Find brugte biler til salg

Guiden handler om VW ID.4 Pro Performance Max (Årgang 12/2020 - 05/2021)

Købsguide: Volkswagen ID.4 Pro Performance Max (12/2020 - 05/2021)

Hvad skal du vide inden du køber en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

Volkswagen ID.4 Pro Performance Max har en batteristørrelse på 77 kWh og kan køre ca. 385 km på en opladning. Dens forbrug er 22,8 kWh/100 km ifølge ADAC Ecotest. Dette er gode ting at tænke over, hvis du overvejer at købe denne elbil.

Husk, at opladning kan tage tid – op til 64 timer hjemme, men kun 35 minutter for 80% ved hurtigladestationer.

Bilen har nogle ulemper som besværlig betjening og materialer i kabinen, der ikke matcher prisen. Men den byder også på fordele som god plads til bagage og mulighed for at trække en anhænger på op til 1000 kg.

Den har et højt sæde og store skærme, der gør det let at komme ind og ud samt følge med i bilens systemer. Denne elbil har flere smarte funktioner som regulerbar ladning og klimakontrol.

Indholdsoversigt

Hvilke varianter findes af Volkswagen ID.4?

Volkswagen ID.4 kommer i flere udgaver for at møde forskellige behov. Hver variant har sine egne særlige træk.

  1. ID.4 Pro Performance: Denne model har et stort batteri på 77 kWh og lover lang køretid på en enkelt opladning. Perfekt til lange ture.
  2. ID.4 Pro Performance Max: Den topudstyrede version med samme store batteri som Pro Performance, men med flere luksuriøse funktioner og teknologier for en bedre køreoplevelse.
  3. ID.4 Pure: For dem der ønsker en mere overkommelig version, har denne model et mindre batteri på 52 kWh, hvilket giver en kortere rækkevidde, men stadig med alle Volkswagen ID.4's gode kvaliteter.
  4. ID.4 GTX: Volkswagens første elektriske SUV med firehjulstræk. Den kombinerer stor ydelse med evnen til at håndtere sværere veje.

Hver model er designet for at give føreren og passagererne komfort, sikkerhed og nydelse af den nyeste elbilteknologi.

Hvad er fordele og ulemper ved Volkswagen ID.4?

Fordele Ulemper
- Har en rækkevidde på ca. 385 km ifølge ADAC Ecotest. - Bilen vejer meget, hvilket påvirker dens acceleration og manøvredygtighed.
- Udstyret med adaptiv affjedringssystem for bedre køreoplevelse. - Kabinens materialer matcher ikke prisen.
- Høj siddeposition og lille drejeradius øger komforten. - Komplekse betjeninger kan være besværlige.
- God LED-belysning forbedrer sigtbarheden. - Begrænset rundumsigt på grund af bilens design.
- Wallbox-opladning tager kun 8-12 timer. - Standard opladning derhjemme kan tage op til 64 timer.

Hvordan klarer Volkswagen ID.4 sig i test?

Volkswagen ID.4 klarer sig godt i test. Den får 76% af de mulige point i en NCAP-kollisionstest. Det viser, at bilen er ret sikker. Folk, der tænker på at købe en elbil, kan stole på denne sikkerhed.

Bilen har også et stort batteri. Du kan vælge mellem et 52 kWh eller et 77 kWh batteri. Med det store batteri kan Volkswagen ID.4 køre over 400 km på en opladning ved bykørsel. Dette gør den til en god bil for folk, der kører meget i byen.

Denne elbil har også en god garanti på sit batteri. Du får 8 år eller 160.000 km med 70% kapacitet garanti. Det er betryggende for købere. Volkswagen ID.4 viser sig derfor at være en stærk konkurrent blandt elbiler på markedet med sin gode testpræstation og pålidelige batterigaranti.

Hvad er sammenlignelige alternativer til Volkswagen ID.4?

Folk ser på elbiler som Volkswagen ID.4 for at finde en bil, der passer til deres liv. Der findes mange alternativer med forskellige egenskaber. Her er nogle af dem:

  1. Aiways U5 - Denne bil er god til lange ture. Den har et stort batteri og giver dig mange kilometer mellem opladningerne.
  2. BMW iX3 - Denne luksusbil byder på kraftig ydelse og høj kvalitet indeni. Den har også avanceret teknologi.
  3. Ford Mustang Mach-E - Denne bil har et sporty look og stærk motorkraft. Den er sjov at køre i.
  4. Jaguar I-Pace - En flot designet bil med hurtig acceleration. Den føles luksuriøs både inde og ude.
  5. Mercedes EQC - Dette er en meget komfortabel bil med masser af plads inde i kabinen. Perfekt til familier.
  6. Skoda Enyaq - Tilbyder god værdi for pengene med masser af plads og smart teknologi.
  7. Tesla Model Y - Kendt for sin lange rækkevidde og superhurtige opladning, samt fuld af ny teknologi.

Disse biler konkurrerer med Volkswagen ID.4 om at være det bedste valg for folk, der vil have en elbil. Valget står mellem forskellige mærker, priser og egenskaber.

Hvad er rækkevidden for en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

Volkswagen ID.4 Pro Performance Max har et stort batteri på 77 kWh. Det giver bilen en lang tur uden at skulle lade igen. Den kan køre over 385 km på en enkelt opladning. Dette tal kan ændre sig lidt afhængigt af, hvor du kører.

I byen kan den endda nå over 400 km takket være mindre brug af energi under stop og start. Batteriet holder også længe, da det har garanti på 8 år eller op til 160.000 km, og det vil stadig kunne holde 70% af sin kapacitet.

Opladningen af bilen er nem og hurtig. Fra 10% til 80% af batteriets kapacitet kan fyldes op på kort tid. Dette betyder, at du hurtigt kan være på farten igen efter en kort pause til opladning.

Denne model viser, hvor praktisk og effektiv en elektrisk bil kan være til daglige ture og længere rejser.

Hvor stort er batteriet på en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

Batteriet i en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max er på 77 kWh. Dette giver bilen kraft til at køre langt på en opladning. Garantien på batteriet varer i 8 år eller op til 160.000 km.

Det sikrer, at batteriet holder mindst 70% af sin kapacitet gennem denne tid. Opladning fra 10 til 80% tager ikke alt for lang tid, hvilket gør bilen praktisk i brug.

Hvordan lader man en Volkswagen ID.4?

At lade en Volkswagen ID.4 er let og ligetil. Her er et par måder, du kan gøre det på:

  1. Brug et almindeligt stikkontakt hjemme: Det tager mellem 38-64 timer at fylde batteriet op.
  2. Installér en Wallbox oplader derhjemme: Dette skærer opladningstiden ned til ca. 8-12 timer.
  3. Find en offentlig ladestation: Hurtigopladning her kan give 80% strøm på kun 35 minutter.
  4. Anvend både vekselstrøm (AC) og jævnstrøm (DC) ladestandere for fleksibilitet: Bilens 77 kWh batteri understøtter begge dele.
  5. Husk, bilen bruger omkring 10 til 80% af den anvendbare kapacitet på sit 82 kWh eller 77 kWh batteri under opladning for bedste effektivitet.

Dette giver dig flere valgmuligheder for at holde din Volkswagen ID.4 kørende, hvad enten du er hjemme eller ude på vejen.

Hvor lang tid tager det at lade en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

En Volkswagen ID.4 Pro Performance Max har et batteri på 77 kWh. Hvis du lader den hjemme, tager det mellem 38 og 64 timer. Bruger du en Wallbox, tager det omkring 8 til 12 timer. Ved en hurtigladestation kan du lade op til 80% på kun 35 minutter.

Dette viser, at mulighederne for opladning er fleksible og kan tilpasses dine behov.

Ladetiden afhænger altså af, hvor og hvordan du vælger at lade bilen. Hurtigladning er praktisk, hvis du er på farten, mens hjemmeladning eller Wallbox er mere bekvemt natten over eller når bilen står parkeret hjemme.

Hvilken motor har en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

Volkswagen ID.4 Pro Performance Max har en stærk elektrisk motor. Den yder 150 kW, svarende til 204 hestekræfter. Motoren giver også en kraftig trækkraft på 310 Nm. Dette betyder hurtig acceleration og god styrke til bilen.

Denne model bruger elmotor og batterier for at køre. Med et 77 kWh batteri kan den køre over 385 km på en opladning. Disse dele gør bilen både kraftfuld og økonomisk at køre i.

Hvor mange hestekræfter (hk) har en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

En Volkswagen ID.4 Pro Performance Max har en motor med 204 hestekræfter. Dette skyldes dens kraftfulde elektriske motor på 150 kW. Kraften i denne bil gør den stærk og hurtig på vejen.

Med så mange hestekræfter kan bilen nemt håndtere lange ture og stejle bakker. Denne model fra Volkswagen er designet til folk, der ønsker en stærk elektrisk bil, der kan præstere godt under alle forhold.

Hvad er tophastigheden for en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

Tophastigheden for en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max er ikke angivet klart. Folk der kigger efter denne bil vil måske finde dette frustrerende. Men, det er vigtigt at vide andre ting om bilen også.

Som en elektrisk bil byder den på mange fordele. Den bruger en elektrisk drivlinje, hvilket betyder at den kører rent uden at bruge benzin. Dette gør den til et godt valg for dem, der ønsker at mindske deres miljøaftryk.

Selv uden en præcis tophastighed, har Volkswagen ID.4 Pro Performance Max meget andet at tilbyde. Den kombinerer teknologi med komfort, hvilket gør den til en attraktiv bil for mange.

Hvor hurtigt accelererer VW ID.4 Pro Performance Max fra 0-100 km/t?

VW ID.4 Pro Performance Max accelererer fra 0-100 km/t på 8,5 sekunder.

Denne model er udstyret med en kraftig 150 kW elektrisk motor og et stort 77 kWh batteri, hvilket sikrer en stærk præstation kombineret med en elektrisk rækkevidde på op til 385 km på en fuld opladning.

Hvad er dimensionerne på en Volkswagen ID.4?

En Volkswagen ID.4 er en bil, som mange mennesker kan lide. Den er stor nok til familier, men ikke for stor til bykørsel. Den måler cirka 4,58 meter i længden, 1,85 meter i bredden og 1,61 meter i højden.

Disse mål gør Volkswagen ID.4 til en rummelig bil, hvor der er god plads indeni.

Bilen har også et stort bagagerum. Når bagsædet er oppe, er der plads til 455 liter. Hvis du lægger bagsædet ned, bliver pladsen endnu større, og du kan have op til 1.415 liter bagage med.

Dette gør Volkswagen ID.4 perfekt til både daglig brug og længere ture.

Hvor stort er bagagerummet i en Volkswagen ID.4?

Bagagerummet i en Volkswagen ID.4 er stort nok til mange ting. Du kan fylde 455 liter under dækslet. Hvis du lægger bagsæderne ned, bliver der plads til op til 1.415 liter. Det er meget plads! Der er også lidt ekstra rum under bunden af bagagerummet.

Dette gør Volkswagen ID.4 god til både hverdag og ferie. Du kan have tagbøjler på, så der er endnu mere plads til udstyr. Bilen kan også trække en trailer på mellem 750 og 1.000 kg.

Bagagerummet er altså både stort og fleksibelt.

Kan man få anhængertræk på en Volkswagen ID.4?

Ja, en Volkswagen ID.4 kan udstyres med anhængertræk. Dette gør den egnet til at trække last som f.eks. en lille trailer eller campingvogn. Anhængertrækket på en Volkswagen ID.4 Pro Performance Max tillader en vægt mellem 750 og 1000 kg.

Så hvis du har brug for at transportere tungere ting, passer denne bil fint til det formål.

Denne funktion er god for folk, der godt kan lide at rejse eller har behov for at flytte store ting. Med anhængertrækket bliver Volkswagen ID.4 en mere alsidig bil, der kan dække flere af dine behov.

Hvad er den maksimale vægt på et anhængertræk på en Volkswagen ID.4?

En Volkswagen ID.4 kan trække mellem 750 og 1000 kg. Dette tal er vigtigt for dem, der overvejer at købe en Volkswagen ID.4 og har brug for at vide, hvor meget den kan trække. Dette gør den egnet til mindre trailere og nogle campingvogne.

Hvilke fælge kan man få til en Volkswagen ID.4?

Volkswagen ID.4 ejere har mange valgmuligheder, når det kommer til fælge. Her er et kig på de muligheder, der findes:

  1. Fælge mellem 18 og 20 tommer passer til Volkswagen ID.4, hvilket giver bilen et stærkt udseende.
  2. Man kan vælge mellem forskellige designs, såsom elegante eller sporty stilarter, der matcher bilens udseende.
  3. Farver og finish på fælgene kan tilpasses, så de passer perfekt til bilens farve.
  4. Designet af fælgene sikrer, at bilens ydeevne opretholdes.
  5. Ekstraudstyr som fælgelåse og dæktrykssensorer kan føjes til for ekstra sikkerhed og kontrol.
  6. Nogle fælge fås med ekstraudstyrspakker, mens andre kan købes separat for mere personliggørelse.
  7. Volkswagen tilbyder originale fælge lavet specielt til ID.4, men man kan også finde passende fælge fra andre producenter.

Disse valgmuligheder gør det muligt for ejere at skræddersy deres Volkswagen ID.4's udseende efter personlige præferencer og behov.

Hvilke vinterdæk skal jeg vælge til en Volkswagen ID.4?

At vælge de rigtige vinterdæk til din Volkswagen ID.4 er vigtigt. Det sikrer bedre sikkerhed og kørekomfort i koldt vejr.

  1. Søg dæk med godkendte sne - og isgreb. Disse vil hjælpe dig med at holde bilen på vejen.
  2. Find dæk, der passer til din kørestil og de vejrforhold, du oftest møder. Hvis du kører meget på glatte veje, skal dækkene være ekstra gode til det.
  3. Tjek størrelsen på dine nuværende dæk. Dit nye vinterdæk skal matche disse dimensioner for at passe ordentligt.
  4. Vælg dæk fra kendte mærker. De bruger ofte mere avanceret teknologi i deres produkter.
  5. Se efter dæk med lav rullemodstand. Dette kan hjælpe med at spare energi og forbedre din bilens rækkevidde.
  6. Overvej, om du har brug for ekstra udstyr som fælge specifikt til vinterbrug.
  7. Læs anmeldelser og testresultater fra andre bilister og eksperter inden køb.
  8. Husk at tjekke datoen for produktion på dine nye dæk – friskere er oftest bedre.

Valget af de rette vinterdæk handler både om sikkerhed og komfort når du kører i den kolde tid af året.

Hvor sikker er en Volkswagen ID.4?

Volkswagen ID.4 Pro Performance Max er meget sikker. Den har fået fem stjerner og 93% for at beskytte folk inde i bilen i ADAC Crashtest. For børn i bilen er sikkerheden også høj med en vurdering på 89%.

Den har ting som ACC, Notbremsassistent, og Spurhalteassistent til at hjælpe med at holde dig sikker.

Børnesædet kan sættes på forsædet, hvor airbaggen kan slås fra. Bagdørene har en skjult kontakt til børnesikring. I store tests har den klaret sig godt, med 76% af de mulige point i NCAP-kollisionstesten.

Den bruger omkring 22,8 kWh strøm pr. 100 km, og dens CO2-udslip er 114 g pr. km ved blandet kørsel.

Hvordan er interiøret i en Volkswagen ID.4?

Interiøret i en Volkswagen ID.4 giver et blandet indtryk. På den ene side er designet moderne og indbydende med et stort fokus på det digitale instrumentbræt og infotainmentsystem. Disse teknologier gør køretøjet til en avanceret følgesvend på vejen, især med funktioner som android auto og apple for komfortabel tilkobling af din smartphone.

På den anden side, kritiseres materialerne i kabinen for at føles billige, hvilket ikke stemmer helt overens med bilens pris. Den manglende fysiske knapper og de upraktiske touchflader kan også gøre betjeningen under kørsel mere besværlig.

Dette skaber en kontrast mellem bilens høje teknologiniveau og den faktiske kvalitetsfølelse af materialerne.

Den elektriske motor yder op til 204 hestekræfter, hvilket sikrer en kraftfuld fremdrift. Mens multimedia-udstyr i topversionen er standard, betragtes lydsystemet med sine syv højttalere ikke som konkurrencedygtigt sammenlignet med andre mærker.

Skærmen foran føreren viser mindre information end i andre modeller, hvilket kan være en ulempe for nogle brugere. Trods disse udfordringer byder Volkswagen ID.4 på en rummelig kabine med god plads til passagerer og bagage, hvilket gør den til et attraktivt valg for familier og teknologiinteresserede bilkøbere.

Hvor mange personer er der plads til en Volkswagen ID.4?

En Volkswagen ID.4 kan have fem personer indeni. Dette gør den god til familier. Der er også plads til børnesæder. Man kan sætte et børnesæde på forsædet, og denne plads har en airbag man kan slukke.

Bagerst er der også sikkerhed for børn. Dørene bag i har en speciel lås, så små børn ikke kan åbne dem selv. Dette gør Volkswagen ID.4 til en sikker bil for folk med børn.

Hvilket lydsystem har en Volkswagen ID.4?

Volkswagen ID.4 Pro Performance Max kommer med et lydsystem, der har syv højttalere som standard. Dette giver en god lydoplevelse for passagererne. Men lydsystemet i topmodellen matcher ikke kvaliteten af systemer i nogle andre biler.

Lytter man til musik eller podcasts, kan forskellen mærkes.

Hvilke apps kan man få til en Volkswagen ID.4?

Volkswagen ID.4 ejere har adgang til flere smarte apps. Disse hjælper med at styre bilen og gør kørslen nemmere.

  1. My Volkswagen: Denne central app giver dig kontrol over mange bilfunktioner. Du kan tjekke din bils status, som hvor meget strøm der er tilbage.
  2. We Connect ID: Appen lader dig planlægge opladning og forvarme kabinen før du går ind i bilen.
  3. e-Manager: Styr opladningsindstillingerne direkte fra din smartphone. Vælg hvornår og hvor hurtigt din Volkswagen ID.4 skal lade op.
  4. Klimatiseringskontrol: Start klimaanlægget eller varmeren før du går ind i bilen, så temperaturen er perfekt.
  5. Navigation Discover Pro: Denne funktion giver avanceret navigation med realtidsinfo om trafik og ruter direkt på din enhed.
  6. Assistentpakke Plus: Få adgang til ekstra sikkerhedsfeatures og assistentsystemer, der gør kørslen sikrere.
  7. Parkeringhjælp: Den hjælper dig med at finde parkeringspladser og styrer også parallelparkering automatisk.

Disse apps gør Volkswagen ID.4 til en mere personlig og nem bil at have med at gøre både før, under og efter køreturen.

Opdateres softwaren i en Volkswagen ID.4 automatisk?

Softwaren i en Volkswagen ID.4 opdaterer automatisk. Dette betyder, at bilen altid har de nyeste funktioner uden et besøg hos forhandleren. Volkswagen har et team, der arbejder med at sende disse opdateringer direkte til bilen gennem internetforbindelse.

Disse opdateringer forbedrer bilens ydeevne og tilføjer nye funktioner. De kan også rette fejl og styrke sikkerheden.

Disse automatiske opdateringer sker via over-the-air teknologi, som virker ligesom opdateringer til en smartphone. Det gør, at Volkswagen ID.4 Pro Performance Max holder sig ajour med den nyeste software.

Dette system sikrer, at køreegenskaber og avancerede systemer som adaptiv affjedring altid er optimalt indstillet. Sikkerhedsrettelser og forbedringer bliver også installeret uden besvær for ejeren.

Hvilket tilbehør og ekstraudstyr kan man få til en Volkswagen ID.4?

Volkswagen ID.4 er en bil med mange muligheder for tilbehør og ekstraudstyr. Folk, der overvejer at købe denne bil, kan vælge mellem flere smarte løsninger for at gøre deres køretur bedre.

  1. Head-up-Display: Et system som viser info direkte på forruden. Det hjælper dig med at holde øjnene på vejen.
  2. Müdigheiserkennung: En funktion der opdager, hvis du bliver træt mens du kører, og fortæller dig at tage en pause.
  3. Multikollisionsbremse: Dette system bremser bilen automatisk efter et sammenstød for at undgå yderligere skader.
  4. Børnesikring i de bagerste døre: Sikrer at små børn ikke kan åbne dørene under kørsel.
  5. Montering af børnesæde på passagersædet med mulighed for at slå airbag fra.
  6. Variabelt batteri valg: Du kan vælge mellem et 52 kWh eller et 77 kWh batteri afhængigt af dine behov.
  7. Nødbremsningsassistent: En sikkerhedsfunktion der automatisk bremser bilen i nødsituationer for at mindske risikoen for ulykker.
  8. Rekupereringsfunktion: Genvinder energi under bremsning hvilket hjælper med at spare strøm og øger rækkevidden.
  9. Klimastyring før start: Muliggør pre-opvarmning eller afkøling af bilens kabine via en app før du går ind i bilen.
  10. Anhængertræk som ekstra valgmulighed, så du nemt kan transportere større genstande eller trække en trailer.
  11. Stort udvalg af fælge designet specifikt til Volkswagen ID.4 for et personligt præg på din bil.
  12. Tilpassede vinterdæk anbefalet til din Volkswagen ID.4 sikrer bedre greb og sikkerhed under kolde og isede vejrforhold.
  13. Avanceret lydsystem giver krystalklar lyd til musik og radio på din køretur.

Disse muligheder gør det nemt for enhver kommende ejer af Volkswagen ID.4 at skræddersy deres bil til deres præferencer og livsstil.

Hvilke teknologier bruges i en Volkswagen ID.4?

Teknologier i en Volkswagen ID.4 gør den til en smart og sikker bil. Her er nogle vigtige teknologier, som hjælper føreren og forbedrer køreoplevelsen.

  1. Car-to-X Kommunikation: Denne teknologi giver bilerne mulighed for at tale med hinanden og med vejen. Dette øger sikkerheden ved at advare om farer.
  2. Avancerede sikkerhedsfunktioner: Bilen har systemer som automatisk nødbremse og lane assist, der hjælper med at holde dig sikker på vejen.
  3. Adaptiv affjedringssystem: Det gør kørslen glattere ved automatisk at justere til vejens tilstand.
  4. ACC (Adaptiv Cruise Control): Denne funktion holder automatisk afstanden til bilen foran.
  5. Emergency Assist: Hvis føreren ikke reagerer, kan denne teknologi bremse bilen ned og bringe den sikkert til standsning.
  6. Elmotor: Giver hurtig acceleration og stille kørsel uden udstødning.
  7. Stor batterikapacitet med 8 års garanti: Sikrer lang rækkevidde og mindre bekymring om slid på batteriet.
  8. Hurtig opladning: Gør det let at få strøm til bilen, så du hurtigt kan komme videre.
  9. Digitalt cockpit: Tilbyder nem adgang til bilens funktioner og information gennem touch skærme og stemmekommandoer.
  10. Smartphone-integration: Tillader dig at forbinde din telefon med bilen for musik, navigation, opkald og mere.

Disse teknologier gør Volkswagen ID.4 både sjov at køre i samt let og sikker at håndtere på vejen.

Hvad koster en VW ID.4 Pro Performance Max i grøn ejerafgift?

En VW ID.4 Pro Performance Max koster i 2024 780 kr i årlig ejerafgift. I Danmark koster alle elbiler det samme beløb, da de ikke udleder noget CO2 under kørsel.

Hvor tit skal en Volkswagen ID.4 til service?

Volkswagen siger, at din ID.4 skal tjekkes hver 24 måneder eller efter 30.000 km, afhængigt af hvad der sker først. Dette hjælper med at holde bilen kørende godt og sikrer, at batteriet virker som det skal.

Hvis din bil viser tegn på problemer, skal den måske til service hurtigere. Det er smart at snakke med et Volkswagen-autoriseret værksted for at finde ud af nøjagtigt, hvad din bil behøver.

At tage din ID.4 til regelmæssige tjek kan gøre, at den holder længere og kører bedre. Husk, den har en serviceintervalforsikring på 15.000 km eller én gang om året. God vedligeholdelse er vigtig for alle dele af bilen, specielt for at holde batteriet i topform.

Hvilke dele på en Volkswagen ID.4 går mest i stykker?

På en Volkswagen ID.4 oplever nogle ejere problemer med elektronikken. Dette inkluderer fejl i softwaren og problemer med infoskærmens respons. Disse dele kan skabe frustration, da de er vigtige for bilens daglige brug.

Andre rapporterer udfordringer med gearvælgeren og kameraet til bakkørsel. Disse elementer er afgørende for sikker kørsel og komfort. Hvis de ikke fungerer korrekt, kan det påvirke din køreoplevelse.

Hvor lang tid dækker garantien på en Volkswagen ID.4?

Garantien på en Volkswagen ID.4 dækker batteriet i 8 år eller 160.000 km. Dette betyder, at hvis batteriet bliver dårligt før tiden, kan det skiftes uden omkostninger for ejeren. Batteriets kapacitet skal være mere end 70% af det oprindelige for at være dækket.

Dette viser, at Volkswagen står bag deres bilers kvalitet og giver ejerne ro i sindet.

Hvad dækker garantien på en Volkswagen ID.4?

Garantien på en Volkswagen ID.4 sikrer, at batteriet holder sig over 70% af sin oprindelige kapacitet. Dette gælder i 8 år eller indtil bilen har kørt 160.000 kilometer. Den dækker også, hvis noget går galt med batteriet før denne tid.

Volkswagen garanti giver ro i sindet til folk, der køber en ID.4. Den beskytter mod store omkostninger, hvis batteriet svigter inden for garantiperioden. Denne garanti viser, at Volkswagen står bag kvaliteten af deres elektriske biler.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvad er Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

Volkswagen ID.4 Pro Performance Max er en elbil fra Folkevogn, designet til at levere kraftfuld ydeevne med sin ID.4 GTX variant.

2. Kan jeg finde information om Volkswagen ID.4 i en Facebook-gruppe?

Ja, du kan finde grupper på Facebook dedikeret til ejere og fans af Volkswagen ID.4, hvor medlemmer deler erfaringer og information.

3. Er det muligt at modtage opdateringer om Volkswagen ID.4 via e-mails?

Ja, du kan tilmelde dig nyhedsbreve eller programmer fra Folkevogn for at modtage de seneste nyheder og opdateringer om Volkswagen ID.4 via e-mails.

4. Hvor kan jeg lære mere om funktionerne i Volkswagen ID.4 Pro Performance Max?

Du kan læse om bilens specifikationer på Folkevogns officielle hjemmeside eller kontakte din lokale forhandler for detaljeret information om funktioner og tilgængelighed.

Guides til andre varianter af VW ID.4

Hvis du skal ud at investere i en ny bil, er det en god idé at dobbelttjekke oplysningerne fra denne side, da specifikationerne kan variere på de enkelte varianter der sælges i Danmark. Bilhandel kan ikke holdes ansvarlig for rigtigheden af indholdet. Oplysningerne på denne side er baseret på en række forskellige kilder, som kan være ufuldstændige, og der kan derfor forekomme ukorrekt information.

Oprettet 01.05.2024, 13.30.51

Opdateret 16.05.2024, 11.22.24

Hurtige genveje

Bilhandel.dk

Cookieindstillinger

Brug for hjælp?

Bilhandel