt for dem, der nyder fritidsaktiviteter, der kræver slæbning af tunge elementer. Folk, der overvejer at købe denne bil, vil finde anhængertrækket en stor fordel.

Dette feature forøger Volvoens alsidighed og gør den til en ideel bil for mange forskellige behov.

Hvor mange kg må en Volvo S90 trække på anhængertrækket?

En Volvo S90 D4 Inscription kan trække op til 1.800 kg. Det gør den til et godt valg for folk, der har brug for at transportere tunge ting som en båd eller en campingvogn. Denne model blev lavet mellem 07/2016 og 03/2018 og har en stærk Diesel motor.

Med 190 hestekræfter og et drejningsmoment på 400 Nm, er denne bil ikke kun kraftfuld, men også stabil nok til at håndtere store belastninger på krogen. Dette er vigtige oplysninger for bilkøbere, der søger en pålidelig og rummelig bil, som også kan bruges til tørring af større genstande uden problemer.

Hvilke fælge kan man få til en Volvo S90?

Volvo S90 tilbyder en bred vifte af fælge, så ejere kan tilpasse deres bil. Bilkøbere interesseret i at personalisere deres Volvo S90 har forskellige muligheder for at vælge imellem.

  1. 18 tommer fælge - Dette er den standardstørrelse, der tilbydes til Volvo S90. De giver en god balance mellem komfort og stil.
  2. 19 tommer fælge - For dem, der søger en smule mere stil og præstation, er 19 tommer et godt valg. Disse fælge forbedrer både udseendet og køreegenskaberne.
  3. 20 tommer fælge - Topvalget for maksimal stil og præstation. 20 tommer fælge giver bilen et mere markant og sporty look.

Hver størrelse hjul understreger Volvo S90's design på forskellig vis og passer til forskellige typer bilkøbere, fra dem der værdsætter elegance til de mere eventyrlystne købere, som ønsker at gøre et stærkt visuelt indtrykket på vejene.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volvo S90?

At vælge de rette vinterdæk til din Volvo S90 er afgørende for sikkerheden og komforten når du kører i vintervejr. Her er en liste, der kan hjælpe dig med at træffe det bedste valg.

  1. Tjek dækmærkningen: Se efter M+S (mud and snow), som viser, at dækket er egnet til mudder og sne. Denne markering findes på sidevæggen af vinterdæk.
  2. Overvej dæk med snefnugssymbol: Dæk markeret med et snefnug inde i en bjergsilhuet giver den bedste ydeevne i hårdt vintervær.
  3. Vælg den rigtige størrelse: Dine Volvo S90's dæk skal passe præcist til bilens fælge for at sikre optimal sikkerhed og styring under kørsel.
  4. Gå efter kendte mærker: Kvalitetsmærker som Michelin, Bridgestone eller Continental tilbyder højtydende vinterdæk, der passer godt til din Volvo S90.
  5. Tjek anmeldelser online: Læs anmeldelser fra andre bilister og eksperter på internettet for at finde ud af, hvordan forskellige dæk opfører sig i virkeligheden.
  6. Skift alle fire dæk: For bedst mulig trækkraft og stabilisering anbefales det altid at udskifte alle fire dæk på én gang.
  7. Overvej run-flat dæk: Hvis din Volvo S90 understøtter det, kan run-flat vinterdæk være en god idé, så du kan fortsætte med at køre selv efter punktering.
  8. Undersøg lokale lovkrav: I nogle regioner er bestemte typer vinterdæk lovpligtige, så undersøg hvad der kræves hvor du bor eller oftest kører.
  9. Se på slidbanemønstret: Et dybt mønster hjælper med at skubbe sne og slud væk fra kontaktpunktet mellem bil og vej for en sikrere køretur.
  10. Kontroller spedifikationerne fra fabrikanten: Din Volvo S90's brugermanual vil have anbefalinger til hvilke dækkegenskaber din bil har brug for.
  11. Tjek trykket jævnligt: Lavere temperaturer kan få lufttrykket i dine dække til at falde; sørg for regelmæssig kontrol om vinteren.

12 Afskednings dato: Bilen blev produceret indtil 03/2018; sørg for at købe nye dække før de udgår fra produktion eller lager.

13 Motor Type: Da din model har en D4-motor siger man generelt set et fastere rullemodstand kan give dig lidt ekstra kil

Hvor sikker er en Volvo S90?

Volvo S90 er højt vurderet for sin sikkerhed. Den kommer med IntelliSafe-systemet, der indeholder mange aktive sikkerhedsfunktioner. Disse funktioner hjælper med at beskytte folk i bilen.

Bilen har også Pilot Assist og andre hjælpeprogrammer, der gør køreturen sikrere. Derudover har Volvo S90 syv airbags og justerbare nakkestøtter for at øge beskyttelsen ved en ulykke.

Bilen er god til børnesikkerhed, selvom den mangler Isofix beslag på midtsædet. Dette viser, at Volvo S90 er en af de sikreste biler på markedet.

Denne bil bruger teknologi til at skabe et trygt miljø for både føreren og passagererne. Med disse teknologier mindskes risikoen for ulykker. Selv om bilen har meget sikkerhedsudstyr, er det stadig vigtigt at være opmærksom bag rattet.

Sikkerheden i en Volvo S90 viser, hvorfor mange vælger denne bil. Den kombinerer høj teknologi med komfort og sikkerhed.

Hvordan er interiøret i en Volvo S90?

Interiøret i en Volvo S90 byder på luksus og topkvalitet. Brug af luksuriøse materialer får kabinen til at føles både elegant og komfortabel. Forsæderne er elektrisk justerbare som standard, hvilket sikrer, at føreren og passageren nemt kan finde den perfekte siddeposition.

For dem, der ønsker lidt ekstra, tilbydes massagefunktion som ekstraudstyr, hvilket gør lange ture mere behagelige.

Lydisoleringen i bilen er i topklasse, hvilket skaber en rolig oase, fri for støj udefra. Dertil kommer et fire-zoners klimaanlæg, som sikrer, at alle i bilen kan nyde godt af en behagelig og personlig indstilling af temperaturen.

Den rummelige fornemmelse foran gives godt videre til bagagerummet, der er stort og praktisk. Alt i alt kombinerer interiøret i en Volvo S90 luksus med funktionalitet, hvilket gør hver køretur til en fornøjelse.

Hvor mange personer er der plads til i en Volvo S90?

I en Volvo S90 er der plads til fem personer. Sæderne foran er komfortable, og der er god benplads. Men dem, der sidder bagpå, vil finde, at hovedfriheden er mindre god. Midtersædet bagpå er endda mindre komfortabelt, hvilket kan være en ulempe for lange ture.

Selvom bilen har et look af en limousine, så er det indvendige rum begrænset. Dette er værd at overveje for familier eller grupper, der planlægger at rejse sammen ofte i bilen.

Hvilket lydsystem har en Volvo S90?

En Volvo S90 har et imponerende lydsystem. Den kommer standard med Sensus Connect infotainmentsystem. Dette giver radio, Bluetooth og mulighed for stemmestyring. Bilen har også Volvo On Call, som lader ejere bruge en WiFi-hotspot.

For dem, der ønsker mere, kan bilen udstyres med ekstra som digitalradio, en CD-afspiller og en TV-tuner. Dette sikrer, at både fører og passagerer nyder god lyd på turen.

Hvilke apps kan man få til en Volvo S90?

Volvo S90 tilbyder førere moderne teknologi til en nemmere kørsel. Med Volvo On Call, Sensus Connect og mulighed for WiFi-hotspot åbnes døren for en række nyttige apps.

  1. Volvo On Call: Appen giver fjernadgang til bilen, herunder låsning og oplåsning samt bilens varmesystem.
  2. Sensus Navigation: En vejledningsapp, der byder på opdaterede kort og realtids trafikinformation.
  3. Apple CarPlay: Giver adgang til iPhonens funktioner som musik, beskeder og navigation direkte fra bilens skærm.
  4. Android Auto: Ligner Apple CarPlay men er for Android-brugere. Det giver adgang til apps som Google Maps og Spotify via bilens skærm.
  5. Spotify: Direkte integration i Sensus Connect-systemet betyder nem adgang til musikstreaming uden behov for mobiltelefon.
  6. Park and Pay: Parkering bliver lettere med denne app, som finder og betaler for parkering direkte fra bilens display.
  7. Yelp: Anmeldelser og anbefalinger af restauranter mv., alt sammen lettilgængeligt via bilens infoskærm.

Disse applikationer gør hverdagen lettere for dem bag rattet i en Volvo S90 ved at kombinere sikkerhed, underholdning og praktisk hjælp lige ved hånden.

Opdateres softwaren i en Volvo S90 automatisk?

Softwaren i en Volvo S90 får ikke automatisk opdateringer. Ejere skal selv sørge for at få softwaren opdateret hos en forhandler. Det er vigtigt for dem, der tænker på at købe denne bil, at vide dette.

Selvom bilen kommer med mange systemer og apps til komfort og sikkerhed, kræver opdatering af software manuel indsats fra ejerens side. Dette kan indebære besøg hos en forhandler, hvor de kan få den nyeste softwareversion.

Denne proces hjælper med at holde bilens systemer opdaterede og sikrer, at bilen kører så godt som muligt.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volvo S90?

Volvo S90 tilbyder flere muligheder for tilbehør og ekstraudstyr, som kan forbedre både køreoplevelsen og bilens funktionalitet. Her er en liste over nogle af de mest populære valg blandt købere:

  1. Elektrisk bagklap gør det nemmere at åbne og lukke bagagerummet uden brug af hænder.
  2. Standvarmer sikrer, at bilen er varm og klar, selv på kolde dage.
  3. Sædevarme i forsæderne giver ekstra komfort på kolde dage.
  4. Anhængertræk tillader ejeren at trække trailere op til en bestemt vægt.
  5. Avancerede lydsystemer fra kendte mærker forhøjer musikoplevelsen.
  6. Navigationssystem hjælper med at finde vej og gør køreturen mere bekvem.
  7. Parkeringssensorer for og bag øger sikkerheden ved parkering.
  8. Bak-kamera giver et bedre overblik og forhindrer uheld ved bakning.
  9. Trådløs opladning holder smartphones opladet under kørsel uden kabler.

    10 Montérbare snekæder anbefales til vinterdæk, så man kan bevare grebet på glatte veje.

  10. Tagbøjler giver mulighed for ekstra last på taget – perfekt til sportudstyr eller bagageboxe.
  11. Solgardiner i bagdøre beskytter passagererne mod solen.

Hvert af disse valgmuligheder gør Volvo S90 mere personlig og passer til forskellige behov, hvad enten det drejer sig om komfort, nytte eller sikkerhed.

Hvilke teknologier bruges i en Volvo S90?

Volvo S90 er udstyret med flere avancerede teknologier. En af disse er Sensus Connect, et infotainmentsystem, der integrerer underholdning og information i bilen. Dette system giver mulighed for nem adgang til apps, internettjenester og navigation via en touchscreen.

Med i-ART indsprøjtningsteknologien får bilen også et højere indsprøjtningstryk i motoren, hvilket forbedrer ydeevnen og mindsker brændstofforbruget.

For at sikre passagerernes sikkerhed har Volvo S90 det omfattende IntelliSafe-system. Dette sikkerhedssystem omfatter forskellige funktioner som automatisk nødbremsning, kørebaneassistent og blindvinkelassistent.

Til at spare på brændstoffet har bilen også Eco-Modus, hvilket aktiverer en segelfunktion under kørslen for at nedsætte forbruget. Disse teknologier gør Volvo S90 til en af de mest innovative biler på markedet.

Hvad koster en Volvo S90 D4 Inscription Automatik i grøn ejerafgift?

En Volvo S90 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 10.220 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volvo S90 til service?

En Volvo S90 skal til kontrol hvert år eller efter hver 30.000 km, alt efter hvad der kommer først. Det sørger for, at bilen kører godt og holder længere. Tandremmen i dieselmotoren skal desuden skiftes efter 240.000 km.

Det er en god ide at følge disse regler for at sikre, at bilen altid er i topform og undgå dyre reparationer senere. Ved at passe godt på sin bil, kan ejere nyde godt af lavere omkostninger over tid, især dem, der kører lange ture.

Hvilke dele på en Volvo S90 går mest i stykker?

At købe en bil som Volvo S90 D4 Inscription kommer med kendskab til, hvilke dele der oftest går i stykker. Det hjælper bilkøbere med at forstå, hvad de kan forvente. Her er en liste over de mest almindelige problemer:

  1. Dieselmotorens partikelfilter og EGR-ventiler har tendens til at have problemer.
  2. Infotainment systemet og parkeringsassistenten kan fejle.
  3. Luftaffjedringen kan lække eller svigte.
  4. Bremsesystemerne slides hurtigt og kræver ofte vedligeholdelse.
  5. Generelle sliddele såsom bremseklodser, dæk og batterier skal muligvis udskiftes ofte.
  6. Tandremmen i dieselmotoren skal skiftes efter 240.000 km.
  7. Udstødningssystemet kan ruste eller lække.

Bilkøbere skal huske, at disse oplysninger hjælper dem med at tage informerede beslutninger når de browser efter biler på internettet eller deltager i statistiske undersøgelser om bilkvalitet og driftssikkerhed. Det hjælper også med at bevare privatlivets fred ved ikke uforvarende at støtte brands med hyppige fejl gennem sociale media platforme som Facebook eller andre online reklamer.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volvo S90?

Garantien på en Volvo S90 D4 Inscription dækker i 3 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km, alt efter hvad der indtræffer først. Dette sikrer ejeren mod visse fejl og mangler, som måtte opstå i denne periode.

Garantien er en vigtig del af det at eje en bil, da den kan hjælpe med at holde omkostningerne nede, hvis der skulle opstå problemer. Denne information er især nyttig for bilkøbere, der søger at forstå værdien af den bil, de overvejer at investere i, herunder dem i Bagsværd.

Garantiens dækning er et tegn på Volvo's tillid til kvaliteten af deres biler, hvilket kan give ro i sindet til potentielle købere.

Hvad dækker garantien på en Volvo S90?

Garantien på en Volvo S90 D4 Inscription sørger for kundens ro i sindet ved at dække tekniske fejl og mangler ved bilens komponenter. Denne sikkerhed strækker sig over en periode på 3 år fra købstidspunktet.

Købere får også en særlig beskyttelse mod gennemtæring af karosseriet, som varer i hele 12 år. Volvo viser sin forpligtelse over for ejere ved at tilbyde mulighed for at udvide denne garanti op til 5 år, hvis ejeren ønsker det.

I tillæg til disse garantier, understøtter Volvo S90 ejerne med mobilitetsservice, som hjælper dem, hvis deres bil holder op med at køre. Men det er godt at vide, at garantien ikke står for de regelmæssige vedligeholdelser som anbefalet i bilens servicebog eller skader fra uheld og almindelig slid.

Dette betyder, at ejerne skal sørge for deres bil ved at følge den planlagte vedligeholdelse og være forsigtige under kørsel for at undgå uheld.

Guides til andre varianter af Volvo S90

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 06.07.2024, 16.43.16

Opdateret 06.07.2024, 16.43.16

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel