Find brugte biler til salg

Guiden handler om Volvo V40 D4 ECO Kinetic (Årgang 04/2014 - 04/2015)

Købsguide: Volvo V40 D4 ECO Kinetic (04/2014 - 04/2015)

Hvad skal du vide inden du køber en Volvo V40 D4 ECO Kinetic?

Volvo V40 D4 ECO Kinetic er en fem-dørs hatchback med en stærk 2,0 liters dieselmotor. Den yder 140 kW/190 hk og har en seks-trins manuel gearkasse. Bilen har et gennemsnitligt brændstofforbrug på 4,0 l/100 km, hvilket gør den økonomisk i drift.

Dog er anskaffelses- og vedligeholdelsesomkostningerne høje.

Volvo V40 D4 ECO Kinetic tilbyder god plads foran og en høj sikkerhedsstandard. Modellen inkluderer nøglefri betjening, læderrat og diesel partikel filter. Den har også avancerede funktioner som aktivt nødbremsesystem, parkeringssensor bag og adaptiv fartpilot.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volvo V40?

Volvo V40 har flere motorvarianter. Her er en liste over de forskellige muligheder:

  1. T2 - Benzinmotor med 120 hestekræfter.
  2. T3 - Benzinmotor med 152 hestekræfter.
  3. T5 - Kraftig benzinmotor med 245 hestekræfter.
  4. D2 - Diesel variant med 120 hestekræfter.
  5. D3 - Dieselvariant med 150 hestekræfter.
  6. D4 - Effektiv dieselversion med op til 190 hestekræfter.

Alle disse varianter kan fås med forskellige tekniske funktioner som autobremsesystem, nødbremsesystem og vejbaneassistent. Sportfjederophæng er også valgfrit for dem, der ønsker en mere dynamisk køreoplevelse.

Hvad er fordele og ulemper ved Volvo V40?

FordeleUlemper
- God kørestabilitet- Høje anskaffelsesomkostninger
- Lavt støjniveau (67,5 dB(A) ved 130 km/t)- Lille bagagerum (235-325 liter)
- Høj sikkerhedsstandard- Store vedligeholdelsesomkostninger
- Accelererer fra 60 til 100 km/t på 4,6 sekunder- Højt brændstofforbrug ift. nogle konkurrenter

Hvordan klarer Volvo V40 sig i test?

Volvo V40 har gode testresultater. ADAC gav bilen fire stjerner i EcoTest. Den bruger kun 4,0 liter brændstof per 100 km. ADAC crashtestede også bilen og gav den 98% i beskyttelse af passagerer.

Kindersikkerheden fik ligeledes gode vurderinger.

Bilen har god kørestabilitet og neutral opførsel. Den kommer med elektronisk stabilitetsprogram og bremsassistent som standard. Dette gør Volvo V40 til en sikker og pålidelig bil for familier og bilkøbere.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volvo V40?

Der findes flere gode alternativer til en Volvo V40. Her er nogle af de bedste valg i samme klasse.

  1. Audi A3:
    • Stilfuld og luksuriøs.
    • Har avancerede teknologier som musikstreaming via bluetooth.
    • Tilbyder kraftige motorer og god brændstoføkonomi.

  2. BMW 1-serie:
    • Kendt for sin sportslige kørsel.
    • Har et elegant interiør med high performance lydanlæg.
    • Leveres med mange sikkerhedsfunktioner som automatisk nødbremsesystem.

  3. Mercedes A-Klasse:
    • Har et moderne design og høj kvalitetsfornemmelse.
    • Digital instrumentering giver klart overblik over bilens funktioner.
    • God brændstoføkonomi og avanceret teknologi integration.

  4. Volkswagen Golf VII:
    • Populær kompaktbil med fremragende køreegenskaber.
    • Veludstyret med funktioner som sædevarme og usb tilslutning.
    • Leveres ofte tidligere undervognsbehandlet, hvilket forlænger bilens levetid.

Disse biler tilbyder alle noget særligt hver især og er værd at overveje, hvis man leder efter et alternativ til en brugt Volvo V40 D4 ECO Kinetic.

Hvor langt kører Volvo V40 D4 ECO Kinetic på literen?

Volvo V40 D4 ECO Kinetic har et gennemsnitligt brændstofforbrug på 4,0 liter pr. 100 km. Den er meget effektiv. Bilens CO2-udledning er 99 g/km, hvilket gør den miljøvenlig. Tankkapaciteten er 62 liter, så bilen kan køre langt på en fuld tank.

Med disse tal er Volvo V40 D4 ECO Kinetic et godt valg for dem, der ønsker at spare penge på brændstof og reducere deres miljøpåvirkning.

Hvilken motor har en Volvo V40 D4 ECO Kinetic?

En Volvo V40 D4 ECO Kinetic har en kraftfuld 2,0 liters dieselmotor. Motorstørrelsen er 1969 cc. Den yder hele 140 kW, hvilket svarer til 190 hk. Med et moment på 400 Nm har denne bil god styrke og acceleration.

Motoren er effektiv og miljøvenlig. Den kombinerer høj ydelse med lavere forbrug. Diesel-teknologien giver også en flot køreoplevelse.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volvo V40 D4 ECO Kinetic?

Volvo V40 D4 ECO Kinetic fra April 2014 til April 2015 har en motor med 190 hestekræfter. Den leverer også 140 kW i kraft. Dette gør den til et stærkt valg i lille mellemklasse-kategorien.

Denne bil bruger DSTC (Dynamic Stability and Traction Control) for bedre greb og sikkerhed. Den har også WHIhk (Whiplash Protection System), der beskytter mod nakkeskader ved kollisioner bagfra.

Hvad er tophastigheden for en Volvo V40 D4 ECO Kinetic?

Tophastigheden for en Volvo V40 D4 ECO Kinetic er imponerende. Bilen kan nå op på 230 km/t. Det betyder, at den har masser af kraft at byde på for dem, der nyder en hurtig kørsel.

Denne model kombinerer effektivitet og ydeevne på en måde, der appellerer til mange bilkøbere.

Hvor hurtigt accelererer en Volvo V40 D4 ECO Kinetic fra 0-100 km/t?

En Volvo V40 D4 ECO Kinetic kan accelerere fra 0-100 km/t på 7,2 sekunder. Dette gør den til en hurtig og effektiv bil i sin klasse.

Fra 60 til 100 km/t klarer den skiftet på blot 4,6 sekunder. Det er især nyttigt ved motorvejskørsel og overhalinger.

Hvad er dimensionerne på en Volvo V40?

Volvo V40 D4 ECO Kinetic måler 4369 mm i længden. Den har en bredde på 2041 mm med spejle og en højde på 1445 mm med tagræling. Akselafstanden er 2647 mm. Sporvidden er 1540 mm foran og 1530 mm bagpå.

Vægten på bilen er 1443 kg.

Hvor stort er bagagerummet i en Volvo V40?

Bagagerummet i Volvo V40 har en kapacitet på 235 liter med bund, men uden bund når det op på 325 liter. Dette giver mere plads til større genstande. Hvis bagsæderne lægges ned, øges pladsen til 570 liter til vindueskanten og 980 liter helt op til taget.

Der er god mulighed for at pakke bilen til en weekendtur eller transportere større ting. På trods af bilens kompakte størrelse tilbyder bagagerummet fleksible muligheder, især ved transport af større laster.

Kan man få anhængertræk på en Volvo V40?

Ja, man kan få anhængertræk på en Volvo V40 D4 ECO Kinetic fra årgang 04/2014 - 04/2015. Dette gælder også andre motorvarianter som D2 og D3. Volvo tilbyder flere typer af anhængertræk, så det passer til forskellige behov.

En Volvo V40 med anhængertræk kan trække op til 1.500 kg. Det gør bilen praktisk for dem, der har brug for at trække en trailer eller en campingvogn. Brug originalt Volvo-anhængertræk for optimal sikkerhed og ydeevne.

Hvor mange kg må en Volvo V40 trække på anhængertrækket?

En Volvo V40 D4 ECO Kinetic (04/2014 - 04/2015) kan trække op til 1500 kg på anhængertrækket. Denne model er stærk og velegnet til at trække en mindre campingvogn eller en trailer med vægt inden for denne grænse.

Der findes også andre motorvarianter af Volvo V40 som D2 og D3, der har forskellige trækvægte. Det er vigtigt at kende bilens specifikationer og sikre, at anhængervægten ikke overstiger grænsen for den valgte motorvariant.

Hvilke fælge kan man få til en Volvo V40?

Volvo V40 tilbyder et bredt udvalg af fælge. Her er en liste over de forskellige muligheder:

  1. Alufælge: Volvo V40 kan fås med letvægtsalufælge, som giver bilen et elegant og sporty udseende.
  2. Stålfælge: Disse fælge er mere robuste og slidstærke, hvilket gør dem ideelle til vinterbrug.
  3. Letmetalfælge: Letmetalfælge kombinerer styrke og lethed, hvilket forbedrer bilens ydeevne.
  4. Fælgstørrelser: Størrelserne spænder fra 16 tommer til 18 tommer. Dette afhænger af den specifikke model og variant af Volvo V40.
  5. Designmuligheder: Der findes mange designs at vælge imellem, herunder forskellige farver, mønstre og stilarter.
  6. Sporty opgraderinger: Nogle modeller tilbyder muligheden for at opgradere til større eller mere sporty fælge som ekstraudstyrspakke.
  7. Specialfælge til D4 ECO Kinetic: Denne variant kan være udstyret med specielle fælge, der passer til dets sporty og elegante design.
  8. Vinterfælge som ekstraudstyr: Hvis bilen skal bruges i forskellige vejrforhold, kan man vælge vinterfælge som ekstraudstyr for at sikre bedre vejgreb og sikkerhed om vinteren.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volvo V40?

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volvo V40? En god bil som Volvo V40 kræver de rigtige vinterdæk for optimal sikkerhed og ydeevne. Her er nogle anbefalinger:

  1. Michelin Alpin 6: Disse dæk giver fremragende vejgreb på sne og is. De har lang holdbarhed og høj præcision i styring.
  2. Nokian Hakkapeliitta R3: Kendt for deres gode bremseevne på våde og glatte veje. De er også stille, hvilket forbedrer kørekomforten.
  3. Continental WinterContact TS 860: Disse dæk har kort bremselængde og god kontrol i vådt føre. Ideelle til skiftende vinterforhold.
  4. Goodyear UltraGrip Ice 2: God stabilitet og vejgreb under kolde forhold. Har også lavere rullemodstand, hvilket kan hjælpe med brændstoføkonomien.
  5. Pirelli Winter Sottozero 3: Perfekte til høje hastigheder med et solidt greb på både tørre og våde veje om vinteren.
  6. Bridgestone Blizzak LM005: Giver fremragende traktion på snefyldte overflader samt vådgreb takket være den unikke gummiblanding.
  7. Vredestein Wintrac Pro: Designet til sportslige biler; tilbyder imponerende handling selv i svære vintervejrforhold.
  8. Dunlop Winter Sport 5: Skabt for at levere stærkt greb på sne- og isbelagte veje samt kort bremselængde på våd vej.
  9. .Hankook icept evo2 W320..: Godt valg for dem, der søger balance mellem ydeevne, komfort, og økonomi, specielt ved bykørsel om vinteren.
  10. Firestone Winterhawk 4: Budgetvenlig mulighed med anstændig ydelse i både sne og slud samt stille kørsel uden meget dækstøj.

Hvor sikker er en Volvo V40?

Volvo V40 er meget sikker for passagerer. ADAC Crashtest giver 98 % på insassenschutz. Bilen har City Safety-system som standard. Der er også elektronisk stabilitetsprogram og bremsassistent.

Dette hjælper med at undgå ulykker.

Den har et radarbaseret ACC-system med udvidet nødbremsningsfunktion. Det betyder, at bilen kan bremse automatisk, hvis der opstår en fare. Safety-funktioner gør Volvo V40 til et godt valg for dem, der søger en sikker bil.

Hvordan er interiøret i en Volvo V40?

Materialerne i Volvo V40 er af høj kvalitet. Der er god isolation, så støj udefra holdes ude. Pladsen foran er generøs og komfortabel for personer op til 1,90 meter. Bagtil er der begrænset plads, især i hovedhøjde, hvilket kan være en ulempe for høje passagerer.

Cockpittet kan virke lidt uoverskueligt. TFT-displayet er dog godt læseligt og nemt at betjene. Dellæder sæderne giver en luksuriøs fornemmelse, og indfarvede kofangere passer godt til bilens stil.

Volvo Assistance og originale Volvo-reservedele sikrer god service og vedligeholdelse af bilen.

Hvor mange personer er der plads til i en Volvo V40?

Volvo V40 har plads til fem personer. Der er to forsæder og en bagerste sædebænk, som kan rumme tre personer. Dette gør bilen ideel til familier eller små grupper, der ønsker komfortabel transport.

Sikkerheden i Volvo V40 er også fremragende, hvilket bidrager til en behagelig køreoplevelse for alle passagerer. Af sikkerhedsfunktioner kan nævnes cruise control og led forlygter.

Hvilket lydsystem har en Volvo V40?

Volvo V40 D4 Kinetic har et standard lydsystem som grundudstyr. Dette system er tilstrækkeligt for almindelig brug. Der er dog mulighed for at tilkøbe et premium lydsystem som ekstraudstyr.

Dette giver en bedre lydoplevelse for dem, der ønsker højere lydkvalitet.

Der er ingen specifikke detaljer om højttalerantal eller watt-output for standardudgaven. I 2014-2015 modellen var der heller ikke konkrete oplysninger om lydsystemet tilgængelige.

For dem, der er meget interesserede i lydkvalitet, kan det derfor være værd at overveje premium-lyd som en opgradering.

Hvilke apps kan man få til en Volvo V40?

Der findes mange apps til Volvo V40, som kan hjælpe med at forbedre køreoplevelsen og give adgang til forskellige funktioner. Her er en liste over nogle af dem:

  1. Volvo On Call: Giver mulighed for fjernbetjening af bilen. Du kan starte motoren, låse dørene og se bilens status.
  2. Apple CarPlay: Tillader dig at bruge din iPhone direkte på bilens skærm. Få adgang til navigation, beskeder og musik.
  3. Android Auto: Ligner Apple CarPlay, men er beregnet til Android-enheder. Få adgang til Google Maps, beskeder og opkald.
  4. Navigation Apps: Flere navigationsapps som Google Maps og Waze kan bruges sammen med Apple CarPlay eller Android Auto.
  5. Musikstreaming Apps: Spotify og andre musikapps kan integreres for en bedre musikoplevelse under kørslen.
  6. Volvo In-Car Delivery: Muliggør levering af pakker direkte til din bils bagagerum ved hjælp af et digitalt nøgle-system.
  7. Vedligeholdelses Apps: Flere apps hjælper med at holde styr på bilens servicebehov og vedligeholdelse, så du altid er informeret om næste serviceaftale.
  8. Bilkamera App: Fungerer som et dashcam ved brug af din telefon, når den er koblet op gennem bilen.
  9. Parkeringsapp: Hjælper med at finde ledige parkeringspladser hurtigt og nemt i nærheden af din destination.

Disse apps gør kørselsoplevelsen mere bekvem og sørger for, at du får mest muligt ud af din Volvo V40 D4 ECO Kinetic fra årgang 2014-2015.

Opdateres softwaren i en Volvo V40 automatisk?

Softwaren i en Volvo V40 D4 ECO Kinetic fra årgang 04/2014 til 04/2015 kan opdateres automatisk. Opdateringer kan forbedre motorens ydeevne, brændstofeffektivitet og andre bilfunktioner.

Disse opdateringer sikrer optimal drift og ydeevne, samtidig med at de løser tekniske problemer.

Opdateringer kan udføres af autoriserede Volvo-servicecentre eller downloades via Volvo's online platform. Det er klogt at holde bilens software opdateret for at sikre bilens bedste ydeevne og driftssikkerhed.

Procedurerne varierer afhængigt af bilens modelår og softwareversion.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volvo V40?

Volvo V40 kan tilpasses efter dine behov med forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Her er en liste over de muligheder, du kan vælge:

  1. To-zoners klimaanlæg: Dette sikrer, at fører og passagerer kan indstille hver deres temperatur for optimal komfort.
  2. Elektrisk justerbare forsæder: Juster sæderne præcist efter din ønskede kørestilling med elektriske knapper.
  3. Adaptiv fartpilot: Fartpiloten holder automatisk afstanden til bilen foran og tilpasser hastigheden.
  4. Anhængertræk: Mulighed for at montere anhængertræk gør det nemt at tage trailer med.
  5. Bagagerumsmåtte: Beskytter bilens bagagerum mod snavs og skader, ideel hvis du ofte transporterer genstande.
  6. Vinterdæk: Specialdesignede vinterdæk sikrer god vejgreb under kolde forhold.
  7. Forskellige fælge: Vælg mellem flere stilfulde fælgdesigns, der matcher din personlige smag.
  8. Lydsystem fra Harman Kardon: Giver en fantastisk lydoplevelse med klar og kraftig lyd gennem hele bilen.
  9. Navigation system: Indbygget Ghk hjælper dig med at finde vej uden problemer.
  10. Parkeringssensorer: Sensorerne hjælper dig med at parkere sikkert ved at advare om forhindringer bag eller foran bilen.

Disse valgmuligheder giver Volvo V40 ejere frihed til at skræddersy deres køretøjer præcis som de ønsker det.

Hvilke teknologier bruges i en Volvo V40?

Volvo V40 kommer med flere avancerede teknologier. City Safety-systemet hjælper med at undgå kollisioner i bytrafik. Det elektroniske stabilitetsprogram (DSTC) sikrer bedre greb på vejen.

Radarbaseret ACC-system tilpasser bilens hastighed efter trafikken og holder en sikker afstand.

Driver Alert-systemet med træthedsregistrering advarer føreren, hvis de er ved at blive trætte. Disse teknologier gør kørsel mere sikker og behagelig.

Hvad koster en Volvo V40 D4 ECO Kinetic i grøn ejerafgift?

En Volvo V40 koster i 2024 ca. fra 1.200 kr til 6.200 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volvo V40 til service?

En Volvo V40 skal til service hver 20.000 km eller én gang om året, afhængig af hvad der kommer først. Det er vigtigt at følge denne plan for at sikre bilens holdbarhed og ydeevne.

Forskellige motorvarianter kan have indflydelse på servicebehovet. Omkostningerne ved vedligeholdelse kan være høje, men lave driftsomkostninger hjælper med at balancere det. Der er også en toårig fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning, som dækker eventuelle reparationer i garantiperioden.

Hvilke dele på en Volvo V40 går mest i stykker?

Hvilke dele på en Volvo V40 går mest i stykker? Motoren og elektronikken er sårbare. Ejerne har rapporteret flere problemer over tid.

  1. Motor: Dieselpartikelfilteret giver ofte problemer. Det kan tilstoppe og forårsager motorfejl.
  2. Gearkasse: Især de ældre modeller har gearproblemer. Skift af gear kan blive svært.
  3. Bremsesystem: Bremseskiver og bremseklodser slides hurtigt. Dette påvirker bilens bremseevne.
  4. Autobremsesystem og nødbremsesystem: Der kan opstå fejl i disse systemer, hvilket kan være farligt.
  5. Elektriske problemer: Batteri og kabler har været udsat for svigt. Det kan føre til startproblemer.
  6. Vejbaneassistent og DSTC-systemet: Fejl i disse systemer er blevet rapporteret hyppigt. De hjælper med at holde bilen sikkert på vejen.

Volvo V40 D4 ECO Kinetic har også haft problemer med lav pålidelighedsscore sammenlignet med andre mærker som Skoda Octavia og Mitsubishi Carisma fra samme segment.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volvo V40?

Garantien på en Volvo V40 dækker i 2 år. Der er ingen kilometerbegrænsning i denne periode. Dette betyder, at man kan køre så mange kilometer, som man vil, uden at garantien ophører.

Fabriksgarantien sikrer mod fabrikationsfejl og beskadigede dele.

Det er vigtigt at bemærke, at brugere i Danmark kan handle med denne garanti uden problemer. Hvis der opstår behov for reparationer inden for garantiperioden, vil disse blive dækket uden ekstra omkostninger.

Hvad dækker garantien på en Volvo V40?

Volvo tilbyder en toårig fabriksgaranti uden kilometerbegrænsning på Volvo V40. Denne garanti dækker reparationer, hvis der opstår fejl på grund af materiale- eller fabrikationsfejl.

Elektriske komponenter, motoren og gearkassen er dækket. Service udført hos en autoriseret Volvo-forhandler sikrer, at garantien forbliver gyldig.

Garantien omfatter også vejhjælp, hvilket betyder, at hjælp er tilgængelig døgnet rundt, hvis bilen bryder sammen. Dette inkluderer bugsering og nødhjælp. Derudover dækker garantien udskiftning af sliddele som bremser og dæk, men kun hvis disse dele fejler på grund af produktionsfejl.

Guides til andre varianter af Volvo V40

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 16.06.2024, 14.47.19

Opdateret 16.06.2024, 14.47.19

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel