Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW e-Golf (Årgang 03/2014 - 10/2016)

Købsguide: Volkswagen e-Golf (03/2014 - 10/2016)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen e-Golf?

En Volkswagen e-Golf har en elektrisk motor med 85 kW/115 hk. Den kan køre op til 145 km på en fuld opladning. Prisen starter ved 34.900 euro, hvilket kan være højt for nogle bilkøbere.

Afskrivningen på bilen er også høj, hvilket betyder, at den mister værdi hurtigt.

Bilen har mange praktiske funktioner som p-sensor for og bag, fuld LED-forlygter, og digitalt cockpit. Der er desuden mulighed for nøglefri betjening. Elektriske spejle med varme og armlæn er standard.

Rækkevidden kan være en begrænsning for nogle, især på længere ture.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII findes kun som en elbil uden karosserivarianter. Modellen bruger en elektrisk motor med en kraft på 136 hestekræfter.

Batteriet har en kapacitet på 35,8 kWh. Standardudstyret inkluderer full LED forlygter og digital cockpit. Der er ingen TSI eller TDI-motorer tilgængelige for denne model.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII er kendt for sikker kørsel og god konstruktion. Mange sikkerhedssystemer som adaptiv fartpilot, køassistent og automatisk nødbremsesystem gør kørsel tryg. LED-lygter er standard, og der er mulighed for Xenon-lygter som ekstraudstyr.

Det effektive klimaanlæg med to-zoners klimaautomatik sikrer komfort for alle passagerer.

Der er også et par ulemper ved Volkswagen e-Golf VII. Bilen har en begrænset rækkevidde på 231 km og et batteri på 35,8 kWh, hvilket kan være en udfordring for længere ture. Prisen er højere sammenlignet med andre biler i samme klasse, og afskrivningen kan være høj.

Den højere pris kan virke som en barriere for nogle bilkøbere, der søger en økonomisk løsning.

Hvordan klarer Volkswagen e-Golf VII sig i test?

ADAC-autotesten af Volkswagen e-Golf VII viser gode resultater. Bilen opnår 49 point i ADAC EcoTest. Dens energieffektivitet vurderes med et gennemsnitligt forbrug på 18,2 kWh pr. 100 km.

Dette gør den til en økonomisk elektrisk bil.

CO2-udledningen er målt til 102 g/km, hvilket er lavt sammenlignet med mange benzinbiler. Resultaterne fra testen viser, at Volkswagen e-Golf VII klarer sig godt og er et solidt valg for dem, der ønsker en miljøvenlig bil med god ydeevne.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen e-Golf VII?

Ford Focus Electric og Nissan Leaf er gode alternativer til Volkswagen e-Golf VII. Ford Focus Electric har en rækkevidde på omkring 185 km og et batteri på 33,5 kWh. Den tilbyder også features som p-sensor og el-klapbare sidespejle med varme.

Nissan Leaf har en længere rækkevidde på op til 270 km takket være dets 40 kWh batteri. Den har også sikkerhedsfunktioner som emergency assist og musikstreaming via Bluetooth.

Begge biler er brugte til salg i Danmark og Sverige, hvilket gør dem nemme at finde.

Hvad er rækkevidden for en Volkswagen e-Golf?

En Volkswagen e-Golf kan køre op til 145 km på en fuld opladning. Denne rækkevidde gør den ideel til kortere ture og daglig pendling. Batteriet er på 35,8 kWh, hvilket er passende for de fleste bykørselssituationer.

Elbilen har også praktiske funktioner som p-sensor for og bag, el-klapbare sidespejle med varme og LED-kørelys. Tag højde for vejret og kørselsforholdene, da det kan påvirke rækkevidden.

Hvor stort er batteriet på en Volkswagen e-Golf?

Batteriet på en Volkswagen e-Golf har en kapacitet på 24,2 kWh. Det betyder, at bilen kan klare en del kilometer på en opladning. Batteriet sikrer også, at eldriftsystemet fungerer effektivt.

Volkswagen e-Golf tilbyder solid ydeevne med sit batteri på 24,2 kWh. Det holder strøm nok til længere køreture og gør bilen pålidelig.

Hvordan lader man en Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII kan lades på flere måder. Følg disse punkter for at oplade bilen korrekt.

  1. Mennekes-stik: Brug dette stik til langsom opladning derhjemme eller på offentlige ladestationer.
  2. Schuko-stik: Dette er et standard stikkontakt. Det bruges også til langsom opladning, typisk over natten.
  3. Hurtigladning: Besøg en hurtigladestation for en hurtigere opladning af batteriet.
  4. Tilslut ladekabel: Tilslut det rette kabel i bilens ladeport og derefter i stikkontakten.
  5. Start opladningen: Følg bilens instruktioner for at begynde opladningen, som typisk vil vise sig i instrumentbrættet.
  6. Overvåg processen: Hold øje med bilens display, som viser batteriets status og forventet tid tilbage til fuld opladning.
  7. Afslut opladningen: Frakobl ladekabel fra både bil og stikkontakt, når bilen er fuldt opladet eller når du ønsker at afslutte opladningen.

Hvor lang tid tager det at lade en Volkswagen e-Golf?

Ladetiden for en Volkswagen e-Golf varierer med typen af opladningsmetode. Brug af en almindelig stikkontakt tager op til 13 timer. Ladestationer eller wallboxe reducerer dette til omkring 9 timer.

Hurtigladestationer er betydeligt hurtigere og kan oplade batteriet på kun 0,5 timer. Batteriet har en kapacitet på 35,8 kWh og giver en rækkevidde på cirka 231 km. Brug af hurtigladning kan være praktisk for dem, der hurtigt ønsker at få el-bilen klar igen.

Hvilken motor har en Volkswagen e-Golf?

Volkswagen e-Golf har en elektrisk motor. Motoren leverer 85 kW, hvilket svarer til 115 hestekræfter (hk). Momentet er på 270 Nm. Motoren giver bilen god kraft og hurtig respons.

Denne motor gør Volkswagen e-Golf til en stærk konkurrent blandt elektriske biler. Bilen starter hurtigt og kører jævnt. Den elektriske motor betyder også, at bilen er støjsvag og miljøvenlig.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen e-Golf?

En Volkswagen e-Golf har 115 hestekræfter (HK). Motoren ydes 85 kW, hvilket svarer til 115 HK. Dette gør bilen hurtig nok til daglig kørsel. Den følger godt med i bytrafik og på motorveje.

Volkswagen e-Golf er et populært valg for bilkøbere, som ønsker en elektrisk bil. Den kombinerer det bedste fra tysk teknik med moderne el-drift. Den stærke motor på 115 HK sikrer god acceleration og køreevne.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen e-Golf?

Tophastigheden for en Volkswagen e-Golf er 140 km/t. Bilens elektriske motor sikrer en rolig og jævn kørsel, selv ved høje hastigheder. Det elektriske system er designet til at levere kraft uden forsinkelse.

Batteriet på 35,8 kWh bidrager til en stabil performance.

LED kørelys og el-klapbare sidespejle med varme er standardfunktioner i modellen fra 2014 til 2016. Den elektriske parkeringsbremse gør det nemt at parkere sikkert. Modellen har også p-sensor for og bag, som hjælper med at undgå forhindringer under parkering.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen e-Golf fra 0-100 km/t?

En Volkswagen e-Golf accelererer fra 0-100 km/t på omkring 10,4 sekunder. Den elektriske motor leverer 85 kW, som svarer til 115 hestekræfter (hk), og den har et moment på 270 Nm. Dette giver en hurtig og jævn acceleration, der gør kørslen behagelig.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII måler 4276 mm i længden. Bredden er 2027 mm inklusive spejle. Højden er 1452 mm. Akselafstanden er 2637 mm. Vægten uden fører er 1510 kg.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen e-Golf VII?

Bagagerummet i en Volkswagen e-Golf VII rummer 305 liter. Det kan udvides til 425 liter, hvis man fjerner bagagerumsdækslet. Ved fuld belastning kan kapaciteten øges op til 1120 liter. Dette gør bilen fleksibel for både dagligdags brug og længere ture.

For dem, der har brug for ekstra plads, er det let at justere bagagerummet. Man kan nemt transportere både mindre og større ting. Bagagerummet er velegnet til mange typer opbevaring, hvilket gør e-Golf praktisk og alsidig.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII kan ikke udstyres med anhængertræk som standard. Der er heller ingen mulighed for at tilføje anhængertræk som ekstraudstyr. Det betyder, at man ikke kan trække trailer eller anden påhæng med denne model.

Technologien og designet af Volkswagen e-Golf VII er fokuseret på effektivitet og rækkevidde. Tilføjelse af anhængertræk ville påvirke disse egenskaber negativt. Derfor har Volkswagen valgt ikke at tilbyde denne funktionalitet på e-Golf VII.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Volkswagen e-Golf VII?

En Volkswagen e-Golf VII kan trække op til 750 kg, hvis anhængeren ikke har bremser. Hvis anhængeren har bremser, kan den trække op til 1.400 kg. Dette gør bilen velegnet til lettere trailere og små campingvogne.

Brugere skal sikre, at anhængerens vægt ikke overstiger disse grænser for sikkerhedens skyld.

Et anhængertræk udvider bilens funktioner og gør den mere alsidig. De fleste vil finde disse kapaciteter tilstrækkelige for daglig brug og fritidsture. Vær opmærksom på, at det er vigtigt at kontrollere den faktiske vægt af lasten og anhængeren.

Oplysningerne om vægtgrænserne er vigtige for at sikre sikker kørsel og beskytte køretøjets levetid.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII kan udstyres med forskellige fælge. Her er de tilgængelige muligheder:

  1. 16 tommers fælge: Disse fælge giver en glat kørsel og et klassisk look.
  2. 17 tommers fælge: Tilbyder en god balance mellem komfort og stil.
  3. 18 tommers fælge: For mere sporty design og bedre vejgreb.

Man kan vælge overfladebehandlinger som sort, sølv eller poleret finish. Hver type tilføjer sin egen unikke stil til bilen.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen e-Golf VII?

Vinterdæk er vigtige for sikker kørsel i koldt vejr. Der findes flere gode muligheder til Volkswagen e-Golf VII.

  1. Michelin X-Ice Xi3
    • Godt vejgreb på sne og is.
    • Lav rullemodstand, som øger rækkevidde.
    • Støjsvag.

     

  2. Continental WinterContact TS 860
    • Stor bremseevne på glatte veje.
    • Kort bremselængde på våde og tørre vejbaner.
    • Holdbar gummiblanding for lang levetid.

     

  3. Nokian Hakkapeliitta R3
    • Hurtig acceleration selv i snevejr.
    • Energibesparende design, reducerer el-omkostninger.
    • Øget komfort.

     

  4. Pirelli Winter Sottozero 3
    • Forbedret kontrol på snedækkede veje.
    • Passer godt til høj tophastighed (140 km/t).
    • Giver god respons ved opbremsning.

     

  5. Bridgestone Blizzak WS80
    • Optimal ydeevne under kolde temperaturer.
    • Maksimal vægt understøttes godt af dækstrukturen.
    • Effektive mønstre til vandafledning.

     

Disse vinterdæk hjælper med at bevare sikkerheden og effektiviteten af din Volkswagen e-Golf VII om vinteren.

Hvor sikker er en Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII er udstyret med mange sikkerhedssystemer. Den har ESP, bremseassistent og dæktryksovervågning. Træthedsregistrering hjælper føreren med at holde sig vågen bag rattet.

Bilen har også front- og sidesikkerhedsposer for ekstra beskyttelse.

Barnesæder kan monteres på bagsædet og passagersædet. Dette gør Volkswagen e-Golf VII til et godt valg for familier. Barnesikkerheden er vurderet som god. Den avancerede crash-beskyttelse beskytter alle passagerer ved en kollision.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen e-Golf VII?

Interiøret i en Volkswagen e-Golf VII er både praktisk og funktionelt. Det har højkvalitets design med mekanisk sædejustering. Der er undtagelse for lændestøttehåndtagene, som er nemme at indstille.

Foran og bagpå bilen finder du rigelig opbevaringsplads.

Bilen har fuldautomatisk klimaanlæg, el-klapbare sidespejle med varme samt el-parkeringsbremse. Der er varme i forruden, hvilket er nyttigt på kolde dage. Interiøret giver en behagelig oplevelse for både fører og passagerer.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen e-Golf VII?

Der er plads til fem personer i en Volkswagen e-Golf VII. To personer kan sidde foran, mens tre kan sidde bagpå. Både for- og bagsæderne har god plads til både ben og hoved, så selv høje personer sidder komfortabelt.

Der er også isofix-beslag bagpå til børnesæder. Det gør det nemt og sikkert at installere autostole. Sædets design giver god støtte på længere ture.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII kommer med Discover Pro højttalersystemet. Dette system giver klar lyd og kraftige basse. Det er et fremragende valg for dem, der elsker god musik på vejen. Discover Pro er standard i denne model og sikrer, at hver tur bliver en fornøjelse med krystalklar lydkvalitet.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen e-Golf VII?

Folk der køber en Volkswagen e-Golf VII kan bruge flere praktiske apps. Disse apps gør bilen nemmere at bruge.

  1. Volkswagen Car-Net-appen: Denne app giver adgang til opladningsovervågning, fjernbetjening af klimaanlæg og batteristatus.
  2. Apple CarPlay: Gør det muligt at forbinde iPhones for musik, kort og beskeder.
  3. Android Auto: Lader Android-brugere forbinde deres telefoner for navigation, beskeder og musik.
  4. Stemmekommandoer: Understøtter stemmestyring for hænderfri betjening af bilens funktioner.
  5. Navigation Apps: Integrerer med populære navigationsapps for at finde ruter og offentlige ladestationer.
  6. Smartphone Integration Apps: Forbinder mobiltelefoner trådløst til bilen så man kan ringe og sende meddelelser sikkert.
  7. Klimaanlægsfjernbetjening: Giver mulighed for at justere bilens klima via mobiltelefonen inden man sætter sig ind i bilen.

Disse apps hjælper med at gøre køreoplevelsen bedre og mere bekvem for brugerne af Volkswagen e-Golf VII.

Opdateres softwaren i en Volkswagen e-Golf VII automatisk?

Softwaren i en Volkswagen e-Golf VII opdateres ikke automatisk. Ejeren skal selv sørge for at få opdateret softwaren manuelt. Der findes ingen funktion, hvor bilen selv kan hente og installere softwareopdateringer.

Volkswagen e-Golf VII kræver derfor, at man enten besøger et autoriseret værksted eller bruger specielle værktøjer for at opdatere softwaren. Dette gælder for alle biler fra årgang 03/2014 til 10/2016.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen e-Golf VII?

Volkswagen e-Golf VII tilbyder mange valgmuligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Her er en liste over, hvad du kan få:

  1. Parkeringsassistent: Hjælper med at parkere bilen ved at tage kontrol over styringen.
  2. Bakkamera: Giver et klart billede af området bag bilen for nemmere parkering.
  3. Fartpilot med radargestyret afstandsregulering: Holder en konstant fart og justerer afstanden til biler foran.
  4. Håndfrit til mobil: Gør det muligt at foretage opkald uden at fjerne hænderne fra rattet.
  5. Fuldautomatisk klima: Justerer temperaturen i bilen automatisk for optimal komfort.
  6. El-klapbare sidespejle med varme: Spejlene folder ind elektrisk og har varmefunktion for bedre udsyn om vinteren.
  7. Elektrisk parkeringsbremse: En nem måde at aktivere bremserne på ved tryk på en knap.
  8. Anhængertræk: Kan monteres for at trække en trailer eller campingvogn.
  9. Fælge og vinterdæk: Vælg mellem forskellige typer fælge og vinterdæk for bedre ydeevne i koldt vejr.
  10. Lydsystemer: Forskellige muligheder giver god lydkvalitet under kørslen.
  11. Apps til bilen: Mulighed for at bruge forskellige applikationer via bilens infotainmentsystem.

Disse funktioner gør Volkswagen e-Golf VII mere praktisk og komfortabel i hverdagen.

Guides til andre varianter af VW e-Golf VII

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen e-Golf VII?

Parkeringssensorer og Park Assist-system hjælper føreren med at parkere nemt og sikkert. Sensorerne kan opdage forhindringer og advare føreren om dem. Elektronisk Differentialsperre (XDS) forbedrer bilens traktion ved at give bedre greb på vejen.

Dette gør kørsel mere sikker, især på glatte overflader.

El-klapbare sidespejle med varme forhindrer dug og is om vinteren. Fuldautomatisk klimaanlæg sikrer komfortabel temperatur inde i bilen. Den bruger også et batteri på 35,8 kWh for en rækkevidde på 231 km.

Disse teknologier gør Volkswagen e-Golf VII til en praktisk og sikker bil til daglig brug.

Hvad koster en VW e-Golf i grøn ejerafgift?

En VW e-Golf koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Volkswagen e-Golf VII til service?

En Volkswagen e-Golf VII kræver minimal vedligeholdelse. Serviceintervallerne er mindre hyppige sammenlignet med traditionelle biler. Det anbefales at følge producentens servicetidsplan nøje.

Normalt skal bilen til service hvert år eller efter hver 30.000 km, afhængigt af hvad der kommer først.

Regelmæssig vedligeholdelse inkluderer kontrol af batteriets tilstand, opdatering af softwaren og skift af bremsevæske. Batteriet har en garanti på otte år eller 160.000 km, men det er stadig vigtigt at følge producentens anbefalinger for at undgå uventede problemer.

Med lave driftsomkostninger forbliver e-Golf økonomisk at eje på trods af den høje anskaffelsespris.

Hvilke dele på en Volkswagen e-Golf VII går mest i stykker?

Batteriet er en af de mest udsatte dele på en Volkswagen e-Golf VII. Trods den otte år lange garanti, kan batteriets effektivitet falde over tid. El-klapbare sidespejle m. varme kan også være problematiske, især i koldt vejr.

Fuldaut. klima-anlægget kan kræve vedligeholdelse, da det er vigtigt for komforten.

P-sensor for & bag kan fejle, hvilket gør parkering vanskeligere. Bremsepedalen skal bruges for at starte motoren, og denne mekanisme kan blive slidt med tiden. Generelt er driftsomkostningerne primært relateret til el-omkostninger og forventet levetid på to år for visse dele.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen e-Golf VII?

Garantien på en Volkswagen e-Golf VII dækker i otte år eller op til 160.000 km. Dette gælder især for batteriet. Den lange garanti sikrer, at bilens vigtigste komponenter er dækket.

Denne garanti giver tryghed til købere, der overvejer en brugt Volkswagen e-Golf.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen e-Golf VII?

Garantien på en Volkswagen e-Golf VII dækker otte år eller 160.000 km for batteriet. Denne garanti sikrer, at batteriet holder en vis kapacitet i denne periode. Driftsomkostningerne for e-Golf drejer sig primært om el-omkostninger, og det er derfor vigtigt med en god batterigaranti.

Forsikringsomkostninger for e-Golf kan være høje på grund af høje præmieklasser. Men bilen er fritaget for købsafgift de første ti år, hvilket kan hjælpe med at holde de samlede omkostninger nede.

Anskaffelsesprisen for en e-Golf starter ved 34.900 euro, hvilket skal tages i betragtning ved køb.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.24

Opdateret 10.09.2024, 14.36.24

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel