Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW e-up! (Årgang 08/2016 - 07/2019)

Købsguide: Volkswagen e-up! (08/2016 - 07/2019)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen e-up!?

Før du køber en Volkswagen e-up!, skal du vide, at dens rækkevidde er omkring 105 km i ADAC EcoTest. Det betyder, at bilen er god til korte ture i byen. Prisen på e-up! er næsten dobbelt så høj som en normal Volkswagen up! med benzinmotor.

Men du sparer penge på længere sigt, fordi e-up! bruger strøm i stedet for benzin, og den betaler ingen skat de første ti år. Dens strømforbrug er 17,7 kWh pr. 100 km, og den har lave vedligeholdelsesomkostninger.

e-up! har et batteri og lak, der er dækket af garanti i henholdsvis 8 og 3 år. Bilens miljøpåvirkning vurderes positivt, da den udleder færre skadelige stoffer. Når du køber denne bil, får du også teknologier til elektrisk mobilitet og muligheder for at oplade derhjemme eller ved offentlige ladestandere.

Husk at overveje, om rækkevidden og opladningsmulighederne passer til dine behov.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen e-up!?

Volkswagen e-up! kommer kun i én udgave. Denne bil har en elektrisk motor med 60 kW / 82 hk. Den skiller sig ud med større LED-dagslys og en elektrisk skærm foran, sammenlignet med den almindelige up! model.

Udstyret er godt. Du får klimaanlæg, sædevarme, opvarmet forrude og et rat beklædt med læder.

Prisen for Volkswagen e-up! er næsten dobbelt så høj som den ikke-elektriske up! model. Men der er penge at spare på lang sigt. Elbilen betaler ingen skat de første ti år. Inspektionsomkostningerne er også lave.

Batteriet og bilens maling har henholdsvis otte og tre års garanti.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen e-up!?

Fordele Ulemper
- Elektrisk motor med 60 kW / 82 hk giver god acceleration. - Prisen er næsten dobbelt så høj som den konventionelle up! med benzinmotor.
- Rækkevidde på ca. 105 km ifølge ADAC EcoTest passer til bykørsel. - Rækkevidden falder ved højere hastigheder og i koldt vejr.
- Lav driftsomkostning på grund af elektrisk drift. - Batteriet mister kraft ved hastigheder over 100 km/t.
- Grøn bil uden lokale emissioner. - Ladetid kan være en udfordring afhængig af ladestationens kapacitet.
- Kompakte dimensioner gør den velegnet til bykørsel. - Topfarten er begrænset til 130 km/t, hvilket kan være en ulempe på motorvejen.
- 18,7 kWh batteri sikrer en passende rækkevidde for mange daglige pendler. - Bagagerum og kabineplads kan være begrænset for nogle familier.

Hvordan klarer Volkswagen e-up! sig i test?

Volkswagen e-up! gør det rigtig godt i test. I ADAC EcoTest har den en rækkevidde på ca. 105 km. Den bruger kun 17,7 kWh/100 km, hvilket er lidt. Den får også fuld score for at lave lidt lokale udslip og for sin CO2-balance.

Dette giver den fem stjerner. Så den er både god for miljøet og billig i drift.

Den viser sig også som en stærk konkurrent til andre små biler som Skoda Citigo og Fiat 500. E-up! har teknologier som hjælper med at køre længere på strømmen og gøre bilen sikker.

Folk, der tænker på at købe en elektrisk bil, kan se e-up! som et godt valg. Den klarer sig godt i test, er venlig mod miljøet, og kan køre en god distance før den skal lade igen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen e-up!?

Der er flere biler som ligner Volkswagen e-up! Seat Mii og Hyundai i10 er gode eksempler. Begge er små biler med elektrisk motor. De tilbyder noget nær den samme køreoplevelse som Volkswagen e-up! Disse biler har ofte lignende funktioner som fløjter og et læderrat, hvilket gør dem til attraktive valg for folk, der kigger efter en lille, elektrisk bil.

Disse alternativer har også fordele, som lavere pris sammenlignet med Volkswagen e-up! Dette gør dem til et godt valg for folk, der vil have en elektrisk bil uden at betale meget. Desuden er vedligeholdelsen af disse biler generelt billig, da de også nyder godt af lave eller ingen skatter i de første år.

Hvad er rækkevidden for en Volkswagen e-up!?

Volkswagen e-up! kan køre ca. 105 km på en opladning. Dette er fundet i ADAC EcoTest. Bilen bruger omkring 17,7 kWh for hver 100 km på vejen. I byen bruger den mindre strøm, ca. 14 kWh for hver 100 km.

Dette gør e-up! til et godt valg for korte ture og bykørsel.

Hvor stort er batteriet på en Volkswagen e-up!?

Batteriet i en Volkswagen e-up! er på 18,7 kWh. Det er nok til at køre omkring 105 kilometer på en opladning. Med sådan et batteri passer den perfekt til daglige ture i byen eller korte pendlerafstande.

Garantien på dette batteri dækker 8 år, så man kan føle sig sikker i mange år frem. Denne type elektriske køretøjer er en god løsning for dem, der vil nedbringe deres miljøaftryk og spare på brændstofudgifterne.

Hvordan lader man en Volkswagen e-up!?

At lade en Volkswagen e-up! er nemt. Du kan oplade den hjemme, ved en offentlig ladestander eller ved en hurtigladestation.

  1. Hjemme kan du bruge et almindeligt stikkontakt. Det tager længere tid at lade bilen op på denne måde.
  2. En wallbox hjemme gør opladningen hurtigere. Wallboxen skal installeres af en fagmand.
  3. Ved offentlige ladestandere finder du ofte AC - opladning, som er hurtigere end et almindeligt stikkontakt.
  4. CCS - ladedåser tilbyder hurtigladning. De kan fylde bilens batteri meget hurtigt op.
  5. Bilens batterikapacitet er 18,7 kWh, hvilket giver en rækkevidde på ca. 105 km.
  6. Opladningstiden varierer afhængigt af opladerens kraft og typen af opladning.
  7. E - up! viser opladningsstatus på instrumentbrættet, så du let kan se, hvor meget strøm der er tilbage.
  8. Brug kun udstyr godkendt af producenten for at beskytte bilens batteri og elektriske systemer.

Elektriske biler som e-up! sparer penge på brændstof og skat de første ti år. Med et lille strømforbrug på 17,7 kWh/100 km og mulighed for at oplade næsten overalt, er e-up! både praktisk og økonomisk smart valg for købere interesseret i elektriske biler.

Hvor lang tid tager det at lade en Volkswagen e-up!?

Opladningstiden for en Volkswagen e-up! afhænger af opladerens type. Med en almindelig hjemmelader tager det op til 15 timer at fylde batteriet helt. Hvis du bruger en hurtigladestation eller wallbox, kan tiden være meget kortere.

En wallbox kan lade bilen på omkring 4 timer, mens en meget kraftig ladestander kan gøre det på cirka 1 time. Husk, din oplevelse kan variere afhængigt af strømkilden og opladningsstationens effekt.

Hvilken motor har en Volkswagen e-up!?

Volkswagen e-up! bruger en elektrisk motor. Den har en effekt på 60 kW, hvilket er omkring 82 hestekræfter. Dette giver bilen god kraft til at køre i byen og på landeveje. Elmotoren gør også, at bilen er stille, når den kører.

Denne type motor bruger strøm fra et batteri til at køre. Det betyder, at Volkswagen e-up! ikke bruger benzin eller diesel. Dette er godt for miljøet og kan spare penge på brændstof.

Elbilen Volkswagen e-up! kan køre omkring 105 km på en fuld opladning. Dette tal kommer fra ADAC EcoTest, som tester, hvor langt biler kan køre. Rækkevidden afhænger af, hvordan man kører, og vejrforholdene.

Volkswagen e-up! passer godt til korte ture i byen eller til små udflugter.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen e-up!?

En Volkswagen e-up! har en motor med 82 hestekræfter. Denne kraft gør bilen kvik i byen og god på landevejen. Med 82 HK kan du føle dig sikker, når du skal accelerere og komme rundt i trafikken.

Kraften i e-up! er perfekt til hverdagskørsel. Den elektriske motor sørger for, at bilen kører glat og stille. Dette gør køreturene behagelige for både fører og passagerer.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen e-up!?

Tophastigheden for en Volkswagen e-up! er 130 km/t. Denne bil er udstyret med en elektrisk motor, som giver god fart på vejen. Med en batterikapacitet på 18,7 kWh kan den køre langt på en opladning.

Dette gør e-up! til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kører hurtigt, men også passer på miljøet.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen e-up!?

Volkswagen e-up! er en lille bil. Den er 3545 mm lang og 1645 mm bred. Højden på bilen er 1481 mm. Akselafstanden, som er afstanden mellem for- og baghjulene, er 2420 mm. Disse mål gør e-up! til en kompakt køretøj, der passer godt i byen.

Bagagerummet i e-up! kan holde mellem 195 og 260 liter. Hvis du klapper bagsæderne ned, kan du få plads til op til 800 liter. Det er nyttigt, når du skal have meget med. Den maksimale lasteevne er 362 kg.

Dette viser, hvor meget vægt bilen sikkert kan bære.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen e-up!?

Bagagerummet i en e-up! er på 195 til 260 liter. Med sæderne nede kan det blive til 800 liter. Det er godt for små ture. Men den høje kant gør det svært at læsse tunge ting.

Køretøjet kan bære 362 kg. Nogle finder dørene og bagagerumsforingen ikke så gode. Disse ting kan påvirke, hvordan man bruger bagagerummet.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen e-up!?

En Volkswagen e-up! kan desværre ikke have anhængertræk. Dette betyder, at man ikke kan trække en trailer eller andet med denne bil. Det er vigtigt for købere at vide dette, før de beslutter sig for at købe en e-up!

Så hvis man har brug for at trække ting, skal man se efter en anden bil.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Volkswagen e-up!?

Volkswagen e-up! har ikke mulighed for at have et anhængertræk. Dette betyder, at man ikke kan trække noget med bilen. Den kan bære op til 362 kg indeni. Dette inkluderer både mennesker og ting i bilen.

Så hvis du tænker på at bruge e-up! til at trække, kan det ikke lade sig gøre.

Denne bil passer til folk, der ikke skal flytte tunge ting med en trailer. Den er god til bykørsel og korte ture. Med e-up! får du en bil, der fokuserer på komfort og effektivitet i byen, fremfor at kunne trække tung last.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen e-up!?

Til en Volkswagen e-up! kan man vælge mellem forskellige typer hjul. Disse omfatter stålhjul, aluminiumshjul og letmetalshjul. Størrelsen og designet af disse hjul kan ændres for at passe til dine ønsker og behov.

Nogle hjul er bedre til bykørsel, mens andre passer bedre til lange ture på landevejen. For den bedste køreoplevelse er det vigtigt at vælge hjul, der matcher bilens størrelse og kraft.

Man kan købe hjul som en del af en pakke med ekstra udstyr eller som enkeltstående tilkøb. Det er smart at tale med en Volkswagen-forhandler, der kan guide dig i valget af de rigtige hjul til din Volkswagen e-up!

De kan hjælpe dig med at finde hjul, der forbedrer både udseendet og køreegenskaberne på din bil.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen e-up!?

Valg af vinterdæk til din Volkswagen e-up! afhænger af flere ting. Det er vigtigt at kigge efter dæk, der passer til bilens størrelse og vægt. Vinterdæk med lav rullemodstand hjælper med at spare strøm, hvilket er godt for en elbil som e-up!

Sørg for at vælge dæk, der giver godt greb på våde og glatte veje. Dette kan være dæk mærket med et snefnug eller bjergsymbol. Disse symboler viser, at dækkene er testet og godkendt til brug i vintervejr.

Det er også en god idé at tjekke anmeldelser og tests af vinterdæk. De kan give dig en ide om, hvordan forskellige dæk klarer sig under vinterforhold. Husk på, at gode vinterdæk kan øge din sikkerhed og komfort, når du kører i kulde og sne.

Vælg dæk fra anerkendte mærker for at sikre, at du får kvalitet, der passer til din Volkswagen e-up!

Hvor sikker er en Volkswagen e-up!?

En Volkswagen e-up! er ret sikker. Den fik fem stjerner i ADAC EcoTest. Det betyder, at den klarer sig godt i tests, både for at beskytte folk inde i bilen og for ikke at skade luften udenfor.

Bilen har også gode bremser og sikkerhedsudstyr, der passer på dig, hvis der sker en ulykke.

Denne bil har et system, der hjælper dig med at holde øje på vejen og undgå farer. Med sin elektriske motor sørger e-up! for, at du kan køre hurtigt væk, hvis det er nødvendigt.

Sikkerheden er vigtig for Volkswagen, så de har sørget for, at e-up! beskytter alle i bilen rigtig godt.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen e-up!?

Interiøret i en Volkswagen e-up! er lavet til fire personer. Der er god plads til benene foran, hvis du ikke er højere end næsten 1,90 meter. Bag i bilen kan personer op til en højde af 1,65 meter sidde.

Dette viser, at Volkswagen e-up! har tænkt på komfort for både fører og passagerer. Bagagerummet holder mellem 195 og 260 liter. Dette er nok til daglig brug, men viser også at e-up! er mere bybil end familiebil.

Bilen har et enkelt multimedieanlæg. Der er et radioapparat med to lydenheder og mulighed for at tilkoble din telefon. Du kan se hvor meget strøm du bruger og hvor langt du kan køre.

Disse funktioner gør det nemt at holde øje med din kørsel og energiforbrug. Det er smart, når du vil spare på strømmen eller planlægge din næste opladning.

Hvor mange personer er der plads til en Volkswagen e-up!?

Volkswagen e-up! har fire sæder. To foran og to bagved. Dette gør den til et godt valg for små familier eller grupper, der rejser sammen. Passagerer foran nyder godt af god plads til benene, selv for folk op til knap 1,90 m høje.

Bagved er pladsen mere begrænset. Det passer bedst til folk, der er op til 1,65 m høje. Denne bil kombinerer komfort og praktisk design, hvilket gør den ideel til daglig brug i byen.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen e-up!?

En Volkswagen e-up! kommer med et enkelt lydanlæg. Dette system har et radio og to højttalere som standard. Det er grundlæggende, men det virker. For dem, der ønsker mere, er der muligheder.

Man kan vælge et mere avanceret soundsystem. Dette system har seks højttalere og giver bedre lyd. Det kan også inkludere DAB+ for dem, der vil have adgang til digital radio. Disse valg giver ejere mulighed for at gøre lytteroplevelsen i deres bil bedre.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen e-up!?

Til en Volkswagen e-up! kan man bruge Volkswagen We Connect-appen. Denne app giver adgang til mange smarte funktioner. For eksempel kan man tjekke, hvor meget strøm bilen har tilbage, og finde ladestationer i nærheden.

Med appen kan ejere også styre opladning og sætte klimaanlægget i gang, før de går ud til bilen. Det gør køreturen mere behagelig.

Appen hjælper også med at planlægge ture ved at vise den bedste vej, så man sparer energi. Man kan holde øje med sin kørsel og se, hvordan man kan køre mere økonomisk. We Connect sender advarsler, hvis der er noget galt med bilen, eller hvis nogen forsøger at stjæle den.

Dette gør Volkswagen e-up! sikrere og sjovere at bruge.

Opdateres softwaren i en Volkswagen e-up! automatisk?

Nej, opdatering af softwaren i en VW e-up! kræver et værstedsbesøg.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen e-up!?

Til Volkswagen e-up! kan man købe forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og praktisk.

  1. Parkeringssensorer - hjælper med at parkere bilen uden at ramme noget.
  2. Bakkamera - gør det lettere at se, hvad der er bag bilen, når man bakker.
  3. Radio med to højtalere - giver god lyd til musik og radio.
  4. Telefonsnitflade - man kan koble sin telefon til bilens system.
  5. DAB+ radio - giver adgang til flere radiostationer i bedre kvalitet.
  6. Soundsystem med seks højtalere - for endnu bedre lydoplevelse.
  7. LED-dagslys - sikrer god synlighed på vejen i dagtimerne.
  8. Elektrisk instrumentskærm - viser information om bilen klart og tydeligt.
  9. Forbrugs- og rækkeviddeviser - hjælper med at holde styr på, hvor langt man kan køre.

Disse muligheder lader ejere opgradere deres Volkswagen e-up! efter behov og ønsker.

Guides til andre VW-modeller

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen e-up!?

Volkswagen e-up! bruger moderne teknologi for at køre langt og hurtigt. Den har en elektrisk motor, der giver bilen 82 hk. Dette gør, at bilen kan køre rigtig godt og miljøvenligt. Bilen har også et batteri på 18,7 kWh, som lader hurtigt op.

Der er forskellige måder at lade bilen på – hjemme, med en wallbox eller ved en lynladestation. Disse teknologier hjælper med at holde bilen kørende og klar til brug.

Denne bil bruger også smart software til at styre alt fra kørsel til opladning. Bilens system opdaterer automatisk, så den altid har de nyeste funktioner. Med disse teknologier passer Volkswagen e-up! godt til folk, der vil have en bil, der er nem at bruge, sikker og god for miljøet.

Hvad koster en VW e-up! i grøn ejerafgift?

En VW e-up! koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Volkswagen e-up! til service?

En Volkswagen e-up! skal tjekkes i værkstedet én gang hvert år eller efter 15.000 km, alt efter hvad der kommer først. Dette sikrer, at bilen kører godt og sikkert. Inspektionsomkostningerne er lave, hvilket gør det nemmere for ejere at holde deres bil i topform uden at bruge for meget.

Batteriet i bilen har en garanti på 8 år, og lakken er dækket af en 3 års garanti. Dette viser, at producenterne stoler på kvaliteten af deres produkter. At følge serviceplanen hjælper med at holde bilen kørende effektivt og kan også hjælpe med at bevare bilens værdi over tid.

Hvilke dele på en Volkswagen e-up! går mest i stykker?

Batteriet på en Volkswagen e-up! bliver slidt. Dette skyldes den lave rækkevidde og det gennemsnitlige strømforbrug, som slider på batteriet. Volkswagen giver dog 8 års garanti på batteriet, hvilket viser, at de tror på batteriets holdbarhed.

Selvom vedligeholdelsesomkostningerne er lave, betyder prisen for e-up!, at elektriske dele kræver mere opmærksomhed og reparation end i en konventionel bil.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen e-up!?

Volkswagen e-up! har to typer garanti. Den ene er på bilens batteri, som dækker 8 år. Den anden er lakgarantien, som varer i 3 år. Dette betyder, at hvis der er problemer med bilens strømkilde eller dens farve, kan du få dem løst uden ekstra omkostninger inden for disse perioder.

Dette giver en ekstra tryghed for bilkøbere, der ønsker at investere i en elbil som Volkswagen e-up! Garantierne sikrer, at din bil forbliver i god stand og mindsker bekymringer over mulige fremtidige udgifter til reparationer eller vedligeholdelse.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen e-up!?

Garantien på en Volkswagen e-up! omfatter 8 års garanti på bilens batteri og 3 års garanti på bilens maling. Det betyder, at hvis batteriet eller lakken går i stykker inden for denne tid, kan det blive repareret eller udskiftet uden omkostninger for ejeren.

Dette giver ro i sindet for købere, der bekymrer sig om bilens holdbarhed og udseende over tid. Desuden er elbilen undtaget fra afgifter de første ti år, hvilket er en stor økonomisk fordel for ejeren.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.31.42

Opdateret 10.09.2024, 14.31.42

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel