Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW Golf 1.5 eTSI Style DSG (Årgang 01/2020 - 09/2020)

Købsguide: Volkswagen Golf VIII 1.5 eTSI Style DSG (01/2020 - 09/2020)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG?

Købere skal vide, at Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG kom ud fra januar 2020 til september 2020. Den har en speciel 1,5 l motor med mild hybrid teknologi for at spare på brændstoffet.

Bilen har også fået et lavere design, som hjælper med at køre længere på literen. Men der er kritik fordi der ikke er lys under skærmen, hvor man styrer musik og andet.

Denne Golf bruger en fire-cylindret turbobenzin-motor, som giver op til 150 hestekræfter og 250 Nm i trækkraft. Den har moderne ting som nøglefri betjening og adaptiv fartpilot.

Sikkerheden er god, for den har automatisk nødbremsesystem og adaptiv undervogn. Bilen passer godt til folk, der vil have en bil der er sjov at køre og sikker.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII kommer i mange varianter. Dette giver købere mange valgmuligheder. Her er en hurtig gennemgang:

  1. 1.0 TSI - Denne model har en lille motor. Den passer godt til bykørsel.
  2. 1.5 TSI ACT - Har en større motor end 1.0 TSI. Den er god til både by- og langkørsel.
  3. 1.5 eTSI - Denne variant bruger både benzin og elektricitet. Det gør den økonomisk at køre i.
  4. 2.0 TDI SCR - Dette er en dieselbil. Den har kraftig ydelse og er god til lange ture.

Hver type har sit eget sæt af fordele, som passer til forskellige behov hos bilkøbere.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen Golf VIII?

FordeleUlemper
- 1.5 l TSI-motoren med 48V mildhybridsystem forbedrer brændstofforbruget.- Størrelsen kan være begrænsende for familier, der har brug for mere plads.
- Fladere design bidrager til bedre brændstoføkonomi.- Prisen kan være højere sammenlignet med andre biler i samme kategori.
- Praktiske detaljer i karosseriet og bagagerum.- Nogle kunder finder infotainmentsystemet komplekst at bruge.
- Egnet til bykørsel på grund af kompaktstørrelsen.- ADAC's samlede bedømmelse på 2,1 ud af 3,3 afspejler forbedringspotentiale.
- LED-lygter og assistentsystemer forbedrer sikkerheden.- Nogle dele kan gå i stykker og kræver reparation.

Hvordan klarer Volkswagen Golf VIII sig i test?

Volkswagen Golf VIII 1.5 eTSI Style DSG gør det godt i test. ADAC gav bilen en vurdering på 2,1 ud af 3,3. Dette skyldes dens økonomi, sikkerhed og køreglæde. Med et 48V mildhybridsystem bruger den mindre brændstof, hvilket optimerer forbruget.

I ADACs Ecotest har den et gennemsnitsforbrug på 6,1 liter pr. 100km (16,7 km/L) og en CO2-udledning på 170 g/km.

Sikkerheden er også i top. Ved crash tests opnår Volkswagen Golf VIII høje karakterer for både voksen- og børnesikkerhed. Ifølge ADAC normen får den 95 procent for insassensikkerhed og ifølge NCAP normen får den 89 procent for god børnesikkerhed.

Dette viser, at bilen er et sikkert valg for familier.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen Golf VIII?

Leder du efter en bil som Volkswagen Golf VIII? Der findes mange gode alternativer på markedet. Her er en liste over biler, der kan sammenlignes med Volkswagen Golf VIII i forhold til størrelse, pris og funktioner.

  1. Ford Focus: Denne bil er kendt for sin glimrende køreoplevelse og rummelige kabine. Focus kommer også med avanceret teknologi og sikkerhedsfunktioner.
  2. Skoda Octavia: Octavia tilbyder masser af plads, både i kabinen og bagagerummet. Dens effektive motorer gør den til et godt valg for dem, der søger økonomi sammen med rummelighed.
  3. Seat Leon: Med sit sporty udseende og dynamiske køreegenskaber er Leon et godt valg for dem, der vil have lidt mere sjov bag rattet.
  4. Toyota Corolla: Denne pålidelige bil byder på en række hybridmotorer, hvilket gør den til et miljøvenligt valg.
  5. Honda Civic: Civic skiller sig ud med sit unikke design og højteknologiske interiør. Den er også kendt for at være pålidelig og sjov at køre.
  6. Peugeot 308: Med sit stilfulde design og høje komfortniveau er 308 et godt alternativ til dem, der værdsætter æstetik såvel som funktionalitet.
  7. Kia Ceed: Ceed imponerer med sin garantiperiode og listen af standardudstyr. Det er et solidt valg for de prisbevidste købere.

Disse biler tilbyder hver især unikke fordele, men de konkurrerer alle indenfor samme segment som Volkswagen Golf VIII. Afhængigt af dine specifikke behov og præferencer kan disse alternativer være værd at overveje, når du skal købe ny bil.

Hvor langt kører Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG på literen?

Volkswagen Golf VIII 1.5 eTSI Style DSG bruger i gennemsnit 6,1 liter Super per 100km (16,7 km/L) Denne bil har en 1,5 l TSI-motor sammen med et mildhybridsystem. Dette system hjælper med at spare på brændstoffet.

Det betyder, at bilen er god til at køre langt på literen. Den er designet til folk, der vil have en bil, der ikke bruger så meget benzin.

Dette køretøj passer godt til bilkøbere, der søger en effektiv og økonomisk bil. Med sin avancerede teknologi og hybridfunktion udnytter den brændstoffet bedst muligt. Dette gør Volkswagen Golf VIII til et godt valg for dem, der ønsker at spare på brændstofudgifterne, mens de stadig nyder en dynamisk køreoplevelse.

Hvilken motor har en Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG?

Den har en 1,5 l TSI-motor med et 48V mildhybridsystem. Dette giver bilen 150 hk og et drejningsmoment på 250 Nm. Denne motor gør, at bilen er både kraftfuld og økonomisk. Med denne motor kombinerer bilen traditionel benzinmotor med ny hybridteknologi for bedre brændstoføkonomi og lavere udslip.

Den er en del af en linje, hvor man også kan vælge mellem andre motorstørrelser som den mindre 1.0 TSI eller den større 2.0 TDI SCR. Dette giver købere mange valgmuligheder, så de kan finde den variant, der passer bedst til deres behov.

Hvor mange hestekræfter (HK) har en Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG?

En Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG har en motor på 150 hestekræfter. Denne styrke gør bilen både hurtig og effektiv. Motoren bruger turboladning for at give mere kraft, når du kører.

Med 150 HK kan bilen let håndtere både bykørsel og lange ture på motorvejen. Kraften i motoren matcher godt med bilens design, som er både moderne og funktionelt. Dette gør Volkswagen Golf til et stærkt valg for dem, der ønsker en bil med god ydeevne.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG?

Tophastigheden for en Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG er 224 km/t. Dette køretøj har en kraftfuld motor på 110 kW eller 150 hestekræfter. Motoren bruger turbo og fire cylindre. Den kan køre hurtigt og bruger kun 5,9 liter benzin per 100km (20,0 km/L)

Dette gør den både hurtig og økonomisk at køre i. Med sin hastighed og effektivitet er den et godt valg for dem, der søger en bil med god ydelse og lavt brændstofforbrug.

Hvor hurtigt accelererer en Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG fra 0-100 km/t?

En Volkswagen Golf 1.5 eTSI Style DSG når fra 0 til 100 km/t på blot 8,5 sekunder. Denne model har en kraftfuld 1,5 liters TSI-motor kombineret med et 48V mildhybridsystem. Med dette setup leverer bilen hurtige accelerationer, hvilket er imponerende for en bil i denne klasse.

Bilen er udstyret med et syvtrins Doppelkupplungsgetriebe, som sikrer hurtige og direkte gearskift. Dette gør Volkswagen Golf 1.5 eTSI til et godt valg for dem, der søger en bil med stærke præstationer og god brændstoføkonomi.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII måler i længden, bredden og højden. Dette giver bilen en stor nok størrelse til at føles rummelig inde, men stadig let at parkere. Sædehøjden er 38 cm over vejen, hvilket gør det nemt at stige ind og ud af bilen.

Bagagerummet starter ved 305 liter, men kan udvides til 440 liter, hvis man fjerner dækslet. For dem, der har brug for mere plads, kan bagsæderne lægges ned. Dette øger pladsen til op til 680 liter.

Med alt foldet ned, er der plads til hele 1.160 liter. Det betyder, at Volkswagen Golf VIII har et fleksibelt bagagerum, som passer til mange forskellige behov.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen Golf VIII?

Bagagerummet i en Volkswagen Golf VIII har god plads. Starter med 305 liter under kuffertdækslet. Hvis man tager dækslet af, får man 440 liter til rådighed. Skal man bruge endnu mere plads, kan bagsæderne lægges ned.

Så er der plads til op til 680 liter. For de som virkelig skal bruge meget plads, kan bilen rumme op til 1.160 liter med alt udnyttet. Dette gør bilen praktisk for både daglig brug og længere ture.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen Golf VIII?

Ja, man kan købe anhængertræk til en Volkswagen Golf VIII. Dette gør bilen mere brugbar til at trække ting som trailere eller campingvogne. Det er vigtigt at få dette tilbehør sat på rigtigt for at passe til bilens egenskaber og reglerne.

Med et anhængertræk bliver Volkswagen Golf VIII mere alsidig. Bilejere kan bruge deres bil til flere typer af transport. Det øger også bilens værdi for dem, der har brug for at kunne trække tunge ting.

Hvad må en Volkswagen Golf VIII trække på anhængertrækket?

En Volkswagen Golf VIII kan trække forskellige vægte på sit anhængertræk. Det afhænger af bilens specifikationer. Normalt kan den trække op til 1.500 kg med bremser på traileren. Uden bremser er tallet omkring 620 kg.

Det er vigtigt at tjekke bilens manual for at finde de præcise tal for din model.

Før du sætter en trailer på din bil, skal du sikre, at din Volkswagen Golf VIII kan håndtere vægten. Overlaster du bilen, kan det påvirke dens ydeevne og sikkerhed på vejen. Så tjek altid specifikationerne og følg reglerne for sikker kørsel med trailer.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen Golf VIII?

Man kan vælge mellem mange forskellige fælge til Volkswagen Golf VIII. De passer til bilens look og køreegenskaber. Her er dine muligheder:

  1. Alufælge i forskellige størrelser og designs giver bilen et sporty udseende.
  2. Fælgene kommer i flere typer, som passer til både sommer - og vinterdæk.
  3. Originale Volkswagen tilbehørsfælge kan være en mulighed for dem, der søger noget særligt.
  4. Det er vigtigt at sikre, at de valgte fælge opfylder bilens specifikationer.
  5. For at finde det bedste match bør man tale med en autoriseret Volkswagen - forhandler.
  6. Tilpasning af fælgvalg efter personlige præferencer er muligt for alle kunder.
  7. Husk, at dit valg af fælge kan påvirke både udseendet og hvordan bilen kører.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen Golf VIII?

Valg af vinterdæk til Volkswagen Golf VIII kræver omtanke. Det rette dæk sikrer god kørsel i koldt vejr.

  1. Søg efter dæk med dybe riller. Disse giver bedre greb på glatte veje.
  2. Vælg dæk mærket med en snefnug - symbol ved siden af et bjerg. Dette viser, at de er testet og godkendt til vinterbrug.
  3. Overvej dæk fra kendte producenter som Michelin eller Goodyear for kvalitet og holdbarhed.
  4. Tjek dækkets bredde. Smalle dæk er ofte bedre i sne, da de kan skære igennem dyngerne lettere end brede dæk.
  5. Husk også at vælge dæk, der passer til din kørestil og de typiske vejforhold, du møder om vinteren.
  6. Overvej vinterdæk med lav rullemodstand for at spare på brændstofforbruget.
  7. Tænk over holdbarheden og læs anmeldelser for at finde det bedste kompromis mellem pris og kvalitet.

Disse punkter hjælper dig med at træffe det rigtige valg af vinterdæk til din Volkswagen Golf VIII, så du kan have en sikker og behagelig kørsel hele vinteren.

Hvor sikker er en Volkswagen Golf VIII?

En Volkswagen Golf VIII beskytter folk rigtig godt. Den har fået 95 procent for at passe på voksne indeni bilen og 89 procent for at holde børn sikre. Det betyder, at både voksne og børn er godt beskyttet, hvis der sker en ulykke.

Bilen har også en smart ting, som kan hjælpe med at beskytte folk inden i bilen endnu mere. Denne ting er ikke altid med fra start, men man kan vælge den til.

Desuden siger ADAC, at Volkswagen Golf VIII er meget god til at undgå farer på vejen. De giver sikkerhedssystemerne en meget høj score. Det viser, at denne bil ikke bare beskytter godt, hvis der sker noget, men også arbejder hårdt for at sørge for, at ulykker ikke sker.

Sikkerhed er meget vigtig, og denne bil tager det seriøst.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen Golf VIII?

Interiøret i en Volkswagen Golf VIII byder på komfort og moderne teknologi. Sæderne er placeret 38 cm over vejen, hvilket giver en lav indstigningshøjde. Dette kan gøre det lidt bøvlet at stige ind og ud af bilen for nogle.

Bagagerummet rummer 305 liter, men kan øges til 440 liter hvis man fjerner dækslet. Hvis man klapper bagsæderne ned, får man op til 680 liter plads, og med helt udnyttet bagagerum op til 1.160 liter.

Bilen har et tre-zoners klimaanlæg, der lader fører og passagerer kontrollere deres eget klima. Frontsæderne har varme, hvilket er dejligt på kolde dage.

Teknologien i bilen inkluderer et standardradio system med farveskærm men uden CD- eller DVD-drev, SD-kortslot og AUX-stik. Dette viser en klar bevægelse mod trådløse løsninger som musikstreaming via Bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto for nem adgang til musik og apps.

Bilen varsler akustisk om at spænde sikkerhedsbæltet og tilbyder et proaktivt system til beskyttelse af passagererne som et valgfrit ekstraudstyr. Alt i alt kombinerer Volkswagen Golf VIII's interiør komfort med ny teknologi og sikkerhedsfeatures, hvilket gør køreoplevelsen både behagelig og moderne.

Hvor mange personer er der plads til i en Volkswagen Golf VIII?

En Volkswagen Golf VIII har plads til fem personer. Foran kan store mennesker sidde uden problemer. De vil finde nok plads til både ben og hoved. Men pladsen bag i bilen er ikke så stor.

Det gør den mere tæt for voksne på lange ture. Familier kan dog stadig nyde godt af bilens plads. Børn vil finde bagpladsen mere end nok. Dette gør Golf VIII til et godt valg for små til mellemstore familier, der leder efter en bil, der balancerer mellem størrelse og komfort.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen Golf VIII?

I en Volkswagen Golf VIII får man et standard lydsystem med farveskærm. Dette system har ikke CD- eller DVD-drev, SD-kortplads eller AUX-indgang. Bluetooth-forbindelse til smartphones er en del af pakken, så man nemt kan afspille musik eller håndtere opkald.

Bilen har også et indbygget SIM-kort, men man kan ikke bruge sit eget SIM-kort i det. Hvis man vil have DAB+ radio, skal man vælge navigationssystemet Discover Pro. Dette er en ekstra ting, som ikke kommer med bilen fra start.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII tilbyder mange smarte funktioner for bilkøbere. Du kan gøre køreturen sjovere og nemmere med forskellige apps.

  1. Google Maps: Denne app giver dig kort og vejledning. Du finder altid den bedste rute.
  2. Spotify: Lyt til musik, podcasts, og meget mere. Perfekt for lange ture.
  3. WhatsApp: Send beskeder håndfrit. Hold kontakt med venner og familie.
  4. AndroidAuto: Spejler din telefon’s skærm på bilens touchskærm. Brug dine yndlingsapps sikkert.
  5. Apple CarPlay: Fungerer som AndroidAuto men for iPhone-brugere. Tilslut trådløst hvis du vil.
  6. Telefonopkalds-apps: Ring op og tag imod opkald uden at røre din telefon.
  7. Vejr-apps: Tjek vejret før du kører ud. Vær forberedt på alt.
  8. Audiobøger-apps: Hør bøger under kørslen. Gør turen uddannende eller underholdende.
  9. Nyheds-apps: Hold dig opdateret med det seneste nyheder, mens du kører.

Disse apps gør Volkswagen Golf VIII både sjov og praktisk at eje og køre i. De hjælper bilister med at holde sig forbundet, underholdt og informeret på vejen.

Opdateres softwaren i en Volkswagen Golf VIII automatisk?

I en Volkswagen Golf VIII sker opdateringer af softwaren ikke automatisk. Ejere skal selv sørge for at få opdateret deres bil's software. Dette kan være vigtigt for at sikre, at alle funktioner virker som de skal.

Info om opdateringer og hvordan de installeres fås ofte hos forhandleren eller i bilens manual.

Det betyder, at for at holde en Golf VIII opdateret, må bilejere tage aktivt del. De skal holde øje med nye opdateringer og kontakte deres nærmeste Volkswagen forhandler for hjælp.

Dette hjælper med at sikre, at bilen kører effektivt og med de nyeste digitale funktioner.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen Golf VIII?

Til en Volkswagen Golf VIII kan købere vælge forskelligt tilbehør og ekstraudstyr. Dette gør bilen mere personlig og praktisk.

  1. Digitalt cockpit: En moderne skærm erstatter de traditionelle ure. Den viser fart, navigation og meget mere.
  2. LED kørelys: De giver bedre synlighed på vejen dag og nat.
  3. Standheizung: Giver mulighed for at forvarme bilen inden brug, så den er varm og behagelig.
  4. Getönte Scheiben hinten: Disse mørklagte ruder beskytter mod solens stråler og giver privatliv.
  5. Lenkradheizung: Et opvarmet rat gør køreture i koldt vejr mere komfortable.
  6. Motorvarianten inkluderer valg som 1.0 TSI eller 1.5 TSI ACT Life for dem, der søger specifikke præstationer.
  7. Radar- og lane-assistentsystemer forbedrer sikkerheden ved at holde bilen på vejen og advare om potentielle farer.
  8. Anhængertræk tillader bilejeren at trække trailere op til en bestemt vægtgrænse fastsat af producenten.
  9. Fælgvalgmuligheder lader ejeren tilpasse bilens udseende med forskellige designs og størrelser.
  10. Vinterdæk anbefales til kolde måneder for bedre greb og sikkerhed på vejene.

Disse muligheder giver ejerne af Volkswagen Golf VIII fleksibilitet til at tilpasse deres biler efter behov og ønsker, hvilket gør hver bil unik.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen Golf VIII?

Volkswagen Golf VIII bruger ny teknologi for at gøre kørslen bedre. Bilen har en 1,5 liter TSI-motor med et 48V mildhybrid system. Dette hjælper med at spare brændstof og giver bilen mere kraft.

Bilen har også et standard farvedisplay uden CD- eller DVD-drev. Der er ingen slot for SD-kort eller AUX-stik. Men man kan forbinde sin smartphone via Bluetooth. Dette gør det nemt at spille musik eller foretage opkald.

Til navigation og underholdning tilbyder Volkswagen Golf VIII flere muligheder. Bilen kan fås med DAB+ modtagelse, hvis man vælger navigationssystemet Discover Pro. Der er også et digitalt instrumentdisplay som standard.

For dem, der vil have deres telefon integreret med bilens system, understøtter Golf VIII AndroidAuto og Apple CarPlay. Dette inkluderer mulighed for trådløs tilslutning, hvilket er ekstra.

Disse teknologier gør Volkswagen Golf VIII til en moderne og godt forbundet bil.

Hvad koster en VW Golf 1.5 eTSI Style DSG i grøn ejerafgift?

En VW Golf VIII koster i 2024 ca. fra 780 kr til 5.100 kr i årlig ejerafgift.

Bemærk, at ejerafgiften kan variere lidt fra den ene variant til den anden, da den bl.a. er afhængig af hvor langt bilen kører på literen, og dermed hvor meget CO2 den udleder. På TjekBil kan du slå en konkret bil op og tjekke den præcise ejerafgift.

Hvor tit skal en Volkswagen Golf VIII til service?

En Volkswagen Golf VIII 1.5 eTSI Style DSG skal til service ud fra hvordan man kører og sin kørestil. Serviceintervallerne kan strække sig op til 30.000 km eller hver anden år. Dette betyder, at ejere skal holde øje med deres bil og dens behov baseret på deres unikke brugsmønstre.

Det er vigtigt for at sikre bilens ydeevne og sikkerhed.

Service på din bil omfatter forskellige kontroller og vedligeholdelse. Dette inkluderer olieskift, sikkerhedstjek og opdateringer af software, hvis det er nødvendigt. Regelmæssig service hjælper med at forlænge bilens levetid og mindske risikoen for dyre reparationer i fremtiden.

Hvilke dele på en Volkswagen Golf VIII går mest i stykker?

Volkswagen Golf VIII er en populær bil. Nogle dele går oftere i stykker end andre. Her er en liste:

  1. Batteri: Det mister kraft over tid.
  2. Bremser: Skiver og klodser slides hurtigt ved hård kørsel.
  3. Kobling: Hård kørsel kan også slide koblingen.
  4. Elektronik: Problemer med software og sensorer sker ofte.
  5. Lygter: For- og baglygter kan gå i stykker.
  6. Dæk: Ujævn slitage påvirker dækkene.
  7. Aircondition: Systemet kan miste effektivitet.
  8. Motor: Nogle gange opstår fejl på grund af slidte dele.

Disse punkter hjælper med at forstå, hvad man skal tjekke, når man køber en Volkswagen Golf VIII.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen Golf VIII?

Garantien på en Volkswagen Golf dækker op til to år eller 30.000 kilometer, alt efter hvad der kommer først. Denne garanti sikrer, at bilkøbere kan føle sig trygge ved eventuelle problemer, der måtte opstå tidligt i bilens levetid.

Bilkøbere skal være opmærksomme på denne garanti, så de ved, hvad der er dækket og for hvor lang tid. Denne information er vigtig for dem, der overvejer at købe en ny eller brugt Volkswagen Golf.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen Golf VIII?

Hvis du køber en Volkswagen Golf VIII, får du en garanti på to år. Denne garanti dækker vigtige dele som motor og transmission. Det betyder, at hvis disse dele går i stykker på grund af fabrikationsfejl, vil de blive repareret eller udskiftet uden omkostninger for dig.

Denne form for sikkerhed er en stor fordel, da både motor og transmission er dyre at reparere. Garantien beskytter også mod andre fabrikationsfejl i bilen. Dette giver ro i sindet til køberen, fordi man ved, at store og uventede udgifter til reparation ikke vil være et problem inden for de første to år.

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 10.09.2024, 14.36.51

Opdateret 10.09.2024, 14.36.51

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel