Find brugte biler til salg

Guiden handler om Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic (Årgang 09/2021 - 01/2022)

Købsguide: Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic (09/2021 - 01/2022)

Hvad skal du vide inden du køber en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic?

Før du køber en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic, er det vigtigt at vide, at bilen har 293 kW / 398 hk og kan gå fra 0 til 100 km/t på 5,7 sekunder. Den kan køre op til 64 km på ren el og bruger omkring 3,1 liter brændstof per 100 kilometer i hybridtilstand.

Batteriet tager mere end seks timer at lade fuldt op. Dette køretøj er ikke kun kraftfuld, men også økonomisk med sin hybridmotor.

Volvo XC60 står op mod biler som Audi Q5, BMW X3 og Mercedes GLC. Den har masser af sikkerhedsfunktioner og høj kvalitet. Med et bagagerum på op til 580 liter uden cover, er der god plads til bagage.

Bilen vejer næsten 2,2 tons og kan bremse fra 100 km/t til stilstand på 32,7 meter. Denne model er dyr, men giver meget værdi for pengene.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volvo XC60?

Volvo XC60 kommer i mange former. Dette gør den til et godt valg for forskellige købere.

  1. Benzin - Denne type har en ren benzinmotor. Den passer til dig, som kører lange ture.
  2. Diesel - Perfekt for dem, der kører meget og vil have god brændstoføkonomi.
  3. Mild hybrid - Den kombinerer en traditionel motor med elektrisk assistance. Det giver bedre brændstofbesparelse.
  4. Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic - Fra september 2021 til januar 2022 blev denne version lavet. Den har både en benzinmotor og en el-motor. Du kan køre på ren el på kortere ture.

Hver variant møder forskellige behov hos bilkøbere i Danmark.

Hvad er fordele og ulemper ved Volvo XC60?

Fordele Ulemper
- Yder 293 kW / 398 hk, hurtig acceleration fra 0 til 100 km/t på 5,7 sekunder. - CO2-udledning på 73 g/km kan være højere end nogle konkurrenters udledning.
- Kan køre op til 64 km på ren elektricitet, godt for korte ture. - Opladning tager over seks timer for en fuld opladning med maksimal 3,7 kW hastighed.
- Brændstofforbrug på 3,1 liter pr. 100 kilometer i hybridtilstand. - Konkurrenter som Audi Q5, BMW X3, og Mercedes GLC kan tilbyde lignende eller bedre værdier.
- Tilbyder en række sikkerhedsfunktioner og kvalitet. - Overgang til fuld elektrisk drift kan kræve kompromisser med rækkevidde og opladningstid.
- Har forskellige motorvarianter, op til 335 kW (455 hk). - Hybridmodeller har en højere initialpris sammenlignet med traditionelle forbrændingsmotorer.
- Hybridmodeller har en maksimal rækkevidde på 1.010 km.

Hvordan klarer Volvo XC60 sig i test?

Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic scorer lavt i ADAC Ecotest. Den får kun to ud af fem stjerner. Testen viser, at bilen har problemer med udslip, hvor den kun opnår 18 af 50 mulige point.

Dette skyldes delvist bilens vægt på næsten 2,2 tons og dens partikelfilter, der blev tilføjet mellem september 2021 og januar 2022.

På den positive side har Volvo XC60 gode sikkerhedsfunktioner. Den har avancerede assistentsystemer som City Safety autonome nødbremsesystem og linjevogter. Disse systemer hjælper med at bremse bilen hurtigt og sikkert fra 100 km/t på 32,7 meter.

Disse funktioner gør Volvo XC60 til en sikker bil trods dens lavere score i forureningstesten.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volvo XC60?

Bilkøbere, der ser på Volvo XC60, bør også kigge på Audi Q5, BMW X3 og Mercedes GLC. Disse biler tilbyder lignende størrelse og luksus. Audi Q5 giver god komfort og køreegenskaber.

BMW X3 er kendt for sin sportslighed og stærke motorer. Mercedes GLC står ud med sit elegante design og høj kvalitet indvendigt.

Alle disse alternativer har forskellige styrker. Valget afhænger af, hvad køberen vægter højest: køreegenskaber, luksus eller design. De konkurrerer tæt på markedet, med hver deres unikke sæt af egenskaber.

Dette gør dem til gode alternativer til Volvo XC60 for dem, der søger en bil i dette segment.

Hvad er rækkevidden for en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic på batteri?

Volvo XC60 Recharge Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic kan køre op til 79 km på kun strøm. Dette tal er baseret på WLTP-standarden, som giver en god idé om bilens ydeevne i virkeligheden.

Dette gør den til et godt valg for folk, der ønsker at køre grønt på kortere ture. Med denne bil kan man nyde fordelene ved elektrisk kørsel uden at bekymre sig om at finde en opladningsstation så ofte.

Hvor stort er batteriet på en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic?

Batteriet i denne bil har en kapacitet på 18,8 kWh. Det betyder, at den kan gemme en del energi til at køre uden benzin. Bilen bruger også op til 17 kWh mere fra batteriet for længere ture.

Det er godt for dem, der vil spare på benzinen og køre grønt.

For at fylde batteriet op, skal man bruge over seks timer. Dette sker ved en maksimal opladningshastighed på 3,7 kW. Hvis man planlægger sine ture og opladning godt, kan bilen køre op til 64 km kun på el.

Dette gør den til et godt valg for daglige småture.

Hvordan lader man en Volvo XC60?

At lade en Volvo XC60 er let. Her er trinene til, hvordan man gør:

  1. Find en opladningsstation der understøtter 3,7 kW opladning. Dette sikrer den bedste tid for en fuld ladning.
  2. Brug det medfølgende kabel fra Volvo til at forbinde bilen med opladeren. Kablet passer i både bilens og stationens stik.
  3. Tjek displayet på bilens dashboard for at se, om opladningen er startet korrekt. Det viser også, hvor lang tid der er tilbage af opladningen.
  4. Lad bilen stå, indtil den når fuld opladning. Det tager over seks timer at lade helt op på grund af den maksimale hastighed på 3,7 kW.
  5. Når bilen er fuldt opladet, frakobl kablet og opbevar det igen i bilen.

Husk altid at følge instruktionerne fra både Volvo og opladningsudbyderen for sikker brug.

Hvor lang tid tager det at lade en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic?

Det tager over seks timer at få fuld strøm på en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6. Bilen har et batteri på 18,8 kWh. Dette betyder, at man skal vente længe for at køre helt på elektricitet.

Men denne ventetid sikrer, at bilen kan køre op til 64 km uden benzin. Dette er godt for dem, der vil spare på brændstof og køre grønt. Ladehastigheden er på maksimalt 3,7 kW.

Denne information hjælper købere med at forstå, hvordan de lader deres bil og planlægger ture.

Hvilken motor har en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic?

Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic har en kraftig motor. Den bruger en 2.0 liters firecylindret turbomotor med 253 hestekræfter. Til dette lægger den en elmotor med 145 hestekræfter.

Sammen giver de bilen masser af kraft. Den kan køre hurtigt og effektivt både i byen og på landevejen.

Denne Volvo er også god til at spare på brændstoffet. Den kan køre langt på både benzin og strøm. Dette gør den både økonomisk og miljøvenlig. Med denne bil får chaufførerne det bedste fra to verdener.

De kan nyde kraften fra en traditionel motor og fordelene ved en elektrisk motor.

Hvor langt kører en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic på literen?

Den kører langt på literen. Med en gennemsnitlig brændstoføkonomi på 3,1 liter per 100 kilometer i hybridtilstand, gør den Volvo XC60 Plug-in Hybrid til et godt valg for dem, der ønsker at spare på brændstoffet.

Dette er takket være bilens evne til at kombinere benzin og elektrisk kraft effektivt. Den forbruger også 17 kWh strøm per 100 kilometer, hvilket viser dens effektivitet i elektrisk drift.

Denne model er designet til at reducere CO2-udledningen, med en udledning på 169 g/km. Det gør den til et miljøvenligt valg blandt SUV'er. For købere, der leder efter en bil, der er både kraftfuld og økonomisk, er Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic det ideelle valg.

Den balancerer mellem ydelse og effektivitet uden at gå på kompromis med køreoplevelsen.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic?

Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic har i alt 398 hestekræfter. Denne kraft kommer fra to motorer. En benzinmotor giver 253 hestekræfter. En elektrisk motor tilføjer 145 hestekræfter mere.

Sammen gør de bilen stærk og hurtig. Bilen kan køre fra 0 til 100 km/t på kun 5,7 sekunder. Dette gør Volvo XC60 til et godt valg for dem, der vil have en bil, der er både kraftig og miljøvenlig.

Hvad er tophastigheden for en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic?

Tophastigheden for denne bil er sat til 180 km/t. Dette skyldes en beslutning fra firmaet for at øge sikkerheden på vejen. De har valgt at begrænse hastigheden elektronisk. Denne model følger en ny standard for biler lavet efter 2020.

Denne grænse sikrer, at bilen er sikker for både føreren og andre trafikanter.

Hvor hurtigt accelererer en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic fra 0-100 km/t?

En Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic har flot kraft med sine 398 hestekræfter. Den klarer sprinten fra 0 til 100 km/t på bare 5,7 sekunder. Dette viser bilens stærke ydeevne og evnen til hurtigt at komme op i fart.

Kraften bag accelerationen kommer fra en kombination af en benzinmotor og elektrisk drift, hvilket giver en effektiv og hurtig reaktion ved acceleration. Denne model er derfor både praktisk og sjov for bilkøbere, der ønsker en hurtig bil uden at gå på kompromis med miljøvenlighed.

Hvad er dimensionerne på en Volvo XC60?

Volvo XC60 har gode størrelser for en familiebil. Den er lang nok til at give god plads indeni, men stadig let at parkere. Bredden gør, at alle inde i bilen sidder bekvemt, og højden betyder, at man let kan stige ind og ud.

Den passer godt på de fleste parkeringspladser og i garager. Bagagerummet tilbyder også meget plads til indkøb eller ferieture. Med sæderne oppe kan den holde en del bagage, og med sæderne nede bliver pladsen endnu større.

Dette gør den til et godt valg for dem, der har brug for meget plads.

Hvor stort er bagagerummet i en Volvo XC60?

XC60 har et rummeligt bagagerum. Man kan have 400 liter ting i det, hvis man bruger afdækningen. Uden afdækning er der plads til 580 liter. Når man lægger bagsæderne ned, bliver pladsen endnu større.

Der kan være op til 820 liter bag bagsæderne og op til 1.420 liter bag forsæderne. Dette giver god plads til alt fra indkøbsposer til feriebagage.

Bagagerummet er også smart indrettet. Det har en høj læssekant på 73 cm, hvilket gør det let at læsse store ting. Bagsæderyglænet kan foldes på flere måder, og der er endda en åbning til lange genstande.

Dette gør XC60 praktisk for dem, der skal bruge bilen til forskellige typer opgaver.

Kan man få anhængertræk på en Volvo XC60?

Ja, en Volvo XC60 kan have anhængertræk. Denne bil kan trække op til 2.250 kg. Det gør den god til folk, der skal bruge bilen til at trække tunge ting som en båd eller en trailer.

Anhængertrækket passer godt til bilkøbere, der ønsker fleksibilitet med deres køretøj.

At vælge denne bil betyder, at man kan nyde både kraft og anvendelighed. Den fungerer godt til både hverdagskørsel og de dage, hvor man skal have ekstra udstyr med. Dette gør Volvo XC60 til et stærkt valg for dem, der leder efter en bil, der kan mere end bare at køre fra A til B.

Hvad må en Volvo XC60 trække på anhængertrækket?

En Volvo XC60 kan trække op til 2.250 kg, hvis traileren har bremser. Dette gør den til et godt valg for folk, der skal bruge en bil til at trække tunge ting som en campingvogn eller en hestetrailer.

Hvilke fælge kan man få til en Volvo XC60?

Volvo XC60 tilbyder mange valg af fælge. Disse valg passer til forskellige stilarter og behov.

  1. Fælge på 19 - tommer er standard og giver et elegant look.
  2. For de, der ønsker større, findes der også 20 - tommer valgmuligheder.
  3. Man kan vælge mellem forskellige designs, der matcher personlig smag.
  4. Materialerne varierer; man kan få dem i både aluminium og stål.
  5. Farvevalget på fælgene lader ejere tilpasse deres bil yderligere.
  6. Afhængigt af modellen kan fælgene enten være standardudstyr eller ekstra udstyr.
  7. Dækstørrelser og mønstre på fælgene ændrer sig for at møde kørselskrav.

Disse muligheder sikrer, at ejere kan tilpasse deres Volvo XC60 nøjagtigt efter ønske.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volvo XC60?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Volvo XC60 er vigtigt for sikkerheden. De rette dæk giver bedre kontrol i koldt vejr.

  1. Gå efter dæk med dybt mønster: Dette giver bedre greb på glatte veje.
  2. Vælg dæk specifikt lavet til vinterbrug: De er designet til at klare sne og is.
  3. Tjek dækkets mærkning: Søg efter symboler som et snefnug eller bjerg, der viser, de er godkendt til vinterbrug.
  4. Overvej spike-dæk hvis du bor hvor der er meget is: Spike-dæk har små metalpinde, der kan hjælpe på ekstremt glatte overflader.
  5. Tjek anmeldelser og test: Læs hvad andre siger om dækkene og hvordan de klarer sig i tests.
  6. Mål størrelsen korrekt: Det skal passe præcist til din bilmodel for at sikre den bedste ydelse.
  7. Spørg eksperterne i butikken: De kan råde dig om hvilket mærke og type der passer bedst til din kørestil og det lokale vejr.

Ved at følge disse trin finder du de vinterdæk, der holder dig sikker på vejene i den kolde sæson.

Hvor sikker er en Volvo XC60?

En Volvo XC60 er meget sikker. Den har fået en høj vurdering for passagersikkerhed med 98% ifølge NCAP. Denne bil har mange sikkerhedssystemer. Den har for eksempel City Safety, der kan bremse selv.

Den passer også på i trafikken med ting som vognbane-assist og systemer, der ser blinde vinkler. Den beskytter godt mod uheld.

Bilen passer også på dem udenfor. Den har en god vurdering for fodgængerbeskyttelse med 76% fra NCAP. Men for børn i bilen kan der være udfordringer. Der er ikke Isofix beslag overalt, og plads til autostole kan være lille.

Så, en Volvo XC60 beskytter mange, men tjek for børnene.

Hvordan er interiøret i en Volvo XC60?

Interiøret i Volvo XC60 er rummeligt og lavet af fine materialer. De har sat luftaffjedring op, så køreturer bliver blødere. Folk kan nemt komme ind og ud takket være høj siddehøjde.

Bilen beskytter godt med mange sikkerhedsfunktioner. Den har et kombiinstrument på 12,3 tommer og et midterdisplay på 9 tommer, der bruger Android.

Displayet viser vejen og holder dig forbundet. Materialerne føles gode, og sæderne støtter dig på lange ture. Volvoen giver en følelse af luksus og sikkerhed, når du sidder bag rattet.

Hvor mange personer er der plads til i en Volvo XC60?

En Volvo XC60 har plads til fem personer. Bilen er rummelig og giver god plads til benene og hovedet for alle, både foran og bagpå. De sæder, som kan vælges, støtter godt og er behagelige at sidde på.

Selv folk, der er næsten to meter høje, kan sidde godt i bilen. Dette gør en Volvo XC60 til et godt valg for familier eller grupper, der ønsker komfort på lange ture.

XC60 har også sikkerhed i topklasse. Den har fået 98% i en sikkerhedstest. Der er også masser af steder at opbevare ting i bilen, ligesom andre biler af samme størrelse. Dette gør den praktisk til hverdagsbrug og familieudflugter.

Hvilket lydsystem har en Volvo XC60?

Volvo XC60 kommer med et lydsystem baseret på Android. Systemet har et 9-tommers centralt display. Brugere kan nyde digital radio, Bluetooth til opkald uden brug af hænder og stemmestyring.

Der er ikke detaljer om mærker bag lydsystemet eller antal højttalere. Lyden i bilen er god, og hvis man vælger akustisk glas, er støjen indenfor kun 66,8 dB(A) selv ved 130 km/h.

Dette gør køreturen mere rolig og behagelig. Selvom der ikke er oplysninger om ekstra lydsystemer, giver det standard system en solid lydoplevelse.

Hvilke apps kan man få til en Volvo XC60?

I en Volvo XC60 kan man bruge flere smarte apps. Disse gør køreturen nemmere og mere underholdende.

  1. Volvo On Call appen: Denne app lader dig styre bilfunktioner fra din smartphone. Du kan tænde for varme eller køl, før du går ind i bilen. Og du kan også tjekke, hvor meget brændstof der er tilbage.
  2. Spotify: Med denne app har du adgang til masser af musik og podcasts. Den virker direkte med bilens skærme, så du nemt kan vælge, hvad du vil lytte til.
  3. Google Maps: Denne navigationsapp hjælper dig med at finde vej. Den viser ruter på bilens display og opdaterer live.
  4. Volvo Cars appen: Ligesom Volvo On Call giver den info om bilens status på din mobiltelefon. Du kan tjekke batteriets niveau hvis det er en elbil og finde nærmeste opladningsstation.
  5. Andre nyttige apps: Der findes mange andre apps, som kan arbejde med bilens system for at give ekstra services. Disse inkluderer vejr apps for at tjekke dagens vejr før du kører ud eller nyhedsapps for opdateringer mens du kører.

Disse apps gør det lettere at få information og underholdning, mens du kører i din Volvo XC60.

Opdateres softwaren i en Volvo XC60 automatisk?

En Volvo XC60 får sine softwareopdateringer automatisk. Dette sker gennem bilens Android-baserede midterdisplay. Disse opdateringer forbedrer forskellige systemer i bilen, som f.eks.

batteriydeevne og brændstoføkonomi. Opdateringerne hjælper også med at holde sikkerhedsfunktionerne opdaterede. Dette er vigtigt for at sikre, at bilen altid kører effektivt og sikkert.

Aktive assistentsystemer i bilen, som autonome nødbremsesystemer, får også fordele af disse automatiske opdateringer. De sikrer, at bilen opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder.

Ved at modtage opdateringerne automatisk, behøver ejerne ikke at bekymre sig om at tage bilen til en forhandler for at få den opdateret. Dette gør vedligeholdelsen af Volvo XC60 nemmere og mere bekvem for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volvo XC60?

Volvo XC60 tilbyder meget tilbehør og ekstraudstyr. Købere kan vælge mange ting for at gøre deres bil bedre.

  1. Luftaffjedring: Gør køreturen mere behagelig.
  2. Børnesikkerhedsudstyr: Ekstra sikkerhed for børn, men med grænser.
  3. Partikelfilter: Sørger for mindre forurening under kørsel.
  4. Motorvarianter: Vælg mellem forskellige motorer med forskellig kraft og brændstofforbrug.
  5. Anhængertræk: Mulighed for at trække trailere eller campingvogne.
  6. Bagagerumsinddeling: Holder orden i bagagerummet.
  7. Tagbøjler: Til ekstra last på taget.
  8. Styling kit: Gør bilen flottere med særligt design på ydersiden.
  9. Opdateret software: Sikrer, at bilens systemer er nyeste stand.
  10. Beskyttelse af bunden: Bevarer bilens underside mod skader.
  11. Vinterdæk og fælge: Bedre greb på glatte veje om vinteren.
  12. Opgraderet lydsystem: Nyd musik i høj kvalitet, når du kører,
  13. Apps til bilen: Få nyttige apps direkte i din Volvo XC60's display,
  14. Ekstra opbevaringsløsninger indvendigt: Mere plads til småting indeni bilen.

Disse valgmuligheder gør det nemt at tilpasse Volvo XC60 efter personlige behov og ønsker.

Hvilke teknologier bruges i en Volvo XC60?

Teknologier i en Volvo XC60 gør køreturen sikker og behagelig. De hjælper føreren og gør bilen til en del af den digitale verden.

  1. Aktive sikkerhedssystemer - Bilen har systemer som selvstændig nødbremse, vejbaneassistent og fartpilot, der tilpasser sig trafikken. Disse teknologier ser ud foran bilen og hjælper med at undgå ulykker.
  2. Plug-in hybrid motor - Denne bil kombinerer en benzinmotor på 253 hestekræfter med en elektrisk motor på 145 hestekræfter. Sammen giver de kraft, når man har brug for det, og sparer brændstof.
  3. Elektrisk rækkevidde - Bilens batteri kan køre op til 64 km uden at bruge benzin. Dette er godt for korte ture, hvor man kun kører på elektricitet.
  4. Android-baseret midterdisplay - En stor skærm i midten lader dig styre musik, kort og meget mere direkte fra bilen. Du kan også bruge stemmekommandoer til at styre funktionerne.
  5. Luftaffjedring - Dette valgfrie sæt op sørger for en glat tur, selv på bumpede veje. Det justerer også bilens højde, hvilket gør det lettere at læsse bagage i bagagerummet.
  6. Bagagerumskapacitet - Med op til 580 liter plads uden dæksel er der god plads til tasker og indkøb. Det gør bilen praktisk til familier eller dem der rejser meget.
  7. Opladninghastighed - Bilens batteri kan oplades hjemme med almindelig strøm (3,7 kW maksimal hastighed). Så kan den være klar igen over natten.
  8. Kvalitetsmaterialer i kabinen - Indeni finder du rummelige sæder beklædt med materialer af høj kvalitet som giver komfort selv på lange ture.

Disse teknologier viser hvordan Volvo XC60 blander sikkerhed, effektivitet og komfort i en moderne pakke.

Hvad koster en Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic i grøn ejerafgift?

En Volvo XC60 Plug-in Hybrid T6 Inscription AWD Geartronic koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle plugin-hybrid det samme beløb.

Hvor tit skal en Volvo XC60 til service?

En Volvo XC60 skal til service hvert år eller efter at have kørt 20.000 km. Dette hjælper med at holde bilen i topform og sikrer, at den kører godt. Serviceintervallerne kan ændre sig, hvis man kører meget i hårdt terræn eller under tunge forhold.

Det er smart at lave en aftale for tjek hos en godkendt Volvo-mekaniker. De ved alt om din bil og hvordan man passer bedst på den.

Hybridmodeller som Volvo XC60 Plug-in Hybrid kræver også tjek af hybridsystemet. Dette sikrer, at både el- og benzinmotorerne arbejder som de skal. At følge disse anbefalinger om service sikrer, at bilen holder længere og mindsker risikoen for dyre reparationer senere.

Kontakt altid en autoriseret forhandler for at få den mest præcise information angående din biltype.

Hvilke dele på en Volvo XC60 går mest i stykker?

Folk ser ofte på Volvo XC60 som en pålidelig bil. Men selv de bedste biler kan have dele, der går i stykker. Her er nogle af de mest almindelige problemer:

  1. Elektroniske problemer: Systemer som infotainment og Ghk kan nogle gange svigte.
  2. Bremser: Slidte bremseklodser og skiver er almindelige, især ved hård kørsel.
  3. Transmission: Automatgearkassen kan opleve forsinkelser eller ujævn gearskifte.
  4. Luftaffjedring: På modeller med dette system kan luftposerne lække, hvilket påvirker køreegenskaberne.
  5. Batteri til hybrid: Levetiden for hybridbatteriet kan være kortere end ventet.
  6. Motor: Der har været rapporter om olie lækage og problemer med overophedning.

Disse punkter viser, at selvom en Volvo XC60 generelt er betroet, så findes der typiske problemer, man skal være klar over.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volvo XC60?

Garantien på en Volvo XC60 varer en bestemt periode. Artikelens oplysninger viser ikke, hvor længe denne periode er. Det betyder, at den nøjagtige længde på garantien for en Volvo XC60 ikke er givet.

For at finde ud af, hvor lang tid garantien dækker, skal man kontakte en Volvo-forhandler direkte. De kan give de specifikke detaljer om garantiperioden.

Købere skal vide, at en garantiperiode er vigtig at forstå. Den beskytter dem, hvis deres bil får problemer. Selvom artiklen ikke siger, hvor lang garantien er, er det stadig et vigtigt punkt at tjekke, når man køber en bil.

Hvad dækker garantien på en Volvo XC60?

Garantien på en Volvo XC60 Recharge T6 varer tre år og har ikke en grænse for, hvor mange kilometer bilen kører. Den beskytter mod fejl i hvordan bilen er lavet og de materialer, der er brugt.

Bilen har også et års garanti på malingen og 12 års beskyttelse mod at ruste igennem. Dette hjælper ejere med at føle sig sikre, fordi de ved, at eventuelle problemer med fabrikationsfejl bliver taget hånd om af Volvo.

Guides til andre varianter af Volvo XC60

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 05.06.2024, 09.00.27

Opdateret 05.06.2024, 09.00.27

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel