Find brugte biler til salg

Guiden handler om Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic (Årgang 02/2018 - 04/2019)

Købsguide: Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic (02/2018 - 04/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic?

Før du køber en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic, er det rart at vide, at denne bil blev lavet mellem februar 2018 og april 2019. Den har en motor med 190 hestekræfter, hvilket giver god styrke på vejen.

Bilen bruger omkring 6,8 liter benzin for hver 100km (16,7 km/L) den kører i følge ADAC EcoTest. Det er også værd at huske på, at dens store vægt kan gøre, at den bruger mere benzin.

Volvo XC40 kommer med mange valg af sikkerheds- og komfortfunktioner. Men husk på, at nogle af disse ekstra funktioner kan koste ekstra. Denne bil passer godt til folk, der gerne vil have en sikker og komfortabel SUV.

Hvis du kigger på biler, er Volvo XC40 et godt valg at tænke over.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volvo XC40?

Volvo XC40 kommer i flere forskellige udgaver. Hver variant tilbyder forskellige motorer og udstyr, så bilkøbere kan vælge den, der passer bedst til deres behov.

  1. T3 benzinmotor - Denne model har forhjulstræk og manuel gearkasse. Den er god til bykørsel.
  2. T4 benzinmotor - T4-versionen tilbyder mere kraft med sin automatgearkasse og mulighed for firehjulstræk.
  3. D4 diesel - Med 190 hk, en 8-trins automatisk gearkasse og permanent firehjulstræk leverer denne version stærke præstationer og god brændstoføkonomi.
  4. T5 benzinmotor - Topmodellen T5 har den mest kraftfulde benzinmotor med automatgear og firehjulstræk, perfekt for dem, der ønsker en sporty køreoplevelse.
  5. Recharge Plug-in Hybrid - Tilbyder en kombination af benzinmotor og elektrisk motor for øget effektivitet og nedsat miljøpåvirkning.
  6. XC40 Recharge Pure Electric - Dette er den fuldt elektriske variant, som ikke kun viser Volvo Cars' engagement i bæredygtighed men også svarer til det voksende marked for elbiler ved at levere god rækkevidde uden lokale emissioner.

Hver af disse varianter kommer desuden med en række sikkerhedssystemer og komfortegenskaber som parkeringssensorer eller bakkamera, dog ofte mod ekstra betaling. Volvo XC40s design er moderne samt funktionelt indrettet for at tiltale de fleste bilentusiaster, der søger både stil og funktionalitet i deres næste bilkøb.

Hvad er fordele og ulemper ved Volvo XC40?

Fordele Ulemper
- Sikkerhedsassistenter som standard - Højt køretøjsvægt
- Rummelig kabine - Øget NOx-udledning ved høj motorbelastning
- Høj kvalitet i forarbejdning - Blandet vurdering i ADAC-testen for miljøvenlighed og pris/ytelsesforhold
- Bagagerumsvolumen kun gennemsnitligt sammenlignet med visse kombimodeller

Hvordan klarer Volvo XC40 sig i test?

Volvo XC40 viser gode resultater i test. Bilen har et testforbrug på 6,8 liter per 100km (16,7 km/L) ifølge ADAC EcoTest. Den kan også accelerere fra 0-100 km/t på kun 7,9 sekunder. Dette viser, at bilen ikke kun er økonomisk at køre i, men også har god kraft.

Volvo XC40 har blandet modtagelse for forskellige brugere. Familiebrugere, folk der ofte kører i byen, ældre og de der kører lange ture har alle forskellige meninger om bilen. Noget de kan blive enige om er dog, at indvendig støj ved 130 km/t kun ligger på 68,2 dB(A), hvilket er ganske lavt.

Dette gør køreturen mere behagelig, især på langdistanceture.

Bilen står sig godt i konkurrencen mod andre biler i dens klasse. Sammenlignet med lignende modeller fra andre mærker som Tesla Model 3 eller plug-in-hybrider, tilbyder Volvo XC40 en god kombination af performance, økonomi og komfort.

Bilen har formået at skabe et godt ry blandt både eksperter og daglige brugere, takket være dens velafbalancerede egenskaber. Med sin effektive brændstoføkonomi og glimrende acceleration matcher den moderne bilkøberes behov og lever op til Volvos ry for at skabe sikre og pålidelige biler.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volvo XC40?

Volvo XC40 er en populær bil, men mange kender ikke til lignende alternativer. Disse biler konkurrerer direkte med Volvo'n og har hver deres at tilbyde købere.

  1. Audi Q3: Denne bil byder på luksus og komfort med sit avancerede infotainmentsystem. Passer godt til dem, der værdsætter teknologi og stil.
  2. BMW X1: Kendt for sin dynamiske køreegenskaber og sportslige udtryk. En god mulighed for dem, der søger en sjovere køreoplevelse.
  3. Hyundai Tucson: Tilbyder meget udstyr for pengene samt lyse interiører, hvilket gør den til et økonomisk valg uden at gå på kompromis med kvalitet.
  4. Mercedes GLA: Denne model er ideel for folk, der ønsker sig et lille prestigepræg i hverdagen. Bilen kombinerer luksus med funktionalitet.
  5. Peugeot 3008: Står ud med sit unikke design og moderne kabineindretning. Godt valg for de æstetisk bevidste.
  6. Skoda Karoq: Praktisk og rummelig, denne bil er perfekt til familien, der behøver plads og fleksibilitet på vejene.
  7. Volkswagen Tiguan: Rummer både funktionalitet og høj kvalitet under samme tag, hvilket gør den tiltalende for diverse behov.

Hver af disse modeller byder på forskellige styrker sammenlignet med Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic, fra køreegenskaber over infotainmentmuligheder til motorstyrke og brændstoføkonomi. Valget afhænger af individuelle præferencer omkring brand prestige, design, praktikalitet eller teknologipakken inklusive sociale medier samt hjemmesidesintegration som Apple CarPlay eller Google Assistent.

Hvor langt kører Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic på literen?

Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic klarer testforbruget med 6,8 liter per 100 kilometer. I byen bruger den 6,8 liter på 100 kilometer. På landevejen går den længere på literen, nemlig 5,8 liter per 100 kilometer.

Kører man på motorvejen, skal der mere til, og her bruger den 8,2 liter per 100 kilometer. Disse tal viser, at bilen kan være økonomisk afhængig af, hvor man kører. Denne information hjælper købere med at forstå, hvordan bilens forbrug ændrer sig i forskellige køresituationer.

Hvilken motor har en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic?

En Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic har en stærk D4-dieselmotor. Denne maskine leverer 140 kW, hvilket svarer til 190 hestekræfter. Det er en biturbo-diesel motor, der sikrer god kraft og ydeevne.

Kraften i denne motor hjælper bilen med at køre glat på forskellige veje og i forskelligt vejr.

Motoren i denne Volvo model viser svenskernes dygtighed inden for bilteknologi. Den er også bygget for at holde til mange kilometer på vejen, så man kan føle sig sikker, når man kører.

Med denne type motor får bilkøbere en bil, der ikke bare er stærk, men også pålidelig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic?

Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic er en kraftfuld bil. Den har en motor på 190 hestekræfter. Denne styrke kommer fra en D4-dieselmotor. Denne bil kan tage bilkøbere med på en stærk køretur.

Kraften i motoren sikrer, at køretøjet klarer både lange ture og hurtige accelerationer problemfrit. Med sådanne specifikationer får ejere både power og ydeevne, når de vælger denne Volvo-model.

Den egner sig godt til dem, der værdsætter kraft og effektivitet i deres køretøj.

Hvad er tophastigheden for en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic?

Tophastigheden for en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic er 210 km/t. Denne bil kombinerer komfort og kraft, hvilket gør den til et godt valg for dem, der søger en bil med ydeevne.

Denne hastighed viser, hvordan bilen kan håndtere lange rejser på motorvejen let. Den er lavet til folk, der sætter pris på en hurtig og stabil køreoplevelse uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Med denne model får købere en bil, der ikke bare handler om udseendet, men også om hvad den kan præstere på vejen.

Hvor hurtigt accelererer en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic fra 0-100 km/t?

En Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic skyder fra 0 til 100 km/t på kun 7,9 sekunder. Denne hurtige acceleration viser, hvordan bilen kombinerer styrke med moderne teknologi for at give førere en både kraftfuld og glidende køreoplevelse.

Kraften bag dette ligger i bilens veludviklede motor, der arbejder hånd i hånd med Geartronic transmissionssystemet for at sikre, at accelerationen ikke bare er hurtig, men også jævn.

Denne præstation gør Volvo XC40 til et ønsket valg for dem, der søger en bil, der ikke går på kompromis med ydeevnen, selv i de mest krævende køresituationer.

Hvad er dimensionerne på en Volvo XC40?

Volvo XC40 har imponerende dimensioner, der giver god plads og komfort. Den passer perfekt til både bykørsel og eventyr på landevejen.

  • Længden er 4.425 mm, hvilket betyder, at bilen har god størrelse uden at være for stor i byen.
  • Bredde uden spejle er 1.863 mm, så den føles solid og stabil på vejen.
  • Højden på bilen når op på 1.652 mm, hvilket sikrer god oversigt over trafikken og nem ind- og udstigning.
  • Bagagerumsvolumen starter ved 460 liter med bagsæderne oppe. Dette kan udvides til 1.336 liter, når bagsæderne lægges ned, hvilket er perfekt for ture til ladestation eller weekendudflugter.

Disse mål viser tydeligt Volvo XC40s fleksibilitet, både som familiebil og en køreklar partner til eventyr.

Hvor stort er bagagerummet i en Volvo XC40?

Bagagerummet i en Volvo XC40 har et volumen på 460 liter. Når sæderne klappes ned, øges pladsen til 1.336 liter. For dem, der har brug for mere rum, kan bilens design give op til 1265 liter plads med sæderne nedklappede.

Denne kapacitet gør den til et godt valg for købere, der har brug for en rummelig bil til familieudflugter eller transporterer større genstande. Med så meget bagagerumsplads møder Volvo XC40 behovene hos moderne bilkøbere i Danmark, på jagt efter en både praktisk og stilfuld SUV.

Kan man få anhængertræk på en Volvo XC40?

Ja, en Volvo XC40 kan fås med anhængertræk. Den kan trække op til 2.100 kg. Det giver ejere frihed til at tage større ting med på tur eller bruge en trailer til at fragte ekstra udstyr.

Man kan vælge at installere trækstangen bag ved de forreste eller bageste sæder, alt efter behov. Dette viser bilens alsidighed og styrke, hvilket gør den ideel for folk, der har brug for at transportere tunge ting.

Denne bilmodel kommer også med en D4-motor, der byder på 190 hestekræfter og har en 8-trins automatgearkasse samt firehjulstræk. Med en CO2-udledning på 214 g/km og et forbrug på 6,8 l/100km (16,7 km/L) kombinerer den kraft med ansvarlighed.

Disse data er vigtige for bilkøbere, der ønsker en kraftfuld bil uden at gå på kompromis med miljøet.

Hvor mange kg må en Volvo XC40 trække på anhængertrækket?

En Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic kan trække op til 2.100 kg på anhængertrækket. Dette giver ejere mulighed for at tage en stor trailer eller campingvogn med på tur. Det er et stærkt punkt for bilkøbere, der ønsker en bil, der kan håndtere tunge laster.

Denne kapacitet viser, hvor alsidig og kraftfuld en Volvo XC40 er, perfekt for dem, der har brug for at transportere meget.

Hvilke fælge kan man få til en Volvo XC40?

Valget af fælge til en Volvo XC40 påvirker bilens udseende og køreegenskaber. Købere har flere muligheder for at gøre deres bil personlig med forskellige fælgdesigns.

  1. 17 tommer 5-eget Silver Alloy Wheels - Disse fælge giver en klassisk look og god kørekomfort.
  2. 18 tommer 5-Y-eget Black Diamond Cut - Tilføjer et sporty touch til din bil med sit iøjnefaldende design.
  3. 19 tommer 5-dobbelteget Black Diamond Cut - Dette valg udstråler luksus og forbedrer køreegenskaberne på grund af sin større størrelse.
  4. 20 tommer 5-eget Black Diamond Cut - For dem, der ønsker maksimal stil og præstation, er disse store fælge vejen frem.
  5. 21 tommer 5-tredobblet-Open Spoke Black Diamond Cut - En eksklusiv mulighed for særligt stilbevidste købere, som skiller sig ud fra mængden.

Hver type af disse hjul understreger forskellige aspekter ved Volvo XC40, fra elegance til ydeevne, så kunden kan vælge den perfekte matchning til deres behov og smag.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volvo XC40?

Valg af vinterdæk til en Volvo XC40 kræver opmærksomhed på bilens ydeevne og specifikationer. CO2-udslippet, motorstyrken, topfarten, støjniveauet ved fart, samt accelerationsevnen påvirker alle valget.

  1. Søg efter dæk der har lav rullemodstand for at optimere brændstoføkonomi, med tanke på bilens forbrug på 6,8 l/100km (16,7 km/L) i byen og 5,8 l/100km (20,0 km/L) på landevejen.
  2. Vælg dæk der kan klare bilens topfart på 210 km/t uden problemer.
  3. Den høje acceleration fra 0-100 km/t på kun 7,9 sekunder kræver dæk med godt vejgreb for sikker håndtering.
  4. Tjek at dækkene opfylder kravene for et CO2-udslip på 131 g/km for at hjælpe med at bevare miljøet.
  5. Da bilen er udstyret med en motor der giver 190 hk og har firehjulstræk, bør du kigge efter dæk designet til tungere køretøjer.
  6. Bilen måler i længde 4.425 mm, bredde 1.863 mm, og højde 1.652 mm - sørg derfor for dæk der understøtter disse dimensioner korrekt.
  7. Gå efter støjsvage vinterdæk som kan hjælpe med at minimere den indvendige støjniveau på 68,2 dB(A) ved hastigheder op til 130 km/t.
  8. Overvej ekstra funktioner som fælgbeskyttelse og slidindikatorer for bedre holdbarhed og sikkerhedsaspekter.

Disse punkter skal guide bilkøbere mod det mest passende valg af vinterdæk til en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic og sørge for sikker kørsel i de kolde måneder.

Hvor sikker er en Volvo XC40?

En Volvo XC40 kommer med høj sikkerhed. Den har LED-forlygter som standart, der giver god sigtbarhed. Sikkerhedsassistenter som Notbremsassistent, City Safety, Lane Keeping Aid og Road Sign Recognition beskytter føreren og passagererne.

Disse funktioner hjælper bilen med at undgå uheld ved at holde øje med vejen og andre biler.

Volvo On Call er en anden sikkerhedsfunktion i XC40. Denne tjeneste sender et nødopkald, hvis der sker en ulykke. Med automatiske nødbremsesystemer kan bilen selv stoppe i kritiske situationer.

Samlet set gør disse teknologier Volvo XC40 til en meget sikker bil at køre i.

Hvordan er interiøret i en Volvo XC40?

Interiøret i en Volvo XC40 er rummeligt og byder på generøst plads i første række. Føreren og passageren nyder godt af god ben- og hovedfrihed. Midt i det hele finder man et 9-tommer stort skærmpanel og et 12,3-tommer instrumentbræt, som giver bilen et moderne og teknologisk udtryk.

Betjeningen af de forskellige funktioner sker ved at stryge over skærmene i forskellige retninger, hvilket gør oplevelsen både sjov og intuitiv.

Volvo XC40's interiør er ikke kun rummeligt, men også smart designet med omtanke for førerens og passagerernes behov. Det tilbyder en blanding af komfort, stil, og teknologi, idet det kombinerer praktiske opbevaringsløsninger med højteknologiske detaljer.

Denne opmærksomhed på detaljer sikrer, at hver køretur ikke bare er behagelig, men også en oplevelse fyldt med nydelse. Dette styrker bilens appel som et velovervejet valg for moderne bilkøbere.

Hvor mange personer er der plads til i en Volvo XC40?

En Volvo XC40 har ikke kun et moderne look, men også god plads indeni. Denne bil er bygget til at have fem personer siddende behageligt. Det er perfekt for både familier og venner, der vil ud på eventyr sammen.

Bagsædet er rummeligt nok til, at folk op til 1,90 m i højden kan sidde uden problemer. Dette gør XC40 til et godt valg for dem, der sætter pris på komfort og rummelighed på deres rejser.

Med god benplads bagi, kan alle nyde turen, uanset hvor lang den er. Så hvis du kigger efter en bil, hvor alle kan sidde godt, så overvej en Volvo XC40. Den kombinerer stil med funktionalitet på en måde, der sikrer, at alle passagerer har det godt under køreturen.

Hvilket lydsystem har en Volvo XC40?

Volvo XC40 har et standard lydsystem kaldet Sensus Connect. Det kommer med radio, otte højttalere og Bluetooth-funktion. Dette system giver ejere mulighed for at nyde musik og podcasts i høj kvalitet, mens de kører.

Med Bluetooth-funktionen kan brugerne nemt forbinde deres smartphones og andre enheder, så de kan streame musik eller håndfri telefonopkald. Det er perfekt for dem, der sætter pris på god lyd på turen.

Hvilke apps kan man få til en Volvo XC40?

Volvo XC40 tilbyder en verden af apps, der gør køreturen både nemmere og mere underholdende. Med udvidet stemmestyring og en række konnektivitetsapps sikrer bilen, at du altid er forbundet.

  1. Spotify: Lyt til din yndlingsmusik eller podcasts.
  2. Google Maps: Få vejvisninger og undgå trafikpropper.
  3. Apple CarPlay: Spejl din iPhone til bilens skærm for adgang til apps.
  4. Android Auto: Tilslut din Android-telefon for nem adgang til apps og funktioner.
  5. Volvo On Call: Appen giver fjernadgang til din bil, herunder låsning, opvarmning og kørelogs.
  6. WhatsApp: Send beskeder håndfrit med stemmestyring.
  7. TuneIn Radio: Nyd tusindvis af radio stationer fra hele verden.

    8 Google Assistant/Alexa: Brug stemmekommandoer for at styre apps og gadgets i bilen.

  8. Waze: Del trafikinformation i realtid med andre førere for den bedste rute.
  9. Audible: Lyt til lydbøger på lange ture.

Disse apps hjælper dig med at nyde turen i din Volvo XC40 og sikrer, at du altid er forbundet, uanset hvor du kører hen.

Opdateres softwaren i en Volvo XC40 automatisk?

Softwaren i en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic kan få automatiske opdateringer. Disse opdateringer forbedrer både bilens ydeevne og effektivitet. Volvo tilbyder en softwareopdateringstjeneste, der sørger for, at bilens systemer altid fungerer korrekt og lever op til de nyeste standarder.

Det sikrer, at sikkerhed og komfort i bilen er i top. For ejere er det godt at vide, at disse automatiske opdateringer er en del af vedligeholdelsesplanen, der holder bilen kørende optimalt.

Opdateringerne hjælper med at opretholde bilens systemer, så de altid er moderne og sikre.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volvo XC40?

Volvo XC40 tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr for at gøre din køreoplevelse endnu bedre. Fra sikkerhed til komfort, her er de muligheder, du har:

  1. Nøgleløst adgangssystem – giver dig mulighed for at låse din bil op og starte den uden nøgle.
  2. Volvo On Call app – giver privat biludlejning og andre smarte funktioner lige ved hånden.
  3. Elektrisk nedklappelige bageste hovedstøtter – øger sikkerheden og komforten for passagererne bagtil.
  4. Fast stålgitter til bagagerummet – perfekt for dem, der ofte transporterer store eller tunge genstande, sikrer det sikkert oppakning.
  5. Anhængertræk – fleksibelt udstyr for at tage ekstra last eller en trailer med på farten.
  6. Indbygget navigationssystem – hjælper dig med at finde vej uden besvær med realtidstrafikopdateringer.
  7. Parkeringssensorer foran og bagved – gør det lettere at parkere bilen ved at advare om objekter i nærheden.
  8. Adaptiv fartpilot - holder automatisk en sikker afstand til bilen foran og justerer hastigheden efter trafikken.
  9. Panoramaglastag – skaber et åbent og luftigt kabineindtryk med mulighed for frisk luft på varme dage.
  10. Opvarmede forsæder og rat – øger komforten under kolde vejrforhold.

    11a Vinterdæk af høj kvalitet - sikrer solidt greb på glatte veje under vintermånederne.

    12a Særlige letmetalfælge - kunne føje et unikt touch til din Volvo XC40's udseende.

Hver af disse tilføjelser kan give din Volvo XC40 mere funktionalitet, sikkerhed, eller bare personlig stil der passer netop dine behov.

Guides til andre varianter af Volvo XC40

Hvilke teknologier bruges i en Volvo XC40?

Volvo XC40 er fyldt med højteknologiske funktioner der gør kørslen både sikrere og mere behagelig. Den har et 9-tommer touchskærm i midten og et 12,3-tommer digitalt instrumentpanel bag rattet.

Disse skærme viser vigtig information tydeligt og giver adgang til bilens systemer med lette berøringer eller stemmekommandoer. Teknologien for automatisk nødbremse hjælper med at forhindre uheld ved at bremse bilen, hvis den opdager en risiko for kollision.

Vognbaneassistenten sikrer, at bilen holder sig indenfor vejbanemarkeringerne ved at give blide styretøjspåmindelser, hvis den registrerer, at bilen er ved at glide ud af banen.

For at mindske miljøpåvirkningen bruger XC40 et SCR-system med AdBlue-injektion. Dette system reducerer de skadelige NOx-udledninger ved at tilføje en speciel urea-løsning til udstødningssystemet, som omdanner NOx til harmløs damp og kvælstof.

Denne teknologi viser Volvos engagement i miljøet og understreger mærkets fokus på sustainability. Samtidig gør disse teknologier XC40 til en af de mest moderne biler på vejen og sætter standarden for fremtidige biler.

Hvad koster en Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic i grøn ejerafgift?

En Volvo XC40 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 7.180 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volvo XC40 til service?

En Volvo XC40 skal til service hver 12. måned eller efter 30.000 km. Det sikrer, at bilen holder sig i god stand og kører sikkert. Dette er vigtigt for at forlænge bilens levetid og sikre, at alle systemer fungerer optimalt.

Ved at følge dette vedligeholdelsesskema hjælper ejere med at undgå større reparationer senere hen. Service eftersyn inkluderer tjek af bilens vitale dele som motor, bremser og dæk.

Det sikrer, at bilen er sikker både for føreren og andre trafikanter.

Hvilke dele på en Volvo XC40 går mest i stykker?

Nogle dele på Volvo XC40 D4 Momentum AWD Geartronic bliver oftere ødelagt end andre. Her er en liste over delene:

  1. Bremseklodser og bremsevæske: De slides ofte og kræver skift eller påfyldning.
  2. Batteri: Starteren kan gradvist svækkes, specielt i koldere vejr.
  3. Elektroniske systemer: Inkluderer infotainment og Ghk, som kan glitch eller fryse.
  4. Lygter: For- og baglygter kan gå i stykker eller opleve fejl.
  5. Luftfiltre: Støv og skidt gør, at de skal udskiftes jævnligt for god motorydelse.
  6. Hjulophæng: Kører man meget på ujævne veje, slides hjulophænget hurtigere.
  7. Udstødningssystem: Kan ruste over tid, især i våde klimaer.
  8. Rattets mekanisme: Tung brug fører til slid på gearkasser eller pumpen til servostyring.

Disse dele kræver øget opmærksomhed og regelmæssigt vedligehold for at holde bilen kørende godt.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volvo XC40?

Garantien på en Volvo XC40 varer i to år. Det dækker mange dele af bilen, hvis der sker noget galt. Der er også en særlig rustgaranti, der varer i 12 år. Det er godt for dem, der bor i områder med meget salt på vejene om vinteren.

For lakken på bilen, hvis den skaller af eller får problemer, dækker garantien også to år. Disse garantier giver ro i sindet til ejere af en Volvo XC40, fordi de ved, at de er beskyttet i flere år.

Hvad dækker garantien på en Volvo XC40?

Garantien på en Volvo XC40 sikrer ejeren mod fejl og mangler i to år. Denne beskyttelse gælder fra den dag, bilen bliver leveret til den første ejer. I tillæg giver Volvo en rustgaranti på 12 år, som beskytter bilens karrosseri mod rustangreb.

Lakgarantien dækker også i to år og sikrer imod fejl i bilens lak. Med disse garantier viser Volvo sit engagement i at levere køretøjer af høj kvalitet og sikrer, at hvis der opstår problemer, står de klar til at hjælpe.

Vedligeholdelse er vigtig for at holde din Volvo XC40 i topform. Bilen skal til service hvert 12. måned eller efter 30.000 km, alt afhængigt af, hvad der kommer først. Disse periodiske tjek sikrer, at din bil kører så smidigt som muligt og hjælper med at forlænge dens levetid.

Det er derfor væsentligt for ejere at følge Volvo's anbefalinger om vedligeholdelse for at få mest muligt ud af garantiperioden.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.35.42

Opdateret 10.09.2024, 14.35.42

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel