Find brugte biler til salg

Guiden handler om Volvo V60 D4 Inscription Geartronic (Årgang 07/2018 - 04/2019)

Købsguide: Volvo V60 D4 Inscription Geartronic (07/2018 - 04/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Volvo V60 D4 Inscription Geartronic?

Tjek motoren og hestekræfterne. Volvo V60 D4 Inscription Geartronic fra 07/2018 til 04/2019 kommer med en dieselmotor med 190 hk. Den har en tophastighed på 220 km/t og accelererer fra 0-100 km/t på 7,9 sekunder.

Det kan være udfordrende at betjene bilens funktioner, da mange af dem styres via touchskærm.

Overvej brændstofeffektiviteten. Den kører cirka 20,4 km/l, hvilket gør den økonomisk på lange ture. Interiøret er luksuriøst med læderindtræk og højkvalitetsmaterialer i Inscription-udstyrsniveauet.

Funktionen City Safety og adaptiv fartpilot øger sikkerheden ved kørsel i byen og på motorvejen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volvo V60?

Volvo V60 har flere varianter. Hver variant tilbyder unikke funktioner og specifikationer.

  1. T6 Momentum AWD
    • Firehjulstræk.
    • Benzinmotor.
    • Masse af standardudstyr.

  2. D3 Momentum
    • Dieselmotor.
    • Økonomisk drift.
    • Komfortabel kabine.

  3. D4 Momentum
    • Kraftig dieselmotor.
    • Hurtig acceleration.
    • Høj brændstofeffektivitet.

Hvad er fordele og ulemper ved Volvo V60?

Her er en oversigt over fordele og ulemper ved Volvo V60:

FordeleUlemper
- Elegant design- Stram affjedring
- Høj kvalitet interiør- Høj pris
- God køreevne- Relativt højt brændstofforbrug

Hvordan klarer Volvo V60 sig i test?

Volvo V60 klarer sig godt i test. Testen fra juli 2018 til april 2019 gav en indre støjniveau på 67,1 dB(A) ved 130 km/t. EcoTest rating viste dog kun 18 ud af 60 point på grund af høje CO2-emissioner.

Volvo V60 er kendt for sine avancerede sikkerhedsfunktioner som collision warning og blind spot sensor. Sikkerheden er høj på grund af teknologier som radar og nøglefri betjening.

Volvo V60 har også god komfort med r-design læder/alcantara sæder og digital instrumentering.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volvo V60?

BMW 3-serie Touring, Mercedes C-klasse T-model og Audi A4 Avant er gode alternativer til Volvo V60. Disse biler tilbyder lignende effekt og brændstoføkonomi. Bagagerumskapaciteten er også sammenlignelig.

Disse modeller kommer fra europæiske producenter og har forskellige valgfri sikkerheds- og assistentsystemer. Motorvarianterne inkluderer forskellige effektniveauer og drevmuligheder.

Hvor langt kører Volvo V60 D4 Inscription Geartronic på literen?

Volvo V60 D4 Inscription Geartronic kører i gennemsnit 6,2 liter pr. 100km (16,7 km/L) Med en brændstoftank på 55 liter har bilen en samlet rækkevidde på cirka 885 km. Dette gør det muligt at køre lange strækninger uden hyppige tankstop.

Hvilken motor har en Volvo V60 D4 Inscription Geartronic?

Volvo V60 D4 Inscription Geartronic har en 190 hk D4-dieselmotor. Den har en fircylindret turbodiesel med ny injection teknologi kaldet i-ART.

Den kraftige motor giver en god køreoplevelse. Dieselmotoren er økonomisk og effektiv.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volvo V60 D4 Inscription Geartronic?

Volvo V60 D4 Inscription Geartronic har en motor, der leverer 190 hestekræfter (HK). Motoren yder 140 kW og giver bilen en kraftfuld ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en Volvo V60 D4 Inscription Geartronic?

Tophastigheden for en Volvo V60 D4 Inscription Geartronic er 220 km/t. Denne model har kraftfulde dieselmotorer og avanceret teknologi. Den kombinerer ydeevne og stil. Forlygterne er LED, hvilket giver klart udsyn om natten.

Med en tophastighed på 220 km/t er Volvo V60 D4 Inscription Geartronic et godt valg for dem, der søger fart og pålidelighed. Volvo on Call-appen tilføjer ekstra bekvemmelighed og sikkerhed til hverdagskørslen.

Hvor hurtigt accelererer en Volvo V60 D4 Inscription Geartronic fra 0-100 km/t?

En Volvo V60 D4 Inscription Geartronic accelererer fra 0 til 100 km/t på 7,9 sekunder. Denne hastighed er imponerende for en dieselbil. Alufælge og led forlygter bidrager til bilens ydeevne og stil.

Den motor, der sidder i denne Volvo, er kraftfuld og stadig økonomisk. Diesel partikel filter sikrer en renere kørsel. Apple CarPlay og Android Auto gør det nemt at holde forbindelsen, mens du nyder turen.

Hvad er dimensionerne på en Volvo V60?

Volvo V60 er 4,76 meter lang. Drejeradiusen er 11,9 meter.

Hvor stort er bagagerummet i en Volvo V60?

Bagagerummet i en Volvo V60 har en kapacitet på 385 liter. Det kan udvides til 1400 liter ved at lægge bagsæderne ned. Dette giver god plads til både daglige indkøb og større ting som cykler.

En Volvo V60 er ideel for familier, der har brug for ekstra plads. Mange danske bilkøbere vælger denne model på grund af den store bagagerumskapacitet.

Kan man få anhængertræk på en Volvo V60?

Ja, du kan få anhængertræk på en Volvo V60. Volvo V60 D4 Inscription Geartronic kan udstyres med et anhængertræk til trailertræk. Dette gør bilen meget praktisk for dem, der har brug for at trække en trailer eller campingvogn.

Med sit robuste design kan den klare forskellige typer af anhængere.

Produktionen af Volvo V60 finder sted i Torslanda, Sverige. Bilen har også en otte-trins automatisk gearkasse, som sikrer en jævn og behagelig kørsel.

Hvad må en Volvo V60 trække på anhængertrækket?

En Volvo V60 kan trække op til 1800 kg på anhængertrækket. Det gælder både for bremse- og ubremset påhængsvægt. Bilen har stærke trækkapaciteter, der gør den velegnet til at håndtere trailere, campingvogne og andre påhængsredskaber.

Hvilke fælge kan man få til en Volvo V60?

Volvo V60 tilbyder mange forskellige fælge. Disse kan påvirke bilens udseende, køreegenskaber og brændstofeffektivitet.

  1. Fælgstørrelser varierer fra 17 til 19 tommer.
  2. Der er flere designmuligheder, fx aluminiumsfælge og letvægtsfælge.
  3. Nogle fælge fås som ekstraudstyrspakker.
  4. Vælg mellem vinterfælge og sommerfælge efter sæsonen.
  5. Specialfremstillede eller tilpassede fælge kan også vælges.
  6. Farver og finishmuligheder giver et personligt præg.
  7. Fælgene forbedrer både bilens stil og ydeevne.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volvo V60?

For en Volvo V60 er dæk som Michelin X-Ice og Nokian Hakkapeliitta perfekte til vinterkørsel. Disse dæk giver godt vejgreb på sne og is. De er også kendt for deres holdbarhed og ydeevne i kolde temperaturer.

Kontroller altid dækkets dimensioner for at sikre den bedste pasform til din Volvo V60. Dimensionerne står i bilens manual eller på siden af de nuværende dæk. At vælge de rigtige dæk sikrer sikkerhed og optimal kørsel om vinteren.

Hvor sikker er en Volvo V60?

Volvo V60 har omfattende aktive sikkerhedsfunktioner. Nødbremse, vognbaneassistent og trafikskiltegenkendelse hjælper førere med at undgå farer. Der er også et valgfrit IntelliSafe-Surround System, som giver blinde vinkler og advarsler om krydsende trafik.

Dette gør kørsel sikrere for både føreren og passagererne.

De passive sikkerhedsfunktioner er også stærke. Der er front- og sideairbags samt en knæairbag for ekstra beskyttelse ved kollisioner. Volvo On Call nødsystemet sikrer, at hjælp hurtigt kan tilkaldes i tilfælde af en ulykke.

Den svenske bilproducent har sat høje standarder for sikkerhed og beskyttelse i deres biler.

Hvordan er interiøret i en Volvo V60?

Interiøret i en Volvo V60 er luksuriøst og rummeligt. Forsæderne har massagefunktion og kan justeres elektrisk. Dette giver både komfort og muligheder for tilpasning. Passagerer nyder god ben- og hovedplads, hvilket gør lange køreture behagelige.

Midterkonsollen har en 9-tommers touchskærm med nem adgang til mange funktioner. Skærmen er brugervenlig og reagerer hurtigt på berøring.

Materialerne indvendigt er af høj kvalitet, hvilket giver en følelse af elegance og robusthed. Der er også praktiske opbevaringsrum til personlige genstande. Lyssystemet skaber en hyggelig atmosfære i kabinen, specielt om aftenen.

Med et avanceret lydsystem kan alle nyde klar og kraftfuld lyd. Interiøret i en Volvo V60 kombinerer moderne teknologi med klassisk design, hvilket skaber en enestående oplevelse for både fører og passagerer.

Hvor mange personer er der plads til i en Volvo V60?

Volvo V60 har plads til fem personer. Forsæderne er rummelige og komfortable, med god plads til benene. Bagsædet kan også rumme tre voksne passagerer, hvilket gør bilen egnet til familier eller dem, der ofte har gæster med.

Bilens design sikrer, at alle har det behageligt, selv på længere ture. Der er også praktiske opbevaringsrum og kopholdere til både for- og bagsæderne. Dette gør køreturen mere bekvem for alle i bilen.

Hvilket lydsystem har en Volvo V60?

En Volvo V60 D4 Inscription Geartronic har et avanceret lydsystem. Det inkluderer radio, Bluetooth og avanceret stemmestyring. Det kan også oprette forbindelse til internettet, så du kan lytte til online-radio.

Lydsystemet er en del af standardudstyret.

Der er ingen oplysninger om det specifikke mærke eller model af lydsystemet. Kilder nævner ikke detaljer om højttalersystemets kvalitet. Internetadgang og stemmestyring er praktiske funktioner.

Disse gør det lettere at nyde musik og foretage opkald mens du kører.

Hvilke apps kan man få til en Volvo V60?

Volvo V60 har adgang til flere smarte apps og funktioner. Disse apps forbedrer køreoplevelsen og giver adgang til nyttige tjenester.

  1. Internet Radio: Få adgang til online radio via internettet. Lyt til dine yndlingsstationer over hele verden.
  2. Stemmestyring: Brug avanceret stemmestyring til at styre bilens funktioner. Dette gør det nemmere at holde fokus på kørslen.

Ingen yderligere informationer om apps er tilgængelige for Volvo V60 i øjeblikket.

Opdateres softwaren i en Volvo V60 automatisk?

Ja, softwaren i en Volvo V60 opdateres automatisk, hvis bilen har Volvo On Call-tilslutning. Dette system hjælper med at holde motor, sikkerhedssystemer og infotainment ajour med de nyeste funktioner.

Opdateringer kan inkludere fejlrettelser og ydeevneforbedringer.

Volvo tilbyder også mulighed for at planlægge og administrere softwareopdateringer via deres mobilapp. Automatiske opdateringer sikrer, at bilen altid er opdateret med de nyeste sikkerhedsforanstaltninger, hvilket forbedrer både pålideligheden og ydeevnen over tid.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volvo V60?

Volvo V60 tilbyder en række tilbehør og ekstraudstyr, der gør køreoplevelsen bedre. Her er nogle af de mest populære muligheder:

  1. Klimaanlæg med fire zoner
    • Skaber komfort for alle passagerer.
    • Giver mulighed for individuel temperaturkontrol.

  2. Parkeringsassistent
    • Hjælper med at parkere bilen sikkert.
    • Inkluderer også sensorer, der advarer om forhindringer.

  3. Kamera
    • Giver et klart billede af området bag bilen.
    • Øger sikkerheden ved bakning og parkering.

  4. Sædevarme
    • Holder sæderne varme i koldt vejr.
    • Forbedrer komforten på kølige dage.

  5. Soltag
    • Tilfører lys og luft til kabinen.
    • Kan åbnes og lukkes elektronisk.

  6. Volvo Selekt-programmet
    • Tilbyder certificerede brugte biler med garanti.
    • Sikrer kvalitet og pålidelighed.

  7. Tagbøjler
    • Perfekte til transport af cykler eller tagbokse.
    • Nemme at montere og fjerne efter behov.

  8. Elektrisk bagklap
    • Kan åbnes og lukkes med et tryk på en knap.
    • Gør lastning nemmere, især med fulde hænder.

  9. Trådløs opladning til telefoner

    – Oplader telefonen uden kabler.

    – Praktisk for dem, der har kompatible enheder.

  10. Head-Up Display (HUD)

    – Viser information på forruden.

    – Hjælper føreren med at holde øjnene på vejen.

  11. Adaptiv fartpilot

    – Justerer automatisk hastigheden baseret på trafikken foran.

    – Holder sikker afstand til andre køretøjer.

  12. Elektriske sæder med hukommelse

    – Gemmer brugerens foretrukne indstillinger.

    – Tilbyder ekstra komfort gennem justerbar støtte

Hvilke teknologier bruges i en Volvo V60?

Pilot Assist i Volvo V60 giver semi-autonom kørsel op til 130 km/t. Systemet hjælper med at holde bilen indenfor sine vognbaner og opretholder en sikker afstand til andre køretøjer.

Eco-Mode inkluderer en coasting-funktion mellem 65 og 130 km/t, som optimerer brændstoføkonomien.

Infotainmentsystemet i Volvo V60 har en indbygget browser, der gør det nemt at få adgang til websteder og sociale medier. Der er også forskellige apps tilgængelige, som forbedrer brugeroplevelsen.

LED-forlygter, der tilpasser sig vejforholdene, øger sikkerheden. En V60 kan også udstyres med et avanceret lydsystem for optimal lydkvalitet.

Hvad koster en Volvo V60 D4 Inscription Geartronic i grøn ejerafgift?

En Volvo V60 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 23.100 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volvo V60 til service?

En Volvo V60 D4 Inscription Geartronic skal normalt til service en gang om året. Dette afhænger dog af kørselsmønster og anvendelse. Fabrikanten anbefaler at følge den specifikke serviceplan for at sikre bilens ydeevne og levetid.

Ved hyppigere brug eller hårdere kørsel kan det være nødvendigt med service oftere. Det er bedst at kontakte et autoriseret Volvo-servicecenter for mere præcise anbefalinger. Serviceomkostningerne kan variere afhængigt af kilometertal og servicebehov.

Hvilke dele på en Volvo V60 går mest i stykker?

Nogle dele på en Volvo V60 går ofte i stykker. Det er vigtigt at kende dem, før man køber bilen.

  1. Partikelfilter: Partikelfilteret kan blive tilstoppet, specielt hvis bilen bruges mest til korte ture. Dette kan føre til dyre reparationer.
  2. Elektronik: Elektroniske systemer såsom infotainmentsystemet og sensorerne kan fejle jævnligt. Det kræver ofte opdateringer eller udskiftninger.
  3. Bremsesystem: Bremseskiver og -klodser har tendens til at slides hurtigt og skal skiftes oftere end forventet.
  4. Turbocharger: Turboen kan svigte ved høje belastninger, især når NOx-emissionerne stiger ved hård kørsel på motorvejen.
  5. Geartronic transmission: Gearkassen kan have problemer med væske- eller mekaniske fejl, hvilket resulterer i dyre reparationer.
  6. Affjedring: Affjedringskomponenter som støddæmpere og fjedre slides hurtigt ved kørsel på ujævne veje.
  7. Motorstyring: Systemet for motorstyring (ECU) kan fejle og kræve omprogrammering eller udskiftning for korrekt funktion.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volvo V60?

Garantien på en Volvo V60 dækker op til 3 år eller 100.000 km. Det afhænger af, hvad der kommer først. Det betyder, at hvis man kører mange kilometer på kort tid, vil garantien udløbe efter 100.000 km.

Hvis man derimod ikke kører så meget, gælder garantien i 3 år.

Garantien dækker fabrikationsfejl og materialefejl. Man er derfor sikret mod mange af de almindelige problemer, der kan opstå. Volvo Assistance hjælper også, hvis bilen går i stykker på vejen.

Hvad dækker garantien på en Volvo V60?

Garantien på en Volvo V60 dækker fabriksfejl og visse komponenter. Garantiperioden er typisk 3 år eller op til 100.000 km, alt efter hvad der indtræffer først. Almindelig slitage og brudte dele er ikke omfattet.

Volvo tilbyder ofte vejhjælp som en del af garantien. Det er muligt at forlænge garantien mod ekstra omkostninger. Det anbefales at læse garantivilkårene nøje for at forstå dækningen fuldt ud.

Guides til andre varianter af Volvo V60

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 02.06.2024, 09.04.02

Opdateret 02.06.2024, 09.04.02

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel