Find brugte biler til salg

Guiden handler om Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro (Årgang 03/2021 - 11/2021)

Købsguide: Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro (03/2021 - 11/2021)

Hvad skal du vide inden du køber en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro?

Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro er en stærk elbil. Den har 408 hestekræfter og kan køre hurtigt fra 0 til 100 km/t på kun 4,9 sekunder. Batteriet på 78 kWh gør, at bilen kan køre op til 310 km på en opladning, men den bruger meget strøm.

Bilen er også fuld af smart teknologi til at hjælpe med at køre sikkert, som nødbremseassistent og skiltgenkendelse.

Denne Volvo er god til familier, fordi der er meget plads til både mennesker og tasker. Med denne bil får du en rolig tur uden larm fra motoren, selv når du kører stærkt. Husk at tjekke, hvordan du vil lade den op, for det er vigtigt for elbiler.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Denne bil kommer i en plug-in hybrid version. Den har en benzinmotor og en elmotor. Samlet giver de 262 hestekræfter. Bilen kan køre op til 45 km på ren el. Den bruger 2,1 liter benzin hver 100km (50,0 km/L) og slipper 47 g CO₂ ud per km.

Den kan køre op til 200 km i timen.

Man kan få denne bil med forskelligt udstyr. Det inkluderer sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel og sideairbags. Du kan også vælge forskellige hjul og tilbehør. Den kommer med teknologi som pilot assist, der hjælper dig med at køre.

Hvad er fordele og ulemper ved Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h har mange gode ting. Men den har også nogle mindre gode sider.

Fordele:

  1. Fantastisk acceleration og køreegenskaber takket være det elektriske drivsystem med to motorer.
  2. God plads til fire voksne og deres bagage.
  3. Standardudstyret inkluderer avancerede sikkerheds - og assistance systemer.
  4. Stort 78 kWh batteri giver en teoretisk rækkevidde på 310 km.

Ulemper:

  1. Høj købspris kan føre til høje driftsomkostninger på grund af behovet for betydelig opladnings infrastruktur.
  2. Konkurrence fra modeller som BMW iX3, Mercedes EQA 350 4matic, Polestar 2, Skoda Enyaq, Volkswagen ID.4.
  3. Synlighedsproblemer og højt strømforbrug ved høje hastigheder og lave temperaturer.

Hvordan klarer Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h sig i test?

I test gør denne bil det rigtig godt. Den kører fra 0 til 100 km/t på kun 4,9 sekunder. Dette viser, den har meget stærk acceleration. Bilen stopper også hurtigt igen. Fra 100 km/t til stilstand bruger den kun 33,5 meter.

Sikkerheden er også i top. Bilen beskytter både voksne og børn meget godt. Voksne får 97 procent sikkerhed, og børn får 87 procent.

Den har udstyr, der hjælper med at undgå ulykker. Dette inkluderer systemer til nødstop, hjælp til at styre, advarelse ved blind vinkel og kameraer til at se skilte. Kort sagt gør bilen det fremragende i test og viser sig som en sikker og kraftfuld bil.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

De som tænker på at købe en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h, har mange alternativer. Her er nogle biler, der matcher i stil og ydelse.

  1. BMW iX3: Denne elbil er kraftfuld og har god rækkevidde. Den kører glat på vejen og har mange smarte funktioner.
  2. Mercedes EQA 350 4matic: En luksuriøs bil med firehjulstræk. Den giver en blød køretur og har et flot indre design.
  3. Polestar 2: Denne bil er kendt for sin hurtige acceleration og moderne teknologi indeni. Den er god til lange ture.
  4. Skoda Enyaq: Et godt valg for familier, da den har meget plads og er behagelig at køre i. Dens batteri holder længe.
  5. Volkswagen ID.4: Denne bil byder på masser af plads og en stille køretur. Den passer godt til daglig brug og lange ture.

Disse biler tilbyder lignende kvaliteter som Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h, men hver med sine egne unikke træk.

Hvad er rækkevidden for en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro?

En Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro kan køre op til 312 kilometer på en opladning. Dette tal kommer fra EcoTest, som tester biler på deres miljømæssige effekt. Bilen har et stort batteri på 78 kWh, hvoraf 75 kWh kan bruges.

Dette hjælper den med at køre langt uden at skulle lade ofte. Med en WLTP-forbrug på 23,8 kWh pr. 100 km viser det, hvor effektiv denne bil er med sin energi. Så hvis du leder efter en bil, der kan tage dig langt på ren elektricitet, er Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro et godt valg.

Hvor stort er batteriet på en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro?

Batteriet i Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro er stort. Det har en total størrelse på 78 kWh, men kun 75 kWh kan bruges. Dette er fordi der går lidt tabt, når batteriet lades op.

Batteriet kommer med en lang garanti. Den varer i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km.

For folk der tænker på miljøet, er denne bil god. Den bruger ikke benzin eller diesel og slipper derfor ikke CO₂ ud. Når batteriet er fuldt, kan bilen køre op til 312 km. Dette afhænger dog af vejen og vejret.

Man kan oplade bilen hurtigt med en speciel ladestation. Den kan lade meget strøm ind på kort tid.

Hvordan lader man en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

At lade en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h er let. Her er trinene du skal følge:

  1. Find en ladestation nær dig ved hjælp af apps eller internettet.
  2. Kør hen til ladestationen.
  3. Åbn bilens ladelåg, som sidder på bilens side.
  4. Tag ladekablet, og sæt det i bilens opladningsport.
  5. Sæt den anden ende af kablet ind i ladestationen.
  6. Start opladningen via stationens skærm eller din app.
  7. Bilens display viser nu, at den lader og hvor længe der er tilbage.
  8. Når du ser, at batteriet er fuldt, stopper du opladningen.
  9. Fjern kablet fra bilen og ladestationen.
  10. Luk ladelåget på din bil.

Husk, bilen kan hurtiglades op til 150 kW, så brug en station med denne effekt for hurtigst mulig opladning. Batteriet holder tillige lang tid med garanti på 8 år eller 160.000 km, hvilket gør det nemmere for dig over tid. Med disse simple trin kan du nemt holde din Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h klar til kørsel altid.

Hvor lang tid tager det at lade en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro?

Ladning af en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro kan variere. Med en maksimal opladningseffekt på 150 kW kan bilen lades ret hurtigt. Hvis du bruger en hurtigladestander, tager det cirka 40 minutter at lade batteriet fra 0% til 80%.

Ved almindelig hjemmeladning med lavere effekt vil det tage længere tid. Batteriet er stort, på 78 kWh, men kun 75 kWh er brugbart. Dette betyder, at med den rette ladestander kan du få masser af kilometer på kort tid.

Husk, batteriet har også en lang garanti på 8 år eller 160.000 km, så du kan føle dig sikker med din ladning og bilens rækkevidde.

Hvilken motor har en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro?

Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro har to elektriske motorer. Hver motor giver 204 hestekræfter og 330 newtonmeter. Sammen har de en kraft på 408 hestekræfter. Dette gør bilen meget hurtig.

Du føler ingen rystelser eller støj, når du kører.

Denne bil bruger ikke et almindeligt gearskifte. Motoren arbejder godt over mange hastigheder. Dette betyder, at bilen kan køre glat uden at skifte gear. Den kraftfulde motor gør Volvo XC40 Recharge dejlig at køre.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro?

En Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro har 408 hestekræfter. Den kraftfulde elektriske motor gør bilen hurtig og støjsvag, selv når du kører stærkt. Med så mange hestekræfter kan bilen accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 4,9 sekunder.

Dette gør den både sjov og spændende at køre.

Hvad er tophastigheden for en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro?

Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro kan køre op til 180 km/t. Dette gør den hurtig og effektiv på vejen. Denne model er elektrisk og bruger ingen benzin eller diesel. Den er god for miljøet og din tegnebog.

Hvad er dimensionerne på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Denne bil er 442,5 cm lang, 203,4 cm bred og 165,2 cm høj. Akselafstanden er 270,2 cm, så der er god plads indeni. Den vejer 2.013 kg og har 5 døre. Der kan sidde 5 personer i bilen.

Bagagerummet rummer 452 liter, men du kan gøre det større til 1.328 liter, hvis du lægger bagsæderne ned. Bilens fælge er 8Jx19. Dette betyder, at bilen er stor nok til familiebrug og har god plads til bagage.

Hvor stort er bagagerummet i en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in har et bagagerum på 320 liter. Dette rum kan blive større, op til 485 liter, hvis man fylder op til loftet. Den har en smart funktion med elektrisk bagklap, der gør det nemt at åbne og lukke.

Men uden håndtag i loftet ved bagsæderne, kan det være lidt svært at komme ind og ud. Bagagerummet er stort nok til daglig brug og nogle ture.

Kan man få anhængertræk på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Der er ikke klare oplysninger om, om man kan få anhængertræk på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid. Dette betyder, at hvis du er interesseret i dette, skal du kontakte en forhandler.

De vil give dig de nyeste opdateringer og muligheder for din bil. Det er vigtigt at tale direkte med dem for at få nøjagtige svar.

Hvis du planlægger at trække en trailer eller andet med din Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid, så sørg for at tjekke med forhandleren. De kan også rådgive om, hvordan dette påvirker din bils garanti og præstation.

Så kontakt dem først, før du gør noget.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Den maksimale vægt på et anhængertræk på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid er 1.800 kg. Dette giver ejere mulighed for at trække tunge ting som store campingvogne eller både.

Så hvis du har brug for en bil, der kan trække meget, er denne model et godt valg. Denne kapacitet gør den til et praktisk valg for folk, der nyder udendørs aktiviteter eller har brug for at transportere store varer.

Hvilke fælge kan man få til en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Til en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid kan man vælge forskellige hjul. Man kan få dem i både letmetaller og stål. Størrelserne varierer, så de passer til bilens design og køreegenskaber.

Nogle fælge er lavet til at se sporty ud, mens andre er mere klassiske. De lette fælge forbedrer bilens ydeevne ved at mindske vægten. Dette gør kørslen bedre.

Man kan også finde fælge, der er specielt designet til at klare dårligt vejr, som sne og regn. Disse hjul har ofte dybere riller i mønsteret, som hjælper med at skubbe vand og slud væk fra dækket.

Dette giver en sikrere kørsel under dårlige vejrforhold. Så uanset om man ønsker et sporty look eller bedre ydeevne i vådt vejr, findes der fælge til Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid, der passer til ens behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Vælg vinterdæk til Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid med omhu. Dæk skal have god trækkraft og holdbarhed. Sikkerheden i bilen afhænger af dækkenes evne til at klare sne, is og vådt vejr.

Find dæk med et mønster, der passer til hårdt vintervejr. Det er også vigtigt at tænke på dit køremønster og vejret, hvor du bor.

Spørg en ekspert, før du vælger vinterdæk. De kan give råd om trækkraft, bremsepræstation, og hvilket dækmateriale der virker bedst til din bil. Husk at tjekke dækkenes kvalitet og design for at sikre din Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid er sikker i vintermånederne.

Hvor sikker er en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid er rigtig sikker. Den har fået høje score for at beskytte folk inde i bilen. 97% score for dem, der sidder i bilen, og 87% for børn. Bilen har også systemer, der hjælper med at undgå ulykker.

Systemerne inkluderer ESP, advarsel om afstand, advarsel før kollision, og kontrol af vejbane. Disse hjælper med at holde bilen sikker på vejen.

Denne bil passer også godt på fodgængere og fik 71% af de point, den kunne i en test for dette. Med et gennemsnitligt strømforbrug på 28,8 kWh hver 100 km er den også effektiv.

Så denne bil er god til både folk inde i bilen og dem udenfor.

Hvordan er interiøret i en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Interiøret i denne bil byder på smarte detaljer og høj kvalitet. Sæderne er behagelige, og der er god plads til både føreren og passagererne. Indgangs- og udstigningshøjden er på 58 cm, hvilket gør det let at komme ind og ud af bilen, selvom taghåndtag mangler i bagsædet.

Dette kan gøre det lidt sværere for nogle at stige ind. Bagagerummet rummer 320 liter, men kan udvides til 485 liter, når der er brug for det.

Kombiinstrumentet foran føreren består af en stor 12,3-tommers skærm. Denne skærm giver klar information om bilens status og den rejse, du er på. Bilen bruger Google Auto som sit operativsystem, hvilket gør det nemt at bruge dine yndlingsapps under kørslen.

Derudover holder de integrerede sprinklerdyser på forlygternes rensere vinduerne rene, så du altid har godt udsyn. Alt i alt tilbyder interiøret i Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid en blanding af komfort, teknologi og praktiske løsninger, der gør hver køretur behagelig.

Hvor mange personer er der plads til en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

En Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h kan have fire voksne med. Den gør det let at komme ind og ud med sin højde på 58 cm for dem, der sidder foran. Bagagerummet rummer 320 liter.

Men hvis du fylder op til taget, bliver der 485 liter plads. Dette giver dig mulighed for at tage en del bagage med.

Hvilket lydsystem har en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid har et Harman Kardon lydsystem. Dette system har 13 højtalere. De sørger for meget god lyd i bilen. Systemets effekt er på 600 watt. Det giver en lyd, mange vil synes er fantastisk, når de kører.

Lydsystemet bruger ny teknologi til at lave lyden bedre. Folk, der køber denne bil, får en lydoplevelse, der er helt i top. Dette system møder de krav, kunder har til god lyd i en bil.

Hvilke apps kan man få til en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Du kan bruge mange apps i en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid. Bilen kommer med et Android infotainmentsystem. Dette giver adgang til Google Maps til at finde vej og Android Auto for at bruge dine favorit apps fra din telefon.

Senere kan man også bruge Apple CarPlay. Dette betyder, at du kan nyde musik, finde vej og holde kontakt med venner gennem stemmestyring. Du får også DAB+ for klar radio og Bluetooth, så du kan snakke i telefon uden at bruge hænderne.

Der er flere funktioner for at gøre kørslen nemmere og mere underholdende. Du kan styre alt fra musik til bilens indstillinger med din stemme. Dette gør turen både sikker og sjov.

Med disse teknologier er du altid forbundet, uanset hvor du kører hen.

Opdateres softwaren i en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h automatisk?

En Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h får nye softwareopdateringer helt af sig selv. Bilen forbinder sig til internettet, og så hentes de seneste opdateringer ned. Det betyder, at ejere ikke skal gøre noget for at få de nyeste forbedringer.

Disse opdateringer gør, at bilen kører bedre, er mere sikker og har de nyeste funktioner.

Disse automatiske opdateringer sikrer også, at bilen altid har optimal ydeevne. Ejere nyder godt af løbende forbedringer uden besvær. Alt dette sker trådløst og gør Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h nem at holde opdateret med tiden.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid har mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør din bil mere personlig og praktisk. Her er nogle valg:

  1. Tagbøjler: Godt for dem, der har brug for ekstra plads til bagage eller sportsudstyr.
  2. Cykelholder: Perfekt til cykelentusiaster, nem at montere på bilens bagside.
  3. Gummimåtter: Holder bilens indvendige rent og tørt, især i vådt vejr.
  4. Bagagerumsbakke: Beskytter mod snavs og vand, let at rengøre.
  5. Sikkerhedsnet til bagagerum: Holder ting på plads under kørsel, særlig godt til tunge genstande.
  6. Babystol: Sikkerhed for de mindste passagerer, let at installere.
  7. Trådløs mobillader: Holder din telefon opladet uden kabler, passer i midterkonsollen.
  8. LED-forlygter med kurvelys: Forbedrer synligheden om natten, lyset følger vejens drejninger.
  9. Parkeringskamera bagtil: Gør det lettere at parkere ved at vise området bag bilen på en skærm.
  10. Adaptiv fartpilot: Justerer automatisk afstanden til bilen foran, god for lange ture.

Disse ekstraudstyr øger komforten, sikkerheden og funktionaliteten af din Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid.

Hvilke teknologier bruges i en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Denne bil har mange smarte teknologier. Den bruger to elektriske motorer og et stort batteri på 78 kWh til at køre langt, op til 310 km uden at stoppe for at lade op. For at oplade hurtigt kan man bruge både vekselstrøm og jævnstrøm.

Der er også sikkerhedsfunktioner som nødbremsesystem og en hjælp til at se i blinde vinkler. Inde i bilen er der en stor berøringsskærm på 9 tommer, hvor man kan styre klimaet og musikken.

Bilen passer godt på miljøet, fordi den ikke udleder CO₂. Den er god til lange ture og har plads til meget bagage. Opladning er nemt med forskellige muligheder, og den bruger ikke meget strøm på vejen.

Denne Volvo gør kørsel sikker og sjov med sin avancerede teknologi.

Hvad koster en Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro i grøn ejerafgift?

En Volvo XC40 Recharge Pure Electric Twin Pro koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h til service?

Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid kræver regelmæssig tjek. Det er forskelligt hvor ofte, men typisk skal den til service en gang om året eller efter hver 30.000 km, afhængigt af hvad der kommer først.

Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Under et servicebesøg tjekker mekanikere mange dele af bilen såsom bremser, motor, og batterisundhed.

Det er vigtigt at følge denne tidsplan for service, så bilen forbliver i god stand. Hvis du kører meget eller i hårdt miljø, kan det være nødvendigt med hyppigere tjek. Så husk at holde øje med din bil og dens behov.

Dette hjælper dig med at undgå større reparationer senere.

Hvilke dele på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h går mest i stykker?

Dele på biler kan gå i stykker. Det gælder også for Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid. Her er nogle dele, som ofte har problemer:

  1. Batteriet: På denne bil kan batteriet nogle gange svigte før de 8 år eller 160.000 km, som garantien dækker.
  2. Elektriske komponenter: Ting som skærme og sensorer har en tendens til at fejle og skal udskiftes.
  3. Bremser: Skivebremserne og bremseklodserne slides hurtigere end ventet.
  4. Opladningsporten: Porten, hvor man sætter laderen i, kan blive løs over tid.
  5. Dæk: Selvom det ikke er unikt for denne model, skal dækkene skiftes ofte ved hård kørsel.
  6. Forruden: Nogle ejere har rapporteret revner eller skader på forruden uden tydelig grund.
  7. Softwarefejl: Systemopdateringer kan medføre fejl i bilens software, som kræver rettelser.

Disse punkter er vigtige at vide om, hvis du overvejer at købe en brugt Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Garantien på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid dækker i 8 år. Den gælder også op til 160.000 km. Dette betyder, at hvis bilens batteri får problemer indenfor denne tid eller kilometer, reparerer de det uden ekstra omkostninger for dig.

Garantien sikrer, at din bil kører godt og sikkert i mange år.

Hvad dækker garantien på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in h?

Garantien på en Volvo XC40 Recharge T6 AWD plug-in hybrid dækker 8 år eller 160.000 km. Dette omfatter bilens batteri, som er en vigtig del. Batteriet er garant for at holde i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 km.

Hvis batteriet ikke virker som det skal, kan det blive skiftet uden ekstra omkostninger. Bilen har også en smart funktion, der advarer føreren, når der er 50 km tilbage af batteriets rækkevidde.

Dette hjælper med at undgå situationer, hvor man løber tør for strøm.

Opladning er nemt med flere muligheder, inklusive hurtig CCS-opladning, der kan oplade med op til 150 kW effekt. Det gør lange ture lettere at planlægge. Størrelsen på batteriet er 78 kWh, men kun 75 kWh er tilgængelige efter at have taget højde for tab under opladning.

Dette sikrer, at man får mest muligt ud af hver opladning. Garantien sørger for, at ejeren ikke skal bekymre sig om de vigtigste dele af bilen i mange år.

Guides til andre varianter af Volvo XC40

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.31.28

Opdateret 16.05.2024, 11.24.03

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel