Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Golf 1.0 eTSI Life DSG (Årgang 08/2020 - 02/2024)

Købsguide: Volkswagen Golf VIII 1.0 eTSI Life DSG (08/2020 - 02/2024)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG?

Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG er en bil med en stærk motor. Den har en motor med tre cylindre og turbo. Man kan vælge mellem 90 eller 110 hestekræfter. Bilen har også et mildt hybridsystem på 48 volt.

Dette system gør, at bilen bruger mindre brændstof. Ifølge ADAC Ecotest bruger bilen 5,7 liter på 100km (20,0 km/L) Denne Volkswagen Golf kommer med smarte ting som nøglefri betjening og adaptiv fartpilot.

Den har også elektrisk parkeringsbremse, digitalt cockpit og led kørelys. Sikkerheden er i top med automatisk nødbremsesystem.

Bilen er god til folk, der vil have en økonomisk og pålidelig bil. Den kører langt på literen og har teknologi til at hjælpe føreren. For eksempel, travel assist og we connect gør køreturen nemmere og mere sikker.

Der er mange valg af motorer, fra den lille 1.0 TSI til den større 1.5 eTSI DSG. Uanset hvilken model man vælger, får man en bil, der er bygget til både byen og lange ture på landevejen.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII kommer i flere motorvarianter. Det giver købere mange valgmuligheder.

  1. 1.0 TSI tilbyder en lille, men kraftig motor. Den er god til hverdagskørsel.
  2. 1.5 TSI ACT er større og har mere kraft. Den passer til dem, der ønsker lidt ekstra.
  3. 1.5 TSI eTSI DSG kombinerer benzinmotor med mild hybrid teknologi for bedre brændstoføkonomi.
  4. 1.4 eHybrid DSG er en plug - in hybridmodel. Den kan køre på ren elektricitet på kortere ture.
  5. GTI DSG er toppen af linjen med masser af kræfter og sportskøreegenskaber.

Hver variant matcher forskellige behov og præferencer hos bilkøberne, fra økonomiske pendlerbiler til sporty weekendløbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Golf VIII?

Fordele Ulemper
- Brændstoføkonomi på 5,7 l/100km (20,0 km/L) ifølge ADAC Ecotest. - Nyt betjeningskoncept med få knapper kan virke distraherende.
- Fire-stjernet resultat i Ecotest. - Materialkvaliteten er kun gennemsnitlig.
- Omhandler betydelig sikkerhedsudstyr.
- Følsom styring.
- God pladsøkonomi.

Hvordan klarer Volkswagen Golf VIII sig i test?

Volkswagen Golf VIII klarer sig godt i Ecotest med et fire-stjernet resultat. Den viser stærke sider som gode ydeevner, høj sikkerhed og lavt forbrug af brændstof. Denne bil model kombinerer effektivitet med komfort, hvilket gør den til et godt valg for bilkøbere.

Sikkerhedsfunktioner og brændstoføkonomi står stærkt i testene, hvilket understreger Volkswagen Golf VIII’s position som en pålidelig familiebil.

Testresultaterne fremhæver også bilens adaptiv undervogn og touchskærm, som bidrager til en glædelig køreoplevelse. Med disse teknologier tilpasser bilen sig vejen og giver føreren nem adgang til kontrol og information.

Dette gør Volkswagen Golf VIII til et attraktivt køb for dem, der søger efter en bil, der klarer sig godt både i test og på vejen.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Golf VIII?

Ford Focus, Kia Ceed, Mazda 3, Opel Astra og Renault Mégane er biler som kan sammenlignes med Volkswagen Golf VIII. Disse biler tilbyder lignende funktioner og ydeevne. De kæmper alle i samme klasse og appellerer til kunder, der søger en kompakt bil.

Ford Focus er kendt for sin køreglæde, Kia Ceed tilbyder god værdi for pengene, Mazda 3 skinner med sit design, Opel Astra har en stærk motor, og Renault Mégane står ud med sin rummelighed.

De har forskellige styrker, men alle er gode valg for dem, der overvejer en bil som Volkswagen Golf VIII.

Hvor langt kører Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG på literen?

Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG bruger 5,7 liter benzin for hver 100km (20,0 km/L) den kører ifølge ADAC Ecotest. På landeveje bruger den lidt mindre, kun 5,5 liter for hver 100km (20,0 km/L) og på motorveje bruger den mere, 6,9 liter for hver 100km (16,7 km/L)

Med en tank, der kan holde 45 liter benzin, kan bilen køre omkring 785 km før den skal have benzin igen. Dette viser, at bilen er ret god til at spare på benzinen, især for bykørsel og ture på landevejen.

Hvilken motor har en Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG?

Den har en 1.0 eTSI-motor med 110 hestekræfter og 200 Nm i drejningsmoment. Denne motor giver gode ydeevner og gør bilen let at manøvrere ved overhaling og i bykørsel. Den er udstyret med et valgfrit 7-trins DSG-gearkasse og har et 48-Volt Mild-Hybrid system.

Dette system omfatter et lille batteri og en rem-startergenerator, som hjælper med at spare på brændstoffet. Bilen kører 5,7 liter på hundrede kilometer ifølge ADAC Ecotest, hvilket viser, at den er ret økonomisk.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG?

En Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG kan have 90 eller 110 hestekræfter. Dette giver bilkøbere mulighed for at vælge, hvad der passer bedst til deres kørselsbehov. Med disse to valgmuligheder kan Volkswagen Golf opfylde forskellige ønsker for kraft og ydelse bag rattet.

Kraften i motoren hjælper med at sikre, at bilen kan håndtere både bykørsel og længere ture på motorvejen uden problemer.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG?

Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG når en tophastighed på 202 km/t. Dette tal viser, hvor hurtigt bilen kan køre, når den giver alt, hvad den har. Denne model har en motor med tre cylindre og en 7-trins DSG gearkasse, som hjælper den med at nå sådan en fart.

Hastigheden gør den til et godt valg for folk, der vil have en bil, der kan køre stærkt.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Golf 1.0 eTSI Life DSG når fra 0 til 100 km/t på 10,2 sekunder. Dette viser bilens evne til hurtigt at komme op i fart. Kraften bag denne acceleration kommer fra en avanceret motor, der arbejder sammen med en glat DSG-gearkasse, hvilket sikrer en jævn og effektiv forøgelse af hastigheden.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII har praktiske størrelser. Den måler 4,28 meter i længden, 1,79 meter i bredden og 1,46 meter i højden. Dette gør bilen rummelig nok indeni, mens den stadig er nem at parkere.

Bagagerummet rummer 305 liter, hvilket er tilstrækkeligt for daglig brug og mindre rejser. Med disse mål passer Golf VIII godt til både bykørsel og langdistanceture.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Golf VIII?

Bagagerummet i en Volkswagen Golf VIII rummer 305 liter. Dette er samme størrelse som den tidligere model. Man kan lægge bagsædets ryglæn ned på en smart måde. Det betyder, at man kan skubbe lange ting igennem, hvis man skal bruge mere plads.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Golf VIII?

Ja, en Volkswagen Golf VIII kan have anhængertræk. Denne bil kan trække en anhænger på op til 1,3 ton. Det betyder, at ejere kan nyde godt af at kunne transportere tungere ting som f.eks.

en båd eller trailer. Med en maksimal belastning på 498 kg er det en god mulighed for dem, der har brug for ekstra transportkapacitet.

Med dette anhængertræk bliver Volkswagen Golf VIII en endnu mere alsidig bil. Den passer godt til folk, der har brug for at trække tungere laster uden at gå på kompromis med bilens ydeevne eller sikkerhed.

Test viser, at bilen klarer sig godt, både i form af sikkerhed og brændstofforbrug, hvilket gør den til et praktisk valg for mange købere.

Hvad må en Volkswagen Golf VIII trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Golf VIII kan trække en anhænger, der vejer op til 1,3 ton. Dette gør den til et godt valg for folk, der har brug for at transportere tungere last som f.eks. en lille båd eller en campingvogn.

Bilens maksimale belastning er 498 kg, hvilket er vigtigt at huske, når du pakker både bilen og anhængeren. Dette sikrer, at du ikke overbelaster din Volkswagen Golf og kører sikkert på vejene.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII tilbyder et stort udvalg af hjul. Købere kan vælge mellem mange forskellige fælge for at gøre deres bil personlig.

  1. Alufælge fås i forskellige størrelser og designs. Dette giver biler et moderne look.
  2. Fælge kommer i flere mærker og stilarter. Dette matcher forskellige køberes smag.
  3. Man kan også vælge fælge i mange farver og finish. Dette hjælper med at matche bilens farve.
  4. Producenten tilbyder specialfælge som ekstraudstyr. Disse gør din bil unik.
  5. Der findes fælge, der passer til alle Golf VIII's motorvarianter og størrelser. Dette sikrer, at fælgene passer perfekt til din bilmodel.
  6. Nogle fælge er lavet for bedre aerodynamik og brændstoføkonomi. Dette forbedrer kørslen og sparer penge på benzin.
  7. Kunder kan vælge mellem fælge, der forbedrer bilens præstationer på vejen. Disse giver en bedre køreoplevelse.

Disse valgmuligheder sikrer, at alle kan finde de perfekte fælge til deres Volkswagen Golf VIII, hvad enten de søger stil, præstation eller en kombination af begge dele

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Golf VIII?

Til en Volkswagen Golf VIII skal man vælge vinterdæk, der passer til bilens størrelse og vægt. Det er vigtigt at se på dækmærkning for at finde dæk, der giver godt greb i sne og is.

Dæk med symboler som et snefnug eller bjergtoppe er bedst til vintervejr. Disse dæk hjælper bilen med at holde sig på vejen, selv når det er meget koldt og glat.

Man skal også tænke på dækkets bredde. Smalle dæk er ofte bedre i sne, fordi de kan skære igennem sneen og finde vej til vejen under. Det er en god idé at spørge en fagperson hos en dækforhandler, hvilke specifikke modeller de anbefaler til netop en Volkswagen Golf VIII.

Så sikrer man sig, at man får de bedst mulige vinterdæk til sin bil.

Hvor sikker er en Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII har et fire-stjernet resultat i Ecotest. Dette viser, at bilen er meget sikker. Den har gode ydeevner, førsteklasses sikkerhed og bruger ikke meget brændstof. Bilen kommer med mange sikkerhedsfunktioner.

Disse hjælper med at beskytte folk inde i bilen og gør køreturen mere tryg.

Den har også komfortfunktioner, der gør køreturen bedre for alle i bilen. Disse ekstra ting gør Volkswagen Golf VIII til et godt valg for folk, der vil have en sikker og behagelig bil.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Golf VIII?

Interiøret i en Volkswagen Golf VIII byder på fleksibilitet og smarte funktioner. Bagagerummet er tilpasningsdygtigt med flere rumstørrelser, som giver plads til alt fra dagligvarer til sportsgrej.

Foran er der masser af opbevaringspladser, herunder praktiske lommer bag på forsædernes ryglæn til ting som bøger eller tablets. Der er også et sted til at oplade mobiltelefoner, så enheder altid er klar til brug.

Bilen har et nøglefrit adgangssystem og avancerede sikkerhedsfunktioner, der gør køreture både nemmere og sikrere. En ændring i designet betyder, at klappen i venstre nedre del af instrumentbrættet ikke er der længere, hvilket giver et mere strømlinet look.

Alt dette sørger for en behagelig og funktionel køreoplevelse.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Golf VIII?

En Volkswagen Golf VIII kan have fem personer siddende. Dette gør den til et godt valg for små familier eller grupper, der rejser sammen. Bilen er designet til at give god plads, så alle kan sidde behageligt.

Dette rum er en af de store fordele ved Volkswagen Golf VIII, da det gør bilen meget praktisk til daglig brug og længere ture.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Golf VIII?

En Volkswagen Golf VIII kommer med et lydsystem, men detaljerne om systemet er ikke klare. Bilen har forskellige motorvalg, men hvad angår lyden inde i bilen, mangler der specifik information.

Dette betyder, at selv om bilen tilbyder teknologi for at forbedre køreoplevelsen, er det præcise lydsystem, den bruger, ikke oplyst. Købere skal måske lede andre steder for at finde præcis, hvilken type lydsystem der er i en Volkswagen Golf VIII.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Golf VIII?

I en Volkswagen Golf VIII kan ejere bruge forskellige apps til at forbedre deres køreoplevelse. Bilen støtter apps som We Connect. Denne app giver adgang til bilens data, såsom brændstofforbrug og parkeringspladsens placering.

Brugere kan også styre bilfunktioner fjernbetjent, som at låse dørene op eller tjekke, om bilen er låst. En anden nyttig app er Apple CarPlay eller Android Auto. Disse apps gør det let at spejle din smartphone til bilens skærm.

Så kan du nemt bruge kort, musik eller sende beskeder via bilens skærm, mens du holder øjnene på vejen.

Appen My Volkswagen er også praktisk for Volkswagen Golf VIII ejere. Den hjælper med vedligeholdelse ved at minder om serviceaftaler og kan endda booke service for dig. Til dem, der leder efter en mere personlig køreoplevelse, tilbyder apps som Spotify direkte underholdning med deres yndlingsmusik eller podcasts under køreturen.

Disse apps sikrer, at førere og passagerer har adgang til nyttige funktioner og underholdning, hvilket gør hver tur mere behagelig og tilpasset individuelle behov.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Golf VIII automatisk?

Softwaren i en Volkswagen Golf VIII opdateres automatisk gennem bilens infotainmentsystem. Disse opdateringer gør mange ting bedre, som hvordan bilen kører, bruger mindre brændstof, og hvordan sikkerheden er.

De sikrer, at bilen altid har den nyeste teknologi. Opdateringerne retter også fejl og løser problemer. At holde softwaren opdateret er vigtigt for at bilen kører bedst muligt. Det gør køreturen sikker og pålidelig.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII byder på mange muligheder for tilbehør og ekstra udstyr. Dette gør bilen mere personlig og tilpasset ejerens behov.

  1. Sædevarme giver ekstra komfort på kolde dage.
  2. Navigationssystem hjælper med at finde vej uden omveje.
  3. Bakkamera gør det nemmere at parkere bilen sikkert.
  4. Anhængertræk kan monteres, så man kan trække trailere eller campingvogne.
  5. Fælge i forskellige designs og størrelser giver bilen et unikt udseende.
  6. Vinterdæk sikrer bedre greb og sikkerhed i koldt vejr.
  7. Avanceret lydsystem forbedrer musik - og lydoplevelsen i bilen.
  8. Apps til infotainment - systemet øger underholdningsværdien under kørslen.
  9. Automatisk opdatering af software sikrer, at systemerne altid er up-to-date.
  10. Ekstraudstyr som større batteripakker til hybridmodellerne forlænger køreafstanden på ren el - drift.

Hvert stykke tilbehør og hvert ekstra udstyr bidrager til at gøre Volkswagen Golf VIII endnu mere tiltalende for den moderne bilejer.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Golf VIII?

En Volkswagen Golf VIII bruger et 48-V-Mild-Hybridsystem. Dette system hjælper med at gøre bilen mere brændstofeffektiv. Bilen kommer også med mange sikkerhedsfunktioner. Disse omfatter advarsler om kollisioner, nødbremsehjælp og assistance til at holde bilen i sin bane.

En anden spændende teknologi er Car-to-X-Kommunikation. Denne teknologi lader biler tale med hinanden og med vejen for at øge sikkerheden.

Desuden har denne model en 1.0 eTSI-motor med 110 hestekræfter og et drejningsmoment på 200 Nm. Dette giver bilen god ydelse og er nem at styre. Med et valgfrit 7-trins DSG-gearskifte bliver køreoplevelsen endnu bedre.

Indvendigt er støjniveauet lavt, hvilket gør turene mere behagelige for alle i bilen.

Hvad koster en VW Golf 1.0 eTSI Life DSG i grøn ejerafgift?

En VW Golf VIII koster i 2024 ca. fra 780 kr til 5.100 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Golf VIII til service?

En Volkswagen Golf VIII skal til service hver 30.000 km eller hvert andet år, alt efter hvad der kommer først. Dette afhænger af, hvordan bilen bliver kørt. Bilens kørestil og længde på ture kan påvirke dette interval.

For eksempel, hvis man kører meget i byen, kan det være nødvendigt med hyppigere tjek.

Skift af olie og andre væsker er en del af dette servicecheck. Det er sjældent, at større reparationer som skift af tandrem er nødvendige. Dette hjælper ejere med at holde deres bil i god stand uden for mange bekymringer.

Husk, regelmæssig service sikrer, at bilen kører godt og holder længere.

Hvilke dele på en Volkswagen Golf VIII går mest i stykker?

Bilkøbere interesseret i Volkswagen Golf VIII skal vide, hvilke dele der ofte går i stykker. Det hjælper med at forstå bilens svagheder.

  1. Dæk: Disse kan nemt slides ned og har brug for regelmæssig udskiftning.
  2. Bremser: Skiver og bremseklodser er udsat for slitage og kræver jævnlig tjek.
  3. Batteri: Efter nogle år mister batteriet sin kapacitet, især i koldt vejr.
  4. Elektronik: Biler med meget teknologi oplever ofte fejl i software eller hardware.
  5. Lygter: Pæreudskiftninger er almindelige, især med hyppig brug af kørelys.
  6. Kobling på modeller med manuel gearkasse: Slid kan føre til udskiftning.
  7. Luftmassemåler: Denne sensor måler luftens indstrømning til motoren og kan blive defekt.
  8. Termostat: Fejl her kan føre til overophedning af motoren.

Disse punkter giver indsigt i potentielle omkostninger ved ejerskab og vedligeholdelse af en Volkswagen Golf VIII.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Golf VIII?

En Volkswagen Golf VIII har en garantiperiode på 2 år uden kilometerbegrænsning. Købere kan også vælge en udvidet garanti. Denne kan vare op til 5 år eller indtil bilen har kørt 100.000 km.

Garantien dækker fejl i fremstilling og materialer. Der er også 12 års garanti mod huller fra rust i bilens krop og 3 års garanti på bilens lakering. Tilbehør og dele har 2 års garanti.

Elbilbatterier har længere beskyttelse, med op til 8 år eller 160.000 km garanti. Hvis en ejer sælger sin Volkswagen Golf VIII, kan den næste ejer bruge resten af garantien.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Golf VIII?

Garantien på en Volkswagen Golf VIII dækker bilen i 2 år. Den gælder for mange dele og problemer, der kan opstå. Hvis noget går i stykker, kan du få det lavet uden at betale ekstra.

Denne garanti gør bilen mere sikker at købe. Den viser også, at Volkswagen tror på kvaliteten af deres biler.

Fabrikken i Wolfsburg, Tyskland, laver disse biler. De er kendt for god kvalitet og sikkerhed. Med et godt resultat i Ecotest, ved du, at bilen er økonomisk og sikker at køre i. Garantien hjælper, hvis der skulle være problemer.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.37.16

Opdateret 10.09.2024, 14.37.16

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel