Find brugte biler til salg

Guiden handler om Volvo XC90 D5 Momentum AWD (Årgang 06/2015 - 03/2017)

Købsguide: Volvo XC90 D5 Momentum AWD (06/2015 - 03/2017)

Hvad skal du vide inden du køber en Volvo XC90 D5 Momentum AWD?

Før du køber en Volvo XC90 D5 Momentum AWD Geartronic, skal du vide, at det er en femdørs SUV i den øvre mellemklasse. Bilen er fra perioden mellem 06/2015 og 03/2017 og står som et stærkt valg for bilkøbere.

Den er vurderet højere end sin forgænger med en samlet bedømmelse på 1,9. Det er en stor forbedring fra den tidligere model fra 2012.

Volvo XC90 byder på topmoderne sikkerhed med IntelliSafe-sikkerhedspakker og krydsningssensorer. Dette markerer den som en af de sikreste køretøjer på markedet. Den har tilladt en anhængervægt på op til 2700 kg og kommer med permanent firhjulstræk.

For dem, der værdsætter sikkerhed, teknologi og styrke, tegner denne model et klart billede af Volvo Cars' forpligtelse til kvalitet og innovation.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volvo XC90?

Volvo XC90 kommer i forskellige motorvarianter, som passer til forskellige behov. Denne model tilbyder alt fra benzin til plug-in hybrid muligheder.

  1. T5 AWD Geartronic: Denne benzinmodel har en solid ydelse, der gør køreturen både kraftfuld og behagelig.
  2. T6 AWD Geartronic: Med sin stærkere benzinmotor leverer denne variant bedre acceleration og højere topfart.
  3. T8 Twin Engine AWD Geartronic: Som en plug-in hybrid kombinerer denne model elektrisk og benzindrevet kraft for øget effektivitet.
  4. D4 Geartronic: En dieselvariant, der fokuserer på økonomi uden at gå på kompromis med ydelsen.
  5. D5 AWD Geartronic: Denne dieselmodel er kendt for sin styrke og evne til at trække tungere læs.

Alle modeller giver mulighed for forskellige tilpasninger som tredje sæderække, opgraderede førersæder, Headup-Display, Spurhalteassistent og Einschlafwarner for at øge sikkerheden og komforten under kørslen.

Hvad er fordele og ulemper ved Volvo XC90?

Volvo XC90 D5 Momentum AWD er populær for sin sikkerhed og komfort. Herunder er en tabel, der viser fordele og ulemper ved denne bil.

Fordele Ulemper
- Høj køretøjsikkerhed - Det moderne betjeningskoncept kræver tilvænning
- Fremragende sikkerhedsudstyr - Stor central skærm kan virke distraherende
- Ekstremt komfortable køreegenskaber - Dyrt køretøj
- Stor plads - Luftundurchlässige optionale Ledersitze øger svedproduktion om sommeren
- Stor tilladt anhængervægt

Disse point viser, at mens Volvo XC90 D5 Momentum AWD har mange positive aspekter, såsom sikkerhed og komfort, er der også nogle få ulemper, der skal tages i betragtning. Disse omfatter især en læringskurve med den moderne teknologi og omkostningerne ved bilen.

Hvordan klarer Volvo XC90 sig i test?

I test klarer Volvo XC90 sig godt. I september 2015 fik den fem stjerner i ADAC Crashtests. Den scorer højt for sikkerhed til børn. ADAC har også kigget på mange andre ting. De ser på, hvor god bilen er bygget, og hvor godt den passer til hverdagen.

De tester, hvor godt man kan se ud fra bilen, og hvor behagelig den er at køre i. Motoren og den måde, bilen kører på, bliver også vurderet. Sikkerhed er meget vigtig for dem.

De tænker også på miljøet. Her får XC90 en samlet score på 69. Den udleder 222 g/km CO2 og bruger 6,9 liter brændstof hver 100km (16,7 km/L) i EcoTesten fra ADAC. Dette viser, at XC90 ikke bare er sikker, men også passer på miljøet.

Facebook, Google Maps, og andre moderne værktøjer gør XC90 til et godt valg for købere, der vil have teknologi sammen med sikkerhed og komfort. Denne model viser sig at være en topbil både i tests og i rigtige livet.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volvo XC90?

Volvo XC90 er en populær bil, men der findes andre biler, som ligner den. Her er listen over tre biler, som kan sammenlignes med Volvo XC90.

  1. Audi Q7
    • Audi Q7 tilbyder en luksuriøs oplevelse og har et moderne instrumentbord.
    • Denne bil forbruger lidt mere brændstof end Volvo XC90 men giver en stærk præstation på vejen.
    • Sikkerhedsfunktioner som city safety og collision warning sikrer passagererne.
    •  

    • BMW X5
      • BMW X5 kendetegnes ved sin sportslige stil og øjeblikkelig effekt på vejen.
      • Instrumentbordet i denne model blander nytænkende teknologi med komfort.
      • Bilen tilbyder mulighed for opdatering af softwaren automatisk via internettet, hvilket forbedrer køreoplevelsen løbende.
      •  

      • Mercedes GLE
        • Mercedes GLE udstråler elegance og robusthed både indvendigt og udvendigt.
        • Giver føreren avancerede sikkerhedsteknologier og forebyggende beskyttelse mod ulykker.
        • Fås med forskellige motorvarianter, såsom elektriske biler, hvor man kan koble til et kabel for genopladning.
        •  

        Disse alternativer matcher Volvo XC90 i mange aspekter såsom sikkerhed, komfort og præstationer på vejen.

        Hvor langt kører Volvo XC90 D5 Momentum AWD på literen?

        Denne bil kan køre 6,9 km på en liter brændstof. Det gør den til et godt valg for dem, der gerne vil have en bil, der ikke bruger for meget brændstof. Med denne viden kan bilkøbere træffe en klog beslutning om, hvorvidt Volvo XC90 D5 Momentum AWD matcher deres behov for økonomi i brændstofforbrug.

        Dette tal er specielt vigtigt at have med i sine overvejelser, når man kigger på forskellige biler.

        Hvilken motor har en Volvo XC90 D5 Momentum AWD?

        Volvo XC90 D5 Momentum AWD har en firecylindret dieselmotor på 225 hestekræfter. Denne maskine er kraftfuld og sikrer god ydelse på vejene. Bilen kommer også med en otte-trins automatgearkasse som standard.

        Dette gør kørslen glat og problemfri, uanset terræn. Gearkassen arbejder hånd i hånd med motoren for at give en behagelig og effektiv køreoplevelse.

        Motor og gearkasse sammen gør XC90 D5 til en stærk bil, der passer til forskellige kørselsbehov. Uanset om det er lange rejser på motorvejen eller hverdagskørsel, klarer denne Volvo det med lethed.

        Kraften i motoren kombineret med den avancerede gearkasse sikrer, at bilen kan præstere under alle forhold.

        Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volvo XC90 D5 Momentum AWD?

        En Volvo XC90 D5 Momentum AWD har 225 hestekræfter. Denne kraft gør bilen stærk og sikrer god ydeevne på vejene. Kraften på 225 hestekræfter er med til at give en jævn og solid køreoplevelse, uanset om det er på lange ture over landet eller hurtige sving i byen.

        Denne model kombinerer dermed komfort med styrke, hvilket appellerer til bilejere, der søger en pålidelig og kraftfuld bil.

        Hvad er tophastigheden for en Volvo XC90 D5 Momentum AWD?

        Volvo XC90 D5 Momentum AWD kan køre op til 220 km/t. Denne info er vigtig for bilkøbere, der holder af fart og præstationer. Den viser, hvordan bilen præsterer på vejene, og giver en ide om dens kapacitet.

        Med en sådan hastighed hører denne model til blandt de hurtigere i sin klasse. Det er nyttigt at vide for dem, der vægter hastighed højt i deres valg af bil.

        Hvor hurtigt accelererer en Volvo XC90 D5 Momentum AWD fra 0-100 km/t?

        En Volvo XC90 D5 Momentum AWD klarer sprinten fra 0-100 km/t på en tid, der passer til biltypens størrelse og vægt. Denne model med firehjulstræk og en motorstyrke på 225 hk viser, hvordan styrke møder effektivitet.

        Den bruger kun 6,9 l/100km (16,7 km/L) hvilket viser dens økonomiske fordel i forbrug. Med en sådan præstation sætter den sig solidt i feltet af familiebiler, hvor både hastighed og økonomi spiller en stor rolle.

        Bilkøbere skal også bemærke, at denne model blev produceret mellem juni 2015 og marts 2017, hvilket kan påvirke tilgængeligheden af nyere brugte modeller.

        Hvad er dimensionerne på en Volvo XC90?

        Volvo XC90 har en længde på 4.950 mm, hvilket giver god plads både foran og bagved. Breden er på 2.008 mm, når spejlene er regnet med. Det gør den rummelig nok til at have komfortable siddepladser og nok plads til alle passagerers armbevægelser.

        Højden er på 1.775 mm, så der er god hovedhøjde. Akselafstanden, som er afstanden mellem for- og bagaksel, måler 2.984 mm. Denne store akselafstand bidrager til en jævn og stabil køreoplevelse.

        Vægten for denne bil er på 2.136 kg inklusive føreren, hvilket understreger dens solide konstruktion. Med en frihøjde på 238 mm kan Volvo XC90 uden problemer håndtere ujævne veje eller mindre bump på vejen.

        Disse dimensioner og vægt sikrer, at køretøjet står stabilt på vejen, samtidig med at det giver en behagelig og sikker køreoplevelse for alle i bilen.

        Hvor stort er bagagerummet i en Volvo XC90?

        Bagagerummet i en Volvo XC90 har god plads. Med bagsæderne oppe er der 475 liter til rådighed. Hvis du lægger bagsæderne ned, vokser rummet til 950 liter. Skal du bruge endnu mere plads, og det er tilladt at fylde helt op til loftet, får du 1.935 liter at arbejde med.

        Det giver masser af fleksibilitet for både daglige ture og længere rejser. Denne bil er desuden udstyret med teknologier, der understøtter moderne behov, som for eksempel muligheden for at integrere Apple CarPlay.

        Dette betyder, at du nemt kan forbinde din smartphone med bilens system og få adgang til apps direkte fra bilens skærm. Så hvis du skal på ferie eller ofte har brug for at transportere store ting, giver XC90 dig mulighederne for at pakke lige det, du har brug for.

        Kan man få anhængertræk på en Volvo XC90?

        Ja, en Volvo XC90 kan udstyres med anhængertræk. Denne mulighed gør den til et godt valg for folk, der har brug for at trække trailere eller campingvogne. Med et anhængertræk bliver bilen mere alsidig og kan møde forskellige behov, hvad enten det drejer sig om ferieture eller transport af større genstandvogne.

        Anhængertrækkets kapacitet varierer, så det er vigtigt at tjekke, hvor meget din specifikke model kan håndtere. Det sikrer, at du ikke overbelaster din bil eller risikerer sikkerheden på vejen.

        At vælge en Volvo XC90 med anhængertræk øger bilens brugsværdi og gør den til en praktisk løsning for mange bilkøbere.

        Hvor mange kg må en Volvo XC90 trække på anhængertrækket?

        En Volvo XC90 kan trække op til 2700 kg på anhængertrækket. Denne vægt gør bilen ideel for dem, der har brug for at trække tunge ting som for eksempel en stor campingvogn, en hestetrailer eller en båd.

        Kraften i bilen sikrer, at du nemt kan håndtere disse vægte, hvilket gør den til et godt valg for bilkøbere der kigger efter en bil med stærke trækeejendomme.

        Hvilke fælge kan man få til en Volvo XC90?

        Volvo XC90 ejere har mange muligheder for at tilpasse deres køretøj med forskellige fælge. Valg af de rigtige fælge kan forbedre bilens udseende og køreegenskaber.

        1. Aluminiumsfælge er populære blandt Volvo XC90 ejere. De er lette og kan forbedre bilens acceleration og brændstofforbrug.
        2. Stålfælge tilbydes som et budgetvenligt alternativ. De er robuste og ideelle for dem, der søger en praktisk løsning.
        3. Ejerne kan vælge mellem forskellige størrelser og designs, så deres præferencer mødes perfekt. Det gør det nemt at find et personligt look.
        4. Vinterfælge er tilgængelige for dem, der ønsker bedre ydeevne i koldt vejr. Disse fælge arbejder godt sammen med vinterdæk.
        5. Autoriserede forhandlere tilbyder rådgivning om de bedste fælgvalg baseret på bilens specifikationer og ejerens behov.
        6. Ved valg af fælge bør ejere overveje hvordan forskellige typer influerer på køreegenskaberne og effektiviteten.

        Hver option giver Volvo XC90 ejere friheden til at skræddersy deres bil efter egne ønsker, samtidig med at de opretholder høje standards i både funktion og stil.

        Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volvo XC90?

        Til en Volvo XC90 skal man vælge vinterdæk, der kan håndtere bilens kraftfulde motor på 225 hestekræfter og sikrer et godt greb på vejene om vinteren. Bilen har permanent firehjulstræk, som giver en stor fordel i glat føre, men kræver dæk, der kan matche denne ydeevne.

        Med CO2-udledningen på 222 g/km og et forbrug på 6,9 l/100km (16,7 km/L) er det også værd at overveje miljøvenlige dækoptioner, der kan hjælpe med at holde forbruget nede.

        Ved at vælge dæk med god trækkraft reduceres risikoen for at miste kontrol over bilen i sne og is. Det er også afgørende at vælge dæk, der kan bære bilens tilladte anhængervægt på 2700 kg, hvis man planlægger at bruge bilen til at trække tunge læs om vinteren.

        ADAC's fem-stjernede sikkerhedsbedømmelse understreger nødvendigheden af kvalitetsdæk for at opretholde denne høje sikkerhedsstandard under alle kørselsforhold.

        Hvor sikker er en Volvo XC90?

        Volvo XC90 er kendt for sin sikkerhed. Den har avanceret sikkerhedsudstyr såsom City-Safety-System, der kan forhindre ulykker i byen ved automatisk at bremse, og cross traffic brake, der hjælper med at bremse i kryds.

        Linjevogter sørger for, at bilen bliver i sin bane, og træthedssensor opdager, når føreren er træt og foreslår en pause. Det passive sikkerhedsudstyr omfatter airbags rundt om i bilen, selestrammer der strammer sikkerhedsselerne ved sammenstød og et system der beskytter folk inde i bilen ved en ulykke.

        Desuden har Volvo XC90 et system kaldet Volvo on Call. Hvis der sker en ulykke, ringer dette system automatisk efter hjælp. Sikkerheden for de mindste passagerer er også i top med Isofix-beslag og ankerbeslag til fastgørelse af børnesæder.

        Dette gør Volvo XC90 til et meget sikkert valg for familier og andre, der sætter sikkerhed højt.

        Hvordan er interiøret i en Volvo XC90?

        Interiøret i en Volvo XC90 er tænkt til at være støjsvag og giver høj komfort med sin adaptive luftaffjedring, som kan indstilles efter behov. Bilen har masser af plads både foran og bagpå, hvilket gør den egnet til folk op til 2,05 m i højden.

        Sæderne i anden række er særligt komfortable med mulighed for at justere ryglænets hældning. Dette sikrer, at alle passagerer sidder godt, uanset hvor lang turen er. Med disse egenskaber viser bilen sig fra sin bedste side ved at kombinere luksus med funktionalitet, hvilket garanterer en behagelig køreoplevelm.

        Hvor mange personer er der plads til i en Volvo XC90?

        En Volvo XC90 har sæder til syv personer. Det er vigtigt at vide, at de to ekstra sæder i tredje række hovedsageligt er til børn. Disse ekstra sæder er en mulighed for store familier eller dem, der ofte transporterer flere passagerer.

        Selvom bilen giver mulighed for at have mange passagerer, skal man huske på, at komforten i tredje række er begrænset sammenlignet med de forreste sæderækker.

        Med muligheden for at folde tredje sæderække ned, kan brugere også nyde godt af et større bagagerum, når de ikke har brug for ekstra siddepladser. Dette gør Volvo XC90 til et godt valg for dem, der leder efter en bil med fleksibilitet til både hverdagsbrug og sjældne lejligheder, hvor der er brug for plads til flere personer.

        Hvilket lydsystem har en Volvo XC90?

        Volvo XC90 D5 Momentum AWD kommer med et valgfrit lydsystem fra Bowers & Wilkins. Dette system har 19 højttalere og en forstærker på 1400 watt. Fordi systemet bruger avanceret teknologi og enestående akustisk design, får passagererne en uforglemmelig lytteoplevelse.

        Det er en luksusopgradering, der matcher bilens høje kvalitet.

        Med Bowers & Wilkinss lydsystem i din Volvo XC90 kan du nyde musik som aldrig før. Systemet er skabt til at levere klar og kraftfuld lyd i hele bilen. Hver tone og note bliver ren og livlig.

        Det gør køreturen bedre for alle i bilen.

        Hvilke apps kan man få til en Volvo XC90?

        En Volvo XC90 kommer med flere smarte apps. Disse hjælper chaufføren og gør turen mere behagelig.

        1. Volvo on Call app: Denne app giver mulighed for at styre bilens varme, tjekke benzinstand og låse bilen op eller låse den, alt sammen fra din smartphone.
        2. Spotify-app: Giver direkte adgang til en stor musikbibliotek lige ved hånden, så du nemt kan nyde dine yndlingssange mens du kører.
        3. Yelp-app: Hjælper dig med at finde de bedste restauranter, caféer og andre steder nær dig, perfekt når du rejser til nye områder.
        4. Glympse-app: Denne app giver dig mulighed for sikkert at dele din placering med venner og familie i realtid, så de kan se, hvor du er på din rejse.
        5. Park and Pay-app: Find let ledige parkeringspladser og betal for parkering direkte fra din bil, hvilket sparer tid og reducerer stresset ved at finde parkering i travle byer.
        6. Service- og vedligeholdelsesapp: Giver påmindelser om serviceeftersyns- og vedligeholdelsestider baseret på bilens faktiske kilometerstand.

        Disse applikationer gør det lettere at nyde køreturen i en Volvo XC90 D5 Momentum AWD samt øger komforten og sikkerheden undervejs.

        Opdateres softwaren i en Volvo XC90 automatisk?

        Softwaren i en Volvo XC90 D5 Momentum AWD fra årgang 06/2015 til 03/2017 opdaterer ikke sig selv automatisk. Købere skal vide, at for denne bilmodel findes der ingen mulighed for, at softwaren kan opdatere sig selv.

        Det kræver, at ejeren selv tager skridtet til at få installeret opdateringerne gennem en forhandler eller et værksted. Dette er vigtigt for dem, der ønsker at holde deres bil opdateret med de nyeste funktioner og sikkerhedsforbedringer.

        At holde bilens software opdateret kan kræve lidt ekstra indsats fra bilejernes side, da man skal være opmærksom på nye opdateringer og planlægge besøg hos forhandlere eller værksteder.

        Ingen automatik betyder, at ejerne skal være proaktive for at søge information omkring nye softwareversioner og sikre sig, at deres bil altid kører med den seneste teknologi.

        Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volvo XC90?

        Volvo XC90 tilbyder en bred vifte af tilbehør og ekstraudstyr, der kan gøre din kørsel mere behagelig og sikker. Fra hjælp i trafikken til luksus i kabinen, er her mulighederne.

        1. 4-zonet-klimaanlæg giver alle passagerer mulighed for at indstille deres ideelle temperatur.
        2. IntelliSafe-Surround-pakke inkluderer avanceret teknologi som dødvinkelsensor og baneassistent for at øge sikkerheden.
        3. IntelliSafe-Assistent byder på adaptiv fartpilot med forsigtig stop-og-start-funktion, hvilket er perfekt i tæt trafik.
        4. Elektronisk anhængertræk der nemt kan skjules væk, når det ikke bruges.
        5. Kraftige LED-forlygter der skærper nattesynet uden at blænde andre bilister.
        6. Stort panoramatag der både giver et luksuriøst udtryk og mere lys i kabinen.
        7. Sensus Navigationssystem styret via stor touchscreen eller stemmestyring for nem navigation overalt på Sjælland eller andre dele af landet.
        8. Bowers & Wilkins lydsystem for lydentusiaster, med sublime højtalere rundt omkring i bilen.
        9. Trådløs mobilopladning så telefonen altid er klar til brug uden rod med kabler.
        10. Volvo On Call app integration, som tillader fjernstart af bilen, låsekontrol og meget mere via din smartphone eller tablet – opdateres sågar automatisk.

        Dette udstyr puster liv i Volvo XC90 og transformerer den fra en simpel SUV til et fyrtårn af komfort, teknologi og sikkerhed på vejen.

        Hvilke teknologier bruges i en Volvo XC90?

        Volvo XC90 bruger mange moderne teknologier. Disse gør køreturene sikrere og mere behagelige for alle i bilen.

        • Klimaindstillinger via menuer: XC90 har et system til at styre klimaet i bilen. Det betjenes fra flere niveauer i bilens mindske display.
        • Stort 9-tommers centralt display: Skærmen viser forskellige funktioner og indstillinger for bilen. Den gør det nemt at styre multimedia og andre systemer.
        • Start af bil med drejeskifter: I midterkonsollen er der en knap til at tænde for bilen. Dette erstatter den traditionelle nøglestart.
        • Sikkerhedssystemer: Volvo XC90 har mange systemer, der hjælper med at holde dig sikker på vejen. Disse inkluderer automatisk nødbremse og vejbaneassistent.
        • Forbindelse til apps: Bilen kan forbinde sig til forskellige apps gennem elektronisk post eller andre websteder. Dette øger underholdningen og informationen under kørslen.
        • Lydsystem af høj kvalitet: Musik- og lydoplevelsen i en Volvo XC90 er fantastisk takket være et topmoderne lydsystem.
        • Automatiske softwareopdateringer: Volvo sørger for, at bilens software altid er opdateret med de nyeste funktioner og sikkerhedsrettelser uden ekstra besvær for ejeren.
        • Avancerede kørehjælpsteknologier: Denne SUV bruger teknologi som adaptiv fartpilot og kryds traffikvarsel, hvilket gør det lettere og mere behageligt at køre lange strækninger.
        • Fuld LED-forlygter: For bedre synlighed om natten kommer Volvo XC90 med fuld LED-forlygte teknologi, der giver klart lys uden at blænde andre trafikanter.

        Disse teknologier sammen viser, hvordan Volvo XC90 sætter standarden inden for både komfort og sikkerhed i SUV-klassen.

        Hvad koster en Volvo XC90 D5 Momentum AWD Geartronic i grøn ejerafgift?

        En Volvo XC90 koster i 2024 ca. fra 780 kr til 16.540 kr i årlig ejerafgift.

        Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

        Hvor tit skal en Volvo XC90 til service?

        En XC90 skal til tjek hvert år eller efter 12.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette hjælper med at holde bilen i god stand. Omkostningerne ved at holde den kørende afhænger af, hvor meget benzin den bruger, hvad det koster at tage den til et værksted og dækomkostninger.

        Den gode nyhed er, at denne bil holder sin værdi ret godt de første fire år. Det betyder, at selvom man skal betale for service, så taber bilen ikke så meget i værdi. Det er smart at huske på disse punkter, hvis man overvejer at købe en.

        Sådan holder man sin Volvo XC90 kørende uden bekymringer.

        Hvilke dele på en Volvo XC90 går mest i stykker?

        At købe en bil involverer at kigge på mange ting, og en vigtig overvejelse er, hvilke dele der oftest går i stykker. Volvo XC90 D5 Momentum AWD har generelt et godt ry for pålidelighed, men som alle biler kan visse dele have problemer over tid.

        1. Elektroniksystemet: Mange ejere har rapporteret mindre problemer med bilens elektronik. Det inkluderer ting som infotainmentsystemet og navigation, som chauffører bruger til at gøre kørslen nemmere.
        2. Luftaffjedring: På nogle modeller kan luftaffjedringen vise tegn på slitage eller fejl, hvilket påvirker kørselskomforten.
        3. EGR-ventil: Denne del hjælper med at mindske bilens udstødning af skadelige gasser. Nogle gange kan den gå i stykker og skal udskiftes for at holde motoren ren.

          4 Engine Management System: Problemer her kan påvirke hvordan bilen kører og skal tjekkes, hvis motoren ikke føles rigtig.

        4. Brændstofpumpe: Denne del sørger for at sende brændstof til motoren. En defekt brændstofpumpe kan forårsage startproblemer eller en uregelmæssig motor.
        5. Vandpumpe: Vandpumpen spiller en afgørende rolle i din motors kølesystem ved at sikre cirkulation af kølevæske.
        6. Hovedlygter og baglygter: Der har været meldinger om tidlig svigt af lygtefunktionerne, specielt LED-elementerne.

        Disse punkter behøver ikke skræmme potentielle købere væk fra Volvo XC90 D5 Momentum AWD, men de bør holdes i mente under overvejelserne. At være bevidst om disse almindelige problemer giver mulighed for proaktiv vedligeholdelse og eventuel reparation, således at din Volvo XC90 bliver ved med at være en sikker og pålidelig bil til dine daglige behov.

        Hvor lang tid dækker garantien på en Volvo XC90?

        Volvo tilbyder en to-årig garanti på en Volvo XC90. Denne garanti har ingen begrænsning på antal kørte kilometer. Garantien dækker mange dele af bilen, hvis de går i stykker eller ikke virker, som de skal.

        Denne type garanti giver ejere af en Volvo XC90 tryghed. De ved, at problemer med bilen kan blive løst uden ekstra omkostninger i de første to år. Dette er en vigtig fordel for bilkøbere, der ønsker sikkerhed og pålidelighed i deres køretøj.

        Hvad dækker garantien på en Volvo XC90?

        Garantien på en Volvo XC90 strækker sig over to år og har ingen begrænsning i antal kørte kilometer. Denne garantidækning sikrer ejeren mod fabrikationsfejl og visse defekter, som kan opstå trods normal brug af bilen.

        Med denne kemiker kan ejere føle sig mere sikre, da de ved, at væsentlige dele af bilen er beskyttet mod uforudsete fejl, som ikke skyldes almindelig slidtage. Dette løfte styrker tilliden til Volvo som mærke og til XC90-modellen specifikt, hvilket understreger selskabets forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed.

        Det giver også ejerne ro i sindet at vide, at bilens værdi forventes at forblive gunstig over tid med en god restværdi efter de første fire år.

        Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

        Oprettet 10.09.2024, 14.30.44

        Opdateret 10.09.2024, 14.30.44

        Hurtige genveje

        Bilhandel.dk

        Cookieindstillinger

        Brug for hjælp?

        Bilhandel